Author |
Topic  |
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:31:05
|
quote: Originally posted by Mocnor po patchi nema absolutne zadny problem se drzet tanka
Patch prinesl vetsi damage z holy shieldu, ktery ti je pri offankingu Gruula dost k nicemu. Opravu improved seal of righteousness, coz asi boost bude, ale pochybuju ze nejak zasadni. A 5% bonus za 1h spec.
Holy shield a blessing of sanctuary nevyuzije prakticky vubec. Navic je problem s manou, to u toho chlasta super many jednu za druhou? (a ani tak nevim jestli by to stacilo). |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:31:42
|
quote: Originally posted by Mocnor prot paladin s holyshockem ? O_o
Tvrdim nekde ze jsem aktualne prot? 41 holy 20 prot. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:33:45
|
quote: Originally posted by Mocnor PS: ty poznamky o HC raideroj, ano sem hc raider nestydim se za to takze stfu, moje poznamka smerovala na casual hrace co tu hazej rozumy o prot paladinech kdyz nemaj sebemensi predstavu o tom jak funguje v end game raidingu
Možná, že kdyby jsi použil trochu jinou formulaci a vynechal toho ducha nadřazenosti, tak by nikdo ani neceknul. Takže stfu s Tebou a pozdravuj v endgame raidingu  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:35:35
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Mocnor po patchi nema absolutne zadny problem se drzet tanka
Patch prinesl vetsi damage z holy shieldu, ktery ti je pri offankingu Gruula dost k nicemu. Opravu improved seal of righteousness, coz asi boost bude, ale pochybuju ze nejak zasadni. A 5% bonus za 1h spec.
Holy shield a blessing of sanctuary nevyuzije prakticky vubec. Navic je problem s manou, to u toho chlasta super many jednu za druhou? (a ani tak nevim jestli by to stacilo).
tak mne rekni proc nas prot se tanka drzi, zkouseli sme test a SoR dela stejne aggro jako sunder... navic jeho burst aggro je imbala na bosse ktere si je resetujou castecne .D |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:36:19
|
quote: Originally posted by NoX
quote: Originally posted by Mocnor PS: ty poznamky o HC raideroj, ano sem hc raider nestydim se za to takze stfu, moje poznamka smerovala na casual hrace co tu hazej rozumy o prot paladinech kdyz nemaj sebemensi predstavu o tom jak funguje v end game raidingu
Možná, že kdyby jsi použil trochu jinou formulaci a vynechal toho ducha nadřazenosti, tak by nikdo ani neceknul. Takže stfu s Tebou a pozdravuj v endgame raidingu 
pouze sem chtel zduraznit ze raiduju s prot paladinem prakticky kazdy den nic vic nic min |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:37:17
|
quote: Originally posted by Mocnor prot paladin s holyshockem ? O_o
Tvrdim nekde ze jsem aktualne prot? 41 holy 20 prot.
ne:) |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 13:54:57
|
Jako zastance warrior tankingu (MT v plechu s kotlem rage dva roky) musi rict ze me paladini dost prekvapili. V soucasne dobe jsou pouzivani v KZ na offtank (aoe agro) a u Magtheridona na tankovani adu pro rychly kill (vysoky agro gain).
Osobne si zatim nedokazu predstavit tankovani Gruula s paladinem pokud se tam nevraci tank, ktery si nabral vybavu v SSC a vys.
Kdyz paladiny vyleze z KZ, Heroiku tak se obavam ze Gruula neustoji. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 14:08:38
|
quote: Originally posted by Tazikus Kdyz paladiny vyleze z KZ, Heroiku tak se obavam ze Gruula neustoji.
