Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Arena Season 3
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 25/11/2007 :  20:08:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Já bych nerfnul druidy. Už delší dobu žádný nerf neměli a podle mě by si na to neměli zvykat.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/11/2007 :  23:45:48  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

Já bych nerfnul druidy. Už delší dobu žádný nerf neměli a podle mě by si na to neměli zvykat.

Ty chces prizvat Rahmana k diskuzi?

2Rakhen: skoda to mazat, ale uz mam 35 rogue (zatim).

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/11/2007 :  15:40:53  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

..... hlavne farmim farmery (nebo jednoduse gankuju) ....

you are my hero!

lidi co mě serou u farmení bych kopal do zadnice :P

-
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/11/2007 :  15:44:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

reroll pve

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/11/2007 :  16:57:05  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

reroll pve

ee reroll paladin s tím ustojím něco i já jako lemra na pvp

spíš se bavím, že lidi co gangujou potřebujou silnější postavičky, aby mohli gangovat, nepřijde ti to funny?

-
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/11/2007 :  17:01:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Co je funny na tom, kdyz chces byt silnej, ale classa, kterou s prominutim designuje nakej zm*d, ti to neumoznuje? Proste reroll na silnejsi a je to. Nevim co je na tom funny. Nevim co je na tom divnyho.

REVOLUTION

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/11/2007 :  17:11:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co je funny na tom, kdyz chces byt silnej, ale classa, kterou s prominutim designuje nakej zm*d, ti to neumoznuje? Proste reroll na silnejsi a je to. Nevim co je na tom funny. Nevim co je na tom divnyho.

Není funny, že chceš silnější classu, ale na co to potřebuješ... gangování lidí.

Proč by healeři nemohli být lepší v PvP? Mají větší problém zabít nějakou příšerku, ale můžou mít snadnější zabít hráče. Nechci nějak řešit jak je dobrý warr nebo ne, ale mám dojem, že se vyskytuje v týmech co mají vysoký ratingy. Takže já to nevidím zas tak tragicky.

Mimochodem skoro si nemyslím, že je možné hru vybalancovat, protože lidi jsou sajrajti nevděční a nikdy nebudou spokojení.

Věc, kterou bych udělal já výrazně zlevnil reset talentů anebo umožnil mít uložené 2 buildy a mezi nima výhodně swapovat, ale to asi nechtějí. Tohle totiž staví do nevýhody třeba prot warry.

-
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 26/11/2007 :  17:19:39  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

reroll pve

Jn, to je kolikrat ta nejvetsi zabava... Pokud me gankuje typek o 10lvlu vys, tak je to o nicem, ale na zhruba stejne urovni? Jednou zabije on me, pak ja trikrat jeho, sice jsem ztratovy na case a expech, ale naseru ho.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/11/2007 :  17:58:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Není funny, že chceš silnější classu, ale na co to potřebuješ... gangování lidí.

Proč by healeři nemohli být lepší v PvP? Mají větší problém zabít nějakou příšerku, ale můžou mít snadnější zabít hráče. Nechci nějak řešit jak je dobrý warr nebo ne, ale mám dojem, že se vyskytuje v týmech co mají vysoký ratingy. Takže já to nevidím zas tak tragicky.

Mimochodem skoro si nemyslím, že je možné hru vybalancovat, protože lidi jsou sajrajti nevděční a nikdy nebudou spokojení.

Věc, kterou bych udělal já výrazně zlevnil reset talentů anebo umožnil mít uložené 2 buildy a mezi nima výhodně swapovat, ale to asi nechtějí. Tohle totiž staví do nevýhody třeba prot warry.

A na co jinyho bych chtel silnou classu? Abych si honil ego v OG (coz uz ani s free epax systemem nejde) ? Proste, kdyz se nekomu nelibi, ze se na PvP serveru (kterej nema s pvp temer nic spolecnyho) da gankovat
farmer, tak at se sbali a tahne treba nekam doprdele na pve server, kterej je skoro stejnej

A co sem furt tahate areny? Jako by to nebylo vsude psany, ze je warr s healerem za prdeli o necem jinym (a stejne i tak je to nekdy nuda).

Tbh, nepamatuju si, ze bych se nekdy zavdecil Blizzardu za warr patch notes, ale vazne, snad nikdy.

REVOLUTION

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/11/2007 :  18:23:08  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já nejsem na DT kvůli PvP, ale že si tam pokecám česky, až bude velká komunita čechů na normal sereru za hordu dávám transfér :p.

