Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Podvody v arenách-Drakthul
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 07/12/2007 :  16:18:39  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miso
Mimochodom, koľko ich musí zastreliť aby dostal toho čierneho draka?

V zasade staci jedno, pak ti mozna nejakej cernej drak spawnne v instanci "kriminal"

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 07/12/2007 :  18:02:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

Ale jak vsichni plivaj na Prandura:). Kdyz se vtom veze dalsich 10 číterů.

Co si tak pamatuju tak jeste Rhodan,Mhx,Memphi,Marthasus,Palci,Dupakoo,Emptyz,Azizz .. sakra dal nevim:).

Koukam ze si radsi zmenily na novou sezonu jmena kvuli ostude:).

A to ze Dupakoo je peknej debil
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 07/12/2007 :  18:52:16  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
Clever use of game mechanics je ok imo ;)

mno ked je diera v zakonoch, ponuka vam velku sancu na vela penez.

Vyuzili by ste alebo nie? A btw mali by ste nadavat na Blizzard v prvom rade kedze robi taky nedokonaly system.

co takto Ratingovy kartel? Vyssia forma cheatovania.
4 teamy +alt teamy nejake si povedia ze budu boostovat svoj rating a s nikym inym nebudu hrat od 2000?
Da sa to a da sa to tak ze udrzia si TOP miesto v ladderi. Moze s tym Blizzard neco udelat? Vazne o tom pochybujem. A neni to take zlozite nastavit win-lose ratio tak aby to vypadalo na absolute random.

Protimonopolny urad vo WoW? ehm...

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2007 :  18:54:09  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Hrozna pi.. . Podle mě ten kluk už nerozeznává hru od skutečnosti.

Lognul jsem wow asi po půlroční pauze a prvni co bylo tak jsem daval Boar speed na boty nějakýmu chudákovi v OG zadara páč pan Prandur si řekl za práci 30G (možná 50 teď nevím ale nechci mu křivdit ) a kdyz mu pak řekl že už ho dostal tak to komentoval slovy "kde ty socky ty paterny berou kua" ...

Prandure lidi jako ty by měli ostatním tu hru zpříjemňovat a pomáhat kde se dá. Bohužel ty jsi totální vojebávka co se snaží každýho vodřít a divím se lidem jako Jing nebo Jako že vůbec můžou mít ještě žaludek po těch letech fungovat v guildě pod tvým vedením.

Škoda jen, že Blizzard nevyvodí větší důsledky tady z toho všeho, protože podle mě je hodně velkej rozdíl jestli podvádí nějakej 10 tiletej Laďa od nikud nebo Prandur, the big boss of BD.

jj odo mna si pytal 50g za 150HP chest :)))) a ked som mu napisal ze som to dostal s matrosom za 20g tak mi na to napisal ze to proto pac nakej kkt skilluje...

prandure ty tlamo, cela tvoja argumentacia ala hele Pepa zavrazdil Jozina, takze ja muzu taky zavrazdit Pepika a nic na tom nebude je hodna snad akorat tebe. To ze si pica o tebe vie 3/4 drakthulu, len teraz je to oficialne a este sa k tomu priznavas. Jakonales je rovnaky dement jako ty, ale za to co spravil ma u mna respekt.

Skoda ze ti nebannu account, myslim ze by si to psychycky neuniesol a spachal sebevrazdu IRL, pac nemal by si ani blouka, ktoreho uz nelze ziskat, ani draka, a ani svoj virtualny svet :)
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 09/12/2007 :  00:31:44  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

jj odo mna si pytal 50g za 150HP chest :)))) a ked som mu napisal ze som to dostal s matrosom za 20g tak mi na to napisal ze to proto pac nakej kkt skilluje...

prandure ty tlamo, cela tvoja argumentacia ala hele Pepa zavrazdil Jozina, takze ja muzu taky zavrazdit Pepika a nic na tom nebude je hodna snad akorat tebe. To ze si pica o tebe vie 3/4 drakthulu, len teraz je to oficialne a este sa k tomu priznavas. Jakonales je rovnaky dement jako ty, ale za to co spravil ma u mna respekt.

Skoda ze ti nebannu account, myslim ze by si to psychycky neuniesol a spachal sebevrazdu IRL, pac nemal by si ani blouka, ktoreho uz nelze ziskat, ani draka, a ani svoj virtualny svet :)

Nekteri lidi uz to tu zacinaji prehanet. Jestli chces Prandura fakt videt bannuteho, staci reportnout to, ze prodava goldy...postaci odkaz do trade sekce.