Ustoji. Na blizzardich forech cas od casu postuji tankadini s cim co zrovna tanknuli. Pokud ten palat jede od zacatku coby mt, nabira prioritne Kara loot, tak na to bude ready. Samzorejme to bude tezsi nez s warrem, ale ne o tolik, aby to neslo. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 20:21:34
|
quote: Originally posted by Mocnor
no nedalo mi to a musime sem napsat bo nektere nazory jsou tu dost nezasvecene, hraju v HC guilde 6/7 na kazdem raidu mame prot paladina, je to nejlepsi AOE aggro tank ve hre coz je v SSC a vys hodne dulezite, je to famozni OT(obrovska generace aggra nezavisla na rage), nese do raidu buffy, ress, divine intervation,pokud sou kvalitni healeri tak neumira, s equipem z 25+ a s novejma craftenejma vecma z SSC + TE se jeho hp taky dostanou na solidni uroven, co se tyce 5men heroic tak ty udelal na pre q naprosto s prehledem, a dale podotykam ze to je vynikajici tank na neprehledne situace ala SSC, concecration, AOE ranged aggro, AOE taunt atd atd.
takze prosim casual decka co potkali prot paladina na obrazku nechte si sve nazory pro nekoho jineho a ne pro lidi co hrajou s prot paladinem 6/7, a sem docela zvedavej jak vam bude treba trvat progress na morogrimoj ^^
Totalne ti unika pojem "casual playa" matey...
btw, jakej mas plat za tvoji druhou praci mistre!!11 ? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 23:18:25
|
quote: Originally posted by ZiELL
[quote]Originally posted by Mocnor
btw, jakej mas plat za tvoji druhou praci mistre!!11 ?
po patchi tahle hra jde krasne hrat po praci v od 7 do 8 nafarmim a od 8-00 hraju, takze praci to nijak neovlivnuje ^^
ps: ptat se na plat je neslusne |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 02:10:32
|
PS: ty poznamky o HC raideroj, ano sem hc raider nestydim se za to takze stfu, moje poznamka smerovala na casual hrace co tu hazej rozumy o prot paladinech kdyz nemaj sebemensi predstavu o tom jak funguje v end game raidingu
Ooooooooo ... can I touch you? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 07:23:24
|
[quote]Originally posted by Mocnor
btw, jakej mas plat za tvoji druhou praci mistre!!11 ?
po patchi tahle hra jde krasne hrat po praci v od 7 do 8 nafarmim a od 8-00 hraju, takze praci to nijak neovlivnuje ^^
ps: ptat se na plat je neslusne
ted si mi pripomel kolegu z guildy s jeho "casual raiding 4 dni v tydnu"... jako chapu, ze lidi se spoustou volneho casu (aka studenti SS, VS a tesne po ukonceni vejsek/strednich a chvili v praci) vidi veci jinak a zda se jim to normalni... ale doufam, ze casem "prozrejete"...no on vas spis zivot donuti ;-) |
no mmo
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 10:32:27
|
No casual štýlo je spis nejak moc pres vsedni hry nehrat, farmit treba jen pres vikend, 3x za tyden si dat raidik kde das Karazhan za 1 vecer, mit uz zmaknutyho Gruula a treba semtam zkusit Magtheridona a narazel jsem na to, ze kdyz davaj sanci tankadinovi a i presto moc neraidujou, tak by meli o tom tankadinovi leccos vedet uz jen z principu a nemusej byt HC.
jo a proc by melo byt casual zrovna decko? Vzdyt logicky maji mene RL povinnosti nez pracujici dospelej clovek(manzelka?deti?), mluvim teda jen ze vseobecnyho hlediska. |
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 10:33:28
|
No casual štýlo je spis nejak moc pres vsedni hry nehrat, farmit treba jen pres vikend, 3x za tyden si dat raidik kde das Karazhan za 1 vecer, mit uz zmaknutyho Gruula a treba semtam zkusit Magtheridona a narazel jsem na to, ze kdyz davaj sanci tankadinovi a i presto moc neraidujou, tak by meli o tom tankadinovi leccos vedet uz jen z principu a nemusej byt HC.
jo a proc by melo byt casual zrovna decko? Vzdyt logicky maji mene RL povinnosti nez pracujici dospelej clovek(manzelka?deti?), mluvim teda jen ze vseobecnyho hlediska.
hmm ja jsem nepsal casual = "decko"...jestli spravne svoji vetu ctu tak jsem to napsal presne obracene... |
no mmo
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 10:59:43
|
quote: Originally posted by Mocnor .....
