Author |
Topic  |
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 21:56:10
|
Omg wtf? CzB: [Org Msg] Aztea just left your organization. CzA: [Org Msg] Amickson just left your organization.
|
Tolik her a tak malo casu... :) |
|
| |
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:04:09
|
dalsi draaama?  |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:14:29
|
quote: Originally posted by axel999
dalsi draaama? 
o nicem jinem ao neni :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:20:56
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by axel999
dalsi draaama? 
o nicem jinem ao neni :P
drama je fajn ale drama v cza je castejsi nez telenovely na nove |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:26:17
|
Copak Paja zase vyvedl? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:41:50
|
quote: Originally posted by tojejedno
Copak Paja zase vyvedl?
Nevime - logl, leavnul orgy a odlogl. |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 22:54:27
|
Zbytečný drama, ale ++ |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 23:22:35
|
no ne tohle se musi vystrit, pac jestli ma amick svoje mesto tak ja chci taky krucinal! |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 00:30:47
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
no ne tohle se musi vystrit, pac jestli ma amick svoje mesto tak ja chci taky krucinal!
neviem ci to je mestom, to sa snad amik nedeletol z czabota... |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 00:55:15
|
quote: Originally posted by lonillen
no ne tohle se musi vystrit, pac jestli ma amick svoje mesto tak ja chci taky krucinal!
neviem ci to je mestom, to sa snad amik nedeletol z czabota...
taky to udelam, pac ty jsi tyran! |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 07:50:58
|
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza. |
 |
|
jfprofa
New Member

190 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 07:55:04
|
nebylo by snazsi si pronajmout mesto? na tejden 200M a muzes se tam treba zblaznit, nez leavovat orgy a boty :)
Edit: tedy jednich charem by si stejne musel leavnout :p |
Suptasnim - main Ashurdan - relax Wanamingo - towers Supta |
Edited by - jfprofa on 22/10/2007 07:55:48 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 07:55:55
|
quote: Originally posted by Teos
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.
jestli máš vlastní org, tak mne uvítej v AO zpátky :) |
- |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 07:57:48
|
Houby, Amik vcera dingnul s MAckem 220, takze de facto dohral hru a sporadane se smazal :). Gratz! |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 08:31:05
|
A kterej "borec" to Amikovi teda vyčetl? |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 08:38:11
|
quote: Originally posted by Chcipak
A kterej "borec" to Amikovi teda vyčetl?
A neni to jedno? Podivej se do cloak history.... jak v CzA, tak v CzB byly pres vikend cloaky skoro perma disabled.... v CzB mi to je jedno, ale na vsech charech bez bonusu, me uz docela vadilo, ale svy jsem k tomu Amikovi taky na guild kanalu rekl... Prijde mi uz docela vrchol hamiznosti, permafarmovat 2 mesta najednou... Uz vidim jak v avr, stormu a dalsich vetsich guidach nekdo farmi main city... Jinak k leavnuti orgu z tohodle duvodu muzu napsat snad jedine lol |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:13:05
|
ja uz to taky prcam, to je furt neco do riti, lidem zrejme stouplo ego nebo buhvi co jeste, furt livuji orgy a podobne hovadiny a celkove se se mnou uz nikdo na botu ani nebavi, nevim jestli je to tim, ze vsici sou na TS a nebo to jen proste upada, nicmene legrace sla rapidne do picinky od wilova bista , na 10 taky serete, pajovi se odebralo rl v cza tak misto toho buntuje 42ku, dalsi frakce zas jen misuje a furt maj keci typu "pockej az dodelam maina" ...jebat proste, zkusim zas neco jineho na chvilu, kdyby nekdo zajem - LCh - Dekada - prevazne server Katar 3, nazdar! |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:35:36
|
souhlasim s willem. aby byli lidi o vikendu bez bonusu kvuli farmam, je bezohlednost (nebo nenazranost?) farmaru. o vikendu jsem v jednu chvili videl 30 lidi na botu, kdyz odectu lidi z czb/wtp, tak jich bylo tak 20 z cza...a vsichni maj bejt bez bonusu kvuli farme? nebudu se opakovat, nekde uz jsem to tu psal....akorat jedna vec k tomu....spamuju ufana, at sebere veterana vsem, co nejsou RL - nechapu, proc by mel nekdo moznost shodit cloak, kdyz neni RL-nedela raidy pro cza, ale jenom farmi. kua na to je czb! a jestli amik mel potrebu livnout org/bota kvuli tomuhle, tak snad jen mu poprat GL a doporucit zalozit svuj org...navrhuju WTF* "borce" chcipaku: u enfa je kurva rozdil, jestli mam/nemam bonusy. a bez bonusu me to neba....neni kazdej takovej "borec", aby mu bylo jedno, jestli ma/nema bonusy. dokonce ani ufan neni takovej "borec". jenom ty jsi asi takovej "borec", ze ti to je jedno.
