Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Koupit či nekoupit tod oč tu běží
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  19:50:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Čauky Lidé dobří,

nedávno mě přestalo bavit WoWko, UO mě znova nevtáhlo do svého nádherného 2D světa a Lineage prošpikovanou botama už mě také neláká. A tak si pokládám otázku zda koupit či nekoupit LOTR. Po pravdě musím říct, že jsem v životě nic od Tolkiena nečetl a tak lákadlo toho, že uvidím svět o kterém se dozvídáš v knihách neobstojí.

Hrál jsem asík 14 dní a bylo to celkem zajímavé. Docela by mě zajímali vaše důvody proč jste si hru koupili.

Předem děkuji za každou rozumnou odpověď.

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/04/2007 :  19:54:06  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja to hraju ciste kvuli tolkien svetu
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  19:55:57  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Pokud jsi prošel toliko MMORPG tedy i Krále UO. Možná se ti bude zdát LOTRO skoro stejné jako WoW, možná i méně náročné. Tak jako tak to doporučuji jako hraní při zaměstnání/škole kdy tiopravdu nic neujde.
LOTRO je dobrý remix všeho co jsme zatím v MMRPG viděli, plus několik nových prvků jako je music systém,Monster play a další avšak maličké věci.Pro ty jemž se líbili knihy je to lákadlo největší úrovně.

Pokud jsi viděl aspoň Sérii Pána Prstenů od Jacksona a líbila se ti a tedy by jsi chtěl zjistit víc o tomto světě, nebude nic lepší než když LOTRO zkusíš a spolu s tím že začneš číst knihu se tím i nádherně zkultivuješ/vyhraješ/prožiješ.

Jde však o tvojí náročnost co se týče originality/podobnosti a vkusu.
Pokud jde o příběhovou věc je to jedna z nejlepších her jakou si můžeš přát.

Abych to tedy řekl na rovinu- Hraji to především kvůli Tolkien světu

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 17/04/2007 19:56:41
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:05:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Je fakt, že příběhově by to mělo být hodně silné. Jen mě trošku mrzí absence mágů :D Vím, že dějově by tam nezapadli. Dál mi tam trochu vadilo to, že si tam nemůžeš tolik pohrát se skilama dané postavy jako třeba uprava buildu ve WoWku, ale myslím si, že tohle přežiju. Na druhou stranu musím říct že grafika a trade skilly vypadali hodně zajímavě.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:09:17  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Umíš hrát na na nějaký hudební nástroj mimoherně? Pokud ANo jistě tě velmi potěší i hudební systém.

Nejlepší sestava jak hrát : Lord of the rings:Shadow of Angmar+Pán prstenů:SPolečenstvo Prstenu v nejnovějším knižním vydání

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:09:55  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Na pozvanku do online sveta Tolkiena sem cekal velmi dlouho, proto pujdu, rozhodne pujdu do Lotra

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:12:35  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Na hudební nástroj bohužel neumím :/ ale začínám se na kytarů :))

Jinak jste mě zlomili, už hledám na netu kde to koupit, abych mohl dnes už hrát :))
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:13:17  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Je to jako když slečna vzdychá ve svých 15 letech nad krásným románem a říká si "Ach jak já bych chtěla být na jejím místě v náruči toho Milionáře"

Tak my jsme vzdychali při posledním dílu Návratu Krále a říkali si to samé (až na toho milionáře)

Mno od roku 2003 jsem čekal na Middle-Earth:Online později LOTR:FO a pak LOTRO (tedy LOTRSOA:) ) a každý den čekání ted vyplnuji minutou ve hře.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:18:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban
Dál mi tam trochu vadilo to, že si tam nemůžeš tolik pohrát se skilama dané postavy jako třeba uprava buildu ve WoWku, ale myslím si, že tohle přežiju. Na druhou stranu musím říct že grafika a trade skilly vypadali hodně zajímavě.

Buildy/talenty ve WoW jsou neco tak primitivniho, ze je ani nelze s moznostma traitu a deedu LOTRA srovnavat.

V LOTRO muzes specovat svuj char pres traity, ktere ziskavas napr. uspesne dokoncenymi deedy. Mne to prijde hrozne zajimave - nic nemas zadarmo, zadne odmackani ikonek pri vyberu talentu - v lotro musis napr. aktivne pouzivat nejaky spell/skill, aby jsi dokoncil deed a ziskal tak trait (ktery pak muzes ci nemusis pouzit).

