Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Kdy to lotr natře wowku ?
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/07/2007 :  07:40:50  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-
je ventrilo taky cheat? Ve hre to neni, nekdo vyhodu ma, nekdo ne.

Kdyz uz jsi to tak nakousnul, treba v EQ2 byl/je program, ktery poskytuje statistiky dmg. Jenze nefunguje ve hre, ale mimo hru. Je to cheat nebo neni, kdy primo neposkytuje informace ve hre, ale poskytuje informace primo ze hry poskytnute. Mohou si pak delat statistiky a prehledy, prijimat nasledna opatreni. A taky to neni addon, poskytuje vyhody....

V UO treba krasny priklad UOMapa, ze....ale to mozna Catheriel bere jako soucast hry (o uoassistu nemluve)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/07/2007 :  07:46:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message
tak ja myslim, ze kdyby se panove drzeli aspon addonu, ktere jednoznacne ovlivnuji uroven obtiznosti hry...
napr. decursive -> zakazan
emergency heal -> zakazan
enemy castbar -> integrovan do wow (coz mimochodem dodnes nechapu jak mohlo neco takovyho vubec projit v kompetitivni pvp hre)
boss addony (tzn. rikaji co se kdy stane) -> tolerovano

tak se je aspon o cem bavit...jenze oni tomu rozumej jak koza petrzeli tak tu vytahujou naprosto nesmyslny argumenty :-D

mimochodem ono je potreba si uvedomit, ze i postoj blizzardu k tomu co je a neni povoleno se behem tech 2.5 let pomerne dost menil...takze argumentovat tim, ze to musi byt od zacatku naprogramovano je naprosto zcestne ;-)

no mmo
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 13/07/2007 :  08:19:22  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message
quote:
Originally posted by belialcz
Ale opet, kdyby to ve hre bylo uz puvodne tak to je jina, jenze takhle nekdo vyhodu ma, nekdo ne. Nevim co je na tom tak tezky pochopit.
Logika tvrzení, že LOTRO je lepší než WoW, protože nemá možnost addonů, mi nějak stále uniká.

Mám na výběr ze dvou prací. V jedné budu kopat velkou jámu malou lopatičkou, ve druhé práci mi na to dají tu samou lopatičku, ale klidně mi dovolí přinést si na to lopatu. Přivezl jsem si bagr, ale ten mi zakázali. Vážně si dělníci v první firmě myslí, že ta druhá je špatná, protože podvádí lopatama?
edit: Jo a samozřejmě kopáč u první jámy je rád, že nemá vysílačku, protže by ho u toho kopání rušila. Radši si počká až mu předák pošle telegram, že to kopou o 3m vedle.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Edited by - NoX on 13/07/2007 08:22:15
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/07/2007 :  12:06:58  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message
problem je kdyz te kopani lopatou bavi je to pro tebe relaxace doma na zahradce po vecerech ale ses soutezivej a vidis ze soused kope stejnou jamu bagrem

lastfm

Edited by - Rashaverak on 13/07/2007 12:07:20
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 13/07/2007 :  12:22:15  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message
quote:
Originally posted by Rashaverak

problem je kdyz te kopani lopatou bavi je to pro tebe relaxace doma na zahradce po vecerech ale ses soutezivej a vidis ze soused kope stejnou jamu bagrem

Mno, jenže to už je úplně jiná kapitola a patří do úplně jiné knihy.

Lišák

Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 13/07/2007 :  12:23:25  Show Profile Send belialcz a Private Message
quote:
Originally posted by NoX
edit: Jo a samozřejmě kopáč u první jámy je rád, že nemá vysílačku, protže by ho u toho kopání rušila. Radši si počká až mu předák pošle telegram, že to kopou o 3m vedle.

