Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tankovanie + equip
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ranger90
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/12/2007 :  19:18:31  Show Profile Send Ranger90 a Private Message  Reply with Quote
Nazdar potreboval by som poradit s tankovanim teda equipom nedavno som si zacal zhanat equip teraz mam full rare equip par epiq itemov da sa povedat ze dalej sa mozem equipnut uz len z HC dungov alebo KZ len tu nastava problem ze HC mi idu dost tazko terajsie staty su :
armor 12300
hp 11400
block 22,50%
dodge 17%
parry 16,25%
block value 327
ked idem trebars hc SP,Bf,ramparts tak aj to prejdeme cele ale s odretymi usami elity mi uberaju jedna radost ale s overhealom to ide
preto sa healeri stazuju dost ze inym warrom elity neuberaju az tak vela , tak teraz neviem ze ako pokracovat ked som bol KZ tak len na prvych bossoch a raidleader mi odporucal chodit HC a hladvne farmit bange , chcel by som sa spytat ze naco sa v equipe hlavne zamerat ....
co nato skuseny tanci ako ste zacinali vy?

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/12/2007 :  19:38:58  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
predpokladam, ze jsi warrior (nenapsal jsi)

tak jsou tu urcite povolanejsi nez ja, ale chybi mi udaj o defense...
jinak mitigation se shield blockem mas velmi dobrou... armor a hp se mi zdaj taky celkem OK...takze snad jen poradit trpelivost a upgradeovat jak to pujde

no mmo
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/12/2007 :  22:34:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jak ja beru dulezitost statu pri tankovani
zakladem samozrejme 490 defense
pak za nejlepsi tankovaci stat povazuju staminu a dodge ani jedno pro me nesedi vys
parry rating - je o trosku niz nez ty prvni dva ale porad dulezity
Agilita - zvysuje dodge a crit chance - diky tomu vic threatu
block - hodi se jen proti crushingum a stejne nikdy nejses uplne immune jak se tvrdi takze klidne dam prednost tem statum vys
block value no driv se hodila kvuli vyssimu threatu z shield slamu ale ted kdyz shield slam shazuje z cile dotky a vubec magic debufy tak ho nepouzivam takze to je pro me celkem minoritni stat

jinak zaklad tankovaciho lootu se da pobrat podle http://www.wow-loot.com
a pripadne ti v rozhodovani muze pomoci http://files.wowace.com/TankPoints/ addonek co "prepocitava staty na fiktivni hodnotu tankpoints" a tak mas rovnou porovnani

jinak kdysi sem pro nase zacatecnicky wary psal tohle par veci uz neplati ale zaklad je tam porad

Reputace
Reputace pro tanky je dobra v Shattrahu si zvolit Aldor kde na revered je k dispozici nejlepsi pre raid tankovaci chesta Vindicator's Hauberk. Za revered reputaci s Keepers of time v Tanarisu jsou pro zmenu vynikajici tankovaci kalhoty Timewarden's Leggings
A take u keepers of time si poridite tankovaci enchant na hlavu.
Za exalted reputaci se Sha'tar si koupite vyborny stit Crest of the Sha'tar
A v prubehu delani teto reputace chodte heroic Mechanar kde pada vyborny mec The Sun Eater na ktery uz se vyplati si nechat dat enchant Mongoose.

Tankovaci enchanty jsou
Kalhoty - zaplata od Leatherworkeru Clefthide Leg Armor nebo drazsi Nethercleft Leg Armor
Chesta - +150 HP nebo +6 all stats oboji je dobra volba a neprohloupite
Helma - enchant od Keepers of Time
Rukavice - +15 agility
Zbran - +20 agi nebo Mongoose, mongoose je vyrazne lepsi ale taky drazsi tak se vam mozna nebude chtit to davat hned na zbran s kterou na 70ce s tankovanim zacnete
Stit - +18 stamina
Bracery - +12 stamina
Boty - +12 stamina
Cloak - +12agi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 11/12/2007 22:40:10
Go to Top of Page

