MdK PvE bude zalozeno asap na EU PvE serveru Gelenia
Pozdeji zde budou dopsany osoby, ktere budou invitovat a asi i nejaka pravidla (brzo)
Tak kdyztak napiste, kdo bude chtit do guildy - existuje uz i forum
Pro prijimani ve hre a pro access do fora piste: Jaris, Wardocan, Edodia
INFO Prijmuti: - clen guildy musi souhlasit s pravidly guildy - clen guildy musi rozumet ceskemu jazyku - dorozumivaci jazyk ve psane i mluvene forme (napr. Ventrilo na raidech) - novy zajemce o clenstvi prichazi jako rekrut, musi si najit patrona z ranku senior memberu, ktery se o nej bude "starat" a dohlizet na nej. Zaroven patron po mesicni zkusebni lhute poda report . O prijeti za clena nasledne hlasuji senior memberi a guild leaderi - kazdy protihlas musi byt zduvodnen, clen je prijat, dostane alespon polovicku hlasu vsech clenu a pomer ANO:NE vetsi nebo roven 10:1 - o pripadnych vyjimkach rozhoduji guild leaderi
Odebrani clenstvi: - clenstvi muze byt odebrano na zaklade pollu vypsaneho na zadost senior membera nebo guildleadera. O odebrani clenstvi rozhoduje prosta vetsina z guildleaderu a senior memberu - o pripadnych vyjimkach rozhoduji guild leaderi
Raidy a loot: - pokud hrac splnuje kriteria pro poradany raid, je ve hre a je ho treba na raid, ma povinnost na nej jit - hrac ma za povinnost dbat na to, aby mu nevznikala herni kolize s guild raidy (pripadne reentry do raidzon) - pravidla pro hlaseni na raid budou upresnena pozdeji - pravidla lootovani budou upresnena pozdeji - bude nektera z forem DKP
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
kdo bude mít ještě odvahu jít do Dark elf, goblin, orc co budou KOS skoro všude?
zatím jenom já a fred co tak koukám....
to jste ale drsni ! a ted vazne ja chtel taky hrat bud dark elfa nebo goblosa, goblos se mi na clerika moc nelibi a dark elf se svou rasovou speckou drak na gumicce uz moc taky ne:P
quote:Originally posted by calimar a dark elf se svou rasovou speckou drak na gumicce uz moc taky ne:P
Jo, ten drak je fakt hroznej, specka jako ... Ja byl taky puvodne DE Edo, ale Psi;-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
quote:Originally posted by calimar a dark elf se svou rasovou speckou drak na gumicce uz moc taky ne:P
Jo, ten drak je fakt hroznej, specka jako ... Ja byl taky puvodne DE Edo, ale Psi;-)
no ted si nejsem uplne jist, ale bud na 1 nebo 14 lvl mel dracek buff na 5 nebo 15% vetsi dmg asi na 20min, s vypadalo to ze to slo dat na na kohokoli v grupe, cim vetsi lvl, tim lepsi ability, muze utocit akorat jako necro tam bylo blby ze jsem mohl mit bud abo nebo draka
no ted si nejsem uplne jist, ale bud na 1 nebo 14 lvl mel dracek buff na 5 nebo 15% vetsi dmg asi na 20min, s vypadalo to ze to slo dat na na kohokoli v grupe, cim vetsi lvl, tim lepsi ability, muze utocit akorat jako necro tam bylo blby ze jsem mohl mit bud abo nebo draka
mno co jsem zkousel DE tak ten drak mel melle buff 5%dps asi na 8lvl ale ze to bylo na 20min to urcite nebylo
no Udislav ještě uvidí bo teď nastaly ingame jisté potíže,takže nevím zda se toho šílenství zůčastním od začátku. Ale jinak asi Bard rasa zřejmě half elf nebo halfling.
No myslím, že ty aktivní racial ability nebudou mít zase až takový význam. Některé se zdají být dobré, to je bez diskuze. Ale daleko důležitější podle mě budou až ty pasivní. O nich se zatím bohužel nic neví...jen to, že budou...
quote:Originally posted by Mistrix JJ, už jsem rozhodnutej, hraji betu a fakt mě to chytlo, takže jdu do offiku... :) Už mám předobědnáno, a co ty, pořád staré dobré Lineage?
JJ, zije to tam, jdu si pro nobless, takze ted mam zase tak na 4-6 mesicu co delat :)
76 SoulTaker / 5x Treasure Hunter (subclass) 6x Dark Avenger 6x Bounty Hunter 5x Warsmith 6x Prophet (box) AncientWisdom clan, Solidarity alliance Gustin - LineageII official server
Zhmotnění proběhlo pod standardním jménem :) Krvezbrote, DE Necro
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)