Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 neovladatelna lod - kdo mi poradi?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  02:14:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak se mi stala ve space takova blbina. Jenze ta blbina mi zabranuje ovladat lod. Neco sem zmacknul a tedko, misto toho abych pomoci mysi otacel lodi do stran atd, tak kolem lodi rotuju jako bych zmackl treba num lock. Jenze kdyz mackam num lock tak to nepomaha.

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/02/2007 :  06:30:21  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Tenhle problem jsem mel taky...prosel jsem tenkrat v options vsechny polozky typu "Toggle" nebo "Rotation". Uz je to dlouho, mozna melu blbiny.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  11:10:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
V options jsem zkousel vsechno a nic nepomohlo.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 27/02/2007 :  16:05:55  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Neco podobneho se mi stalo taky ale nakonec to bylo tim , ze gamepad co mi zapadl za stul mel hnutou packu doprava .... Odpojil jsem gamepad a pohoda .... Podivej jorssi jestli nemas podobny problem

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  16:16:52  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju na mysi, uz sem vyresetoval i options a nepomohlo to .
Super takze nemuzu do vesmiru, a gcw si jaksi jinak nasbirat nemuzu.

Edited by - Jorssk on 27/02/2007 16:19:41
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 27/02/2007 :  16:37:53  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
všechno si určitě nezkoušel, např sis mohl aktivovat nějakej toogle pro kterej nemáš vůbec klávesu nadefinovanou.
to se mi stalo a zaboha nešlo vypnout "skurvenýkolečko" místo křížku na target, tak sem si musel nadefinovat všechny toogly a pak to šlo vypnout. Jak se mi to zaplo sem už nikdy nezistil ale hlavně to šlo vypnout.
a hlavně když sis vyresetil options tak teď máš plno toglů nebindovanejch :)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:06:49  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
prinejhorsim muzes smazat svuj profil v SWG slozce, sice se ti smazou vsechny nastaveni, ale aspon to pojede tak, jak ma

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:08:11  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
no to fakt ne, ja mam komplet ovladani predelany na stary system vis jakou to da praci to vsechno zase upravit?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:21:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja to prepinam teckou na numericke klavesnici vedle nuly, myslim ze je to default
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:27:15  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No to mi nejde, kdy to zmacknu a drzim tak se mi kamera prepne na pohled predku lodi. Numerickou klavesnici jsem uz promackal celou.

Edited by - Jorssk on 27/02/2007 17:27:33
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/02/2007 :  17:34:11  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Vzpomen si, na ktere klavese jsi usnul
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 27/02/2007 :  18:18:35  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

no to fakt ne, ja mam komplet ovladani predelany na stary system vis jakou to da praci to vsechno zase upravit?

pokud si vyresetoval options tak už to nastavený nemáš
tak nevidím problém v tom si ty togly nastavit jinak, prostě se podívej ke se píše Toogle něco a jestli je u toho nějakej bindlej key,
může to bejt klidně i camera follow nebo nějak podobně,

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  19:13:36  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Stale nic, asi rozmlatim klavesnici.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 27/02/2007 :  19:37:34  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smazni SWG..

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/02/2007 :  20:13:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

radím přerazit desku stolu, to se člověku parádně uleví (v nemocnici)
Go to Top of Page

tom19835
Starting Member

impflag

86 Posts

Posted - 27/02/2007 :  21:30:37  Show Profile  Send tom19835 an ICQ Message Send tom19835 a Private Message  Reply with Quote
Me to udělalo, kdyz sem pripojil joystick, ale myslim ze je tam na to nekde volaba v options... hledej

SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP
SWTOR - Everon, Eweron - RIP

WoW - Everon - Thunderhorn
LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP
LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/02/2007 :  23:05:57  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jorssku, ma na to spatny vliv X-box a PS2 - rozmlat je a hned to bude fungovat.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/02/2007 :  23:11:53  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
fuj jorssku, ty mas PS2? bez se stydet do kouta
jinak pokud chces, aby ti to jelo, a nevis, co nastavit, tak ten profil holt budes muset smazat, porad lepsi, nez nemoct litat do vesmiru (no ikdyz ani ne )

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 27/02/2007 23:12:49
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/02/2007 :  23:20:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja zadny PS2 nemam jen mam klavesnici pripojenou v PS2 portu . Jedinou konzoli co mam je Xbox 360 a pokud se do toho pocita jeste gameboy advence SP a nintendo DS.

