Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 skandální odhalení
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:48:53  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Ale to, ze nejste schopni vtahnout do boje druhy tym je jednoznacna ukazka vasi neschopnosti. V arenach se da do boje vzdy vtahnout, aspon jednoho cloveka a pak dalsiho atd. Vyzaduje to vsak minimalni zapojeni mysleni (jsem si vedom, ze to muze bolet ci zpusobit nezvratne zmeny v zivote cloveka). Jde spis o to, ze se bojite o vitestvi a stejne jako druha strana betonuje za sloupem, vy betonujete pred sloupem. Pokud je honite a nedohonite, tak se mate stale co ucit a muzete to brat jako prilezitost k poznani novych taktik.
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:50:58  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Co me ale dokazalo nasrat byl jeden hunta, kterej porad behal kolem sloupu, ja behal za nim (obcas i proti nemu, ale byl to liska podsita a vzdycky to otocil vcas) a mezitim me zral jeho pet, kterej mel vyhoneny resisty na maximum, takze jsem ho ani nemohl zabit :(

mno nakonec to vyresil blink ve spravnej okamzik, ale asi u patyho kolecka jsem uz kousal klavesnici vzteky :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:54:19  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Anebo by se do areny postupne mohla napoustet voda, cili kdyz by se cempilo, vsichni by se utopili... ale to by mozna znevyhodnovalo trpasliky nebo orcy, a naopak taureni a jiny vyssi classy by moc ownili. A co teprv takovej troll hunter, jak by si to daval pak.
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:56:05  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Vsak tam po chvili zacle litat tornado, ktery ten ucel plni taky, ne? :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:12:32  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Anebo by se do areny postupne mohla napoustet voda, cili kdyz by se cempilo, vsichni by se utopili... ale to by mozna znevyhodnovalo trpasliky nebo orcy, a naopak taureni a jiny vyssi classy by moc ownili. A co teprv takovej troll hunter, jak by si to daval pak.

co takovy gnome, ten se utopi i v kaluzi

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/05/2007 :  14:02:49  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Co je proboha "morální vítězství"?

Jinak "naběhnout" na tým který je postavenej na charech co dají jeden instakill za tři minuty a pak se tam v podstatě dloubou v nose mi přijde jako dost nesmyslné. Speciálně když za běhu se poněkud healovat nedá. Úsměvně bylo spíš že oni stáli těch dvacet minut za svým sloupem, a stěžovali si proč jako nejdeme

Tornáda mají poněkud mouchy... A to nemluvím o zasekávání v sloupu, ale spíš o tom že se obvykle dvě tornáda honí na jedné straně arény...
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  14:22:16  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Marigolde, musim se ohradit vuci tomu tymu, ktery je postavenej na charech co dají jeden instakill za tři minuty a pak se tam v podstatě dloubou v nose...
Ja jsem sice taky triminutovej mag, ale ze bych po pyrohu nedal zadnou dmg, to bych teda nerekl :D

Vis, mam totiz krome toho triminutovyho cooldownu i fireblast, cone of cold, blastwave, AE, FN + Ice Lnace - to jsou jen instant casty, kteryma vygeneruju stejnou dmg, jak ostatni dmg chary :D

A kdyz sepnu trinket + AP, vlitnu mezi pet lidi a hazu AEcka, kteryma davam necrit za 800 vsem a crit (coz bejva dost casto za 1200), tak si tak nak muzes spocitat, kolik dam dmge za 10s :D

Nehlede na ovci.

Shu Oxx
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:03:43  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
campovanie ma vyhodu

ARMORY

zistis spec, equip,

mas okrem toho cas na prenastavovanie nejakych macrov

trebars
/target Cukrik stopcast+counterspell = gg

tohle zatim nerobim lebo nejak nemam potrebu zatial, ale viem ze sa to robi.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:13:59  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim s tim, ze nejake rozumne anti-idle opatreni by neskodilo. Klidne aj postupne vice tornad. Preci jen 20 minut cekat neni zrovna zabavne. A rozhodne si nemyslim, ze by to byla nejaka zasadni chyba hracu. Pokud je nevyhodne vystartovat a nechat se rozstrilet po ceste, tak by bylo spis divne, kdyby to hraci udelali.
Go to Top of Page

Tazikus
Moderator

508 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:25:24  Show Profile  Visit Tazikus's Homepage  Send Tazikus an ICQ Message Send Tazikus a Private Message  Reply with Quote
Cekani na prvni vystrel a jeho umisteni do vhodneho okamziku patri ke schopnosti taktizovat.

Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128)
Tazi 60lvl Warrior - ER
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:27:02  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
god bless blink :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 15/05/2007 :  15:50:03  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

1. kazdy ma podobny crit a resilience
2. nahoda v stovkach zapasov? prosim?

no hej ale us klassy vyslovene crit zavisle a su klassy ktore ten crit az tak nepotrebuju

ako pisali hore ..insta crit pyro a prip nasledny crit fireblastu je zvyscajne insta smrt ..tj si vyhral

hral som s fire magom ktory mal skoro +40% crit a 20x za sebou mu v arenach mu necritol insta pyroblast .. no ked si top 1-2 tak ja taketo "malickosti" zavazia nad tvojimi vyhrami .. no dlhodobo budes v prvej 20-30 teamov ale nebudes prvy :)

tornada zrusia v bud patchi lebo nejak moc nesplnal ucel ..ludia max behali od laveho stlpu ku pravemu a vnasal dalsiu nahodnost ..uz sa mi zopar krat stalo ze mi tornado sa zjavilo rovno po dprdelov v strede v arene ... pamatam si ako kamos kvoli tomu ked sme prehrali prave kvoli tomu 10 min boj ..hodil od zlozstiklavesnicu na zem ... :))

Tannya
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:06:12  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sheenaz

Marigolde, musim se ohradit vuci tomu tymu, ktery je postavenej na charech co dají jeden instakill za tři minuty a pak se tam v podstatě dloubou v nose...
Ja jsem sice taky triminutovej mag, ale ze bych po pyrohu nedal zadnou dmg, to bych teda nerekl :D
Vis, mam totiz krome toho triminutovyho cooldownu i fireblast, cone of cold, blastwave, AE, FN + Ice Lnace - to jsou jen instant casty, kteryma vygeneruju stejnou dmg, jak ostatni dmg chary :D
A kdyz sepnu trinket + AP, vlitnu mezi pet lidi a hazu AEcka, kteryma davam necrit za 800 vsem a crit (coz bejva dost casto za 1200), tak si tak nak muzes spocitat, kolik dam dmge za 10s :D
Nehlede na ovci.

Já to nemyslel doslova tak že by tam takový mág pak stál a šel AFK, spíš tak že v okamžiku kdy se jim nepodaří instakillnout ten první target, tak na 90% prohráli ať už tam běhají a hází cokoli.

Zrovna to AE je velmi diskutabilní, nezdá se mi že by to až na výjimky moc fungovalo :) Na DMG meteru a proti teamu bez priesta možná.
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:43:21  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Já to nemyslel doslova tak že by tam takový mág pak stál a šel AFK, spíš tak že v okamžiku kdy se jim nepodaří instakillnout ten první target, tak na 90% prohráli ať už tam běhají a hází cokoli.

Zrovna to AE je velmi diskutabilní, nezdá se mi že by to až na výjimky moc fungovalo :) Na DMG meteru a proti teamu bez priesta možná.

mno kdyz dam pulku jejich teamu na polovinu behem 8 vterin, tak to kurva pomuze, tomu ver. Moje zkusenost je takova, ze pokud se neprtaleskej team drzi u sebe a nefocusnou me jako prvniho, je to prave diky tomu aoe nase.

Predstav si situaci, kde jsou dva cile (pro zjednoduseni dmg a heal) a ja jedu spam AE... Dostanu oba nepratele na polovinu hp... Nehlede na to, ze pokud hodim v tuhle chvili pompyro/fireblast na kteryhokoli z nich, tak umre i kdyz to necritne, neni problem focusnout kterejkoli z tech dvou cilu dle libosti (popripade healerova targetu). Proste healer vetsinou nestihne healovat dva cile zaraz, natozpak pet.

Shu Oxx
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:44:21  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
ehm, samozrejme to melo zacinat: mno kdyz dam celej jejich team na pulku :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:46:31  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

ehm, samozrejme to melo zacinat: mno kdyz dam celej jejich team na pulku :D

Dat polovinu z peti lidi na polovinu, to uz chce sakra skill :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:55:44  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Moje zkušenost je taková že jeden group heal, dobíhá zbytek enemy teamu a pokračuje se jako by se nic nestalo, až na to že mág má málo many
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  16:57:47  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Mno vis jak... proti group healu tam leti na healera tornado od druidky a ode me silence :D
Ale mas recht... many to sezere hodne a kdyz se nezadari nikoho zabit, je to nanic. Ale to uz je o sehranosti teamu a likvidaci healu.

