Author |
Topic  |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 16:20:18
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Rahman
Nevim :)
Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :)
:-P
Což je 25 * 0.95, tedy o 5% menší damage.
Hm, ještě někdo má potřebu poukázat na to, že debuff snižující o 5% damage moba ve skutečnosti snižuje o 5% damage moba?
:-)
+1
ja to porad nechapu ... tak snizuje to dmg kterou mob da nebo kterou hrac dostane? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 17:38:01
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Nevim :)
Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :)
:-P
Což je 25 * 0.95, tedy o 5% menší damage.
Hm, ještě někdo má potřebu poukázat na to, že debuff snižující o 5% damage moba ve skutečnosti snižuje o 5% damage moba?
:-)
+1
Na duhou stranu to neni 5/25, tj snizeni. o 20%, jak by to take nekdo mohl pochopit ;-) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 19:00:57
|
quote: Originally posted by Strix
po přečtení tohohle topicu, jsem se rozhhodl, že pojedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=Aq0rVRfpqzfZZxxMtM0z a poprosil bych už velké locky o konstruktivní kritiku  Jedná se mi hlavně o PVE/raidy V destruction ty 2 body v Improved Lash of Pain je z toho důvodu, že už jsem fakt nevěděl kam s nima
ciste do raidu bych si vzal http://www.wowhead.com/?talent=NE0r0RftqtcoMxZxx exhousion proto abych se dostal niz do talentu, trochu nejaky vyuziti i mimo raid, unstable je taky super, a body u impa uz je jen lepsi pro raid.
jako affli skoro bolty v raidu necastis, jen insta bolty. ono udrzovat vsechny dotky zabere dost casu a na bolty moc cas neni. corr, unst, siphon, immol, coa /cos, coe a jen to prehazujes, do toho dark pact a kdyz ti vyjde cas tak bolt, ale je to slusna makacka vychytat jak dojizdi ticky a hazet novy na max vyuziti.
musis se snazit, aby si z toho dostal max co jde :) |
 |
|
Strix
Starting Member
5 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 20:05:16
|
quote: Originally posted by plussminuss ciste do raidu bych si vzal http://www.wowhead.com/?talent=NE0r0RftqtcoMxZxx exhousion proto abych se dostal niz do talentu, trochu nejaky vyuziti i mimo raid, unstable je taky super, a body u impa uz je jen lepsi pro raid.
jako affli skoro bolty v raidu necastis, jen insta bolty. ono udrzovat vsechny dotky zabere dost casu a na bolty moc cas neni. corr, unst, siphon, immol, coa /cos, coe a jen to prehazujes, do toho dark pact a kdyz ti vyjde cas tak bolt, ale je to slusna makacka vychytat jak dojizdi ticky a hazet novy na max vyuziti.
musis se snazit, aby si z toho dostal max co jde :)
a co takhle bossove kteri shazuji aggro ? nevim jake sou ted v TBC ale tam asi moc DOTek nenahodis a valis jen SB ne ? nevyplati se kvuli tomu jet na Ruin ? |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 21:05:45
|
kvuli jednomu / dvoum bosum trebas? moc raidu v tbc zatim moc neni a jeste sem se nedostal k bossovi, co si sunda aggro na 0 u vsech.A kdyz uz je, tak to preagruje i sebemensi blbost nekoho v raidu (heal), tak lepsi kdyz jde po tobe nez healerovi |
Edited by - plussminuss on 16/02/2007 21:06:56 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 21:20:28
|
quote: Originally posted by Strix
quote: Originally posted by plussminuss ciste do raidu bych si vzal http://www.wowhead.com/?talent=NE0r0RftqtcoMxZxx exhousion proto abych se dostal niz do talentu, trochu nejaky vyuziti i mimo raid, unstable je taky super, a body u impa uz je jen lepsi pro raid.
musis se snazit, aby si z toho dostal max co jde :)
a co takhle bossove kteri shazuji aggro ? nevim jake sou ted v TBC ale tam asi moc DOTek nenahodis a valis jen SB ne ? nevyplati se kvuli tomu jet na Ruin ?
Musíš umět zemřít se ctí, zbabělče!  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 01:31:56
|
Ja osobne teraz questim s felguardom + affliction a tiez s tym nemam velke problemy, manu / hp doplnam priebezne pomocou life drainu, takze nikdy nechlastam .... a este mam black book z BWL takze ten felguard niekedy hittuje za celkom dost A ma slusnu dmg a je aj dobrej tank kedze ma taunt, takze ja si nemozem stazovat. Mozno neskor to bude o inom.
