Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 19/01/2007 :  12:31:14  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

...ale zas delaj dmg jak warlock ;)

Hm tak na to se rad podivam :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 19/01/2007 :  12:48:20  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no muzes http://files.filefront.com/wtsewmv/;6475860;;/fileinfo.html
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 20/01/2007 :  09:27:38  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Video jsem sice nevidel, ale znam takovyto videjka, neco jako 40K "chainlichtingrm" :) Dualwield shamy mozna dava hodne dmg, ale s lockem ho srovnavat.....neverim :p

P.S.:Doufam, ze toto je lock topik a shamani sem nelozi

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/01/2007 :  10:45:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to je normalni video co natocil jeden z shamanu v black division
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  16:27:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Moc peknej PvE dmg calculator: http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php
Go to Top of Page

till
Starting Member

8 Posts

Posted - 07/02/2007 :  00:19:33  Show Profile Send till a Private Message  Reply with Quote
Chcel by som sa opytat panov humoristov, aky stat je najefektivnejsie boostovat u affli/demon locka?
Som rerollol za locka pred par tyzdnami, mam ho na lvli49, talenty 30/10/0 (http://www.wowhead.com/?talent=IiMriMbzVZ0xG) zatial ide vsetko v poho (ako v pve tak v pvp).
Je mi jasne ze boost critu je mi skoro k nicomu, akurat sa neviem rozhodnut ci ist skor na +dmg, ci boostovat staminu/intel. Resp ci sa to oplati vobec na mid lvli vobec riesit..

PS: Oplati sa podla vas na lvli 50 prejst na full demon koli felguardovi ci ostat DoT biatch?

Dik za rady

Edited by - till on 07/02/2007 00:31:57
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 07/02/2007 :  01:26:02  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
imho stamina ftw :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:36:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
imho na lvl 50 si nemuzes vybirat, ono neni z ceho vybirat (tolik modryho clothu ve hre zas nepada) a vetsinou musis brat to co ti padne a vyhrajes roll...
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 07/02/2007 :  13:14:24  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
till: ja doposud (lvl 51) jedu affli k maximalni spokojenosti (mame stalou grupu, dmg na mobech pohodovej) s primarnim zamerenim na pvp, at uz v bg nebo si jen tak jezdim krajinou a hledam hordaky :)
Vcera jsem zkusil respec na full demonology, abych si zkusil jakej je fel killer a az tak silnej mi neprisel, mozna je to tim, ze jsem jeste nemel vsechny jeho ability, ale i tak. Na pve pekny, ale byl jsem nesvuj, kdyz nemam svoje insta dotky, insta fear a insta snare, nehlede ze unstable mi chybela taky hodne :) Takze uz jsem zpatky na affli.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:07:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
mno.. rozjeli jsme si s ježurkou oba warlocky a pomalu premyslim, jak davat talenty..
ja to tady sice prubezne procitam, ale zaroven i prubezne zapominam, takze bych si chtel ujasnit nejake skutecnosti:

jsou tri hlavni buildy u warlocka ?
destruction - zabiji megavelkym praskkouzlem ?
demonology - ma velkeho hocha, ktery vse rozmlati (jeji pripad, pac "chce mit velkeho hocha, co vse rozmlati")
affliction - zabiji dotkama (muj pripad, pac chcu mit neco jineho a destr. se mi nejak nezda)

komu se chce, pisnete nejake rozvrzeni - neco jako strelim napr.: demonology bude 0/41/20 ... pripadne, kdyby se moc chtelo, tak rovnou naklikejte svuj build..
jdu si prohlizet nejake buildy a neco pak sam sesmolim

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:38:16  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
na levelovani rozhodne demonology....demonic sacrifice je imba..sezeres voida a killis a killis a killis :p pak dle chuti :p
Demonolog by mohl byt takto

PS : body ve voidovi pak prehodit do impa az budes mit felguarda

Darraque [MdK]

Edited by - Sorrow on 13/02/2007 11:39:38
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:52:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

na levelovani rozhodne demonology....demonic sacrifice je imba..sezeres voida a killis a killis a killis :p pak dle chuti :p
Demonolog by mohl byt takto

PS : body ve voidovi pak prehodit do impa az budes mit felguarda

dik, demonology uz mam nejakou predstavu, kousek zpet radil "+-" temer stejny build..

jen se pozastavim nad tim obetovanim - ja si prave rikal, ze to je totalni kravina, prece konkretne u voida ta regenerace nevynahradi dmg a tank, co by delal void..
nebo mi neco unika ?

ted jeste vykoumat ten affliction, jak jsem psal, uz z principu nechcu mit dva stejne locky..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/02/2007 :  12:19:40  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Mno chain fear a jedes :p Samozrejme to nejde dycky (treba ne na undeady :)) ale me se to osvedcilo :p Ted de o to, co je rychlejsi...jestli jet s voidem a po kazdym cca 4tym mobovi dopijet, nebo jet bez nej a jet porad.