Jinak osobně nepovažuju gangování za PvP a určitě o takových to lidem nehovořím s respektem. Nemám nic proti utočení na hráčů v OL, kde mají šanci se bránit, ale když mě gangují v STV a jediný co vidím jako level je "??" tak mi to přijde hloupý a člověka to znechutí :). Proto se ted s paladinkem ted plácám na lefelu 44 a nemůžu se pohnout dál :o).

To jestli warr dostal nebo nedostal to já neřeším mám máka/druida a ted dělám paladina. Prostě PvP je pro mne jenom areny a bg :P.

-
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/11/2007 :  18:31:15  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote

3,2,1 gooo !!!! Rozebehnete se a jdete do sebe !!! Mate vsichni nabyty cd a buffy tak go vymlatte se a pak si zase joinete nejaky instancovany "PvP".

Jo, tomu fakt rikam PvP.

Kdyz mi nekdo gankne rouga, tak to proste vemu. Ja to nekdy delal taky a vladne pravo silnejsiho. Kdyz to bude delat casteji, beru warra, vymlatim jeho i jeho kamarady, zdrzim se 30min a pak mam pokoj.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 26/11/2007 18:34:30
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 26/11/2007 :  18:51:17  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz mi nekdo gankne rouga, tak to proste vemu. Ja to nekdy delal taky a vladne pravo silnejsiho. Kdyz to bude delat casteji, beru warra, vymlatim jeho i jeho kamarady, zdrzim se 30min a pak mam pokoj.

Nekecej, chtěl jsi říct když to dělají častěji tak relogneš wara kterýho ti taky ganknou, zdrží tě 30 min a pak jdeš off, ne?

Edited by - PRIBOO on 26/11/2007 18:51:32
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/11/2007 :  19:20:50  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

3,2,1 gooo !!!! Rozebehnete se a jdete do sebe !!! Mate vsichni nabyty cd a buffy tak go vymlatte se a pak si zase joinete nejaky instancovany "PvP".

Jo, tomu fakt rikam PvP.

A to není PvP? Naopak tam nejvíc se tam ukáže tvůj skill. Zabít někoho o 20 levelů menší je dle tebe lepší PvP? Zabít někoho kdo to vůbec nečeká a než se rozkouká tak je vlastně mrtvý?

Tady se asi neshodnem co je PvP. Po pravdě když někdo bude chtít posílat warra v areně, tak neřeknu ani prd, ale že se ti zabíjí špatně ze zálohy? Tak ti řeknu "reroll na locka" :o).

WoW nemůže nikdy vybalancovaný, protože tato hra není jenom o PvP.

-
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/11/2007 :  20:06:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

Nekecej, chtěl jsi říct když to dělají častěji tak relogneš wara kterýho ti taky ganknou, zdrží tě 30 min a pak jdeš off, ne?

pssst..! zavolam posily, ktery se tam jakoby nahodne "spawnou", vazne cistou nahodou nezavisle na mne. Ale o tom nikdo nesmi vedet!!

REVOLUTION

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/11/2007 :  12:15:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....
Zabít někoho kdo to vůbec nečeká a než se rozkouká tak je vlastně mrtvý?
.....

tak pokud nekdo utok "vubec neceka" na pvp serveru, tak to bude asi problem nekde uplne jinde..

a ze se kvuli gankovani v STV nemuzes s paladinem pohnout ? taky vtipne..
co treba zkusit jinou zonu ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/11/2007 :  02:12:32  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Pokud považujete WoW za outdoor PvP hru, je imo chyba mezi klávesnicí a židlí - o tom to, od dob arén, už není.

Dost možná to nikdy ani nebylo.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 28/11/2007 :  07:31:53  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

.....
Zabít někoho kdo to vůbec nečeká a než se rozkouká tak je vlastně mrtvý?
.....

tak pokud nekdo utok "vubec neceka" na pvp serveru, tak to bude asi problem nekde uplne jinde..

a ze se kvuli gankovani v STV nemuzes s paladinem pohnout ? taky vtipne..
co treba zkusit jinou zonu ?

já jsem psal, že se nemůžu pohnout?

každý den 1 lefel mi stačí bohatě :)

-
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/11/2007 :  16:38:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já nejsem na DT kvůli PvP, ale že si tam pokecám česky, až bude velká komunita čechů na normal sereru za hordu dávám transfér :p.