Nic proti, ale tenhle topic uz zacina nudit. Co takhle lock?

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/12/2007 :  09:30:34  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
Taky už mě to nebaví...Prandur je nesnášen a zároveň má i své obdivovatele.Už bych to dál neřešil.Já bych udělal to samé,protože jsem chamtivý a sobecký.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 09/12/2007 :  19:16:37  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Locky bych rozhodně nerfnul.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/12/2007 :  19:38:09  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Hned po druidech!
Go to Top of Page

Zp
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/12/2007 :  20:14:15  Show Profile  Send Zp an ICQ Message Send Zp a Private Message  Reply with Quote
mno mimo tema mam takovej dotaz asi uz pul roku sem na wowech nebyl ted mam v planu se vratit...predtim nez sem odesel tak orcum totalne sku... ramena... dotaz zni uz je maj jak predtim nebo furt tak na pip pip pip

Já bych na to SR*L

Edited by - Zp on 09/12/2007 20:15:57
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/12/2007 :  20:23:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ramena "uz" fixnuli.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Zp
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/12/2007 :  20:28:26  Show Profile  Send Zp an ICQ Message Send Zp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Ramena "uz" fixnuli.

danken za bleskovou reakci

Já bych na to SR*L
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 09/12/2007 :  21:10:13  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Hned po druidech!

To by teda meli. Ted nedavno sem normalne jel autobusem a v jedne vesnici na zastavce stal nejaky druid s obrouvskou ceduli, na ktere byl napis, ze je konecne spokojen se svou classou.

P.s.:Drogy sou spatne aaaaaano, aaaaano.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Zp
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/12/2007 :  21:30:05  Show Profile  Send Zp an ICQ Message Send Zp a Private Message  Reply with Quote
/g...
To by teda meli. Ted nedavno sem normalne jel autobusem a v jedne vesnici na zastavce stal nejaky druid s obrouvskou ceduli, na ktere byl napis, ze je konecne spokojen se svou classou.

P.s.:Drogy sou spatne aaaaaano, aaaaano.
[/quote]

eh ? drogy? to bude neco horsiho

Já bych na to SR*L

Edited by - Zp on 09/12/2007 21:30:45
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 09/12/2007 :  23:47:50  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jop, kdyz vidim jak quotujes, tak ti musim dat za pravdu.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 10/12/2007 :  09:53:42  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:

Chapu, ze pri frekvenci 1 neslusne slovo na 4 radky uz srdicko zaplesa, nicmene preferoval bych to priste bez nich je-li to mozne.
Popravde bych mozna byl radsi i Prandur nez nekdo, kdo je schopen podobnym zpusobem prezentovat sam sebe na foru.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/12/2007 :  10:27:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PRIBOO

Hrozna pi.. . Podle mě ten kluk už nerozeznává hru od skutečnosti.

Lognul jsem wow asi po půlroční pauze a prvni co bylo tak jsem daval Boar speed na boty nějakýmu chudákovi v OG zadara páč pan Prandur si řekl za práci 30G (možná 50 teď nevím ale nechci mu křivdit ) a kdyz mu pak řekl že už ho dostal tak to komentoval slovy "kde ty socky ty paterny berou kua" ...

Prandure lidi jako ty by měli ostatním tu hru zpříjemňovat a pomáhat kde se dá. Bohužel ty jsi totální vojebávka co se snaží každýho vodřít a divím se lidem jako Jing nebo Jako že vůbec můžou mít ještě žaludek po těch letech fungovat v guildě pod tvým vedením.

Škoda jen, že Blizzard nevyvodí větší důsledky tady z toho všeho, protože podle mě je hodně velkej rozdíl jestli podvádí nějakej 10 tiletej Laďa od nikud nebo Prandur, the big boss of BD.

Nevím ale podle mě nemluvíš pravdu. Od Prandura jsem bral několikrát například Savagery, Crusader (Mongoose si nejsem jistej to už jsem asi bral u našich) a ceny nebyly vyšší jak 15g.. tak se mi ta tvá cena nezdá.