Affliction me tedka taky laka, ale nikdy jsem to nemel, tak v tom taky tapu...videl bych to asi takhle, ale fakt nevim.

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 13/02/2007 :  12:53:19  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Demonology na lvlování, ok, ale až od levlu 50. Pochybuji že demo bez felguarda se vyplatí víc, než jiné buildy. Demonic sacrifice ti netiká zas tak rychle, abys nemusel chlastat a žrát, mob ve fearu ti často odběhne mimo range nebo pullne další, bez miniona navíc není soul link, maser demonologist atd...

http://www.wowhead.com/?talent=NZbxczIizzestxx0pb
Ješte by se dalo nějak zpřeházet talenty u mana feed, devastation a demonic resilence
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 13/02/2007 :  13:12:03  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Na blizz fóru je přímo doporučenej jako levelovací build tohle:

quote:
1c) Leveling Speccs:

The way of the DoT!

Level 10-14 : 5/5 Improved Corruption
Level 15-16 : 2/2 Improved Drain Soul
Level 17-19 : 3/5 Suppression
Level 20-24 : 5/5 Fel Concentration
Level 25-26 : 2/2 Grim Reach
Level 27-28 : 2/2 Improved Life Tap
Level 29 : 1/1 Amplify Curse
Level 30 : 1/1 Siphon Life
Level 31 : 1/1 Curse of Exhaustion
Level 32-33 : 2/2 Soul Siphon
Level 34 : 1/5 Shadow Embrace
Level 35-39 : 5/5 Shadow Mastery
Level 40 : 1/1 Dark Pact
Level 41-45 : 5/5 Contagion
Level 46-47 : 2/2 Improved Howl of Terror
Level 48-49 : 2/2 Improved Curse of Agony OR Nightfall.
Level 50 : 1/1 Unstable Affliction
Level 51-53 : 3/3 Empowered Corruption
Level 54-55 : 5/5 Suppression
Level 56-60 : 5/5 Demonic Embrace

quote:
Affliction me tedka taky laka, ale nikdy jsem to nemel, tak v tom taky tapu...videl bych to asi takhle, ale fakt nevim.

Rozhodně přehodit dva body do Improved Howl...instant fear se sakra hodí. Naopak (pokud jde o levelovací build) bych do Shadow Embrace dal klidně jen jeden bod (pak budeš mít o 1 affli efekt na targetu víc => lepší drain life přes Soul Siphon)
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/02/2007 :  13:36:50  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Prave presne nerozumim, co ta Shadow Embrace dela...

Demonolog jsem byl pred 2.0 a na farmu to bylo podstatne lepsi nez Dest...potvora ve fearu ti neutece, kdyz si ju pohlidas CoA vs CoR a tika to sakra rychle abys dopijet nemusel (max sem tam banda)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 13/02/2007 :  13:56:07  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Demonolog jsem byl pred 2.0 a na farmu to bylo podstatne lepsi nez Dest...potvora ve fearu ti neutece, kdyz si ju pohlidas CoA vs CoR a tika to sakra rychle abys dopijet nemusel (max sem tam banda)

potvora ani destruction lockovy neutece, nebot k nemu ani nedojde :), ale na druhou stranu destro je nahovno na manu :( a talent soul leach procuje jak chce :)

ale i se svym srackoidnim equipem jsem si vcera ve (steamvault na heroic udelal record) 5024 SB :)

Edited by - pucek on 13/02/2007 13:58:20
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 13/02/2007 :  13:58:01  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote

quote:

Když na terget castiš nejaky z tech spellu, tak target dostane debuff že děla (až) o 5% damage méně.
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 13/02/2007 :  14:58:13  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

Když na terget castiš nejaky z tech spellu, tak target dostane debuff že děla (až) o 5% damage méně.

Dikec...