A samozrejme ze uplny iny build sa dava do instanci ked clovek nejde solo, ale to je o inom, tu je myslim tema solo questing. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:13:51
|
quote: Originally posted by plussminuss
ciste do raidu bych si vzal http://www.wowhead.com/?talent=NE0r0RftqtcoMxZxx
tech 10 bodu v destr. je hlavne kvuli cemu ?
pak jeste nerozumim, co znamena presne u Improved Shadow Bolt "until 4 non-periodic dmg sources are applied" ? a dale v affliction strome: "Empowered Corruption" - "of your bonus spell dmg effects" znamena vice bonusu ze spelldmg na itemech a z buffu ? "Malediction" - ty cursy misto 10% delaji 13% narust dmg ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:49:17
|
quote: Originally posted by JerzeeG
pak jeste nerozumim, co znamena presne u Improved Shadow Bolt "until 4 non-periodic dmg sources are applied" ? a dale v affliction strome: "Empowered Corruption" - "of your bonus spell dmg effects" znamena vice bonusu ze spelldmg na itemech a z buffu ? "Malediction" - ty cursy misto 10% delaji 13% narust dmg ?
Shadow bolt - teh + shadow dmg neplati na DOTky ale len na direct damage kuzla, ako shadow bolt atd. Malediction - presne Corruption - jo, mas spell dmg +100 ale coruption dostan +136, ale iba coruption, ostatne spelly dostanu normalne. |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:49:31
|
pak jeste nerozumim, co znamena presne u Improved Shadow Bolt "until 4 non-periodic dmg sources are applied" ? a dale v affliction strome: "Empowered Corruption" - "of your bonus spell dmg effects" znamena vice bonusu ze spelldmg na itemech a z buffu ? "Malediction" - ty cursy misto 10% delaji 13% narust dmg ?
IMP SB - znamena ze pokud critnes cil shadowboltem :), tak cil dostane debuf na 12 sec, ktery dava pouze 4 nasledujicim spellum 20% vetsi DMG plati pouze na shadow skolu
Corupce - jen vetsi dmg z celkove tve spell dmg ke korupci
Malediction - ano zvysuje to dmg o 3% tve dmg bohuzel to nerfli, jeste pred patchem jsi za 3 body mel i 3%crit na spely :( |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:49:58
|
A ten destr isto koli tomu casting timu |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:51:44
|
quote: Originally posted by pucek
IMP SB - znamena ze pokud critnes cil shadowboltem :), tak cil dostane debuf na 12 sec, ktery dava pouze 4 nasledujicim spellum 20% vetsi DMG plati pouze na shadow skolu
Malediction - ano zvysuje to dmg o 3% tve dmg bohuzel to nerfli, jeste pred patchem jsi za 3 body mel i 3%crit na spely :(
Ha, o 14 sekund rychlejsi  |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 10:52:48
|
quote: Originally posted by Pepo
quote: Originally posted by pucek
Malediction - ano zvysuje to dmg o 3% tve dmg bohuzel to nerfli, jeste pred patchem jsi za 3 body mel i 3%crit na spely :(
Ha, o 14 sekund rychlejsi 
njn :) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 20:06:02
|
improwed SB dava +20% dmg na dotky a procovani dotek nezere chargy takze super i pro aflict locka-->kdyz critne SB tak jsou na dalsich 12sec vsechny dotky +20%dmg.. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 20:22:25
|
Neni to nahodou tak ze to dava + dmg jen na shadow bolty ? |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 08:19:20
|
Neni to nahodou tak ze to dava + dmg jen na shadow bolty ?
neni... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 11:03:21
|
aha, dik beldorovi a puckovi a taky pepovi za snahu, akorat si neodpustim poznamku, naucte se pepo a pucek proboha quotovat - je fakt nechutne, kdyz celou obrazovku zabere quote, u ktereho je odpoved s informacni hodnotou typu "mam vice postu" ..
