Author |
Topic  |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:56:39
|
quote: Originally posted by MegaDeath
bez healing focus bych do pvp ani pve nesel
Suhlasim.
Ja pouzivam: http://www.wowhead.com/?talent=GZxVbdVMsVuqox0et
|
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 14:37:20
|
pozorujes nejaky problemy s procovanim UR a agrem? |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 15:16:26
|
Dost casto naberiem aggro, ale ak mame dobreho tanka, tak to ani velmi nepozorujem. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 20:58:16
|
quote: Originally posted by DarkFace
Dost casto naberiem aggro, ale ak mame dobreho tanka, tak to ani velmi nepozorujem.
v grupe tank,dpswar,rogue,enh.shamy,prist je shamik vzdy tesne pod tankom teda aspon podla ktmka  |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 21:33:23
|
ja mam ted http://www.wowhead.com/?talent=GZxVfzV0sVuqZV0et0oo
shamanistic rage mi prijde na pvp a na levelovani totalne na nic a zrusil jsem ji.. dobra muze byt mozna do instanci na elite moby, kteri neupadnou malem drive, nez ti ta rage vubec jednou procne..
to -6% na instanty mi prijde o nicem.. nejsou na to body.. radeji mam rychleho vlka, ci lepsi dmg z elem.stitu, coz jsou jedine dva nonmusthave talenty, ktere tam z enhance mam, ostatni imho povinnost bez diskusi..
v resto mam v prvnim tieru levnejsi heal, ale asi by bylo lepsi vzit rychlejsi cast HW |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 08:18:10
|
Asi by som skor zobral rychlejsi HW, predsa len si na PvP serveri ;) |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 16:18:12
|
quote: Originally posted by Seth
Question:
Shaman vs Priest - who wins?
Answer:
The shaman will do great until the priest's four buddies show up.

Jak mě to učil ten Morda?Jo pořiďte si rychlou wandu,dispel je váš kamarád až to bude na heal silence fear,a paroháč je na kolenách |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 20:23:24
|
shadow priest je sfine pro kazdou classu  |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 23:38:47
|
Tak sem respectnul na elemental a nevim..zda se mi to zabavnejsi a zda se mi ze se stim lip expi ..kazdopadne elemental zustanu...jen sem utratil 150g za zeleny crapy na AHcku  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 00:07:51
|
shadow priest je sfine pro kazdou classu 
Pro priesta ne, ale to už je celkem OT.. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 09:41:48
|
tak jaky mate zkusenosti s enh buildem v pvp na 70? :) jeste je nekdo speclej timhle smerem?
BTW zajima me jak probiha boj 1v1 resto shamman vs enemy flametongue enchant, nejakej fire totem, zkusit outlastnout, sem tam shock a totemy... nejaky finty? |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 11:52:47
|
tak jaky mate zkusenosti s enh buildem v pvp na 70? :) jeste je nekdo speclej timhle smerem?
BTW zajima me jak probiha boj 1v1 resto shamman vs enemy flametongue enchant, nejakej fire totem, zkusit outlastnout, sem tam shock a totemy... nejaky finty?