Každopádně pokud jsi trpělivý tak můžeš v /2 vyřávát dokud fakt někoho nenajdeš co skilluje.. Včera jsem měl heal na rukavice jen za matroš ;) Mimochodem i kdybych měl zaplatit 15g za to tak je to fuk, protože už jen cena samotného enchu je celkem vyssoká :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/12/2007 :  11:51:10  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio
Popravde bych mozna byl radsi i Prandur nez nekdo, kdo je schopen podobnym zpusobem prezentovat sam sebe na foru.

Imho ze lepsi byt sfine nez idiot do nas vtloukali 40let komunisti takze se ti nedivim.....Jen doufam ze to svy deti uz ucit nebudes

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 10/12/2007 :  12:11:48  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednou jsem po něm cosi chtěl, nechtělo se mi spamovat trade, tak jsem ho oslovil. Nevim jak ostatnim, ale mě řekl cenu za čisty enchant bez mats i s mats a za craft chtěl jen 15g.
Jestli nemyslel těch 50g za všechno...
Ikdyž já osobně za enchant nevzal víc, než 8g, ikdyž toho neumím zas tak moc a stále ještě skilluju... když mám krizi, tak taky udělám něco free, ať mam aspon bodík denně (chybí ještě deset)

EDIT: Takže kdo chce velice levně enchanty typu 80heal,40dmg,35agi,savagery,6stats atp., /w me ingame

Edited by - vlkodlak on 10/12/2007 12:15:22
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/12/2007 :  13:08:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
na druhou stranu je zajimavy, ze Woulus z BD nechtel za executionera vubec nic.. a to ten ench stal snad 500g! tak dal jsem mu 10g aby se nereklo, ale chtit 8g za 12str na bracery nebo za kolik... ;-P

REVOLUTION

Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 10/12/2007 :  17:41:50  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5
Imho ze lepsi byt sfine nez idiot do nas vtloukali 40let komunisti takze se ti nedivim.....Jen doufam ze to svy deti uz ucit nebudes

Vis ty co, asi budu.
Ne ze bych je nutne ucil bejt svine, spis jim ukazu, ze to cemu nekteri lide rikaji moralka ti hypoteku nezaplati.
Na druhou stranu je k nicemu nebudu nutit, proste jim ukazu obe dve strany mince a necham na nich, at si vyberou to, co je jim blizke.
Nejsem si jist, ale pride mi to jako docela rozumne reseni.

@ qsubt a mnozi dalsi
To ze Prandur chce za svoje enchanty "hafo gecek" mi pride naprosto v poradku ( volny trh anyone? ), popravde mi to pride docela smesny, jak tady pobrekavate ze ma drahy enchanty, pritom reseni je tak jednoduche.
Nekupujte to od nej, nebo si udelejte enchanting sami.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 10/12/2007 :  17:47:26  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban
Mimochodem i kdybych měl zaplatit 15g za to tak je to fuk, protože už jen cena samotného enchu je celkem vyssoká :)

Vidis, a porad se najdou lidi, kteri me s jednotnou cennou 10g za ench poslou doprdele.Nechapu co si mysli...asi ze je to zadarmo :/

Viz Prandurovi ceny : sak at dela enchant treba za 100g za praci...kdyz to nekdo veme, jeho chyba...po me chtel kdysi daaaavno 15g za fiery..od te doby jsem se rozhodl, ze radsi pockam na guild mates :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 11/12/2007 :  00:20:30  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

Jednou jsem po něm cosi chtěl, nechtělo se mi spamovat trade, tak jsem ho oslovil. Nevim jak ostatnim, ale mě řekl cenu za čisty enchant bez mats i s mats a za craft chtěl jen 15g.

50g s jeho matrosom. Matros na ah BO cena 20g. Takze jakoze 15g za praci a 15g ako premium extra za to ze to je od neho? Jakoze ked mi napisal ze 50g my mats skoro mi oci vypadli... A o to v podstate nejde, skor ma dorazilo to ze mi napisal ze za 20g to mam pac naky kkt skilluje. Takze ked je clovek normalny a nejaky jebkozny enchant spravi zadarmo hned je kkt? Nebudem platit 30g extra za to ze pan Puanduu zosadne zo svojho blouka a poobtazuje otvorit spellbook...
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 11/12/2007 :  01:29:29  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

50g s jeho matrosom. Matros na ah BO cena 20g. Takze jakoze 15g za praci a 15g ako premium extra za to ze to je od neho? Jakoze ked mi napisal ze 50g my mats skoro mi oci vypadli... A o to v podstate nejde, skor ma dorazilo to ze mi napisal ze za 20g to mam pac naky kkt skilluje. Takze ked je clovek normalny a nejaky jebkozny enchant spravi zadarmo hned je kkt? Nebudem platit 30g extra za to ze pan Puanduu zosadne zo svojho blouka a poobtazuje otvorit spellbook...