Jinak osobně nepovažuju gangování za PvP a určitě o takových to lidem nehovořím s respektem. Nemám nic proti utočení na hráčů v OL, kde mají šanci se bránit, ale když mě gangují v STV a jediný co vidím jako level je "??" tak mi to přijde hloupý a člověka to znechutí :). Proto se ted s paladinkem ted plácám na lefelu 44 a nemůžu se pohnout dál :o).

To jestli warr dostal nebo nedostal to já neřeším mám máka/druida a ted dělám paladina. Prostě PvP je pro mne jenom areny a bg :P.

quote:

já jsem psal, že se nemůžu pohnout?

ja te varoval, ze se mas vysrat na ty drogy..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 28/11/2007 16:38:58
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 28/11/2007 :  19:57:41  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Pokud považujete WoW za outdoor PvP hru, je imo chyba mezi klávesnicí a židlí - o tom to, od dob arén, už není.

Dost možná to nikdy ani nebylo.

nikdo to nepovazuje za outdoor pvp hru ackoliv se v ty hre da dobre gankovat (gief FFA). Vetsina nema motivaci a ani se jim nedivim.

REVOLUTION

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 29/11/2007 :  08:42:10  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Ale jde to docela dobře - hlavně místa s daily Q a podobně. Občas se v duchu směju lidem co si stoupnou mezi stráže a jdou AFK když je nad nimi větev

Ninjagon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/11/2007 :  10:16:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tjn, jeste kdyz jsem chodil do skettisu, tak jsem se sel podivat na forko a po chvili uz na mne tikaly 2 radky dotek

REVOLUTION

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 29/11/2007 :  10:32:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Ale jde to docela dobře - hlavně místa s daily Q a podobně. Občas se v duchu směju lidem co si stoupnou mezi stráže a jdou AFK když je nad nimi větev

No a presne ty na te vetvi reportuju :D
A je zajimave, ze uz je tam potom nikdy nevidim

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 29/11/2007 :  10:48:00  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Tjn, jeste kdyz jsem chodil do skettisu, tak jsem se sel podivat na forko a po chvili uz na mne tikaly 2 radky dotek

Slesar?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/11/2007 :  11:42:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Slesar?

jo slesara, to ruske pako, si jeste pamatuju, jak od me dostaval debilek pres drzku v BG kdysi..
akorat ted uz se nechytam..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/11/2007 :  15:22:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slesar?

jj

REVOLUTION

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/11/2007 :  16:19:36  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo neco takoveho by se hodilo... doted to meli vsici healeri a proti tezky. od patche uz to ma tezky jen prot warr... pac kazdej schopnej raidujici healer ma okolo 2k do healu a to mu dava cca 700 k dmg a s tim uz asi neco zabije.... ale ze by prot warrovi dali z defense treba nejaky AP to ne....
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 29/11/2007 :  17:19:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Ono svým způsobem, když bych to zkusil vzít RP (ale to asi nejde), takový prot warr je nejlepší warrior guildy a postaví se těm největším potvorám, ale z města, aby raději nevylejzal páč ho tam každý sundá :/.

Z toho důvodu jsem nechtěl mít jako tank prot warra, ale raději feral druida, kde se stačí převlíknout a demiž nějakou dělá :).

-
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 29/11/2007 :  17:32:29  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono svým způsobem, když bych to zkusil vzít RP (ale to asi nejde), takový prot warr je nejlepší warrior guildy a postaví se těm největším potvorám, ale z města, aby raději nevylejzal páč ho tam každý sundá :/.

vsak proto chodi raidovat cela skupina - hlidaj tanka aby ho nekdo nesejmul
quote:

Z toho důvodu jsem nechtěl mít jako tank prot warra, ale raději feral druida, kde se stačí převlíknout a demiž nějakou dělá :).

jn ti hybridi maj neco do sebe

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 30/11/2007 :  08:44:18  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No a presne ty na te vetvi reportuju :D
A je zajimave, ze uz je tam potom nikdy nevidim

Na tuhle reakci sem čekal a řeknu ti k tomu tolik:
Jsem na PvP serveru. Když nebudu moci útočit na koho chci, jak chci a kdy chci tak s tou hrou končím. Reportuj si co chceš, to mne fakt nezajímá

