Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 Pravidla nového fóra
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/02/2008 :  13:30:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Citace:
quote:
Originally posted by Rodier
najdi si definici co znamena citovat ze zdroje puso. na novem foru bys za to mel minimalne varovani. snaha o flame. bod 1.

Zdroj: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28028#510147

Cococococo to jé? To na novým impérku budeme mít takovéto pravidlo a bude postihováno?
Nebo jde jen o, ehm, citaci?;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/02/2008 :  14:39:28  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
7. V komunitě by měl být zachován nějaký respekt. Opakovaný flame není žádoucí. Pokud někdo nerespektuje názory druhého, dostane upozornění. Pokud bude upozornění ignorovat, bude smazán. O zamčení/smazaání může rozhodnout administrátor/moderátor bez upozornění.

Zdroj: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14476

Pravidlo ze soucasneho fora. Predpokladam, ze Khostri tyto pravidla, ktera sam vytvoril, prevezme i do noveho fora.

Pokud vim, tak postihy za flame, urazky, spamy apod jeste nebyly pro novy forum urceny. Ani nevim, jaky nastroje tam pro to presne jsou.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 05/02/2008 14:43:18
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/02/2008 :  14:49:09  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth
Pravidlo ze soucasneho fora. Predpokladam, ze Khostri tyto pravidla, ktera sam vytvoril, prevezme i do noveho fora.

O tom vím, a taky vím, že ani řada moderátorů toto pravidlo nedodržuje, tak mne zajímá, jestli se s fórem mění i metr:-)

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 05/02/2008 :  15:11:26  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:

novy forum bude na stejny adrese jen se zmeni vzhled?

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/02/2008 :  15:21:50  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

quote:

novy forum bude na stejny adrese jen se zmeni vzhled?

vic nez vzhled, kdyz to vubec nebude snitz.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 05/02/2008 :  15:45:59  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

7. V komunitě by měl být zachován nějaký respekt. Opakovaný flame není žádoucí. Pokud někdo nerespektuje názory druhého, dostane upozornění. Pokud bude upozornění ignorovat, bude smazán. O zamčení/smazaání může rozhodnout administrátor/moderátor bez upozornění.

Zdroj: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14476

Pokud vim, tak postihy za flame, urazky, spamy apod jeste nebyly pro novy forum urceny. Ani nevim, jaky nastroje tam pro to presne jsou.

Ale ale ale to je zajímavé.Tak když já si udělám post např. ve WoW kde řeším pro mě důležitou věc a nalezou tam spameři nehrající WoW a zaneřádí jej tak se nic neděje.Když se to opakuje jinde a někomu jinému taky ticho.A pak se najednou najde jánošík a začne jako by někde něco řešit a odkazovat na pravidla a napomínat a viz. Rodier ještě vyhrožovat.Samozřejmě nejspíše,když jde o kamarády to je tady najednou uvědomělích moderátorů.Toto je je diskuzní forum a nebo naučný web ?Už jsem se prostě naučil s některými exoty,kteří mají většinou pod jménem 3000+ přízpěvků neboť spamují všechno a všude žít,když tu najednou ejhle zase nějaký ten pravidla dodržující moderátor.
Buď kontrolujte fora a pokud na to moderátoři nestačí vyměnit a spamerům ban a nebo se na to s prominutím vyserte.
Takhle je to tak akorát k smíchu.
Odkazuji se na na pravidlo č.4,5,6,7,9,10,11 ,které tady stejně nikdo nedodržuje a nikdo nekontroluje.Tak na co to je pro srandu ?Aby se občas někdo probudil a dělal chytrého ?
PS Jedna věta hovořící za vše autor se jistě pozná cituji
"Jop, lidi na imperiu jsou vyhlaseni tim, ze vyspamuji magory pekne ven"
Ano vyspamují ?Kde byl moderátor když se vyspamovávalo ven ?Vžyť se vyspamovávají skoro všechny topici a většinou to dělají pořád ty stejní lidé.Když se někdo ozve je za blce.Samozřejmě tento spamer má vždy kamaráda moderátora s guildy ,který dělá jako že je to v pořádku.
Pravdila a na co ?Dokud se bude vyspamovávat jsou k smíchu.
Jinak nepište mi kontra post,že já jsem také spamer chvilku jsem s tím bojoval a pak se svezl s proudem jako ostatní.
Napsal jsem to otevřeně a myslím to upřímně

PS pravopis je za 5 a je mi to jedno.To jen tak kdyby se někdo obtěžoval prudit když mu došli argumenty.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?

Edited by - Milacekimperia on 05/02/2008 17:24:20
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/02/2008 :  17:35:56  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

7. V komunitě by měl být zachován nějaký respekt.

souhlasim, respekt musi byt, tak je to spravne, zarazil bych jim vychazky

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/02/2008 17:43:27
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/02/2008 :  18:24:17  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
A bude i nejaky specialni pravidlo/poucka "jak reagovat na rodiera?"