ted jsem asi mimo, proc flametongue? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:03:35
|
Jsem teprve 69 na 70 respectuju na resto....taky by me zajimalo jak ty souboje probihaj ...Proc flametongue?To mi pripada jako lepsi frostbrand |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:04:57
|
no cekam ze flametongue ma nejvetsi zisk z toho +dmg equipu... frostbrand ma asi taky smysl, nevim jak velkej to ma PPM |
Edited by - MegaDeath on 26/02/2007 12:05:10 |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:20:05
|
Imo stim dmg equipem bych moc u resto nepocital...ja mam treba 900 healing ale ztoho 100 +dmg  |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:04:24
|
ja bych cekal, ze do pvp vytahnes kompromis heal/elem equipu :) nedokazu si jinak predstavit jak bys jen s +healem zabil soupere |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:38:44
|
Tak sem respectnul na resto PVP uz sem byl....zabijes ho jednoduse ..shocky totemy a flametounge ..ono je super ze toho strasne moc vydrzis.Já sel do pvp s equipem +780 healing a 90 spell dmg  |
|
Edited by - Quizee on 26/02/2007 14:39:20 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 15:13:43
|
a jakej sis dal build? 11/5/45? nebo neco s mana tidem? |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 18:55:41
|
Muj build je prostej ... 0/5/56  |
|
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 10:20:32
|
no resto je super build vydrzis strasne moc a s dobre namixovanzm Eq. je i dmg peknej :) buildy pouzivam : 14/5/42 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shaman/talents.html?5503010000000000000050000000000000000000005032151005013505321 nebo ted mam kvuli instancim : 8/0/53 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shaman/talents.html?5003000000000000000000000000000000000000055030051055313515321 v pvp gearu mam +-900-1100 heal a 400-500 spelldmg podle zbrane v ruce, 8400-8800hp unbuff 14% spellcrit 1vs1 probiha tak ze to proste ustojis a protivnika pomalu umlatis :) vetsinou pouzivam trinketovej EShield + healing stream totem, Wrath of Air Totem, searing totem, a earthbind proti meeleckum, proti castrum pak tocim jeste tremor a grounding, na zbrani mam vetsinou flametongue, co se tyce dmg vs frostband vyjde to na stejno ale s flame je to stabilnejsi s tim ze kdyz mas rychlou zbran a dost spellcritu tak to crituje castejc = vetsi dmg celkove jinak pouzivani rank 1 a maxrank shocku podle potreby stejne tak i rank 1 searing totemu kvuli prerusovani healu protivnika, proti shamanum na ruseni groundingu, nevim jak ted .. sem to nezkousel ale driv proc flametongue nici grounding taky :) proti rogunam nema moc cenu dispelovat poison pac to bys nedelal nic jineho takze davam taky healig stream, jinak kdyz je cas umotat nejakej blesk tak to taky celkem pomuze = velkej dmg za malo many ;) |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 10:54:25
|
Hahahah, Torrku, ten podpis! Pan Officir z Black division!!!:)
Levackou jasny!:) |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 10:58:41
|
quote: Originally posted by Drizzt
Levackou jasny!:)
tahni cunceji  |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:05:52
|
ja bych cekal, ze do pvp vytahnes kompromis heal/elem equipu :) nedokazu si jinak predstavit jak bys jen s +healem zabil soupere
V areně mám full resto equip s enchantama na staminu a jde stím zabít soupeře.
Zrovna včera k tomu došlo, Xenocide umřel nastejno s lockem během 5sekund od začátku boje a já zůstal sám s mágem. Zabil jsem ho,ale bylo to o kozy:). Byl z rank 2 týmu(Redhot). Jinak warriora outlastnes nebo pobihas jak socka kolem sloupu a jde stím dát prostě většina lidí, jen nikoho nepřekvapíš žádnou nečekanou dmg jako u DW. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:07:54
|
quote: Originally posted by CabA
tahni cunceji 
Okey kraví králi.
OMFG! zmizelo mi přes 500 postů!! To bych považoval za atentát na mou osobu! |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:16:48
|
tahni cunceji 
Okey kraví králi.
OMFG! zmizelo mi přes 500 postů!! To bych považoval za atentát na mou osobu!
to ti asi jen promazli ty tvoje cinty  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:28:33
|
co to jako ma byt, to outlastovani? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:32:15
|
quote: Originally posted by JerzeeG
co to jako ma byt, to outlastovani?
to je novy kouzlo co ma jen cuncej ... zmacknes jednicku a vyhrajes  ne proste ze toho protivnika "ustojis" (s ES a healama) a pomalu domlatis proste nebo nevim jak to rict |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:38:15
|
Outlast znamena, ze ustojis vsecky jeho pokusi te zabit do te doby, nez ty zabijes jeho(dlouhy boje). Stim, ze ty nejses ten co dela dmg,ale jses healovaci postava co pracuje s manou a ceka az protivnik ztrati vsecky sve vyhody.
