Author |
Topic  |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 18:44:45
|
stunlock s pomoci vsech cooldownu (blind,vanish, clos) a v zaloze wotf, tak verim ze bys priboo asi zmenil nazor :) ale hadam, ze hrajes hordu a nemas zdani co to je kdyz das howl of terror a slysis jen 5 cvaknuti WotF  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 22:34:13
|
quote: Originally posted by beldor5
mno pokud bojujes s rogunama kteri te drzej ve stunlocku 3-5sec tak verim ze to neni problem pro tebe,...oproti tomu me prijde druid naprosto jednoduchej,protoze me nema jak prekvapit a da se mu celkem snadno ubranit....
Me cece obcas druid z hidu v kocce i prekvapi, to se musim priznat ...  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 22:35:39
|
quote: Originally posted by MegaDeath
stunlock s pomoci vsech cooldownu (blind,vanish, clos) a v zaloze wotf, tak verim ze bys priboo asi zmenil nazor :) ale hadam, ze hrajes hordu a nemas zdani co to je kdyz das howl of terror a slysis jen 5 cvaknuti WotF 
Njn, za hordu hraju ale sem tam nejakej duel uz sem i dal. Jo je to sfinstvo, jeste ze jsem undead  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 09:09:56
|
Jestli ono to nebude tím že druid tě může překvapit jenom tím že tě překvapí :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 23:34:46
|
Co si myslite ze je lepsie ? Curse of Agony alebo Curse of Shadow v pripade ze som affliction lock. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 10:26:08
|
Mno to je jasny...v kazdy situaci neco jinyho,..ale v 5/10/25man instancich vzdy pouzivam CoS/CoE/CoT (navic mam 3/3 malediction)
CoA jenom na pvp proti vetsine class(na shadow priesta/demolocka si radsi davam CoS) a na farmeni... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 10:31:28
|
imho CoS...tika ti za vic Siphon life a i na drain life je to lepsi. Do PvP asi spis agony, ale kvuli tomu si ji specovat nemusis :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 16:49:13
|
CoA je trochu problem s tim ze dmg je nekonstantni, nejvyssi na poslednich tickech, a to uz vetsinou v PVP je smrt tam ci tam, v PVE normal mob dole. Na bosse je imho rozhodne lepsi CoS. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/03/2007 : 02:09:11
|
Mozete niekdo checknut tie specky a povedat mi co si o tom myslite ? |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 18/03/2007 : 10:40:45
|
http://www.wowhead.com/?talent=NqMMVRfkVtfofxc0I
Takhle bych si to predstavoval ja. Shadowbolty jsou pro Affli locka celkem zbytecnost. Od te doby, co jsem respecl, jsem ho pouzil tak mozna 5x...diky kratkymu dosahu je mob vetsinou daleko (fear) a tak na nej nedosahnes, ani s shadowtrancem. Instfear je imba na to si ho nevzit, lifetap je zbytecnost (na lvl 69 tapuju +-1100 many, coz je dost :)) Imp drain soul je pekna vychytavka, jak si doplnit cast many po boji...nepouzivam to nijak zvlast casto, ale obcas se to hodi :p No a fel stamina a fel intelekt pridava staminu a manu i tobe a pres dark pact si pak muzes od peta brat porad :) Tot muj nazor po 5ti lvlech s affli lockem...
P.S. : Ja mam teda jeste CoEx, ale to moc nepouzivam...ale verim ze do pvp se to muze hodit ;) |
Darraque [MdK] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/03/2007 : 16:12:40
|
3% hp je dost malo za 3 talent pointy myslim.
Life tap je zbytecnost ??? Life tap je to najpouzivanejsie warlocke kuzlo, ako inac chces dostat manu ??? Dark pact nevim nevim. |
Edited by - Pepo on 18/03/2007 16:14:07 |
 |
|
Carnifex
Starting Member
11 Posts |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 19/03/2007 : 00:15:54
|
2Pepo : Improve life tap je zbytecny...life tap samozrejme pouzivam, ale nemyslim, ze je potreba do nej davat body. I neimprovenuty dava many dost. Fel stamina a IQ...myslim, ze je lepsi si ty boy dat sem, protoze rvat neco do dest vetve nema cenu. Affli lock destro kouzla skoro vubec k nicemu nepotrebuje...drain life dava nadotoanymu targetu kotel dmg a jeste te leci, tak na co chodit bliz na shadowbolt, kterej se casti 3 sekundy. Ty talenty bys vyuzil jednou za cas, zatimco 3 procenta hp a many vyuzivas porad. Je to muj nazor, nikomu ho nevnucuju :p Dark pact se hodi pri krizovkach, kdyz ses oom a pribehne dalsi mob..... |
Darraque [MdK] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/03/2007 : 07:42:14
|
Mne pride z s tym improved lifetap si tu manu doplnis rychlejsie a stoji ta to menej hp,takze potom nemusis tolko drainovat. Pretoze bud si doplnas manu dark pactom alebo lifetapom .... ja osobne life tapujem velmi casto ... neviem, vsak nieco vyskusam a uvidim. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 00:17:31
|
Tak som affliction, na solo grinding uplna nadhera.
