Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Povolání
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:52:55  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Ktere povolani se vam nejvice libi? Me osobne Hunter a Captain.

Wyndia Creel - Tarkin server

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 11/02/2007 :  16:18:43  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Zkoušel sem zatím jen dvě a ješte k tomu jen okolo levlu 8. Lore mastera a captaina, obě se mi líbej problém je že na nízkejch levlech nemužeš objektivně zhodnotit ty povolaní, vidíš jen lehkej náznak o čem asi budou ale zatím se mi Captain líbí víc než Lore.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 11/02/2007 :  18:15:12  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Jednoznacne Lore-master.

Edit: A samozrejme Champion.

Edited by - Akoh Adi on 19/02/2007 14:50:25
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/02/2007 :  18:25:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
zacal jsem championa, ale nakonec jsem se ted v druhem stress testu opet vratil k minstrelovi.
Je to proste healer :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 11/02/2007 :  19:31:59  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
souhlas HUNTER a captain

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/02/2007 :  19:47:04  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote

CAPTAIN
a Hunter

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:58:22  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Tak ja jako jedinej beru GUARDIANA

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/02/2007 :  21:04:25  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja hral championa a huntera, oboje dobry, planuju v ostry verzi postupne vsechny povolani
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/02/2007 :  06:23:53  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Uz aby udelali posledni char wipe...nejak me to ted nebavi, kdyz vim ze o chary prijdu...

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/02/2007 :  08:25:25  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja hraju minimalne, nechci si zkazit zazitek z ostre verze, stejne me ty qeusty budou cekat nekolikrat, jak budu pridavat chary
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/02/2007 :  08:57:23  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

ja hraju minimalne, nechci si zkazit zazitek z ostre verze, stejne me ty qeusty budou cekat nekolikrat, jak budu pridavat chary

Pravda.

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:21:18  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Uz aby udelali posledni char wipe...nejak me to ted nebavi, kdyz vim ze o chary prijdu...

Přesně tak to cítím i já i když se furt snažím nahrát co nejvíc a vidět co nejvíce ze hry a přesvedčit se jestli má ten menší upgrade kvuli tomu udělat, 1GB ramky navíc + nové GPU.

Prostě prosedět u toho 60 hodin když vim že to smažou

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/02/2007 :  10:25:44  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

Přesně tak to cítím i já i když se furt snažím nahrát co nejvíc a vidět co nejvíce ze hry a přesvedčit se jestli má ten menší upgrade kvuli tomu udělat, 1GB ramky navíc + nové GPU.

Prostě prosedět u toho 60 hodin když vim že to smažou

To jsem presne delaval pri prvnim stress testu...tedka si ty hodiny schovavam pro EverQuest 2.

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:49:30  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Champion
Guardian
Lore-master
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 19/02/2007 :  14:20:26  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Zkousi nekdo burglara? Dival jsem se na officialni forum a vypada to, ze o nej neni moc velky zajem :(

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 19/02/2007 :  16:34:31  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Jo pokud nekdo z vas kdo je v BT ma nejaky zkusenosti se Zlodejem, tak sem s nima, rad bych ho pak hral.

Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg
Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/02/2007 :  17:31:23  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoltanus

Jo pokud nekdo z vas kdo je v BT ma nejaky zkusenosti se Zlodejem, tak sem s nima, rad bych ho pak hral.

Od nas ho mel akorat jeden, co ted asi nehraje a navic sem na forum nechodi...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/02/2007 :  17:33:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Minstrel rozhodne :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 19/02/2007 :  17:57:15  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Nj jak sem koukal tak u nas neni v guilde momentalne jedinej Burglar.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 19/02/2007 :  18:46:50  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, prave stahuju lotro a dost jsem si i o nem precetl (hlavne o povolani), ve vsech hrach preferuju bojovniky s hulkama/tycema, docet jsem se ze lore master ovlada boj z hulkou ale zajimalo by mne jak moc, asi to bude mit jen tak aby mnel co do ruky kdyz je to primarne mag.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 19/02/2007 :  18:56:30  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

Zdravim, prave stahuju lotro a dost jsem si i o nem precetl (hlavne o povolani), ve vsech hrach preferuju bojovniky s hulkama/tycema, docet jsem se ze lore master ovlada boj z hulkou ale zajimalo by mne jak moc, asi to bude mit jen tak aby mnel co do ruky kdyz je to primarne mag.

