Author |
Topic  |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 13:28:06
|
dotaz - co proti shadow priestovi odchytne grounding totem? tusim ze mind blast mi to nezralo |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 13:47:04
|
quote: Originally posted by MegaDeath
hunter te ukituje, nezalezi na tom co ma on za spec, IMHO kazda je dobra, staci i blba zpomalovaci trap a ses v <> a uz ho nikdy nedohonis, teda vyzaduje to aspon 1 mozkovou bunku na strane huntera
locka nedam ani za boha, ja mam nula dmg, jeho pet ma vetsi dmg nez ja, chain fear... to uz by taky po dvou letech mohli nejak vyresit
nejhorsi je affli - kdyz uz se k nemu dostanes (a mas na sobe teda alespon 4 doty ktery ti zerou HP jak o zivot ) tak ma jeste k tomu instant fear .... + dark packt na nekonecnou manu
hunteri sou socky, v bg se jim jen smeju :)) je sice fakt ze tam na ne kaslu a proste si bezim s vlajkou nebo neco a nevsimam si jich protoze na killovani nemam cas a oni me stejne nic neudelaj :) jedin co me desne vytaci je conclusive shot to bych zrusil .. na ten zvuk sem uz alergickej, ...pokud te hunter nenapadne nacatyho tak nema sanci imo a co se locka tyce tak tam to je no coment proste ta classa je naprosto mimo nejakejch realnejch mezi, nechapu ze si to blizzard neuvedomuje, mozna to delaj schvalne :) |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 05/03/2007 13:54:23 |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 13:49:26
|
dotaz - co proti shadow priestovi odchytne grounding totem? tusim ze mind blast mi to nezralo
jasne tremor a grounding na CD je samozrejmost, grounding mindblast urcite zere ale sem tam je to bugly, ze treba sezere 2 spelly kdyz to zacastit rychle za sebou ... typickej priklad blesk + ihned potom Eshock :) |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 15:12:07
|
quote: Originally posted by CabA
dotaz - co proti shadow priestovi odchytne grounding totem? tusim ze mind blast mi to nezralo
jasne tremor a grounding na CD je samozrejmost, grounding mindblast urcite zere ale sem tam je to bugly, ze treba sezere 2 spelly kdyz to zacastit rychle za sebou ... typickej priklad blesk + ihned potom Eshock :)
schvalne se na to zkusim zamerit, pac uz asi 2x mi grounding nebral mind blast, az sem dosel k zaveru, ze na to proste nefacha
(po chvili boje 1900+ mind blast + shadow word: death 1400+ a uz sem si sel pro corpse...) |
 |
|
lofass
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 15:18:48
|
quote: Originally posted by CabA hunter = ufrostshockovat :) nenechat si vysat manu, earthbind a po patchi stoneclaw na peta :)
Ten stoneclaw bude i po patchi na prd. V jedinym pripade zautoci pet na totem. A to kdyz ho na tebe hunter nepusti a pet bude v agresivnim modu. Jinak pokud da hunter prikaz...na totem se vys*re i kdyby se mu libil jak by chtel. |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 15:53:38
|
PVP mela v AB alebo v AV, tak sa ako MM hunter rozhodnem pouzit jednu z mojich silnych zbrani a to multishot, nadherne to critne a clovek vidi ze priam ukazkovo zostrelil 3 totemy a za nimi stoji vysmiaty shaman, to vzdy potesi  |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 16:01:57
|
quote: Originally posted by Miso
PVP mela v AB alebo v AV, tak sa ako MM hunter rozhodnem pouzit jednu z mojich silnych zbrani a to multishot, nadherne to critne a clovek vidi ze priam ukazkovo zostrelil 3 totemy a za nimi stoji vysmiaty shaman, to vzdy potesi 
Aim shot rulez. To když kritne tak je také shaman vysmátej. |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 16:09:42
|
Dream more  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 16:10:45
|
lvl20 shaman proti lvl70 hunterovi lehne na jeden aimed a kdo rika ze ne, je lhar!! |
Edited by - MegaDeath on 06/03/2007 16:11:01 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 16:43:34
|
lvl20 shaman proti lvl70 hunterovi lehne na jeden aimed a kdo rika ze ne, je lhar!!
nahoda je blbec ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 17:37:25
|
BTW Azkabane todle se ti stalo na tom tvym freecku ne ?  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 19:36:58
|
quote: Originally posted by Quizee
BTW Azkabane todle se ti stalo na tom tvym freecku ne ? 