Shu Oxx
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 15/05/2007 :  17:40:31  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nehlede na ovci.

to udelas proti tomu tymu jen jednou, pak si te zapamatujou ze nemas kostku a kdykoliv priste ten tym potkas tak lezis do 15 sekund a neudelas s tim nic

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  18:39:03  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

Nehlede na ovci.

to udelas proti tomu tymu jen jednou, pak si te zapamatujou ze nemas kostku a kdykoliv priste ten tym potkas tak lezis do 15 sekund a neudelas s tim nic

tak to je bohuzel docela pravda :D
nastesti se zatim teamy dost meni, takze se to nestava tak casto. Ale chapu, proc v top 100 mazich je jen par fire. Jenze kdyz von ten fire je takovej zabavnejsi :(

Shu Oxx
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/05/2007 :  19:35:06  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Mě taky baví

XXXX gains Arcane Power.

XXXX's Arcane Power is dispelled.

Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 16/05/2007 :  08:08:26  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Marigold

mno kdyz dam pulku jejich teamu na polovinu behem 8 vterin, tak to kurva pomuze, tomu ver. Moje zkusenost je takova, ze pokud se neprtaleskej team drzi u sebe a nefocusnou me jako prvniho, je to prave diky tomu aoe nase.

Predstav si situaci, kde jsou dva cile (pro zjednoduseni dmg a heal) a ja jedu spam AE... Dostanu oba nepratele na polovinu hp... Nehlede na to, ze pokud hodim v tuhle chvili pompyro/fireblast na kteryhokoli z nich, tak umre i kdyz to necritne, neni problem focusnout kterejkoli z tech dvou cilu dle libosti (popripade healerova targetu). Proste healer vetsinou nestihne healovat dva cile zaraz, natozpak pet.

Pick me, pick me. S tebou chci byt v tymu. Takovej imba skillor se hned tak nevidi....Ten prvni tvuj prispevek mel hlavu a mozna i patu...Ty dalsi jsou jen o tom, jak imba jsi....

Moje zkusenost je takova, ze dulezite je mit v tymu haluz, paladina a arms/fury wara (5v5). Problem je v tom, ze haluz je dost preletava a nerada zustava jen v jednom tymu.

EDIT: Pro rypaly: arms/fury = 31+talentu v arms/zbytek fury

We are the ones we’ve been waiting for.

Edited by - tjtm on 16/05/2007 10:06:03
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/05/2007 :  08:37:23  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm
Moje zkusenost je takova, ze dulezite je mit v tymu haluz, paladina a arms/fury wara (5v5). Problem je v tom, ze haluz je dost preletava a nerada zustava jen v jednom tymu.

Stále mi uniká ta pointa toho fury wara v aréně... co přináší? Horší dps než arms, nemá mortal strike, než začne dělat damage tak potřebuje 5+ sekund aby se "vůbec rozjel".

Edited by - Rakhen on 16/05/2007 08:38:39
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/05/2007 :  09:30:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
fury warr je useless, jediny co je na warrovi dulezity je ten mortal strike
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:38:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mne se casto stava, ze se to 3min magovi nekdy podari, ale dalsi hru vim, ze je to on, ten kterej lehne do par sec a bude rad za to, kdyz stihne pom pyro nedej boze jestli stihne fireblast nebo ho nekdo nedispellne.

Jinak vedel jsem, ze se Rakhen ozve , ale /nod

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 16/05/2007 :  12:44:44  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
To tjtm: tak to je mi lito, jestli to na tebe tak pusobi :D
jsem jen lamka, co ma odehranych par her a narazi na dalsi takovy lamky, ktery nevedej co s takovym aoe delat a proto je obcas porazim. A obcas taky ne. V plusu jsme jen dost jemne :D
Nicmene ac jsem lama, AoE je proste sila a kdyz to protivnik neceka, tak muze snadno rozhodnout o vitezstvi.
Jinak co ses za char? Shanim naky healery... ti moji stavkujou :(

To ZiELL: njn, proto pokud jdem na ten samej team podruhe, uz se do toho aoe moc nezenu a snazim se zasahnout do boje co nejpozdejs, aby se na me hned nefocusli.

Ad Dispell AP: tak to je dost svinstvo :D

Shu Oxx
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/05/2007 :  16:38:53  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ad Dispell AP: tak to je dost svinstvo :D

Ovšem nesmí na mě zrovna procnout mace specka Ono i o té haluzi to trochu je, bohužel...

Jinak spíš bych se bavil o věcech které jsou trochu mimo, nebo je Blizzardi vzhledem k arénám vyloženě nedomysleli (spíš nepomysleli).