Staffy jsou ve hře docela uspokojivé, pokud se nemýlím může je opravdu jen Lore-master a má je opravdu jen jakou nouzovou věc. Jako hlavní zbran spíše má svého Peta a své "magické kousky". Avšak magické říkám s nadsázkou. Lore master mág v podstatě není a místo fireballu tedy hází váček se střelným prachem, rúzné slizy na root apod.

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 20/02/2007 :  09:20:07  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Tak tak. Zkousel jsem Loremastera a ta hul je opravdu jen nouzovka. (hodi se treba kdyz se zrovna nabiji to hazeni strelneho prachu). Sama o sobe ma srovnatelne damage jako treba mec, ale vysledne damage je velmi nizke (asi diky slabe sile a slabemu aktivnimu skilu).
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 20/02/2007 :  10:59:32  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Mno tak to u mne vyhral Champion, vypada to ze s nim budu nosit 2 palice(mace) at se alespon trochu odlisuji od ostatnich...
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:01:12  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Momentik ja mam Loreho na lvl 20 a kdyz se snazis a pouzivas hodne staff strike tak pak ziskas trait. Ne ze ti to prida 100 k healthu a nakej bonus ale taky pak kdyz to pouzivas ze ti rapidne zvysi dmg a taky tim protivnika pekne paralyzujes ze se nehne.Ja osobne si myslim ze to zadna nouzovka neni zvlaste kdyz ziskas kloudnou staffu.
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 20/02/2007 :  12:09:44  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Ja myslel pouziti hole na nizsich levelech (dal zatim nejsem, sem na 11lvl). 20 level to je jeste daleko .

Edited by - seekerb12 on 20/02/2007 12:10:25
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 20/02/2007 :  18:01:27  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Momentik ja mam Loreho na lvl 20 a kdyz se snazis a pouzivas hodne staff strike tak pak ziskas trait. Ne ze ti to prida 100 k healthu a nakej bonus ale taky pak kdyz to pouzivas ze ti rapidne zvysi dmg a taky tim protivnika pekne paralyzujes ze se nehne.Ja osobne si myslim ze to zadna nouzovka neni zvlaste kdyz ziskas kloudnou staffu.

Dobře- staffy získávají kolem 15-30 boom. Ale k pozdějším lvlům se zase stahují (podle vyjádření výše nalevelovaných) zase zpět na její sekundární roli nouzovky.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 20/02/2007 :  18:02:32  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zoltanus

Od nas ho mel akorat jeden, co ted asi nehraje a navic sem na forum nechodi...

Srotovace neustale zkouším někde sehnat. Bohužel , jak kdyby se po něm slehla zem

Go to Top of Page

Harek2
Starting Member

4 Posts

Posted - 27/02/2007 :  19:39:19  Show Profile  Send Harek2 an ICQ Message Send Harek2 a Private Message  Reply with Quote
Zacinal som s Championom, teraz si ho nechavam len kvoli craftingu - Buglar ma celkom chytil. Stealth je fajn ;-)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/02/2007 :  20:08:36  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
já mám jen Guardiana ... jelikož rád tankuju a jiné rasy než trpaslíci jsou podřadné není pro mne jiné volby navíc je to sranda, tahám agro úplně nechutně, tolikrát už jsem slyšel "thx/thanks", že už to ani nepočítám (jen v instancích to neni sranda, NPC, co mám chránit přežívaj v pohodě, sotva se jich někdo dotkne, ale na mě se toho sype tolik, že fakt nestíhám )

Edited by - SNowie on 27/02/2007 20:10:30
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 28/02/2007 :  07:44:22  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

já mám jen Guardiana ... jelikož rád tankuju a jiné rasy než trpaslíci jsou podřadné není pro mne jiné volby navíc je to sranda, tahám agro úplně nechutně, tolikrát už jsem slyšel "thx/thanks", že už to ani nepočítám (jen v instancích to neni sranda, NPC, co mám chránit přežívaj v pohodě, sotva se jich někdo dotkne, ale na mě se toho sype tolik, že fakt nestíhám )

Konecne nekdo kdo ma taky rad guardiana , agro bere faktg pekne, to se musi nechat

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 28/02/2007 :  08:28:23  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Na ostro pujdu do Burglara, ted hraju za Lore-Mastera, celkem fajn povolani, dava pekny dmg, obcas trochu healne. Bohuzel jen ten pet nedosahuje ani inteligence automaticke pracky. Snad to zpravi.