*WTF - We The Farmers
to Deka....kua zrovna jsem chtel livnout s enfem, pac mam blbe strcenej shop, ale asi se na to radsi vyseru.. |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:41:06
|
hehe
to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu.. vetsi lol je deka, ten leavne rovnou game :))
vsichni co sou ted nasrany/nebo co tak at prijdou do redhooka, tam jsou problemy tohodle typu uplne v jinem svetle...
;) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:46:08
|
quote: Originally posted by petrpets to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu..
no to je trosku sakra velkej rozdil kdyz nekdo kurvi co ty tomu venujes celej vikend a defakto na nej nijak nemuzes a jeste se ti vytlemi... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:48:30
|
No, ten Redhůk přišel akorát včas. Jen doufám, že bude mít potřebnou účast.
PS: bonusy jsme řešili naposledy před třemi týdny?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:49:21
|
V zasade jsem taky proti farmeni v CzA, ale zaroven jsem taky proti vyhrocenemu reseni sporu. Nebyl jsem u toho, ale pokud se X lidi zacalo navazet do Amika na guild kanalu, tak se nedivim, ze leavnul. Naopak, pokud leavnul jen kvuli poznamce Ufana, ze "by se mel mirnit s farmenim", pak je Amik dalsi z lidi, co zbrkle resi problemy odchodem. Jsem si jisty, ze se naprosta vetsina techto "problemu" da vyresit v klidu a bez dramat. |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 09:57:36
|
quote: Originally posted by commanche
V zasade jsem taky proti farmeni v CzA, ale zaroven jsem taky proti vyhrocenemu reseni sporu. Nebyl jsem u toho, ale pokud se X lidi zacalo navazet do Amika na guild kanalu, tak se nedivim, ze leavnul. Naopak, pokud leavnul jen kvuli poznamce Ufana, ze "by se mel mirnit s farmenim", pak je Amik dalsi z lidi, co zbrkle resi problemy odchodem. Jsem si jisty, ze se naprosta vetsina techto "problemu" da vyresit v klidu a bez dramat.
Presne tak - nejlepe prave v tom Redhooku  |
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:05:03
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by petrpets to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu..
no to je trosku sakra velkej rozdil kdyz nekdo kurvi co ty tomu venujes celej vikend a defakto na nej nijak nemuzes a jeste se ti vytlemi...
cekal sem ze budes zase hodnotit co je vic a co je min... ale kazdej muze mit jinej nazor vis... ;)
prijdte si popovidat do hospody, tam se to vyjasni ani nebudes vedet jak ...
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:05:53
|
Z toho co sem pochopil: Kdyz lidi z CzB farmej a lidi v CzB pak nemaj bonusy tak at si nestezuj kdyz ste to mesto (jako orga cili celek) poridili na farmeni a zas nechapu proc nekdo u vas farmi v CzA kdyz mate domluveny mesto na farm prave CzB mesto...zbytecny hadky a pritom staci tak malo..ohleduplnost a dodrzeni urcite dohody (chapu to i ja a to uz je co rict ) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:06:35
|
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Teos
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.
jestli máš vlastní org, tak mne uvítej v AO zpátky :)
jebus!!!! amiku ne ze na ten tejden zalozis org.
lol |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:14:22
|
No, ten Redhůk přišel akorát včas. Jen doufám, že bude mít potřebnou účast.
PS: bonusy jsme řešili naposledy před třemi týdny?:-)
jo! hlavni dramatici by meli dojit!!! Ne ze se vymluvi na vzdalenost!!
PS: a vyresilo se to? :P |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:31:23
|
quote: Originally posted by Chcipak
A kterej "borec" to Amikovi teda vyčetl?
