Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 pvp
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/01/2008 :  15:12:40  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Nerozumím řeči tvého klanu :)

Kdyby ve WoW rollnul warlocka tak se mu to stávat nebude :D

Edited by - Rakhen on 08/01/2008 15:13:16
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/01/2008 :  15:16:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by Azkaban

Nerozumím řeči tvého klanu :)

Kdyby ve WoW rollnul warlocka tak se mu to stávat nebude :D

jenze Rash odjakziva roluje jen nooby, specialne mu je dycky predchystaj

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 08/01/2008 :  15:16:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Rashi ja ti rikal at uz to plnotucne mleko nepijes!

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/01/2008 :  15:33:46  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
Originally posted by Seth
tohle se snazim naucit sveho druida, vzdy stat tak, abych já (war) byl mezi ním a priestem, kterj by mohl burnovat. Na to aby to priest zvladl, tak musi kolem me projit coz je vetsinou hamstring ode me - takze druid se muze posunout jinam. Obcas to holt nejde :(

Fix.

mari to je VELKEJ rozdil co jsem napsal ja co si napsal ty.
To co si napsal ty, znamena ze ja se musim stavet dobre, coz z pohledu warra co musi jet dmg jde dost blbe. Tzn ja jedu porad dmg, a kdyz jde kolem me priest tak mu dam hamstring a pozici druida si urcuje sam druid a ne ja tim, jak stojim :D
Kdezto on jako druid to ma vzdy lehci - morf, ustup atd... a ten priest za nim musi kdyz chce burnovat

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/01/2008 :  16:07:34  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
To co si napsal ty, znamena ze ja se musim stavet dobre, coz z pohledu warra co musi jet dmg jde dost blbe. Tzn ja jedu porad dmg, a kdyz jde kolem me priest tak mu dam hamstring a pozici druida si urcuje sam druid a ne ja tim, jak stojim :D
Kdezto on jako druid to ma vzdy lehci - morf, ustup atd... a ten priest za nim musi kdyz chce burnovat

Pozici druida určuje jeho 40 yardů na heal a priestových 30 yardů na manaburn. Tzn. na to aby priest mohl burnovat druida který je od tebe nejdál v kružnici o poloměru 40 yardů stačí aby se pohyboval maximálně 10 yardů od tebe.

Nejkrajnější pozice tedy znamenají že za dobu co priest ujde 20 yardů z nichž 10 má hamstring (-50 %) potřebuje druid urazit půlkruh o délce 125 yardů. Nebo se na tebe vybodne, pak to má fakt jednoduché a naučíš ho to relativně snadno, jen asi budete prohrávat...

Edited by - Rakhen on 08/01/2008 16:10:04
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/01/2008 :  17:09:50  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Pozici druida určuje jeho 40 yardů na heal a priestových 30 yardů na manaburn. Tzn. na to aby priest mohl burnovat druida který je od tebe nejdál v kružnici o poloměru 40 yardů stačí aby se pohyboval maximálně 10 yardů od tebe.

Nejkrajnější pozice tedy znamenají že za dobu co priest ujde 20 yardů z nichž 10 má hamstring (-50 %) potřebuje druid urazit půlkruh o délce 125 yardů. Nebo se na tebe vybodne, pak to má fakt jednoduché a naučíš ho to relativně snadno, jen asi budete prohrávat...

jo, jeste ze je arena kruhova bez moznosti se schovat za rohy...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 08/01/2008 :  17:35:50  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
tohle se snazim naucit sveho druida, vzdy stat tak, abych já (war) byl mezi ním a priestem, kterj by mohl burnovat. Na to aby to priest zvladl, tak musi kolem me projit coz je vetsinou hamstring ode me - takze druid se muze posunout jinam. Obcas to holt nejde :(

Fix.

Tak jak jsi to napsal byl druid mezi tebou a priestem, tj priest mohl burnovat aniž musel někam chodit... Jinak tak jak jsem to přepsal to neznamenalo, že se musíš hýbat ty, ale druid...

Ale to se dohadujeme o detailech češtiny

Jinak zaujal mě ten před dlouhou dobou citovaný blue post o tom, jak se Blizzardi snažej lidi netrestat, ale odstranit příčinu toho, že se chovaj jak dementi. Například kdyby leecher (bez jakéhokoli reportování) prostě nedostal žádný honor (musel by něco netriviálního udělat, aby měl na konci BG "odměnu"), tak by to asi pomohlo...

