Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Otázky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/04/2007 :  20:11:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ok, tak s questama to vypada dobre. Nemusim resit silenosti jako v EQ2, kdy jsem musel napred nastudovat vsechny moby v dane zone, vsechny jejich quest start drop itemy a pripravit si vektor pohybu pres levely mobu v dane zone ... Nechutnost.

Jsou btw quest start itemy v LOTRO?

--
Ted mam dotaz na slayer deedy. Mam zabit treba 30 slimaku. Flagne se mi kill slimaka co mi nedava expu? Napr. skill deedy mi prijde, ze se pres moby co nedavaj expu (maji asi zelenou barvu; nebo existuje i seda barva u mobu?) nezvysujou.

Edited by - VT on 15/04/2007 20:13:21
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 15/04/2007 :  20:41:26  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Mám dvě otázky:
1.Jaký je v současnosti maximální level strop?
2.Mohl by se tu někdo prosím rozhovořit obšírněji o crafu? Zatím jsem si snad nezvolil nějakou specializaci ale mezi abilitamy se mi objevila ikonka "find minerals" či něco takového, zatímco hledání dřeva se mi nikde nezobrazuje. Znamená to snad.že už jsem podebatoval s nějakou NPC a jsem předurčen k tomu být "armorsmith"?
Děkuji předem za odpovědi, jinak ta hra je naprosto super a děkuji,že mě konečně nějaká hra odláká od WoWka!

Maximalka je 50 zatim. Craft se bere od typka jmenem master of aprentices, muzes kdykoliv menit jen ztratis dosud nasbirane craft expy. A tezit jak ktery material muze jen nektery craft

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 15/04/2007 :  21:02:33  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

[quote]Originally posted by Tenebrae

Mám dvě otázky:
2.Mohl by se tu někdo prosím rozhovořit obšírněji o crafu? Zatím jsem si snad nezvolil nějakou specializaci ale mezi abilitamy se mi objevila ikonka "find minerals" či něco takového, zatímco hledání dřeva se mi nikde nezobrazuje. Znamená to snad.že už jsem podebatoval s nějakou NPC a jsem předurčen k tomu být "armorsmith"?
Děkuji předem za odpovědi, jinak ta hra je naprosto super a děkuji,že mě konečně nějaká hra odláká od WoWka!

Nejlepe je podivat se treba sem http://lotro-wiki.com/index.php/Crafting.

Edited by - seekerb12 on 15/04/2007 21:18:29
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 16/04/2007 :  14:12:37  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Jak to je s Vistama vim že LOTOR na na obale "Game for Vista" ale zajímamě jestli to je jen reklamní vábnička nebo jestli tam je opravdova podora DX10 v grafice atd. ví někdo??

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 16/04/2007 :  14:16:17  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Jak to je s Vistama vim že LOTOR na na obale "Game for Vista" ale zajímamě jestli to je jen reklamní vábnička nebo jestli tam je opravdova podora DX10 v grafice atd. ví někdo??

nevim o tom ze by LOTRO obsahovalo dx10 grafiku, kazdopadne pod Vistama beha v pohode ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/04/2007 :  14:40:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
pod vistama beha jak z praku a DX10 teprve pridaj

BTW: nvidia ofic pozadala Microshit o vydani DX10 pro WinXP, kvuli prodeji DX10 karet, dalsi duvod proc se na Visty vysr...
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 16/04/2007 :  15:10:47  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

pod vistama beha jak z praku a DX10 teprve pridaj

BTW: nvidia ofic pozadala Microshit o vydani DX10 pro WinXP, kvuli prodeji DX10 karet, dalsi duvod proc se na Visty vysr...

MS uz se davno vyjadril ze pro XP dx10 delat nebude a nemyslim ze by se v tomhle podrizovali nVidii, navic by tim sli sami proti sobe
kazdopadne to sme uz trochu offtopic ;:)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/04/2007 :  20:17:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
1. Muzu delat slayer deedy na sedych/zelenych mobech? Napr. zabit 30 vlku - muhou byt šedí/zelení?