Chlapce bud se nauc vyjadrovat k tematu nebo di radsi hc raidovat, sice tu vsem rikas jak jsme vydeli palaty na obrazku, ale zadnej validni argument a nejakej vypocet jsem od tebe nevidel. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 01/06/2007 11:01:20 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 12:13:44
|
quote: Originally posted by celdric
jo a proc by melo byt casual zrovna decko? Vzdyt logicky maji mene RL povinnosti nez pracujici dospelej clovek(manzelka?deti?), mluvim teda jen ze vseobecnyho hlediska.
hmm ja jsem nepsal casual = "decko"...jestli spravne svoji vetu ctu tak jsem to napsal presne obracene...
Ale to nebyla vubec reakce na tebe matey.. Ale na tamtoho HC od M. Sry, mel jsem to quotnout. |
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 12:59:58
|
Som casual player.
4 hodinky v tyzdni Khara (dyka z princa stale nepadla), 2 hodinky Gruul+Mag (3 ak je up aj world boss) a nejakych 4-8 hodiniek skusania SSC. O mocny HC raider, ktory zabil o 2 bossov v SSC viac, sklanam sa pred tebou.
Svoju aroganciu si mozes niekde strcit. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
Edited by - DarkFace on 01/06/2007 13:05:09 |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 14:51:53
|
Som slacker, 2x v tyzdni raidujem, v ostatnych dnoch iddlujem v SC
ale moje kung fu > tvoje kung fu
ROARRRR! |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 15:02:40
|
Offtopic poznamka: Tohle je topic s nazvem "Paladin Tank", ne "Terapie zavislaku" :) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 15:45:15
|
Mno je celkem funny kdyz vam nekdo kdo palata vubec nehraje prijde vysvetlit ze voni maj v raidu palata kterej je dobrej a vy ste vsichni lamy :)...
OT:Si pamatuju asi pred rokem kauzu druid tank kde taky furt nekdo rikal ze nekde existuje druid co tankuje vsechny dungy....:) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 15:55:40
|
JJ a tu "O cervene karkulce" znate? |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 16:01:45
|
quote: Originally posted by beldor5
OT:Si pamatuju asi pred rokem kauzu druid tank kde taky furt nekdo rikal ze nekde existuje druid co tankuje vsechny dungy....:)
ale takovej druid vazne nekde existuje ... musi jen je porad v instancich takze ho nevidite |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 16:52:17
|
Mno je celkem funny kdyz vam nekdo kdo palata vubec nehraje prijde vysvetlit ze voni maj v raidu palata kterej je dobrej a vy ste vsichni lamy :)...
OT:Si pamatuju asi pred rokem kauzu druid tank kde taky furt nekdo rikal ze nekde existuje druid co tankuje vsechny dungy....:)
no nevim...myslim, ze videi na tema "druid tankuje nefariona" probehlo v te dobe celkem dost...
a vzhledem k neustalym otazkam "je muj paladin dostatecne vybaven na tankovani v karazhanu" predpokladam, ze i tohle nejak probiha... |
no mmo
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 17:24:20
|
quote: Originally posted by celdric no nevim...myslim, ze videi na tema "druid tankuje nefariona" probehlo v te dobe celkem dost...
Mno videi probehlo dost,ale ty komentare autoru si uz moc lidi neprecetlo,treba to kolik na to potrebovali bufu/casu,kolikrat na tom wipli(tusim ze 9x) a ze to mohla delat jen aliance bo paladin.. :)
edit:presne tak fear ward+paladin,protoze bez BoK a ar aury by to ten druid v kocce taky tezko dal.. |
Edited by - beldor5 on 01/06/2007 18:45:15 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 17:43:21
|
quote: Originally posted by celdric no nevim...myslim, ze videi na tema "druid tankuje nefariona" probehlo v te dobe celkem dost...
Mno videi probehlo dost,ale ty komentare autoru si uz moc lidi neprecetlo,treba to kolik na to potrebovali bufu/casu,kolikrat na tom wipli(tusim ze 9x) a ze to mohla delat jen aliance bo paladin.. :)
Nebo spis fear ward, ne ? .)