Vsechno je to prece o tom, jak moc ten enchant chces. Pokud ho musis mit okamzite, ber co je po ruce a pak se nepozastavuj nad vyssi cenou. Nebo si proste pockas, az logne nekdo, kdo ti to udela levneji.

I kdyz podle toho, jak se tu vyjadrujes, ti mozna nikdo ten enchant zadarmo neudela. Pak zkus travit vice casu s daily questy. Zabijes dve mouchy jednou ranou. Budes mit penize na enchanty a nebudes mit cas brecet na forech, jak je ten svet nefer.

Edit: sprosta slova smazana, holt budu z tohoto threadu vybocovat...

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 11/12/2007 01:32:58
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 11/12/2007 :  08:11:31  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
No budu se muset taky nad svými spoluhráči zamyslet, včera jsem někomu udělal Primal Might a ani nepoděkoval, natožpak nějaké spropitné za ten 23h cooldown =)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/12/2007 :  09:09:02  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nad čím tu brečíš? On ti napsal cenu kterou on považuje za adekvátní k investovaným penězům do skillu a času který stráví v orgri čekáním na lidi, tys ji nevzal, to že to máš zadarmo protože nějaký kokot skilluje je taky pravda, a dál?
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 11/12/2007 :  09:55:16  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
Jebka prober se prosim uz z toho komunismu, veci nejsou zadarmo, fakt ne.
To ze si nekdo za enchant rekne 50g je skutecne normalni, ostatne jak jsme zminil ja i mnoho dalsich, nelibi? NEKUPUJ TO
A to ohledne toho kokota, nevim jestli bych tomu cloveku rikal takhle, nicmene je pravda, ze tim, ze skiluje a dava enchanty jen za cenu materialu, podryva sam sebe.
Kdyby to nedelal zadarmo, nenatrenoval by whinery typu Jebka na to, ze enchanty sou zadarmo, a lidi by pak nemeli problem za ne platit.
Na druhou stranu, mame volny trh a pokud to chce davat zadarmo, jeho vec, nicmene tim nici ekonomiku, nic vic nic min.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/12/2007 :  10:31:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Asi tak..

Co ti Jebko brání v tom, aby jsi si enchanting udělal.. uvidíš kolik stojí si ho naskillovat ;) a pak přijd znova a piš tu o cenách enchu ;)

Fakt mi to přijde už s prominutím demence, když si člověk myslí že mu někdo musí dávat věci zadara a argumentuje tím, že stejně mám materiál svůj a jeho to stojí jen 1 minutu na výměnu matroše s pozdravem. Uvědomte si, že například skillovaní enchantu stojí celkem dost peněz a to nepočítám recepty.. a času to když počítám rpc za Řepku :)

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 11/12/2007 :  10:35:28  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Zajimave, jak se tento topic dostal od odsuzovani cheatovani naseho milovaneho Plandula, pres posthunt az po obhajobu jeho cen enchantu.

I love imperium.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/12/2007 :  10:44:52  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hele ty jsi se někdy na imperiu dozvěděl něco na co jsi se zeptal? :) Konkrétně v sekci WoW?
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 11/12/2007 :  10:56:14  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajimave, jak se tento topic dostal od odsuzovani cheatovani naseho milovaneho Plandula, pres posthunt az po obhajobu jeho cen enchantu.

Pompo ja neobhajuju jeho ceny enchantu, popravde, me prijde taky drahej a proto od nej nekupuju nic, ale rozhodne budu hajit jeho pravo urcit si jakoukoliv cenu, kterou uzna za vhodne.