s tim improve SB uz je to o neco lepsi, ale i tak to neni zadne terno.. dale kdyz uz tam +- dal 10 bodu, tak proc nevezme i shadowburn - za jediny talent nove kouzlo, navic instant, to se hodi vzdy (to je spise otazka na +-)
ja to vidim zatim na (ma to byt holka pro vsecko, spise pvp) 45/5/11 http://www.wowhead.com/?talent=IE0rqRfkqtbo0xZxx0z |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 14:39:28
|
jsem delal co bych si vzal na raid build, v raidu si moc shadowburnu neuzijes, teda pokud nejsi blazen a nenosis porad 40 shardu (neni muj pripad) a s affli mas dost prace uz s udrzovanim dotek :)
amplify mam abych se dostal niz a coex uz kdyz je amlify tak se hodi :)
tak kazdy ma nejaky styl, ktery se bude lisit ve par talent bodech |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 14:51:39
|
jsem delal co bych si vzal na raid build, v raidu si moc shadowburnu neuzijes, teda pokud nejsi blazen a nenosis porad 40 shardu (neni muj pripad) a s affli mas dost prace uz s udrzovanim dotek :)
Pochybuju že chce locka prioritně na raidovani...  EDIT:Menši uprava, nechcu at me nekdo sprdne ve stylu l2quote  |
Edited by - vlkodlak on 20/02/2007 14:54:24 |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 15:05:59
|
Ehm :)
To lerzee perzie :) okey naucim se quotovat :) To funkce :) shadowburn v PVE nice kdyz nejsi maslo, tak vis kdy ho mas pouzit aby jsi neprisel o shard, druha vec je asi to ze v instanci je potvor plna prdel takze ani 4 20tky ti nestacej :)
PVE (karazhan) vcera :)
No nevim ale treba u demona Terestian Illhoof jsou vam talenty (affli demon) tak trosku nahovno a spohledu destruction locka si myslim ze nejlepsi je destro build z duvodu immunity na fire a shadow. Cely fight cca 5,5 min jsem spamoval Seed of coruption :) a life tap :) nic jinyho jsem tam nedelal nebot nic jinyho mi ani nezbejvalo :) Impove porad chodily jako by jich nebylo konec fakt masakr. Na konci fightu jsem mel cca 666K threat a asi 2Mega :) DMG :) kdo uz to zazil tak urcite vi o cem mluvim :) Nakonec svine padnul a opet hodil lether nasrat blizzu do ..... uz je to fakt nechutny uz aby ty medvedy nerfli uz me to fakt sere. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 17:34:23
|
Jo, sorry, mne sa s tym nechcelo vtedy moc to ... kakat 
Toz shadowburn .... vezmi si cisto teoreticky ze 10 minut fajtis jednoho bosa a odpalis si jeden talent point len na to, aby si mohol na konci hodit 2k dmg ..... stoji to za to ? Ako do PvP tak to je uz ina muzika, tam sa to hodi jak svina. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 18:38:32
|
pucku jasny, ale menit na kazdyho bose build  u locka je dobry ze je pouzitelny kazdy build, ikdyz demo kapku min do raidu 
destro je super, jel jsem ho rok a pul :) ted jedu affli a nemuzu si v raidu stezovat, ikdyz ted high end s nim nejedu.
shadowburn je fajn, ale uz takhle mam klikani s affli tolik, ze ho ani nechci  |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 18:39:42
|
Toz shadowburn .... vezmi si cisto teoreticky ze 10 minut fajtis jednoho bosa a odpalis si jeden talent point len na to, aby si mohol na konci hodit 2k dmg ..... stoji to za to ? Ako do PvP tak to je uz ina muzika, tam sa to hodi jak svina.
2k dmg s affli buildem bez ruin a s mizernym critem? to uz by musela byt klika celkem ne? :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 20:40:49
|
Toz shadowburn .... vezmi si cisto teoreticky ze 10 minut fajtis jednoho bosa a odpalis si jeden talent point len na to, aby si mohol na konci hodit 2k dmg ..... stoji to za to ? Ako do PvP tak to je uz ina muzika, tam sa to hodi jak svina.
2k dmg s affli buildem bez ruin a s mizernym critem? to uz by musela byt klika celkem ne? :)
Dobre dobre, ale chapes co som tym chcel povedat ...  |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 20:59:50
|
no hlavne +1, kdyz se clovek nudi, tak je to to nejdulezitejsi  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 21:56:40
|
Tak nejak, ale kazdopadne to boli vsetko velmi dolezite a plnohodnotne informacie, napriklad ako tento moj post.
Inac uz pomaly ale isto ten felguard prestava dobre tankovat, mozno zmenim ten build na affliction, ako si s tym vlastne XPil .... mal si nejakeho peta na tanking alebo si to vsetko tankoval cez life drain ? |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 23:43:03
|
ja jeste expim locka :) teprve 66, hraju warrku zatim.