Bohužel s Free server nemám zkušenost. I když bych rád kvůli natočení videjka a screenum. Po tom co mě přestalo na Hinde bavit Lineage2 (také ofik) tak jsem s kamarádem přešli na blind do WoW a už ho hraji od listopadu minulého roku. Bohužel mě ještě nechytla žádná postava natolik abych ji dal přes 40 lvl :D Takže mám asi 6 35lvl zrudiček.
Co se toho Aim shotu týká... je snad jasné, že na jeden Aim shot neumre. Jinak pánové a dámy 1vs1 pvp neexistuje a duel neni PvP ;) Tak tady neřešte teorie o 1vs1 :))
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 00:17:56
|
quote: Originally posted by Azkaban
Bohužel s Free server nemám zkušenost. I když bych rád kvůli natočení videjka a screenum. Po tom co mě přestalo na Hinde bavit Lineage2 (také ofik) tak jsem s kamarádem přešli na blind do WoW a už ho hraji od listopadu minulého roku. Bohužel mě ještě nechytla žádná postava natolik abych ji dal přes 40 lvl :D Takže mám asi 6 35lvl zrudiček.
Co se toho Aim shotu týká... je snad jasné, že na jeden Aim shot neumre. Jinak pánové a dámy 1vs1 pvp neexistuje a duel neni PvP ;) Tak tady neřešte teorie o 1vs1 :))
Ses nikdy nerezal vo kytku nebo o veinu? vypada ze nejvetsi teoretik si tu ty s tema 30itkama  |
Edited by - PRIBOO on 07/03/2007 00:18:32 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 09:52:24
|
35lvl da clovek za tyden ne? a se to dat i za 2 dny ty to delas 4 mesice hmm ... ale budiz proc ne ...
jeden aim shot te zabije
to s tim 1vs1 sis nekde precet ze :) pvp je boj hrace proti hraci ... a je jedno esli je jeden an jednoho nebo 10 na jednoho ... oboji je pvp ale to treba pochopis casem |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 10:55:18
|
quote: Originally posted by Eagle ednoho nebo 10 na jednoho ... oboji je pvp ale to treba pochopis casem
Co se lvl týká. Věřím, že to někdo dá za týden :) Já ne. Když někdo může dát 60 za 4 dny proč by někdo nedal 35lvl za víkend:) Opravdu nemám čas hrát 16/7.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 13:07:01
|
patch za nama, nerf WF sem nejak moc nepostrehl, respektive porad pri 5/4 dochazi k double procu (=4x dmg) |
 |
|
lofass
Starting Member
7 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 13:30:23
|
patch za nama, nerf WF sem nejak moc nepostrehl, respektive porad pri 5/4 dochazi k double procu (=4x dmg)
Neni to v patch notes...to znamena, ze to jeste nerfnuty ani neni. Nejspis bude hned v dalsim. A taky si myslim, ze pokud vyjde WF, potom ti to nahodi nejakej buff - 3s cd na wf. Aby hrac vedel proc to tak je. Ale ted se o tom v patchi nepise. Tzn, ze vesele muzeme pouzivat dale 5/4. |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:12:07
|
quote: Originally posted by lofass
quote: Originally posted by CabA hunter = ufrostshockovat :) nenechat si vysat manu, earthbind a po patchi stoneclaw na peta :)
Ten stoneclaw bude i po patchi na prd. V jedinym pripade zautoci pet na totem. A to kdyz ho na tebe hunter nepusti a pet bude v agresivnim modu. Jinak pokud da hunter prikaz...na totem se vys*re i kdyby se mu libil jak by chtel.