2Pucek : Nemachruj :p Jako dest vetev je husta..Shadowfury je nice...da se pekne kombit s fearem v pvp, soul leech (i kdyz procuje jak chce) se hodi (me osobne procuje teda docela dost), no a backlash to je prisernost na druhou :p Jedina vec, proc se me nechce respecnout pokusne na affli je to, ze bych si musel zas zvykat na vsechno a to s mi mc nechce :p Zase zmena je zivot a na lockovi se mi prave libi, ze kazdej ten build se hraje vyrazne jinak :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/02/2007 :  16:31:32  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno nechci vam s felguardem moc brat iluze,ale na 70ce je aflict bezkonkurencne best farmici build.clovek ma stale full hp/manu (imp mi dava 200m/5sec) chain fear ftw(pripadne draintanking).kazdej mob umre na 3-4 dotky do 12ti sec... Jsem ted respectnul z aflict na demonology k vuli pvp a musim rict ze felguard sux proti UA+DP...

Co je best na levelovani si netrofnu odhadnout ,ale ja bych rekl ze na 40ce to chce nahodit DP

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Nobodyman
Starting Member

51 Posts

Posted - 14/02/2007 :  01:39:30  Show Profile Send Nobodyman a Private Message  Reply with Quote
dark pact/ruin best,do demonology body jen na staminu, + 2 veci z dungeon setu 3 pro regeneraci many peta a mas nevycerpatelnou manu, instant dotky jako krava vcetne siphonu + bolty za 4k crit + nightfall, nejlip doplnit craft setem ze shadowtailoringu a spelldmg enchantem na ringy pokud jsi tailor a enchanter:)

Edited by - Nobodyman on 14/02/2007 01:55:45
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:15:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno nechci vam s felguardem moc brat iluze,ale na 70ce je aflict bezkonkurencne best farmici build.clovek ma stale full hp/manu (imp mi dava 200m/5sec) chain fear ftw(pripadne draintanking).kazdej mob umre na 3-4 dotky do 12ti sec... Jsem ted respectnul z aflict na demonology k vuli pvp a musim rict ze felguard sux proti UA+DP...

Co je best na levelovani si netrofnu odhadnout ,ale ja bych rekl ze na 40ce to chce nahodit DP

ten imp ti dava manu cim ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:28:53  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by beldor5

ten imp ti dava manu cim ?

No pravdepodobne myslel dark packt :) nebo jak se ten talent jmenuje :). Chodit s impem na questy je skoro sebevrazda :) nebo snad ne ? Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim lip ale jako afli s impem hm ?

Edited by - pucek on 14/02/2007 09:34:07
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:29:50  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek
Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim vic ...

Tak o tom zadna

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:49:15  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
No pravdepodobne myslel dark packt :) nebo jak se ten talent jmenuje :). Chodit s impem na questy je skoro sebevrazda :) nebo snad ne ? Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim lip ale jako afli s impem hm ?

jako aflict sem daval v pohode elity(co nesly fearnout) do lvl 69 na draint tanking(s impem)...zapnu trinket nahodim dotky a jedu drainlife....von do me seka za 1k. me tika DL za +380hp a v pohode to jde uhrat..sice na konci mam tak 30-40%hp/many ,ale neni problem vsechny elite questy ktere jsou pro 2-3 lidi usolovat(samozrejmne jsou vyjimky).. s felguardem bych rekl ze se elity davaj trosku jednoduseji.O to pomaleji zase jdou normal mobove...

.....
Go to Top of Page

Nobodyman
Starting Member

51 Posts

Posted - 15/02/2007 :  03:08:23  Show Profile Send Nobodyman a Private Message  Reply with Quote
nemluvim o questech pucku, ale o instancich a raidech:)jinak pro afli locka nic jineho nez imp skoro cenu nema,s cim jinym chces chodit? Sucuba a dotky? Asi ne, z voida i cokla to stejne hned urves a imp aspon smazi firebaly, mimoto mam s jeho manou pres 10k many se superrychlou regen. K afli lockovi se mob nedostane uz vubec, kdyz se soura o 30-50 procent mensi rychlosti:)a co se boltu tyce , ma je jen o neco slabsi nez destro, misto 5k da za 4k crit ale zase nekdy instant:) V burst dmg je samozrejme lepsi destro lock, v delsim fightu na bossovi nema afli/ruin lock v dmg konkurenci, nemusi se zdrzovat bandami ani nepotrebuje healera za prdeli, ktery bude doplnovat jeho vecny life tap a muze se o to vic venovat ostatnim.