Ale potom sme isli dnes karazhan a bol som mierne sklamany, pretoze na tych trashoch proste nemam sancu drzat krok v dmg s magom alebo roguom, pretoze ked hodim dotky tak ten mob chcipne skor ako stihnu ticknut druhy krat a ked idem iban a CoS + shadowbolty tak tiez nemam sancu lebo ich castim moc kratko, a tie crity su nic moc v porovnani s destruction. Uz som si nagrindil a nafarmil cely ten frozen shadow set, cize ist teraz destro by bolo asi dost skoda. Robim nieco zle na tych trashoch ? |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 00:40:46
|
nerobis 
nechapu, ze kazdymu zalezi co dela za dmg na trashi... to vubec neres, duleziti jsou bosove, tam si muzes honite epeeeen triko na dmg, cim vic dmg na trashi, tim vic smrti 
affl lock je na dlouhy boje, ne na zerg trashe, jinak pokud maji dva tanci kazdy target, tak staci hazet vsechny dotky na oba, nebo jen dotky na offtank moba a sb do toho co se zabiji, ale to ze mas maly dps na trashi... who cares, az budes 7 dmg u bose v 10 raidu, tak se ptej co delas blbe  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 09:06:59
|
imho na trashi nahazuj jenom UA+Cor a pak jed shadowbolty.pokud je to nejakej vetsi mob jako treba ti golemove u kterych si musis hlidat agro stihnes celou serii dotek+bolt spam.Neni problem byt i na trashi s aflict n1 v dps pokud to mas "vypocitane"...btw:nerikej ze vam mobove umiraj za 10sec v Kz |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 23/03/2007 : 12:30:54
|
quote: Originally posted by beldor5
imho na trashi nahazuj jenom UA+Cor a pak jed shadowbolty.pokud je to nejakej vetsi mob jako treba ti golemove u kterych si musis hlidat agro stihnes celou serii dotek+bolt spam.Neni problem byt i na trashi s aflict n1 v dps pokud to mas "vypocitane"...btw:nerikej ze vam mobove umiraj za 10sec v Kz
za 9 sec :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/03/2007 : 16:08:37
|
Tak my sme boli konkretne na maidenke a predtym sme cistili tych spiderov, a ti umierali fakt rychlo.
Ale tak uz som sa s tym zmieril, zacal si farmit kompletny moj armor (momentalne spellstrike set), mal som na faka specku, respecol a uvidime ako to pojde neskor  |
Edited by - Pepo on 26/03/2007 16:09:43 |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 14:41:15
|
Ma pro me smysl, kdyz jedu affli (lvl 60), zacit shanet vybavu na +dmg? Projevi se nejak vyrazne narust dmg pri jednotlivych "ticich" tak, aby to stalo za pomerne razantni snizeni staminy z predmetu, ktere mam ted, vymenou za ty +dmg? |
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 15:36:32
|
Jistezejo... +dmg > staty :) |
Shu Oxx |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 15:48:48
|
Pochybuju, ze kdyz zacnes shanet +dmg itemy s tbc, ze timpadem dojde k nejakemu razantnimu snizeni staminy. I zeleny itemy nebo craft z tbc maji kotel staminy + dmg. Ale jinak pro castera je imho +dmg primarni "atribut"...snizeni staminy za to rozhodne stoji :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 18:50:03
|
quote: Originally posted by Slunicko
affli (lvl 60), zacit shanet vybavu na +dmg?
pokud mas TBC tudiz nezustanes na lvl60, tak hlavne nic neshanej a normalne expuj a nos to co ti vypadne nebo za qvest dostanes, vse ostatni je plytvani.
quote: vyrazne narust dmg pri jednotlivych "ticich"
prave ze u DOTek se to projevi da se rict "maximalne" http://www.wowwiki.com/Spell_Damage_Coefficients#Warlock_Coefficients
|
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 27/03/2007 : 22:39:04
|
To jste me potesili, dik za odpovedi. Mel jsem obavy, ze se to vic projevi u destro specky. |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 09:23:51
|
Mám "noob" dotaz. Když nahážu DOTky a pak si například přes trinket zvednu +dmg změní se okamžitě dmg již náházených DOTek ? |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 09:32:29
|
quote: Originally posted by Luka
Mám "noob" dotaz. Když nahážu DOTky a pak si například přes trinket zvednu +dmg změní se okamžitě dmg již náházených DOTek ?
