Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 22/02/2007 :  13:49:52  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

hehe 5man instance :D To je kapitola sama o sobě.

Já to dělal tak, že jsem rozhazoval dotky do všech stran.. sem tam ohen a sem tam shadow a hlavně soul store pro priesty :D Celkem dobrej byl void když dělal druhého tanka, když to nestíhal main tank.

Lock sice není nejrychjší na expení, ale je to zábavnej char. Ted hraji delší dobu huntera (nuda).. každopádně to je farm bitch.

LOL
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 22/02/2007 :  14:10:14  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

v grupe je neprijemny, kdyz mob chcipne driv nez zacnou tickat tvoje dotky neboli ty vycastis 2 shadow bolty zatimco melee mobovi nasazej 2x vic dmg

Mno, vživote se mi teda nestalo ze by nejakej melle nebo kdokoli jinej nasazel mobovi 2x vic dmg nez ja s lockem a priznam se ze marne premyslim kdy kdo dal srovnatelnou dmg do moba ale fakt si nemuzu vzpomenout, snad nekde ve WC v barens na lvl 10 ....

Mozna tak s affli lockem pokud je to nejaka zergovacka 1-2 mobu. Destro ma obrovsky burst dmg hned od zacatku bo ma instanty atd. ten se s nejakyma dotkama na trashe v instancich vubec nedrbe a demo lock ten tak max na zacatku dotne moba aby nechal tankovi cas na agro bo s jeho spelldmg dava noncrit SB za 2000 - 2200 a to uz je problem drzet i pro druida. SB je vzdy > jak dotky co se tyce time castu takze pokud tam ty dotky nedotikaji tak se je tam nevyplati vubec sazet a kdyz uz tak pokud cekas na agro tanka.

Edited by - PRIBOO on 22/02/2007 14:11:40
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/02/2007 :  14:14:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
imho jen masochista nebo alkoholik leveluje s destro buildem
...a rekl bych ze rogue da behem prvnich 10sec boje vic dmg nez demo lock
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 22/02/2007 :  14:33:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Mno to hlavne zalezi na tom rougovi a na tom warlockovi :p. Jinak shamanovi kdyz procne WF 5x za sebou tak da vic dmg za 10 sec jak roug + lock dohromady ... proste haluz komu to critne, missne, rezistne, kdo si jak stoupne, predcasti, jaky ma mob AR/resist a milion dalsich kravin ... ono nakonec kazdej da nakou tu damaz ve finale .
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 22/02/2007 :  18:17:42  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Ja leveluju s destro buildem a nejsem ani alkoholik ani masochista (to jen trosku ) a je to v pohode...nevidim problem. S Affli by to mozna bylo rychlejsi, s demonology taky, ale who cares ? Bavi me destro, tak jedu s nim. Nebudu respecovat jen kvuli nejakymu speed levelingu.

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 22/02/2007 :  20:22:51  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

Ja leveluju s destro buildem a nejsem ani alkoholik ani masochista...

Proc neco delat jednoduše, když to jde složitě, že?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/02/2007 :  22:46:33  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
taky znam lidi co levelujou holy priesty a prot warry a desne je to bavi a myslej si, ze sou normalni
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2007 :  23:18:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale zase tie shadow bolty stoja moc many
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 23/02/2007 :  09:48:41  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:
Originally posted by Sorrow

Ja leveluju s destro buildem a nejsem ani alkoholik ani masochista...

Proc neco delat jednoduše, když to jde složitě, že?

Spis jde o zdechlost (aspon u me)...proste se mi nechce respecovat, premyslet nad talentama, ucit se novy !komba", predelavat keybindy a ja nevim co jeste :p Takhle to umim, jde mi to, bavi me to a nemam problem :p Navic jsem casual player, takze tu 70ku opravdu nijak nervu :p Nemusi prset, hlavne kdyz kape :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/02/2007 :  11:46:18  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Hehe, proč ne destro?

Já na prvního pošlu felguarda + dotky, druhého odotkuju pošlu do fearu a třetího jedu přes trinkety a shadowbolty. Do jaké patřím škatulky?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:13:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Hehe, proč ne destro?