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 04/03/2007 :  19:46:00  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
podle mě je nanic že povolání nablízko jsou 3 a povolání co umí kouzlit jen jedno tzn. že bude hrozně moc lore-masteru a ja nerad hraju za neco za co bude hrat mrtě lidí ve WoW je alespon warlock druid shaman mage tady bohužel jen jeden a to je fakt debilní.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  19:49:58  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Moorow

podle mě je nanic že povolání nablízko jsou 3 a povolání co umí kouzlit jen jedno tzn. že bude hrozně moc lore-masteru a ja nerad hraju za neco za co bude hrat mrtě lidí ve WoW je alespon warlock druid shaman mage tady bohužel jen jeden a to je fakt debilní.

WoW nema takove restrikce jako LOTRO, bohuzel je tady vse dopredu dane...nemuzes hrat za Gandalfa...jelikoz kdyby to slo, hral by ho kazdy trouba.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/03/2007 :  20:42:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Moorow

WoW nema takove restrikce jako LOTRO, bohuzel je tady vse dopredu dane...nemuzes hrat za Gandalfa...jelikoz kdyby to slo, hral by ho kazdy trouba.

něco jako jedi v SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 05/03/2007 :  03:49:04  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

něco jako jedi v SWG
Asi tak nejak.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 05/03/2007 :  13:05:35  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
A to je právě to kvůli čemu Lotro, hraju, nikdy jsem neměl moc rád přehnanoé užívání magie, zde je magie dána do "božských" "nadlidských" schopností.

Podle mne to přiláká do Lotra takový typ lidí kterým nepůjde nejen o achievmenty.

Vůbec celé |Lotro je laděno do takového až milého sociálního vztahu ..

Pokud jde o povolání
|Hlavní Char Captain a altík Minstrel, a dodatečně Huntera

Lore master mne na 18lvlu nějak přestal bavit a herně naplnovat.

Edited by - Sidinus on 05/03/2007 13:09:16
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 05/03/2007 :  14:29:04  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

A to je právě to kvůli čemu Lotro, hraju, nikdy jsem neměl moc rád přehnanoé užívání magie, zde je magie dána do "božských" "nadlidských" schopností.

Podle mne to přiláká do Lotra takový typ lidí kterým nepůjde nejen o achievmenty.

Vůbec celé |Lotro je laděno do takového až milého sociálního vztahu ..

Pokud jde o povolání
|Hlavní Char Captain a altík Minstrel, a dodatečně Huntera

Lore master mne na 18lvlu nějak přestal bavit a herně naplnovat.

ja zkousel huntera ten se da a taky burglara ten je super zábavný mi přijde ale stejne sem chtel lore-mastera ( hodne me bere i jeho pet)
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 30/03/2007 :  22:39:12  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
Je velkej rozdíl mezi Elfem hunterem a Člověkem hunterem?
Nejradši bych hrál elfa, ale když sem si přečetl jak debilně chodí, skáčou a prostě jak se hejbou, tak jsem si to rozmyslel :(
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 31/03/2007 :  00:16:53  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Rozdil je jen ve vlastnostech, Elf ma zvysenou obratnost, coz je asi nejdulezitejsi vlastnost pro huntera. Ale nikde se clovek nedovi, jak velky vliv vlastne vlastnosti maji. Takze kdo vi. A ne animace pohybu bych se vykaslal, me se zase tak hrozne nezdaji.
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 31/03/2007 :  12:20:21  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
No, víš já sem takovej blázen, že když sem dřív hrál WoW, tak sem si udělal první postavu warlocka na lvl 31. Jenže měl debilní xicht a nick, tak sem začal znova za warlocka stejný rasy To samý sem pak udělal s hunterem, kterýho sem vyměnil kvuli rase dokonce 4x xD.
Většině bylo lidem jedno za co hrajou, hlavně když je to dobrý a to že se jim to vůbec nelíbí jim nevadilo.. To u mě je prvotní vzhled a až pak jestli to má o trošku silnější střely.
Přece nebudu koukat a ovládat to, co se mi nelíbí :]
Tak teď bych si chtěl vybrat už správně napoprvý
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 31/03/2007 :  12:46:57  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stewen