jinak expim s voidem, na zacatku to chvili udrzi, tak jeden tick kazdy dotky no a pak drain, jo a kdyz je nouze tak sacrifice a je to  jinak na 65 jsem si dal bez problemu toho kostenyho draka v terrokaru nebo vengeful harbinger, siphon a drain dela divy :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2007 : 23:49:23
|
Ako to je vseobecne znamy fakt ze co sa da fearnut dokaze warlock zabit, ale tiez som zatial nemal problemy s tym felguardom, on vydrzi asi do 40% hp moba drzat agro a potom uz ide po mna, ale to ho stihnem vacsinou dorazit kym ku mne dobehne, alebo ho necham buchat ... vsak ta trocha dmg je nic. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 09:13:00
|
+- - ja vedel, ze to delas na raid, vsak jsi to tam prvne psal, spise me zajimalo, proc to i presto nevezmes - z meho pohledu i postava na raid bude vzdy trosku "hybridni", protoze ciste specializace nemam rad, takze bych si tam ten jeden bodik vzdy dal.. ted je mito jasne :) btw, v profilu mas stale destr.
jinak lock je fakt mazec, kdysi uplne na zacatku jsem rozmyslel, jestli maga nebo locka - mel jsem vzit locka.. i kdyz, pravda, krome toho gimpa wara me bavi snad vsechny classy  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 10:14:05
|
quote: Originally posted by JerzeeG snad vsechny classy 
jj lock je vážně parádní a nemá problémy se solo hraním navíc na 31 (32?) lvl je super quest na robu. Hnedle po hunterovi asi nejlehčí clasa na levelování. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 11:02:41
|
Neviem ci to tak bolo vzdy, teda predtym som bol s lockom dost velky noob (nie ze by som teraz bol nejaky owner, to ne, som si ho zobral len pre to ze ho nikto nehraval ) ale viem ze ked som XPoval mojho locka mozno tak rok do zadu tak to bolo jeden z najpomalsich classov na XPovanie myslim ze hned po druidovi ... |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 12:30:03
|
quote: Originally posted by Pepo ze hned po druidovi ...
JJ je to asi 4 nejpomalejší char na expení podle tabulek zde:
http://blogs.parc.com/playon/archives/2005/09/fastest_levelin.html
Nevím jestli nekoukám na nějaké kraviny, ale vede Mage, Priet a Roguna a uzavírají to Shaman, Hunter a Druid :D Co tam ten hunter děla, ale nevím:)) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 12:37:50
|
quote: Originally posted by Azkaban
quote: Originally posted by Pepo ze hned po druidovi ...
JJ je to asi 4 nejpomalejší char na expení podle tabulek zde:
http://blogs.parc.com/playon/archives/2005/09/fastest_levelin.html
Nevím jestli nekoukám na nějaké kraviny, ale vede Mage, Priet a Roguna a uzavírají to Shaman, Hunter a Druid :D Co tam ten hunter děla, ale nevím:))
Opravdu se tu chceš ohánět nějakou rok a půl starou divnou tabulkou? Od té doby se totiž jednotlivé classy vůbec nezměnily. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 13:42:33
|
+- - ja vedel, ze to delas na raid, vsak jsi to tam prvne psal, spise me zajimalo, proc to i presto nevezmes - z meho pohledu i postava na raid bude vzdy trosku "hybridni", protoze ciste specializace nemam rad, takze bych si tam ten jeden bodik vzdy dal.. ted je mito jasne :) btw, v profilu mas stale destr.
jinak lock je fakt mazec, kdysi uplne na zacatku jsem rozmyslel, jestli maga nebo locka - mel jsem vzit locka.. i kdyz, pravda, krome toho gimpa wara me bavi snad vsechny classy 
locka jsem mel pred tbc vylozene jen na raidy, na farmu, pvp jsem mel warrku, takze jsem nejak nepotreboval pvp talenty tak mi to nejak ani nevadilo  profil nemam celkem vubec updatnutej, to udelam az budu 70 az to bude vypadat uplne.
jinak hrat locka uplne od zacatku vydani wow byl trosku mazec, tak slabou class jsem necekal :) ale ted to krasne udelali "balanced"  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 13:43:48
|
[quote]Originally posted by JerzeeG jinak hrat locka uplne od zacatku vydani wow byl trosku mazec, tak slabou class jsem necekal :) ale ted to krasne udelali "imbalanced" 
Fixed it for ya ;-) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 13:59:17
|
quote: Originally posted by Gurrshael jednotlivé classy vůbec nezměnily.
Pravda toho jsem si nevšiml. Nedávno jsem se do té tabulky koukal a ted když jsem se koukal znova tak vypadala uplně jinak tak jsem si myslel, že to je už aktualizováno.
Stejně si, ale myslím, že lock je někde uprostřed v rychlosti expení. To čtvrté od konce by sedělo. |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 14:04:45
|
quote: Originally posted by Gurrshael jednotlivé classy vůbec nezměnily.