no stoneclaw tauntuje takze je uplne jedno co dela hunter s petem proste kdyz ho to tauntne tak ho to tauntne ;) to nemeni nic na tom ze to je porad totem na hovno ale ;)
|
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:14:25
|
quote: Originally posted by Miso
PVP mela v AB alebo v AV, tak sa ako MM hunter rozhodnem pouzit jednu z mojich silnych zbrani a to multishot, nadherne to critne a clovek vidi ze priam ukazkovo zostrelil 3 totemy a za nimi stoji vysmiaty shaman, to vzdy potesi 
Aim shot rulez. To když kritne tak je také shaman vysmátej.
jo a za kolik ti crituje ? EShield me necriticky healuje za 1k+ hunter me proste nic neudela za tim si stojim :) stejne je to classa jen pro afkery a farmery a basta  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:28:00
|
jo a za kolik ti crituje ? EShield me necriticky healuje za 1k+ hunter me proste nic neudela za tim si stojim :) stejne je to classa jen pro afkery a farmery a basta 
Earth Shield (Rank 3) 900 Mana 40 yd range Instant cast Protects the target with an earthen shield, giving a 30% chance of ignoring spell interruption when damaged and causing melee attacks to heal the shielded target for 270. This effect can only occur once every few seconds. 10 charges. Lasts 10 min. Earth Shield can only be placed on one target at a time and only one Elemental Shield can be active on a target at a time.
ten popisek je blbe ? pisou tam ze jen melee, zadne ranged.. pisou heal za 270, kolik se pricita z +heal ? jako u instantu bych cekal, ze 42.86%, takze to mas 1700 +heal ? nebo se to pocita jinak ? jak ?
nechci rypat, jen me to zajima, pac porad zvazuju, jestli jeste chvili vydrzim u te sracky (enhanc shaman 40/21), nebo rerollnu na nejako verzi resta - obavam se ale, ze to bude stejna sracka.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:45:33
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jo a za kolik ti crituje ? EShield me necriticky healuje za 1k+ hunter me proste nic neudela za tim si stojim :) stejne je to classa jen pro afkery a farmery a basta 
Earth Shield (Rank 3) 900 Mana 40 yd range Instant cast Protects the target with an earthen shield, giving a 30% chance of ignoring spell interruption when damaged and causing melee attacks to heal the shielded target for 270. This effect can only occur once every few seconds. 10 charges. Lasts 10 min. Earth Shield can only be placed on one target at a time and only one Elemental Shield can be active on a target at a time.
ten popisek je blbe ? pisou tam ze jen melee, zadne ranged.. pisou heal za 270, kolik se pricita z +heal ? jako u instantu bych cekal, ze 42.86%, takze to mas 1700 +heal ? nebo se to pocita jinak ? jak ?
nechci rypat, jen me to zajima, pac porad zvazuju, jestli jeste chvili vydrzim u te sracky (enhanc shaman 40/21), nebo rerollnu na nejako verzi resta - obavam se ale, ze to bude stejna sracka..