Mozna ze kdyby pri kopani nesledoval statistiky hloubky a rozmeru vykopu, cas kolik mu to zabere pri jeho momentalni rychlosti apod., tak by si toho vsimnul sam a nemusel cekat nez mu o tom nekdo povypravi; )
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 13/07/2007 :  12:38:55  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message
quote:
Mozna ze kdyby pri kopani nesledoval statistiky hloubky a rozmeru vykopu, cas kolik mu to zabere pri jeho momentalni rychlosti apod., tak by si toho vsimnul sam a nemusel cekat nez mu o tom nekdo povypravi; )

To už je ale chyba dělníka, né systému. Ve směrnicích pro tento druh jam to předepsané nemá a pokud tedy při kopání dělá činnost, která negativně ovlivňuje jeho pracovní efektivitu, předák ho pochopitelně po několika napomenutích vymění za jiného kopáče.

Lišák

Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 13/07/2007 :  12:44:21  Show Profile Send belialcz a Private Message
quote:
Originally posted by NoX
[ předák ho pochopitelně po několika napomenutích vymění za jiného kopáče.

Otazka je, jestli by mu to melo vadit, protoze kope pro zabavu a ne proto aby vykopal "dokonalou jamu" presne podle predpisu: )
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 13/07/2007 :  13:09:32  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message
quote:
Otazka je, jestli by mu to melo vadit, protoze kope pro zabavu a ne proto aby vykopal "dokonalou jamu" presne podle predpisu: )

Jde o to, pro jakou firmu se rozhodne pracovat. Pokud nastoupí do Společnosti přátel lopaty, tak dokud bude mít dobrej švih a stylovou lopatu, tak jim to bude šumák. Ale pokud je jeho snem řídit bagr značky Nihilum, tak ta jáma bude muset být parametrů, o kterých se dá mluvit jen v superlativech. Ale to už jsme se dostali tam, kam mířil i Rash. Úplně jinam.

Lišák

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 13/07/2007 :  14:08:10  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message
Hahaha, fanatismu je spatna vec a plati to i pro ten herni, Catheriel .

Docela by me zajimal duvod proc si tuhle flame vlastne rozpoutal? Snaha trochu ozivit upadajici forum a moznost se navezt do hracu WoW kteri sem nepochybne prijdou argumentovat? Nebo jen cista zavist ze si nemuzes upravit UI (prebarvovani a presouvani UI opravdu nemyslim) k obrazu svemu? Nejak me nenapada uz nic dalsiho proc stale rozsirujes tu snusku demagogie a neznalosti a delas ze sebe cim dal vetsiho obecniho idiota.

Btw mozna by jsi taky nemel podcenovat fakt ze spoustu lidi upravovani UI a psani addonu bavi a berou to jako velke plus ktere jinde nenajdou. Ja k nim taky patrim a kdyz ted hraju LOTRo tak obcas narazim na veci ktere mi nevyhovuji a chtel bych je zmenit, jenze nemuzu a musim cekat jestli se v nejakem dalsim patchi Turbine trefi aspon trochu do meho vkusu ...
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/07/2007 :  14:20:19  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
No jelikoz avatar znamehoto obecniho blba Elfky se (pred tim nez ho smazal) jmenoval Catheriel tak se asi neni moc cemu divit ... :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/07/2007 :  16:27:35  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
quote:
Originally posted by Catheriel

quote:
Vyjmenuj mi par tech addonu, protoze krome oRA, KTMka a maximalne nejakejch bossmods opravdu nechapu, co vic by clovek MUSEL mit.

Porad si mi nevysvetlil, co je na tech addonech spatnyho. Napadlo te treba, ze nejaky ty addony usnadnuji praci RL a proto to nejaky guildy pozaduji?

edit: +4 :) gogogogo

Nevím které, WoW nehraju, nehrál jsem a nebudu.
Pak mi ale vysvětli, proč lidi kolem mne co hrají WoW mají 40-80 addonů, bez kterých si nevytřou ani zadek na WC.
A pokud Napadlo te treba, ze nejaky ty addony usnadnuji praci RL a proto to nejaky guildy pozaduji?, tak výsledek je, že zesnadnují hru jako takovou. Čili zde platí pravidlo "Míra lidské lenosti je nekonečná" (viz add co to naháže itemy po jednom do aukce, popřípadě tě sám healuje)

Tak to pak vis vcelku kulovi a byls,jses,budes noob
/+1

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 13/07/2007 :  16:51:41  Show Profile Send Jaffa a Private Message
proč mam takovej pocit že už se tak 3-4 tejdny bavej lidi ve všech sekcích fora ať už EQ2, WoW Lotro atd totalně vo hovně a né o hrách

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/07/2007 :  17:04:17  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
quote:

quote:
Pokud tim cheatováním myslíš tedy zrovna ten zmiňovaný Threat Meter.

