Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Průzkumník
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 17/03/2007 :  04:42:04  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Plánujete hrát LOTRO až vyjde?

Prosím vás, napište proč jste se rozhodly hrát LOTRO (rozumné důvody), co vás na hře uchvacuje nebo znechucuje.

Offtopic, flame a srovnávání s jinými hrami bude editováno/mazáno.

Results:
Ano   [49%] 18 votes
Ne   [27%] 10 votes
Nevím   [24%] 9 votes

Poll Status: Open  »»   Total Votes: 37 counted  »»   Last Vote: 25/07/2007 17:09:24 

Wyndia Creel - Tarkin server

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/03/2007 :  09:19:41  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
V prni rade je to u me Tolkienova licence, chci si proste projit mista z knizek na vlastni nohy. Graficky se mi to docela libi, questy maji napad, hraje se to taky dobre, tak u toho chvili pobudu. Jednou se ale nejspis vratim do SWG.
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 17/03/2007 :  16:13:00  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Hlasoval jsem nevim. Doted sem hral jen online strilecky, ale chtel jsem zkusit neco jineho, no a protoze rpg me take bavi, tak sem uvital moznost vyzkouset si tyhle hry pred koupi. Ted porovnavam betu lotro a trial wow. Obe maji sve plus a minus. Kdybych mel strucne popsat co se mi na lotru libi nebo nelibi, tak by to bylo asi tohle:
(pozor - jde jen o porovnani s hranim na nizsich levelech)

1. svet - ne jenom proto, ze je to Tolkien, ale mam radsi "realnejsi" svety.
2. postavy - vzdy jsem hral prevazne za melee charaktery a lotro jich nabizi vice nez dost.
3. rozsah sveta - zatim se mi zda maly a mam obavu o to, co v nem delat, nez prijdou rozsireni, wow ma tady vyhodu ve vetsi variabilite ras a povolani a v zajimavejsim PVP.
4. ekonomika - moc lehka, clovek ma za chvili tolik penez, ze nevi co s nima. Tady zase musim porovnavat s wowkem, kde se na nizsich levelech musi pocitat kazdy medak a clovek u toho musi vice premyslet (prikladem muze byt treba jenom takove batohy, kdyz sem ve wowku. dorazil poprve do mesta a videl jejich ceny tak me museli krisit)
5. remesla - celkem v pohode, hlavne jak sem uz psal jinde na foru je dobre, ze se daji vyrobit fakt slusny veci. Mozna remesel mohlo byt vic. Vadi mi, ze pri zmene remesla clovek prijde o zkusenosti v remesle, ktere uz neni v novem "setu". Tohle meli vyresi nejak jinak.
6. obtiznost - v porovnani s wowkem je o neco lehci, bezne se potulujici potvory sice maji dle lokality primerene levely, ale treba zver ma celkem malo hitpointu a tak nejsou problemem. Jestli je to plus nebo minus to je otazka.

Bylo by toho asi vic, ale to hlavni tam je. Mozna to vyznelo kriticky na adresu lotra, ale zatim je na tom v porovnani s wowkem o neco lepe.

Edited by - seekerb12 on 17/03/2007 16:13:36
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 17/03/2007 :  18:13:07  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
bože LOTR je mnohem zábavnější než wow a to ve všem( boj, řemesla, tolkienuv svět je lepší než ten warcraft paskvil atd.) akorát mám tyhle problémy: 1. jestli se budou datače platit a budou nad 10E tak jsou to svině zlodějské 2. malo dungu ( v tomhle wow vede) 3. bordel ve statistikach to už jsem tu řikal ( o dost složitější než wow bohužel) a nesmí se zapomenout na sympatickou cenu měsíčních poplatků
Go to Top of Page

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 17/03/2007 :  20:32:53  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
No asi pred pul rokem jsem se zacal zajimat o svet MMORPG her a tak nejak sem to zkoumal/zkousel, asi 5H sem hral WoW a proste to neslo.. a pak sem nejak narazil na LOTRO dostal jsem se do bety a uz se to se mnou vezlo...

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier

Edited by - Miky on 17/03/2007 22:44:45
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 17/03/2007 :  22:43:32  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Na prevedeni Tolkienova sveta do nejake takoveto podoby sem cekal oprvadu dlouho. Do LOTRA pujdu ze tam opravdu chci byt . Navic az bude Stredozem kompletni, bude to narez. Mam ten svet proste rad

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

kaharin
Starting Member

3 Posts

Posted - 09/04/2007 :  20:27:19  Show Profile  Send kaharin an ICQ Message Send kaharin a Private Message  Reply with Quote
Proste proto ze je to LOTR . Filmy dobry . Knizky jsem sice necetl ale to dozenu .
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/04/2007 :  21:17:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Protože nic lepšího momentálně není
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/04/2007 :  22:02:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Spajdr ma pravdu. Ja uz jsem "nemocnej" z WoWka. Ta hra uz umira, nema absolutne co nabidnout. PvP je mimo a PvE to stejny jako vzdycky = nuda.

PvE opravdu nemusim, ale duvod proc chci zkusit LOTRO je kvuli tomu, ze si chci chvili oddechnout a pockat na neco jinyho (Warhammer, Age of Conan, Darkfall). Navic volim RP server, protoze bych rad zkusil hrat trosku jinak, uvolnene a nehonit se za levely a equipem.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

virdzek
Starting Member

22 Posts

Posted - 09/04/2007 :  22:21:00  Show Profile Send virdzek a Private Message  Reply with Quote
Preco budem hrat Lotro ?

1: rad si prezijem uzasnu atmosferu z kniziek (cital som ich prvykat pred 17 rokmi a doteraz ma to drzi )
2: hra ma spad , ziadne prestoje ,nekonecne cestovanie ci hladanie potvor a questov ala (*Censored* ) , ziadne chunky bez potvor
3: prijemne ovladanie a interface ktory sa da dalej upravovat
4: grafika porovnatelna s najlepsimi sucasnymi hrami, naroky na hardware sice dost vysoke ale poznam aj horsie (na AMD 4200 dual mi jadra bezia na max.nastaveni grafiky 60-80%, vo Win 20%) , pri spustenom (*Censored*) je problem pri prepnuti do Win aj scrollovat stranky v prehliadaci
5: konecne povolanie Hunter (lukostrelec) bez peta
6: nie som hudobnik ale moznost hrania na nastroji priamo v hre sa mi fakt paci

A co mi vadi ?

1:hlavne malo healer classov
2: velmi slabe vysvetlenie game mechaniky , aka vlastnost ma kolko a na co vplyv (ale to bolo vo (*censored*) pred 2 rokmi rovnake , snad sa to zlepsi... Mozno je to aj umyselne na podporu RP atmosfery

Miro - mage (Elementalist/Warlock/<>) -Rift
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000