Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Otázky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 26/02/2007 :  12:16:43  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
Čau jsem v betě LOTRA a je hodně věcí které tam nechápu (jinak je to ale super pařba)a proto mám pár otázek na vás-
1. Co je to lifespan rank u guildy?
2.Co znáte ještě nějaké české komunity kde se mluví o LOTROVI online? ja znam ( imperium a stranku vaši guildy + MMORPG.cz tam je mini komunitka jestli se tomu tak da řict)
3.jak se k vam mužu přidat když věčně nikdo z vas neni online?
4.nechcete přeložit ty popisky ras ( + jejich pasivni skily) a povolání z ofic. stránek? + řemesla? nalákalo by to mrrrtě hráčů a já bych pomoh.
5.Kde mužu jako elf koupit suroviny na farming když v celem ered luin neni pole a farmáři co to prodávaj?
6.Na stránkách vaší guildy jsem dal join us vyplnil cosik a napsalo to že pošlete mail ale furt nic asi 3 dny

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 28/02/2007 :  07:57:50  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Takze
1. Pridava nove moznosti v gilde, treba gildovni aukci atd.
2. O jine komunite nevim, asi jsou jeste mene aktivni nez my momentalne
3. To muzu rychle napravit, jen mi rekni tve jmeno
4. Urcite takovy popis by byl super, jen se zatim nenasel nekdo kdo by to udelal
5. Je jedno jakou mas rasu, pole na farmareni jsou v okoli Hurky-Bree town nebo nejlepsi pole jsou v Kraji u Hobitina
6. Nejsou to uplne gidlovni stranky, takze nevim co s tim
Snad sem ti alespon trochu odpovedel na tve otazky

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 28/02/2007 :  10:41:07  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
6. Jestli ses regnul, tak ja ucty aktivuji rucne, jelikoz IC je strasne pomalej a pokud vim, vsechny jsou aktivovany, ale pro jistotu na to kouknu. Pokud jsi napsal mail "join us" tak jeste zadny nedorazil.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 28/02/2007 :  14:42:45  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
1* Jak je to s tou open betou? Bude/nebude, je/neni?
2* Da se nejak splasit beta acc? Sem tam registrovanej pres pul roku a porad nic :(
3* Kdo mi pujci acc? :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 28/02/2007 :  14:55:34  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Beta klice se rozdavaji tady http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=158702
tento tyden, by mela byt phase 4 rozdavani klicu. Vetsinou je rozdavaji v patek kolem poledne

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  14:59:22  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

1* Jak je to s tou open betou? Bude/nebude, je/neni?
2* Da se nejak splasit beta acc? Sem tam registrovanej pres pul roku a porad nic :(
3* Kdo mi pujci acc? :)

regni se zde:
http://www.computerandvideogames.com/
pak zajdi sem:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=158702
a následuj instrukce, možná na tebe ještě zbylo
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 28/02/2007 :  15:59:18  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

Takze
1. Pridava nove moznosti v gilde, treba gildovni aukci atd.
2. O jine komunite nevim, asi jsou jeste mene aktivni nez my momentalne
3. To muzu rychle napravit, jen mi rekni tve jmeno
4. Urcite takovy popis by byl super, jen se zatim nenasel nekdo kdo by to udelal
5. Je jedno jakou mas rasu, pole na farmareni jsou v okoli Hurky-Bree town nebo nejlepsi pole jsou v Kraji u Hobitina
6. Nejsou to uplne gidlovni stranky, takze nevim co s tim
Snad sem ti alespon trochu odpovedel na tve otazky

diky moc - hele tady se neco rozjizdi - http://www.spolecenstvo.euweb.cz/.... jinak ve hre mam nick Moorow (elf hunter 14lvl.) jo trosku sem to tu cetl a je pravda ze nekomu tady vadí kdyz nemam nick podle lotra?( ty koncovky)takoví konzervativci . a tady je asi fakt nejlepsí komunita i kdyz sem cekal kolik nebude fan stranek o lotrovi on-line a nakonec skoro nic.... rasy a jejich pasivni skil jsem si sam prelozil do wordu abych se mohl lip rozhodovat tak jestli chcete pošlu časem si treba prelozim i povolani ae to se uvidi jestli me bude lotr jeste bavit

