Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Mounti
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:06:33  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
Dobry den chci se zepatat jaky sou ve hře mounti nejak sem nepostřehl dale by mě zajimalo kolik hraču hraje a kde hrajou předevšim CZ a SK hrači na jakem servru.Jo a jestli tady sou nake instance kde lze ziskavat nake předměti.

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:19:15  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tak mounti jsou - koně, dají se koupit tuším kolem 30. levelu, bohužel nevím jak fungujou, jestli jen z města do města jako běžná doprava, nebo i v krajině neb jsem třicítky nedosáhl

hráčů hraje hodně, přecijen je to velmi dobrá hra na motivy velmi známého světa, CZ/SK půjdou povětšinou na 2 anglicky-mluvící evropské servery

instance jsou součástí questů nebo dungeony, jestli v nich lze zaručeně získat nějaký předmět netuším, ale jelikož jsou zaplněné povětšinou boss monstry, padají v nich věci více než slušné ... na konci je většinou něco silnějšího, z čehož to padá ještě o něco lépe
Go to Top of Page

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:25:23  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
uvažuju že bych do toho šel ale musim mit opravdu jistotu že se tam nebudu nudit beta mě chytla tak na pulku ja hraju už rok a pul WOW a chci změnu tak kuli tomu skoušim LOTRO pač Vanguard mě hodně sklamal :(
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/04/2007 :  09:38:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Standa

uvažuju že bych do toho šel ale musim mit opravdu jistotu že se tam nebudu nudit beta mě chytla tak na pulku ja hraju už rok a pul WOW a chci změnu tak kuli tomu skoušim LOTRO pač Vanguard mě hodně sklamal :(

No spíš se zeptej co je v této době jiného na hraní, když WOWko už je ohrané a Vanguard je na prd? moc voleb není a mě LOTRO baví a to mám to WOW a Vanguard hraní taky za sebou
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/04/2007 :  10:46:26  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Mas tady tusim 3 barvy koni, a muzes si je koupit na lvl 35 za 3 zlatky, alespon tak to bylo v bete. Taky potrebujes skill ale jestli budes delat chviicku questy, coz asi urcite budes, tak ten skill dostanes jako reward

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000