Pravda toho jsem si nevšiml. Nedávno jsem se do té tabulky koukal a ted když jsem se koukal znova tak vypadala uplně jinak tak jsem si myslel, že to je už aktualizováno.
Stejně si, ale myslím, že lock je někde uprostřed v rychlosti expení. To čtvrté od konce by sedělo.
Ikdyz jsem locka moc nehral, tak se mi to nezda. Se summonem a drain mana nemusi moc restovat a praktici jede nonstop. DMG ma vic nez dobrou, nicmene varim z vody  |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 14:14:23
|
Razorku omg :) pobavil jsi me drain mana je fakt imba :) to snad pouzivam akorat na raidech :) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 14:17:04
|
[quote]Originally posted by JerzeeG jinak hrat locka uplne od zacatku vydani wow byl trosku mazec, tak slabou class jsem necekal :) ale ted to krasne udelali "imbalanced" 
Fixed it for ya ;-)
jsem si rikal kdo se chyti prvni 
razorku, drain manou toho moc neziskas, jedine drain life a life tap kdyz uz  |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 14:44:56
|
aspon ze jsem pobavil :) |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 15:02:48
|
quote: Originally posted by razorek z vody 
Drain manu moc nepoužívám to už musí bejt. Spíš používám Life tap a pak drain heal. No, ale i tak dost bandážuji nebo piju.
U locka je problém ten, že je to DoT prostě dmg over time. Takže sice nemáš problém se zabitím moba, ale čekáš na jeho konec déle než dps klasy. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 15:21:53
|
v grupe je neprijemny, kdyz mob chcipne driv nez zacnou tickat tvoje dotky neboli ty vycastis 2 shadow bolty zatimco melee mobovi nasazej 2x vic dmg |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 15:37:37
|
Jo, to je velka nevyhoda 5man instanci, ze ti mobovia proste chcipaju moc skoro na to aby sa vyuzila cela sila dotiek, preto su niektori ludia prekvapeny kolko dmg dokaze lock urobit na bossovi alebo tak, ked sa moze na plno prejavit  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 23:14:12
|
hehe 5man instance :D To je kapitola sama o sobě.
Já to dělal tak, že jsem rozhazoval dotky do všech stran.. sem tam ohen a sem tam shadow a hlavně soul store pro priesty :D Celkem dobrej byl void když dělal druhého tanka, když to nestíhal main tank.
Lock sice není nejrychjší na expení, ale je to zábavnej char. Ted hraji delší dobu huntera (nuda).. každopádně to je farm bitch. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 21/02/2007 : 23:39:05
|
hehe 5man instance :D To je kapitola sama o sobě.
Já to dělal tak, že jsem rozhazoval dotky do všech stran.. sem tam ohen a sem tam shadow a hlavně soul store pro priesty :D Celkem dobrej byl void když dělal druhého tanka, když to nestíhal main tank.
Lock sice není nejrychjší na expení, ale je to zábavnej char. Ted hraji delší dobu huntera (nuda).. každopádně to je farm bitch.
jak dlouho jsi hral locka? sem tam ohen... tj co jako? a soul store no a void offtank elitaky o.O ten na sobe neudrzi ani normalniho moba s par dotkama, natoz elitaka v instu  to mi spis prijde ze si ho tak vyleveloval a sel dal  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2007 : 08:36:58
|
No jo, tie popisky spellov boli fajn 
Pockaj, skus si ist jednu heroic instancu a rozdavat ohne len tak dookola uvidis .... disband by prisiel asi tak za 5 sekund a gkick za 10 .... hovori ti nieco slovicko crowd control ? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/02/2007 : 08:57:41
|
Já byl nejdál s lockem v SM :D |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2007 : 09:34:58
|
No, to vysvetluje mnohe  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 22/02/2007 : 11:35:27
|
hovori ti nieco slovicko crowd control ?
Zerg? Zerg! |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 22/02/2007 : 11:37:12
|
hovori ti nieco slovicko crowd control ?
Zerg? Zerg!
Tady čtu ve strategii že dává nějakej... hm... hele radši to zergnem, na tom není co zkazit :)
Po boji: no jasně že chybělo damage, dyť mi ten add vysál všecku manu. Nevadí, hlavně že je dole. No tobě by se to taky nelíbilo kdybys měl manu a pak ji neměl. Nojo sorry, sem vám zapomněl říct že nevýhoda téhle taktiky je to že tak nějak současně s bossem většinou všici chcípnou. |
Edited by - Rakhen on 22/02/2007 11:40:17 |
 |
|
Topic  |
|