2. Pada z sedych mobu loot?

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 16/04/2007 :  23:08:45  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

1. Muzu delat slayer deedy na sedych/zelenych mobech? Napr. zabit 30 vlku - muhou byt šedí/zelení?

2. Pada z sedych mobu loot?

Muzou byt klidne i ruzovy , jo, i ze sedych se ti to pocita.
Tusim ze pada, ale nic moc

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/04/2007 :  07:55:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
z tech sedych nemas skoro zadnou expu, jinak se vsechno pocita i loot pada
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2007 :  15:19:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nevite zda je opraven bug, kdy se monster smrt pripsala i main charu - tudiz nemohl dal ziskavat titles, za to, ze jeste nezemrel?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 19/04/2007 :  16:47:01  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Urcite je, tyhle tituly ve hre bezne jsou.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2007 :  20:14:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Urcite je, tyhle tituly ve hre bezne jsou.

Titul neni problem. Problem je kdyz hrajes monster hru a umres -> smrt by se nemela zapocitat main charu.

Nicmene cetl jsem, ze v bete se bohuzel pocitala, Turine to opravil, ale bohuzel tak nejak napul; takze se obcas jeste nekdy stane, ze proste titul po monster smrti neziskas, i kdyz jsi s main charem neumrel (je jedno zda je to na 10,14,17 nebo 20 levelu).

edit: opravena fakticka chyba

Edited by - VT on 20/04/2007 08:54:08
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 20/04/2007 :  06:50:22  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Turbine pracuje na opravném pachi který rozpozná monster play a ostrou hrou a , bude tyto tituly vracet. Aspon todle řekla před týdenm Satine

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/04/2007 :  10:20:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tak to je dobre vedet.

Radsi tedy do monster zone zatim nepolezu a pockam si v klidu az dingnu 20 level (kde ziskam pri trose stesti posledni titul za 'prezivani').
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 20/04/2007 :  13:05:05  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Proc byl locknut a bude smazan topic Snowbourn - Normal server ? On tu nejak zavazi, nebo nekoho proste sere, ze tu neco neni podle nej? Jak uz napsal attronach seznam lidi podle serveru je daleko prehlednejsi nez jeden megatopik kde si clovek musi psa kdo kde hraje.

A odpoved napises nenapise, tvuj problem a prehlednejsi jak pro koho, vazne GG.

Proc sou tu pak tri sticky topicy o guildach? nestaci jeden megatopic?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 20/04/2007 :  13:20:42  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Proc byl locknut a bude smazan topic Snowbourn - Normal server?
Proc byl tenhle topic smazan/presunut/zamknut? Protoze tu je megatopic.

quote:

A odpoved napises nenapise, tvuj problem a prehlednejsi jak pro koho, vazne GG?
Koncepce topicu seznamu hracu v cele hre je znama a z te se vychazi. Odpovidam bodove a komu se to nelibi, at mi klobouk polibi.

quote:

Proc sou tu pak tri sticky topicy o guildach? nestaci jeden megatopic?
Ne nestaci jeden megatopic, jelikoz o guildach se diskutuje a o seznamu hracu se nediskutuje. Proste je to jen vypis.

Pokud mas jeste neco na srdci, tak mi napis na ICQ a nepis OT.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 20/04/2007 :  13:56:39  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mám problémek s Questem:

Jsem v Archetu po tom co to město lehlo popelem a u Epiq questu mám pohřbít 3 lidi.. všechny je najdu a pohřbím, ale přitom quest nemůžu ukončit. Stalo se mi to už na druhé postavě a vím, že v betě jsem ten quest udělal. Určitě něco dělám špatně. Máte někdo nějaké vysvětlení třeba Azkabane jsi vůl měli jsi jít tam a tam :) nebo něco podobného?

To Moderatori: Myslíte, že by se uživil nějakej topic jako Quest FAQ? Kde by se debatovalo o questech? Jen takový nápad. Sem tam něco sem se dočetl o questech z alkazamu, ale může se najít človíček co prostě bude mít zákys.