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 05/02/2008 :  22:21:06  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milacekimperia

Ale ale ale to je zajímavé.Tak když já si udělám post např. ve WoW kde řeším pro mě důležitou věc a nalezou tam spameři nehrající WoW a zaneřádí jej tak se nic neděje.Když se to opakuje jinde a někomu jinému taky ticho.A pak se najednou najde jánošík a začne jako by někde něco řešit a odkazovat na pravidla a napomínat a viz. Rodier ještě vyhrožovat.Samozřejmě nejspíše,když jde o kamarády to je tady najednou uvědomělích moderátorů.Toto je je diskuzní forum a nebo naučný web ?Už jsem se prostě naučil s některými exoty,kteří mají většinou pod jménem 3000+ přízpěvků neboť spamují všechno a všude žít,když tu najednou ejhle zase nějaký ten pravidla dodržující moderátor.
Buď kontrolujte fora a pokud na to moderátoři nestačí vyměnit a spamerům ban a nebo se na to s prominutím vyserte.
Odkazuji se na na pravidlo č.4,5,6,7,9,10,11 ,které tady stejně nikdo nedodržuje a nikdo nekontroluje.Tak na co to je pro srandu ?Aby se občas někdo probudil a dělal chytrého ?
Ano vyspamují ?Kde byl moderátor když se vyspamovávalo ven ?Vžyť se vyspamovávají skoro všechny topici a většinou to dělají pořád ty stejní lidé.Když se někdo ozve je za blce.Samozřejmě tento spamer má vždy kamaráda moderátora s guildy ,který dělá jako že je to v pořádku.
Jinak nepište mi kontra post,že já jsem také spamer chvilku jsem s tím bojoval a pak se svezl s proudem jako ostatní.

PS pravopis je za 5 a je mi to jedno.To jen tak kdyby se někdo obtěžoval prudit když mu došli argumenty.

Vím jak jsi to myslel, ale moc ses nezamyslel nad pohledem z jiného úhlu. Mohl bych tu teď začít diskuzi o tom, že se snažíme nechávat moderátorům v jejich sekci prostor, pokud nedělají nějaké extra přehmaty.
Mohl bych také začít diskuzi o tom, zda je lepší přístup "co není zakázáno je dovoleno" nebo přístup "Co není dovoleno, je zakázáno". Akorát mám pocit, že by to nemělo moc velkou odezvu. A jelikož jsem zastáncem praktických zkušeností, tak se zeptám: Kterou sekci chceš moderovat?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 05/02/2008 :  22:53:18  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

quote:

Vím jak jsi to myslel, ale moc ses nezamyslel nad pohledem z jiného úhlu. Mohl bych tu teď začít diskuzi o tom, že se snažíme nechávat moderátorům v jejich sekci prostor, pokud nedělají nějaké extra přehmaty.
Mohl bych také začít diskuzi o tom, zda je lepší přístup "co není zakázáno je dovoleno" nebo přístup "Co není dovoleno, je zakázáno". Akorát mám pocit, že by to nemělo moc velkou odezvu. A jelikož jsem zastáncem praktických zkušeností, tak se zeptám: Kterou sekci chceš moderovat?

Já moderuji sekci L2 ,Vanguardu atd. na jiném webu a forech a můžu ti dát link a spam netrpím ani náznakem a prostě jednou smažu a upozorním a podruhé následuje banán.To bys koukal jak je to účinné.
To že to jde i tady je příkladná sekce World of Warcraft - nákup, prodej (Trade section),kde je spam hned mazán a spameři nemají šanci.Jak to,že tam to jde ?
Někteří moderátoři pracují dobře.Nechápu třeba Rodiera ,který je moderátor a tohle má jako nový podpis :
Blizzu se povedla hrozna vec. Z vetsiny hracu udelat wowzombie. Nemyslici lamicky co dokazi rikat akorat "wow ftw, wow ftw" aniz by uznali konkurenci, ci se na ni vubec podivali.
Blizz dal svetu skvelou hru, ale z hracu udelali roboty s vidinou nekonecneho grindu a raidem pro epix.

Tohle dělá moderátor ?Proč takto provokuje ?Já osobně nechci tady moderovat nic a dobře vím proč.
Pravidla se tu dávno nedodržují a spíše sem chodí lidi zabíjet čas a zaspamovat si.Nějaké info zde už dávno asi hledat nebudu.
Pokud si někdo založí sekci a pak nezvládá moderování tak to dělá špatně a ostatní jen toho mají možnost využít to není jejich chyba!
Pak se ale nemůže po 3 stránkách spamu kvičet a vyhrožovat a mazat.Když začne mazat nebude už jasné jaké reakce a na co to byli a bude v tom jen bordel.
Pokud se řekne jasná koncepce a vymezí hranice a budou se dodržovat pak to bude fungovat.Moje představa je udělám si topic a když tam naleze spamer,který evidentně provokuje repot.Moderátor smaže post a upozorní.V opakovaném případě BAN.Vždyť to zde dělají většinou pořát ty samí lidé a každý dobře ví kdo to je.Jenomže to jsou většinou kamarádi kamarádů,kterým se to toleruje a nebo přehlíží.
Samozřejmě veřený seznam banánů a za co byli.Myslím si,že stačí pár a každý si dá pozor.Tohle je ale taková asi naivní představa.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 06/02/2008 :  06:55:51  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Proč se tady navozuje atmosféra,že se imperium nachází na pokraji zániku ? Myslím že se situace dost přeceňuje a já nemám pocit že bych tady už několik týdnů nenašel info a pročítal se jenom spamem,občas se to trochu zvrhne,ale nejsme roboti že a vždy když to šlo do extrému,tak to někdo vždycky utnul,já bych to prostě neviděl tak černě

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 06/02/2008 :  07:33:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Vždycky se najde někdo, kdo má nezvladatelnou potřebu něco intenzivně ovlivňovat, usměrňovat a jinými způsoby kontrolovat. Zvlášť poslední dobou tato snaha nabírá na intenzite celosvětově (offtopic).