Jinak to nebude asi chyba ve hre lidi...pac to mam na obou accauntech a nastaveni prece nema vliv na oba ucty. Neco se muselo podelat jinde . Todle se mi hlavne stalo kdyz sem mel stazene swg a byl sem ve woknech a pak ho zase aktualizoval. Jenze to delam porad, a najednou toto...
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 28/02/2007 :  00:03:01  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
co zmacknout del (mezi nulou a enterem) na numericky klavesnici? tak to aspon funguje u postavy

SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/02/2007 :  04:39:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ne na numericky klavesnici nezabira nic.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 28/02/2007 :  06:55:08  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
nekdo je v pytli
peticeee peticeeee

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 28/02/2007 :  07:26:06  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
Skús ešte pozrieť nastavenie ovládania myšou. Neviem ako sa volá tá záložka, ale je tam citlivosť josticku, deadzone, atď... Pre myš sú tam tri možnosti a ty potrebuješ zvoliť "virtual jostick". Možno to zaberie...
A ešte my napadlo, že v space tiež funguje ALT prepínanie, či myšou točíš view, alebo len hýbeš kurzor. Ale to si, predpokladám, už skúšal.

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot

Edited by - Shamirr on 28/02/2007 07:30:04
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 28/02/2007 :  07:38:05  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Hehe, vypada to na navrat do preCU stavu, ale bohuzel ne u povolani, ale u bugovosti hry :o)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  08:19:32  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Hehe, vypada to na navrat do preCU stavu, ale bohuzel ne u povolani, ale u bugovosti hry :o)

jj poslední dobou se už i jorssk nějak často rozčiluje ... jorssku nepudeš do LOTRO jako většina zde?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/02/2007 :  11:04:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

Smazni SWG..

to mel udelat uz davno, ale ne jorssk, nybrz sef SOE..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 28/02/2007 :  16:21:48  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  17:43:43  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

tady se rozjíždí posthunt? +1
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 28/02/2007 :  18:23:31  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

tady se rozjíždí posthunt? +1

myslím že se mu snažíme pomoct, já už sem navrhoval že má vadnou klávesnici ale o tom nechce jorssk ani slyšet

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 28/02/2007 :  18:26:16  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze ta chyba je jinde nez na klavesnici/ v jorsskovi ... i kdyz ... ale preci jen warevlk ma hold pravdu a s tim se tezce bojuje :)

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 28/02/2007 :  21:23:59  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
měl sem opačnej problém, že když sem si chtěl rotovat ve vesmíru kamerou kolem lodi, za boha to nešlo nastavit... Jorssku poď do Vanguardu

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  21:50:43  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

měl sem opačnej problém, že když sem si chtěl rotovat ve vesmíru kamerou kolem lodi, za boha to nešlo nastavit... Jorssku poď do Vanguardu

spíš do LOTRO, tam je původní osazenstvo SWG
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 28/02/2007 :  22:03:06  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:
Originally posted by Dargnon

spíš do LOTRO, tam je původní osazenstvo SWG

mno nevim, po puvodnim nadseni z LOTRO me to nejak preslo... proste dalsi WoW-like MMORPG ze sveta LOTRa

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/03/2007 :  01:05:24  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pochopte ze to neni v ovladani ale nekde v systemu PC a hre. Pac to dela i na druhem ucte a toho se ovladani prvniho uctu vubec nedotyka. Neco se podelalo mezi PC a hrou. Kdyz jsem stahl hru do oken a zase aktualizoval. Ale to pritom delam porad. Uz se o tom bavim i z CSR a nevedi si rady. Predali muj problem nejakym jejich technikum lol.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 01/03/2007 :  01:19:48  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

mno nevim, po puvodnim nadseni z LOTRO me to nejak preslo... proste dalsi WoW-like MMORPG ze sveta LOTRa.

