su nove, tak sa snad budu dat zachvilu kupit aj v nasich koncinach (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Vidím, že jsou tu sběratelé i Stargaty :) Jen tak mimochodem nezná někdo nějaký iobchod, kde by se nechala koupit Stargate (nejlépe komplet edice)? České titulky nepotřebuji :)
Vidím, že jsou tu sběratelé i Stargaty :) Jen tak mimochodem nezná někdo nějaký iobchod, kde by se nechala koupit Stargate (nejlépe komplet edice)? České titulky nepotřebuji :)
Pokud chceš originál, jdi do Almychova odkazu, Amazon je záruka (kvalitní, rychlý, drahý). Pokud chceš ušetřit a trochu zariskovat, jdi do čínské edice (na www.ebay.com.cn), řádově za 100 USD dostaneš sérii 1-10 SG1, lisovaná CD, potisk jenom s čínskými znaky navíc, krabice z velice tvrdého papíru/skoro překližky, vykládaná sametem. Ovšem je tam riziko, že některé DVD nepůjde přečíst (u SG1 jsem zatím nezkoumal, ale u Voyageru to tak dělalo - ale ze všech 7 sérií x 7DVD byly problematické 3 DVD a z toho dvě šlo zkopírovat na disk a vypálit z tama). Ale třeba zase MacGyver mi blbne každé druhé DVD. Naopak sběratelská edice Friends (Taky se mi líbí víc Skyline Edition, ale 350GBP za ni dávat nehodlám) mi fungují všechny DVD bez problémů, jediný rozdíl proti US a GB edici je ten že tam jsou navíc čínské a korejské titulky - ty zapínat nemusím, je to v angličtině a anglické titule tam jsou také. Tak se rozhodni podle vlastního vědomí a svědomí a vlastní peněženky.
Taky jsem dumal - já to obvykle vyhledal na ebay.com, v tom odkazu další a tam mě to přehodilo na čínský e-bay. Ale teď jsem už nenašel, bojím se že to zkrouhli.
Naštěstí jsem stihnul Přátele, MacGyvera, SG1 1-9 a Star Trek Voyager (Xenu mám origoš z anglie, Next Generation přepálenou od Quarta, Andromedu, Enterprise, Babylon 5, Married with Children a Simpsny komplet mám stažené z Torrentů . Ještě jsem se chystal na komplet Simpsny 1-17 (98DVD) a Knight Ridera. A taky to Next Generation a Enterprise jsem si chtěl koupit. Snad to zase začne fachat.
Jinak čínsky neumím, ale když mě to tam hodí odkazem, dám si zobrazit nabídku daného prodejce (metodou pokus/omyl) a u každého DVD tam má popisku i v angličtině (s přibližnou cenou v dolarech).
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Kdo v téhle době neviděl suprový film Transformers tak je lamka! Varanek jde z dobou a má už nějaké figurky. Dvě repliky robotů co se netransformují a Scorponoka.
(Chybí mi ještě fotka Barricada s jeho zbraní. Scorponokova robotí verze ve filmu vidět nebyla. Repliky se u nás dají sehnat za 499 Kč a transformující roboti velikosti Scorponoka za 399 Kč, kde vám ale neřeknu pač by jste mi je vykoupili )
hm...mna transformeri brali naposledy tak pred 17-16 rokmi (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
za bolševika když jsem byl na základce se mi dostalo do ruky auto - ze kterého šel postavit skutečně robot. ale žádný plast, hezky poctivé železo, takový hračky už se dnes nedělaj..
Snowie - Bumblebee je poslední z první série replik co mi chybí :).
aka hrubka...hanbi sa (:
Jojo, Červenej Trpaslík, nejlepší seriál na světě (Star-trekaři nechť laskavě prominou ) ...do toho modelu bych šel, ale cena je až podezřele nízká a foto je fakt jenom "ilustrační" ...neví někdo alespoň rozměry? .) Maj to i na Amazonu, za stejnou cenu, je tam o něco větší foto, maj tam i "Kosmika" a figurky :) http://www.tvshowtoys.co.uk/toys/red-dwarf/
Pavel Dobrovský (mimo jiné taky bývalý hráč swg) udělal rozhovor s jedním s autorů připravované herní pecky SW: Force Unleashed. Zde na něj můžete kouknout (je přeložený do češtiny): http://www.youtube.com/watch?v=gxsV6-aWEiw
Pavel Dobrovský (mimo jiné taky bývalý hráč swg) udělal rozhovor s jedním s autorů připravované herní pecky SW: Force Unleashed. Zde na něj můžete kouknout (je přeložený do češtiny): http://www.youtube.com/watch?v=gxsV6-aWEiw
kdyz tam vidim Julia tak se mi otvira kudla v kapse :)
A tady jsem si koupil něco spešl rare, pač je to už ve všech normálních shopech vyprodané, asi to seženete jen na ebay. Pan Homer Simpson a Spider-vepř:
A tady jsem si koupil něco spešl rare, pač je to už ve všech normálních shopech vyprodané, asi to seženete jen na ebay. Pan Homer Simpson a Spider-vepř:
Já vím, na to se chystám, jen mě štve, že amíci to mají za 500 USD (poslání zadarmo), tj. nějakých 10k v přepočtu, v EU to je za 569 EUR plus poštovné (tj. cca 17,5k
Já vím, na to se chystám, jen mě štve, že amíci to mají za 500 USD (poslání zadarmo), tj. nějakých 10k v přepočtu, v EU to je za 569 EUR plus poštovné (tj. cca 17,5k
a co se domluvit s lidma na zasilkovasluzba, nechat si to poslat k nim a oni ti to poslou , i kdyz se to procli az ti to poslou tak to na tolik nevyjde
No nevím - poštovné zdarma po USA platilo jen pro předobjednávky, takže když bych si to i přes někoho v USA objednal, tak to bude
500 USD + poštovné air mail/FedEx (při váze 9kg samotné krabice plus obalový materiál + příplatek za rozměrnost - krabice je pěkně velká, podobně jako ISD, mě zabrala půl kufru auta a to mám maximální kufr) + jistých 19% příplatek DPH + clo + dost vysoké pojištění zásilky a z toho mi vyjde, že cena bude dost blízko těm 17,5k
Jediná šance kdyby někdo letěl z USA, že by to vzal s sebou letadlem, ale i tak je možnost, že mu to na letišti proclí a přidají daň
EDIT: Díky za tip, Quarte, o téhle službě jsem nevěděl, už jsem jim tam poslal dotaz na celkovou cenu při dodání do ČR a kdybych jim to zaplatil převodem na jejich český účet.