Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Arena 2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:33:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
reflect u nas nikdo v 5v5 nepouziva, prehodit na stit a zpet zabira prilis mnoho casu a gimpuje to az moc dmg
imho meneni stance je tak max na 3v3, v 5v5 uz je to na nic
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:35:34  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

reflect u nas nikdo v 5v5 nepouziva, prehodit na stit a zpet zabira prilis mnoho casu a gimpuje to az moc dmg
imho meneni stance je tak max na 3v3, v 5v5 uz je to na nic

Takže na overpower a sweeping striky dlabeš?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:37:44  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na overpower asi kluci menej stance, 5 rage maj dycky, jestli pouzivaj sweepingy netusim, ale charge - sweeping strike - zerk stance funguje i bez TM, to uz sem zkousel pred lety ;)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:39:19  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jenze mrtvy clovek dmg neda
nevim jak vasi warri, ale proste me stit a reflect obcas zachranil prdel pred tim, aby me sesvacil mag ci lock - 1s navic a dopadne heal za 6k atd..

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:41:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no aby to takhle nedopadalo tak nas team je slozen ze 3 healeru (pala,shammy,druid) a 2 warru =D
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:41:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

na overpower asi kluci menej stance, 5 rage maj dycky, jestli pouzivaj sweepingy netusim, ale charge - sweeping strike - zerk stance funguje i bez TM, to uz sem zkousel pred lety ;)

Jenže ono jde o to jestli máš po OP 5 rage nebo 20, to je celkem podstatný rozdíl. Po těch 5ti už nikoho neinterceptneš...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  16:43:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
afaik overpower neresetuje autoattack tudiz nez zmenis stance na zerk tak uz mas urcite 5rage v kapse
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:07:14  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
MD: koukal jsme na warry ve vasi guilde a tak nejak me to upevnilo v presvedceni, ze lidi musi byt sileni a nebo vidi neco co ja nevidim

Napriklad tady ten. Ma 360 resilience, 11414HP, 1580AP a 33,4% na crit - vzal si novej mec a dal si na nej savagery.

O co mi jde? Tenhle clovek a jini dalsi obetoval, kotel casu na areny a na pvp honor grind a pritom z meho hlediska selhal. 360 resilience je -9.1% na crit - vzhledem k tomu kde bojuje, musi ocekavat, ze jeho souperi budou mit podobne veci. Tzn jeho 33% crit pujde dolu o 9%, coz je 24% - ve hre, ktera je "kvalitni" s takovou %sanci nezabije ani hovno a jeho burst je dle meho horsi nez kdyby si vzal sekeru
Osobne o meci taky uvazuju, protoze MG gear ma kotel critu a AP, ale rozhodne bych si nedal jako enchant savagery na 70AP.

Dale mam porad dilema zda je lepsi 8 socketu vyplnit red+yellow na nejakych +100ap a 40crit rating a nebo si vzit 1200HP z blue gemu

Tak co vy na to?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:11:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Odpovim na to takhle, outdoor semtam preziju i s tim co mam, vymenim dps za obcasnej heal, v bg docela sux. Ale v arene? Radsi usekam nekoho pres heal skoro sam nez mit second wind s TM. BG neresim takze se bez obcasnyho Spell reflectu nebo SW obejdu. Tam kde mam support jsem s timhle buildem spokojenej kor kdyz mam mec.

Jinak vam reknu peknou perlicku. Hraju Arenu od zacatku kdy ji spustili, sice ne zas nejak na max rating, ale mel jsem 2 tymy s 2x 2000+- ratingem. Tyden pred season2 jsem je leavnul oba dva protoze jsem pomahal jinym se slabsim ratingem aby sli aspon trosku vejs. A opravdu jsem od nich necekal tak debilni system hodnoceni po tech 4 mesicich a nikde jsem to ani necetl. Za to ze jsem jednu stredu mel jiny teamy, jsem dostal titul s prominutim pro sragory a nether draka mi taky nedali. Opravdu jsem se z toho musel vyspat, protoze tohle me dost NASRALO, hraju to od zacatku a nahral jsem tech bodu docela dost si myslim a oni se mi odmenej tim, ze vlastne dostanu hovno. Clovek, kterej byl v nasem 3v3 teamu a neodehral zadou hru skoro a byl v nasem teamu jen 3 tydny, si leechnul Gladiator titul a Nether draka. Tak ten titul je vcelku minorita, nenecham si toho Rivala videt a kazdymu dojde, ze musim mit urcite Gladiator titul a jen to mam vyply, stejne se mi libi vic Conqueror. Ale ten drak kterej ma 310 speed zatimco ostatni jen 280, ten mi vadi. Takze motto Blizzardu? " Za dobrotu na zebrotu "