Ninjagon
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 30/11/2007 :  08:58:44  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem na PvP serveru. Když nebudu moci útočit na koho chci, jak chci a kdy chci tak s tou hrou končím. Reportuj si co chceš, to mne fakt nezajímá

je rozdil mezi tim co pises a mezi tim, ze manik stoji na vetvi a rozhazuje dotky na lidi, kteri se nemuzou branit. Manik je safe protoze na nej nejdou straze a lidi co nemaji range attack tak ty maji taky smulu.
Ja jako warr si tam nechargnu, litaka si nevyvolam, abych tam vyletel, bandu si nedam, nedojim se -> takze mi rekni jak je tohle imba pvp?
Gankovani obecne mi nevadi, ale tohle je proste zneuzivani bugu (byt mezi 10 strazema a nenaagrovat je) a proto to taky budu reportovat i nadale - ally/horda, je mi to jedno

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/11/2007 :  09:21:52  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Když jsou někde guardi tak tam většinou jsou kvůli gankování. Pokud tvoje "útočit jak chci" znamená že si najdeš blind spot (něco ala moonwell v cenarion holdu, stříšku od hospody v gadgetzanu, sloupky v ogri'le atd) odkud ty můžeš útočit zatímco toho na kterýho útočíš zabijou guardi za 10% dur i když si jen zkusí dát bandáž nebo heal tak klidně táhni, včera už bylo pozdě.

quote:
Miralis
jo neco takoveho by se hodilo... doted to meli vsici healeri a proti tezky. od patche uz to ma tezky jen prot warr... pac kazdej schopnej raidujici healer ma okolo 2k do healu a to mu dava cca 700 k dmg a s tim uz asi neco zabije.... ale ze by prot warrovi dali z defense treba nejaky AP to ne....

No k 700 spelldamage se v resto gearu vážně ani neblížím (mám asi 1750 healing v pve gearu), každopádně pokud nemám balance talenty tak grindím podstatně rychleji s level 68 mágem s 470 spelldamage než s resto druidem s 930 spelldamage v full sova gearu (a to v sova gearu mám aspoň spellhit/spellcrit což v healing pochopitelně nemám). Zkus někdy říct mágovi s ~1100 spelldamage ať před tebou zabije pět mobů - a pak mu řekni ať zabije dalších 5 ale pokud je fire tak ať jede frost a pokud frost ať jede fire. Dostaneš zhruba představu (až na to že v heal gearu máš pochopitelně výrazně nižší spelldamage, nemáš spellhit a nemáš spellcrit). Jinak v tomhle moc nevím jak se classy liší, určitě je mezi classama rozdíl. Grindit se v tom pořád nevyplatí, jedinej rozdíl je že už jsi schopen udělat solo s 15ti lahvema vody i daily banish demons a solnout escort ve skettis (obojí je lepší jít v grupě) nebo což spíš, jsi schopen zabít moba u veiny/kytky co chceš sebrat.

Edited by - Rakhen on 30/11/2007 09:30:01
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:01:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
^^rakhen: hele a co obracenej pohled...sova s heal equipem? notabene, kdyz to neni equipla sova, ale spis feral druid co si nasbiral "zakladni" (rozumej zeleny veci a to doslova) z AH/par zbylych questu...

premyslim, ze bych dneska na chvilku juknul k druidovi a bylo by zajimavy zkusit jit zahrat par bgcek...

no mmo
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:16:09  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Imho guardi ruinujou/kazej hru. Popravde, nejvic jsem se bavil v Cenarion Holdu, kdyz tam guardi nebyli. Mel jsem prumernej gear, dostaval jsem strasne na prdel, nebude mi stacit ani 10 prstu abych spocital kolikrat jsem mlatil do stolu, triskal s mysi nebo klavesnici, ale stale jsem se bavil!

A co potom? Dali tam idiotsky guardy, ktery mi dali AE zpomalovaci shout na 50sec i kdyz jsem nic nikomu neudelal a jen jsem stal pobliz! Uplne zni paradoxne a smutne, ze se 4 guardi srali s pavouckem asi 8sec a me solnul 1 za 4sec?
A co Light's Hope chapel s Argent Dawn v EPL? Ted je z toho fraska a komedie! Jsem tam nedavno napadnul nejakou 70 a najednou se spawnula u me armada low lvl klaunu se speed hackem a wall hackem s aimbotem a dmgbotem a kdybych nestihl dat shield wall, tak lezim do par sec. Uplne me dostavaj ty neviditelny strely ktery me knockbackujou nekam do nebe od neviditelnych guardu.. Proste zruinovali gank spoty. By me zajimalo kdo ma tohle na starosti, protoze ma vic nez castecne v hlave nasrano. Po tomhle uz jsem prestal doufat, ze jim docvakne ze lidi chtej FFA..