V pripade boje dvou mana povolani hrajes na to, ze sveho protivnika dostanes z many a vyhravas souboj tim, ze on manu nema a ty ji mas a zabijes ho bez moznosti aby se znova healnul ci delal bordel s kouzlama.
Torrek nevedel jak to rict, ale to se stava i lepsim officirum! Holt modra linie se uz hodne naredila! (Btw i was first!:)
 |
Edited by - Drizzt on 27/02/2007 11:41:10 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:50:59
|
omg tak prece jen to je nakonec takova bykarna.. to se nemuzete vyjadrovat jako normalni lidi a napsat "ustat" ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 11:51:26
|
Outlast znamena, ze ustojis vsecky jeho pokusi te zabit do te doby, nez ty zabijes jeho(dlouhy boje). Stim, ze ty nejses ten co dela dmg,ale jses healovaci postava co pracuje s manou a ceka az protivnik ztrati vsecky sve vyhody.
V pripade boje dvou mana povolani hrajes na to, ze sveho protivnika dostanes z many a vyhravas souboj tim, ze on manu nema a ty ji mas a zabijes ho bez moznosti aby se znova healnul ci delal bordel s kouzlama.
Torrek nevedel jak to rict, ale to se stava i lepsim officirum! Holt modra linie se uz hodne naredila! (Btw i was first!:)

Proc to rict jednoduse kdyz to jde slozite ze ... poznamenavam si do slovnicku definic k nicemu
 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/03/2007 : 09:22:06
|
jaky sou sance resto shamana proti feral druidovi? 
vim ze resto shaman vs resto druid byl boj asi na 15min a druid pokud neco umel tak vyhral, proti feral bych cekal, ze to zkonci rychleji... |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 01/03/2007 : 09:28:44
|
vim ze resto shaman vs resto druid byl boj asi na 15min a druid pokud neco umel tak vyhral, proti feral bych cekal, ze to zkonci rychleji...
urcite to bude rychlejsi ale utlouct medveda s 13k+ hp taky nejakou chvily zabere :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 02/03/2007 : 16:27:56
|
takze ted bude "globalni" CD 3 sec na jakejkoliv WF proc, cili dual wielding bude VYRAZNE slabsi nez doposud... prece jen procne vam WF offhand... 3SEC nic neprocuje... pak mate 20% sanci a procne zase treba jen offhand (zvlast pokud je rychlejsi) a najednou ma clovek o dost mensi dps... |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 03/03/2007 : 10:07:44
|
Imho .....ten WF je fakt desne silnej ....myslim ze je to tak dobre :)
|
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 03/03/2007 : 11:19:56
|
vim ze resto shaman vs resto druid byl boj asi na 15min a druid pokud neco umel tak vyhral, proti feral bych cekal, ze to zkonci rychleji...
urcite to bude rychlejsi ale utlouct medveda s 13k+ hp taky nejakou chvily zabere :)
Sance resto shamana vuci cemukoli je primo umerna jeho mana poolu ... ale vezkrze = 0 bo to nema cim zam zabit takze bych si nedelal naprosto zadne nadeje  |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 03/03/2007 : 13:36:25
|
Ja resto shamana mam a zabijim solidne  |
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 03:35:14
|
quote: Originally posted by Quizee
Ja resto shamana mam a zabijim solidne 
Proste to uhealujes k smrti ... |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 05:06:27
|
Ja resto shamana mam a zabijim solidne 
To mi fakt rekni jak zabijis solidne ? co to znamena solidne? jeden mob za 5 minut? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 09:29:26
|
Yo, to som minule XPoval s mojim shadow priestom a vedla mna isiel resto druid, pytam sa ho, ak osa ti to zabija s resto? Odpoveda mi ze fajn .... ked som videl ako jedneho moba pizla taku dobu aku ja stihnem zabit 4och a este k tomu aj dorestovat na full tak mi to fajn pripadalo take dost subjektivne Pre mna by to fajn urcite nebolo.