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:17:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Add. Spell reflect, mam to nabindovany a swap mi trva 1sec asi a s klasikou 35/23/3 jsem mohl hned reflectovat - 2v2 hodne dobry, 3v3 nekdy mi to chybi, 5v5 - Vubec

Add. Sweeping Strikes - 2v2 vubec, 3v3 skoro waste rage, 5v5 - Proti melee grupe mozna, jinak vcelku waste. Takze ja Sweeping Strikes pouziva(m)l malokdy. Ten build co mam je proste na to za mam kolem 2,2 speed s 2H s Bloodlust. Arena se mi s tim hraje pekne, v duelu, nekdy i outdooru a v BG jsem za kaspara. Gief free respec => Me goes pro.

REVOLUTION

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:36:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

MD: koukal jsme na warry ve vasi guilde a tak nejak me to upevnilo v presvedceni, ze lidi musi byt sileni a nebo vidi neco co ja nevidim

Napriklad tady ten. Ma 360 resilience, 11414HP, 1580AP a 33,4% na crit - vzal si novej mec a dal si na nej savagery.

O co mi jde? Tenhle clovek a jini dalsi obetoval, kotel casu na areny a na pvp honor grind a pritom z meho hlediska selhal. 360 resilience je -9.1% na crit - vzhledem k tomu kde bojuje, musi ocekavat, ze jeho souperi budou mit podobne veci. Tzn jeho 33% crit pujde dolu o 9%, coz je 24% - ve hre, ktera je "kvalitni" s takovou %sanci nezabije ani hovno a jeho burst je dle meho horsi nez kdyby si vzal sekeru
Osobne o meci taky uvazuju, protoze MG gear ma kotel critu a AP, ale rozhodne bych si nedal jako enchant savagery na 70AP.

Dale mam porad dilema zda je lepsi 8 socketu vyplnit red+yellow na nejakych +100ap a 40crit rating a nebo si vzit 1200HP z blue gemu

Tak co vy na to?

to je jeden z nasich nejlepsich warru
nerikam ze on a Fuujin neni silenej, je silenej ... a poradne... taky uz toho samyho warra hraje treti rok a rank14 udelal zhruba pred dvema lety v srpnu :)
proc si vzal sword? kluci to hodne zvazovali, premejsleli o mace nebo o sword, oba meli do tedka sekeru a tech 5% crit jim prislo jako o nicem, mace ma naprosto jasny vyhody v small scale battle jako je 2v2/3v3, tam je mace stun casto opravdu rozhodujici, v 5v5 uz sem tam stun nemusi hrat tak rozhodujici roli vzhledem k vetsimu poctu healeru
proc vzali sword? protoze diky mymu WF totemu a sword spec se jim obcas podari vypalit v jeden moment treba 7k dmg, coz je neco, co v 5v5 dokaze zaskocit nejednoho healera

add volba gemu... ti dva jsou tam na to aby delali dmg, samotnej equip jim zaruci solidni preziti, ale dmg v gladiator setu ponekud vazne
na to aby prezili maj 3 healery :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:40:25  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

Tyden pred season2 jsem je leavnul oba dva

Obávám se že problém není u Blizzardů - draci se přidělovali podle standingu na konci sezóny, a ty jsi v tom týmu prostě nebyl.. Chápu že tě to naštvalo, ale já na tvém místě bych byl naštvanej hlavně sám na sebe.