Edited by - Nobodyman on 15/02/2007 03:50:47
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 15/02/2007 :  09:42:45  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nobodyman

nemluvim o questech pucku, ale o instancich a raidech:)jinak pro afli locka nic jineho nez imp skoro cenu nema,s cim jinym chces chodit? Sucuba a dotky? Asi ne, z voida i cokla to stejne hned urves a imp aspon smazi firebaly, mimoto mam s jeho manou pres 10k many se superrychlou regen. K afli lockovi se mob nedostane uz vubec, kdyz se soura o 30-50 procent mensi rychlosti:)a co se boltu tyce , ma je jen o neco slabsi nez destro, misto 5k da za 4k crit ale zase nekdy instant:) V burst dmg je samozrejme lepsi destro lock, v delsim fightu na bossovi nema afli/ruin lock v dmg konkurenci, nemusi se zdrzovat bandami ani nepotrebuje healera za prdeli, ktery bude doplnovat jeho vecny life tap a muze se o to vic venovat ostatnim.

No nevim :) nekdy muzem porovnat fight u bosse :) equip mame uz asi stejnej takze to bude vyrovnany :)

Go to Top of Page

Nobodyman
Starting Member

51 Posts

Posted - 15/02/2007 :  12:41:59  Show Profile Send Nobodyman a Private Message  Reply with Quote
to klidne muzem, zmer si kolik das treba u 1. bosse v karazhanu, taky zkusim. a bez support healera:)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/02/2007 :  15:26:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nobodyman

to klidne muzem, zmer si kolik das treba u 1. bosse v karazhanu, taky zkusim. a bez support healera:)

Problem je ze von si hodi 5xtap dostane od priesta 2x hotku a vydrzi s manou taky az do konce fightu..priesta to moc many nestoji a navic kdyz si hlida agro tak nemusi byt dohealovanej hned... DP je v instanci vyhodnej hlavne proto ze clovek nema zadnej CD a muze se hned pulovat dalsi pack(i kdyz vetsinou se ceka na manu u maga/priesta)....

podle me rozdil v dmg UA buildu / SM+ruin / destro"maga" je tak 15-20% (u demonology je to trosku horsi protoze zalezi na to jakeho vam povoli demona/imp = mensi dmg ,ale zase se nemusite bat preagrovani a muzete jet full dmg) nekde jsem ted videl na us foru graf kterej to vycisloval a celkem jsem s tou mechanikou propocitani i souhlasil.Takze berte co vas bavi a neteorycraftujte

.....
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 15/02/2007 :  22:16:12  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moc peknej PvE dmg calculator: http://ferox-horde.de/downloads/4/warlockdps.php

Jo, moc peknej, hlavne je pekne, že haže ruzne vysledky, ikdyž nezmeniš zadavane staty :)
Go to Top of Page

Strix
Starting Member

5 Posts

Posted - 16/02/2007 :  06:19:16  Show Profile Send Strix a Private Message  Reply with Quote
po přečtení tohohle topicu, jsem se rozhhodl, že pojedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=Aq0rVRfpqzfZZxxMtM0z a poprosil bych už velké locky o konstruktivní kritiku
Jedná se mi hlavně o PVE/raidy
V destruction ty 2 body v Improved Lash of Pain je z toho důvodu, že už jsem fakt nevěděl kam s nima
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 16/02/2007 :  08:37:16  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Strix

po přečtení tohohle topicu, jsem se rozhhodl, že pojedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=Aq0rVRfpqzfZZxxMtM0z a poprosil bych už velké locky o konstruktivní kritiku
Jedná se mi hlavně o PVE/raidy
V destruction ty 2 body v Improved Lash of Pain je z toho důvodu, že už jsem fakt nevěděl kam s nima