P.S. : to ja nevim, ja Nefa nikdy netankoval (Lock na to neni ta prava class :)) a tak nevim, za kolik dava do kocky :p |
Darraque [MdK] |
Edited by - Sorrow on 01/06/2007 19:10:03 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 09:29:02
|
Měl bych pár dotazů - viděl jsem pár videí na téma pala aoe grind, čili: 1. co by se na to hodilo za build? 2. co posbírat za gear? Mám části righteous armoru (ten mi na to přijde celkem dobrej, spelldamage, mp5, stamina, def). Co zkusit poshánět? Předpokládám že je potřeba hlavně spelldamage aby to trochu padalo (mám sice i nějaké purples z heroiků ale předpokládám že war-tank gear na to bude k ničemu). 3. jak případně tankovat paladinem? Má smysl stackovat warriorský gear a mít jen spelldamage zbraň? 4. pomáhá mi nějak block value? 5. jak se dívat na war tank gear vs paladinský spelldmg? Přemýšlím že posbírám pár věcí z KZ (některé heal itemy jsou vážně crap), u nás už většinu těch věcí nikdo nechce a já často váhám jestli t4 heal nebo tank, bonusy mi přijdou směšné (léčení o 20 víc skrze light mi přijde parodie, když něco na moby dávám tak bow) a přijde mi že se dají sehnat lepší věci než heal t4 i v tom kz/za badge
Díky. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 12:41:41
|
1. Záleží na tom, co přesně s tím palátem chceš ještě dělat. Základ AoE grindu je Reckoning, tže 25 Prot je základ. Práci dost šetří i Holy Shield (klidně i nižší ranky) a jeho improved verze, což je ale už 33 Prot a pak můžeš klidně hrát tanka. SoC v retri nepotřebuješ, tohle je úplně jinej styl hry. Naopak Spiritual Focus v Holy se hodí, esli se nechceš naplno věnovat tankování. Zbytek je +- na tobě. 2. Spell Dmg, Intelect, Stamina - zbytek je celkem o ničem. Spell Dmg kvůli Consecration, Intelect aby si ho moh zacastit a Stamina aby jsi přežil. 3. Má. Naopak nemá smysl mít spell dmg na víc než 2-4 kusech gearu (4 teď s příchodem SSC craftů). A jak tankovat... je rozdíl jaký máš build - esli jako Rahman, jsi bez Holy Shieldu a tím pádem nemáš šanci eliminovat CB. Pokud jsi full prot, s lepším gearem (Kara+) je paladin schopný dostat se na CB immune. Tzn rozdíl v příchozí dmg. Stejně tak je rozdíl v samotné threat generaci - zatímco Holy/Prot má Holy Shock každých 15s na případné burst aggro, chybí mu reakční gain z Holy Shieldu. 4. No... pomáhá, samozřejmě. Zdaleka ne ale tolik jako warrovi, kterému se s tím scaluje Shield Slam (nepletu se?). Ty más Block Value čistě jen na obranu proti mobům, tzn na snížení příéchozího dmg. Podstatnější je Block Rating, protože block = rána Holy Shieldu = aggro. 5. Tak t4 obecně je crap, z tankovacího je nejpoužitelnější kombinace ramena+chesta (set bonus rulez v tomhle případě), jako hlavu se imo víc vyplatí použít epix odjinud (já mám helmu za heroicy). Co se healu týče... T4 i Gladiator má cenu jen v případě, že máš Iluminaci, jinak je výhodnější nasbírat si non-set věci s mana regenem (protože bez Iluminace nehraje spell crit prakticky žádnou roli). |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 12:52:41
|
Ono situace je takova, ze se svym buildem 41 holy 20 prot jsem zatim nasel jedine misto, kde jsem schopny napullovat soucasne vic mobu, nez dokazu ustat a zabit, a to je scrap field v Netherstormu. Mobove tam ovsem dropuji jen Mark of Kil'Jaeden a jinak nic uzitecneho, takze uuuplne naprd ;-)
Jestli je zasadni reckoning nebo neni je otazka. Pokud se bavime skutecne o AOE grindu, tj pully 10+ mobu soucasne, tak je imho reckoning vedlejsi. Na mlaceni stejne neni poradne cas. Na efektivni vyuziti reckoningu stacej pully tak po 2-4 mobech. Coz je ale na druhou stranu celkem realne provadet. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 12:57:07
|
quote: Originally posted by Rahman Jestli je zasadni reckoning nebo neni je otazka. Pokud se bavime skutecne o AOE grindu, tj pully 10+ mobu soucasne, tak je imho reckoning vedlejsi. Na mlaceni stejne neni poradne cas. Na efektivni vyuziti reckoningu stacej pully tak po 2-4 mobech. Coz je ale na druhou stranu celkem realne provadet.
