Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Amiku?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 21/10/2007 :  21:56:10  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Omg wtf?
CzB:
[Org Msg] Aztea just left your organization.
CzA:
[Org Msg] Amickson just left your organization.

Tolik her a tak malo casu... :)

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:04:09  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
dalsi draaama?
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:14:29  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

dalsi draaama?

o nicem jinem ao neni :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:20:56  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by axel999

dalsi draaama?

o nicem jinem ao neni :P

drama je fajn ale drama v cza je castejsi nez telenovely na nove
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:26:17  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Copak Paja zase vyvedl?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:41:50  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Copak Paja zase vyvedl?

Nevime - logl, leavnul orgy a odlogl.

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 21/10/2007 :  22:54:27  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Zbytečný drama, ale ++

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/10/2007 :  23:22:35  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
no ne tohle se musi vystrit, pac jestli ma amick svoje mesto tak ja chci taky krucinal!
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 22/10/2007 :  00:30:47  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

no ne tohle se musi vystrit, pac jestli ma amick svoje mesto tak ja chci taky krucinal!

neviem ci to je mestom, to sa snad amik nedeletol z czabota...

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  00:55:15  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lonillen

quote:

neviem ci to je mestom, to sa snad amik nedeletol z czabota...

taky to udelam, pac ty jsi tyran!
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:50:58  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.
Go to Top of Page

jfprofa
New Member

190 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:55:04  Show Profile  Send jfprofa an ICQ Message Send jfprofa a Private Message  Reply with Quote
nebylo by snazsi si pronajmout mesto? na tejden 200M a muzes se tam treba zblaznit, nez leavovat orgy a boty :)

Edit: tedy jednich charem by si stejne musel leavnout :p

Suptasnim - main
Ashurdan - relax
Wanamingo - towers
Supta

Edited by - jfprofa on 22/10/2007 07:55:48
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:55:55  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Teos

Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.

jestli máš vlastní org, tak mne uvítej v AO zpátky :)

-
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  07:57:48  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote

Houby, Amik vcera dingnul s MAckem 220, takze de facto dohral hru a sporadane se smazal :). Gratz!

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/10/2007 :  08:31:05  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
A kterej "borec" to Amikovi teda vyčetl?

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  08:38:11  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chcipak

A neni to jedno? Podivej se do cloak history.... jak v CzA, tak v CzB byly pres vikend cloaky skoro perma disabled.... v CzB mi to je jedno, ale na vsech charech bez bonusu, me uz docela vadilo, ale svy jsem k tomu Amikovi taky na guild kanalu rekl...
Prijde mi uz docela vrchol hamiznosti, permafarmovat 2 mesta najednou... Uz vidim jak v avr, stormu a dalsich vetsich guidach nekdo farmi main city...
Jinak k leavnuti orgu z tohodle duvodu muzu napsat snad jedine lol

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:13:05  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
ja uz to taky prcam, to je furt neco do riti, lidem zrejme stouplo ego nebo buhvi co jeste, furt livuji orgy a podobne hovadiny a celkove se se mnou uz nikdo na botu ani nebavi, nevim jestli je to tim, ze vsici sou na TS a nebo to jen proste upada, nicmene legrace sla rapidne do picinky od wilova bista , na 10 taky serete, pajovi se odebralo rl v cza tak misto toho buntuje 42ku, dalsi frakce zas jen misuje a furt maj keci typu "pockej az dodelam maina" ...jebat proste, zkusim zas neco jineho na chvilu, kdyby nekdo zajem - LCh - Dekada - prevazne server Katar 3, nazdar!