Ten drak musí vážně mrzet
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/06/2007 :  17:45:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

ok tak pak chci slyset vysledky s tim mecem. Taky o nem uvazuju.
Kazdopadne mi porad prijde lepsi 1200hp nez tech 100ap a 40crit... i kdyz mam za prdeli 3 healery

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 21/06/2007 :  18:38:03  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jinak vam reknu peknou perlicku.

No na tohle znam jen jednu odpoved - Gratz.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/06/2007 :  18:42:57  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jn byl jsem nasranej na sebe, ale jeste vic na ten system "Leech2get".

REVOLUTION

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 21/06/2007 :  19:44:52  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

nerikam ze on a Fuujin neni silenej, je silenej ... a poradne... taky uz toho samyho warra hraje treti rok a rank14 udelal zhruba pred dvema lety v srpnu :)

To je jako znamka ze je dobrej warr kdyz udelal 14. rank? Treba Seth nikdy 14. rank neudelal a nebojim se rict ze je to jeden z vybornych warru ktery by treba strcil vaseho do kapsy.
Fakt me udivuje jakej mytus tu vladl a jeste asi vladne ze 14. rankovy lidi jsou bozi ci co. Vzdyt vetsina z nich jsou vetsi lamy jak kdokoli jinej jen meli moc a moc casu travit v BG. Podivej se do BD tam je takovejch plno
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/06/2007 :  20:06:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Je to jen znamka toho, ze mel hodne kamosu co mu pomohli a hlavne dost casu. To je asi vse Ale stejne byl ten system zajimavejsi nez free epix v dnesni dobe. Predtim nebylo tak lehky se vybavit, ted full epix jak nic.

REVOLUTION

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/06/2007 :  20:44:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

To je jako znamka ze je dobrej warr kdyz udelal 14. rank? Treba Seth nikdy 14. rank neudelal a nebojim se rict ze je to jeden z vybornych warru ktery by treba strcil vaseho do kapsy.
Fakt me udivuje jakej mytus tu vladl a jeste asi vladne ze 14. rankovy lidi jsou bozi ci co. Vzdyt vetsina z nich jsou vetsi lamy jak kdokoli jinej jen meli moc a moc casu travit v BG. Podivej se do BD tam je takovejch plno

rank14 sem psal ve stejny vete se slovem "silenej" a myslim, ze tehdy udelat rank14 bylo sileny
Go to Top of Page

Light-hammer
Starting Member

12 Posts

Posted - 22/06/2007 :  00:44:33  Show Profile Send Light-hammer a Private Message  Reply with Quote
quote:
season2 jsem je leavnul oba dva protoze jsem pomahal jinym se slabsim ratingem

No mě osobně se stalo něco podobnýho. S tím rozdílem, že jsem leavnul, abych si to zkusil s altem, a hned potom joinul. V týmu jsem byl i na konci sezony, taky nic extra končili sme s 20xx ratingem. Celkově jsem v teamu odehrál přes 90% všech her (asi 600+) a šup překvápko, team má draka, ja nemám. GM mi potvrdil, že to bylo tím, že jsem leavnul a poté nenahrál víc jak 20% her (stalo se to ke konci sezony). Titul je mi fuk, Warlord je hezčí (Gladiator bych si nedal už jenom z principu, že to má polovina Shattrathu), ale ten drak mě taky pěkně štve...

Edited by - Light-hammer on 22/06/2007 00:51:39
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/06/2007 :  07:21:31  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vcera na guild chatu nekdo rikal, ze prej ty draky odeberou nebo co. Dostali to vsichni co maj 1900+ . Tak ja nemam ani riding 300 a i kdybych ty gecka nekdy nafarmil, tak budu muset delat repku s tim Netherwingem kvuli drakovi, kterej je o 30% pomalejsi..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/06/2007 :  10:13:26  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Dik
Nicmene ja jsem lama a nebojim se to priznat. Porad se ucim

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/06/2007 :  10:57:55  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
Q: jak je to s pouzivanim enginering veci v arene?

napr konkretne Nigh-Invulnerability Belt
pripadna reakce, prosim jenom zarucene info a ne domnenky

jinak granaty predpokladam pouzivat nelze../?/

Edited by - qsubt on 25/06/2007 10:58:12
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  11:56:06  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Add spell reflect, prihodim taky trochu do kotle.