Edited by - Azkaban on 20/04/2007 13:57:04
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 20/04/2007 :  14:00:33  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Mám problémek s Questem:

Jsem v Archetu po tom co to město lehlo popelem a u Epiq questu mám pohřbít 3 lidi.. všechny je najdu a pohřbím, ale přitom quest nemůžu ukončit. Stalo se mi to už na druhé postavě a vím, že v betě jsem ten quest udělal. Určitě něco dělám špatně. Máte někdo nějaké vysvětlení třeba Azkabane jsi vůl měli jsi jít tam a tam :) nebo něco podobného?
Me se to taky stalo, vyresil jsem to deletem questu.

quote:
Originally posted by Azkaban

To Moderatori: Myslíte, že by se uživil nějakej topic jako Quest FAQ? Kde by se debatovalo o questech? Jen takový nápad. Sem tam něco sem se dočetl o questech z alkazamu, ale může se najít človíček co prostě bude mít zákys.
Ja myslim, ze urcite ano, ale spis to nazvy neco jako "Questy" nebo bez toho FAQ. Nevypada to pekne mit u kazdeho druheho topicu "Neco neco FAQ" a "Blah blah FAQ" atp.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 20/04/2007 :  14:11:23  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky
....."Neco neco FAQ" a "Blah blah FAQ" atp.

Oukej ;) Vytvořil jsem a jetě jsem si upravil ten Hunter FAQ bez FAQ.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 21/04/2007 :  19:50:01  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat na destiny points, jsou to vlastně takové jednorázové buffy nebo se používají permanentně? Dík za info.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 21/04/2007 :  20:50:06  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Permanentne.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 21/04/2007 20:51:10
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/04/2007 :  21:34:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Permanentne.

Jses si jisty, ze jsou to permanentni buffy (tedy spell/abilita, ktera ti uz zustane)? Ja vidim, ze jsou na 5 uses.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/04/2007 :  01:11:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Upřesním. Můžeš použít 5x na 5 minut :) Temporary skils jsou to.. takže dočasné.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 22/04/2007 :  11:55:32  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Nenasli ste niekde z coho presne stupa guild rank ?? Malo by to byt za objavovanie, len ci vseobecne alebo cez tie deedy ???

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/04/2007 :  20:51:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
je ve hre nejaka aukcni sin? a pokud ano kde v ered luin?
a pak jakej je level cap? 50?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/04/2007 :  20:58:06  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
1) Thorin's hall
2) Ano 50

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/04/2007 :  15:55:48  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
tak jeste jak je to s farmingem? Nejak jsem to zcela nepochopil ... nemuzu koupit ani seminka ani to hnojivo, u zadneho obchodaka jsem to nevidel ... a taky si nepamatuji ze bych nekde zaregistroval nejaka pole kde bych to mohl vysadit ..

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:06:26  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

tak jeste jak je to s farmingem? Nejak jsem to zcela nepochopil ... nemuzu koupit ani seminka ani to hnojivo, u zadneho obchodaka jsem to nevidel ... a taky si nepamatuji ze bych nekde zaregistroval nejaka pole kde bych to mohl vysadit ..

Zalezi take kde clovek zacina. Treba v Ered luin zadna pole nejsou (aspon co vim). Dost jich je treba v Kraji. A pokud jde o postup, tak ten je treba zde:
http://lotrovault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=8
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 24/04/2007 :  07:23:42  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Po celem Kraji jich je rozmistena spousta, u kazdeho mesta/vesnicky jsou farmy kam az oko dohledne.

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 24/04/2007 :  08:48:59  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky

quote:

Po celem Kraji jich je rozmistena spousta, u kazdeho mesta/vesnicky jsou farmy kam az oko dohledne.

V Breelande su na vychod od Bree okolo Staddle (tiez hobitia kolonia)

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 24/04/2007 :  10:32:43  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi pole jsou stejne na sever od Hobitina v Kraji

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/04/2007 :  23:06:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mam nad minstrel trainerem v Michel Delvingu uz asi 10 levelu sedej questovni ring. Nicmene nenabizi mi zadny quest, pouze training abilit a nakup fletny.

Nemate tuseni proc ma nad sebou ten ring? Je to bug? Mel by nabizet nejaky quest?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/04/2007 :  23:10:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Mam nad minstrel trainerem v Michel Delvingu uz asi 10 levelu sedej questovni ring. Nicmene nenabizi mi zadny quest, pouze training abilit a nakup fletny.