No ze treba tohle je vicemene cheat o tom se snad nema smysl hadat, a kdo to popira je mimo: ) Ale opet, kdyby to ve hre bylo uz puvodne tak to je jina, jenze takhle nekdo vyhodu ma, nekdo ne. Nevim co je na tom tak tezky pochopit.

Addon si tedy podle tveho tvrzeni nemuze stahnout kazdej? Ci je to problem kdyz ho nema a klidne si ho muze zdarma stahnout? Mozna je spis omezenej nekdo kdo hraje s ULTRAHYPERMEGAUI a prijde do netky a ejhle, problem s addonama. Tak pozada nekde admina a stahne si to cely z FTP nebo to proste vydrzi Ja osobne treba beru jako nutnost hlavne Frames a Bary. A ciste jen kvuli tomu, ze si chci zprijemnit pohled na monitor, protoze za tu dobu co to hraju, tak jsem rekl "Cus" Blizz UI uz davno A kdyz nekomu nevadi default UI, tak je to ciste jen jeho vec a nevim proc by mu mel nekdo nadavat do nooba, na druhou stranu nesmi byt linej stahovat

REVOLUTION

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/07/2007 :  17:07:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

esli soused kope diry paratkem nebo atomovkama je me sumak ... ja si chci vybrat cim to budu kopat je ... samozrejme ta moznost kopat to paratkem me porad zustava

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 13/07/2007 17:08:49
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/07/2007 :  10:23:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

esli soused kope diry paratkem nebo atomovkama je me sumak ... ja si chci vybrat cim to budu kopat je ... samozrejme ta moznost kopat to paratkem me porad zustava

a jak to jakkoliv souvisi s tim co jsem napsal ? ja jsem napsal "soutezivej" to ze ty si tam pridas uplne jina slova a zmenis cely smysl nijak nesouvisi s tim co jsem napsal ja tudiz nechapu proc me quotujes

slovo soutezivej v me vete znamena ze tomu cloveku na tom zalezi, chce byt prvni a tudiz mu neni jedno cim to kdo kope, vemes neci prispevek, zmenis ho a pak na tu svou pozmenenou verzi zareagujes ? dobra paranoia

lastfm

Edited by - Rashaverak on 14/07/2007 10:26:52
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/07/2007 :  19:52:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
Asi zkrytej +1

REVOLUTION

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/07/2007 :  21:40:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
ani nevite hosi jak jsem rad ze uz mam ty 4 hvezdicky a nemusim se zapojovat :))

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/07/2007 :  22:45:58  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by Reyden

ani nevite hosi jak jsem rad ze uz mam ty 4 hvezdicky a nemusim se zapojovat :))

kde se da koupit postcount?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 15/07/2007 :  23:13:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
quote:
Originally posted by Reyden

Ja uz chci 2 ale leze to hrozne pomalu

REVOLUTION

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/07/2007 :  11:26:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
juu to je srandovni topic, ja vedel, ze delam chybu, kdyz uz posledni dobou na forum moc nechodim..

v mem osobnim zebricku srandovnosti zvitezil catardiel ci jak to bylo a hned za nim krasna stribrna pricka patri hrdemu "vlastenci" belialCZczCZCZCZCZCZoneoneWErBESTczCZCZCZC

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 16/07/2007 :  12:45:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
Usměvný topic.. také si tu vybleju svůj názor a zvýším svoje číslo pod nickem.

Sem se nasmál.. addeony jako cheat. Pokud si správně přeložím slovo cheat tak je to podvod ;p

Každej má možnost si stáhnout addeony podle svého gusta a svého charu. Já to beru jako velké plus a po pravdě mi to dost scházelo v LOTRo. Ten kdo argumentuje tím, že někoho může nějaký addeon zvýhodnovat tak at si ho stáhne taky a nebrečí EMO.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/07/2007 :  13:48:30  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
je to addon a ne zadny addeon, to si pletes s radeonem

a vubec, SOE na vas darebaci, ti by vam ukazali zac je toho loket
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 16/07/2007 :  17:52:23  Show Profile Send belialcz a Private Message
JerzeeG: A aby ti to nebylo lito, tak ty dostanes cenu pro nejvetsiho ceskyho debilka z drak thulu; ) Konkurence je velka, bud na to hrdy. Jo a nauc se anglictinu, kdyz uz se o ni pokousis..

Azkaban: Mily addeone, v Doomu si taky kazdej mohl natukat iddqd a presto mi neco rika, ze to nebylo uplne fer. Abych to zkratil, WoW (a 90% dalsich mmorpg) jsou hry dost primitivni samy o sobe. Takze se o tom hadejte jak chcete, ale pokud si nekdo neco takoveho jeste musi ulehcovat ruznymi pomocnymi addony, tak je bud lama, nebo clovek, kterymu jde jen o to byt nej, a samotny hrani ho moc nezajima.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 16/07/2007 :  18:19:39  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
amagad, on pouziva efektivni build misto tech sucky skillu, co mam ja. lama!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 16/07/2007 :  20:13:52  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
" OMG jeho postavicka v targetu se hejbe a moje ne!!113
Nootyyykravo to je k*k*t! Cheater jeden! Jemu to zpomaluje comp v raidu nebo v arene a me ne.... ale je to proste cheater ! Nekde jsem cetl, ze addony jsou svinstvo a zradlo pro WoWkare a proto si to nenecham vyvratit a budu se tim ridit! Cheater&Primitive! "

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/07/2007 :  10:12:20  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
quote:
Azkaban: Mily addeone, v Doomu si taky kazdej mohl natukat iddqd a presto mi neco rika, ze to nebylo uplne fer. Abych to zkratil, WoW (a 90% dalsich mmorpg) jsou hry dost primitivni samy o sobe. Takze se o tom hadejte jak chcete, ale pokud si nekdo neco takoveho jeste musi ulehcovat ruznymi pomocnymi addony, tak je bud lama, nebo clovek, kterymu jde jen o to byt nej, a samotny hrani ho moc nezajima.

Imho LOL.

Hrál jsi někdy WoW déle než měsíce? Pokud ano tak nechápu kde si nabil představu o tom, že addony jsou nějaké cheatování. Navíc ne každy addon je podporovaný a musí jít přez schvalování Blizardem. Srovnávat MMORPG se singl gameskou je podle mě velice nešťastné.

Když by si věděl co dělají ty dané addony tak by jsi tady ze sebe nedělal tydýta.

Takovej addon na to abych nemusel posílat poštu na druhou postavu po kusech, ale automaticky se mi poslalo 20 kusu aniz bych neco mackal je cheat jako prase a za to bych daval ban. Takovej titan bar keter ti ukazuje souradnice mapy .. taky na ban.. addon na ukazani colddownu .. no jak to lidi muzou pouzivat. Nebo ty nehorazne addony na usporadani oken podle toho jak se ti to hodi.. fuj fuj fuj.

Zamysli se nad tím než píšete nějakou chujovinu a nejvíc mě překvapují ty lidé co wow nikdy nehráli, nehrajou a hrát nebudou jak tvrdí a dovedou o té hře mluvit tak zasvěceně až je to k s míchu.

O tom, že je wow a dalších 90 procent MMORPG primitivních je pravda a proto to má takový úspěch. Ne každej bere hraní jako svůj životní cíl a bere to jen jako odreagování od práce. Už mi není 15 abych měl čas hrát HC RPG a trávit u toho mládí.

Edited by - Azkaban on 17/07/2007 10:15:55
Go to Top of Page

Chrizofilax
Starting Member

22 Posts

Posted - 17/07/2007 :  10:48:39  Show Profile  Send Chrizofilax an ICQ Message Send Chrizofilax a Private Message
ty addony které zlepšujou život je mít dobré.Ale ty které ti nahodí bufy atd jsou už pomalu cheaty prostě člověk někdy může zapomenout a o tom to je prostě addeony nikdy nezapomínaj a lidskej faktor neudělá tolik chyb.Dřív když nebyli addony naraidy se chodilo v mnohem více lidech !!! A ted onixii sejmou pomalu 4 lidi a to je podivný co ?
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/07/2007 :  10:50:13  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by Chrizofilax
A ted onixii sejmou pomalu 4 lidi a to je podivný co ?

tak za to stoprocentne muzou addony

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/07/2007 :  11:04:00  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
Ještě tu voflamujte makra. :))
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 17/07/2007 :  11:13:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
ja bych se vratil k buildum, zustavaji porad bez povsimnuti! :P

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/07/2007 :  11:32:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
Buildy jsou jeden velkej cheat!!! Jak může priest ownovat wara vždyť je to nelogicke. Má jen léčit a číst si knížky.

/back to reality

Buildy jsou parádní. Líbí se mi, že se můžeš vydat směre, který vyhovuje stylu tvého hraní již od nizkého lvl. Narozdíl od LOTRA a jeho odmeny za deed nebo jak se tomu nadává. Hezke odmeny, ale vesměs jsou naprosto stejné a tak když potkáš dva huntery tak mají většinou stejné nastavení.

Třeba u lamy Locka.. bud budu DOT specialist, Zvířata specialist nebo Ohen FTW specialist. Priest.. čistě heal bitch nebo Shadow Transformen :P Prostě to je to co dělá rozdíl mezi postavama.

Edited by - Azkaban on 17/07/2007 11:34:42
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 18/07/2007 :  09:08:03  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message
Wowkari se tu pekne rozpovidali, ale tohle neni forum wow, ale lotro. Ani tematu se moc nedrzite, o tomhle se muzete bavit nekde jinde

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/07/2007 :  09:12:28  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
On někdo v tomto foru mluví o Lotru? V poslední době je tu jen aktivní wOw vS. lotro a pak koukni co vše vím o náboženství
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 18/07/2007 :  09:29:45  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by Eki

Wowkari se tu pekne rozpovidali, ale tohle neni forum wow, ale lotro. Ani tematu se moc nedrzite, o tomhle se muzete bavit nekde jinde

hmm kdy to lotro natre wowku, tak je celkem logicky ze se tu budem bavit o wow... navic, jako obvykle, s tim zacli lotro hraci.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 18/07/2007 :  10:24:20  Show Profile Send Atronach a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Eki

hmm kdy to lotro natre wowku, tak je celkem logicky ze se tu budem bavit o wow... navic, jako obvykle, s tim zacli lotro hraci.

Prvni post v tomto topiku By -Mike-

quote:
imho +1 nez to nekdo lockne.

Lol, proc me neprekvapuje, ze klasicke zvasty nikoliv k tematu tu maji stejni lide kteri stejnym zpusobem zas.ali (err pardon zaneradili) topik budoucnost VG...

Okok, ja jdu zase hrat, forum je opet cele vase

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/07/2007 :  10:58:12  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Opet: Co moderator? Smazat takove +1 posty (o nicem jinem nebyl) snad neni od veci, nebo se pletu?
A rejpava poznamka: Sice tu nekdo reaguje na vetu, kdo co zacal, ale zcela pozapomnel na podstatu vety a misto toho vytahuje prvni post, bez ohledu na to, jestli se tyka tematu topicu nebo aktualniho tematu (ktery to ted vubec je, nejak jsem se ztratil v tech lopatach).
Zvlastni to pristup

Jinak pokud chteji lotristi psat o tom, jak hraji skvelou hru a jak to natira wowku, asi by bylo lepsi to psat do uzavrene sekce (pripadne zalozit, nebo se premistit na web ronaldacz) a tim se zabezpecit proti postum, ktere nebudou odpovidat zadani zakladatele topicu. Jako radu bych pote doporucoval zalozit anketu, aby bylo lepe videt, kolik procent lidi si mysli, ze uz je natreno a lepe se placat po ramenou (jen nevim za co)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 18/07/2007 :  11:37:15  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
Atronachu, tohle fakt neni normalni. Co ma prosime ten prvni post spolecnyho s tim, co se pak napsal? Tohle je ucelne zalozenej flame topic a tak nejak sem na zacatku naznacil, ze by se klidne mohl locknout, nestalo se a ted je tu flame. Po tydnu prijde Eki a rekne ze se nedrzime tematu a co ceka? ze se tu vsichni budem vychvalovat lotro jak je skvely?

Pokud sem spravne cetl topic o budoucnosti VG, tak se ten povedlo vyborne za*srat tobe.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 18/07/2007 11:38:09
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/07/2007 :  12:34:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
tohle je jeste slabej flame ale jinak ten topic si nerika o nic jinyho, vubec demence ho zakladat a anketa by byla urco lepsi, ale stejne by se tam nekdo z "nas" vyjadri

Jinak skoda, ze sem nepise Puncoska

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 18/07/2007 12:35:02
Go to Top of Page

ladis
Starting Member

68 Posts

Posted - 25/07/2007 :  01:02:44  Show Profile  Send ladis an ICQ Message Send ladis a Private Message
Tak po 2 mesic se vracim z5 k WoW LOTRo nebyl spatnej pokus mozna to nekoho chytne ale myslim ze jen hezkou grafiku vyhrat nemuze
( a ted se do me klidne puste )
quote:
Originally posted by ZiELL

tohle je jeste slabej flame ale jinak ten topic si nerika o nic jinyho, vubec demence ho zakladat a anketa by byla urco lepsi, ale stejne by se tam nekdo z "nas" vyjadri

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/07/2007 :  11:42:34  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
Tak co už to Lotr natřel WoWku?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/07/2007 :  12:19:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
quote:
Originally posted by ladis

Tak po 2 mesic se vracim z5 k WoW LOTRo nebyl spatnej pokus mozna to nekoho chytne ale myslim ze jen hezkou grafiku vyhrat nemuze
( a ted se do me klidne puste )
quote:
Originally posted by ZiELL

Ono je to asi otázka, jak danou hru hrát. Hraju pořád lotro a dost se mi líbí. Ale pokud bych ho měl hrát na plný úvazek, jako jsem hrával woW, asi by mě nepřineslo nic nového a omrzelo. V současné době loguju na smluvené dny 2x týdně.
Tyto dny jedeme guildovní group akce, instance a tak podobně a je to super. Nikam se nehoním, prostě jen tak si to užívám. A pak je to dost zábavné, jak prostředí, tak lore, tak boje.
A ještě vzhledem k enginu si myslím, že hrát to na cokoliv jiného než na ultra nastavení, není u téhle hry dobré. (no stíny moc nevadí vypnout, ale zbytek ano). Běhá to vcelku obstojně i na nižších konfiguracích, pokud máte víc, než 1GB RAM.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 27/07/2007 :  14:06:56  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message
Tak nejak me nazev topiku pricucnul a hezky jsem se pobavil ctenim nekterych postu ohledne neblaheho ucinku addonu na WoW.

Pod feature nazvanou addon si predstavuju neco, co mi dava moznost si uzpusobit danou vec dle svych vlastnich predstav. Tady konkretne UI. Bud jsem schopen si takovy addon sam vytvorit (coz WoW samozrejme podporuje) anebo pouziju addon od jinych tvurcu, ktery vyhovuje mym pozadavkum. Finalni rozhodnuti je vzdy na me a nevim o tom, ze bych BYL NUCEN pouzivat nejaky addon, ktery pouzivat nechci. A to ze nekdo pise opak meho tvrzeni - to je asi jako politika : Chces-li byt clenem nejake strany asi tezko budes moct opevovat politicky program jinych stran a zbrojit proti vlastnimu programu. Pokud se mi to nelibi, tak tam nelezu ne ?