A neni to jedno? Podivej se do cloak history.... jak v CzA, tak v CzB byly pres vikend cloaky skoro perma disabled.... v CzB mi to je jedno, ale na vsech charech bez bonusu, me uz docela vadilo, ale svy jsem k tomu Amikovi taky na guild kanalu rekl... Prijde mi uz docela vrchol hamiznosti, permafarmovat 2 mesta najednou... Uz vidim jak v avr, stormu a dalsich vetsich guidach nekdo farmi main city... Jinak k leavnuti orgu z tohodle duvodu muzu napsat snad jedine lol
k cemu jinymu by jako melo mesto byt? |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:40:28
|
quote: Originally posted by Ceko "borce" chcipaku: u enfa je kurva rozdil, jestli mam/nemam bonusy. a bez bonusu me to neba....neni kazdej takovej "borec", aby mu bylo jedno, jestli ma/nema bonusy. dokonce ani ufan neni takovej "borec". jenom ty jsi asi takovej "borec", ze ti to je jedno.
stop sucking at the game |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:46:00
|
quote: Originally posted by petrpets cekal sem ze budes zase hodnotit co je vic a co je min... ale kazdej muze mit jinej nazor vis... ;)
tak to je jasny, ze ma kazdej jinej nazor ale tohle je banalita oproti tomu, vis dobre jaky je zarizovani a motani kolem beast raidu a behem minuty to dokaze znicit kazdej vocas... kdybych udelal ja presne tohle co paja udelal, tak me rozneses/te na kopytech, atp.... |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:51:22
|
quote: Originally posted by nekrotyrael k cemu jinymu by jako melo mesto byt?
ne k soukromejm farmam, pokud to neni jasne definovany farm city, nebo soukromy city jako ma petan WTP ke guildovnim city raidum |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 11:13:11
|
quote: Originally posted by petrpets cekal sem ze budes zase hodnotit co je vic a co je min... ale kazdej muze mit jinej nazor vis... ;)
tak to je jasny, ze ma kazdej jinej nazor ale tohle je banalita oproti tomu, vis dobre jaky je zarizovani a motani kolem beast raidu a behem minuty to dokaze znicit kazdej vocas... kdybych udelal ja presne tohle co paja udelal, tak me rozneses/te na kopytech, atp....
no to si prave nejsem tak jistej... to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil... paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..
lidi leavuji cza porad, toje, mercy, ja, ty, doczhor a dalsi.... kazdej mel svuj problem, kazdej si myslel ze je to duvod leavnout org. ale ostatni to videli uplne jinak...
holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 11:46:24
|
quote: Originally posted by Wilda no to je trosku sakra velkej rozdil kdyz nekdo kurvi co ty tomu venujes celej vikend a defakto na nej nijak nemuzes a jeste se ti vytlemi...
Je to Paja, co bys cekal? "FA Pull ftw" Paja, clovek po kterem byl pomenovan styl poradani akci Pajaakce! Cos cekal, kurnik? Uvedom si, ze paja ma este mensi schopnost sebereflexe nez ja;) |
Edited by - axtheb on 22/10/2007 11:47:02 |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 11:54:32
|
quote: Originally posted by Deka
ja uz to taky prcam, to je furt neco do riti, lidem zrejme stouplo ego nebo buhvi co jeste, furt livuji orgy a podobne hovadiny a celkove se se mnou uz nikdo na botu ani nebavi, nevim jestli je to tim, ze vsici sou na TS a nebo to jen proste upada, nicmene legrace sla rapidne do picinky od wilova bista , na 10 taky serete, pajovi se odebralo rl v cza tak misto toho buntuje 42ku, dalsi frakce zas jen misuje a furt maj keci typu "pockej az dodelam maina" ...jebat proste, zkusim zas neco jineho na chvilu, kdyby nekdo zajem - LCh - Dekada - prevazne server Katar 3, nazdar!
Ses zblaznil ne? To si jako myslis, ze si jen tak jako odejdes ze hry? "Na chvilku?" Tak to se teda seredne pletes - vecer at te vidim online, nebo si pro tebe do toho LCh prijdu a pak si me neprej   A pro Amika plati to same. |
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 11:56:19
|
quote: Originally posted by Deka
ja uz to taky prcam, to je furt neco do riti, lidem zrejme stouplo ego nebo buhvi co jeste, furt livuji orgy a podobne hovadiny a celkove se se mnou uz nikdo na botu ani nebavi, nevim jestli je to tim, ze vsici sou na TS a nebo to jen proste upada, nicmene legrace sla rapidne do picinky od wilova bista , na 10 taky serete, pajovi se odebralo rl v cza tak misto toho buntuje 42ku, dalsi frakce zas jen misuje a furt maj keci typu "pockej az dodelam maina" ...jebat proste, zkusim zas neco jineho na chvilu, kdyby nekdo zajem - LCh - Dekada - prevazne server Katar 3, nazdar!