Nemate tuseni proc ma nad sebou ten ring? Je to bug? Mel by nabizet nejaky quest?

Počkej si na level 30, pak to příjde , možná i předtím dřív, už si nejsem jistý.

Edited by - spajdr on 25/04/2007 23:10:36
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/04/2007 :  23:15:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by VT

Počkej si na level 30, pak to příjde , možná i předtím dřív, už si nejsem jistý.

Nabidne mi nejaky class quest?

Visualne moc nevidim rozdil mezi sedym ringem (tedy questem, ktery jsem overlevelnul) a sedym ringem, ktery je tak trochu v "plamenech" a znamena asi to co rikas - tedy budouci nabidku questu ... Taky to mohli vic rozlisit ...

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/04/2007 :  00:17:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no dostaneš nějaký spešl úkol, kde jako odměna bude nějaký racial trait tuším a příslušná výbava, většinou máš na vyběr, však uvidíš :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/04/2007 :  11:05:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Blbne mi slash command /played. Pokazde mi zobrazuje uplne jine casy. Jednou jsou to dva dny, po relogu treba 1,5 dne, potom treba 3 dny atd.

Je to nejaky znamy bug? Nebo?

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 26/04/2007 :  11:34:57  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Na 15, 30 a dal nevim dostanes class quest, vetsinou nejaky pekny item plus nejaky trait na zlepseni nejakych skilu

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/04/2007 :  08:52:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ma LOTRO quest start itemy? Dropy co zacinaji questy (jako napr. EQ2, VG atd.)?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/04/2007 :  10:20:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Ma LOTRO quest start itemy? Dropy co zacinaji questy (jako napr. EQ2, VG atd.)?

Jojo, ale oproti EQII né v takovém hojném počtu, aspoň co jsem zatím viděl.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/04/2007 :  07:22:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co classy? mne prislo v bete ze je ta hra desne slaba... "ze je tam toho malo".. co se tyce poctu classu a toho co umej.. (holt neni magie no, coz jsem cekal ze nejak osidej napriklad alchemyi.. ale v bete mi prislo ze to jedno povolani co melo tu vranu..tak to umelo desne moc, zatimco ty meeleri mne vsichni prisli na jedno brdo... nejvic se mi libi hunter..

zkuste napsat nejaky vase zkusenosti

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 29/04/2007 :  11:11:37  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

co classy? mne prislo v bete ze je ta hra desne slaba... "ze je tam toho malo".. co se tyce poctu classu a toho co umej.. (holt neni magie no, coz jsem cekal ze nejak osidej napriklad alchemyi.. ale v bete mi prislo ze to jedno povolani co melo tu vranu..tak to umelo desne moc, zatimco ty meeleri mne vsichni prisli na jedno brdo... nejvic se mi libi hunter..

zkuste napsat nejaky vase zkusenosti
Alchymii, jinak je tu hafec topicu, kde lidi pisou svoje zkusenosti. Staci si je jen najit.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 30/04/2007 :  09:36:51  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
dotazek na lidi co hrali betu a dostali se na lvl 40+ (pripadne sou na nem ted) - zda se mi to nebo je post 40+ kurva malo questu a obsahu obecne? na lvl 39 mi v MM zbejvaj dodelat 3 questy (sou to pokracujici chainy a sem rek bych nekde v pulce), v Angmaru mam tech questu zhruba 5 nedodelanejch a nikde nic dalsiho...

btw MM vypada jako krute nedodelana zona, v pulce zony jsou staticky spawny monster atd..

cekal sem ze zony Misty Mountains a Angmar budou pro lvl 40+ neco jako North Downs pro 25-40, ale tech questu je fakt malo a levelovat grindenim v tyhle hre je na pul roku...

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  10:25:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn
a levelovat grindenim v tyhle hre je na pul roku...