Tak když uvedu příklad z vlastní zkušenosti:
NW mine, 3 ráno středa, prázdno. Pullnu si v klidu 5 Flayerů, 1-2 Ravagery... na Ravagera JoL, na sebe SoL, spam Consecration. Mrtví sou za 7-9 Consecration všichni. Ja jsem skoro s HP skoro na nule, ale žiju.
Bez Reckoningu bych byl s HP na nule. Reckoning zvyšuje to množství mobů které je člověk schopen pullnout a ještě přežít. Bez něj si opravdu nelajznu víc jak 3 moby. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:03:39
|
Jinak jakym smerem smerovat tank gear se snazim vymyslet uz delsi dobu.
Jde o to, ze dost dobre nema smysl snazit se delat z paladina main tanka. Ne ze by to neslo, ale srovnatelne equipnuty warr nebo dr00d bude temer vzdy lepsi. Jedina vyjimka jsou nektere specificke aoe situace (treba Morogrim), ale ani tam neni tak uplne jasna vyhoda full prot palata. Samozrejme na castejsi tankovani 5 man heroiku by byl prot build lepsi, ale porad chodim vyrazne casteji jako heal nez jako tank.
Zatim to vidim tak, ze se pokusim trosku zapracovat na "paladinskem" tank equipu, tj preferovat spelldamage. Respektive se ani tak nepokusim zapracovat jako se budu nadale modlit, at uz to do kelu zacne konecne dropovat :\ Bez holy shieldu je uncrushable status nerealny (leda s procnutym redoubtem a i tak dost stezi), bez 10 bodu v retri je i evasion rate o nicem (tech 5% do parry je sakra znat), takze jedine co mi jakz takz zustava je rozumny aggro gain, tudiz mi prijde jako rozumne na nem nadale pracovat a necpat se do situaci kdy potrebuju extremni mitigaci, ale spis do situaci, kdy se hodi dobry aggro gain ;-) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:07:46
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Rahman Jestli je zasadni reckoning nebo neni je otazka. Pokud se bavime skutecne o AOE grindu, tj pully 10+ mobu soucasne, tak je imho reckoning vedlejsi. Na mlaceni stejne neni poradne cas. Na efektivni vyuziti reckoningu stacej pully tak po 2-4 mobech. Coz je ale na druhou stranu celkem realne provadet.
Tak když uvedu příklad z vlastní zkušenosti:
NW mine, 3 ráno středa, prázdno. Pullnu si v klidu 5 Flayerů, 1-2 Ravagery... na Ravagera JoL, na sebe SoL, spam Consecration. Mrtví sou za 7-9 Consecration všichni. Ja jsem skoro s HP skoro na nule, ale žiju.
Bez Reckoningu bych byl s HP na nule. Reckoning zvyšuje to množství mobů které je člověk schopen pullnout a ještě přežít. Bez něj si opravdu nelajznu víc jak 3 moby.
Mno jo, jenze ty ses prot ;-)
Ja si v poklidu nahodim retri auru, kdyz zacne jit do tuheho nahodim concentration auru, nahodim divine illu, stridam healy s concentration, dalsi heal jde pres df. Prusvih je samozrejme u mobu u kterych se neda healovat (interruptuji healy, davaji silence a podobne), ale jinak toho ustojim celkem dost a consecration to casem ukouse vsechno :) |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:15:08
|
Jak se muzete bavit na tema, ktery uz dopredu je vlaste uplne nahovno :) Paladin tank hmm, tak to radsi ne. Kdy si uvedomite ze jako dps, tank nebo jina pseudoforma je na nic. Paladin je best suport a dobrej healer.
To rahman: Specificky u moorogrima to paladin ma na sobe asi jednu nanosekundu a pak to preberou v plny palbe loci :) a po nich mozna magove :) Alespon takhle je to u nas :).