Ranger90
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/12/2007 :  23:34:38  Show Profile Send Ranger90 a Private Message  Reply with Quote
no ja mam 510 def rating
btw k tomu shield value teda ten je dolezity pri blocku cim vyssia je jeho hodnota tym vacsi dmg stit absorbuje nie? teda aspon tak mi to bolo povedane ked som sa v hre pytal , takze preto som sa hlavne na ten block zameral a teda som sa chystal zvysovat block value a este k tomu hp kolko by som mal tak priemerne mat?
Go to Top of Page

Gwinni
Starting Member

72 Posts

Posted - 12/12/2007 :  08:37:34  Show Profile Send Gwinni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

block value no driv se hodila kvuli vyssimu threatu z shield slamu ale ted kdyz shield slam shazuje z cile dotky a vubec magic debufy tak ho nepouzivam takze to je pro me celkem minoritni stat

SS shazuje magic buffy což dělal i předtim(ale jen 50% šance), blbost ho nepoužívat.
Takže se furt value hodí na zvýšení threatu, každopádně je to asi poslední věc co je potřeba.
Spíš se zaměř na víc Hp a armoru
J8 mám prot palata, takže mužu kecat
btw parry je lepší než dodge (při parry máš o 50% rychlejší následujítí útok), jen má horší rating

Carline
<Immune>
Go to Top of Page

Cafer
Starting Member

7 Posts

Posted - 12/12/2007 :  08:43:20  Show Profile Send Cafer a Private Message  Reply with Quote
block value je ti v HC instancich nanic s nizkym block raitingem, kdyz na sobe drzis 4-5 strejcu, to si nech na raidy a bosse. Mimoto zamerit se tak brzo na value je zcestne, nejsou itemy, ktere by jsi mohl nasbirat(ty jsou az v ZA/75-60badge rewardy/SSC/TK). Ber dodge, dodge a jeste jednou dodge + staminu(t4 je zamerena hlavne na dodge + nejake to value + rukavice s parry). Parry na pre-KZ tanka slusny, lepsi stejne nesezenes. V HC instancich pada spousta peknych nejenom epix itemu - vyfarmit. Do KZ s timto gearem muzes bezestrachu vstoupit. Kazdopadne bych se zameril pro raidy na vytahnuti 26%block raiting, at minimalizujes crushing. ANO lze byt imuni na crushing i jako warr, pri dobrem spamu block specky(ping nas nepritel).

Pri farme badgi pouze v HC instancich, je dobre si rozmyslet do ceho investovat, jedna se o nemalou castku. doporucuju:
http://www.wowhead.com/?item=33279 lepsi nez z KZ
http://www.wowhead.com/?item=33593 srovnatelny s TK-alar, jako prvni volba, levne
http://www.wowhead.com/?item=33515 na mass staminu +3x12stamina + kit(40stamina+12agi)
zbytek nestoji za rec..mozna neck z prvni serie, ale z maiden pada rekl bych i lepsi.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/12/2007 :  10:16:20  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ranger90

Nazdar potreboval by som poradit s tankovanim teda equipom nedavno som si zacal zhanat equip teraz mam full rare equip par epiq itemov da sa povedat ze dalej sa mozem equipnut uz len z HC dungov alebo KZ len tu nastava problem ze HC mi idu dost tazko terajsie staty su :
armor 12300
hp 11400
block 22,50%
dodge 17%
parry 16,25%
block value 327
ked idem trebars hc SP,Bf,ramparts tak aj to prejdeme cele ale s odretymi usami elity mi uberaju jedna radost ale s overhealom to ide
preto sa healeri stazuju dost ze inym warrom elity neuberaju az tak vela , tak teraz neviem ze ako pokracovat ked som bol KZ tak len na prvych bossoch a raidleader mi odporucal chodit HC a hladvne farmit bange , chcel by som sa spytat ze naco sa v equipe hlavne zamerat ....
co nato skuseny tanci ako ste zacinali vy?

Ty staty mi připadají dost tragické - můj level 68 war má o 800 armoru a o 900 hp míň, block a parry máme defakto stejné a máš asi o 5% lepší dodge. A to nosím víceméně preTBC gear s vyjímkou 3 věcí...