Aby to nebol OT : tak si myslim ze nieco podobne je aj so shamanom  |
Edited by - Pepo on 04/03/2007 09:30:02 |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 17:01:28
|
no jasny Rahman taky levelil jako resto druid. Bylo to fajn a proto tak nesnasi druidy!! |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 18:56:11
|
grindeni s resto shamanem je samozrejme vopruz maximalni a efektivita nula radsi davam za respec 50g kdyz mam jit questit pac se mi to porad vyplati ;)
ovsem v pvp mi resto dava daleko vetsi pocit jistoty a bezpeci, ackoliv se s tim zabiji hodne blbje a pomalu, ale vydrzi docela dost nature guardian je imba a kdyz nemas za soupere nekoho kdo ti ukradne/dispellne earth shield tak to je docela pohodka |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 21:42:02
|
Presne tak. Kdyz sem byl elemental tak vzdycky kdyz sem umrel bylo to rychle. S resto shamanem tolik neumiram. Arayo abych odpovedel na tvou otazku.... U shockujes u totemujes  Btw proc mluvis o mobech ? |
|
Edited by - Quizee on 04/03/2007 21:42:51 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 23:36:25
|
Presne tak. Kdyz sem byl elemental tak vzdycky kdyz sem umrel bylo to rychle. S resto shamanem tolik neumiram. Arayo abych odpovedel na tvou otazku.... U shockujes u totemujes  Btw proc mluvis o mobech ?
Jako elemental jsi umřel rychle, jako resto ti to umírání jen trvá delší dobu.
Levelovat jako resto je masochismus.
+1 |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 09:46:00
|
myslim ze je kazdemu jasne ze expit s buildy jako resto u shamana nebo druida je zdlouhave a nudne ale mam dojem ze rec byla spise o pvp a tam je kombinace resto/elem pro shamana nejlepsi v soucasny dobe, pokud nestoji proti overeq. cloveku a vi co delat tak az na locka s coklem da resto shaman uplne cokoliv a pokud pouzije i veskere longCD ability tak muze dat i toho locka  po nadchazejicim patchi se spellcrit zamenrenym eq. a clearcastingem to bude jeste mnohem zajimavejsi :) |
 |
|
lofass
Starting Member
7 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 11:51:36
|
myslim ze je kazdemu jasne ze expit s buildy jako resto u shamana nebo druida je zdlouhave a nudne ale mam dojem ze rec byla spise o pvp a tam je kombinace resto/elem pro shamana nejlepsi v soucasny dobe, pokud nestoji proti overeq. cloveku a vi co delat tak az na locka s coklem da resto shaman uplne cokoliv a pokud pouzije i veskere longCD ability tak muze dat i toho locka  po nadchazejicim patchi se spellcrit zamenrenym eq. a clearcastingem to bude jeste mnohem zajimavejsi :)
Ted by mne jen zajimalo, jestli shamy ma nejakou sanci v PVP s buildem podobnym jako http://www.wowhead.com/?talent=hgczyZZxcht0gRxez. Jak s tim dokaze healit v raidu a ustat pvp. Porad mi shamy prijde moc slabej. Pokud budu uvazovat ten shamy build : a vsecny pvp buildy ostatnich class: Roguna se na resto moc nechyta. To je myslim znamy. Warrior - s nim je to na dlouho - utikat a doufat v male crity. Ale to u pvp buildu nelze cekat. Hunter - toho fakt nevim jak sundat. Purge mi nepomuze. A nez po nem vyslu nejaky lightningy...davno lezim na zemi. S enhac buildem mu nabehnu do pasti. Shadow priest. Da se s purge. Mage - pred 2.0.1 patchem lahoda. Ted humus. To confuse z dragon breath=vetsinou rozhodne. Feral druid. Tady taky nevim. Proste mi to s nim moc nejde. Ma moc hp. A taky me za moc kouse do prde... Pala se da otravit purgem a potom to aji casto rezignuje. A o lockovi nemluvim. Uziti fire elemental totemu v 1vs1 mi prijde jako nejvetsi zoufalost. Ale ani tak neni vyhrano, protoze pokud je destro - seduce + fear a je to zase v <>.