Edit: I když se do nějaké hádky zapojil moderátor dané sekce, bylo to ve snaze vysvětlit hádačům (jau, češtin), že tohle není správný způsob z jeho pohledu místo smazání/locknutí atd. To si myslím, že je vhodnější cesta, než dát někomu přespříliš aktivnímu možnost kdykoli zasáhnout nevhodným způsobem, protože ještě nikdy žádný takový zásah nic nevyřešil, pouze problém či střed oddálil.

Edited by - Khaot on 06/02/2008 07:40:08
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 06/02/2008 :  07:43:12  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Posuzovat celé Imperium podle WoW sekce mi přijde poměrně hloupé. Ty hodnotné informace tu jsou pro spoustu lidí stále.
Hlavně než začneš kritizovat, zkus si nejprve zamést před vlastním prahem. Ten spam o kterém tu tak vásnivě mluvíš, celkem rád provozuješ i Ty sám.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  08:08:16  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

Posuzovat celé Imperium podle WoW sekce mi přijde poměrně hloupé. Ty hodnotné informace tu jsou pro spoustu lidí stále.
Hlavně než začneš kritizovat, zkus si nejprve zamést před vlastním prahem. Ten spam o kterém tu tak vásnivě mluvíš, celkem rád provozuješ i Ty sám.

1.Já neposuzuji podle jedné sekce jen jsem napsal,že tam to jde.
2.Ano spam provozuji a docela často jako odpověď na jiný spam.Proč bych neprovozoval tady je to normální a nikdo to neřeší.Po pár pokusech s tím něco dělat jsem začal také a co má být.Jmenuje se to rezignace a možná,že když s tím začnou všichni konečně se někdo vzbudí a začne s tím něco dělat.
3.Ano nějaké informace tu jsou ,ale většinou ty slušní pisatelé po pár postech rezignují a nastupují jiní borci.
4.To co se děje tady jsem jinde v takové obludné míře nezažil viz. Hofylan,Lopuch atd.
5.Rád se stanu opět tím slušným pisatelem který si po sobě opraví pravopis,nebude druhého urážet,vyspamovávat lidi z jejich topiců a chovat se korektně a diskutovat o dané věci.Opravdu rád ,ale v této chvíly bych tady vypadal jako exot.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 08:09:18
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/02/2008 :  08:31:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nechápu třeba Rodiera ,který je moderátor a tohle má jako nový podpis :
Blizzu se povedla hrozna vec. Z vetsiny hracu udelat wowzombie. Nemyslici lamicky co dokazi rikat akorat "wow ftw, wow ftw" aniz by uznali konkurenci, ci se na ni vubec podivali.
Blizz dal svetu skvelou hru, ale z hracu udelali roboty s vidinou nekonecneho grindu a raidem pro epix.

Tohle dělá moderátor ?Proč takto provokuje ?Já osobně nechci tady moderovat nic a dobře vím proč.

lol, clovece co ti na tom podpisu vadi? :)))

Clovek ktery nema alespon tolik nadhledu aby se povznesl nad neci podpis, by se asi pred kazdym postem na fora jako treba imprium mel radeji jit 10x nadechnout cerstveho vzduchu.

Imperium neni (nastesti) zadne vojenske zarizeni, kde jeden nejchytrejsi velitel s patentem na rozum a pravdu, maze cokoliv co nezapada do JEHO kriterii hodnoceni.
Strasna predstava, ze postnu prispevek na nejake forum a ten mi smaze nejaky conzor, protoze nezvlada pochopit obsah postu ale vidi pouze neci podpis.

velegratz...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 06/02/2008 :  08:50:46  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
3.Ano nějaké informace tu jsou ,ale většinou ty slušní pisatelé po pár postech rezignují a nastupují jiní borci.

Již dlouho jsem neviděl dotaz, na který by zde nebyla odpověď. Takže, pokud někdo píše dotaz, na který je zde již 10 odpovědí, není divu, že se ozvou lidi, kteří jsou unaveni ze "spamu" těchto líných lidí se sami zajímat o informace. Pouze si myslí, že když něco napíší, tak jim musí každý odpovědět a běda, jak se poukáže na jejich zhnilost.
Tím netvrdím, že je to tak vždy, ale osobně mi takové posty/dotazy vadí víc, než hádky na téma wow pro děti vs vanguard pro děti.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/02/2008 :  09:06:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imperko beru jako misto kde si pokecam s lidmi co znam nejenom o hre a prectu si, co rekl Rodier a lidi o nem:-), pripadne se s borcema predhanim kdo napise vtipnejsi ++.
A nikoliv jako misto, kde kazdy thread musi mit jasnou informacni hodnotu a byt prisne moderovan.
Na to staci jedna sekce, nikoliv forum.

Kazdopadne kazda parta kolem urcite hry si nastavuje pravidla vlastni, a podle toho to tam pak vypada.

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  09:09:11  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Imperko beru jako misto kde si pokecam s lidmi co znam nejenom o hre a prectu si, co rekl Rodier a lidi o nem:-), pripadne se s borcema predhanim kdo napise vtipnejsi ++.
A nikoliv jako misto, kde kazdy thread musi mit jasnou informacni hodnotu a byt prisne moderovan.
Na to staci jedna sekce, nikoliv forum.

Kazdopadne kazda parta kolem urcite hry si nastavuje pravidla vlastni, a podle toho to tam pak vypada.

Přesně tak a pokud to tak berete tak je to vpořádku.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  09:14:33  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Nechápu třeba Rodiera ,který je moderátor a tohle má jako nový podpis :

lol, clovece co ti na tom podpisu vadi? :)))

Clovek ktery nema alespon tolik nadhledu aby se povznesl nad neci podpis, by se asi pred kazdym postem na fora jako treba imprium mel radeji jit 10x nadechnout cerstveho vzduchu.