Nedokazu si predstavit ze paladin bude MT :) Ten raid bud bude uplne silenej mebo mate misto healeru ROBOTY. :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
Edited by - pucek on 18/06/2007 13:16:18 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:19:55
|
quote: Originally posted by Rahman Mno jo, jenze ty ses prot ;-)
Ja si v poklidu nahodim retri auru, kdyz zacne jit do tuheho nahodim concentration auru, nahodim divine illu, stridam healy s concentration, dalsi heal jde pres df. Prusvih je samozrejme u mobu u kterych se neda healovat (interruptuji healy, davaji silence a podobne), ale jinak toho ustojim celkem dost a consecration to casem ukouse vsechno :)
Tak v tom případě jedině dobře... Reckoning tedy nutností jaxem původně tvrdil, akorát odpovídá určitému hernímu stylu.
quote: Originally posted by pucek Paladin tank hmm, tak to radsi ne. Kdy si uvedomite ze jako dps, tank nebo jina pseudoforma je na nic. Paladin je best suport a dobrej healer.
No a kolikrát si byl s pala tankem v heroicu? Kolikrát si s ním byl v raidu? Kolikrát si měl retri palu v grupě?
Lidé s podobným přehledem mě nepřestanou bavit.  |
Edited by - Jedi_Knight on 18/06/2007 13:21:51 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:23:37
|
quote: Originally posted by pucek
Jak se muzete bavit na tema, ktery uz dopredu je vlaste uplne nahovno :) Paladin tank hmm, tak to radsi ne. Kdy si uvedomite ze jako dps, tank nebo jina pseudoforma je na nic. Paladin je best suport a dobrej healer.
To rahman: Specificky u moorogrima to paladin ma na sobe asi jednu nanosekundu a pak to preberou v plny palbe loci :) a po nich mozna magove :) Alespon takhle je to u nas :).
Nedokazu si predstavit ze paladin bude MT :) Ten raid bud bude uplne silenej mebo mate misto healeru ROBOTY. :)
Specificky u Morogrima muze zrovna paladin nabrat takove aggro, ze to z nej nesundas ani kdyz na tebe 10 hunteru nahodi missdirekci ;-) Morogrim totiz krasne spolupracuje earthquakem.
Jinak stale zijes v bludu. Paladin specnuty a equipnuty na maintankovani nedostava nejak vyrazne vetsi damage nez treba prot warr. Jen ma trchu min hp, takze je nachylnejsi smrt na damage spike. A to to jeste leckdy muze zachranit ardent defender.
PS: Ty znas jeste nejakeho healera, ktery v raidu nezapina bota? :) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:51:49
|
No u toho reckoningu vidím rozdíl nejen v tom že dáš o něco víc damage, ale hlavně se díky judgement/seal of light podstatně víc vyléčíš. |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:52:37
|
Ne "equipnuty" ? Stale stejna pisnicka. Kde se chces vybavovat ? v SSC black temple. Tanci jsou potreba hned a ne za rok.
V heroicu s palatem jsem skoro porad, ale nic jinyho nez healovat nebude. Nejsem sebevrah. XXX palatu rve "ja nemam euquip" buu, "nemaji staminu nebo jim chybi dalsich xx zakladnich veci co mam mit tank" nikdo se nebavi o agru to si kupuju v asamosce, jak dlouho myslis ze vydrzime s manou kdyz to povede palach. Na top raid instance palach proste stacit nebude. Neni na to staveny. DMG a Prot palaty jsem nechal prochazet KZ. DMG palata bez equipu je tragicka kdyz ho ma tak to je o par procent lepsi. Prot hm nevim chtel bych ho videt na grulovi nebo na magtheridonovi :) Jediny co slysim ze nemate equip co treba ciny, anebo pochopit ze war je proste tank i pres to ze druid je medved ? Opravdu me nekteri lidi udivujou kteri stoji pred zdi a furt do ni mlati palici a nejsou schopny pochopit ze by ji meli obejit. |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 13:54:56
|
Nedokazu si predstavit ze paladin bude MT :) Ten raid bud bude uplne silenej mebo mate misto healeru ROBOTY. :)
Specificky u Morogrima muze zrovna paladin nabrat takove aggro, ze to z nej nesundas ani kdyz na tebe 10 hunteru nahodi missdirekci ;-) Morogrim totiz krasne spolupracuje earthquakem.
Jinak stale zijes v bludu. Paladin specnuty a equipnuty na maintankovani nedostava nejak vyrazne vetsi damage nez treba prot warr. Jen ma trchu min hp, takze je nachylnejsi smrt na damage spike. A to to jeste leckdy muze zachranit ardent defender.