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:35:36  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
souhlasim s willem. aby byli lidi o vikendu bez bonusu kvuli farmam, je bezohlednost (nebo nenazranost?) farmaru. o vikendu jsem v jednu chvili videl 30 lidi na botu, kdyz odectu lidi z czb/wtp, tak jich bylo tak 20 z cza...a vsichni maj bejt bez bonusu kvuli farme? nebudu se opakovat, nekde uz jsem to tu psal....akorat jedna vec k tomu....spamuju ufana, at sebere veterana vsem, co nejsou RL - nechapu, proc by mel nekdo moznost shodit cloak, kdyz neni RL-nedela raidy pro cza, ale jenom farmi. kua na to je czb! a jestli amik mel potrebu livnout org/bota kvuli tomuhle, tak snad jen mu poprat GL a doporucit zalozit svuj org...navrhuju WTF*
"borce" chcipaku: u enfa je kurva rozdil, jestli mam/nemam bonusy. a bez bonusu me to neba....neni kazdej takovej "borec", aby mu bylo jedno, jestli ma/nema bonusy. dokonce ani ufan neni takovej "borec". jenom ty jsi asi takovej "borec", ze ti to je jedno.

*WTF - We The Farmers

to Deka....kua zrovna jsem chtel livnout s enfem, pac mam blbe strcenej shop, ale asi se na to radsi vyseru..

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:41:06  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
hehe

to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu..
vetsi lol je deka, ten leavne rovnou game :))

vsichni co sou ted nasrany/nebo co tak at prijdou do redhooka, tam jsou problemy tohodle typu uplne v jinem svetle...

;)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:46:08  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

no to je trosku sakra velkej rozdil kdyz nekdo kurvi co ty tomu venujes celej vikend a defakto na nej nijak nemuzes a jeste se ti vytlemi...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:48:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
No, ten Redhůk přišel akorát včas. Jen doufám, že bude mít potřebnou účast.

PS: bonusy jsme řešili naposledy před třemi týdny?:-)

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:49:21  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote

V zasade jsem taky proti farmeni v CzA, ale zaroven jsem taky proti vyhrocenemu reseni sporu. Nebyl jsem u toho, ale pokud se X lidi zacalo navazet do Amika na guild kanalu, tak se nedivim, ze leavnul. Naopak, pokud leavnul jen kvuli poznamce Ufana, ze "by se mel mirnit s farmenim", pak je Amik dalsi z lidi, co zbrkle resi problemy odchodem. Jsem si jisty, ze se naprosta vetsina techto "problemu" da vyresit v klidu a bez dramat.

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 22/10/2007 :  09:57:36  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

V zasade jsem taky proti farmeni v CzA, ale zaroven jsem taky proti vyhrocenemu reseni sporu. Nebyl jsem u toho, ale pokud se X lidi zacalo navazet do Amika na guild kanalu, tak se nedivim, ze leavnul. Naopak, pokud leavnul jen kvuli poznamce Ufana, ze "by se mel mirnit s farmenim", pak je Amik dalsi z lidi, co zbrkle resi problemy odchodem. Jsem si jisty, ze se naprosta vetsina techto "problemu" da vyresit v klidu a bez dramat.

Presne tak - nejlepe prave v tom Redhooku

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:05:03  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

no to je trosku sakra velkej rozdil kdyz nekdo kurvi co ty tomu venujes celej vikend a defakto na nej nijak nemuzes a jeste se ti vytlemi...

cekal sem ze budes zase hodnotit co je vic a co je min...
ale kazdej muze mit jinej nazor vis... ;)

prijdte si popovidat do hospody, tam se to vyjasni ani nebudes vedet jak ...

Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:05:53  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
Z toho co sem pochopil: Kdyz lidi z CzB farmej a lidi v CzB pak nemaj bonusy tak at si nestezuj kdyz ste to mesto (jako orga cili celek) poridili na farmeni a zas nechapu proc nekdo u vas farmi v CzA kdyz mate domluveny mesto na farm prave CzB mesto...zbytecny hadky a pritom staci tak malo..ohleduplnost a dodrzeni urcite dohody (chapu to i ja a to uz je co rict )
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:06:35  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:
Originally posted by Teos

jestli máš vlastní org, tak mne uvítej v AO zpátky :)

jebus!!!! amiku ne ze na ten tejden zalozis org.

lol

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:14:22  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, ten Redhůk přišel akorát včas. Jen doufám, že bude mít potřebnou účast.

