Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problemy s BG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/12/2007 :  10:24:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bonefury

JA nevim ale asi to nejak nechapu.Ja kdyz jsem v BG a chvili nic nedelam tak me to vykopne a da me to dezertera.Aspon teda u me to taklhe funguje.Takze kdyz uz jdu BG tak jsem aktivni.Takze dost dobre nechapu jak muze nekdo leechovat.Nebo me neco uniklo?

jj :) neco podstatnyho

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 13/12/2007 :  10:26:46  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
Unikl ti treba AutoMouseclicker a addon Bgassist....

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 13/12/2007 :  10:54:14  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
To bude asi tim ze me nikdy nenapadlo hledat nejaky svinarny

Bonefury - Rogue - Sporeggar

Edited by - Bonefury on 13/12/2007 10:54:44
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 13/12/2007 :  11:09:02  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:

JA nevim ale asi to nejak nechapu.Ja kdyz jsem v BG a chvili nic nedelam tak me to vykopne a da me to dezertera.Aspon teda u me to taklhe funguje.Takze kdyz uz jdu BG tak jsem aktivni.Takze dost dobre nechapu jak muze nekdo leechovat.Nebo me neco uniklo?

záleží co je pro tebe chvíle.Když mám doma nějakou práci,tak si tam každý 4 minuty dojdu popoběhnout a vše v pohodě.Akorát se občas směju nad tím,jak mě můj addon reportuje...:-)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/12/2007 :  11:30:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Mi hlavme prijde, ze ta motivace snazit se, je mala. Kdyz se rankovalo, tak byli snad jen rep-leecheri. Ale prevazne se leeching moc nevyplatil, repka za prohry byla dost slaba.

Ale kdo pamatuje 9-ti hodinova AVcka, tak tam se tusim leechovalo odjakziva..

No fakt je že by blizz mohl nějak pořešit aspoň že by člověk vrátil staré itemy a dostal aspoň něco málo zpět. To že gear s enchantama popř. gemama můžu akorát zahodit protože nejde ani dissnout nebo prodat za těch pár g mě štve snad ještě víc než těch 77k honoru (ve skutečnosti podstatně víc ale mluvím jen o resto setu).
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/12/2007 :  11:38:40  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Araya

Treba proto, ze se chteji vybavit novymi itemy za honor, ale nemaji cas/chut proste hrat, tak leechuji, kdyz to jde. Teoreticka uvaha...jak by vypadaly BG, kdyby itemy za honor/marky mely nekolikanasobne nizsi/zadnou narocnost na koupi. To by tam hrali jen lidi, kteri to chteji hrat, ne?

K cemu se chteji teda vybavit? kdyz nemaji chut hrat.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/12/2007 :  11:40:54  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fantom

záleží co je pro tebe chvíle.Když mám doma nějakou práci,tak si tam každý 4 minuty dojdu popoběhnout a vše v pohodě.Akorát se občas směju nad tím,jak mě můj addon reportuje...:-)

Taky jsi jeden z tech KRETENU?
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 13/12/2007 :  12:07:11  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

/flex před bankou?

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/12/2007 :  12:21:29  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim, treba ted hrat aktivne nemohou, ale mohou farmit honor na veci a hrat pozdeji. Nebo proste chteji byt vybaveni, nebo nafarmit honor do zasoby, co kdyby neco. Nic jineho za tim byt nemuze, prachy z BG nejsou.
A nebo na flex (i kdyz z honoru/repky z BG)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/12/2007 :  12:25:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja taky byl v dobe av repky sem v praci farmil repku vicemene afk
a proc ? protoze za av repku byl jedinej dostupnej vacek na naboje do pusek pro huntery srovnatelnej rychlostnim bonusem s toulcem na sipy za q v MC
a kdyz jsem nebyl v praci tak jsem farmil goldy na raid nebo byl na raidu

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 13/12/2007 12:27:37
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/12/2007 :  12:26:22  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:

/flex před bankou?

dneska muze s S1 flexovat leda magor, kdyz uz to ma kazdej i na druhym altovi :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/12/2007 :  12:30:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Treba proto, ze se chteji vybavit novymi itemy za honor, ale nemaji cas/chut proste hrat, tak leechuji, kdyz to jde. Teoreticka uvaha...jak by vypadaly BG, kdyby itemy za honor/marky mely nekolikanasobne nizsi/zadnou narocnost na koupi. To by tam hrali jen lidi, kteri to chteji hrat, ne?

