Demokracie je nešikovný systém; jeho jedinou výhodou je, že je osmkrát lepší než která koliv jiná forma vlády. Jeho nejhorší chybou je to, že čelní představitelé jsou věrným obrazem svých voličů - a ti na moc vysoké úrovni nejsou, tak co bys chtěl?! R. A. Heinlein
Prosim o prekontrolovani, zda byl muj pristup spravne vytvoren na nick Trimanius. Stale mi nejde guildovni forum, ale protoze secret fora z jinych her mi tady jdou, problem nebude v nastaveni, ale zrejme chybka v nicku ci povoleni. Dekuji za kontrolu a aktivaci.
Edit - dekuji, jiz se zobrazuje.
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Muzete mi prosim dat pristup do guild fora? Jmeno ve hre Tissaia. Jsem sice ted off, ale doufejme ze to nebude trvat moc dlouho (kolize UDP protokolu s VoIP, proste se me nekde ztraceji pakety a muj ISP je nemuze najit a poslat dal :). Takze bych byl alespon v obraze co se deje a tak. Jen co to rozjedu , beru dovcu a do tejdne udelam 50lvl :) (teoreticky bych to mel dat, 19lvl za 26 hodin z 95% solo, k tomu ted fura rest bonus XP)
Jméno charakteru: Baranion Povolání: Champion Nadání: Explorer -------------------------------------- Tak vyřešeno, teď bych poprosil o přístup do guildovního fóra.
ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tato guilda nabýrá nové členy. Zatím hraju WoW ale už mě to tam docela neba a rád bych zkusil něco nového.
Jasne, tellni nekomu z mistru primo ve hre. Hrajeme na RP serveru, tak si prosim vytvor jmeno charu podle ingame pravidel. Je to tam pri vytvareni postavy dobre vysvetleno.
Jaký je rozdíl oproti WoW, chodí se tam taky v raidech nebo je to dělaný jen na skupiny ?
prosiiiiiiiiiiim moc prosiiiiiiiiiiim, nez zacnes klast otazky, presti si okolni fora, mrkni na ofic fora (doporucuji US, jsou daleko lespi nez EU) a hlavne si precti manual, je v pdf na ofic strankach. Pak se muzes ptat.
njn ale s mou angličtinou toho moc nezjistím, něco jsem už o téhle hře četl i když né moc tak by se docela hodil stručný popis od někoho kdo to hraje :/
njn ale s mou angličtinou toho moc nezjistím, něco jsem už o téhle hře četl i když né moc tak by se docela hodil stručný popis od někoho kdo to hraje :/
Na www.hrej.cz vyslo behem minulych dnu nekolik clanku o LOTRO. Jsou moc dobre napsane a pro obecne seznameni s hrou jsou naprosto dostacujici.
Zdravim, rád bych se přidal k vám do quildy. 2,5 roku sem hral Lineage2 a je na čase změnu a proto sem se rozhodl pro LOTRo. Hral sem za vse možné, nicméně nejraději mam buffera nebo healera, takže sem založil hobita healera. Vzledem k tomu, že svet LOTRa tak zcela neznám (herní svět) tak bych rád uvítal i případné rady. Nabízím ochotu, spolupráci a hraní v partě :)
Zdravim, rád bych se přidal k vám do quildy. 2,5 roku sem hral Lineage2 a je na čase změnu a proto sem se rozhodl pro LOTRo. Hral sem za vse možné, nicméně nejraději mam buffera nebo healera, takže sem založil hobita healera. Vzledem k tomu, že svet LOTRa tak zcela neznám (herní svět) tak bych rád uvítal i případné rady. Nabízím ochotu, spolupráci a hraní v partě :)
nick dashiwa/Laurelin
kontaktuj přímo mě , nebo nějakého člena kingshipu