Mi neser! |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 11:57:43
|
Hmm, já myslím že ten bordel v pojeborgu by se měl na někoho hodit. Uděláme anketu? |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:00:17
|
Hehe my se tu bavime o leavovani a mel by za to byt kick z orgu :) amick se potrestal sam...TECKA... coz neznamena nic. Jen si chvili pobude bez orgu... Jiste kazdej bude amicka netrpelive ocekavat zpatky. Ja tedy urcite! |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:01:22
|
quote: Player information for Anpetuwi:
[Note #3 posted by Mandarinka] looser
... hm tak prej Anpe kvuli tomu lívne CzA a bota ..... |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:05:20
|
Hehe my se tu bavime o leavovani a mel by za to byt kick z orgu :) amick se potrestal sam...TECKA... coz neznamena nic. Jen si chvili pobude bez orgu... Jiste kazdej bude amicka netrpelive ocekavat zpatky. Ja tedy urcite!
mozna si nepostreh ze mu za tejden konci acc... |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:11:29
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Player information for Anpetuwi:
[Note #3 posted by Mandarinka] looser
... hm tak prej Anpe kvuli tomu lívne CzA a bota .....
No ne pokud mi to tam zustane tak fakt koncim, jako nemam ani moznost si to sundat sam, pac mi byl zabaven adminbota, takze dekuji pekne ale nenecham se takhle sikanovat... a newim esly to neni prehnane, ale myslim ze by to mohlo byt v ocich zakona povazovano za sikanu... takze gl ve hre! Kdyz tam nejni ani deka tak tam nebudu ani ja! grah! |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:13:59
|
anpe ty pomlc....vsichni vime, ze za vsechno muzes jenom TY! |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:14:20
|
Hm, budeme muset polevelit Axoida když ty dva CM dispensery končí;-) |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:19:48
|
Hm, budeme muset polevelit Axoida když ty dva CM dispensery končí;-)
Ja ho polevelim sam, az dodelam Ervina a dokoncim mysi na 150. wtb ql 300 CC rukav a 60k VP Edit: I kdyz ho mozna predtim rerollnu na nejakej pouzitelnej breed... treba opifexe:) |
Edited by - axtheb on 22/10/2007 12:20:31 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:30:21
|
njn zertuju tak kdyz dece rikam ze musim domakat maina tak musim no ne? :) |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:31:20
|
quote: Originally posted by petrpets no to si prave nejsem tak jistej... to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil... paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..
lidi leavuji cza porad, toje, mercy, ja, ty, doczhor a dalsi.... kazdej mel svuj problem, kazdej si myslel ze je to duvod leavnout org. ale ostatni to videli uplne jinak...
holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....
fa pull pinka to zase jen nastartoval spis jeho kecy po tom rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja odpoved byla ne 2x kick z raidu 2x join zpet vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil... |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 12:38:59
|
quote: Originally posted by petrpets no to si prave nejsem tak jistej... to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil... paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..
fa pull pinka to zase jen nastartoval spis jeho kecy po tom rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja odpoved byla ne 2x kick z raidu 2x join zpet vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil...
ale jo, resils.... a uz vubec nehodlam znova resit kdo co tam tenkrat posral, to je jinej topic.. ja jen ze na "lol" jsou i jine org. leave (ne-li vsechy) :) a ze kazdemu vadi neco jineho (ale to uz se opakuju)..
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:23:39
|
fa pull pinka to zase jen nastartoval spis jeho kecy po tom rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja odpoved byla ne 2x kick z raidu 2x join zpet vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil...
vsichni vedi jak to bylo a neresil bych to do red hooku, tam bych pajovi nadiktoval co ze ma objednat at se z toho vyvlikne :) |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:27:22
|
Hmm, já myslím že ten bordel v pojeborgu by se měl na někoho hodit. Uděláme anketu?
Na tvem miste bych neriskoval, mas velmi slusnou sanci, ze vyhrajes :) |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:28:23
|
quote: Originally posted by commanche Na tvem miste bych neriskoval, mas velmi slusnou sanci, ze vyhrajes :)
no ja nevim, ale za vsecko muze anpe ;) |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:28:54
|
Hm, budeme muset polevelit Axoida když ty dva CM dispensery končí;-)
Ax ma taky vznetlivou povahu a az na nej dolehne tiha neustaleho zasobovani s CM, tak leavne mnohem driv, nez bude schopny hazet i 4h CM :). |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:30:58
|
quote: Originally posted by commanche Na tvem miste bych neriskoval, mas velmi slusnou sanci, ze vyhrajes :)
no ja nevim, ale za vsecko muze anpe ;)
No, nevim, za Tojeho vlady se zpopularizovalo leavovani orgu, nejdriv Petr a pak i sam prezident leavnul :). A tim se spustila ta tradice... :) |
 |
|
Topic  |
|