ten popisek neodpovida skutecnosti ... ano je to tak procuje to jak z meele tak z ranged, ze spellu vicemene skoro ze vseho, podle me to je od zacatku bug nad kterym se ovsem privira oko, protoze jinak by ten talent nebyl vubec tak dobrej jako je, na lvl 60 nez prislo TBC to byla naprosta imba vzhledem k tomu kolik mel kdo hp a jakej daval dmg, + mene class to dovedlo dispelnout, rougove nemeli -heal poisny atp. na 70lvl ten talent castecne degradoval ale i tak je moc peknej a uzitecnej talent, nicmene nejaka dejme tomu - 30% sance na dispel by nebyla od veci +healing si bere kolem 30+% (healing mam 1400 unbuff a to mam celkem dost velky mezery, nemam poradnou heal mace s +81 enchantem, poradnej stit) ty hodnoty co sem uvedl jsou s totemem +101 dmgheal a se zaplejma 2 trinketama EOD+ZHCH, 1400+101+450+400 = +-2350healing ve chvily nahozeni stitu vychazi me to ze si to bere asi 33% z healingu to mas base270 + bonusheal775=1045/proc |
Edited by - CabA on 09/03/2007 11:02:28 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:54:46
|
earth shield si bere 300% +healu na celou dobu neboli 30%/hit |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:02:59
|
earth shield si bere 300% +healu na celou dobu neboli 30%/hit
urcite je to vic nez 300 .. jinak by to nevychazelo :) 333 imo ;) |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:07:30
|
urcite je to vic nez 300 .. jinak by to nevychazelo :) 333 imo ;)
Purification? :) pak by to sedelo |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:09:09
|
quote: Originally posted by Aragorn
urcite je to vic nez 300 .. jinak by to nevychazelo :) 333 imo ;)
Purification? :) pak by to sedelo
houly s@$% ;) jasne na to sem uplne zapomel takze to bude 300/30  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:21:34
|
kazdopadne jeste chvili potrapim to enhance, vcera jsem dodelal 70 teprve.. ale cim dal vice to vypada na full resto.. vlastne presne to, co ma torrek, jen z ancestral dva body do totemic focus.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:35:12
|
resto je pocit bezpeci, jen co doquestuju (abych mel prachy na epax litaka), hned respecnu  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:37:44
|
hlavne u enh krome toho questeni/grindeni nevidim valny vyuziti - v PvP to nijak nezari, v PvE delani dmg je to uz slabota, pac combat rogue se stejnou urovni equipu nasazi vic dmg a ma threat reduction a hlavne ma CC - imp. SAP ftw delat totem buff bota muze clovek i s resto a navic s tim v pvp muze aspon neco malo ustat ;) |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:57:44
|
quote: Originally posted by MegaDeath a navic s tim v pvp muze aspon neco malo ustat ;)
neco malo, VSECKO krome locka :) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 13:19:48
|
hmm, tak jsem vcera nevydrzel a respecnul na resto.. i s mym trapnym cca +500healem to je uplne o necem jinem..
sakra, chtel jsem se podivat, jak se torrek dostal na tech 1400 +heal a on uz mezitim respecnul .. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 22:08:58
|
No ja taky nevydrzel a respectnul na elemental s mym trapnym 400 spell dmg  |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:13:51
|
zatim mam neco malo pod 900 heal a jedinej, kdo me dela moc velky problemy je MS warrior a enhancement shaman casteri se daj utahat asi vsichni, rogue ma po prvnich stunech vetsinou mensi dmg nez vyleci healing stream+earth shield+stoneskin, hunter je svine, ale kdyz uz clovek da frostshock, tak se i ten da...
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:18:56
|
jo a elemental shaman si me da taky maj moc levnou dmg (clearcast kam se podivas), ze uz skoro jejich dmg je efektivnejsi na manu nez muj heal |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:19:00
|
zatim mam neco malo pod 900 heal a jedinej, kdo me dela moc velky problemy je MS warrior a enhancement shaman casteri se daj utahat asi vsichni, rogue ma po prvnich stunech vetsinou mensi dmg nez vyleci healing stream+earth shield+stoneskin, hunter je svine, ale kdyz uz clovek da frostshock, tak se i ten da...
a kdyz je ten hunter BM? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:20:40
|
BM hunter je problem (intimidation me sere asi vic nez ten jeho BW), ale jde o to jakej ma equip, prece jen ja beham v modro-zelenym, od epickyho by me asi sezral i pet |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:31:58
|
BM hunter je problem (intimidation me sere asi vic nez ten jeho BW), ale jde o to jakej ma equip, prece jen ja beham v modro-zelenym, od epickyho by me asi sezral i pet
mne vadi ten beast within, jestli se to tak jmenuje -immune na slow / stun = gg. Nevim moc jak na nej hrat,ale aspon si muze podat ruku s arcane magem.. 3m |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 23:35:07
|
jinak arcane mage, kdyz to zahraje dobre, tak muze taky vyhrat - zahrat dobre znamena, ze me da behem 10sec, coz se casto nestava  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 08:49:45
|
hunter je svine, ale kdyz uz clovek da frostshock, tak se i ten da...
frostshock ? hahaha... vcera v 2vs2 - 2x jsem zbyl ja proti tomu samemu hunterovi a v obou pripadech jsme se asi 10 minut pretahovali.. nakonec sice pokazde zhebnul, ale ja jsem u toho vypustil tolik sprostych slov, ze kolega na VT nevedel, ktera bije.. hodil me asi tak 15x do pasti (jedinkrat na asi 6sec. jinak pokazde na cca 13sec), mezitim jeste tak 7x SS.. diminishing FTW, GG blizz..
vic uz me nasral jedine warlock (s tim to bylo dokonce 3x - taky jsme si spolu hrali tak po deseti minutach pokazde), ktery me chain!fearoval.. fakt nechapu.. diminishing je jakoze co ? to bylo: fear, life drain, fear, life drain.. tremor totalne na pikacu (coz neni nic noveho, ale ted, kdyz uz ho maj i alici, tak by to mohli konecne spravit)
vubec, uz jsem to tu psal jednou, ale celkove koncepce totemu je totalne na hovno.. totemy dobre akorat tak na duely, kde se musi protivnici pohybovat kolem vlajky.. kdekoli jinde si s totemy muzu vytrit prdel.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 09:35:58
|
stahnul sem si novej totem timers a ten uz ukazuje pulsy tech totemu co pulsujou => tremor-earthbind-poison/disease cleansing...
jo s lockem se se taky tahal asi 5minut :) nakonec sem nemel manu ani ja ani on, ale nature's guardian me zachranil  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 09:50:53
|
stahnul sem si novej totem timers a ten uz ukazuje pulsy tech totemu co pulsujou => tremor-earthbind-poison/disease cleansing...
jo s lockem se se taky tahal asi 5minut :) nakonec sem nemel manu ani ja ani on, ale nature's guardian me zachranil 
jo ten TT uz mam chvili.. je to docela good, ale spise k nasrani.. jak vidis, jak se ten puls blizi vrcholu a ty se zaroven blizis ven z range toho totemu..
no s tim lockem jsem fakt nevedel, co delat.. mnohokrat jsem ho dostal na par procent, ale skrz ty neustale feary me dostaval z range a doplnoval se lifedrainem..
ale fakt me mrdaji ty diminishings.. evidentne to klukum vyvojarum moc nefunguje.. nebo mi neco uniklo a v arene to neplati ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 13/03/2007 09:51:43 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 10:14:21
|
diminishing funguje jen na tve CC...ostatni lidi to nemaji...tzn ty budes v CC full duration, kdezto oni jen 3s a to jen obcas...takhle to vidim ja |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 10:26:27
|
vidim to stejne |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 10:38:30
|
cece, ja taky..
az na drobny detail - ja zadne CC nemam.. takze jen trpim nekonecne dlouho v pastech, fearech, blindech atd.. (nepocitam EB totem, pac to je ROFL, nikoli CC) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 10:47:34
|
Nemorfoval si v průběhu boje vlka? Morfy mažou DR (moc příjemné když hraješ druida...) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 10:54:19
|
quote: Originally posted by Rakhen
Nemorfoval si v průběhu boje vlka? Morfy mažou DR (moc příjemné když hraješ druida...)
nemorfoval.. ale tohle je dobre vedet  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 11:11:06
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Rakhen
Nemorfoval si v průběhu boje vlka? Morfy mažou DR (moc příjemné když hraješ druida...)
nemorfoval.. ale tohle je dobre vedet 
Bojím se, že shamy morf nemaže vůbec nic. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 18:56:15
|
http://media.putfile.com/StormKing
jj Ezareth rulZ   |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 00:43:21
|
15/46/0 > all 
|
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 08:32:26
|
quote: Originally posted by Bottenanna
15/46/0 > all 
Pokial neobjasnis co u teba znamena "all", tak nesuhlasim. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Topic  |
|