Edited by - Moorow on 01/03/2007 12:40:01
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 28/02/2007 :  19:32:47  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

Beta klice se rozdavaji tady http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=158702
tento tyden, by mela byt phase 4 rozdavani klicu. Vetsinou je rozdavaji v patek kolem poledne

hmm no zhruba pred tydnem sem to zkousel a nic...
nejaka jina cesta k ziskani klice?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 28/02/2007 :  21:24:45  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
k tem rasam a zkusenostem az se k me fansite prida vic lid tak se do toho pustime ale sam to delat nebudu stacilo mi delat ten web... :

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier

Edited by - Eki on 28/02/2007 22:40:58
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/03/2007 :  12:54:58  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
jak je to vlastně s tím celoživotním accountem? někde jsem četl, že by měl stát kolem 200$, což se imho vyplatí
edit: tak jsem to našel ... 99 liber to nezní tak špatně, škoda že jsem momentálně těžce bez financí

Edited by - SNowie on 01/03/2007 13:04:28
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 01/03/2007 :  13:06:43  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

jak je to vlastně s tím celoživotním accountem? někde jsem četl, že by měl stát kolem 200$, což se imho vyplatí

http://www.lotro-europe.com/faq.php?pagename=home

v Europe to bude stat 149.99 eurobubakov...samozrejme si naviac prirataj 17.5 % EU DPH

urcite sa to oplati...nebude nutne rusit konto, ked ta to nacas omrzi

dozivotne predplatne zahrna len mesacne poplatky...expanzie v tom niesu zahrnute...IMO bude aj cast patchov s contentom v buducnosti spoplatnovana, aby pokryli vypadok prijmov z mesacnych poplatkov...

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/03/2007 :  15:53:01  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já nevím. Pokud využiju tu druhou nabídku nabídku, tak měsíční poplatek je 9 USD po dobu 6 měsíců (nebudu počítat navíc ty daně)
Takže abych nebyl ve ztrátě, tak bych LOTRO musel hrát přibližně 14 měsíců, pokud počítám, že po 6 měsící za levno budou měsíční poplatky 12 USD
Sice to není úplěn nereálné, ale já osobně nejsem přesvědčen, že tam bude 14 měsíců co dělat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 01/03/2007 :  17:11:10  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Toz ale jsi v EU a budes hru platit v EUR nebo v GBP.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/03/2007 :  17:39:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Já nevím. Pokud využiju tu druhou nabídku nabídku, tak měsíční poplatek je 9 USD po dobu 6 měsíců (nebudu počítat navíc ty daně)
Takže abych nebyl ve ztrátě, tak bych LOTRO musel hrát přibližně 14 měsíců, pokud počítám, že po 6 měsící za levno budou měsíční poplatky 12 USD
Sice to není úplěn nereálné, ale já osobně nejsem přesvědčen, že tam bude 14 měsíců co dělat.

nesmis se divat na US servery, platit budes v €, a ten levnejsi pulrok se da furt prodluzovat, dulezite je zapltit ten founder program jeste pred 24.4.
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 01/03/2007 :  20:13:47  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
když chci to levnější na 6 měsíců tak to musím zaplatit před 24.4. a na 6 měsicu dopředu??? nemužu určitě nějak platit každy měsíc a ne najednou? A kolik to bude stát normálně bez těchto programů?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/03/2007 :  00:42:03  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
kdyz chces levnejsi tak musis zaplatit cely pulrok, kolik se bude platit normalni mesicni se jeste nevi
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  07:58:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
USd nebo EU, poměrově to vyjde nastejnou. Jsem se upsal :)

Kde jsi našel, že ten půlrok jde stále prodlužovat_ Já to pochopil tak, že máš první půlrok zlevněný a pak klasickou měsíční cenu.
Pokud se to dá prodlužovat, tak tím spíš se vyplatí to půlroční předplatné.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/03/2007 :  08:25:58  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
v $ to vychazi levneji, holt jsme an tom v EU lepe

tady mas o tom predplatnem

- The 6-month option is renewable, therefore, if you select the 6-month Founders' Offer then once your first 6-month term has expired, you will be able to renew for another 6 months