Máš 490 defense? Pokud jo, fajn - ale ty hp jsou strašné. Máš kalhoty za keepers of time revered? Chestu za aldor repku? Štít za shatar repku?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/12/2007 :  10:53:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gwinni

SS shazuje magic buffy což dělal i předtim(ale jen 50% šance), blbost ho nepoužívat.

shazuje vsechny magic efekty prave po patchi mozna bug mozna ne ale shazuje to i dotky atd

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/12/2007 :  01:36:00  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
tak položím otázku já, mám 70ku paladina

10567 hp
11892 armor
502 defense
10,93% dodge
11,08% parry
13,36% block
152 spell damage
A succesful Block stops 119 damage
--------------------------------

Stačí mi tento equip na tankování obyč dungů? Dneska jsme brutálně wajpovali na bobrovi v SL co dělá ten vypí.... mind control. Jsem palát, protection a k tomu sexy.

EDIT: tyto staty jsou bez BoK

-

Edited by - sleglik on 23/12/2007 01:37:02
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/12/2007 :  03:24:05  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

tak položím otázku já, mám 70ku paladina

10567 hp
11892 armor
502 defense
10,93% dodge
11,08% parry
13,36% block
152 spell damage
A succesful Block stops 119 damage
--------------------------------

Stačí mi tento equip na tankování obyč dungů? Dneska jsme brutálně wajpovali na bobrovi v SL co dělá ten vypí.... mind control. Jsem palát, protection a k tomu sexy.

EDIT: tyto staty jsou bez BoK

Jestli jsi s full protect talenty jen na 10,5k, přičemž protect talenty přidávají 16%, je něco opravdu moc a moc špatně.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/12/2007 :  03:46:37  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
Jestli jsi s full protect talenty jen na 10,5k, přičemž protect talenty přidávají 16%, je něco opravdu moc a moc špatně.

No podle toho armoru se dá taky odhadnout že s tím nejspíš včera dingnul 70ku a má modré (kdoví jestli) neoenchantované a neogemované věci.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/12/2007 :  08:21:57  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to je ale co já moc nechápu, kde ty itemy rychle sebrat, když jsem dle vás špatný tank?

takže jsem tank ale nemůžu jít do dungu a tankovat dungy?

jak to dělaj warrioři? dingnou 70 a pak reset arms nebo fury, aby nechodili jako tanci? u druida mi zelená výbava stačila v pohodě na normal dungy

z toho jsem právě rozčarovaný a do paladina jsem narval dost peněz, gemy a nějaké enchanty právě mám...

EDIT: Pokud 10500hp nestačí na obyč dungy ale 12300 stačí na heroicy tak nějak nechápu kolik mám mít já?

-

Edited by - sleglik on 23/12/2007 08:23:05
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 23/12/2007 :  09:23:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jestli ti vazne vadi pouze ten fajt s tim vypipanym mind controlem tak na to kasli...

ten vypipanej boss je spis o souhre cele party nez o tve konkretni vybave....

no mmo
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/12/2007 :  11:34:31  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
No podle toho armoru se dá taky odhadnout že s tím nejspíš včera dingnul 70ku a má modré (kdoví jestli) neoenchantované a neogemované věci.

To na tom ovšem nic nemění, furt to je problém.

Jinak k taomu tankování - já byl protect od levelu 67, tže sem si výbavu sháněl už předtím. Na 70ce jsem víceméně startoval s modrým gearem. Sežeň si partu pár lidí, co s tebou projdou instance pro nižší levely a pomůžou nasbírat itemy - např. štít z prvního bosse v Mana Tombech, části Righteous setu atd. Hlavní problém je u tebe v zelených crapech s nedostatečným množstvím staminy - kontroluj AH na itemy "of the Champion" pro lvl 68-70 a pomalu nahrazuj low lvl zelenky. Udělej všechny questy a získej co můžeš z nich - třeba v Netheru je dobrej tankovací trinket atd atd.