REVOLUTION

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:17:18  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to Rakhen: zabít možná myslel jako zabít hráče, že mají mnohem větší šance jim ublížit, tedy aspon jsem to tak pochopil

pořád je kurefskej rozdíl mezi heal zaměřením a dmg to bez diskuse

-
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 30/11/2007 :  10:20:07  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Guardi jsou tam z nějakého důvodu, ostatně "uber PVP" gankery ze safe spotů Blizzard odjakživa potíral...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/11/2007 :  11:04:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Guardi jsou tam z nějakého důvodu...

zesmesnit hru? (propagace haxx? Agenta 007? Unreal tournament?)

REVOLUTION

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/11/2007 :  11:06:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imho guardi ruinujou/kazej hru. Popravde, nejvic jsem se bavil v Cenarion Holdu, kdyz tam guardi nebyli. Mel jsem prumernej gear, dostaval jsem strasne na prdel, nebude mi stacit ani 10 prstu abych spocital kolikrat jsem mlatil do stolu, triskal s mysi nebo klavesnici, ale stale jsem se bavil!

Případ pro doktora Chocholouška. To je možná rozdílný pohled na hru. Když mne někdo zabije tak fajn, když mne někdo zabije až v tu chvíli co mám málo hp tak to fajn není, když mne někdo chce kempit tak to fajn není...

Ale mlátit do stolu a třískat s věcma a tvrdit, že je to zábava? o.O

-
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/11/2007 :  11:06:49  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co potom? Dali tam idiotsky guardy, ktery mi dali AE zpomalovaci shout na 50sec i kdyz jsem nic nikomu neudelal a jen jsem stal pobliz! Uplne zni paradoxne a smutne, ze se 4 guardi srali s pavouckem asi 8sec a me solnul 1 za 4sec?

Když někde guardi nejsou tak ať si tam gankuje kdo chce. Irituje mě když mě začne z blind spotu generic sl/sl warlock sypat a já vím že s dotkama co mám na sobě se buď healnu a zabijí mě guardi za 10% durability, nebo nehealnu a chcípnu na dotky, zatímco on stojí na blindspotu kam guardi nemůžou a jen na něj maj aggro. Takže počká 20 sekund než evadnou a letí jinam. V gadgetzanu jim kvůli tomu dali pušky, v CH si tě ti guardi k sobě potom uměli portnout (to že stačilo stát v moonwelu a ten guard na tebě tupě zíral protože pathfinding ani nekomentuju) a v outlandu udělaj zas stejně tupé opice co jen civí a evadnou.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/11/2007 :  11:54:20  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Po tomhle uz jsem prestal doufat, ze jim docvakne ze lidi chtej FFA..

Problem je ze 98% lidi FFA nechce a jim se kvuli tem par tisicum nece delat 1-2FFa servery s tim ze pro ne budou muset prekopat system hry..

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/11/2007 :  12:24:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Problem je ze 98% lidi FFA nechce a jim se kvuli tem par tisicum nece delat 1-2FFa servery s tim ze pro ne budou muset prekopat system hry..

no.. pokud 98% FFA nechce, tak porad zbyva kolik ? 300 tisic lidi, co ffa chteji ?
to je vice, nez maji nektere onlinovky placenych accountu :)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/11/2007 :  12:30:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kdyby udelali jen jeden ffa, tak by byl hned plnej. A zadnej mega zasah do systemu hry by to imo nebyl. 98 procent hracu nechce ffa? Tak proc u kazdy novy hry hraci prosej developery at se zavede aspon jeden ffa?

blind spot nasere, me to vzdy stoji shieldwall a musim zdrhat. S puskama souhlasim, ale je to debilne udelany. Misto tech detskejch knockbacku az na horu Olymp, by mohly davat treba 5sec stun s nejakym cd a do toho nejaka balancnuta dmg abilita. Proste kdyz uz, tak pouzivat mozek. Snad se uz nestane to co v EPL a v Silithusu.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 30/11/2007 :  12:39:50  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

78% of statistics are made up on the spot
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/11/2007 :  13:07:42  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby udelali jen jeden ffa, tak by byl hned plnej. A zadnej mega zasah do systemu hry by to imo nebyl. 98 procent hracu nechce ffa? Tak proc u kazdy novy hry hraci prosej developery at se zavede aspon jeden ffa?