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=157166
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  10:41:50  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To sice ano, ale ani tady není jasné, jestli ten obnovenej půlrok bude za founder cenu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/03/2007 :  10:50:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
6-mesicni placeni je obnovitelne, to znamena, ze pokud zvolite 6-mesicni Founder's Offer, pak ve chvili kdy vam prvnich 6 mesicu vyprsi, muzete to obnovit na dalsich 6 mesicu

Aspon takhle to chapu ja, prijde mi to vcelku jasne
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  14:00:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
you will be able to renew for another 6 months

Nikde tam není napsáno, že you will be able to renew Founder subscription for another 6 months.
Ano, může to tak být, ale také to může být marketingový tah.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/03/2007 :  16:14:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

you will be able to renew for another 6 months

Nikde tam není napsáno, že you will be able to renew Founder subscription for another 6 months.
Ano, může to tak být, ale také to může být marketingový tah.

jaký by ta věta měla smysl, kdyby to nebylo obnovení founder programu?!
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  22:54:01  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No smysl by měla stejný jako u všech jiných online her, tzn že si po skončení subscripce můžeš subscripci libovolně prodloužit. koukni do libovolných marketingových materiálů libovolné hry, jaké používají slovní obraty.
To, že to je normálním lidem zcela pochopitelné neznamená, že to nenapíší do popisu. Pokud někdo může sušit psa v mikrovlnce, tak je podle mě i takovéto psaní "polopaticky" málo.

samozřejmě osobně doufám, že tím myslím prodloužení founder subscription ceny.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  19:07:35  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
1* Da se nejak vypnout ui? Hledal sem to v menu a nic... a kupodivu wowacky alt+z nezabralo.
2* Jak se hejbe s tim cast barem? taky sem zkousel vsechno mozny a nejak se mi to nedari.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  19:15:08  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Me tam nejde hybat vubec s nicim.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/03/2007 :  20:43:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Me tam nejde hybat vubec s nicim.

[ctrl]+[\] a můžeš si se vším pohnout
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 05/03/2007 :  03:48:13  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

[ctrl]+[\] a můžeš si se vším pohnout
Vyzkousim hned jak se lognu.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/03/2007 :  08:29:56  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
GUI vypnout jde, tusim F11 a F12 delas screeny, nebo opacne
Go to Top of Page

Ancient Humusoid
Starting Member

38 Posts

Posted - 07/04/2007 :  21:14:04  Show Profile Send Ancient Humusoid a Private Message  Reply with Quote
Hoj, hoj,
měl bych dotaz technického rázu. Možná jste to tu už řešili, nicméně jsem to nikde nenašel. Mám problém u open bety při spuštění. Spustím hru, vyberu server, vytvořím postavu, nebo vyberu postavu již dříve vytvořenou. Až doposud je vše v pohodě. Ovšem po odkliknutí tlačítka "vstup do středozemě", se mi hra nenaloaduje, prostě nic, bar loading neukazuje žádný progres, nic... Zhruba tak 4x to zkolabuje a na popáte mne to pustí do hry a pohoda. Nesetkali jste se s tím??

Jde mi o to, jestli nemám problém u sebe, abych to neřešil potom po 24 dubnu. Jo, grafárna ATI 800 XT, 3Gh P4, 4Gb Ram.

Díkec za jakýkoliv info.

Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse
Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63
Ancient – AoC – Veterans – Demonologist
Go to Top of Page

virdzek
Starting Member

22 Posts

Posted - 07/04/2007 :  21:37:03  Show Profile Send virdzek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ancient Humusoid

Hoj, hoj,
měl bych dotaz technického rázu. Možná jste to tu už řešili, nicméně jsem to nikde nenašel. Mám problém u open bety při spuštění. Spustím hru, vyberu server, vytvořím postavu, nebo vyberu postavu již dříve vytvořenou. Až doposud je vše v pohodě. Ovšem po odkliknutí tlačítka "vstup do středozemě", se mi hra nenaloaduje, prostě nic, bar loading neukazuje žádný progres, nic... Zhruba tak 4x to zkolabuje a na popáte mne to pustí do hry a pohoda. Nesetkali jste se s tím??

Jde mi o to, jestli nemám problém u sebe, abych to neřešil potom po 24 dubnu. Jo, grafárna ATI 800 XT, 3Gh P4, 4Gb Ram.