No a oto jde do 40 se dostaneš za 14 dní a pak půl roku grinduješ na pádlo. :)

Také se mi to zdá nebo je ta hra krutě krátká?:)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 30/04/2007 :  10:31:40  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No to záleží na úhlu pohledu. Já třeba při klidném hraní jsem za 10 dní na levelu 15 a nikoliv 40. Podle toho, jak se zvyšují EXP nároky nepředpokládám, že se dále budu posouvat nějak extra rcyhle. Oběhávám všechny Deeedy i když pro mě třeba nemá extra využití - prostě se bavím.
Je možné, že pokud někdo huntí jen expu, tak jede moc rcyhle. Ale to nedokážu posoudit.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/04/2007 :  10:50:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

No to záleží na úhlu pohledu. Já třeba při klidném hraní jsem za 10 dní na levelu 15 a nikoliv 40. Podle toho, jak se zvyšují EXP nároky nepředpokládám, že se dále budu posouvat nějak extra rcyhle. Oběhávám všechny Deeedy i když pro mě třeba nemá extra využití - prostě se bavím.
Je možné, že pokud někdo huntí jen expu, tak jede moc rcyhle. Ale to nedokážu posoudit.

No já jsem s minstrelem po 20 dnech na levelu 17 a jak píše Khostri, asi jsem úchyl, ale dělám spoustu věcí, které nemají s levelováním nic společného a děsně se u toho bavím. Po dvou letech ve WoW je úžasně osvěžující nemít jako cíl jen další level, protože nic jiného než levelování kvůli raidům ta hra nenabízí. Jako staré dobré AC od Turbine, na každém levelu to byla zábava.

Zpět k otázce, někde na fórech jsem četl, že největší problém pro solo hráče je 35 - 42 a pak už zase dobrý. Osobně to nemám jak potvrdit a ještě dlouho ani nebudu mít.

Mimochodem Turbine ve všech svých hrách dělalo zdarma mraky nového kontentu téměř každý měsíc, tak doufám, že ve své tradici vytrvají.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 30/04/2007 :  10:58:08  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Zpět k otázce, někde na fórech jsem četl, že největší problém pro solo hráče je 35 - 42 a pak už zase dobrý. Osobně to nemám jak potvrdit a ještě dlouho ani nebudu mít.

Mimochodem Turbine ve všech svých hrách dělalo zdarma mraky nového kontentu téměř každý měsíc, tak doufám, že ve své tradici vytrvají.

no ja mam problem s tim ze mi dochazej questy obecne, tj i ty pro fellowship (solo hraju tak polovinu casu), a to delam s grupou i fellowship questy 41-43 lvl v Angmaru a MM protoze jiny proste nemame, tak netusim kde vezmem dalsi kdyz se nam nikde nenabizej :p

jinak co se tyce pridavani kontentu do budoucna toho bych se nebal, prvni free addon uz je ohlasenej na cerven a kdyz se clovek podiva na mapu tak mista je tam dost ;)

spis mi prislo ze v momentalnim stavu je ta hra pro 40+ na kontent chuda

add rychlost expeni - neni to myslim zas tak rychly, sem skoro 40 a mam /played neco pod 6d, s tim ze expa potrebna na dalsi lvl se zvysuje konstatne, nikoliv exponencialne, i tak odhaduju cas potrebnej na lvl 50 este tak minimalne 4-6 dni played coz ve vysledku je pomalejsi jak WoW ;)

btw to ze levluju rychle neznamena ze si to neuzivam, jen me to proste dost chytlo a ty levly tak trochu naskakaly samy :)

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 30/04/2007 11:07:06
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  11:27:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já mám od 18. do dnes 15 lvl s Hunterem, ale to hraju fakt jen chvilku tak max hodinu dvě denně a to právě, že lítám okolo a hru si doslova užívám. Docela koukám na ty lidi okolo co májí třeba 44 lvl, by mě zajímalo co budou dělat na pádlu :))
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/04/2007 :  12:39:03  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://lotro-en.curse-gaming.com/general-news/community-news/1619/turbine-announces-first-free-update/

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/04/2007 :  12:44:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://lotro-en.curse-gaming.com/general-news/community-news/1619/turbine-announces-first-free-update/

Jistě, já mluvím o těch dalších.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,32 seconds. on eygor Snitz Forums 2000