No, víš já sem takovej blázen, že když sem dřív hrál WoW, tak sem si udělal první postavu warlocka na lvl 31. Jenže měl debilní xicht a nick, tak sem začal znova za warlocka stejný rasy To samý sem pak udělal s hunterem, kterýho sem vyměnil kvuli rase dokonce 4x xD.
Většině bylo lidem jedno za co hrajou, hlavně když je to dobrý a to že se jim to vůbec nelíbí jim nevadilo.. To u mě je prvotní vzhled a až pak jestli to má o trošku silnější střely.
Přece nebudu koukat a ovládat to, co se mi nelíbí :]
Tak teď bych si chtěl vybrat už správně napoprvý

ved sa tej postave aj tak 99.9% casu pozeras na zadok

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 31/03/2007 :  13:32:52  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Proste zkus par levelu za elfa a cloveka a uvidis. Ja taky castecne dam na vzhled a treba hobiti se mi driv zdali takovi prtavi a neohrabani, ale ted sem zkusil hobita guardiana a myslim, ze neni lepsi rasa pro toto povolani. Pokud jde o vzhled tak me v Lotru hodne vadi jina vec a to je prolinani nosenych zbrani s oblecenim, treba pokud clovek ma dvourucni zbran a zaroven ma plast, tak to vypada hoodne blbe.

Edited by - seekerb12 on 31/03/2007 13:39:14
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/03/2007 :  13:37:32  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seekerb12

Proste zkus par levelu za elfa a cloveka a uvidis. Ja taky castecne dam na vzhled a treba hobiti se mi driv zdali takovi prtavi a neohrabani, ale ted sem zkusil hobita guardiana a myslim, ze neni lepsi rasa pro toto povolani.

to bych se hádal, trpaslík je rozený guardian, prostě chodící skála hobit je spíš zloděj už z historického hlediska (Bralové byli exoti, navíc spíš championi, které hobiti nemaj)
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 31/03/2007 :  13:41:49  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Ale trpaslik ma snizenou regeneraci moralky pri bitve a obratnost. Ale nerikam, ze je to spatny guardian. Chtel jsem tim spis rict, ze hobit neni dobrej jen jako zlodej, ale lze z neho udelat i slusneho guardiana.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/03/2007 :  15:51:17  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale trpaslik ma snizenou regeneraci moralky pri bitve a obratnost. Ale nerikam, ze je to spatny guardian. Chtel jsem tim spis rict, ze hobit neni dobrej jen jako zlodej, ale lze z neho udelat i slusneho guardiana.

právě že naopak - mimo bitku má trpaslík -1 morale/-0,5 power regen, ale v bitce +0,5 morale/ +0,5 power regen
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 31/03/2007 :  15:53:07  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na maximalnim levelu je to hodne zanedbatelny.

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 31/03/2007 :  17:03:26  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
To me na lotru taky trosku vadi, ze clovek nevi, jak to s tema statistikama postav vlastne je. Treba ten trpaslik ma fate -8, ale zaroven regenarace je pri bitve 0,5 a ted kdo ma poznat o kolik horsi regenerace tech -8 vlastne je, jestli nahodou tech +0,5 to zase nenuluje. To stejne plati pro tech 0,5 to je moralka za sekundu nebo co?. Doufam ze to nakonec bude jasny.
Tu rozdilnou regeneraci v bitve sem moc nepozoroval, ale rychlost regenerace mimo bitvu treba u cloveka vs hobita je poznat.

Edited by - seekerb12 on 31/03/2007 17:06:05
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 01/04/2007 :  10:45:29  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Hodne me taky chytli hobiti, ten Kraj me pripada zatim jako nejkrasnejsi lokace..
zvazuju minstrela (tech asi bude nedostatek) a nebo zlodej/hunter.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/04/2007 :  11:34:35  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
Jj svět hobitů je nejhezčí.
Ten hobit zloděj musí bejt super.. Ale já radši střílim z luku :)
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 01/04/2007 :  20:18:17  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
No ja zkousel celou dobu huntera a pak sem si zkusil minstrela... musim rict,ze obe povolani maji neco do sebe,ale vic me asi chytil minstrel ... tak v ostre verzi jdu do minstrela

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/04/2007 :  20:43:41  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
a jakej byl hunter??
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000