PS: bonusy jsme řešili naposledy před třemi týdny?:-)

jo! hlavni dramatici by meli dojit!!! Ne ze se vymluvi na vzdalenost!!

PS: a vyresilo se to? :P

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:31:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Chcipak

A neni to jedno? Podivej se do cloak history.... jak v CzA, tak v CzB byly pres vikend cloaky skoro perma disabled.... v CzB mi to je jedno, ale na vsech charech bez bonusu, me uz docela vadilo, ale svy jsem k tomu Amikovi taky na guild kanalu rekl...
Prijde mi uz docela vrchol hamiznosti, permafarmovat 2 mesta najednou... Uz vidim jak v avr, stormu a dalsich vetsich guidach nekdo farmi main city...
Jinak k leavnuti orgu z tohodle duvodu muzu napsat snad jedine lol

k cemu jinymu by jako melo mesto byt?

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:40:28  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ceko
"borce" chcipaku: u enfa je kurva rozdil, jestli mam/nemam bonusy. a bez bonusu me to neba....neni kazdej takovej "borec", aby mu bylo jedno, jestli ma/nema bonusy. dokonce ani ufan neni takovej "borec". jenom ty jsi asi takovej "borec", ze ti to je jedno.

stop sucking at the game

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:46:00  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to je jasny, ze ma kazdej jinej nazor ale tohle je banalita oproti tomu, vis dobre jaky je zarizovani a motani kolem beast raidu a behem minuty to dokaze znicit kazdej vocas...
kdybych udelal ja presne tohle co paja udelal, tak me rozneses/te na kopytech, atp....

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  10:51:22  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael
k cemu jinymu by jako melo mesto byt?

ne k soukromejm farmam, pokud to neni jasne definovany farm city, nebo soukromy city jako ma petan WTP
ke guildovnim city raidum

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:13:11  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak to je jasny, ze ma kazdej jinej nazor ale tohle je banalita oproti tomu, vis dobre jaky je zarizovani a motani kolem beast raidu a behem minuty to dokaze znicit kazdej vocas...
kdybych udelal ja presne tohle co paja udelal, tak me rozneses/te na kopytech, atp....

no to si prave nejsem tak jistej...
to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil...
paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..

lidi leavuji cza porad, toje, mercy, ja, ty, doczhor a dalsi....
kazdej mel svuj problem, kazdej si myslel ze je to duvod leavnout org.
ale ostatni to videli uplne jinak...

holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:46:24  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to Paja, co bys cekal? "FA Pull ftw" Paja, clovek po kterem byl pomenovan styl poradani akci Pajaakce! Cos cekal, kurnik?
Uvedom si, ze paja ma este mensi schopnost sebereflexe nez ja;)

Edited by - axtheb on 22/10/2007 11:47:02
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:54:32  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

ja uz to taky prcam, to je furt neco do riti, lidem zrejme stouplo ego nebo buhvi co jeste, furt livuji orgy a podobne hovadiny a celkove se se mnou uz nikdo na botu ani nebavi, nevim jestli je to tim, ze vsici sou na TS a nebo to jen proste upada, nicmene legrace sla rapidne do picinky od wilova bista , na 10 taky serete, pajovi se odebralo rl v cza tak misto toho buntuje 42ku, dalsi frakce zas jen misuje a furt maj keci typu "pockej az dodelam maina" ...jebat proste, zkusim zas neco jineho na chvilu, kdyby nekdo zajem - LCh - Dekada - prevazne server Katar 3, nazdar!

Ses zblaznil ne? To si jako myslis, ze si jen tak jako odejdes ze hry? "Na chvilku?" Tak to se teda seredne pletes - vecer at te vidim online, nebo si pro tebe do toho LCh prijdu a pak si me neprej
A pro Amika plati to same.