Díkec za jakýkoliv info.

Chyba je na strane servra , skus sa lognut na inu postavu (v inej zone ) pripadne na iny server a malo by to ist.
Povodna postava ti pojde lognut az server uzna za vhodne

Miro - mage (Elementalist/Warlock/<>) -Rift
Go to Top of Page

Ancient Humusoid
Starting Member

38 Posts

Posted - 08/04/2007 :  11:50:42  Show Profile Send Ancient Humusoid a Private Message  Reply with Quote
Díky, díky, už jsem myslel, že je to zase problém mezi klávesnicí a židlí :-)

Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse
Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63
Ancient – AoC – Veterans – Demonologist
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 08/04/2007 :  13:21:04  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
ja mam obcas iny technicky problem, nalogujem sa, odkliknem server, a v momente ako ma po odkliknuti nabehnut do full screnn obrazovky tak to spadne , ako keby sa hra ani nespustila

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/04/2007 :  13:56:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a co se stane když v adresáři C:\Documents and Settings\xxxx\Dokumenty\The Lord of the Rings Online v souboru změníš
UserPreferences.ini řádek Fullscreen=True na =False nebo AllowFakeFullScreen=True na AllowFakeFullScreen=False?
Zkus si s tím pohrát.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/04/2007 :  22:58:02  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Dnešní dev chat
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=172344
(kupodivu odpověděli i na jednu mojí otázku :D )
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/04/2007 :  06:44:16  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Dnešní dev chat

A na co? Cim pujde platit z australie?

btw: pokud odmyslis porstredi pana prstenu, cim te ta hra tak zaujala? (no flame)

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/04/2007 :  08:03:02  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Je to Pán prstenů. Tohle nemůžeš odmyslet. Já nehraju arenu. Jinak je to 90 procentní kopie wow.
Proto to zkusím.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 13/04/2007 :  08:23:23  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
Q) I want to know if they plan to release addons with more quests, lands and new graphics to them if needed for free, or we can only expect these kind of addon in commercial datadisk.

A) We DO plan to add more quests, lands, and graphics to the game for free, spajdr! In fact, our first major content update will be free and have new monsters in it, with new graphics and behaviors and everything! We'd like to do some commercial expansions, of course, but that doesn't mean we won't have lots of cool stuff for free, too!

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:19:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by spajdr

Dnešní dev chat

A na co? Cim pujde platit z australie?

btw: pokud odmyslis porstredi pana prstenu, cim te ta hra tak zaujala? (no flame)

Mne zaujala relativni dokonalost hry. Nema temer zadne bugy, je plna contentu.

Musim chte nechte porovnavat s Vanguardem. Kde proste neni odpovidajici obsah pro levely 40+ (alespon kdyz jsem byl pred mesicem a neco 42+ tak jsem mel hotove temer vsechny questy ....). A samozrejme Vanguard ma hodne chyb (s kteryma se da zit, ale clovek stale jejich 'pritomnost' citi).

Co se mi nelibi je grafika. Je to pouze lehce faceliftnuty zastaraly DDO engine.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:43:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já bych řekl, že udělali AC1 engine, pak přišel jinej tým, ořezal ho, trošku udělal lepší textury a vydal AC2. Pak to vzali, kytičky zrušili, udělaly jen kobky a vydali DDO. no a nakonec ten samý engine zas vzali, zvětšili textury, naplácali tam hodně trávy a kytiček a mají engine pro LOTRO.
zem je pořád hranatá jako v EQ1 :) Na druhou stranu engine generující stromy není tak špatnej a to, jak to v dálce používá místo modelů malbu je graficky docela povedené.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/04/2007 :  10:48:17  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
No, zkousel si to na ultra high??? Myslim ale ze i na high nebo medium nastaveni to vypada moc pekne. I kdyz je pravda ze nektera monstra by jeste par polygonu snesli

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/04/2007 :  10:49:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Na ultrahigh. Pokud se podíváš na zem a odmyslíš trávu, je to klasická polygonová zem. Žádné fraktály, nic takového. stejně tak dost ostatních předmětů. Neříkám, že je to špatně a že to nevypadá hezky. Mluvím o enginu :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 14/04/2007 :  23:17:30  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Nevíte náhodou někdo jestli se dá rolovat s action barem aby se mi objevil další prázdný? Dík za info.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/04/2007 :  08:35:52  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Nevíte náhodou někdo jestli se dá rolovat s action barem aby se mi objevil další prázdný? Dík za info.