PS: Ty znas jeste nejakeho healera, ktery v raidu nezapina bota? :)
U morogrima nemas sanci ani s hunterama prosimte nebud zase blahovy pri pondeli.
Zkouseli jsme to a palati to neudrzi ani omylem. 4x Seed of curption plus shadowfury a tvoje big agro mas ve sklepe. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 14:14:49
|
Zkouseli jsme to a palati to neudrzi ani omylem. 4x Seed of curption plus shadowfury a tvoje big agro mas ve sklepe.
No asi zalezi na tom, jak se to vede, ale mohu ti rict, ze pokud to delaji v raidu tak, jak maji, tak to z palata neurvou (ale casto to neni, takze kdo se neudrzi, umre../wave Figo). Ale kdyz 2 palati jedou concentration, tak pokud je tam priest, tak to fakt neurve nikdo. Meli jsme vzdy jen 2 typy smrti - nekdo se neudrzel (nevim, kam spechaji) a potom wipe, protoze umrel palat (neni podstatny duvod). |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 14:20:45
|
quote: Originally posted by pucek Jediny co slysim ze nemate equip co treba ciny, anebo pochopit ze war je proste tank i pres to ze druid je medved ? Opravdu me nekteri lidi udivujou kteri stoji pred zdi a furt do ni mlati palici a nejsou schopny pochopit ze by ji meli obejit.
Ono je asi otázka pohledu kdo vidí koho do té zdi tou hlavou mlátit. |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 14:33:07
|
Jste ztraceny. |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 14:44:10
|
quote: Originally posted by pucek Opravdu me nekteri lidi udivujou kteri stoji pred zdi a furt do ni mlati palici a nejsou schopny pochopit ze by ji meli obejit.
A proc by lidi nemohli hrat to, co je bavi? Treba ta zed nekdy praskne. Ne kazdy ma imba locka.... |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 14:49:38
|
quote: Originally posted by tjtm
quote: Originally posted by pucek Opravdu me nekteri lidi udivujou kteri stoji pred zdi a furt do ni mlati palici a nejsou schopny pochopit ze by ji meli obejit.
A proc by lidi nemohli hrat to, co je bavi? Treba ta zed nekdy praskne. Ne kazdy ma imba locka....
On si totiž pan Pucek myslí že umět narvat do čehokoli max damage přes trinkety je ukázka jeho skillu, gearu a neschopnosti tanka. A když tanka přeagruje tak je to neschopnej tank...
Kupodivu ve většině gild to funguje přesně naopak, možná si lidi postěžují že někdo ten threat nemá tak dobrý při tankování, ale stejně je lama ten co přeagruje. To jsou totiž přesně ti skilleři kde tank má dvakrát parry, jednou dodge (s čímž samozřejmě dotyčná triggerhappy ... nepočítal) a pak při vyjetí výsledku z recapu ukřivděně poznamená "no ale já jsem umřel". |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 15:02:17
|
Hehe...
kdyz uz jsme u toho tak opravdu trinkety u morogrima nejedu na murlocky, ale jen na somotneho bosse, aby to bylo vice efektivni. Tudiz FULL LOAD jedu do bosse a ne to murlocku nebot tam tank WARRIOR ma dostatecny naskok :). Jestli jsi nepochopil co jsem chtel rict tak to je tvoje chyba. Taktika ze to palati berou na conc. a dalsi healujou se neosvedcila a byla totalne na pikacu. Je fajn ze si to jeden palach stahnu na sebe a pak behem 2sec zdechnul. Opravdu skillzor. Kdyz uz to slo tak jak vy popisujete tak to mel na sobe asi tak 3-4 sec a pak to odpalilo maga nebo locka co byl na kope kvuli efektivnimu aoe :), nebot kazda seeda ma cast time a pokud chces cekat dlouho s nabranim tak nebudes delat nic jinyho nez mlatit murlocky:) Frost novy + 6x seed plus shadowfury je total safe. Kdyby si ten paladin nabral jednoho nebo dva a drzel je po dobu par sec na sobe nereknu ani popel. Ale ne vy chcete cely zoo aby jste byly bozi :) a ono to tak nefunguje :) To vy ale nechapete nikdy nebudete a proste jste ztraceny, Naucte se alespon hazet buble kdyz je wipe a pak zacnete kecat o tom co chcete dik :) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/06/2007 : 15:34:01
|
quote: Originally posted by pucek Taktika ze to palati berou na conc. a dalsi healujou se neosvedcila a byla totalne na pikacu. Je fajn ze si to jeden palach stahnu na sebe a pak behem 2sec zdechnul.