Co se tyka jeho cheatovani, i don't care, nejsem tak vysoko v arena ratingu, aby me jeho chovani jakkoliv ohrozovalo a proto mi nevadi.
( Nehlede na to, ze realne s tim ani nic krome napsani ticketu delat nemuzu, a Blizz uz priblizne milionkrat ukazal svoji nekompetenci, takze se snazim kontaktu s Blizzardem vyhnout dokud to skutecne nehori )

Ale rozhodne mi neda, kdyz vidim pana socialistu Jebku,qsubta a dalsi, to mi skutecne peni krev, skoro bych rekl ze nase zeme uz se poucila, jak to vypada, kdyz ti nekdo rika za kolik smis prodavat, a ze kdyz bude vsecko vsech a zadarmo, ze bude na svete lip, ale evidentne ne, skoda.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/12/2007 :  11:12:17  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
omezenej trh = kazdej ma hovno

REVOLUTION

Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 11/12/2007 :  11:14:46  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co se tyka jeho cheatovani, i don't care, nejsem tak vysoko v arena ratingu, aby me jeho chovani jakkoliv ohrozovalo a proto mi nevadi.
Klidně ať si ten zloděj vykrádá firmy v okolí. Dokud nevykrade mě, je to v pořádku. Just clever use of system weakneses. Jakmile by ale vykradl mě, tak je to špatné, Áno.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/12/2007 :  14:14:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:
Klidně ať si ten zloděj vykrádá firmy v okolí. Dokud nevykrade mě, je to v pořádku. Just clever use of system weakneses. Jakmile by ale vykradl mě, tak je to špatné, Áno.

asi tak nejak...

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 12/12/2007 :  07:56:49  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
Na serveri, kde hrám je cena enchantov 5 až 10g, rare enchanty idu za 15g, velmi zriedkavo si niekto vypyta 20. Takze ak by si niekto pytal 50, nieco by som si o nom pomyslel. Ale zalezi ako by som to potreboval, ak by som tyzden nemohol najst nikoho, kto to urobi, tak to vezmem, 50g cez daily questy urobis rychlo. To s tym enchantom bol fakt offtopic. Ale ak by vam niekto ponukol enchant zadara a za 50 gold, zaujimalo by ma, ktory vezmete a o kom by ste si mysleli ze je k....

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/12/2007 :  10:47:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To Miso:

Hele promin, ale proč bych si o něm měl myslet, že je kok.. :) Prostě když najdeš někoho kdo to dělá levnějc tak zajásej nad tím, že jsi prostě nemusel tolik vyhodit, ale proč si hned o něm myslet něco takového? Já to prostě nechápu. Také si o kamených obchodech nemyslím, že jsou to hovada, že prodávají dráž. :)
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 12/12/2007 :  10:49:49  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Demagogie ftw...
Whatever.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 12/12/2007 :  11:54:32  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NoX

Demagogie ftw...
Whatever.

Jaka demagogie prosimte? Demagogie by to bylo, kdyby to nebyl pravdivy priklad, ale ono to tak presne je.

Cituji:
quote:
Ty vazne nevidis tu souvilost? Jakoze pristup stylu:"Me to nevadi, neokradl me," je do nebe volajici zhovadilost.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 14/12/2007 :  11:23:28  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
jakej teda dostali postih za todle rat zvysovani? protoze jak koukam dela to milion dalsich lidi..
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/12/2007 :  11:36:13  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Postih nedostal nikdo žádný. Teda soudím podle toho, že jsem viděl Prandura na nějakém divném mountovi v origamaru.. něco batletank.. nebo ja nevím :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/12/2007 :  11:53:52  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Postih nebyl a mozna ani nebude. Kazdopadne to nikoho moc neodradilo a stale se provadi win-trading.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/12/2007 :  11:56:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
blizz na to sere.. má svých problémů dost.. mě třeba víc tíží to.. že ještě furt sem tam narazím na buglého rare moba atd..
Go to Top of Page

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 14/12/2007 :  13:32:35  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
ok, diky kluci za navod jak si udelat full s3 za par tejdnu, respektive mesicu... a to jsem mel areny za ferovy...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/12/2007 :  13:47:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
tak ja areny nemel za ferovy hned od samotnyho zacatku, WoW neni balancovany na 1v1 a ani 2v2, ale tak co se da delat..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 14/12/2007 :  13:58:21  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

tak ja areny nemel za ferovy hned od samotnyho zacatku, WoW neni balancovany na 1v1 a ani 2v2, ale tak co se da delat..

to je mi burt... slo mi o to ze ASPON ten system mohl fungovat!! To ze nejsou class balancovany na to seru.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 14/12/2007 :  14:06:22  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Kdyby udelali poradny world pvp, tak nikoho nezajima, ze classa A v kombinaci s classou B a classou C prevalcuje ve 3v3 vsechny a ve 2v2 je to to same...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/12/2007 :  14:11:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
jo... a já jdu radši chlastat :) Nemá cenu to dál rozvádět..
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/12/2007 :  14:19:22  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby udelali poradny world pvp, tak nikoho nezajima, ze classa A v kombinaci s classou B a classou C prevalcuje ve 3v3 vsechny a ve 2v2 je to to same...

