Author |
Topic |
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 12:30:06
|
Chtel jsem se zeptat - uplne jsem neprokouknul do detailu vyznam diplomati specializace skrze rasu a povolani.
Zakladni mechanismus myslim chapu, ale nepodarilo se mi rozklicovat, jestli je lepsi spise mit diplomati a rasovy bonus stejny nebo rozdilny (jestli jsou tam dve sepratni linie questu nebo ne).
http://wiki.silkyvenom.com/index.php/Expression
|
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 12:54:22
|
Zatim jsem mel jen rasovy quest. Kazdopadne vzhledem k tomu, ze nosis jen pet karet, tak silny v obou byt nemuzes. Vzdycky budes mit v ruce primarne jednu barvu. Pokud narazis na duel, kde je zakazana tvoje barva, tak se hodi mit odlisne povolani. Ale jeste existuje varianta beznakladovych karet (pridavas zdroje souperi a davas mu damaz), s kterou se da pri dobre strategii umlatiti cokoliv. Takze je to vyhoda, ale rozhodne bych kvuli tomu nemenil kombo co se mi libi. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
erdisk
Moderator
342 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 20:54:26
|
quote: Originally posted by tojejedno
vzhledem k tomu, ze nosis jen pet karet
Keď dosiahneš skill diplomacie na 100, pridá Ti to jednu kartu (na 6). Predpokladám, že s rastúcim skillom to bude pridávať nejak ďalej. V bete 4 som sa dostal na 7 kariet. |
Edited by - erdisk on 15/01/2007 20:54:44 |
|
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:36:17
|
hmmm, ja na 10 |
|
|
Lim-Dul
New Member
212 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 00:53:48
|
a k cemu je vlastne ta diplomacie dobra |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
|
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:11:01
|
Zacal som ako Dark elf a netusim co s diplomaciou dalej, urobil som treningovy q a nemam kde a co robit. Siroko daleko ziadne NPC neponuka ten kartovy suboj...
Edit: Podla to co som cital je to bug, kopletne bugnutie charu a prerusenie akejkolvek moznosti pokracovat v diplomacii |
Edited by - ripptor on 18/01/2007 08:13:36 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 09:52:32
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
a k cemu je vlastne ta diplomacie dobra
Dve roviny diplomacie: 1) Questova cast - diplomacii plnis questy. Misto kill mob ma sukecej mob. 2) Ziskavani bonusu v oblasti. Rekneme, ze jde naka grupa na raid, tak pred tim nabehnou do nejakyho mesta, ktery je kousek od raidu, zacnou tam ukecavat lidi a kdyz ukecaj treba 30 lidi, tak se jim zvedne treba damaz. Nebo regen a tak. Je to hodne obecnej popis:-)
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
gert
Starting Member
7 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 12:53:28
|
jde pres diplomacii ovlivnit KOS? cili ukecam nejak v kos zone nekoho aby po mne nesli? mam tam quest bez ktere nemuzu pokracovat s outfitterem nad lvl 10 .. konkretne oblast za khalem s darkelfem |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 22:45:32
|
Nemate nekdo nejakej odkaz na clanek ktery vysvetluje jak tu diplomacii hrat. Z toho tutorialu jsem to nepochopil. Umim jen prsi a tohle se tomu teda nepodoba. |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 18/02/2007 : 10:18:04
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
a k cemu je vlastne ta diplomacie dobra
Funguje je to už na poměrně nízkém skillu, já si takhle v Tanvu můžu ovlivnit v malé míře crafting. Ukecáním příslušné NPC se trochu zlepší určité parametry. Navíc asi z questů může být občas i odměna, dostal jsem třeba v linii slušný báglík. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 03/03/2007 : 20:37:35
|
asi sem uplnej debil ale... nechapu jak mam dat tu diplomacii kterou chci do tech sedych karet... teda jeslti se to tak dela otevri si tam kde mam kouzla, kliknu na diplomacii a pak nejak dal nevim jak...
resp tu kartu muzu z tech skillu tahnout jen tehdy kdyz nemam otevrenou tu tabulku s kartama kdyz s nekym mam delat diplomacii...
ha uz to chapu musi se to pripravit dopredu :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 03/03/2007 20:42:19 |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 07:38:22
|
Orci diplomaticke questy v Martoku, delal ste to nekdo? Mam problem dostat se do konverzace s NPC ktere stoji v blizkosti tech Benemothu nebo jak se ty mrchy jmenuji. Proste mam v targetu NPC klik na nej, chci se dostat do konverzace a misto toho me to zmeni target na toho benemotha...s tim pochopitelne nepokecam, vypada ze bude mit iq dinosaura... |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 14:06:21
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Orci diplomaticke questy v Martoku, delal ste to nekdo? Mam problem dostat se do konverzace s NPC ktere stoji v blizkosti tech Benemothu nebo jak se ty mrchy jmenuji. Proste mam v targetu NPC klik na nej, chci se dostat do konverzace a misto toho me to zmeni target na toho benemotha...s tim pochopitelne nepokecam, vypada ze bude mit iq dinosaura...
Zkus na to NPC dat jenom hail (default klavesa H) |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 04/03/2007 : 14:38:44
|
Dik moc. Meli by te pozlatit jestli to bude fungovat, tusim ze jo .. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
|
|