ne |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 09:57:24
|
Tak jinak, zapnu trinket, nahážu DOTky... efekt trinketu (x sekund) skončí.. co pak ? DOTky tikají s jakým +spell dmg ? |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 09:58:44
|
ups :) |
Edited by - Rakhen on 04/04/2007 10:53:28 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 10:12:59
|
Jo 
Dotky tikaju s dmgom aky mas v tu sekundu ked ich zacastis a uz tak tikaju celu dobu .... cize je to najlepsie nahodit si trinket a nasupat tam dotky ... Vzdy sa rata spell dmg aku mas vtedy ked ich castis. |
Edited by - Pepo on 04/04/2007 10:14:07 |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 11:30:06
|
díky, skill up |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 09:45:57
|
dalsi noob dotaz:
muzou critnout i dotky?
Jde mi o to jestli se mi vyplati snazit se mit +crit treba na ukor statu. Sem demo + affli a nejcastejsi kouzlo sou Corrup.., CoA a Imolate a pak uz jen drainuju (90% vsech fightu) obcas fear.
chapu ze spelldmg > stamina > crit+int+hit ? pro demo locka |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 09:52:10
|
Si toho spellhitu moc neceníš :) Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne? |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 10:08:48
|
quote: Originally posted by Rakhen
Si toho spellhitu moc neceníš :) Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?
Abych se priznal tak funkce spellhitu mi taky neni moc jasna, sice jsem si zkousel neco precist na wiki, ale s moji eng mi to nic moc nereklo:) Takze pokud by byl nekdo ochotny mi to vysvetli bude mit u me velke plus
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 10:59:23
|
quote: Originally posted by Rakhen Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?
Jojo - u obou ale jen ta direct damage část, jednotlivý ticky u žádný dotky critnout nemůžou. |
 |
|
Sakki
Starting Member
48 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 13:00:51
|
quote: Originally posted by HomeboyCZ
Si toho spellhitu moc neceníš :) Mám za to že z dotek crituje jen immolate a unstable affliction, ne?
Abych se priznal tak funkce spellhitu mi taky neni moc jasna, sice jsem si zkousel neco precist na wiki, ale s moji eng mi to nic moc nereklo:) Takze pokud by byl nekdo ochotny mi to vysvetli bude mit u me velke plus
cemu na tom nerozumis? :) Spellhit ti snizuje sanci na to, ze tvoje kouzlo bude plne resistnuto (ne parcialni resisty, na to je spell penetrace). U mobu na stejnem lvlu a pri 0spellhit rating je tahle sance na full resist 5%, u ?? bossu je to 17% a minimalni sance na full resist je 1%... to by ti mohlo stacit.
easy
pro maga s elemental precision (talent +3% hit) je idealni na pve mit tak kolem 10% z itemu (nevim presne kolik je to hit ratingu)... s elemental precision je to 13% a kdyz dostanes totem od elemental shamana, tak mas 16%... coz je ideal |
Sakki - Black Division - DrakThul
"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!" |
Edited by - Sakki on 28/05/2007 13:05:23 |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 15:07:20
|
quote: Originally posted by Sakki
cemu na tom nerozumis? :) Spellhit ti snizuje sanci na to, ze tvoje kouzlo bude plne resistnuto (ne parcialni resisty, na to je spell penetrace). U mobu na stejnem lvlu a pri 0spellhit rating je tahle sance na full resist 5%, u ?? bossu je to 17% a minimalni sance na full resist je 1%... to by ti mohlo stacit.
easy
pro maga s elemental precision (talent +3% hit) je idealni na pve mit tak kolem 10% z itemu (nevim presne kolik je to hit ratingu)... s elemental precision je to 13% a kdyz dostanes totem od elemental shamana, tak mas 16%... coz je ideal
tak ted uz tomu rozumim, diky moc hral sem cca 1,5 roku warra ted pronikam do taju casteru a je to nadhera:) hlavne pvp |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 17:06:14
|
No, ako warlock aj ked som bol affliction tak 50+% mojej dmg je shadowbolt .... teraz hovorim o raidovani. Tak som teraz momentalne respecol skoro na klasicky SM+ruin build a uvidim ako to pojde. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 12:08:25
|
quote: Originally posted by Sakki
easy
pro maga s elemental precision (talent +3% hit) je idealni na pve mit tak kolem 10% z itemu (nevim presne kolik je to hit ratingu)... s elemental precision je to 13% a kdyz dostanes totem od elemental shamana, tak mas 16%... coz je ideal
tak ted uz tomu rozumim, diky moc hral sem cca 1,5 roku warra ted pronikam do taju casteru a je to nadhera:) hlavne pvp
me ten caster ez mod pvp bavil chvili, snad ti to vydrzi dyl |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 16:43:38
|
quote: Originally posted by Pepo
No, ako warlock aj ked som bol affliction tak 50+% mojej dmg je shadowbolt .... teraz hovorim o raidovani. Tak som teraz momentalne respecol skoro na klasicky SM+ruin build a uvidim ako to pojde.
mno, pokud se snazis, aby si mel presne dotky nahozeny tak jak ti konci predchozi, tak mas cas mezi refreshem tak na 1-2 bolty max :) + dark pact a dalsi srajdy co musis behem boje delat :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 16:57:34
|
Ani ne, ja som tak hraval dost dlho a mas dooost casu na SB .... Pozri sa na to takto : Hodis UA + corruption za 2 sekundy, potom pockas 2 sekundy na global CD a hodis Siphon .... a potom uz valis len shadowbolty dalsich 14 sekund alebo kolko to je .... samozrejme toto je stav ked pouzivas curse of shadows ....
immolate sa nepouziva, nevyhodne ....
Inac ten novy build je taky divny ... mam na hovno gear, mam okolo 16% crit chance a je to dost malo, chce to aspon 19% aby bol ten build vyhodny .... ale tak ide to aj takto, len to neni presne ono. |
Edited by - Pepo on 30/05/2007 18:11:10 |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 17:04:13
|
Myslim ze dedikovani loci to popsali uz nekde ve drivejsich postech.
Bylo to něco jako "kurza, šádou bólt, šádou bólt, dét koil, šádou bólt a opakuj dokud ti nedojde mana natapuj a znovu" Do úplneho zmagoření, do posledního hp, do posledního wipu. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 17:18:32
|
:) Mno ja i za aflict locka v raidu nahazuju immolate,imho je to stale mnohem vyhodnejsi nez shadowbolt...Se nedivim ze nekteri lidi si mysli ze affliction neni best dmg build kdyz to hrajou stylem UA+cor a pak shadowbolt spam |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 18:07:41
|
Ja si myslim ze affliction lock je najlepsi DPSer a hram to stylom UA+corr+siphon+SBspam a opaujem az do zblnutia .... a nemam s tym ziadny problem.
A neni to vyhodnejsie .... pockaj
Tu je to : http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php prijemne pocitanie 
Samozrejme beriem do uvahy ze mas shadowveave set ktory ma shadow bonus, + mas shadow offhand, popripade take srandy, proste affliction build a nemas tam spell dmg ... pretoze potom MOZNO vyjde pouzivanie immolate lepsie. |
Edited by - Pepo on 30/05/2007 18:10:40 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 18:09:41
|
quote: Originally posted by Tazikus
Myslim ze dedikovani loci to popsali uz nekde ve drivejsich postech.
Bylo to něco jako "kurza, šádou bólt, šádou bólt, dét koil, šádou bólt a opakuj dokud ti nedojde mana natapuj a znovu" Do úplneho zmagoření, do posledního hp, do posledního wipu.
Jasne, ale to je asi do PvP  |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 19:42:23
|
--- tady by naprosto sedlo video opilého pucka vysvětlující souboj locka s rogue/druidem ---
Ale ze jsem solidarni, nedam ho sem :) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 19:55:47
|
quote: Originally posted by Gurrshael Ale ze jsem solidarni, nedam ho sem :)
na kolik si to video cenis? :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 21:54:26
|
quote: Originally posted by Pepo Tu je to : http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php prijemne pocitanie 
Mno ja nevim me z toho vychazej samy blbosti :) pokud se podle toho ridis tak gl :))))
edit:btw k tomu zjistit ze immolate>shadowbolt ,(ve vetsine pripadu) ti snad staci matika ze zakladky... |
Edited by - beldor5 on 30/05/2007 22:00:07 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/05/2007 : 22:38:29
|
Tak mam 730 fire dmg a 960 shadow dmg ..... podla matiky zo zakladky mi to vychadza shadowbolt lepsi ako immolate 
Nechapem ako ti z toho mozu vychadzat, skor ak si to ty nepochopil tak GL, vsak je to uplne jednoduche  |
Edited by - Pepo on 30/05/2007 22:39:08 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 07:46:30
|
quote: Originally posted by Pepo
Tak mam 730 fire dmg a 960 shadow dmg ..... podla matiky zo zakladky mi to vychadza shadowbolt lepsi ako immolate 
Nechapem ako ti z toho mozu vychadzat, skor ak si to ty nepochopil tak GL, vsak je to uplne jednoduche 
Neposlouchejte ho, je to Slovák |
Arokh Estarioll |
 |
|
Topic  |
|