Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Povolání
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 02/04/2007 :  18:42:57  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stewen

a jakej byl hunter??

no hunter je celkem v pohode ... hodne u nej asi bude zalezet na vybave asi jako u kazdyho charu ... ale celkem to s nim slo ... jinak uz se vi na jakej server se pujde ve full verzi?

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/04/2007 :  19:08:07  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Petr Vok

quote:
Originally posted by Stewen

a jakej byl hunter??

no hunter je celkem v pohode ... hodne u nej asi bude zalezet na vybave asi jako u kazdyho charu ... ale celkem to s nim slo ... jinak uz se vi na jakej server se pujde ve full verzi?

na server jménem "offline"
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/04/2007 :  19:18:12  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no servery maji byt oznaceny jazykove, takze doufam ze se sejdem na nejakem anglickem, na jinem hrat nebudu
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 02/04/2007 :  19:33:13  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
jo...ti nemci na vseobecnom chate, co nechcu/nedokazu pochopit, ze nehraju na nemeckom, ale europskom serveri, su fakt netolerantne hovada

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 02/04/2007 :  20:17:05  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
Tak snad budou anglický, německý a aspoň ještě francouzský servery..
Takže se o tom, na jakej server pudou češi nemluvilo?

Edited by - Stewen on 02/04/2007 20:17:17
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 03/04/2007 :  18:11:06  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Která rasa se nejvíc hodí pro championa?
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 03/04/2007 :  18:17:14  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Icah

Která rasa se nejvíc hodí pro championa?

Spíš si vyber podle toho, co se ti víc líbí.. Zas tak velkej rozdíl v tom nebude
Go to Top of Page

Icah
Starting Member

31 Posts

Posted - 04/04/2007 :  07:55:37  Show Profile Send Icah a Private Message  Reply with Quote
Takže to bude elf :) umí být neviditelný. Možná se to bude někdy hodit.
.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 04/04/2007 :  12:57:45  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
ja ostanem u championa cloveka a minstrela elfku.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Bone
Starting Member

19 Posts

Posted - 04/04/2007 :  13:40:15  Show Profile  Send Bone an ICQ Message Send Bone a Private Message  Reply with Quote
ja se těším na hobit burglara, doufám že už jste všichni prostudovali http://lotro-wiki.com/index.php/Conjunctions

Barabu (LOTRO, Laurelin, Burglar, mistr hobit)
Barabu (UO-DP retired)
Bonehunter (UO-Moria retired)
Barabu (WoW-Hellscream retired)
Marabu (WoW-Thunderhorn retired)

Edited by - Bone on 04/04/2007 13:40:35
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 07/04/2007 :  16:12:55  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Hodne me prekvapil Minstrel, vypada jako nenapadnej buffer a healer ale je to hodne dobry i dpsko. Vlastne me to pripada jako nejsilnejsi char na solo. Ma slusny damage, pro buffy a heal bude vitanej v parte..
Vaham mezi minstrelem a burglarem.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 07/04/2007 16:14:12
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 07/04/2007 :  18:04:12  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
1.Captain-hlavní (kvůli zkušenostem z první bety a mého oblíbení)
2.Minstrel-alt (líbí se mi více než captain ale rozjedu ho až druhého-hlavně kvůli hudbě která jde dělat)

Není co dodat.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 07/04/2007 :  20:13:52  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

1.Captain-hlavní (kvůli zkušenostem z první bety a mého oblíbení)
2.Minstrel-alt (líbí se mi více než captain ale rozjedu ho až druhého-hlavně kvůli hudbě která jde dělat)

Není co dodat.

Já myslel, ze muzicírovat může každá postava co má level 5 a 20s, ne?
Go to Top of Page

virdzek
Starting Member

22 Posts

Posted - 07/04/2007 :  21:39:16  Show Profile Send virdzek a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze moze , Minstrel ma len vetsi vyber nastrojov nez ostatni...

Miro - mage (Elementalist/Warlock/<>) -Rift
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 08/04/2007 :  11:11:17  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Mam jeste jeden dotazek, nevim jestli to nekdo vite.
Je nejak vazany level craftu na adveture level?
Jde mi o to jestli udelat treba adventure char s gathering skilly typu explorera a pak si udelat alta treba weaponsmitha.
Protoze na vyrobu vetsinou potrebujes neco od jine profese...coz je v poradku.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 08/04/2007 :  11:47:50  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Mam jeste jeden dotazek, nevim jestli to nekdo vite.
Je nejak vazany level craftu na adveture level?
Jde mi o to jestli udelat treba adventure char s gathering skilly typu explorera a pak si udelat alta treba weaponsmitha.
Protoze na vyrobu vetsinou potrebujes neco od jine profese...coz je v poradku.

podle mě není, mám alta hobita lvl 6 - explorera a v pohodě zvládá vydělávat kůže pro maina - metalsmitha, u jiných profesí ale může být trochu problém, že musí do nebezpečných oblastí, aby zíkali potřebné suroviny - kůže narozdíl od ostatních věcí získává každá profese

Edited by - SNowie on 08/04/2007 11:48:15
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 08/04/2007 :  18:07:32  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
No ano, ja bych to bral prave proto explorera pro maina ktery vlastne ziskava kuze, sutry a drevo..
Nasledne alta(y) finalniho vyrobce. Ale jestli to tak pujde udelat trosku se tim popre smysl toho ze na vyrobu jsou potreba veci od dvou profesi. Tim asi chtely dosahnout toho aby hraci obchodovali mezi sebou. Na auction hallu ocenuju to ze se da nastavit dostupnost jen pro cleny guildy. Cili material ktery nepotrebuji nabidnu za dumpingovou cenu v guilde.

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 08/04/2007 18:09:07
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000