Author |
Topic  |
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 14:05:53
|
Jak jste si vsimli od vcerejska nam nebezi servry codemasters uvadi jako pricinu zavadu na hardware prace na opravach probihali celou noc a dneska pozde odpoledne by to melo bezet :)
Kdyz tak tenhle topic pozdeji smazte
|
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
Edited by - Ctp.Flamingo on 18/04/2007 14:06:29
|
|
| |
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 14:33:36
|
no to sice pobezi, ale asi na zaloznim serveru a uz dopredu varuji ze to nebude nic moc. Vidim to tak, ze si dneska o5 nezahrajem. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:25:32
|
ooff reply- Flami ty jsi ten obráek tady co máš v avataru vzal od Sethe z codamesters fora? Má totiž úplně stejnej už rok. |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:34:49
|
No nevím jestli poběží, ale doufám, že aspon na to abych si založil postavu jo.. sice jsem hrál betu, ale jsem zvědavej na to kouzlo toho, že budu už muset se naplno rozhodout jestli tento nebo tento server jestli tato nebo tato postava a jaké vlasy.. a tak..
A to by jsi mi mohl Sidinusi poradit.. když budu hrát na RP serveru můžu hrát beztrestně za female char? Já si totiž myslím, že když mám s nějakou postavou trávit tolik času a vidět ji většinou zezadu celou dobu tak raději se koukám na ženský zadek než mužský :D |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:38:47
|
Mno jistě! Já si teda dávám female obvykle jako alta, nebot když už hru jednou projdu začnu se dívat na věci jiným pohledem (tedy trochu víc zezadu:). Samozřejmě že můžeš dokonce nám ženské poněkud chybí jak jsem viděl. |
 |
|
Bone
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:46:32
|
tak to je super, člověk (tedy hobit) má celý den volno a zrovna musí být servery dole , a to ještě sami neví kdy to půjde, no nic půjdu si radši zahrát florbal |
Barabu (LOTRO, Laurelin, Burglar, mistr hobit) Barabu (UO-DP retired) Bonehunter (UO-Moria retired) Barabu (WoW-Hellscream retired) Marabu (WoW-Thunderhorn retired)
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:48:29
|
Hmm a servery nahodí zítra kdy jsem skoro celý den pryč..skvělé. |
 |
|
Bone
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:51:31
|
quote: Originally posted by Sidinus
Hmm a servery nahodí zítra kdy jsem skoro celý den pryč..skvělé.
13.08 - We have actually been able to try a plan B and this solution is currently in testing. If all goes well we hope to bring some servers online within the next hour or so. If this does not work we will resort to the previous plan A of moving to the backup servers.
no tohle je poslední zpráva ve foru, ale tu hodinku a tak, jak píšou trošku přetáhli , od té doby nic |
Barabu (LOTRO, Laurelin, Burglar, mistr hobit) Barabu (UO-DP retired) Bonehunter (UO-Moria retired) Barabu (WoW-Hellscream retired) Marabu (WoW-Thunderhorn retired)
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:51:41
|
No vida to znamená jen jedno.. jdu lejt :))
Ohledně toho RP: když budu dívčina mluvím jako dívka nebo jako chlap na rp serveru? :)) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:57:29
|
quote: Originally posted by Bone
13.08 - We have actually been able to try a plan B and this solution is currently in testing. If all goes well we hope to bring some servers online within the next hour or so. If this does not work we will resort to the previous plan A of moving to the backup servers.
no tohle je poslední zpráva ve foru, ale tu hodinku a tak, jak píšou trošku přetáhli , od té doby nic
Toto je posledni zprava:
Today 1:32 pm The other four are now going for internal testing - the first four *seem* to be ok
We'll know very shortly on the outcome! Keep those fingers crossed.
As for you guys sneaking in, well of course we can stop external people coming in however in the excitement, someone forgot and some of you sneaked in only to be booted shortly thereafter.
Today 1:56 pm Servers going up now! |
Edited by - VT on 18/04/2007 15:59:02 |
 |
|
Bone
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:01:28
|
njn servery už nejsou down, už jsou pouze closed  |
|
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:13:29
|
Servery jsou up!!!!!!!!!!!!!!!! |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:14:29
|
Uppps ten preorder se teda moc nevyplati, jeste jednou to takhle spadne a za 5 dolaru si clovek zahraje jeden den.. Asi dobre vedeli proc to tak propagovali... |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:25:26
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Uppps ten preorder se teda moc nevyplati, jeste jednou to takhle spadne a za 5 dolaru si clovek zahraje jeden den.. Asi dobre vedeli proc to tak propagovali...
No preorder bezel bez problemu 4 dny. 1 denni vypadek je stale ok, pac preorder o ten 1 den drive zacal. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:27:54
|
Hlavně ti těch 5 liber ne dolarů vrátí, když si to od nich koupíš :D
Takže jak by řekl Beda Travnicek: A mám to zadarmo :D |
 |
|
Bone
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:29:34
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Servery jsou up!!!!!!!!!!!!!!!!
jako vždy naschvál , čekám celý den a teď musím pryč a ejhle |
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 16:50:52
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Uppps ten preorder se teda moc nevyplati, jeste jednou to takhle spadne a za 5 dolaru si clovek zahraje jeden den.. Asi dobre vedeli proc to tak propagovali...
No to se trošku pleteš. Jednak začal preorder o den dřív a jednak hlavním lákadlem preorderu není hraní o 10 dní dříve, ale možnost aktivace founder programu. navíc jak už někdo psal,když to objednáš u codemasters, tak těch 5 EUR ti z objednávky plné krabice strhnout, takže to máš zadarmo. A jiné obchody to dokonce nabízejí v podstatě zadarmo, když si předobjednáš tu hru. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 17:42:24
|
To bylo postesknuti, neprud  Samo ze mas pravdu, dokonce sem te 5 librove slevy vyuzil  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 18:01:02
|
18:00 dnes Neschopnost se nalogovat.. asi spálím nějakou čarodějnici. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 20:12:46
|
quote: Originally posted by Azkaban
18:00 dnes Neschopnost se nalogovat.. asi spálím nějakou čarodějnici.
Už mě to sere je to týden co týden.. fuck |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 20:18:04
|
18:00 dnes Neschopnost se nalogovat.. asi spálím nějakou čarodějnici.
Už mě to sere je to týden co týden.. fuck
Dýchej.... |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 23:14:30
|
quote: Originally posted by Gabriel
Dýchej.... [/quote]
Dík to pomohlo.. sice to asi nikoho nezajímá, ale aspon jsem se stavil u kamaráda co mi půjčil na 6 dívkách všechny prsteny. Prej to má všechny scény i ty co nebyli ve filmu a navíc 7.1 zvuk.. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 23:20:32
|
no to musi byt pekne roztomile divky |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 23:50:37
|
quote: Originally posted by Reyden
no to musi byt pekne roztomile divky
 taky sem premejslel jaky divky s prsteny mu pujcil :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 01/05/2007 : 00:31:12
|
prsteny bych vratil a divky si nechal, zenskych neni nikdy dost  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/05/2007 : 08:34:52
|
nojo ale kde dneska seženeš hluchoněmou krásku co má rybařský člun a její otec vlastní pivovar :( |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 07:23:09
|
Drzte se tematu v opacnem pripade lock. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 19:55:32
|
Nevim co se deje, provedl sem patch a nasledne se naloguju, vezme me log, pak connecting to world RP Laurelin a nasledne to vytuhne. Nekdo ma podobny problem? Asi jo
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=173017 |
Edited by - Morpheus.cz on 02/05/2007 20:05:02 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 23:03:34
|
me to jde  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 00:08:46
|
English
02/05/07 - 21:50
Hello everyone,
We currently have no progress statement, work continues. We would like to reiterate our apology to the community and our commitment to resolve this issue permanently ASAP. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 00:40:24
|
nejde jen 1/3 hracu, zbytek se muze nalogovat |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 00:56:27
|
jj :) ten muj problem s error - 404 byl kvuli necemu jinemu |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 11:51:10
|
Stalo sa este niekomu ze po vypadku zo 6.5. sa vam postava vratila na predchadzajuci level a vsetky questy co ste urobili asi poslednu hodinu pred vypadkom mozte robit odznova?
|
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 18:15:24
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Stalo sa este niekomu ze po vypadku zo 6.5. sa vam postava vratila na predchadzajuci level a vsetky questy co ste urobili asi poslednu hodinu pred vypadkom mozte robit odznova?
jj v noci sa im pokaslal server a vratili save. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 18:51:47
|
jj.... musim rict ze tragictejsi pripad neschopnosti nez predstavuji Codemasters jsem jeste v online hrach nezazil....
Stucked chary - to je vec se kterou valcili uz v DDO pred rokem - do dneska je to problem.
No a ted prozmenu nejde vubec nalogovat:
System.Net.WebException: The request failed with the error message: -- <html><head><title>Object moved</title></head><body> <h2>Object moved to <a href='http://lotro-europe.com?aspxerrorpath=/GLS.AuthServer/service.asmx'>here</a>.</h2> </body></html>
--. at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall) at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.EndInvoke(IAsyncResult asyncResult) at com.turbine.launcher.gls.GlobalLoginSystemAuthenticationService.EndLoginAccount(IAsyncResult asyncResult) at com.turbine.launcher.Services.SOAPAuthenticator.EndAuthenticate(IAsyncResult ar
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 18:54:05
|
Také se mi zobrazuje |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 19:00:54
|
quote: Originally posted by brutus
jj.... musim rict ze tragictejsi pripad neschopnosti nez predstavuji Codemasters jsem jeste v online hrach nezazil....
Souhlas, jsou to neuvěřitelní šašci. Na úrovni francouzů z WoW. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:33:04
|
Víte co už mě to unavuje tu čist jak furt brečíte. Jasné servery vypadávají, ale uvědomte si, že je to nová hra a prostě to jsou porodní problémy.. vydržte. Ta hra je výborná.. tak si zatím pustte třeba Prison Break ;)
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:38:25
|
tady nejde o to jestli je to nová hra, když nejde lognout se ani do DDO, prostě ověřovací server je v pitchi. Zajímavé že v US žádné problémy nejsou. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:39:10
|
Jsou tu i taci, kteri stale cekaji na LOTRO z Xzone, takze nechapu, jak se muzete rozcilovat kvuli takove malickosti jako vypadek serveru. Ja uz mam "vypadek" serveru nekolik dni!!!   |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:42:36
|
Jasně chápu, ale já to prostě beru tak, že to prostě ve zrození trošku bolí.. to že jdou US mě nějak netíží.. prostě pro mě to znamená, že si najdu jinou činnost.. například vyšívání :D Podle mého si za měsíc na tyhle problémy ani nevzpomeneme.. ještě jich pár bude než se to tam naučí resetovat a pak to pojede jako po másle.
problém toho kdo nemá krabici je jiná.. to je průser, kterej vážně zamrzí. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:42:58
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jsou tu i taci, kteri stale cekaji na LOTRO z Xzone, takze nechapu, jak se muzete rozcilovat kvuli takove malickosti jako vypadek serveru. Ja uz mam "vypadek" serveru nekolik dni!!!  
Pošli prachy na účet a pošlu ti klíč i founder klíč :D |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:43:37
|
Víte co už mě to unavuje tu čist jak furt brečíte. Jasné servery vypadávají, ale uvědomte si, že je to nová hra a prostě to jsou porodní problémy.. vydržte. Ta hra je výborná.. tak si zatím pustte třeba Prison
Tak to nečti. Já tu naopak žádné zbytečné nářky nevidím. Prostě to jsou šašci, kteří mají roky problémy podobného charakteru a Turbine to neskutečně ubližuje.
A když už seriál, tak jednoznačně Heroes. Což právě dělám :-) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:43:59
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jsou tu i taci, kteri stale cekaji na LOTRO z Xzone, takze nechapu, jak se muzete rozcilovat kvuli takove malickosti jako vypadek serveru. Ja uz mam "vypadek" serveru nekolik dni!!!  
Pošli prachy na účet a pošlu ti klíč i founder klíč :D
Uz je to zaplaceny a nekde v Kotehulkove na poste. Pocitam, ze to tady bude zitra, ale to je naposledy, co objednavam v CR. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:47:20
|
quote: Originally posted by Gabriel
Víte co už mě to unavuje tu čist jak furt brečíte. Jasné servery vypadávají, ale uvědomte si, že je to nová hra a prostě to jsou porodní problémy.. vydržte. Ta hra je výborná.. tak si zatím pustte třeba Prison
Tak to nečti. Já tu naopak žádné zbytečné nářky nevidím. Prostě to jsou šašci, kteří mají roky problémy podobného charakteru a Turbine to neskutečně ubližuje.
A když už seriál, tak jednoznačně Heroes. Což právě dělám :-)
TO BE CONTINUED  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 20:56:44
|
Víte co už mě to unavuje tu čist jak furt brečíte. Jasné servery vypadávají, ale uvědomte si, že je to nová hra a prostě to jsou porodní problémy.. vydržte. Ta hra je výborná.. tak si zatím pustte třeba Prison Break ;)
ale howno nova hra - tohle nema s LOTRO vubec nic spolecnyho - je to shitovej login server Codemasters co nefungoval nikdy poradne...
(btw teste se na konec prvniho mesice - kdyz doslo k teto "neocekavane udalosti" v DDO tak ac jsem mel zadanou kartu od zacatku tak mne vykopli ze hry a mezi tim nez si Codemasters stahli penize a tim nez mne zas do hry pustili probehli asi 3-4dny.... a to jsem celou tu doby videl na online bankingu ze si ty prachy stahli :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 22:50:46
|
ze ja blbec jsem se na veceri odlogovaval ...  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 08/05/2007 : 22:54:26
|
ze ja blbec jsem se na veceri odlogovaval ... 
v 19:30 sem si řek dam si rychlej restart compu na večerní hraní a jak to dopadlo huntím tady posty |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 08/05/2007 22:54:53 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 16:47:54
|
quote: Originally posted by Jaffa
ze ja blbec jsem se na veceri odlogovaval ... 
v 19:30 sem si řek dam si rychlej restart compu na večerní hraní a jak to dopadlo huntím tady posty
Sem to měl podobné.. celý den jsem někde lítal a večer jsem k tomu sednul a tadá.. down :)) To je zákon schválnosti.:) |
 |
|
Topic  |
|