Zajimavy ze kdyz je to tak lehky a zadany, ze to dneska v zadny hre prakticky neni..:) kdepak asi bude zadrhel? .)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 30/11/2007 :  13:40:05  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Když jsou někde guardi tak tam většinou jsou kvůli gankování. Pokud tvoje "útočit jak chci" znamená že si najdeš blind spot (něco ala moonwell v cenarion holdu, stříšku od hospody v gadgetzanu, sloupky v ogri'le atd) odkud ty můžeš útočit zatímco toho na kterýho útočíš zabijou guardi za 10% dur i když si jen zkusí dát bandáž nebo heal tak klidně táhni, včera už bylo pozdě.

WoW hraje mnoho lidí, kteří plakají a stěžují si že jim jiní hráči ubližují - v pořádku, proto jsou PvE servery, kde si mohou lovit kdekoliv bez obav že je nějaký hráč přepadne.
No a pak jsou tu PvP servery, pro které toto neplatí. Logicky bych předpokládal, že na PvP serveru budou hrát jen lidé, kteří ví do čeho jdou a nevadí jim to - bohužel tomu tak není. Proto Blizz zavedl politiku strážných NPC na různých exponovaných místech aby svoje mírumilovné zákazníky stejně ochránil ( a aby oni nadále platili a platili ). Samozřejmě vynalézavost hráčů nezná mezí a tak lze guardy různě obejít a nebohé mirumilovné ovečky stejně decimovat.

Mě osobně ale bytostně uráží že si nějaká postava na PvP serveru vůbec dovolí postavit se mezi strážné NPC a jít AFK, ignorovat potenciální nebezpečí (mne) a věřit tomu, že se mu nemůže nic stát a pak si ještě stěžovat. No to je vrchol . Tohle si žádá reakci v podobě Lighting Boltu.
Je mi líto, tady nejde o hrdinství z freekilu někoho, kdo se nemůže bránit (na to snad nemůže být nikdo hrdý), tady jde o základní princip.

Ninjagon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/11/2007 :  14:31:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zajimavy ze kdyz je to tak lehky a zadany, ze to dneska v zadny hre prakticky neni..:) kdepak asi bude zadrhel? .)

V developrech.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 30/11/2007 :  14:42:40  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je mi líto, tady nejde o hrdinství z freekilu někoho, kdo se nemůže bránit (na to snad nemůže být nikdo hrdý), tady jde o základní princip.

Teď jsem měl totálni deja vu, jak někdo před lety obhajoval, proč je naprosto OK když l60 v STV vyvražďuje lowbieky. Je to přece "RP" a oni jsou "nepřátelé". Taky takový "princip"...

"Skill" je to přesně stejný. Že jde na jednu ránu? Že se nemůže bránit? Měl jít na PVE server, tady má prostě smůlu, já ho budu děsne imba kempit a budu jednička!

Vykládat že to není o free killu, ale o principu? Ha ha...

Ty "safe spoty" naštěstí reportovatelný jsou, a AFAIK následně je to jedno varování a ban. Příjemnou zábavu. To totiž FAKT není PVP, ale exploit...

P.S. Pokud máš tak silný cit pro "princip", pak fakt nechápu, že jsi po expanzi nezrušil account... Jak dokážeš žít se Shattrah, he?

Edited by - Marigold on 30/11/2007 14:46:39
Go to Top of Page

Elfkam
Starting Member

75 Posts

Posted - 30/11/2007 :  14:48:18  Show Profile  Send Elfkam an ICQ Message Send Elfkam a Private Message  Reply with Quote

quote:

Bude ve WotLK - 2 volitelne buildy libovolne prepinatelne.
Alespon z tech informaci a obrazku od blizzu to tak jasne vyzniva...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/11/2007 :  15:39:52  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

no.. pokud 98% FFA nechce, tak porad zbyva kolik ? 300 tisic lidi, co ffa chteji ?
to je vice, nez maji nektere onlinovky placenych accountu :)

wow má 15 milionů accountů?

-
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/11/2007 :  17:29:16  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold
Ty "safe spoty" naštěstí reportovatelný jsou, a AFAIK následně je to jedno varování a ban. Příjemnou zábavu. To totiž FAKT není PVP, ale exploit...

Nejsou. Pac existuje "pvp solution" tak mas smulu.

Ad FFA vec by to byla sice hezka, ale k cemu to je, kdyz jakykoliv outdoor pvp je mrtvy? Uvidime co predvede Lake Wintergrasp v dataci.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/11/2007 :  18:21:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote

quote:

quote:

v tom problém fakt nebude, ale většina lidí to nechce, tak to prostě tam nebude... 2% je něco tak minoritní, že se vám všichni vysmějou...

EDIT: poštvaný quote

-

Edited by - sleglik on 30/11/2007 18:39:59
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000