To přece není pravda Gurrshi. Uděláš kombo A+B které je silné proti x týmům. Pak někdo zauvažuje že A+B je fajn a benefituje z toho že... a udělá C+D úmyslně postavené na tom aby válcovalo A+B. Protože A+B dominovalo tak jsou ho plné arény, i tvoje babička s dědečkem to hrají... takže C+D má před sebou třeba 70% A+B týmů a proškrabává se nahoru. Ostatní to vidí, okopčí C+D a situace se dostává na začátek postu s tím, že místo A+B je tam teď C+D.

Za A+B si různě dosazuj warlock+shadowpriest, paladin+warrior, druid+warlock, mage+rogue, disc priest + warlock atd.

Koneckonců tohle máš i v 5v5 - různě 4dd+1h vs 3dd+2h vs drain 2dd+3h...
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 14/12/2007 :  15:17:07  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

To přece není pravda Gurrshi. Uděláš kombo A+B které je silné proti x týmům. Pak někdo zauvažuje že A+B je fajn a benefituje z toho že... a udělá C+D úmyslně postavené na tom aby válcovalo A+B. Protože A+B dominovalo tak jsou ho plné arény, i tvoje babička s dědečkem to hrají... takže C+D má před sebou třeba 70% A+B týmů a proškrabává se nahoru. Ostatní to vidí, okopčí C+D a situace se dostává na začátek postu s tím, že místo A+B je tam teď C+D.

Za A+B si různě dosazuj warlock+shadowpriest, paladin+warrior, druid+warlock, mage+rogue, disc priest + warlock atd.

Koneckonců tohle máš i v 5v5 - různě 4dd+1h vs 3dd+2h vs drain 2dd+3h...

To je vsechno moc pekne, muzes si okolo toho hrat s theorycraftem a pocitat, ktera kombinace je nejlepsi a ktery talent spec jo a ktery ne.

A pak ti z toho treba vyjde, ze feral druid je na areny z velke casti na prd a presto ze te zrovna tenhle spec bavi, tak si to za nej nezahrajes. Kdyz je jeden clovek z tymu gimp, stahne s sebou cely tym...

Mozna si to jen maluju, ale v neinstancovanem PVP je pro tyhle noncookiecutter buildy daleko vetsi prostor (ostatne, je to videt v omezene mire i v AV pokud se tam joinete s par lidma jako grupa) a lidi muzou vic hrat co je bavi. To je prave vec co me stve na arenach (a ktere se imho nikdy nezbavis) - ze to proste nevybalancujes pro vsechny classy/buildy na 2v2, 3v3, 5v5, PVE soucasne.

A za situace, kdy neni mozna jina character progression pres PVP nez v arenach me to proste stve (a taky trochu cekam, jestli to bude fungovat ve WHO :-P).
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 17/12/2007 :  17:12:19  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Mohli by prihodit 1vs1 arenu. Je fakt, ze nektere classy by treba mely relativne smulu, ale tak zas muzou chodit XvsX. Ale jeden na jednoho by se ukazalo kdo je skutecnej PVP king. Takove pekne obodovane duely. A zaroven by blizz presne videl, ktere classy/spec jsou nejvic boostle a ktere jsou na tom naopak nejhure. A taky by byla dobra moznost vyziti pro vlky samotare...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 17/12/2007 :  17:36:09  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe

Mohli by prihodit 1vs1 arenu. Je fakt, ze nektere classy by treba mely relativne smulu, ale tak zas muzou chodit XvsX. Ale jeden na jednoho by se ukazalo kdo je skutecnej PVP king. Takove pekne obodovane duely. A zaroven by blizz presne videl, ktere classy/spec jsou nejvic boostle a ktere jsou na tom naopak nejhure. A taky by byla dobra moznost vyziti pro vlky samotare...

Byt 1. v 1v1 by prave vubec nic neznamenalo, protoze classy nejsou na 1v1 prilis vyvazene. Puvodne chtel Bliz misto 2v2 bracketu dat 4v4 (tzn. jen 3v3, 4v4, 5v5) ale nakonec se rozhodl pro mene vyvazene 2v2 kvuli jeho vyssi popularite.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000