Imperium neni (nastesti) zadne vojenske zarizeni, kde jeden nejchytrejsi velitel s patentem na rozum a pravdu, maze cokoliv co nezapada do JEHO kriterii hodnoceni.
Strasna predstava, ze postnu prispevek na nejake forum a ten mi smaze nejaky conzor, protoze nezvlada pochopit obsah postu ale vidi pouze neci podpis.

velegratz...

No podivejme to je názor.Takže já si udělám stejný o EQ2 to jsem zvědaví kolik mravokárců se povznese.Podpisem jen provokuje ostatní aby byl vyvolán další flame.Pokud má pod jmnénem Moderátor tak by tohle dělat neměl.
Pokud ti to ušlo tak i IMPERIUM má také pravidla a dost přísná na takové to diskuzní forum ,ale NIKDO je nedodržuje !!!
Jen jsem reagoval na post o tom jak se začlo vyhrožovat mazáním a a snad něčím dalším a pohoršovat se nad spamem když se jednou za půl roku Moderátor probudí.Pokud nechce být nikdo omezován tak ok ,ale pak ať nikdo nekvičí a nemaže posty,které zrovna jemu nejsou pochuti neboť se někdo dotknul jeho kamaráda.
Jinak když na něco reaguješ zkus si to pořádně přečíst a dát si to do souvislostí jinak to vypadá poněkud řekněme hloupě.

Mujsím končit jdu se nadechnout.

PS já jsem velice rád,že se otevřelo toto téma neboť až zase někdo začně používat delete a umravňovat hned ho mám kam odkázat.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 09:19:43
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 06/02/2008 :  09:38:05  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Opravdu mi přijde, že mluvíš stále jen o jedné konkrétní sekci. V jiných vím, že moderátoři pracují aktivně a spolehlivě. Když už kritizuješ něco co se ti nelíbí, nezobecňuj to.

Souhlasím s Tojem a Imperium považuju také za místo, kam se chodím pobavit a né vzdělávat. Na to je na internetu spousta jiných stránek.

PS: Udělej něco s tim pravopisem čéče, tohle je strašný po Tobě číst

Lišák

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  12:02:45  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Opravdu mi přijde, že mluvíš stále jen o jedné konkrétní sekci. V jiných vím, že moderátoři pracují aktivně a spolehlivě. Když už kritizuješ něco co se ti nelíbí, nezobecňuj to.

Souhlasím s Tojem a Imperium považuju také za místo, kam se chodím pobavit a né vzdělávat. Na to je na internetu spousta jiných stránek.

PS: Udělej něco s tim pravopisem čéče, tohle je strašný po Tobě číst

1.S pravopisem něco udělám až zde bude úroveň čitatelů taková,že to stojí za to.
2.Jsem rád,že to tak je takže pokud zase někdo začne zase vykřikovat a mazat odkazuji jej na tebe ty mu to vysvětlíš,že spam a flame je oddech.
Už se opakuji jdu se nadechnout.

PS:Prosím abys mi napsal,kteří to jsou když bude opět bezůčelné flame a spam obrátím se na ně děkuji.
Napiš nám zde seznam ať je přehled děkuji.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 12:04:34
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/02/2008 :  12:04:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja s vami nesouhlasim myslim ze flameri jsou to jedine co tohle forum drzi pri zivote, tito lide rekneme poskytuji 90% irelevantnich informaci ovsem casto zabavnych. a 10% hodnotnych, pokud je eliminujete spousta lidi kteri na forum chodi jen kvuli tomu aby se pobavili nad dalsim flamem aniz by prispivali tak take prestane chodit, bezlidi kteri to tu budou denne checkovat a cist nove prispevky to tu postupne umre.

Otazkou je jestli chcete mitpolomrtve umirajici forum striktne k tematu nebo tolerovat sem tam nejake topicy pripominajici spise chat kde ovsem budou lide.

lastfm
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/02/2008 :  12:23:06  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No co se mě týká, tak si myslím, že nějaká striktní hranice ani není možná, protože v mnoha případech není jasné, zda daný post je už spam, troll atd. nebo ještě není.

Snažím se to nechávat na moderátorech, pokud něco hodně bije do očí, tak se do toho někdy vložím a řeším, ale nechci mazat vše co jen náznakem začne uhýbat od tématu. Raději nechám doběhnout nějakou diskuzi, pokud to není ve strikně definované sekci, než jí utínat jen proto, že název topicu neobsahuje všech 250 slov, které v diskuzi zazněly.
Ono dáváš za příklad woW sekci, ale jak to tu už zaznělo, WoW sekce je dost specifická jak strukturou přispěvatelů, tak objemem.
Pokud se koukneš na ostatní sekce, tak až na výjimky se jedná o uspořádané sekce k tématu s pár "vyplňovacími" příspěvky.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 06/02/2008 :  12:36:27  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
1.S pravopisem něco udělám až zde bude úroveň čitatelů taková,že to stojí za to.
2.Jsem rád,že to tak je takže pokud zase někdo začne zase vykřikovat a mazat odkazuji jej na tebe ty mu to vysvětlíš,že spam a flame je oddech.

PS:Prosím abys mi napsal,kteří to jsou když bude opět bezůčelné flame a spam obrátím se na ně děkuji.

Styl "Píšu jako idiot, ale je mi to jedno." jsem nikdy nechápal a asi nikdy ani nepochopím.