Turbine jednoznacne rekl, ze neplanuje jednoduche talenty ala WOW, ale chary se budou odlisovat Legendary Traitama.

Edited by - VT on 17/04/2007 20:20:20
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:21:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Je to jako když slečna vzdychá ve svých 15 letech nad krásným románem a říká si "Ach jak já bych chtěla být na jejím místě v náruči toho Milionáře"

Tak my jsme vzdychali při posledním dílu Návratu Krále a říkali si to samé (až na toho milionáře)

Mno od roku 2003 jsem čekal na Middle-Earth:Online později LOTR:FO a pak LOTRO (tedy LOTRSOA:) ) a každý den čekání ted vyplnuji minutou ve hře.

Joo tak to vím co přesně myslíš.. teda ne s těmi červenými knihovnami :) Mám také oblíbené hrdiny, ale podle nich určo žádné MMORPG nebude, ale zase když procházím těmi míste kde se román odehrával tak na mě padne taková nostalgie a pak knížku otevírám znova a zas.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:23:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT
... Traitama.

Tak tohle mě potěšilo. Hrával jsem Lineage a tam si postavy byli rovni jak výbavou tak i skilama.. šlo jen o to kdo měl větší štěstí při echantu zbraně a equiptu a to je vše...

Toto je good news pro mě.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:24:27  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Četl jsi někdy něco od Pierse Anthony? Vydal nádherné knížky jako Chameleon , Magický pramen a úplně převrátil tehdejší pohled na fantasy magii. Právě jsem dostal chut si zase od něj něco přečíst.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:26:13  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
K těm Legendary Traitům - prý to jsou opravdu gigantické bonusy a bude jich opravdu veliký výběr.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:30:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Četl jsi někdy něco od Pierse Anthony? Vydal nádherné knížky jako Chameleon , Magický pramen a úplně převrátil tehdejší pohled na fantasy magii. Právě jsem dostal chut si zase od něj něco přečíst.

Jediné fantasy co jsem četl byl HP :) A kdysi dávno když jsem byl ještě školou povinný tak Lone Wolfy :) (super příběhy i hry)

Edited by - Azkaban on 17/04/2007 20:33:25
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:32:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no vidis, jedno z mala fantasy ktere jsem necetl a cist nebudu je HP, nevis o co prichazis

Edited by - Almych on 17/04/2007 20:33:06
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:36:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

no vidis, jedno z mala fantasy ktere jsem necetl a cist nebudu je HP, nevis o co prichazis

Hrubka opravena :)

No Hp.. je kapitola sama o sobě už mě to nebere tolik jako za mlada.

Když bych chtěl začít číst Pána prstenů čím začít? Společenstvem?
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:39:48  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Společenstvem jo jo..vlasně ne! Pokud seženeš Hobita tak je to velmi dobrá nástvaba na společenstvo a další díly. Uděláš si lepší vztah ke Gandalfovi a k Hobití/trpasličí nátuře. Čte se to lehce(bylo to určeno jako pohádka) a jedním vrzem, pak bych začal společenstvem až do návratu kárle. a Pak bych propojoval Silmarillion s Nedokončenými příběhy.

Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:39:54  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
niesom zaryty Tolkienista, ani Pana prstenov nejak extra neobdivujem...len ma ta hra chytila pocas bety

je to dobry vyber pre ludi, co maju pracu, chcu mat aj out-game sukromny zivot, a nechcu sa vecne nahanat za uber equipom a pomyselnou slavou skveleho neprekonatelneho hraca (samozrejme to sa moze zmenit v poslednej desiatke levelov a pri high-end contente :)

zaujala ma kombinacia jednoduchosti, ktora umoznuje aj casual hracovi nieco dosiahnut, a zlozitosti, kde napr. mechanizmus ziskavania traitov je vo svojej podstate velmi jednoduchy a dosiahnutelny pre kazdeho, ale zasa splnenie potrebnych uloh nie je zalezitostou zopar hodin/dni/tyzdnov, co zabezpecuje zabavu a motivaciu aj na dlhsi cas (tesim sa na legendary traity)

ale ja som len casual gamer, a k MMO nepristupujem nejak vedecky...proste sa chcem obcas zabavat aj v nejakom vymyslenom svete

LOTRO jma naviac vynikajuce RP pozadie, co robi tu hru o dost zabavnejsou (rovnako ako napr. SWG :)