V 2 vs 2 hre je to casto jedina sance nez se ja jako healer dostanu z crowdu tak nahodit stit + reflectovat a utaborit se u sloupu pro Chakru, coz je warrior.

Jinak nova arena je s novejma trinketama opravdu obrovskej rozdil. Taky si nejsem jistej, zda i v minule arene se scitali crowdu, typu dstanes sap na 10s a pak fear ale ten uz je jen 5s. Jsem mel za to, ze dimishing je oddelenej na kazdej crowd.

A v 3 vs 3 se taky zmenila situace, ted s 2healerama a 1 dmg (warem nejlip) se da pokosit cokoliv, coz me prijemne prekvapilo.

No, areny se dle meho lepsi a lepsi a uz to neni jen o tom crowdu.

(zacina to bejt jen o healu)

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 25/06/2007 12:01:25
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  11:59:28  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

Q: jak je to s pouzivanim enginering veci v arene?

napr konkretne Nigh-Invulnerability Belt
pripadna reakce, prosim jenom zarucene info a ne domnenky

jinak granaty predpokladam pouzivat nelze../?/

Granaty pouzivat nelze.
Jdou pouzivat reflectory, coz je skvela vec pro wara kdyt jde shadowprist + warlock proti Vam kdy po dobu 3s jim jdou vsecky doty,coily atp naz5.
Night invul belt jde taky, byl dokonce upravovan aby fizoval mene, problem je kdyz jsem ho pouzival, ze i slabsi souperi te sundaji kdyz ti to fizne,protoze jde do tebe dvojnasobne dmg coz je problema.Pokud to fizne tak ses proste nahranej, ALE kdyz jses rogue,prist,loladin atp, tak je to dobre, protoze debuff je "magic" a removnes to dispelem nebo Kosem.

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  12:02:34  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odpovim na to takhle, outdoor semtam preziju i s tim co mam, vymenim dps za obcasnej heal, v bg docela sux. Ale v arene? Radsi usekam nekoho pres heal skoro sam nez mit second wind s TM. BG neresim takze se bez obcasnyho Spell reflectu nebo SW obejdu. Tam kde mam support jsem s timhle buildem spokojenej kor kdyz mam mec.

Jinak vam reknu peknou perlicku. Hraju Arenu od zacatku kdy ji spustili, sice ne zas nejak na max rating, ale mel jsem 2 tymy s 2x 2000+- ratingem. Tyden pred season2 jsem je leavnul oba dva protoze jsem pomahal jinym se slabsim ratingem aby sli aspon trosku vejs. A opravdu jsem od nich necekal tak debilni system hodnoceni po tech 4 mesicich a nikde jsem to ani necetl. Za to ze jsem jednu stredu mel jiny teamy, jsem dostal titul s prominutim pro sragory a nether draka mi taky nedali. Opravdu jsem se z toho musel vyspat, protoze tohle me dost NASRALO, hraju to od zacatku a nahral jsem tech bodu docela dost si myslim a oni se mi odmenej tim, ze vlastne dostanu hovno. Clovek, kterej byl v nasem 3v3 teamu a neodehral zadou hru skoro a byl v nasem teamu jen 3 tydny, si leechnul Gladiator titul a Nether draka. Tak ten titul je vcelku minorita, nenecham si toho Rivala videt a kazdymu dojde, ze musim mit urcite Gladiator titul a jen to mam vyply, stejne se mi libi vic Conqueror. Ale ten drak kterej ma 310 speed zatimco ostatni jen 280, ten mi vadi. Takze motto Blizzardu? " Za dobrotu na zebrotu "

2000 nestaci ani omylem na 0,5 BG. To byla jen chyba blizzu a uz je to pryc. Tak ti to vadit nemusi.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  12:55:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vsak ja vim, ted jsem spokojenej, ale na druhou stranu ted znam dost whineru

Add shaman in da DvaVÉDva :

jak si s Chakrou davate grupy typu SP + Random caster? Ja se shanem koncil na nich + 2x frost mage. S paladinem nastava problem na SP + Aff Warlock. Trefit se do 0,5s 2cast mass dispellu je dost hardcore. 2x frost mage pohoda kdyz se to dobre odkituje pres sloupy apod.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  13:24:40  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak si s Chakrou davate grupy typu SP + Random caster? Ja se shanem koncil na nich + 2x frost mage. S paladinem nastava problem na SP + Aff Warlock. Trefit se do 0,5s 2cast mass dispellu je dost hardcore. 2x frost mage pohoda kdyz se to dobre odkituje pres sloupy apod.