Tak hadam, ze je ted AV plne prevazne altu. Tak ted je to dobra prilezitost si udelat full epix alta se kterym se da treba lip farmit nebo pak hrat areny.

To je ta vyhoda aren, teamy muzou tak maximalne leechovat body a byt nekde kolem 1400 ratingu. Dohodnute zapasy jsou dalsi veci.. a co ted vlastne skodi vic?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/12/2007 :  13:40:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ale co tak flexujou :) vo tom ta hra přeci je ne? :)
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 13/12/2007 :  15:42:46  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
a proc ? protoze za av repku byl jedinej dostupnej vacek na naboje do pusek pro huntery srovnatelnej rychlostnim bonusem s toulcem na sipy za q v MC

to je teda fakt dobra omluva pro afkvani, zes tam potreboval repku, ja ten pytlik na kulky potreboval taky a tak jsem si ho normalne vybojoval, a celou dobu jsem u toho nadaval na ty kreteny, kteri tam akorat afkovali

quote:
Tak hadam, ze je ted AV plne prevazne altu. Tak ted je to dobra prilezitost si udelat full epix alta se kterym se da treba lip farmit nebo pak hrat areny.

AV je sice plne altu, ale prijde me ze prevazne to jsou zelenomodraci, ale je to ponekud zradne :-) , priklad nabehne na me mag dam 3 rany a vali se na podlaze, nabehne lock dam 4 rany a je dole, nabehne jinej lock dam 4 ran a je do... kua ma 80% HP, kua dotky, kua fear, insignie aah, kua druhej fear, kua dead -> NERF LOCK
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 13/12/2007 :  15:51:29  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
AV je sice plne altu, ale prijde me ze prevazne to jsou zelenomodraci, ale je to ponekud zradne :-) , priklad nabehne na me mag dam 3 rany a vali se na podlaze, nabehne lock dam 4 rany a je dole, nabehne jinej lock dam 4 ran a je do... kua ma 80% HP, kua dotky, kua fear, insignie aah, kua druhej fear, kua dead -> NERF LOCK

[/quote]

tak to je nadhernej popis,lip bych to nenapsal.Diky za zvednuti nalady asi tak se citim kdyz narazim na nejakyho tuhyho locka :)

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 13/12/2007 :  16:06:27  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi tak. Clovek hrajici pvp ma zpravidla s mainem uz vsechno nebo ho to v bg za maina treba nebavi...

quote:
Originally posted by huhla

Priste misto kua zkus projet specky a drzet se od locka 41y :).

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/12/2007 :  16:12:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

to je teda fakt dobra omluva pro afkvani, zes tam potreboval repku, ja ten pytlik na kulky potreboval taky a tak jsem si ho normalne vybojoval, a celou dobu jsem u toho nadaval na ty kreteny, kteri tam akorat afkovali

ale ja to prece nikde neomlouvam ani neobhajuju jen odpovidam proc sem to napr delal ja to afkovani equipu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/12/2007 :  16:17:36  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

O tobe vseci vime jakej jsi takze me to neprekvapuje
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 13/12/2007 :  17:17:41  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=PAq_64kbnmQ

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/12/2007 :  20:38:31  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na warlocka je jednoduchá strategie. Zahlídneš ho, vlezeš do stealthu... a utečeš.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/12/2007 :  07:03:43  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Někdy před dvouma rokama nebo kdy to bylo.. měli ty sněhové koule jak jsou před vánocema efekt, že vás to odhodilo asi o 30y. Vím, že afkaře v jeskyních odkopávali do portu :) No a také se lidé scházeli z mostu před bossem na konci AV :)

Edit: Našel jsem to :D

http://www.youtube.com/watch?v=DSEMyyqMhmc
http://www.youtube.com/watch?v=suakwHjA2B8&NR=1

Edited by - Azkaban on 14/12/2007 07:11:25
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/12/2007 :  09:05:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak to neni zase az tak stary, je to z dob, kdy vypukla free epix horecka

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/12/2007 :  09:19:22  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Na warlocka je jednoduchá strategie. Zahlídneš ho, vlezeš do stealthu... a utečeš.

