Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 2v2 Feral Druid/Resto Shaman
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 05/10/2007 :  17:57:24  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Cauky,

chtel bych se jenom zeptat na nejaky tipy jak poradne zahrat tuhle kombinaci. Ja jsem cistej feral druid speclej ciste na pve, kamarad ciste resto pve. Neplanuju 2k rating, jen pomalinku postupovat az kam to pujde. Spis me zajimaji nejaky triky a rady, jelikoz ja jsem fakt pvp mamlas.

Ja mam unbuffed asi 11.1k hp, 220resilience, 30%crit a 2100+ attack (cat). Mam honor veci + 2x arena2

Shaman ma 10k hp, kolem 200resilience, a typuju k 1.4k healing. Ma honor veci + 2x arena2

Tohle combo je fakt spatny at uz pvp specly nebo ne, ale treba ma nekdo par napadu.

Edited by - Brum on 05/10/2007 17:58:20

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/10/2007 :  21:45:02  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
sezente si kamose warra a hrajte napohodu 3v3. Staci kdyz ty budes i jako feral dohealovavat a cyklonovat a war s WF to sejme vsechno :D
Nehlede na rychle fronty 3v3 a vic bodu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 05/10/2007 :  23:15:57  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
PVE spec drOOd a PVE spec shaman? no to asi areny nejsou pro vas :) Ale jinak ,cyclone jednoho a snazit se zabit toho druhyho asi.. kazdopadne GL
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/10/2007 :  14:39:23  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

sezente si kamose warra a hrajte napohodu 3v3. Staci kdyz ty budes i jako feral dohealovavat a cyklonovat a war s WF to sejme vsechno :D
Nehlede na rychle fronty 3v3 a vic bodu

Pod tohle bych se podepsal. Z vlastní zkušenosti 2v2 feral druid + healer je na nic, když už tak s DD (enha shaman, třeba). Ale ideální je to fakt v 3v3.
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 06/10/2007 :  16:27:15  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
ja som hral paladin+feral drood s1 maximum co sme vytiahli bolo 19xx

ale to sme hrali cca 10her tyzdenne v utorok obcas vic ked ostal cas

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/10/2007 :  19:51:41  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
na paladina se tu nikdo neptal myslim
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/10/2007 :  20:28:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

no a hlavne taky nejaka s1 je uz davno pryc

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 06/10/2007 :  22:11:45  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

no hlavne ze tady odznelo feral+healer je nanic. Pala je snad najhorsi healer feralovi do dvojky. L2P issues ?.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000