SP + dalsi dmg je ciste o tom, jestli to dokazu uhealovat nebo ne prvni minutu, pak sp dochazi vetsinou mana. Musim dat totemy nekam kde je hned neznicej,nejlip za sloup a chakra nesmi vlezt doprostred areny kde se neda schovat. Obecne Sp+ Aff lock je pro nas problem, nicemene s trinketama mensi nez byvavalo.

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/06/2007 :  14:45:24  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Takže SR gear ještě nemáte? :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/06/2007 :  15:13:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

quote:

SP + dalsi dmg je ciste o tom, jestli to dokazu uhealovat nebo ne prvni minutu, pak sp dochazi vetsinou mana. Musim dat totemy nekam kde je hned neznicej,nejlip za sloup a chakra nesmi vlezt doprostred areny kde se neda schovat. Obecne Sp+ Aff lock je pro nas problem, nicemene s trinketama mensi nez byvavalo.

U nas to je tak, ze ja musim zergnout SP dokud jde na me neomezenej heal, tzn. ze mam takovych 18sec na to ho zabit a do toho zahrnout znemozneni mass dispellu. Kdyz to SP prezije, nasleduje 2x insta fear + Death Coil + spell lock + silence do palata a my prohrali.

+hodne rage diky focusu na me

-kratkej casovej usek
-nutnost mit commanding shout i presto, ze mi v 99% sezere BoM felhunter
-chte nechte, deathwish nutnej

REVOLUTION

Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:02:48  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
SP a warlock prudej okolo ratingu 1800-1900 pak uz tam nejsou

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:16:03  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

Nejvyšší rating v 2v2, korejský tým s 2632 body, warlock + priest... na buildy jsem se nedíval.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:49:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Nejvyšší rating v 2v2, korejský tým s 2632 body, warlock + priest... na buildy jsem se nedíval.

co ja videl zatim nejvetsi 2v2 rating tak to bylo 2701 druid+rogue...
Go to Top of Page

Johann
Starting Member

60 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:54:49  Show Profile Send Johann a Private Message  Reply with Quote
quote:

co ja videl zatim nejvetsi 2v2 rating tak to bylo 2701 druid+rogue...

Tak ted s trinketem nevím ... Dost o tom pochybuji.

Edited by - Johann on 25/06/2007 16:55:32
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/06/2007 :  16:59:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo trinket zmenil hodne moc, i to kombo SP+lock nebo frost mage je ted daleko slabsi
prece jen taktika "sheep one, nuke second" se oslabila a je to vetsinou o tom komu vydrzi dyl mana (coz je docela hustej zvrat)

zatim temer kazdej 3v3/5v5 zapas co sme meli v novy sezone koncil tim, ze nekomu holt dosla mana
(pokud byl souper rovnocenej, outgreanuti protivnika zapas hodne urychli ofc)
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  18:21:35  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo trinket zmenil hodne moc, i to kombo SP+lock nebo frost mage je ted daleko slabsi
prece jen taktika "sheep one, nuke second" se oslabila a je to vetsinou o tom komu vydrzi dyl mana (coz je docela hustej zvrat)

zatim temer kazdej 3v3/5v5 zapas co sme meli v novy sezone koncil tim, ze nekomu holt dosla mana
(pokud byl souper rovnocenej, outgreanuti protivnika zapas hodne urychli ofc)

O mane to uz taky mockrat neni, od te doby kdy muze arene pit vodu kdykoliv, tak castokrat si sednu na par sekund a chlastam.

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/06/2007 :  18:22:51  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

SP+ lock prudej okolo ratingu 2500, nastesti jen 1 tym v reckoningu.

