Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Dobrý Den
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Legolas
Starting Member

4 Posts

Posted - 25/07/2007 :  18:48:06  Show Profile Send Legolas a Private Message  Reply with Quote
Prosím vas mam stažený Lotr Online a nevím jak dál mohl by mi někdo poradit.prosím pište na icq 473-823-386.Děkuji

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/07/2007 :  18:57:21  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
1. nainstaluj to
2. zaloz si ucet na https://cogaccounts.codemasters.com/, pod tim loginem a heslem se budes hlasit do hry, tak neco co si zapamatujes
3. zaloz si tam nove predplatne na lotro, vloz klic a tim zaktivujes pritup do hry
4. spust hru, prihlas se vyse vytvorenym loginem a heslem
5. pockej az probehnou aktualizace, muze to dlouho trvat, zalezi na tom jak cerstveho mas klienta
6. vyber si server a klikni na play, dal uz se snad poradis

pokud nemas klic z origos krabice, nebo ti nekdo nedaroval 7denni trial klic, tak na predchozi kroky zapomen a nejdriv si kup hru
a ne, piratske servery nejsou, za hrani musis platit

hm, dnes jsem nejak hodny
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 25/07/2007 :  23:59:39  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Dobry den, pane Legolas

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 26/07/2007 :  01:15:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
já si myslim, že tydle situace jsou v životě uplně normální

já nevim jak dál, a to jsem skončil teprve u druhé knihy LOTR offline
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/07/2007 :  09:53:18  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den, Legolas?

I loled irl.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/07/2007 :  10:20:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
proc si tolik lidi dava jmeno podle stavebnice mi unika

lastfm
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/07/2007 :  10:41:57  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

proc si tolik lidi dava jmeno podle stavebnice mi unika

Ta stavebnice se jmenuje Lego... Legolas je ten zábavní park.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/07/2007 :  15:03:30  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
to je osud!

Lego L L As joined the game.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 26/07/2007 :  16:25:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Ta stavebnice se jmenuje Lego... Legolas je ten zábavní park.

To je Legoles ... Legolas je to laso co maji lego cowboyove

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000