Seznam je kravina. Každý, kdo si projede po Imperiu víc sekcí než Novinky a WoW, si udělá svůj obrázek sám.

Napsal jsem Ti pouze, jak na to dívám já. Narozdíl od Tebe ale nenutím ostatní vidět to stejně. Koukám, že s tebou nemá absolutně smysl o nečem debatovat. Očividně jsi bezmezně přesvědčen o své pravdě.

Lišák

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 06/02/2008 :  13:01:37  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Mno hezky se rozbehla diskuze na toto tema.

Takze ja osobne moderuju tri fora (a nebudu to stihat, takze minimalne pripravovane online hry chci odebrat). Je to extremne casove narocne. Navic musis cist kompletne vsechno od zacatku tematu az do konce, abys dokazal pochopit o co jde a pripadne zasahnout.

Vcerejsi flame ohledne Rodierova postu. Vim, ze neni tedka zachovana konzistence postu. Tzn. odpovedi uz nenavazuji a je to vytrzene z kontextu. Vcera jsem vsechny posty, ktere byly flame, +1 a urazlive bez milosti smazal. To co tam nekteri provadeli bylo opravdu na nizke urovni. Pro rypaly bych rad upozornil, ze Rodiera neznam a obvykle se s jeho nazory neztotoznuju.

Ja neresim to, jestli nekoho znam anebo neznam. Meddyho znam treba osobne a kdyz by na to prislo, tak navrhnu na ban i jeho. Nedelam rozdily. Warhammer sekce a Conan sekce jsou myslim v poradku. Cas od casu zasahnu a mazu i offtopics, abych zachoval jakz takz informacni hodnotu. Offtopics nemazu stylem, ze hned jak je nekdo postne, tak je smaznu. Smazu je treba za nekolik tydnu. Napriklad jsou to posty, kde je jedina opdpoved tri smajlici.

WoW sekce je v mych ocich bordel, ale jsou tam moderatori a je to jejich prace, ne moje. Nechci to delat a nemam na tuto sekci ani cas a ani chut. Mozna jsem prilis tvrdy, ale metr uplatnuju na vsechny stejny a snazim se drzet pravidel, ktere jsou dana. Opravdu nehodlam koukat, aby z mych sekci stal bordel jako WoW.

WoW je obrovsky a je predpoklad, ze i sekce jako Warhammer a Conan se zacnou zvrhavat, jenze to je zase potreba sehnat dobry moderatory, kteri pomohou a nebudou pouze prihlizet flamu, +1 postum a urazkam.

Hranice mezi tim, kdy zasahnout a kdy ne je obcas tenka. Ja osobne mam nejakou predstavu a te se drzim. Nezavdecim se vsem, ale to vim uz od zacatku.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 06/02/2008 :  13:31:47  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Dik za pochvalu trade sekce milacku ...

Jak rika Shemiramoth moderovani chce hodne casu vsechno cist atd. v trade sekci wow je to jednodusi protoze tam cokoli co neni k prodeji je nezadouci. spousta lidi si neuvedomuje kolik to nekdy zabere casu to mazat a jen remcaj. za 2mes nebo jak dlouho to uz kontroluju se me celkem podarilo ty flamery vyhnat i kdyz nekdy se tam jeste neco objevi....

Co se tyce wow genral sekce nedostal sem presny instrukce a rozhodovat obcas co je a co neni spam je fakt tezky,taky je to nejvic navstevovana sekce, navic pak sem u mnoha lidi idiot atd protoze sem si dovolil neco smazat nebo snad locknout.

Osobne treba nemam problem pribrat si jeste nejaky sekce protoze mam celkem dost casu v praci i doma... ale dost by me usnadnilo rozhodovani dodrzovani pravidel ale pak zmizi duch imperia

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 06/02/2008 13:35:17
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/02/2008 :  14:46:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
a ja si dycky myslel ze moderovani je o mazani postu ktere mi odporuji a nechavani tech co se mi libi, no este ze nejsem moderator.

shemi ja tvoji praci fakt ocenuju, vid ze me uz nebudes mazat ?

lastfm
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/02/2008 :  15:44:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
4.To co se děje tady jsem jinde v takové obludné míře nezažil viz. Hofylan,Lopuch atd.

imperium je oproti hofy prikladne moderovane forum ;).

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:16:35  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Milacekimpreria (kdyz pominu znacne dementni nick) asi snupe kvalitni mejdlo na prani.
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:22:07  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

Styl "Píšu jako idiot, ale je mi to jedno." jsem nikdy nechápal a asi nikdy ani nepochopím.

Seznam je kravina. Každý, kdo si projede po Imperiu víc sekcí než Novinky a WoW, si udělá svůj obrázek sám.

Napsal jsem Ti pouze, jak na to dívám já. Narozdíl od Tebe ale nenutím ostatní vidět to stejně. Koukám, že s tebou nemá absolutně smysl o nečem debatovat. Očividně jsi bezmezně přesvědčen o své pravdě.