Ja se vratil do EQ2 a zatim spokojenost.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 01/03/2007 :  01:21:48  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pochopte ze to neni v ovladani ale nekde v systemu PC a hre. Pac to dela i na druhem ucte a toho se ovladani prvniho uctu vubec nedotyka. Neco se podelalo mezi PC a hrou. Kdyz jsem stahl hru do oken a zase aktualizoval. Ale to pritom delam porad. Uz se o tom bavim i z CSR a nevedi si rady. Predali muj problem nejakym jejich technikum lol.

Hmm, tak to uz me nic nenapada...me to tenkrat taky blblo a nakonec jsem smazal profil s nastavenim v adresari hry a vse bylo OK.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/03/2007 :  06:39:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mě EQ2 nějak už moc nebere, když už tak GW, to je takova oddechovka.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/03/2007 :  09:45:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mě EQ2 nějak už moc nebere, když už tak GW, to je takova oddechovka.

a co takhle dat si .... (chvilka napeti) .... spenat! (rika jirka schelinger, ja bych rekl neco trosicku jineho)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/03/2007 :  23:48:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A co takhle dat si klavesnici, rozmlatit ji o monitor, prohodit ji oknem z 10teho patra a pak za ni skocit. Mel bych po problemech ze zasranym vesmirem.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 02/03/2007 :  00:47:52  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co takhle dat si klavesnici, rozmlatit ji o monitor, prohodit ji oknem z 10teho patra a pak za ni skocit. Mel bych po problemech ze zasranym vesmirem.

QFE

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/03/2007 :  06:57:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak tomu rikam konstruktivni reseni problemu

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/03/2007 :  22:12:33  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm tak ja ten vesmir snad nerozchodim . Doufam ze v pristim dataci nebude teda moc vesmiru, jinak bych se pocickal. Nebo bych musel letat v neci POB lodi.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/03/2007 :  22:19:12  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
zkoušels to celý snáznout a přeinstalovat? to kvůli lenosti s předěláváním ovládání tu tři čtyři dny nadáváš, že nemůžeš nic dělat?!

Edited by - SNowie on 03/03/2007 22:21:54
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/03/2007 :  22:42:16  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jorssku, ty vazne veris, ze k SWG jeste nekdy vyjde nejaky datadisk?????
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/03/2007 :  22:44:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tendle rok sice nevyjde, ale treba pristi ano...

No ja se bojim ze si to uz neprenastavim tak jak sem to mel :)
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 03/03/2007 :  23:10:34  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
cas na jinou hru

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/03/2007 :  23:59:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
cas na jinou hru? Ze by si se nam vratil do swg?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/03/2007 :  11:59:41  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tendle rok sice nevyjde, ale treba pristi ano...

No ja se bojim ze si to uz neprenastavim tak jak sem to mel :)

když říkáš, že to možná není profilem a dělá ti to na obou účtech, tak si ho zálohuj a přeinstaluj hru, ne?
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 06/03/2007 :  21:08:54  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovsem ,to ma podminky ... 1) nesmazali me ... 2) kdyz nekam poletim ,tak tam nebude pusto a prazdno ..... 3) content? co budu delat? lvl 90 sem, equip mam, trader ... na picu pac neni decail ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/03/2007 :  21:39:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ovsem ,to ma podminky ... 1) nesmazali me ... 2) kdyz nekam poletim ,tak tam nebude pusto a prazdno ..... 3) content? co budu delat? lvl 90 sem, equip mam, trader ... na picu pac neni decail ...

prvni podminka je splnena, charaktery oni nemazou

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 07/03/2007 :  00:40:53  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No tak si ten svuj profil uloz do nejakyho souboru vedle. Preinstaluj to a zkus to. Kdyz to nepujde tak preinstaluj windows (to mi SOE radila pokazdy kdyz sem napsal petici ), kdyz to pujde tak si uloz default profile po instalaci do dasliho souboru a pak ho nahrad tim co mas ted. Zkusis znova. Kdyz to pujde problem je vyresen, kdyz ne bylo to v nastaveni a musis si to holt nastavit znova. Pro tenhle pripad doporucu printscreeny nastaveni aby si vedel co a jak
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000