Dvě tři čela a spí jak včela :) Lock jde uplně normálně zabít.. jen o tobě nesmí vědět :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/12/2007 :  12:36:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Prikladam jen nejakej screen, ze obcas ten report afk na neco je.

http://www.picoodle.com/view.php?img=/5/12/14/f_WoWScrnShotm_cb4423d.jpg&srv=img30

REVOLUTION

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/12/2007 :  18:25:39  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prikladam jen nejakej screen, ze obcas ten report afk na neco je.

http://www.picoodle.com/view.php?img=/5/12/14/f_WoWScrnShotm_cb4423d.jpg&srv=img30

jj, nicmene HCAfkeri nestoji v jeskyni ale maji svuj strom.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 18/12/2007 :  12:24:48  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Přestantě brecet nad tema lockama, ja mam teda maina locka, ale Bg jedu s altikem rougem a jeste se mi nestalo abych nedal locka 1v1. S hemo/mace je pro rogunu lock easy target. Stejne tak kdyz lock potka wara tak je v naproste prdeli. Warove vám nevadí ale loci jo? War je nejvíc overpowered char ve hre a ne lock. To ze na me neco skocí z 30ti metru, narve mi to ve 3 vterinach dmg za 10 litru a když to přežiju tak si to chargne znova. Ted když už má každa luma S1 2H tak je to uplně v prdeli.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 18/12/2007 :  12:28:33  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
A mas okolo 400 resilience a SL specku?
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 18/12/2007 :  12:43:08  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Ne, AFAIK má PVE gear a PVE spec Je to o equipu...
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 18/12/2007 :  15:50:03  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
Proc mam pocit ze kdyz nekdo rekne BG AFker tak Araya jde do beserku :)
Jinak, zrejme se neshodnem, vy tvrdite, ze lidi v Bg musi hrat podle vaseho, ja si myslim ze je kazdyho vec jak v BG hraje nehraje, samo ze me stve ze mame 10 lidi v jeskyni, ale jsem to schopen prekousnout.

Stejne si myslim, ze je lepsi reseni udelat raidjoin do AV, je to mnohem lepsi reseni nez nejaky slozity /afk tagy a kickovani a mazani honoru a ja nevim co vsecko.

A ohledne toho ze, ze zelenej hrdina se snazi, who cares?
Snaha mi epix nezaplati, pokud nemam vysledek, mohl jsem se snazit treba celej den a stejne mam prd.
A dalsi vec, uvadite ze je dulezity branit veze atd, to je sice chvalihodna myslenka, nicmene kdyz budes mit na prostredku 3 locky co nadotujou vse, tak k tem vezim toho moc nedojede, ale to jen tak naokraj :)
Navic, kdyz bude nekdo kolem jeskyne mlatit vlky, tak dela vlastne PvP objective, protoze udela vlky ( je jina vec ze to za to 15 min AV stejne nestihne, ale dle vasi logiky MUSI dostat afk flag, potom kick a potom mu resetnou honor, protoze nehraje podle vasich leet pvp pravidel, ktery sou samozrejme jediny nejlepsi...
Nebo jina situace, zacne AV, joinu, portnu do base vlezu do veze, dam alt+tab a ctu si, cekam az dojedou alici, zabiju je, aspon prvni vlnu, protoze to vetisnou prijede tak max 3-5 lidi, takze sem prave oddalil zabrani vezi+hutu o rekneme 5 minut, ale dokud neprijedou, samozrejme nemam dmg,a portovat se do baze az je neco zabrano dost casto znamena ze nase npc na vezich sou dead, alici sou na full hp a neudelam nic, ale opet dle vasi flawless pvp logiky uz bych dostal po 5 min kick, protoze nedam dmg...
Pevne doufam ze Blizz vsem temhle BG geniusum nepodlehne a necha to tak, jak to je, a nebo povoli join v raidu, to je asi jedine reseni, ktere v sobe nema tyhle komunistickodiktatorske myslenky.
BTW Marigolde, kolik jste uz odesli lidi za BG leeching :)

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 18/12/2007 :  16:34:35  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

A mas okolo 400 resilience a SL specku?

srovnatelny equip obou, tak rogue ktery neda locka v libovolne specce byl mel smaznout postavu, war v podstate to same, mozna na vyjimku ze ne kazdy war muze dat kazdeho locka, full arms war s last standem si solne locka jako nic. na 1v1 ale se*e pes beztak.

btw nejvetsi kingove v BG sou huntri, kdo neveri at tam bezi. Tam je to taky o equipu, huntri byli dost pozadu s equipem oproti ostatnim klasam, ale full venge/merci-vindi huntru zatim az tak neni ale its about time.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 18/12/2007 :  17:47:07  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio
BTW Marigolde, kolik jste uz odesli lidi za BG leeching :)

Zatím dva.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000