Takže ohledně pravopisu.Na forech se už dávno pravopis nedodržuje.Vždy se ,ale nejade někdo komu když dojdou argumenty začne opravovat posty oponenta.Přečtu si post a píší reakci tak jak mě to přijde nejlepší a pochopitelně bych to pak měl po sobě opravit.
Dělal jsem to a už to dávno nedělám.V 99% případů rekcí je mraky chyb,někdo píše bez čárek a háčků,jiný na to kašle totálně a jiný vynechává písmena.
Jasně asi by to mělo být jinak.Není a už asi nebude a dnes je trend co nejvíce informací za co nejmenší čas.Pro mě je důležitý obsah než krasopisně napsaná věta oničem.
Není důvod ztrácet čas opravou postů.Pokud bych psal úřední záznam v úředním stylu tak samozřejmě ano ,ale na těchto forech to není relevatní.Tohle není zastávání se nějakých hlupáků a neumětelů ,kteří neumí pravopis tohle je dnešní realita.
Proto doporučuji pokud máš s tím problém nečti to a nereaguj.Mě je opravdu jedno zda můj oponent pokud píše rozumně udělá nějakou pravopisnou chybu a jistě není tím u mě snížena jeho inteligence.
Chyby se dělají všude i v úředních dokumentech atd.Znám řadu profesorů ,kteří mají několik VŠ a ve větách dělají fatální gramatické chyby.Těchto lidí si vážím a to,že v 10 řádcích udělají 5 chyb neznamená,že to jsou hlupáci.Pokud máš opravdu potřebu se zaměřovat na pravopis a napomínt zde píšící komunitu doporučuji ti Hofyland klub Jak se kurví pravopis tam najdeš vyžití dostatečné.Případně si zde založit koutek ČJ opravdu závazně slibuji,že tam ani nenakouknu.
Toliko k pravopisu na forech.

2.Přeci zde nejde o nějakou pravdu mojí či jinou.Já jsem naopak rád,že se toto téma otevřelo a debatuje se jak jedné tak z druhé strany.A dovolím si tvrdit,že je to zatím debata plodná a na úrovni.
Tvojí aroganci nechápu.

3.Bohužel jsem to neopravil takže je v textu umě ukryto pár chyb, život je boj.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 16:26:44
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:24:00  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Milacekimpreria (kdyz pominu znacne dementni nick) asi snupe kvalitni mejdlo na prani.

Zajímavá reakce zkusím odhadnout 12-17 let ?Homosexuál?(tipuji podle inteligentního nicku)

Mejdlo nemám už došlo ceny jsou vysoko

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:25:11  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja s vami nesouhlasim myslim ze flameri jsou to jedine co tohle forum drzi pri zivote, tito lide rekneme poskytuji 90% irelevantnich informaci ovsem casto zabavnych. a 10% hodnotnych, pokud je eliminujete spousta lidi kteri na forum chodi jen kvuli tomu aby se pobavili nad dalsim flamem aniz by prispivali tak take prestane chodit, bezlidi kteri to tu budou denne checkovat a cist nove prispevky to tu postupne umre.

Otazkou je jestli chcete mitpolomrtve umirajici forum striktne k tematu nebo tolerovat sem tam nejake topicy pripominajici spise chat kde ovsem budou lide.

S tímto názorem se bohužel stotožnuji

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:30:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Drahy nemilovany Milackuimperia,
vypadni na hofyland, ktery je ti tak mily.
O umyslne zalozene, ciste provokacni a bezduche identity bez kapky invence(coz je presne tvuj popis) zde neni zajem.
Dekuji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 06/02/2008 16:31:50
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:32:10  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Dekuji

Tento post jsem nazaložil asi ti to uniklo.Tvoje reakce jako Moderátora je jen ukázkou arogance a hulvátství.Jistě jsi si přečetl poslední 3 posty a našel duševní odvahu se předvést.Bravo pane Moderátore.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 16:35:23
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:37:34  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
OT:

quote:

Takže ohledně pravopisu....

Nevsimnul jsem si, ze by nejak Noxovi dosly argumenty. Pouze te upozornil, ze je to po tobe hruza cist (s cimz naprosto souhlasim).

"V 99% pripadu..." - 79.58% statistik na internetu je vymysleno na miste.

Sorry, ale forma komunikace proste o cloveku vypovida stejne jako obsah. To, ze ty ji ignorujes, na veci nic nemeni. Ono je to TAK tezke a casove narocne venovat minutu prolitnuti a nasledne korekci postu pred jeho odeslanim...

Konec OT.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:40:45  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takže ohledně pravopisu.Na forech se už dávno pravopis nedodržuje. Bla bla bla bla bla...

To je na mě moc...já končim.

Lišák

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:47:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dekuji

Tento post jsem nazaložil asi ti to uniklo.Tvoje reakce jako Moderátora je jen ukázkou arogance a hulvátství.Jistě jsi si přečetl poslední 3 posty a našel duševní odvahu se předvést.Bravo pane Moderátore.

Ne nejde o tento post, byt adminem byl jsi smazan uz kdysi davno za prvni provokacni posty. Tady je to ale takove pekne vseobecne a tak se sem tato obecna vyzva hodi.
Tak bud rad, ze do mnou moderovanych for nepises.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:47:39  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

OT:

quote:

Nevsimnul jsem si, ze by nejak Noxovi dosly argumenty. Pouze te upozornil, ze je to po tobe hruza cist (s cimz naprosto souhlasim).

Sorry, ale forma komunikace proste o cloveku vypovida stejne jako obsah. To, ze ty ji ignorujes, na veci nic nemeni. Ono je to TAK tezke a casove narocne venovat minutu prolitnuti a nasledne korekci postu pred jeho odeslanim...

Konec OT.

Nevim ale ty delas Noxovi advokata ?Snad umi svuj nazor napsat sam.
Moc nazoru k tematu dodrzovat ci nedodrzovat zde pravidla jsem od nej necetl.
Nejak se zacalo vytracet podstata tematu.Kde jsou v tvem postu carky a hacky ze by uz je nekdo zrusil?Takze to o tobe neco vypovida ?Mam si myslet ze kdyz pises vetu bez carek a hacku jsi dement?Budu na tebe potom tak reagovat ?Neskousej mi namluvit ze nekdo zmenil pravopis.

