Author |
Topic  |
|
ladis
Starting Member
68 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 00:24:31
|
nevite nekdo jestli se da koupit WOW + WoW datadisk pres platebni kartu tak abych dostal jen key na aktivaci a nemusel nekde behat na posty vyzvedavat baliky atd, ale jen zaktivoval hru a pokud to jde muzete mi prosim poradit jak predem dik za (dobrou) radu
|
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 06:05:33
|
No, pro tebe mam dobrou zpravu clovece. Primo na webu wow-europe.com je nova zprava o tom, ze wowko zlevnilo
WoW nyni stoji jen 400Kc a datadisk 600kc !!!!!!!!!!!!!!!!! co se tyce WoWka samotneho - o nem nevim kde se da koupit online zarucene, ale az ho budes mit, tak datadisk si koupis primo od Blizzardu v account managementu kliknutim na 1 tlacitko :) tim se ti to automaticky upgradne.
No tak hele tady se da udelat trial ucet http://teaser.wow-europe.com/ a co jsem slysel, tak znej se da taky stisknutim 1 cudliku udelat full ucet.. tak to zkus... vysledek nezarucuju :-) ale za zkousku nic nedas..
tak ten klic se da koupit treba tady https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=133_130&products_id=506
kdysi jsem tam taky neco kupoval.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 09:48:41
|
Nejlepší je koupit si krabici... |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 10:56:40
|
quote: Originally posted by Firian
Nejlepší je koupit si krabici...
A ta se dá sehnat kde? |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 11:01:14
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Firian
Nejlepší je koupit si krabici...
A ta se dá sehnat kde?
http://www.krabice.cz |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 11:07:25
|
jj... bez krabice ani ránu! |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 11:33:55
|
mam doma 2  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 11:43:28
|
ZASE kluci? :) no klidne...
Krabice je nutnost clovece ... musis koupit krabku! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 14:51:20
|
nejlepsi jsou ty retezove krabice co ti prijdou postou ... musis postavit dalsich 10 krabic a rozeslat je nejblizsim lidem, jinak se jim smazou postavy ve wowku .. to neni lez! to se fakt stalo ... |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 15:06:56
|
quote: Originally posted by Rodier
No, pro tebe mam dobrou zpravu clovece. Primo na webu wow-europe.com je nova zprava o tom, ze wowko zlevnilo
WoW nyni stoji jen 400Kc a datadisk 600kc !!!!!!!!!!!!!!!!! co se tyce WoWka samotneho - o nem nevim kde se da koupit online zarucene, ale az ho budes mit, tak datadisk si koupis primo od Blizzardu v account managementu kliknutim na 1 tlacitko :) tim se ti to automaticky upgradne. ....
No na wow-europe.com je sice tlacitko na upgrade ale nefunguje to (nebo aspon posledni tyden nefungovalo), ja nedavno koupil krabici z www.xzone.cz, TBC za 800,-.Zakladni WOW tam maj za 600 takze za 1400+postovne muzes mit oboji. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 15:09:15
|
mne to normos fachalo..pokud ti vypadla bila stranka tak to dela porad a vsude u nich..staci refresh |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 15:45:45
|
Mě se líbí ta krabice ze special edition, je taková... macatá. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 23:18:32
|
quote: Originally posted by Rodier
mne to normos fachalo..pokud ti vypadla bila stranka tak to dela porad a vsude u nich..staci refresh
nene zadna bila stranka, stranka s errorem s tim ze na "tedle specificke" sluzbe delaj nejaky upgrady a tak no minulej ctvrtek jsem to zacal zkouset a ted ve stredu jsem si radsi objednal krabici pac to porad neslo |
Edited by - Mangia on 05/10/2007 23:19:49 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 06/10/2007 : 01:06:27
|
quote: Originally posted by Reyden
nejlepsi jsou ty retezove krabice co ti prijdou postou ... musis postavit dalsich 10 krabic a rozeslat je nejblizsim lidem, jinak se jim smazou postavy ve wowku .. to neni lez! to se fakt stalo ...
Znam chlapka... tomu takova retezova krabica prisla domu, ale on byl stary brucoun a neveril na retezove krabice! vzal tedy tuto retezovou krabici a vyhodil ji do kose. jenze to, kazdy to prece vi, mu prineslo smulu. Druhy den mu umrela zena a syn spadl ze skaly. vyndal tedy krabici z kose a poslal ji deseti dalsim lidem. Zena se v tu ranu uzdravila a syn se pri padu zachytil o strom! A to se taky stalo!!!!!!!
edit: proste bez krabice to nejde....
|
Edited by - Warlord on 06/10/2007 01:07:30 |
 |
|
belialcz
Starting Member
49 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 00:04:46
|
V Uk jsem videl WoW za zhruba 240kc, takze vcetne doruceni by to mohlo byt asi 320. No nekup to: ) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 00:40:39
|
quote: Originally posted by belialcz
V Uk jsem videl WoW za zhruba 240kc, takze vcetne doruceni by to mohlo byt asi 320. No nekup to: )
To je ale bez krabice, ne? |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 00:43:01
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by belialcz
V Uk jsem videl WoW za zhruba 240kc, takze vcetne doruceni by to mohlo byt asi 320. No nekup to: )
To je ale bez krabice, ne?
taky ze je svobodnej a bezdetnej ... |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 10:59:22
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by Reyden
nejlepsi jsou ty retezove krabice co ti prijdou postou ... musis postavit dalsich 10 krabic a rozeslat je nejblizsim lidem, jinak se jim smazou postavy ve wowku .. to neni lez! to se fakt stalo ...
Znam chlapka... tomu takova retezova krabica prisla domu, ale on byl stary brucoun a neveril na retezove krabice! vzal tedy tuto retezovou krabici a vyhodil ji do kose. jenze to, kazdy to prece vi, mu prineslo smulu. Druhy den mu umrela zena a syn spadl ze skaly. vyndal tedy krabici z kose a poslal ji deseti dalsim lidem. Zena se v tu ranu uzdravila a syn se pri padu zachytil o strom! A to se taky stalo!!!!!!!
edit: proste bez krabice to nejde....
Hehe Dívčí válka byla super :)) |
 |
|
belialcz
Starting Member
49 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 23:55:21
|
quote:
To je ale bez krabice, ne?
V krabici, videl jsem to v HMV, ale nevim jestli cena na jejich netovych strankach bude stejna jako v normalnim obchode. |
 |
|
|
Topic  |
|