Typicky:

- Curse of Tongues - v současné podobě a bez diminishing returns (?) - absolutní demence... A patch nikde.
- Cyclone který nelze nijak sundat - ještě bych to vylepšil a udělal z toho instant...
- Bestial Wrath/Beast Within a výsledná imunita úplně na všechno, na 18 sekund, bez jakýchkoliv negativních efektů

atd atd...

Edited by - Marigold on 16/05/2007 16:47:14
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 16/05/2007 :  18:09:48  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Je to zajimavy, ocekaval bych, ze cyklon pude dispellnout, jako past huntarda ci ovce. Ale to asi jeste prijde v dalsich patchich...

co me stve je druid, kterej ma na sobe dve hotky, bear formu, ten heal v bear forme... to se proste neda zabit :(

A pak taky Cloak of shadows... to je svinstvo, bych blil... caster kdyz nema prostor kam zdrhat a insignii (remove slowing effects), tak proste nema sanci.

Jenze bez toho by byly boje otazkou 20 vterin a ne minuty, jak je to ted. Coz by byla asi dost nuda.

Shu Oxx
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/05/2007 :  19:14:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja se nejvic ze vseho tesim na ten paladin nerf a je mi jedno, ze u toho nerfnou myho shamana dvakrat tolik, ale ten pala to potreboval jako sul
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/05/2007 :  19:40:01  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to zajimavy, ocekaval bych, ze cyklon pude dispellnout, j

no nevim 6sec. na DR...to to kouzlo muzes potom zrusit rovnou...
jo kdyby z nej udelali ovci jako maj magove ;-) ale to neudelaj protoze by potom moonkini meli chran buh nejaky CC do pve...

no mmo
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:21:11  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No, pravda, u CloS musím uznat že jakkoli dovede nas.at, tak kdyby ho rougům nedali, byli by úplně, ale úplně k smíchu. Holt char založenej na tom že někoho utluče než se má vůbec možnost bránit, a najednou mají všichni dvakrát tolik hp... IMHO s CloS je rogue teď někde tam kde měl být odjakživa.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 17/05/2007 :  00:22:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

ja se nejvic ze vseho tesim na ten paladin nerf a je mi jedno, ze u toho nerfnou myho shamana dvakrat tolik, ale ten pala to potreboval jako sul

Zas tak moc si od toho neslibuj, brutální snížení healing abilit se nekoná, prostě dřív dojde mana.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2007 :  09:22:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Zas tak moc si od toho neslibuj, brutální snížení healing abilit se nekoná, prostě dřív dojde mana.

konecne dojde mana
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/05/2007 :  10:28:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

konecne dojde mana

I tak mu dojde později než priestovi, druidovi nebo shamanovi takže e... no to je fuk.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2007 :  10:45:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
rozdil je v tom, ze priest/druid/shaman s jejich soucasnou situaci umi zit, paladinove budou hodne prekvapeny
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:05:27  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

rozdil je v tom, ze priest/druid/shaman s jejich soucasnou situaci umi zit, paladinove budou hodne prekvapeny

mozna tak v pve, nicmene v pvp bude pala porad best combat healer, tam se nic nemeni

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:07:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

mozna tak v pve, nicmene v pvp bude pala porad best combat healer, tam se nic nemeni

tak tam je to dano tim ze ma bublinu a blessingy, i kdyby lecit neumel tak pro jeho schopnost dispellu, blessingu a preziti by porad stalo za to ho mit v teamu
ale prave v arene bude znat ten nerf taky a hodne ;) na to se tesim nejvic
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:35:13  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Seth

[quote]Originally posted by MegaDeath
ale prave v arene bude znat ten nerf taky a hodne ;) na to se tesim nejvic

Nebude. Pokud necha nejaky tym protivnikova palata vyplacat celou manu na healy, tak nejspis prohraje tak jako tak. Vyhravaj tymy ktere protivnikum healery odstavej a je uplne jedno, kolik maj ti healeri many ci jak efektivne healujou.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:47:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nesouhlas, v arenach velice casto koncime na to komu prvni dojde mana, nejcasteji to je znat ve 2v2, kde mas vzdycky kombo healer+dmg dealer (pala+warr = neco jako 50% 2v2 teamu)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:15:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Nebude. Pokud necha nejaky tym protivnikova palata vyplacat celou manu na healy, tak nejspis prohraje tak jako tak. Vyhravaj tymy ktere protivnikum healery odstavej a je uplne jedno, kolik maj ti healeri many ci jak efektivne healujou.
No my projeli těch arén už docela dost prostě jen na tom že já (druid) + shaman skončíme oom dřív než paladin + něco. Do té doby je to třeba 3v4, 4v4, 4v5 nebo naopak (obvykle jeden člověk na jedné straně umře na střet s pyro), ale pak jsem prostě bez many i po innervate, shammy taky a paladin na nás kouká s 50% many a háže jeden heal za druhým.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2007 :  14:22:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

nesouhlas, v arenach velice casto koncime na to komu prvni dojde mana, nejcasteji to je znat ve 2v2, kde mas vzdycky kombo healer+dmg dealer (pala+warr = neco jako 50% 2v2 teamu)

Tak 2vs2 bych to aj chapal, ale koho zajima 2vs2? :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2007 :  14:27:24  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
No my projeli těch arén už docela dost prostě jen na tom že já (druid) + shaman skončíme oom dřív než paladin + něco. Do té doby je to třeba 3v4, 4v4, 4v5 nebo naopak (obvykle jeden člověk na jedné straně umře na střet s pyro), ale pak jsem prostě bez many i po innervate, shammy taky a paladin na nás kouká s 50% many a háže jeden heal za druhým.

A nikdo mu neda fear, cs, pummel, cyklon, kick, silence, stun, blind, ovci, past, whatever?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/05/2007 :  14:28:23  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak 2vs2 bych to aj chapal, ale koho zajima 2vs2? :)

To se stává celkem často i v 3v3 nebo 5v5...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/05/2007 :  14:55:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

tak tak
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 17/05/2007 :  15:32:49  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
vy ste bratia?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 17/05/2007 :  17:13:31  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... tak jsme vcera 8x prohrali a ani jednou nevyhrali... prvnich pet proher bylo za 5, 5, 5, 3 a 3 body.. zbytek uz byly normalni grupy, ale uz jsme byli tak zdeptani, ze jsme nikoho ani nezabili :(

proc nas to petkrat za sebou posle proti naprosto neadekvatnimu nepriteli?

Shu Oxx
Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 17/05/2007 :  17:32:06  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm... tak jsme vcera 8x prohrali a ani jednou nevyhrali... prvnich pet proher bylo za 5, 5, 5, 3 a 3 body.. zbytek uz byly normalni grupy, ale uz jsme byli tak zdeptani, ze jsme nikoho ani nezabili :(

proc nas to petkrat za sebou posle proti naprosto neadekvatnimu nepriteli?

to nemas jeste tak hrozny nas to zase hodilo nekolikrat za sebou proti tem ranged (cti dva arc/fire magove hunter a podobny pekla) super nebojacnejm souperum ktery 20 min cekaj za sloupem nez teda pochopej ze nejsem tak blby aby sme na ne nabehli, takze tech par her zabralo pulku vecera to pak byla teprv sranda...pravda ja pri tom na druhym monitoru surfuju nebo si neco ctu takze me to zas tolik nesere ale ten system je v tomhle blbej no..

zas si to vem ze 5x potkas nekoho kdo na tebe proste nema to pak zas zvedne naladu teamu :)

dá si někdo broskvičku?

Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!

go will rule the world once again!! prepare yourself...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/05/2007 :  11:59:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja celkem nechapu ze vam vadi ze nekdo ceka za sloupem kdyz vy delate uplne to stejny ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/05/2007 :  13:51:50  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ja celkem nechapu ze vam vadi ze nekdo ceka za sloupem kdyz vy delate uplne to stejny ...

Jak proti komu. Preci jen od tymu rogue + warr + druid + palat + holy priest tezko muzes chtit, aby chargoval na tym 2x pompyrohappy mage, huner, lock, palat.
Vetsina boju s normalnim tymem ma klasicky prubeh: chvilku okukovat, domluvit taktiku, postupne se vysunout, provokovat purgema a podobne, coz velmi brzo vyusi v bitku.
Go to Top of Page

henry
Starting Member

51 Posts

Posted - 27/05/2007 :  23:46:10  Show Profile  Visit henry's Homepage Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

http://www.gamepark.cz/blog/wow_je_pro_lamy_aneb_wow_vs_co4296.htm

WoW hraju uz od zacatku.Predtim jsem hral Call of Duty 1 (v CZ top) a Call of Duty 2 for fun. Docela to ale s tim vystih az teda na to PvE v tom pravdu podle me nema.I pres to ze WoW neni moc o skillu jak hry typu CS,COD,Q3 .. tak WOW fakt zeru:D
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000