Ja jsem jen v postu nazacatku upozornil ze se mi nezamlouval postup v jeden sekci atd.Samozrejme pak se chvilku debatovalo a na dost veci uz mam jasnejsi nazor a ejhle zase to zacina sklouzavat na Ty jsi dement pises se spatnym pravopisem a nebo reakce viz nahore.Zadne argumenty jen urazky atd.Tohle neni tema o me a nezalozil jsem jej ja.Reakce ubozaku na muj nick a pod chapu jako nutne zlo tady na foru, proste jak jsi nejaky bezvyznamny Milacekimperia dovoluje neco napsat proti panum moderatorum a nebo musim se zastat kamarada ac nejsem schopen mit svuj nazor.Dobre tedy konec OT.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 16:55:02
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  16:50:10  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dekuji

Ne nejde o tento post, byt adminem byl jsi smazan uz kdysi davno za prvni provokacni posty. Tady je to ale takove pekne vseobecne a tak se sem tato obecna vyzva hodi.

Podivej se to ze nekdo ma jiny nazor neni provokace.To ze mas pravo nekde neco mazat neznamena ze jsi dobry Moderator.Podle toho jak reagujes si myslim opak.

PS: bohuzel WoW vola a musim si jit odzit zase kus toho druheho herniho zivota.Dekuji za reakci vsem debaterum docela mi to zalohovani DVD uteklo.Takze zatim se mejte vsichni fajn at se herne dari.Zdravi Milacekimperia.

PS pokud ma nekdo nutkavou potrebu zde ukazat jaky je skveli clovek a Moderator oproti me klidne do toho.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 17:00:49
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2008 :  17:03:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dekuji

Podivej se to ze nekdo ma jiny nazor neni provokace.To ze mas pravo nekde neco mazat neznamena ze jsi dobry Moderator.Podle toho jak reagujes si myslim opak.

Toto je priklad nazoru ?
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27528
nebo napr toto ?
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27032
a to jsem nahodne vybral dva seriozni topicy, ktere jsi "zasvinil"

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 06/02/2008 :  17:14:21  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, Gurrshael je v jeho volném čase můj advokát.
Netušil jsem že na to, jestli pravidla dodržovat nebo ne, je potřeba si udělat názor. Vždycky jsem považoval pravidla za směrodatná.
Vlastně ani pořádně nechápu o co se tu snažíš? Shazuješ práci místních moderátorů, ale sám ho dělat echceš. Nejdříve mluvíš o jedné sekci, pak z toho je najedou celé Imperium. Píšeš, jak spam je špatný, ale produkuješ ho sám a ještě si to obhajuješ. Tak mi řekni, jde ti o něco jiného než primitivní flame, nebo ne?

Lišák

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/02/2008 :  17:21:53  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty se pokousis my vnutit nazor ze jsi dement ?Gratuluji povedlo se ti to.

Jsi muj idol. Az budu velky a dospely chci byt stejny jako ty.

-------------------

Umlcte ho uz nekdo...
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 06/02/2008 :  17:22:52  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dekuji

Toto je priklad nazoru ?
nebo napr toto ?

PS:Pokud mas nejaky osobni ci dusevni problem mam od toho postu prijdes mi jako mali kluk kteremu jsem ukradl na pisku babovicku a nebo mozna ze jsi samotny.......super...

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 06/02/2008 17:27:50
Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 06/02/2008 :  17:30:39  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dekuji

Toto je priklad nazoru ?
nebo napr toto ?

PS:Pokud mas nejaky osobni ci dusevni problem mam od toho postu prijdes mi jako mali kluk kteremu jsem ukradl na pisku babovicku a nebo mozna ze jsi samotny.......super...

Jsem rád,že jsem tě poznal.Sluší ti to.

RL Fishing
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/02/2008 :  19:43:20  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gurrshael

OT:

quote:

Konec OT.

Nejak se zacalo vytracet podstata tematu.Kde jsou v tvem postu carky a hacky ze by uz je nekdo zrusil?Takze to o tobe neco vypovida ?Mam si myslet ze kdyz pises vetu bez carek a hacku jsi dement?Budu na tebe potom tak reagovat ?Neskousej mi namluvit ze nekdo zmenil pravopis.

Ja jsem jen v postu nazacatku upozornil ze se mi nezamlouval postup v jeden sekci atd.Samozrejme pak se chvilku debatovalo a na dost veci uz mam jasnejsi nazor a ejhle zase to zacina sklouzavat na Ty jsi dement pises se spatnym pravopisem a nebo reakce viz nahore.Zadne argumenty jen urazky atd.Tohle neni tema o me a nezalozil jsem jej ja.Reakce ubozaku na muj nick a pod chapu jako nutne zlo tady na foru, proste jak jsi nejaky bezvyznamny Milacekimperia dovoluje neco napsat proti panum moderatorum a nebo musim se zastat kamarada ac nejsem schopen mit svuj nazor.Dobre tedy konec OT.

Opravdu nevidis rozdil mezi gramatickou chybou a psanim bez diakritiky, nebo to na nas jen hrajes?