Jinak se blizz zase prekonal s buffem u shamyho 2.0.10. Co se tedy tyce pvp.
Ten buff WoA totemu - raidy. To ej pekne. V pvp na nic.
Clearcasting - jen do pvp - usetri manu. Coz mi neprijde jako extra zmena. Sance se zvysi o par procent.
Agro u rage - enhac uz po nerfu WF nikdo nepojede. Jen zacinajici postavy snad. A presto mi rage talenty prijdou maximalne na <>.
Redukce agra z overloadu - zase jen na <>. Kolik shamanu dpc jde do instanci s timhle talentem?!
A tradaaa - shamy dostava sve prvni CC. A to ve forme stunu u stoneclawu. Vetsi vysmech jsem v zivote nevidel.
Tak by me zajimalo, jaky build ten resto shamy musi mit aby neco sundal.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 12:10:48
|
mno.. jeste bych nad shamanem nelamal hul.. prece jen si nejspise blizz brzy vsimne, ze uz maji shamana i alici a zacne ho trochu boostovat namisto neustalych nerfu jako doposud.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 12:17:27
|
ja pojedu po patchi : http://www.wowhead.com/?talent=GgczZZEc0tVxsted v tom buildu co tam mas je uplne k nicemu 5 bodu v critu u blesku, do instanci to nepouzijes a v pvp stejne castis blesk jednou za rok kdyz nemas vic bodu v elem,
vsecky meelecka proste ustojis a umlatis searing totemem + wepnou s flametongue + sem tam nejakej shock podle toho jestli potrebujes setrit s manou nebo ne... u rouga jsou problem poisony co snizujou healing efekt a cloack of shadow jelizkoz prakticky veskerou dmg jedes spellama, dobrej roug je problem ale da se ... poison totem nema smysl, stejne to nestiha sundavat, takze trinketovej healing stream + Eshield + searing + 101dmgheal totem, wara ustojis a uhealujes ... s MS muze bejt problem ale vetsinou pohoda, 2*aktivni trinket je kdyz mas na sobe MS uplnej zazrak :) , hunter = ufrostshockovat :) nenechat si vysat manu, earthbind a po patchi stoneclaw na peta :) shadow priest = jedina moznost dostat ho z many, purgovat a spamovat tremor a grounding, pouzivat Eshocky ranky 1 proste setrit manu lock = to je proste problem je to onahode a o tom jak dobrej ten lock vs ty je :) , feral druid tam je to zas o mane ... retr. palat nema sanci, s holy sem neduelil ale holy by pravdepodobne jel na manu coz nema shaman moc sanci :) mage me prijde easy pokud mas dost hp (9k+) tak to jde ustat |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 12:28:02
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Presne tak. Kdyz sem byl elemental tak vzdycky kdyz sem umrel bylo to rychle. S resto shamanem tolik neumiram. Arayo abych odpovedel na tvou otazku.... U shockujes u totemujes  Btw proc mluvis o mobech ?
Jako elemental jsi umřel rychle, jako resto ti to umírání jen trvá delší dobu.Levelovat jako resto je masochismus.
+1
Psal jsem ze uz tolik neumiram a je to pravda ....a ja jako resto neleveloval.Pokud vim rec byla o PVP tak nemluvte o PVE.Lip si to cabo napsat nemohl  |
|
Edited by - Quizee on 05/03/2007 12:32:05 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/03/2007 : 13:23:13
|
hunter te ukituje, nezalezi na tom co ma on za spec, IMHO kazda je dobra, staci i blba zpomalovaci trap a ses v <> a uz ho nikdy nedohonis, teda vyzaduje to aspon 1 mozkovou bunku na strane huntera
locka nedam ani za boha, ja mam nula dmg, jeho pet ma vetsi dmg nez ja, chain fear... to uz by taky po dvou letech mohli nejak vyresit
nejhorsi je affli - kdyz uz se k nemu dostanes (a mas na sobe teda alespon 4 doty ktery ti zerou HP jak o zivot ) tak ma jeste k tomu instant fear .... + dark packt na nekonecnou manu |
 |
|
Topic  |
|