Problém je, že boti jsou docela sofistikovaný. Těsně před vydáním BC jsem narazil na jednoho čínského autohuntera, a cca hodinu jsem se bavil tím, že jsem mu zařizoval smrt od moba za 10% durability (nechat ho naagrovat moba, zabít mu peta, rozjet ho tak aby ho mob dorazil). Bot si vždycky bez větších problémů doběhnul z hřbitova, resnul se, resnul peta, dopil se a farmil dál, mě totálně ignoroval (jednou nebo dvakrát po resu naagroval a hebnul znova, ale pak už se resnul mimo...).

Samozřejmě těšil jsem se, jak se mu rozbije zbraň a bude v pr... Ale když mu klesla durabilita na 0, milý bot se k mému velkému překvapení otočil, doběhnul se do města opravit a zase se vesele vrátil farmit...

Samozřejmě GMko mě poslalo slušně do pr... s tím, že to "prozkoumají"...

Edited by - Marigold on 08/01/2008 17:37:10
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 08/01/2008 :  17:38:32  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Tohle jsme taky davali, na zacatku byl Cyclone warr, museli jsme rychle zabit lockovi peta, pak CC priest, nasunderovat locka, kill 2. pet. Pala Avengin Wrath, zerg lock kdyz mel priest cyclone. Tady byl jen problem s tim manaburnem, semtam nejakej prosel, ale blbe se to prerusovalo vzhledem k tomu, ze jsem musel setrit pummel na fear od locka.

co si pamatuju tak X poslednich her sme vam Bulbu zabijeli pak tebe a nakonec anihila, ale mozna ste vypilovali taktiku, taaaak sobota 10:30 dopoledne?:)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/01/2008 :  21:01:57  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

Tohle jsme taky davali, na zacatku byl Cyclone warr, museli jsme rychle zabit lockovi peta, pak CC priest, nasunderovat locka, kill 2. pet. Pala Avengin Wrath, zerg lock kdyz mel priest cyclone. Tady byl jen problem s tim manaburnem, semtam nejakej prosel, ale blbe se to prerusovalo vzhledem k tomu, ze jsem musel setrit pummel na fear od locka.

co si pamatuju tak X poslednich her sme vam Bulbu zabijeli pak tebe a nakonec anihila, ale mozna ste vypilovali taktiku, taaaak sobota 10:30 dopoledne?:)

Jaky jste meli nicky? Treba si vzpomenu.. ale tak 453 games je 453 =)
Btw tenhle tyden asi ne, bratr je nekde zase na horach, takze annihiluse loguju ted ja

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/01/2008 :  21:17:26  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nildon

quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

ok nebudu se zapojovat do tohodle post huntu

Jenom jsem premyslel nad jednim blue postem
quote:
Exactly. I think everyone is really putting too much time and effort into thinking of how many different ways we can dismember, burn, and otherwise maim players.

We want to fix the main issue.

The main issue is not that people AFK, it's why they AFK.
The main issue is not that some no longer queue, it's why they no longer queue.

Asking to make the AFK or queuing system more robust (read: punishing) is really just band-aiding a band-aid and on and on. It will never stop, and we'll only reach a point of total agreement when no one is allowed to play.

We're attempting to put in good, balanced, fun changes that fix these issues at their root.

Lidi farmi honor a u toho jsou AFK. A lidi porad premysleji jak znevyhodnit afk atd...

Tak me napadlo, proc treba Blizz neda za kazdej arena zapas blbych 100 ci 200 honoru obou stranam.
To by lidi poslalo castecne z BGs do aren, a tam je teprve to spravne pvp. Nehlede na to ze by mohli dat vice honoru za pvp killy mimo begecka.

Podle mě tam nefarmi honory na epiky, ale repku

v bg se farmi honory na veci proc by farmili repku na veci pro 60lvl?

Ještě že jsou lidi beze smyslu pro humor a my ostani si z nich můžem dělat srandu
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 08/01/2008 :  21:22:03  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nildon

quote:

quote:

ok nebudu se zapojovat do tohodle post huntu

Jenom jsem premyslel nad jednim blue postem
quote:
Exactly. I think everyone is really putting too much time and effort into thinking of how many different ways we can dismember, burn, and otherwise maim players.

We want to fix the main issue.