A co se tyka addonu a jejich vlivu na hru samotnou ? To mas asi jako nastavitelnost kresla v aute. Proc je proboha nastavitelny ? No protoze si takovy auto koupi vic lidi - prcek si zvedne kreslo vys, dlouhan si ho zase posune dozadu. Co je na tom spatnyho ? Automobilka asi tezko muze dat volnou ruku zakaznikum na vytvareni nejakych dodelavek (=addonu) do svych aut, samozrejme z bezpecnostnich duvodu. Nicmene muze jim dat maximalni moznost nastaveni rikejme tomu jiz hotoveho UI svych aut. Na tom neni preci nic spatneho a funkcnosti je to vlastne to same jako ladeni meho UI ve WoWu. Jenze WoW je hra a jeji moznosti jsou jaksi vetsi nez moznosti v realnym zivote. Nicmene principielne je to velmi podobne - vzdy jde o pohodli zakaznika a to je spravny ne ?

LOTRo neznam, ale pokud rikate, ze tam neni moznost volneho nastaveni UI (funkcne podobne tomu ve WoW), pak je to dle meho nazoru jednoznacne a hluboke minus.

PS : To je jako by mi nekdo na cykloserveru tvrdil, ze sem magor protoze si na kolo dokupuju "addony" : lepsi osvetleni, drzak na flasku, tachometr, GPS, meric tepu, frekvence slapani atd. Asi bych ho rovnou poslal s prominutim doprdele

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active

Edited by - Soptik on 27/07/2007 14:19:57
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/07/2007 :  14:29:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
Pohejbat si muzes libovolnejma polozkama interface
Interface neni scriptovatelny, takze neudelas dodelavky, sahajici pod povrch.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/07/2007 :  14:42:13  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Soptik
Finalni rozhodnuti je vzdy na me a nevim o tom, ze bych BYL NUCEN pouzivat nejaky addon, ktery pouzivat nechci.

To mas pravdu, ale to je pouze seda teorie. Jiste, ze te nikdo nemuze nutit.

Ale praxe je zcela jina.

Napada mne treba, ze pokud chces raidovat tak vetsina guild VYZADUJE, aby jsi mel nainstalovan prislusny raid addon.

V praxi tedy nemas na vyber a jsi skutecne do addonu tlacen (pokud chces reachnout jinych nez solo cilu).

Edited by - VT on 27/07/2007 14:43:47
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 27/07/2007 :  15:37:33  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message
quote:
Originally posted by VT
To mas pravdu, ale to je pouze seda teorie. Jiste, ze te nikdo nemuze nutit.

Ale praxe je zcela jina.

Napada mne treba, ze pokud chces raidovat tak vetsina guild VYZADUJE, aby jsi mel nainstalovan prislusny raid addon.

V praxi tedy nemas na vyber a jsi skutecne do addonu tlacen (pokud chces reachnout jinych nez solo cilu).

Vetsina, ale ne vsechny. A predem podotykam, ze ty guildy, ktere nemaji podobne pozadavky neodsuzuji - tusim ze Awake z Nihilum mluvil o necem podobnem v rozhovoru, tedy ze addony pouzivaji, ale je to na kazdem co uzna za vhodne.
Prijde mi rozumnejsi jit formou konkretnich naroku na daneho hrace, nez konkretnima pozadavkama na jeho addony, ktere vubec ale vubec nic nevypovidaji o jeho schopnostech. V tomto duchu se to aplikuje i u nas v guilde Memento Mori pokud vim. Pamatuju napr. na cloveka, ktery takrka vubec nepouzival addony a nikdo by nad jeho healerskyma schopnostma ani nachvili nezapochyboval, byl to proste velmi kvalitni hrac.

Ale jinak chapu co chces rict. Todle je preci jenom LOTRo sekce a mirne se unasime jinym smerem, za coz se omlouvam.