No nejsem zse tak uplne velkej lock ale nazor ti reknu :))
Lash of pain naprosto na nic nevyuzijes v PVE max na 5tkouvou instanci a pokud tam budes sam tak stejne pojedes impa :) takze nesmysl.
Misto supresion bych dal drain soul myslim si ze je regenerace many lepsi nez resisty na cursy :( Nejsem affliction ale resistnuti cursy mam opravdu minimalne :)
Howl of terror no je to tak do PVP :) na PVE jedes max jeden target na fear a hlavne singl vydrzi assi 2x tolik :)
Shadow embrance je good ale pouze na melee takze do PVP imba do PVE pokud nejsi lamka a kontrolujes threat meter nepouzitelny.
Ja bych to videl asi takhle max dps na PVE pokud bych jel vetev aflikce : http://www.wowhead.com/?talent=NArMbRfzqtcofZxx0x dle me max na PVE :) ale urcite s muzu mylit :) chce to odzkouset preci jenom je to pouze napsany a ne otestovany. Jediny co bych vymenil na 25 raidech nebo 10tkovejch pokud by byl jinej lock se speclym sutrem tak jdu do bufu na staminu na 6% a nebo jen jeden bod a druhej shadow burn :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:20:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pucku shadow embrance je debuff, kterej snizi melee dmg do tanka o 5%
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:32:53  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

EHm no to vim :) a videl jsi nekdy poradne nadotovanyho bosse ? Nikdo nikdy nerekl jestli tenhle debuf vydrzi dost dlouho aby ho jinej debuf neprepsal :) Pokud se ten debuf nebude smazavat anebo nebude prepisovat jinym tak je to urcite dobra vec :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:34:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehm mozna lame dotaz, ale stackuje se to s cap mitigation pres AC?

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:36:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

EHm no to vim :) a videl jsi nekdy poradne nadotovanyho bosse ? Nikdo nikdy nerekl jestli tenhle debuf vydrzi dost dlouho aby ho jinej debuf neprepsal :) Pokud se ten debuf nebude smazavat anebo nebude prepisovat jinym tak je to urcite dobra vec :)

dokud mas na bossovi nejakej affliction spell tak tam ten debuff
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:04:23  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Ehm mozna lame dotaz, ale stackuje se to s cap mitigation pres AC?

Nepochybne, pac je to na mobovi.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:18:13  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Takze je to tedy takhle:

S debuffem
modelova situace, mob dava rany za 100 at se to dobre pocita
debuff mu to snizi na 95 a to pak ja mitiguji 75% (cap AC) tzn rana za 24.

bez debuffu
rana za 100, mitigace 75%, tzn rana za 25

hm

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:49:05  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Jinými slovy, o 5% nižší dmg. Nebo co se snažil ten výpočet ukázat? :)
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:57:07  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
TZn je to nahovno :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/02/2007 :  13:00:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je to na hovno asi jako 5% dmg redukce pres armor
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/02/2007 :  13:09:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Takze je to tedy takhle:

S debuffem
modelova situace, mob dava rany za 100 at se to dobre pocita
debuff mu to snizi na 95 a to pak ja mitiguji 75% (cap AC) tzn rana za 24.

bez debuffu
rana za 100, mitigace 75%, tzn rana za 25

hm

pak mob dava rany za 5000 pres armor ... tohle to zredujuje o 250 ... myslim ze to neni tak uplne na hovno

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/02/2007 :  13:12:01  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to na hovno asi jako 5% dmg redukce pres armor

coz je kurva hodne

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 16/02/2007 :  13:13:46  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
ee nepochopili ste me :D

nerikam ze je to na hovno (redukce 5% pres armor je sakra hodne armoru) ja jen jestli to pocitam dobre nebo se to aplikuje jinak

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/02/2007 :  13:14:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to bych si mel dat jako novej sig
quote:
Shadow embrance je good ale pouze na melee takze do PVP imba do PVE pokud nejsi lamka a kontrolujes threat meter nepouzitelny.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/02/2007 :  14:06:41  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

ee nepochopili ste me :D

nerikam ze je to na hovno (redukce 5% pres armor je sakra hodne armoru) ja jen jestli to pocitam dobre nebo se to aplikuje jinak

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/02/2007 :  14:09:23  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

Jinými slovy, o 5% nižší dmg. Nebo co se snažil ten výpočet ukázat? :)

Nevím, připadá mi to jako snaha dokázat že 0 je neutrální prvek. Tedy velký výpočet a na konci konstatování že 5% je 5% :)
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 16/02/2007 :  14:31:32  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
5% z 0 ftw

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/02/2007 :  14:46:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nevim :)

Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 16/02/2007 :  16:12:24  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim :)

Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :)

:-P

Což je 25 * 0.95, tedy o 5% menší damage.

Hm, ještě někdo má potřebu poukázat na to, že debuff snižující o 5% damage moba ve skutečnosti snižuje o 5% damage moba?

:-)

+1

Edited by - Gurrshael on 16/02/2007 16:12:58
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000