Jo Plzen 12 soudek by neskodil. (bude pryc nez se kdo rozkouka) Dale dostatek dobreho cerveneho vina do houby. A standardni nabidka vseho mozneho tvrdeho alkoholu.
Jo Plzen 12 soudek by neskodil. (bude pryc nez se kdo rozkouka) Dale dostatek dobreho cerveneho vina do houby. A standardni nabidka vseho mozneho tvrdeho alkoholu.
a hlavně točenou malinovou limonádu pro hašišáky
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Zdarec, je mi to fakt líto, ale ruším svou letošní účast, jsem každý víkend někde v trapu a zrovna po termínu Hlavatice v pondělí jede žena s dětma na dovolenou a tak je to poslední víkend co s něma můžu být. Sorry, tak napřesrok.
To Noe: S tim pivem by asi bylo opravdu fajn pokud by se zadarilo obednat gambace (alespon sem nezaznamenal zadny ohlas proti gambaci - blacka neberu protoze ten pije i vino v s colou ... takze mue pit temer cokoliv) Ale asi vsechno krome svijan a bernardyna ... Hlavu si s tim ale nedelej prinejhorsim si dovezu vino ... :) To Noe2: Platbu jsem jiz zaslal
To Lukas: To je moc dobre uz se tesim jak si zaserfuju.
Mam za ukol zjistit, jestli neni mozny sehnat nejaky ubytovani pro 3-4 lidi (tri urcite). Samozrejme by me zajimalo na kolik by to prislo za dve noci. Muzes mi dat prosim te nejaky info? Dik moc.
Jedna se jmenovite o me, Setha, Elwe a +1 (asi Gurth, kteryho jsem se zapomnel zeptat)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Mam za ukol zjistit, jestli neni mozny sehnat nejaky ubytovani pro 3-4 lidi (tri urcite). Samozrejme by me zajimalo na kolik by to prislo za dve noci. Muzes mi dat prosim te nejaky info? Dik moc.
Jedna se jmenovite o me, Setha, Elwe a +1 (asi Gurth, kteryho jsem se zapomnel zeptat)
Nevim jestli tam budu, ale pokud mohu rict neco k pivu. PLZEN. Vodu nikdo nepije (desitka) a ja mam rad plnotucny.
Edit: Jsem to ale neslusny clovek. Samozrejme DIKEC!!! za info Noe.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Takze squadra bydlici v hotelu Karel IV je nasledujici.
Liska Seth Elwe Gurth Ja Gurrshael Malv Daraque
Pro informaci ten kamp co jsi doporucoval je uplne plnej v tomto terminu, snad krome dvou hruzostrasnych chatek pro 2 lidi.
Edit: Co skopek? Bude plznicka? Gambac je mekkej a Radka nikdo nepije.
Edit2: Tak jedeme vsichni, to bude toco ;-)
Hele lidi fakt mě štvete - je konec měsíce a spousta lidí neuhradila včas ani není shopná napsat nějaký info jak to snimi bude. Jediný Tibor mě napsal email. Je to každý rok stejný - snad jste dospělí a zodpovědní lidé ne ? :(
Hele lidi fakt mě štvete - je konec měsíce a spousta lidí neuhradila včas ani není shopná napsat nějaký info jak to snimi bude. Jediný Tibor mě napsal email. Je to každý rok stejný - snad jste dospělí a zodpovědní lidé ne ? :(
Panove, moc se omlouvam, ale prave jsem se dozvedel, ze termin oslavy 55 narozenin meho taty se presunul presne na vikend naseho srazu... Vzhledem k tomu, ze se mu bude predavat dar za vsechny, nemuzu mu jit poprat sam - i pres mou velkou snahu to proste jinam presunout nejde... Doufam, ze se za me najde nejaky nahradnik.
Panove, moc se omlouvam, ale prave jsem se dozvedel, ze termin oslavy 55 narozenin meho taty se presunul presne na vikend naseho srazu... Vzhledem k tomu, ze se mu bude predavat dar za vsechny, nemuzu mu jit poprat sam - i pres mou velkou snahu to proste jinam presunout nejde... Doufam, ze se za me najde nejaky nahradnik.