Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PayPal - Jak na to?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/09/2007 :  11:34:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No, chtel jsem prodat jeden WoW ucet do zahranici pres stranku ebur.dk/wt a to vyzaduje platebni funkci PayPal, jinak je tam skoro nemozny neco prodat.

Tak jsem se teda zaregistroval na jejich strance, pridal kreditku a zatim nebyl zadnej problem.. Pak po me chteli "Expanded Use Number (4digits)". Vubec jsem netusil co tim myslej..

takze:
1) jsem si nejaky cislo vymyslel - Failed
2) jsem zkusil nejaky 4mistny cislo z klasicke karty na vyber z bankomatu atd - Failed
3) zkusil jsem teda PIN coz mi neprislo moc logicky a stejne ani pin mi to nevzalo - Failed
4)gg.

Takze mi to moji kartu zamitlo navzdy u PayPalu nez jsem jeste neco vubec udelal Ono se to tam da nejak zase zaktivovat pres fax a ID doklady, ale to mi je zatim na nic.

Projel jsem si smlouvy atd. a zadny takovy cislo jsem tam nenasel.
Employees GE Money Bank slyseli ode me co je to PayPal poprvi...

Tak bych byl rad jenom kdyby mi tu nekdo trosku objasnil ten PayPal.
Dik

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 22/09/2007 11:38:34

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/09/2007 :  11:51:33  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Co mas za kretitku?Rekl bych ze PP maj dost omezeny typy kreditek,ovsem pamatuju si ze pred pul rokem mi to slo s moji embosovanou MC naprosto v poho....

edit:druhej post
http://www.paypaldev.org/topic.asp?TOPIC_ID=4357

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 22/09/2007 11:53:59
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/09/2007 :  12:03:01  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
To presne ani nevim, ale ta internetova je z papiru jestli je to teda normalni...

Edit: Hmm ale uz vidim kde jsem to zlamil, staci nebyt linej cist

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 22/09/2007 12:04:25
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 22/09/2007 :  12:04:46  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

Pak po me chteli "Expanded Use Number (4digits)". Vubec jsem netusil co tim myslej..

Jakmile si tam zadal číslo kreditky a žádost na to rozšiření, tak ti přišla z PayPal na tvůj účet žádost o platbu (resp. ne žadost ale prostě si strhli 50kč, ktere by ti měli vratit jakmile budeš přes PayPal posilat, teď už nevim).

S tim ti přišel i ten čtyřmístný kód který je v poznámce pro plátce. Je to ve tvaru "PP *1234 EXPUSE, 21354679810, GBR" Takže tam musíš zadat ten za PP - 1234. Mimochodem, stačlio by si pořádně přečíst manuál na těch stránkách PayPal a nemusel bys to řešit.

Edited by - vlkodlak on 22/09/2007 12:06:11
Go to Top of Page

junkgirl
Starting Member

1 Posts

Posted - 17/11/2007 :  23:25:10  Show Profile Send junkgirl a Private Message  Reply with Quote
Mám taky stejný problém. Na paypalu mi to hlásí abych zadala "expanded use number", tak sem šla na stránku komerční banky abych si to našla ve výpisu, ale ještě mi nic s tim že mi odečetli 50kč nepřišlo ani to čtyřmístný číslo.... akorát odečtení za jednu věc kterou jsem si objednávala.

Edited by - junkgirl on 17/11/2007 23:37:53
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/11/2007 :  23:41:21  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
S PayPalem jsem skončil v době, kdy jsme dělali sbírku na kámoše v Austrálii co umíral na rakovinu, PayPal si strhnul poplatek, a následně platbu zamítnul... Už nikdy víc.

Telefon nezjistíš, na maily ti nikdo než automat neodpoví...

Edited by - Marigold on 17/11/2007 23:44:57
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/11/2007 :  00:24:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by junkgirl

Mám taky stejný problém. Na paypalu mi to hlásí abych zadala "expanded use number", tak sem šla na stránku komerční banky abych si to našla ve výpisu, ale ještě mi nic s tim že mi odečetli 50kč nepřišlo ani to čtyřmístný číslo.... akorát odečtení za jednu věc kterou jsem si objednávala.

No ja jsem s tim od ty doby nic nedelal, proste mam zabanovanou creditku
pro ne a tim to asi hasne. Kazdopadne ti muzu poradit jen to, abys nebyla lina cist ten wall of text co ti od nich chodi na mail a pak se to neda zkazit. V tomto pripade to bylo wall of text > me .

GL.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Kerkala
Starting Member

4 Posts

Posted - 18/11/2007 :  00:35:22  Show Profile  Send Kerkala an ICQ Message Send Kerkala a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

No ja jsem s tim od ty doby nic nedelal, proste mam zabanovanou creditku
pro ne a tim to asi hasne. Kazdopadne ti muzu poradit jen to, abys nebyla lina cist ten wall of text co ti od nich chodi na mail a pak se to neda zkazit. V tomto pripade to bylo wall of text > me .

GL.

Mel sem stejnej problem, stacilo jim napsat e-mail a za necely tyden mi kreditku opet odblokovali
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000