Já na prvního pošlu felguarda + dotky, druhého odotkuju pošlu do fearu a třetího jedu přes trinkety a shadowbolty. Do jaké patřím škatulky?

God ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:18:50  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevím do jaké patříš škatulky ale kdybys byl warrior tak bys v tomhle případě patřil do kategorie "notorický corpserunner"
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:53:20  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, proč ne destro?

Do te genitalni ehm genialni.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/02/2007 :  13:18:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
do ty skatulky, ve ktery sou vsichni, co po boji musej 2 minuty restovat ;)

Edited by - MegaDeath on 23/02/2007 13:18:52
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/02/2007 :  15:49:02  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

do ty skatulky, ve ktery sou vsichni, co po boji musej 2 minuty restovat ;)

Ano, souhlasím, je to trochu energeticky náročné, ale chtěl jsem hlavně poukázat, že různé metody mohou vést ke stejnému cíli.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/02/2007 :  17:21:46  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
lepsi je pulnout tri, vsem nahazet dotky a jet drain life
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/02/2007 :  18:21:39  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, proč ne destro?

imho ja tomu i verim.......pokud zabiji na 70ce 60ky moby

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 23/02/2007 :  18:37:05  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
raid lock http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warlock/talents.html?3502122010235105510312340000000000000000000505000000000000000000
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 23/02/2007 :  18:45:44  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

raid lock http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warlock/talents.html?3502122010235105510312340000000000000000000505000000000000000000

tak to misto imp drain soul dej 5/5 suppresion a misto agony dej grim reach a misto amplify 2/2 life tap, nevim kdo v raidu dava agony teda

Edited by - plussminuss on 23/02/2007 18:46:33
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 23/02/2007 :  19:04:12  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by ko56

tak to misto imp drain soul dej 5/5 suppresion a misto agony dej grim reach a misto amplify 2/2 life tap, nevim kdo v raidu dava agony teda

suppresion neni potreba kdyz ted mam 1k shadow dmg a 120hit pak agony zatim pouzivam hodne .... a life tap neni potreba ktomu grim reach neni nikde potreba
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/02/2007 :  22:48:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
nechapu combo 2/2 iCoA a 3/3 malediction.to jako pouzivas oboje? :)

ja pouzivam CoA minimalne protoze ve srovnani s dmg kterou pridam lockum/melekum/magum pomoci zbylych curs je to na nic.. navic i v 5ppl je lepsi jet CoS jak na trash tak na bose..

.....
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 24/02/2007 :  05:39:47  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Ze se na ty dotkare nevykaslete. Stejne je to nepouzitelny bo mate agro out of control a nemuzete ubrat pokud tank neco misne, soulsheter je jednou za 5 minut a agro v BC = smrt (heroick+), na vic targetu ty dotky stejne hodit nemuzete bo offtank kdyz je tak vetsinou jen 1. Nehlede na to ze jak Destro tak Demonology lock vas odne v dmg o 1/2 bo nez vam to dotika tak je to 3x mrtvy.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 10/03/2007 :  19:06:28  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
demonolgy
nevi nekdo jaky je vztah mezi
STA, INT locka a jeho peta
+SPL DMG locka a AP Felguarda

a pak zpetne jak je talent DEMONIC KNOWLEDGE,
15% STA a INT peta se pricita do SPL DMG locka?

stacil by nejaky odkaz, nebo par radku..
Go to Top of Page

till
Starting Member

8 Posts

Posted - 13/03/2007 :  23:52:34  Show Profile Send till a Private Message  Reply with Quote
Jednoducha otazka: ako zabit skilled UD roga?
Podmienky:
- 1vs1 (obaja lvl70, equip rare+)
- on zacina boj, nieco na sposob -> prekvapi ma v lese
- obaja mame full hp
- obaja rdy vsetky CD (ja v bagu HS)
- mam vonku impa

- ja okolo 9.8k hp(s BloodPactom), +880 sdw dmg, dot bitch build 45/5/11 - insta fear, shadow burn..
- on okolo 8,5k hp, build neznamy, drzi stun lock v uvode jak svina

Poradte taktiku, skusal som snad vsetko, ale mozem povedat len: NERF Cloak of shadows + WotF kombo!!1

/edit Theorycraft FTW!1!