A jaký měl ten tvůj pala build? Jaký měl equip? Jaké měl zkušenosti s tankovaním?
Buďto tu poskytni rozumné informace a podklady pro případnou diskuzi, nebo si uvědom, že zatím jediný, kdo tu vypadá jako král světa, jsi ty. |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 15:04:34
|
Hehe...
kdyz uz jsme u toho tak opravdu trinkety u morogrima nejedu na murlocky, ale jen na somotneho bosse, aby to bylo vice efektivni. Tudiz FULL LOAD jedu do bosse a ne to murlocku nebot tam tank WARRIOR ma dostatecny naskok :). Jestli jsi nepochopil co jsem chtel rict tak to je tvoje chyba. Taktika ze to palati berou na conc. a dalsi healujou se neosvedcila a byla totalne na pikacu. Je fajn ze si to jeden palach stahnu na sebe a pak behem 2sec zdechnul. Opravdu skillzor. Kdyz uz to slo tak jak vy popisujete tak to mel na sobe asi tak 3-4 sec a pak to odpalilo maga nebo locka co byl na kope kvuli efektivnimu aoe :), nebot kazda seeda ma cast time a pokud chces cekat dlouho s nabranim tak nebudes delat nic jinyho nez mlatit murlocky:) Frost novy + 6x seed plus shadowfury je total safe. Kdyby si ten paladin nabral jednoho nebo dva a drzel je po dobu par sec na sobe nereknu ani popel. Ale ne vy chcete cely zoo aby jste byly bozi :) a ono to tak nefunguje :) To vy ale nechapete nikdy nebudete a proste jste ztraceny, Naucte se alespon hazet buble kdyz je wipe a pak zacnete kecat o tom co chcete dik :)
To ze nedokazete tak zahrat jeste neznamena ze tu nefunguje, naopak to funguje velice dobre a pala (Holy/Protect, full protect je naprosta zbytecnost na tenhle encounter) je schopnej si to udrzet skoro po celou dobu AoE, tj zadny zbytecna dmg do raidu. To ze vam chcipne za 2 sec se mi ani nechce verit, bud at tam neleze v healing geaeru nebo l2heal vasim healerum. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 18:17:17
|
Imho neni duvod to jet pres paladina kdyz magove+loci to daj v pohode i bez toho..... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/06/2007 : 00:55:31
|
Imho neni duvod to jet pres paladina kdyz magove+loci to daj v pohode i bez toho.....
To je druha vec. Ovsem to jeste neznamena, ze to paladin nezvladne ;-) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/06/2007 : 00:56:54
|
Ne "equipnuty" ? Stale stejna pisnicka. Kde se chces vybavovat ? v SSC black temple. Tanci jsou potreba hned a ne za rok.
V heroicu s palatem jsem skoro porad, ale nic jinyho nez healovat nebude. Nejsem sebevrah. XXX palatu rve "ja nemam euquip" buu, "nemaji staminu nebo jim chybi dalsich xx zakladnich veci co mam mit tank" nikdo se nebavi o agru to si kupuju v asamosce, jak dlouho myslis ze vydrzime s manou kdyz to povede palach. Na top raid instance palach proste stacit nebude. Neni na to staveny. DMG a Prot palaty jsem nechal prochazet KZ. DMG palata bez equipu je tragicka kdyz ho ma tak to je o par procent lepsi. Prot hm nevim chtel bych ho videt na grulovi nebo na magtheridonovi :) Jediny co slysim ze nemate equip co treba ciny, anebo pochopit ze war je proste tank i pres to ze druid je medved ? Opravdu me nekteri lidi udivujou kteri stoji pred zdi a furt do ni mlati palici a nejsou schopny pochopit ze by ji meli obejit.
Nemam ani prot build a tankuju s palatem heroiky. Toz to zkus znovu. |
 |
|
Topic  |
|