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/07/2007 :  16:06:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Tak zpět k tématu. Už se ví to datum kdy to LotRo natře tomu WoWu?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Mogul-CZ
Starting Member

6 Posts

Posted - 27/07/2007 :  16:09:31  Show Profile  Send Mogul-CZ an ICQ Message Send Mogul-CZ a Private Message
CO se tyce addonu, ja bych byl pro, aby nejake vznikali i pro LOTRa. Uz jen z toho duvodu, ze takovi addon je vlastne a vetsinou oprava neceho, co nevyhovuje, nebo chybi. V Lotru takove veci jsou. Addony ale stale chybi a Turbine se do uprav nejak moc nezene.
To ovsem mluvim o addonech, ktere zlepsuji ovladatelnost hry. Ve WoWkach je spousta addonu, ktere usnadnuji HRANI hry a o to tady asi odpurcum addonu jde. Nebejt takovejch addonu, tak se nikam nedostanes a ne proto, ze by jsi je nemel, ale ze jsi totalni lamka, ktera butto nestiha kontrolovat situaci ve hre, nebo je lina a pri hrani ma jednu ruku v pytliku s bramburkama a druhou se noupe v nose a pozornost ho upouta pouze to, ze prez celou obrazovku mu vyskoci napis MAS AGGRO, nebo POUZIJ REVENGE a jine ability, nebo mu to zacne davat vselijake zvuky. Pak se clovek divi tolika Wipe, kdyz je celej rad nucen odkazat se na nejake addony, ktere hlidaji vse za nej a on se vlastne potom nudi, soustredi se na film v televizi a vymlouva se na lagy.
Je spousta addonu ktere by ve hre byt nemely a muzu je tu klidne vyjmenovat. Treba uz zminovany CT-RAID. Co vlastne dela? Upozornuje na ruzne situace a dava o nich vedet. Nemel by ale tohle vsechno zvladat hrac? Proc vlastne hraje danou hru? Aby se pobavil, aby se dokazal poprat s danym ukolem a problemy a situacema , ktere nastali , nebo nastanou. A v PvP to plati obvzlaste. Addony, ktere upozornuji, kdy kdo se na tebe zameril, zatimco se trapis s protivnikem a misto aby jsi koukal kolem sebe a hlidal si zada, tak to addon udela za tebe... co si mam o takovem cloveku myslet ? Asi to ze si v CS zapne AImbota, protoze ... a to uz je jina kapitola.
A prave tyhle addony jsou spatne. Clovek machruje se svim skillem, ale vlastne jde jen o to, kolik ma spustenejch addonu.

Co se tyce UI a interface, jakozto i informaci o ekonomice, itemech, mobecha, hracich- jako je cena, zivoty, mana, umisteni, ukazani cehokoli na mape, usnadneni v mailech, penezich a vlatnim usporadani batohu a jinejch veci.. to jsou prave ty addony, ktere me chybi v LOTRU. Jsou to spise informacni a zprehlednujici addony, ale rozhodne ne ulehcujici hru. Addony ktere nahrazuji chybejici prvky, ktere jak vsichni doufame nam tam tvurci casem vlozi a my muzeme s klidem rict, ze mame super hru, v ktere nam nic nechybi. Zatim to tak neni a WoW v tomto smeru, kdy se o hru staraji hraci a vylepsuji si ji ku svemu obrazu vede na cele care. Snad se to casem zmeni.

Hraju momentalne jak WoW, tak i LOTRA. ve WoW me drzi lidi co tam znam a v Lotru zase nove dobrodruzstvi, skilly, pribehy, atd atd atd. Je to proste nove.

Pred dvema dny se guilda v TempestKeepu (WoW) dozvedela, ze nemam nainstalovany CTraid. Rekl jsem jim to, kdyz se ptali, jestli vidim targety. A o tomhle jsem mluvil.. nepotrebuju megaAddon kvuli targetum.. nepotrebuju ho kvuli cemukoli.. jedu celou dobu bez nej a nikdo to nepoznal.. A s klidem muzu rict, ze po herni strance jsem na tom mnohem lepe , nez jakejkoli skiller v raidu a je to dobre hlavne pro ten RAID. Clovek, kterej tu hru sleduje a zije v ni. A o tom to je. Virtualni svet s virtualnimi zivoty.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/07/2007 :  17:05:51  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

vcera vecer

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/07/2007 :  18:48:43  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by Tragedy

vcera vecer

afaik 24.8.2007

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000