Edited by - till on 14/03/2007 01:31:34
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/03/2007 :  00:33:01  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by till

Podmienky:
- obaja mame full hp
- mam vonku impa

- ja okolo 9.8k hp(s BloodPactom), +880 sdw dmg, dot bitch build 45/5/11 - insta fear, shadow burn..

Poradte taktiku, skusal som snad vsetko, ale mozem povedat len: NERF Cloak of shadows!!1

/edit Theorycraft FTW!1!

Vychytat to aby dostal LD?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/03/2007 :  00:33:51  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Vlez do gildy Hippies a nos v rukách květiny, pomáhá to.
Go to Top of Page

till
Starting Member

8 Posts

Posted - 14/03/2007 :  01:27:13  Show Profile Send till a Private Message  Reply with Quote
to rakhen: kurve aka je warlock hippies, kvety v ruke ani svatoziara nepomozu, nepusti sa do mna nikto pokial som full hp, okrem UD rogun, ktore sa zda pritahuje moja farba vlasov. Za posledny tyzden som mal cca 10 pvp outdoor situacii - 8 z toho boli UD roguny. Samozrejme, ze ja sa len branim
to korka: co je LD? lag-disconect?

/edit typo

Edited by - till on 14/03/2007 01:37:43
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 14/03/2007 :  02:13:49  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podmienky:
- obaja mame full hp
- mam vonku impa

Poradte taktiku, skusal som snad vsetko, ale mozem povedat len: NERF Cloak of shadows + WotF kombo!!1

/edit Theorycraft FTW!1!

mas coex? ma roguna cos? :)
mackat howl, nez si najde wotf tak uz je par yardu od tebe, tak coex a dc, dotky a fear a drzet coex + impem do nej a drain life, insta bolty.
jestli ma cos, pripraveny jedy a vi co dela tak jedine gg a bezis :) jestli si mu stihnul znova dotky nasazet, tak pobezi chvili za tebou, to te muze hrat nebo ss dodelat praci :)

Edited by - plussminuss on 14/03/2007 02:16:20
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/03/2007 :  08:27:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Zdar, mam dotaz ... teraz pomalicky doexpovavam locka na 70tku, takze idem demonology bo pet atd.

Lenze teraz rozmyslam aky build zobrat na instance a potom aky build zobrat na raidovacie instance.

Kedze v normalnych instanciach sa malo kedy stane ze mam dost casu na to, aby mi dotikali vsetky dotky, tak som rozmyslal ze by som si zobral nejaky fire crit build, nieco ako http://www.wowhead.com/?talent=AV0bZbxZgx0tM0tAuAo . To by som videl na normalne instance ked mobovi dam popripade immolate + corruption a valim do neho iniscerate a ked bude immolate koncit tak mu dam conflagrate a znova.

A potom na raidovacie encountre kde budes mat viacej casu hrat sa s dotkami a neviem co, tak som rozmyslal affliction nieco ako http://www.wowhead.com/?talent=AV0bZbxZgx0tM0tAuAo ale stale neviem ... mozete mi niekto poradit co to mate oskusane v raidovani ?
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 14/03/2007 :  09:30:51  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:

/edit Theorycraft FTW!1!

nerf nether protection, deathcoil, dotky, dark pact (ten kvuli ez mode pve) !!!

---> to ze rogue dostali CloS, za to sem umprimne desne rad... me nesere, ze me diky tomu obcas rogue zabije, ale sem rad jak na to desne breci warloci a jak se jim za ty roguny vysmivaji . CloS is FINE, l2p

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  09:59:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nejak nepobiram jak muze mit CloS tak kratkej CD
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:06:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

tahle hra uz je tak domrdana, ze uz nejakej balance je mimo realitu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:14:29  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:

proste chteji aby ho mel ready na kazdej boj... ::)

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:46:14  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno skuste si s op lockem zahrat nejaky 5vs5 areny a hned uvidite proc je to nejmene obsazena clasa.Veskery obrany ability zadny..zivotnost proti sehranemu tymu tak 4-5sec.Ale jasny lock je owerp. jak blazen