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Edited by - robiwan on 17/04/2007 20:40:40
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:41:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No úplně první je v podstatě Hobbit. Takže teoreticky začít s ním. Je to takový prequel v podstatě.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:44:41  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Piers Anthony je dobry autor...jeden z mala originalnych fantasy spisovatelov

este na strednej som od neho cital zopar knih zo serie o vteleniach (nepamatam si uz presne, ako sa ta seria a tie knihy volali), a celkom ma zaujali

tiez si ich asi precitam znovu, ak ich zozeniem

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  21:00:55  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Byl jsem přesvědčen a doufám, že tento topic pomůže více nerozhodným lidem. Právě mi dorazil preoder cod tak jdu dumat nad tím za jakou postavu, že se mi to v betě líbilo hrát :D
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 17/04/2007 :  23:28:30  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Byl jsem přesvědčen a doufám, že tento topic pomůže více nerozhodným lidem. Právě mi dorazil preoder cod tak jdu dumat nad tím za jakou postavu, že se mi to v betě líbilo hrát :D

guardian, realm snowburn, guilda rest in peace :dDD a delej potrebujem udelate chapter 11 :D
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/04/2007 :  23:58:34  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mocnor

quote:

guardian, realm snowburn, guilda rest in peace :dDD a delej potrebujem udelate chapter 11 :D

postava i server by mi asi vyhovovali.. ted jen popozen at opravy ty servery :D
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/04/2007 :  00:01:12  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mocnor

quote:

Taková brutální naháňka :)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2007 :  00:04:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
brutální naháňka :)

Mi připomněl mého šéfa :D bez omáčky, stručně a jasně :D

Ale trpoše hrát nebudu.. I když.. není nad usměvavou craftku z L2.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/04/2007 :  00:05:27  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Pojd na Laurelin..máme sladší koláčky..:P

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2007 :  00:11:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pojd na Laurelin..máme sladší koláčky..:P

:D Co elfky? jaké máte elfky?
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/04/2007 :  00:27:39  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
sladké a pevné..ale Haradky máme lepší, jedna Haradka za 100 stř.
Za elfku by jsi musel dát trochu víc..ale je to RP server dá se to ukecat:)

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 18/04/2007 :  07:57:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no nevim nevim...jestli s temi predstavami o casual hre a nezrani casu nejste trochu vedle...
uz jenom samotnej system deedu smrdi grindem na 100 honu...

uvedu priklad...s guardianem muzes po uspesnych (a ted nevim presne to cislo strelim od boku - nemuzu si vzpomenout) 400 afterblock stylech ziskat pekny trait... polozte si ale otazku co to znamena v praxi? je vubec realny tenhle trait ziskat beznym hranim pri expeni na max. level? bude nutny tenhle trait (a ze ten trait vypadal bombove) pro hrani end game contentu? nepovede to k nudnemu grindu?

nemuzete zatim na tyhle otazky vedet odpoved...a dokud se to nedovite...tezko muzete hodnotit jak je hra casual friendly :-)

ja jen aby jste nebyli prekvapeny casem ;-)

no mmo
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/04/2007 :  08:33:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
celdricu jelikož těch skillů není tolik a prakticky žádné nejsou zbytečné, prostě je používat budeš a dříve nebo později trait při běžném hraní získáš, sám jsem bez nějaké snahy průběžně zvládal všechny proffession traity bez nějakého zaměřování se na jednotlivé skilly (samozřejmě jsou výjimky, ale pokud skill nepoužíváš vůbec, pravděpodobně ani trait, jelikož většinou z toho skillu vychází, ti nebude k ničemu)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:36:50  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Jdu do toho :) dneska jsem udelal objednavku

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/04/2007 :  11:57:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vetsina ranku ma maximalni zisk lvl 3 deedu 250kills. Level 1 - 50, lvl 2 - 100, lvl 3 - 250, celkem 400x. Oproti World of Farmcraft je to smesne cislo.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2007 :  12:16:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Vetsina ranku ma maximalni zisk lvl 3 deedu 250kills. Level 1 - 50, lvl 2 - 100, lvl 3 - 250, celkem 400x. Oproti World of Farmcraft je to smesne cislo.