The main issue is not that people AFK, it's why they AFK.
The main issue is not that some no longer queue, it's why they no longer queue.

Asking to make the AFK or queuing system more robust (read: punishing) is really just band-aiding a band-aid and on and on. It will never stop, and we'll only reach a point of total agreement when no one is allowed to play.

We're attempting to put in good, balanced, fun changes that fix these issues at their root.

Lidi farmi honor a u toho jsou AFK. A lidi porad premysleji jak znevyhodnit afk atd...

Tak me napadlo, proc treba Blizz neda za kazdej arena zapas blbych 100 ci 200 honoru obou stranam.
To by lidi poslalo castecne z BGs do aren, a tam je teprve to spravne pvp. Nehlede na to ze by mohli dat vice honoru za pvp killy mimo begecka.

Podle mě tam nefarmi honory na epiky, ale repku

v bg se farmi honory na veci proc by farmili repku na veci pro 60lvl?

Ještě že jsou lidi beze smyslu pro humor a my ostani si z nich můžem dělat srandu

Mluv za sebe, ja farmim repku na rank Conqueror
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/01/2008 :  16:45:40  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by qsubt

[quote]Originally posted by Shatteren

-
[quote]
Jaky jste meli nicky? Treba si vzpomenu.. ale tak 453 games je 453 =)
Btw tenhle tyden asi ne, bratr je nekde zase na horach, takze annihiluse loguju ted ja

no my mame jenom 415 games a sme tri devcata = orcice, trolice a undedice a dneska sme si jedno rande spolu nakonec dali:) zitra v nedeli (12.1.) mezi 10-12:00, plz prijde, holky uz nebudou tak upjate a odvazou se ^^. a pokud nevis ty jmena, o duvod vic prijit a setkat se face2face;]

Edited by - qsubt on 12/01/2008 16:46:36
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/01/2008 :  01:58:22  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Chucho, Chvilka, Lef. Luckersky lamky

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 13/01/2008 :  17:07:52  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Chucho, Chvilka, Lef. Luckersky lamky

bingo, musime se domluvit a nekdy fakt zahrat aspon 15 aren aby se vyloucil ten nahodny faktor:) utery 10:00,... po dnesni anabazi s disconnectama a vcerejsim 'fresh' teamu Redhota si myslim ze muze jit o prospesnou session pro obe strany:)
UPDATE 479ty zapas = 2000 broken:) pocitam-li dostrel 1985 tj 1x +15 tak asi na 10ty pokus, pricemz prvni 'mečbol' byl nekdy pred vanocama...

Edited by - qsubt on 15/01/2008 15:38:56
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/01/2008 :  16:35:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problém je, že boti jsou docela sofistikovaný. Těsně před vydáním BC jsem narazil na jednoho čínského autohuntera, a cca hodinu jsem se bavil tím, že jsem mu zařizoval smrt od moba za 10% durability (nechat ho naagrovat moba, zabít mu peta, rozjet ho tak aby ho mob dorazil). Bot si vždycky bez větších problémů doběhnul z hřbitova, resnul se, resnul peta, dopil se a farmil dál, mě totálně ignoroval (jednou nebo dvakrát po resu naagroval a hebnul znova, ale pak už se resnul mimo...).

Samozřejmě těšil jsem se, jak se mu rozbije zbraň a bude v pr... Ale když mu klesla durabilita na 0, milý bot se k mému velkému překvapení otočil, doběhnul se do města opravit a zase se vesele vrátil farmit...

Samozřejmě GMko mě poslalo slušně do pr... s tím, že to "prozkoumají"...

tak imho u toho ten cinan sedi a dela zatim neco jineho a obcas zkontroluje..
pac kdyz jsem pred datadiskem chodil s magem farmit k jeskyni v NE silithusu, tak tam bylo jedno z oblibenych mist cinanku..
dycky jsem ho asi tak 5x zabil, nez se toho chopil a zacal me honit po krajine..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/01/2008 :  16:54:10  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No, tak já jsem ho zabil asi 15x, bavil jsem se tím přes dvě hodiny, a vůbec na to nereagoval... Ale kdo ví. To že se šel opravit mě ale dostalo
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/01/2008 :  18:03:16  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tomu říkám dedication odehrát 500 zápasů eště před tím, než se breakne 2k.

Ale zase na druhou stranu, my jsme to v S2 hrotili na začátku stejně.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000