.....
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:49:11  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mi rekni ktera classa prezije focused fire v 5v1 ? ..... zadna.. ted uz ani ten paladin ;) podle toho bych silu classy moc nebral
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:56:39  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi rekni ktera classa prezije focused fire v 5v1 ? ..... zadna.. ted uz ani ten paladin ;) podle toho bych silu classy moc nebral

zadnej focus 5vs1 neni, jede se vetsinou na 2 az 3 DD, zbytek musi byt healeri - palat, shaman, priest

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/03/2007 :  11:07:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
presne tak,proste.lock je nejlepe zabitelna clasa,ma maly ar,nema bublinu,ani blink/kosku,stit,nebo bear formu.Jediny co ma je Feing dead....

Jediny realny vyuziti locka v arenach sem videl v par top teamech,jako tanka s demospec. a 14k hp+100+resilience na "tankovani" ...

.....
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 14/03/2007 :  11:28:17  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

presne tak,proste.lock je nejlepe zabitelna clasa,ma maly ar,nema bublinu,ani blink/kosku,stit,nebo bear formu.Jediny co ma je Feing dead....

Jediny realny vyuziti locka v arenach sem videl v par top teamech,jako tanka s demospec. a 14k hp+100+resilience na "tankovani" ...

instant aoe fear/shadow fury + nether protection/SL je dost velka obrana... k tomu jeste DC, single target fear, CoT a HS pro celou partu... jestli ti lock prijde k nicemu v 5v5, tak je mozna chyba nekde jinde

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/03/2007 :  11:46:04  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Lock jde dolů jako první protože je schopnej zaměstnat jednoho healera komplet jen na dispelech (o unstable affliction ani nemluvě) jen rozhazováním dotek. Jinak je fakt že mě to množství v těch 2vs2, 3vs3 a 5vs5 celkem překvapilo, už jen samotnej healthstone je ceklem dobrá věc (i když chápu že shardit na to shardy musí bejt opruz)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  12:21:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
shardy nefarmis, je to v priprave zadarmo afaik

jednou sem takhle letel v netherstormu a najednou ze zeme na me pristala unstable affliction a vzapeti CoA a Cor, chcipnul sem ve vzduchu a po spirit ressu zaplatil panu opravari 6g za repair... od ty doby litam tak vysoko, ze sotva vidim zem pod sebou
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/03/2007 :  13:26:15  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

jednou sem takhle letel v netherstormu a najednou ze zeme na me pristala unstable affliction a vzapeti CoA a Cor, chcipnul sem ve vzduchu a po spirit ressu zaplatil panu opravari 6g za repair... od ty doby litam tak vysoko, ze sotva vidim zem pod sebou

To faikuješ špatně, shardy to stojí, stejně jako GoW stojí ty... kořínky či co atd. Jediné co to nestojí je mana :(
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/03/2007 :  13:26:45  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki
instant aoe fear/shadow fury + nether protection/SL je dost velka obrana... k tomu jeste DC, single target fear, CoT a HS pro celou partu... jestli ti lock prijde k nicemu v 5v5, tak je mozna chyba nekde jinde

mozna staci zapojit mozek a precist si co jsem psal,nerikam ze lock je k nicemu,rikam ze lock vzdy umre prvni protoze je relativne silnej v dmg/CC ale ma takrka nulovou obranu....

btw:fakt super vec od locka do 5vs5 je HS kterej HODNE pomuze

edit:Torakhen: v prvni minute uz to nestoji ani ty shardy..(nastesti)

.....

Edited by - beldor5 on 14/03/2007 13:28:32
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  13:28:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

To faikuješ špatně, shardy to stojí, stejně jako GoW stojí ty... kořínky či co atd. Jediné co to nestojí je mana :(

ze by meli jen peta zdarma? hmhm
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 14/03/2007 :  13:28:28  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

shardy farmis :) omg ty jses maslo :)
V priprave jsou kameny zadarmo :) okey to ti staci akorat tak na nejakyho peta (zadarmo) a kamen pro sebe(zadarmo). Pokud jedes 5v5 tak zapomen ze budes tradovat kameny to bych chtel videt tu lamu co to dela :) Proste se udela ritual a hotovo a sezere to shard.
Destro lock propali za jednu arenu cca 3-4 shardy pokud jede komba. Pokud chces jit cca 10-20 aren tak si to spocitej :) Jo a shardy z aliku v arene nejdou nebo je to bugnuty a udelas ho pouze pokud ho tim zabijes demence.