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 07/02/2008 :  07:31:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Zvláštní, jak někteří lidé, kteří volají po dodržování pravidel a úrovně postování a je sami porušují. Aneb asi rovnější mezi rovnými.
O co jde...o quotace a styl psaní postů. A potom pochopitelně flamování, protože argumenty došly u druhého postu, teď už je to jen holé flámování. Nebo zquotování 4 příspěvků do jednoho.
Mám takový pocit, že se opět potvrdilo, že ti, kteří nejvíce křičí pro mazání a moderaci diskuze (nejlépe s poukazem na jiné fórum) rozhodně nejsou ti, kteří by to měli dělat.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/02/2008 :  08:40:03  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Panove nerad to rikam, ale zase to zvrhlo ve flame a urazky. Nazory "milackaimperia" jsou trosku zcestne, ale chlapi stoji to za to?

Doufal jsem, ze se tady nejakym zpusobem probere kvalita moderovani na imperiu a treba padne i neco jako navrh na zmenu? Momentalne je to pouze "diskuze o gramatice", kdyz to vezmu nadnesene.

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 07/02/2008 :  11:38:08  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Panove nerad to rikam, ale zase to zvrhlo ve flame a urazky. Nazory "milackaimperia" jsou trosku zcestne, ale chlapi stoji to za to?

Doufal jsem, ze se tady nejakym zpusobem probere kvalita moderovani na imperiu a treba padne i neco jako navrh na zmenu? Momentalne je to pouze "diskuze o gramatice", kdyz to vezmu nadnesene.

Většinou (až na výjimky) na podobné exoty nereaguju, ale tohle byl fakt extrém a reagovat mi přišlo skoro jako občanská povinnost :)
Co se týče rodiera - no, to je z mé strany kapitola sama pro sebe.
Po tom, co mi vyhrožoval, že si za mnou dojede a podřezá mě(nebo něco v tom smyslu), ho prostě neberu vážně a rád si do něj rejpnu, když vyplodí nějakou klasickou rodierovinu. Neříkám, že je to v pořádku a rozhodně se nijak neohrazuju proti mazání takových postů.

Ad moderování impéria - nemám problém s ani jedním přístupem. Dost mi vyhovuje striktní moderování (WHO sekce), kde je sakra znát, že jsou posty k tématu, moc se tam neflamuje a obecně informační hodnota je dost velká. Jenže to je podle mě taky dost tím, že o hře se toho zatím moc neví, takže na každý střípek informací čekáme jak na boží smilování :) Být tohle málo ještě zahlcené spamem, tak jde celá sekce do háje.

Pak to srovnej s hrou jako WoW, která tu straší už několik let, základní informace už většina lidí zná a vybudovala se kolem toho silná komunita. Kdyby byla WoW sekce striktně moderovaná, tak imho žije o dost méně než teď, protože tam není tolik smyslupných nových informací k výměně. Když odečteš spam, tak nových informací/theorycraftu/jiných smysluplných postů se tam zase až tolik neobjevuje. Naproti tomu, takhle je tam (až na pár exotů, kteří jsou mimo) celkem sranda a fórum žije. I přesto, že se tam flamuje a spamuje, si myslím, že málokterý rozumně napsaný post zůstane bez adekvátní odpovědi. Jen se prostě ten dotyčný nesmí zeptat jako tele.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/02/2008 :  12:44:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Zeptat se jak tele? Pokud se clovek zepta, neni znaly hry a zepta se na banalni otazku, tak je jej schopno mnoho lidi doslova rozcupovat. Takze mame 10 postu o nicem a jedna odpoved.Nikdo nema patent na rozum a neexistuje navod, jak napsat otazku ve spravne forme, aniz by si z Tebe hned nejaky inteligent neudelal srandu. Otazka je proste jen otazka.

Znalost WoW automaticky neznamena, ze neni o cem se bavit. Je, jenze kolem nej se na imperiu slezly davy lidi, ktery si primo libuji v postovani nic nerikajicich prispevku.

Tato komunita ani nema chut neco probirat. Ale +1, na ty je nalada porad. Je holy nesmysl, ze by forum umrelo nebyt techto prispevku. Akorat mam pocit, ze se spousta lidi neumi bavit jinak. Nemam nic proti srande a ruznym vtipkum, ale nesnasim urazky, vylozene +1 spamy a bezpredmetny flame, ktery nikdy k nicemu nevedl. Ja sam jsem se kdysi techto flamu zucastnoval, ale ted uz to nedelam. Casem clovek zjisti, ze je to opravdu zbytecne.

Edited by - Shemiramoth on 07/02/2008 12:45:40
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 07/02/2008 :  12:58:56  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zeptat se jak tele? Pokud se clovek zepta, neni znaly hry a zepta se na banalni otazku, tak je jej schopno mnoho lidi doslova rozcupovat. Takze mame 10 postu o nicem a jedna odpoved.Nikdo nema patent na rozum a neexistuje navod, jak napsat otazku ve spravne forme, aniz by si z Tebe hned nejaky inteligent neudelal srandu. Otazka je proste jen otazka.

Řekl bych, že Gurrsh narážel spíš na případy, kdy se dotyčný zeptá na něco, o čem je třeba 10ti stránkový topic hned pod tím jeho čerstvě vytvořeným dotazem. Nebo poměrně dnes hodně rozšířený odpor k tlačítku Search. Co by se namáhal s nějakým hledáním, když je vytvoření nového topicu o tolik jednodušší.

Lišák

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/02/2008 :  13:05:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tato komunita ani nema chut neco probirat. Ale +1, na ty je nalada porad. Je holy nesmysl, ze by forum umrelo nebyt techto prispevku.

Proc na tohle forum chodis, pokud je tu podle tebe tak upadla komunita? Teda pokud plati predpoklad, ze sem lide chodi prave kvuli komunite?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: