Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Crafting
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:04:48  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Doufam, ze timto dotazem neporusuju nejake pravidlo ohledne bety.
Zkousel jsem, jak je to s remesly. Vybral jsem si Armsman. A ted v cem je problem. Suroviny pro Weaponsmith ziskam z Prospektor, ale jak ziskam suroviny pro Woodworkera? To musim hledat nejakeho hrace, co je Forester nebo se to da nekde koupit? Jo jeste k tomu Prospektorovi. U toho dolu trpasliku (kde se zacina) je nakej chlapek, co dava asi neco jako povoleni k tezbe, vyrizeni trva nekolik hodin, a pak bych mel v truhle najit nejakou rudu, ale nic tam nebylo. Bohuzel anglictina neni moje silan stranka, takze jsem asi neco nepochopil. K cemu to u toho dolu je a jak to funguje?

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:23:35  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seekerb12

Zkousel jsem, jak je to s remesly. Vybral jsem si Armsman. A ted v cem je problem. Suroviny pro Weaponsmith ziskam z Prospektor, ale jak ziskam suroviny pro Woodworkera? To musim hledat nejakeho hrace, co je Forester nebo se to da nekde koupit? Jo jeste k tomu Prospektorovi. U toho dolu trpasliku (kde se zacina) je nakej chlapek, co dava asi neco jako povoleni k tezbe, vyrizeni trva nekolik hodin, a pak bych mel v truhle najit nejakou rudu, ale nic tam nebylo. Bohuzel anglictina neni moje silan stranka, takze jsem asi neco nepochopil. K cemu to u toho dolu je a jak to funguje?

Pravidla Bety neporusujes, protoze NDA zrusili. Zbytek netusim.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/02/2007 :  17:37:31  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Woodworker vyuziva sluzeb forestera. Kdyz ja si volil craft tak Woodworker/Forester/Farmer.

S tim tezenim...to je quest jako kazdy jiny a zezacatku muzes kutat T1 sutry jak chces.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 19/02/2007 :  20:19:16  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Dik za odpoved. Jak na to tak koukam tak takovy Woodsman a Explorer to maji jednodussi tim, ze obsahuji 2 sberatelske crafty, zato takovej Scholar to ma asi tezky.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/02/2007 :  08:08:29  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dik za odpoved. Jak na to tak koukam tak takovy Woodsman a Explorer to maji jednodussi tim, ze obsahuji 2 sberatelske crafty, zato takovej Scholar to ma asi tezky.

To je pravda...Scholar je zavisly na lootu.

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:20:19  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
A nebo na aukci. Taky sem tam tuhle koupil naky ingoty.

Vi teda nekdo, co dela ten hornik (Onar, stoji u Silver Deep) u ktereho si muzete po urcite dobe vyzvednout klic a otevrit truhlu s rudou.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:25:20  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nebo na aukci. Taky sem tam tuhle koupil naky ingoty.

Vi teda nekdo, co dela ten hornik (Onar, stoji u Silver Deep) u ktereho si muzete po urcite dobe vyzvednout klic a otevrit truhlu s rudou.

No vidis, na aukce bych uplne zapomel.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/03/2007 :  13:37:36  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
nevím jak je to u ostatních povolání, ale armorsmithovi stačí si udělat alta forestera (hodinka práce), který mu sesbíranou kůži vydělá a má po starostech ... sbírat si ji může sám, padá jako loot narozdíl od kamení, větviček a podobně
Go to Top of Page

miyagi
Starting Member

6 Posts

Posted - 26/04/2007 :  16:12:03  Show Profile Send miyagi a Private Message  Reply with Quote
Ten hornik u siverdeep mine ti proda svitek, je jich vic podle druhu materialu, ze svitku si vezmes kvest, pokecas s hornikem a po urcite dobe, zalezi na svitku, ti da klic a v truhlicce najdes rudu, nebo aspon ja ji tam nasel.

Baraniath Haeragan of Rohan
minstrel, toho casu lvl 18
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/04/2007 :  18:49:13  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

nevím jak je to u ostatních povolání, ale armorsmithovi stačí si udělat alta forestera (hodinka práce), který mu sesbíranou kůži vydělá a má po starostech ... sbírat si ji může sám, padá jako loot narozdíl od kamení, větviček a podobně

Takhle jsem to řešil i já. Vím, že na jednu stranu je to nastaveno tak, že je to teamová hra, ale prostě jsem zvyklý z ostatních her se spoléhat dost na sobě.
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 26/04/2007 :  20:48:57  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miyagi

Ten hornik u siverdeep mine ti proda svitek, je jich vic podle druhu materialu, ze svitku si vezmes kvest, pokecas s hornikem a po urcite dobe, zalezi na svitku, ti da klic a v truhlicce najdes rudu, nebo aspon ja ji tam nasel.

No ja tam prave nic nemel. Ale to bylo v bete, mozna to bylo tim.
Go to Top of Page

miyagi
Starting Member

6 Posts

Posted - 27/04/2007 :  05:25:51  Show Profile Send miyagi a Private Message  Reply with Quote
Mozna, v bete sem zkousel takhle brat jenom drevo, a to sem tam mel pokazdy.

Baraniath Haeragan of Rohan
minstrel, toho casu lvl 18
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:16:25  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miyagi

Mozna, v bete sem zkousel takhle brat jenom drevo, a to sem tam mel pokazdy.

Za nejakej ten tyden se doufam dostanu k ostre verzi, tak pak uvidim.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  11:33:21  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
1. Tak jak se vám kraftí popřípadě jak se vám vydělává.
2. Už jste si udělali něco pěkného na sebe?
3. K čemu dobré je farmaření?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/04/2007 :  17:47:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Vůbec nechápu jak Turbine mohli vymyslet něco jako armsmith, přesněji weaponsmith, cokoliv co člověk udělá stojí za jedno velké hovno,protože cokoliv co dostaneš za questy je lepší než to co můžeš na svém levelu momentálně udělat a navíc to co se podobá tomu co jsi získal za quest chce ještě +5 level navíc než sám máš, kdo to kurwa asi tak koupí? možná něco pak bude dobrého z raid loots, ale od apprentice po artisan to je naprosto o ničem a ještě musíš kempovat na spešl recepty (co jdou vyrobit jenom jednou) ingredienci z nějaké signature mrdky.
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 30/04/2007 :  17:56:29  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Vůbec nechápu jak Turbine mohli vymyslet něco jako armsmith, přesněji weaponsmith, cokoliv co člověk udělá stojí za jedno velké hovno,protože cokoliv co dostaneš za questy je lepší než to co můžeš na svém levelu momentálně udělat a navíc to co se podobá tomu co jsi získal za quest chce ještě +5 level navíc než sám máš, kdo to kurwa asi tak koupí? možná něco pak bude dobrého z raid loots, ale od apprentice po artisan to je naprosto o ničem a ještě musíš kempovat na spešl recepty (co jdou vyrobit jenom jednou) ingredienci z nějaké signature mrdky.

Mam ale pocit ze kdyz jednotlivy stupen namasterujes tak predmety co potom vyrobis s pomoci master options uz jsou vcelku fajn

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  17:59:27  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak na to máme asi podobný názor, protože já to cítím také tak.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 30/04/2007 :  18:39:56  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

quote:

Mam ale pocit ze kdyz jednotlivy stupen namasterujes tak predmety co potom vyrobis s pomoci master options uz jsou vcelku fajn

jj obycajne bez mastery nema cenu ani davat na ah, je problem predat aj loot co je lespi.
ja mam zatial tailor apprientice mastery a vyrobil som 3 master chesty pre lvl 7 a predali sa !! aj ked zisk iba par striebornych (stejne som sa divil ze to niekto kupil), skusil som to iba kvoli tomu ze som mal ten fialovy master item
pri crafteni mi vadi :
- ze kym nemam master tak nevidim aky filaovy item na to treba, v bete to fungovalo,
- cena vyrobeneho brnenia/zbrane/ ... je nizsia ako su nutne vyrobne naklady-tie co musis u vendora kupit, neratam suroviny co sa daju nafarmit, napr. na vyrobu clot armoru som musel kupit za vyse 5s latku a predajna cena tohoto vyrobeneho armoru bola 1.80s u vendora !! dost postavene na hlavu, asi tam maju chybu v scripte

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/04/2007 :  20:30:39  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
hadam ze je takhle na zacatku jeste tezkou soudit vyuzitelnost craftu .. cetl jsem ze by z craftu mely byt nejlepsi veci, tak uvidime

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/04/2007 :  21:16:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

hadam ze je takhle na zacatku jeste tezkou soudit vyuzitelnost craftu .. cetl jsem ze by z craftu mely byt nejlepsi veci, tak uvidime

z toho co je v high end zónách (T5 elven steel, ancient steel) se ty věci prostě nevyplatí používat, kdyby to mělo nižší level req. ale když to má level req. 47, tak to je fakt mimo, protože za quest co jsi udělal na levelu 40 s partou máš lepší věc nebo stejnou jako chce právě crafted věc s level req. 47. Kdyby lidi mohli sólovat vyšší questy a neměli by na výběr než si koupit takovédle srandy, ale 90 procent questů nad level nevím dejmetomu level 25-30 už moc sólo není, nad už prakticky vůbec ne, ale o tom se ví.
Prostě crafting je zatím pouze pro zábavu, pokud se ti nechce levelovat.

Eki : no crit verze jsou o chlup lepší ale pořád to není vončo.

Uvidíme co přidají v tom prvním addonu, chce to lepší recepty a bez nějakých šílených ingrediencí co padají z příšery co se objeví jednou za hodinu .. a abys pak zjistil že to stejně neprodáš pomalu ani zadarmo, jenom si to můžeš dát tak akorát na výstavku do banky kde už tak není moc místa :P

No a pak taky nechápu když se dělají lepší kvality kladívka, krumpáče a dalších sranda na craftění, že se nezlepšuje i durability, která je pořád stejná a po 60 použití musíš kladívko atd. opravovat, tohle je taky trošku uhozené, o délce dělání lepších ingotů ani nemluvě.

Jinak mě to ale baví že :D

Edited by - spajdr on 30/04/2007 21:18:14
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 01/05/2007 :  08:34:08  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Ja to citim tak ze jak vytahnes craft na maximum tak postupne snad pridavanim dalsich packu pribude receptu na zajimave veci ktere jiz budou slusne prodejne, takze snad pak na tom clovek bude moci trochu vydelavat.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 08/05/2007 :  06:50:49  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Co presne vyraba scholar? to je nejaky alchymista alebo enchanter alebo co to je? Je v LOTRO vobec nejaky alchymista?
A co cooking oplati sa to? daju sa vyrabat zradla co ozdravuju pocas boja popripade pridavaju nejake buffy?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  09:09:14  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Řek bych ře spotřební craft bude zase nejlepší tj. Scholar a Cooking a Farmer, sám sem rozjel armorera protože mě baví a mam radost z každého nového kousku.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 08/05/2007 :  11:13:28  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

Co presne vyraba scholar? to je nejaky alchymista alebo enchanter alebo co to je? Je v LOTRO vobec nejaky alchymista?
A co cooking oplati sa to? daju sa vyrabat zradla co ozdravuju pocas boja popripade pridavaju nejake buffy?

Scholar dela napriklad svitky s bufy pro celou grupu pokud vim, dela toho i vice ale ja ho nemam tak nevim

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 08/05/2007 :  17:47:26  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Scholar dela svitky,barvy na obleceni,lektvary. A kazde jidlo ti pridava nejake hodnoty nebo trochu leci v prubehu boje,nebo mimo nej. Jestli se to oplati nevim,podle me je crafting na nizsisch lvl spise zabava nez pro nejake velke vyuziti ve hre.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller

Edited by - Martin on 08/05/2007 17:55:19
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 08/05/2007 :  18:17:26  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Na bezne low lvl hrani se zda, ze vyuziti vyse zminenych craftu je spis urcene pro zabavu. Pro planovane high hrani (raidy, "datadisky",...) se jevi tyto crafty jako veledulezite. To jidlo/svitek muze byt presne ten kousek, ktery chybi k uspechu (mluvime o velkych grupach). Ono jidlo +41 k Agil/Might/Vit (crit na Delicious Steak, Feast of Rohan, Masterful Mash) nebo kratkodobe buffy scholara (20% increase in critical hit chance ci husty moral/power buff na wpn atd) x pocet lidi v grupe/raidu bude setsakra znat ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/05/2007 :  18:55:24  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

Na bezne low lvl hrani se zda, ze vyuziti vyse zminenych craftu je spis urcene pro zabavu. Pro planovane high hrani (raidy, "datadisky",...) se jevi tyto crafty jako veledulezite. To jidlo/svitek muze byt presne ten kousek, ktery chybi k uspechu (mluvime o velkych grupach). Ono jidlo +41 k Agil/Might/Vit (crit na Delicious Steak, Feast of Rohan, Masterful Mash) nebo kratkodobe buffy scholara (20% increase in critical hit chance ci husty moral/power buff na wpn atd) x pocet lidi v grupe/raidu bude setsakra znat ...

Souhlas, proto jsem se defintivně vrhnul na jídlo a farmaření. Je to úžasná pomoc při hře.

Druhá postava je kupodivu scholar :-)

Osobně si myslím, že v následujícím patchi, jak mají být setové armory, tak už v tom budou crafty hrát nějakou roli.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  19:28:33  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Souhlas, proto jsem se defintivně vrhnul na jídlo a farmaření. Je to úžasná pomoc při hře.

Druhá postava je kupodivu scholar :-)

Osobně si myslím, že v následujícím patchi, jak mají být setové armory, tak už v tom budou crafty hrát nějakou roli.

mno doufám protože začínám litovat toho že sem armorer jak sem psal spotřební craft je vždycky nejlepší.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/05/2007 :  20:42:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
weaponsmith ze začátku vypadal špatně, později taky nic moc a najednou když člověk ví co je na grandmasterovi, legendary věci na vyrobení (25dps+ 1h pro level 42 a další statusy), tak to není vůbec zlé, ale to farma dwarf iron ...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/05/2007 :  20:45:12  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

weaponsmith ze začátku vypadal špatně, později taky nic moc a najednou když člověk ví co je na grandmasterovi, legendary věci na vyrobení (25dps+ 1h pro level 42 a další statusy), tak to není vůbec zlé, ale to farma dwarf iron ...

Tak to uz se predem hlasim o dve 1hand pro myho Championa. Nejlepe 2x axe, dekuju mockrat. ;-)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/05/2007 :  20:49:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Tak to uz se predem hlasim o dve 1hand pro myho Championa. Nejlepe 2x axe, dekuju mockrat. ;-)

Uvidíme jak půjdou farmit ty ingredience na crit verze, klasické nebývají tak dobré a chceš ty sekerky pojmenovat svým nickem? to jde taky
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:16:35  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Huste huste. Jmena bych ti rekl pozdeji. :-)) Jsem taky prospektor, pak ti muzu helfnout s resources. Nez budu 40+, tak ubehne par tydnu az mesicu. Ale vis jak, dobry zbrane se nikdy neztrati, i kdyby mely byt zatim ulozeny v bance.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 08/05/2007 21:16:47
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:17:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Huste huste. Jmena bych ti rekl pozdeji. :-)) Jsem taky prospektor, pak ti muzu helfnout s resources. Nez budu 40+, tak ubehne par tydnu az mesicu. Ale vis jak, dobry zbrane se nikdy neztrati, i kdyby mely byt zatim ulozeny v bance.

Akorát Shemi, to aby jsi leavnul RP server a šel na normal, jinak Ti to asi dost těžko udělá :-)
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:26:04  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
mno ten finalni amor craft taky neni špatnej aspoň v té databazi nic lepšího není

http://lotro.warcry.com/db/armour.php?type=111&page=1&sort=level_req+desc

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:29:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
armorsmith je celkově lepší než weaponsmith, protože i na nižších mastery jsou rozdíly mezi noncrit a crit verzí daleko parametrově větší než u zbraní. No a nečekám že za to dostanu nějaké těžké prachy i kdyby ano, tak co s nima že? možná tak na listy pro legendary skilly :)

Edited by - spajdr on 08/05/2007 21:29:36
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:29:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Kua, pred chvili me napadlo, jestli neni nahodou na normalu. Hmm, tak nic no.

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:39:20  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kua, pred chvili me napadlo, jestli neni nahodou na normalu. Hmm, tak nic no.

Shemi písni k nám do Anarúth Orderu máme tam taky už nějaký slušný weaponsmithy a než ti dojde krabice tak možná už budou masteři já vim to byl blbej vtip.

Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:43:47  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
btw vsetko co vyrobim sa da predat resp. dat inemu hracovi, alebo je to ako vo WoW, ze tie najlepsie itemy mohol nosit len ten co ich vybil?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/05/2007 :  21:56:11  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw vsetko co vyrobim sa da predat resp. dat inemu hracovi, alebo je to ako vo WoW, ze tie najlepsie itemy mohol nosit len ten co ich vybil?

Ne myslím že tohle neplatí že craft předměty jsou všechny BoE ale craft má jine omezení.Najdeš vzácné plánky které se naučíš ale mužeš vyrobit jen jeden kus toho výrobku!!! Což je perfektní nápad podle mě a vlastně máš i jeden pokus na master craft takže to bude chtít nejlepší kovařské kladivo, přísady na crit. chance master itemu atd.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/05/2007 :  22:10:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
akorát že u nich nejde přidat crit přísada a nevím proč, ale u použití crit přísady a následně i kladívka (dwarf steel) se dole nepřidají žádné procenta, aspoň u weaponsmitha ne, tak nevím jestli je to jenom grafická chyba nebo skutečnost.
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 08/05/2007 :  22:22:27  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
No musim povedat, ze sa mi ten crafting zacina celkom ppacit ;) ale mal by som este jednu otazku, opat to porovnam s WoWkom: Maju jednotlive suroviny vyssiu cenu ako hotovi vyrobok? Teda sa oplati viac zbierat, alebo je to konecne po logickej stranke normalnejsie, ze ked nieco vyrobim tak to predam za viac ako jednotlive suroviny...? Pretoze vo WoW sa nic vyrabat neoplatilo, uz aj rastliny sa dali predat za viac ako potiony z nich vyrobene a to redcej ani nehovorim o blacksmite...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/05/2007 :  16:46:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ten systém craftu mi připomíná Lineage. Prvním receptem jsi se tu danou věc naučil vyrábět a když jsi to už uměl tak jsi pokaždé potřeboval ten rcp znova. Ještě ted si pamatuji jak sme dropovali bečkové pole :))

Navíc tam byla další drsnost a to 60procentní rcp.. měl jsi prostě 60 procentní šanci, že se ti ta daná věc povede:)) Doufám, že tu nic podobného není..

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000