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2007 :  13:30:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo kdyz si chci nahodit dejchani pod vodou a waterwalking tak taky musim vyplaznout fish oil a supiny
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/03/2007 :  14:31:08  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podmienky:
- obaja mame full hp
- mam vonku impa

z pohledu rogua muzu rict, ze te nezachrani nic, krom:
- hodne moc STA / soullink, abys nejak rozumne prezil sekvenci CS KS CoS, nejaka +spell dmg milion ti je s roguem v podstate k nicemu, pokud zacne utok on. 9.8K vzhledem k aroru jaky wlock ma, neni tak moc.
- muze pomoct rozhodne instantni fear - co je jako specka v aflicftion
- a hlavne nechodit v prirode s impem:) glhf
v mych ocich, je warlock nejoblibenejsi cil, jeho moznost preziti je dost nizka, a to ne kazdy ma 9.8, ti co maji 7-8 v podstate nemaji sanci zadnou

EDIT: jo uz vim cim zabijes rogua jako WLOCK, behem boje se snaz prezit co nejdyl a dosahni toho aby pouzil CoS, a az zemres, pouzij SS a znovu ho nadotkuj vsim moznym:))

Edited by - qsubt on 14/03/2007 14:35:03
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 14/03/2007 :  15:15:17  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt to ne kazdy ma 9.8, ti co maji 7-8 v podstate nemaji sanci zadnou

huh 9k+hp mam s holy priestom ked hram pvp. lok ma tak 10k+hp

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 14/03/2007 :  16:00:53  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Reaguju na souhrn par poslednich topicku tak to nebudu zbytecne quotovat.

Ohledne rougu, neni naprosto zadny problem pro locka, osobne mam roguny docela rad, vicemene se mi nestalo ze by me zabil, se soucasnyma HP me roug neudrzi ve stunt locku, neda me za 3, ani za 5 vteriny, proste pokud neco vylozene nezalamim, je prakticky bez sance (pokud neni chytrej a nepocka si na TAP nebo neco podobneho). To uz je pro locka horsi druid v kocce nez roug.

V dmg equipu ma slusne equiplej lock kolem 10K HP a 1000+ spell dmg unbufed, coz fakt ten roug proste neda na 3 hity a pokud bych poskladal a nasocketoval PVP gear odhaduju to tak na 13K HP+ a neco okolo 700 spell dmg.

K arenam, cim vetsi pocet hracu tim samozrejme hur pro locka, 2v2 to lock vyreze s prstem v nose ale 5vs5 to uz je pro locka horsi zahul bo je to vetsinou primarni target a lock neni moc stavenej na uzavreny prostory kde se s nekym honi dokola kolem sloupu a pokud ma na tele 2 mele nic moc s tim nenadela.

A k tem soulum, mno co si budeme vykladat, je dost vopruz to farmit, na jeden BG sjedu prumerne 5-6 soulu a vicemene pokud cilene netaham souly z polomrtvych enemy nemam cas je delat(pokud jo, prakticky se neda jet damaz). Znamena to jedine, ze tak po 7-8mi BG musim nekam na moby a hold je pulhodina v tahu tim ze taham souly na dalsi varku BG, bo bez soulu je lock uplne v prdeli.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/03/2007 :  16:41:58  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOOslusne equiplej lock kolem 10K HP a 1000+ spell dmg unbufed, coz fakt ten roug proste neda na 3 hity
nema cenu se dohadovat, je to o buildech atp, nikdo nic nerikal o 3 hitech, 13K+resilience problem je, 10K+skoro 0 resiliance ale ne. lock je porad pohodicka proti frost magovi.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/03/2007 :  17:34:09  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno pokud bojujes s rogunama kteri te drzej ve stunlocku 3-5sec tak verim ze to neni problem pro tebe,...oproti tomu me prijde druid naprosto jednoduchej,protoze me nema jak prekvapit a da se mu celkem snadno ubranit....

.....
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,69 seconds. on eygor Snitz Forums 2000