rolovat se neda, ale kdyz si otevres klavesou I vsechny batohy, tak seti nad timzakladnim objevi dalsi 3, do tech si muzes nastrkat co potrebujes a pak pres Alt, Shift a Control ovladas
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 15/04/2007 :  09:46:09  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:
Originally posted by Tenebrae

rolovat se neda, ale kdyz si otevres klavesou I vsechny batohy, tak seti nad timzakladnim objevi dalsi 3, do tech si muzes nastrkat co potrebujes a pak pres Alt, Shift a Control ovladas

v nastaveniach hry tusim UI alebo quick slot ? mas moznost si zaskrtnut zobrazovanie dalsich akcion barov.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/04/2007 :  10:28:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Jak je to s levelem hrace a levelem questu?

Je mozne si vzit od NPC level 1 quest i kdyz je hrace, treba level 40? Bude nad hlavou NPCecka svitit questovni prsten? Nebo svitit nebude, ale presto bude moznost si tenhle low level quest vzit?

Nebo v momente, kdy je rozdil levelu treba 10 tak uz si ten quest vzit nemuzes a nemuzes ho tedy ani dokoncit?

Napr. v EQ2 kdyz jsi quest overlevelnul tak jsi mel navzdy smulu. Jak je to v LOTRO?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/04/2007 :  11:12:50  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Je mozne si vzit od NPC level 1 quest i kdyz je hrace, treba level 40? Bude nad hlavou NPCecka svitit questovni prsten? Nebo svitit nebude, ale presto bude moznost si tenhle low level quest vzit?

Nebo v momente, kdy je rozdil levelu treba 10 tak uz si ten quest vzit nemuzes a nemuzes ho tedy ani dokoncit?

Napr. v EQ2 kdyz jsi quest overlevelnul tak jsi mel navzdy smulu. Jak je to v LOTRO?

Nevím přesně dostal sem se v betě jen na leveů 16 ale to co sem viděl v quest booku, tam to byl stejnej system jako u WoWka questy tam jsou zapsane pomocí barev od rudě červené přes fialovou, zelenou, modrou prostě system WoWka.Jinak prsteny nad NPC maj několik barev viděl sem zaltou a stříbronou takže bych řek že level 5 quest pude udělat i na levlu 40.

Teď k mojí otazce přijde mi vývoj postavičky velice slabej co sem si vyzkoušel traity do 16 levlu a na zbytek se podíval na wiki tak všichni budou umět všechno jen se budou trošičku lišit traitama ktere podle mě nedokažou udělat tak rozmanité postavy jako v jiných hrách čehož se trochu děsim.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/04/2007 :  12:17:59  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Napr. v EQ2 kdyz jsi quest overlevelnul tak jsi mel navzdy smulu.
Jak to myslis?

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/04/2007 :  14:31:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Netuším. beru zatím vše, co vidím

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 15/04/2007 :  14:51:13  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
neznate prosimvas nekdo jeste nakou stranku odkud se da stahnout client ? z fileplanet to zkousim uz tri dny a nikdy se mi to nestahne cely a nebo je toho vic a nejde to rozbalit

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 15/04/2007 :  15:06:52  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VT

Netuším. beru zatím vše, co vidím

Tyto questy lze vzit, jsou vyznaceny pruhlednym sedym prstenem. Ale odmena uz samozrejme nebude pro danou postavu nic moc.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 15/04/2007 :  15:27:05  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Mám dvě otázky:
1.Jaký je v současnosti maximální level strop?
2.Mohl by se tu někdo prosím rozhovořit obšírněji o crafu? Zatím jsem si snad nezvolil nějakou specializaci ale mezi abilitamy se mi objevila ikonka "find minerals" či něco takového, zatímco hledání dřeva se mi nikde nezobrazuje. Znamená to snad.že už jsem podebatoval s nějakou NPC a jsem předurčen k tomu být "armorsmith"?
Děkuji předem za odpovědi, jinak ta hra je naprosto super a děkuji,že mě konečně nějaká hra odláká od WoWka!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000