Tank má tu nevýhodu, že ten si halt ten PvE progress musí nějak prožít. Lepší bosse bez lepší výbavy prostě netankneš. A na MC ogra ser, na tom wipujou i heroic grupy.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/12/2007 :  12:56:49  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
já nemám low level zelenky, mám ten tankovací blue gear + nejlepší gemy

mám taky +40 staminy na kalhotách a jediný co ted můžu vylepšit je, že mi něco padne v 70kových dungách

jak to, že 10500 na normal dungy nestačí a 12300 hp stačí na heroicy?

-
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/12/2007 :  13:43:25  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

mám taky +40 staminy na kalhotách a jediný co ted můžu vylepšit je, že mi něco padne v 70kových dungách

Tak máš asi debilně vybranej gear, to jinak není možný. Mám téměř 11k v tank trash gearu bez gemů a enchantů a s holy talentama.

A neoháněj se těma 12300 na heroicy, to ti možná stačí tak abys začal to nejlehčí HC co najdeš, určitě ne na to abys zkoušel hellfire citadel kde by tě rozkrájeli bez mrknutí oka.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/12/2007 :  13:50:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Podle me mas ted taky blbe sestavenej gear. To neni mozny + prot paladin je ted na tom o dost lepe nez pred rokem bych rekl. A ja taky specl na prot az na 70, nasel jsem si partu lidi a porad jsme grindovali dungy, dokud jsem nemel vse co jsem potreboval.

Ale stejne, s prichodem aren uz me prot rychle omrzel

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 23/12/2007 13:51:04
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/12/2007 :  16:20:57  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Tak máš asi debilně vybranej gear, to jinak není možný. Mám téměř 11k v tank trash gearu bez gemů a enchantů a s holy talentama.

A neoháněj se těma 12300 na heroicy, to ti možná stačí tak abys začal to nejlehčí HC co najdeš, určitě ne na to abys zkoušel hellfire citadel kde by tě rozkrájeli bez mrknutí oka.

to psal ten nahoře ne já... l2r

a ten equip je blue a 2 green itemy, max gemy všude

EDIT: můžeš mi ukázat co je trash gear?

-

Edited by - sleglik on 23/12/2007 16:22:13
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 24/12/2007 :  10:16:17  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
EDIT: můžeš mi ukázat co je trash gear?

"Trash gear" jsou nasbírané věci z HC které se vyznačují tím že jsou plate, mají spelldamage a díky tomu (rozprostření statů do krávovin) mizernou staminu. To doplněné o nějaké části arena heal gearu (jmenovitě ramena a chesta) poenchantované na healing protože nic lepšího nemám. Když posbíráš "normální gear" tak bys měl mít víc stamky ale horší spelldmg.
Go to Top of Page

Ranger90
Starting Member

14 Posts

Posted - 01/01/2008 :  20:55:11  Show Profile Send Ranger90 a Private Message  Reply with Quote
No uz som to s equipom poriesil takze je to teraz v pohode ale este mam otazku ohladom talentov ...
chcel by som sa opytat na :
Shield Mastery - redukuje dmg stitom , teda to funguje pri blocku ze ked blocknem tak mi absorbuje 30% dmg alebo je to ako bonus s armorom teda ked je equipnuty stit tak hned mam vacsiu redukciu teda ked mam tie talenty tak + 30% (mohol by mi to niekto objasnit?)
dalej by som chcel ci by mi niekto neporadil ktory build je na tankovanie vhodnejsi rozhodujem sa medzi
http://www.wowhead.com/?talent=Li0czZmZ0EtoG0dcest - asi najpouzivanejsi hoci s par zmenami bez anger management
alebo http://www.wowhead.com/?talent=Li0czZVbZbEtoG0zcxst len neviem ci sa oplati davat body do improved demorallizing shout

Edited by - Ranger90 on 01/01/2008 20:56:34
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/01/2008 :  14:31:16  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Shield mastery zveda celkovou block value. Pokud napriklad blokujes stitem za 100
Blabla hits you for 40 (100 blocked),
tak s timhle talentem blokujes za 130
Blabla hits you for 10 (130 blocked)

Krom toho se block value pricita do damage shield slamu, na to tenhle talent pomaha tez.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000