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:56:19  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

Mi neser!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/10/2007 :  11:57:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hmm, já myslím že ten bordel v pojeborgu by se měl na někoho hodit.
Uděláme anketu?

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:00:17  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Hehe my se tu bavime o leavovani a mel by za to byt kick z orgu :) amick se potrestal sam...TECKA... coz neznamena nic. Jen si chvili pobude bez orgu...
Jiste kazdej bude amicka netrpelive ocekavat zpatky. Ja tedy urcite!
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:01:22  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Player information for Anpetuwi:

[Note #3 posted by Mandarinka]
looser

... hm tak prej Anpe kvuli tomu lívne CzA a bota .....

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:05:20  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe my se tu bavime o leavovani a mel by za to byt kick z orgu :) amick se potrestal sam...TECKA... coz neznamena nic. Jen si chvili pobude bez orgu...
Jiste kazdej bude amicka netrpelive ocekavat zpatky. Ja tedy urcite!

mozna si nepostreh ze mu za tejden konci acc...

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:11:29  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:
Player information for Anpetuwi:

[Note #3 posted by Mandarinka]
looser

... hm tak prej Anpe kvuli tomu lívne CzA a bota .....

No ne pokud mi to tam zustane tak fakt koncim, jako nemam ani moznost si to sundat sam, pac mi byl zabaven adminbota, takze dekuji pekne ale nenecham se takhle sikanovat... a newim esly to neni prehnane, ale myslim ze by to mohlo byt v ocich zakona povazovano za sikanu... takze gl ve hre! Kdyz tam nejni ani deka tak tam nebudu ani ja! grah!
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:13:59  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
anpe ty pomlc....vsichni vime, ze za vsechno muzes jenom TY!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:14:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hm, budeme muset polevelit Axoida když ty dva CM dispensery končí;-)

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:19:48  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ho polevelim sam, az dodelam Ervina a dokoncim mysi na 150. wtb ql 300 CC rukav a 60k VP
Edit: I kdyz ho mozna predtim rerollnu na nejakej pouzitelnej breed... treba opifexe:)

Edited by - axtheb on 22/10/2007 12:20:31
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:30:21  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
njn zertuju tak kdyz dece rikam ze musim domakat maina tak musim no ne? :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:31:20  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....

fa pull pinka to zase jen nastartoval
spis jeho kecy po tom
rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a
pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja
odpoved byla ne
2x kick z raidu
2x join zpet
vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil...

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/10/2007 :  12:38:59  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

spis jeho kecy po tom
odpoved byla ne
2x kick z raidu
2x join zpet

ale jo, resils....
a uz vubec nehodlam znova resit kdo co tam tenkrat posral, to je jinej topic..
ja jen ze na "lol" jsou i jine org. leave (ne-li vsechy) :)
a ze kazdemu vadi neco jineho (ale to uz se opakuju)..

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 22/10/2007 :  13:23:39  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

spis jeho kecy po tom
odpoved byla ne
2x kick z raidu
2x join zpet

vsichni vedi jak to bylo a neresil bych to do red hooku, tam bych pajovi nadiktoval co ze ma objednat at se z toho vyvlikne :)
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  13:27:22  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm, já myslím že ten bordel v pojeborgu by se měl na někoho hodit.
Uděláme anketu?

Na tvem miste bych neriskoval, mas velmi slusnou sanci, ze vyhrajes :)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 22/10/2007 :  13:28:23  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja nevim, ale za vsecko muze anpe ;)

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  13:28:54  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ax ma taky vznetlivou povahu a az na nej dolehne tiha neustaleho zasobovani s CM, tak leavne mnohem driv, nez bude schopny hazet i 4h CM :).

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/10/2007 :  13:30:58  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja nevim, ale za vsecko muze anpe ;)

No, nevim, za Tojeho vlady se zpopularizovalo leavovani orgu, nejdriv Petr a pak i sam prezident leavnul :). A tim se spustila ta tradice... :)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000