Tak jako WoW je v tomhle ještě houby farma.. taková Ultima Boot nebo Lineage to je teprve nářez. Gankování v Lineage kde jsi 4 hodiny na jednom místě a zabijíš donekonečna moby většinou na 2 rány aby ti vydržela mana a pak musíš 5 minut sedět, aby se ti dobyla ... no comment prostě...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/04/2007 :  13:18:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shemiramoth

Tak jako WoW je v tomhle ještě houby farma.. taková Ultima Boot nebo Lineage to je teprve nářez. Gankování v Lineage kde jsi 4 hodiny na jednom místě a zabijíš donekonečna moby většinou na 2 rány aby ti vydržela mana a pak musíš 5 minut sedět, aby se ti dobyla ... no comment prostě...

L2 stejně jako ostatní "sedací" grindovačky je zrůdnost nejvyššího kalibru
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2007 :  13:36:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie
L2 stejně jako ostatní "sedací" grindovačky je zrůdnost nejvyššího kalibru

Absolutně souhlasím. Lineage jsem hrál asi půl roku na ofiku a nějak si nemohu už vzpomenout proč jsem to vlastně vydržel tak dlouho. Asi zřejmě kvůli té skvělé partě co sme v měli :)) Na druhou stranu mají nejhezčí trpaslice ze všech onlainovek co jsem kdy viděl.

Když už bych se chtěl držet tématu Lineage ne Lotro ano.
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 25/04/2007 :  13:43:33  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
Nevi prosim nekdo o nejakym obchode s digital downloadem? Ze bych nemusel cekat do 27. :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:30:14  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shadak

Nevi prosim nekdo o nejakym obchode s digital downloadem? Ze bych nemusel cekat do 27. :)
Ja videl Digital Download jen a primo u vyrobce/vydavatele a nikde jinde. Je vcelku mozny, ze se da sehnat i jinak.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:39:20  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky

quote:

Ja videl Digital Download jen a primo u vyrobce/vydavatele a nikde jinde. Je vcelku mozny, ze se da sehnat i jinak.

A nemas jeste nekde odkaz? Ja sem na lotro-europe nasel jen link na online prodejce v polsku, ktery jeste k tomu nefungoval :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:47:48  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Digital Download jsem na strance vyrobce nenasel, pouze retail. Je pravda, ze Digital Downloady jsem videl pouze u SOE.

Edited by - Miky on 25/04/2007 14:48:13
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/04/2007 :  17:22:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

offgamers.com
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:28:21  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
A kdyz to koupim teda na offgamers.com , budu moct pouzit ten 1.12 beta client i na normalni hrani ?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:31:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
jasne
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:33:16  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

jasne

To jo, ale nevím jak to bude mít s Hi texturama. Ty si tam asi bude muset dohrát a navíc se ošidíš o hezké videa postav intro a tak :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:35:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jasne

To jo, ale nevím jak to bude mít s Hi texturama. Ty si tam asi bude muset dohrát a navíc se ošidíš o hezké videa postav intro a tak :)

High textury si muzes stahnout z netu. Tak jsem to udelal i ja. Stejne tak si muzes stahnout intro (primo z webu codemastru).

Neprijdes vubec o nic.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:48:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
offgamers je teda ověřený, má tady někdo od nich lotro klíč?
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:48:40  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

quote:

jasne

High textury si muzes stahnout z netu. Tak jsem to udelal i ja. Stejne tak si muzes stahnout intro (primo z webu codemastru).

Neprijdes vubec o nic.

Mohl bych pozadat o navedeni, kde se daji ty textury stahnout?:) nejak se mi nedari to najit.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:58:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
.... nedari to najit.

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22520

Zde je máš ;)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  13:59:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mohl bych pozadat o navedeni, kde se daji ty textury stahnout?:) nejak se mi nedari to najit.

http://www.andazeus.de/
Go to Top of Page

shadak
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:36:37  Show Profile Send shadak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Nasel jsem tam i 1.12 client, pise se 4.8GB, ale kdyz to zacnu stahovat tak to pise jen 820MB. Ma to tak byt nebo je to nejakej renonz ? :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:41:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT

quote:

Nasel jsem tam i 1.12 client, pise se 4.8GB, ale kdyz to zacnu stahovat tak to pise jen 820MB. Ma to tak byt nebo je to nejakej renonz ? :)

Nemam tuseni. EU klienta 1.12 jsem stahoval z fileplanet.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/04/2007 :  14:53:02  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nasel jsem tam i 1.12 client, pise se 4.8GB, ale kdyz to zacnu stahovat tak to pise jen 820MB.
Prvni velikost zipky sedi.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000