Go to Top of Page

Candler
Starting Member

7 Posts

Posted - 01/07/2007 :  22:51:15  Show Profile  Visit Candler's Homepage  Send Candler an ICQ Message Send Candler a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

U nas to je tak, ze ja musim zergnout SP dokud jde na me neomezenej heal, tzn. ze mam takovych 18sec na to ho zabit a do toho zahrnout znemozneni mass dispellu. Kdyz to SP prezije, nasleduje 2x insta fear + Death Coil + spell lock + silence do palata a my prohrali.

+hodne rage diky focusu na me

-kratkej casovej usek
-nutnost mit commanding shout i presto, ze mi v 99% sezere BoM felhunter
-chte nechte, deathwish nutnej

No teda nevim, Ja (palat) a Tarogh (warr) hrajem jedine na namaxovany HP, takze BoK a Commanding ve vsech pripadech. A o tom ze mu ten BoK zustane jen do te doby nez ho mage zamrazi apod, ani nemluvim.
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 16/07/2007 :  12:05:10  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
když už je tady ten topic o arenech, zajímalo by mně co si myslíte o grupě na 2v2 areny, jsou lepší dva nukeri (např. rogue, mage) a nebo nuker + healer? Nebo je to fuk?
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 16/07/2007 :  12:48:00  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

když už je tady ten topic o arenech, zajímalo by mně co si myslíte o grupě na 2v2 areny, jsou lepší dva nukeri (např. rogue, mage) a nebo nuker + healer? Nebo je to fuk?

Zalezi na L2P (no nekdy ani ne, protoze je predem rozhodnuto) a tom co potkas za kombo a jakou mas ty kombinaci class, ale pokud te to zajima nejak vseobecne, tak si prolez EU a US armory a tam to lehce zjistis.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.

Edited by - kundihrabka on 16/07/2007 12:48:30
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/07/2007 :  12:53:21  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
2vs2 me pripada desne nasiraci - 70% locku asi o necem svedci

radeji doporucuju 3vs3

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/07/2007 :  13:18:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vseobecne do 2v2 se hodej classy co dokazou neco ustat nebo maj burst dmg (s tim ze "ustani" jim zaridi equip)
lock, frost mage, rogue ci warrior bych videl jako zaklad kazdy dobry 2v2 ;) pokud zkombinujes treba druid+hunter na absolutni kite, tak to nekdy taky facha, ale je to urcite tezsi hrat, nez treba lock+pala ci neco jako lock+frost mage / lock+shadow priest
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/07/2007 :  13:20:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
btw 2 nukeri fachaj perfektne pokud maj alespon nejakou formu CC - takze i rogue ma smysl (sap + 2x blind je vetsinou dostatecne dlouha doba na to jednoho zabit)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 16/07/2007 :  16:47:04  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

radeji doporucuju 3vs3

kdes vycetl ze 70% procent teamu 2v2 "obsahuje" loka?
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 16/07/2007 :  18:01:27  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw 2 nukeri fachaj perfektne pokud maj alespon nejakou formu CC - takze i rogue ma smysl (sap + 2x blind je vetsinou dostatecne dlouha doba na to jednoho zabit)

2X Blind ?

Go to Top of Page

Raad3k
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/07/2007 :  18:12:32  Show Profile  Send Raad3k an ICQ Message Send Raad3k a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

2X Blind ?

preparation nuluje vsechny ability s cd
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/07/2007 :  22:15:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote

Edited by - MegaDeath on 16/07/2007 22:40:37
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2007 :  22:19:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

radeji doporucuju 3vs3

kdes vycetl ze 70% procent teamu 2v2 "obsahuje" loka?

jednoduse lock + pet jsou dva :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 16/07/2007 :  22:22:41  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raad3k

quote:

quote:

2X Blind ?

WRONG, preparation nenuluje ani blind ani Clos
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/07/2007 :  22:40:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
aha, ziju v minulosti, neni ale nejaka jina moznost jak mit 2x blind? nedavno sem byl tak dlouho CCed... ale mozna to bylo Sap, blind, vanish, sap
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 21/07/2007 :  22:19:46  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raad3k

quote:

quote:

2X Blind ?

doba kamenná?

Edited by - Drizzt on 21/07/2007 22:19:54
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic