Author |
Topic  |
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 19/01/2007 : 12:31:14
|
quote: Originally posted by MegaDeath
...ale zas delaj dmg jak warlock ;)
Hm tak na to se rad podivam :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 09:27:38
|
Video jsem sice nevidel, ale znam takovyto videjka, neco jako 40K "chainlichtingrm" :) Dualwield shamy mozna dava hodne dmg, ale s lockem ho srovnavat.....neverim :p
P.S.:Doufam, ze toto je lock topik a shamani sem nelozi   |
Darraque [MdK] |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 10:45:50
|
to je normalni video co natocil jeden z shamanu v black division |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
till
Starting Member
8 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 00:19:33
|
Chcel by som sa opytat panov humoristov, aky stat je najefektivnejsie boostovat u affli/demon locka? Som rerollol za locka pred par tyzdnami, mam ho na lvli49, talenty 30/10/0 (http://www.wowhead.com/?talent=IiMriMbzVZ0xG) zatial ide vsetko v poho (ako v pve tak v pvp). Je mi jasne ze boost critu je mi skoro k nicomu, akurat sa neviem rozhodnut ci ist skor na +dmg, ci boostovat staminu/intel. Resp ci sa to oplati vobec na mid lvli vobec riesit.. 
PS: Oplati sa podla vas na lvli 50 prejst na full demon koli felguardovi ci ostat DoT biatch?
Dik za rady |
Edited by - till on 07/02/2007 00:31:57 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 01:26:02
|
imho stamina ftw :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 09:36:47
|
imho na lvl 50 si nemuzes vybirat, ono neni z ceho vybirat (tolik modryho clothu ve hre zas nepada) a vetsinou musis brat to co ti padne a vyhrajes roll... |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 13:14:24
|
till: ja doposud (lvl 51) jedu affli k maximalni spokojenosti (mame stalou grupu, dmg na mobech pohodovej) s primarnim zamerenim na pvp, at uz v bg nebo si jen tak jezdim krajinou a hledam hordaky :) Vcera jsem zkusil respec na full demonology, abych si zkusil jakej je fel killer a az tak silnej mi neprisel, mozna je to tim, ze jsem jeste nemel vsechny jeho ability, ale i tak. Na pve pekny, ale byl jsem nesvuj, kdyz nemam svoje insta dotky, insta fear a insta snare, nehlede ze unstable mi chybela taky hodne :) Takze uz jsem zpatky na affli. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 11:07:02
|
mno.. rozjeli jsme si s ježurkou oba warlocky a pomalu premyslim, jak davat talenty.. ja to tady sice prubezne procitam, ale zaroven i prubezne zapominam, takze bych si chtel ujasnit nejake skutecnosti:
jsou tri hlavni buildy u warlocka ? destruction - zabiji megavelkym praskkouzlem ? demonology - ma velkeho hocha, ktery vse rozmlati (jeji pripad, pac "chce mit velkeho hocha, co vse rozmlati") affliction - zabiji dotkama (muj pripad, pac chcu mit neco jineho a destr. se mi nejak nezda)
komu se chce, pisnete nejake rozvrzeni - neco jako strelim napr.: demonology bude 0/41/20 ... pripadne, kdyby se moc chtelo, tak rovnou naklikejte svuj build.. jdu si prohlizet nejake buildy a neco pak sam sesmolim  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 11:38:16
|
na levelovani rozhodne demonology....demonic sacrifice je imba..sezeres voida a killis a killis a killis :p pak dle chuti :p Demonolog by mohl byt takto
PS : body ve voidovi pak prehodit do impa az budes mit felguarda |
Darraque [MdK] |
Edited by - Sorrow on 13/02/2007 11:39:38 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 11:52:38
|
quote: Originally posted by Sorrow
na levelovani rozhodne demonology....demonic sacrifice je imba..sezeres voida a killis a killis a killis :p pak dle chuti :p Demonolog by mohl byt takto
PS : body ve voidovi pak prehodit do impa az budes mit felguarda
dik, demonology uz mam nejakou predstavu, kousek zpet radil "+-" temer stejny build..
jen se pozastavim nad tim obetovanim - ja si prave rikal, ze to je totalni kravina, prece konkretne u voida ta regenerace nevynahradi dmg a tank, co by delal void.. nebo mi neco unika ?
ted jeste vykoumat ten affliction, jak jsem psal, uz z principu nechcu mit dva stejne locky.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 12:19:40
|
Mno chain fear a jedes :p Samozrejme to nejde dycky (treba ne na undeady :)) ale me se to osvedcilo :p Ted de o to, co je rychlejsi...jestli jet s voidem a po kazdym cca 4tym mobovi dopijet, nebo jet bez nej a jet porad.
Affliction me tedka taky laka, ale nikdy jsem to nemel, tak v tom taky tapu...videl bych to asi takhle, ale fakt nevim. |
Darraque [MdK] |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 12:53:19
|
Demonology na lvlování, ok, ale až od levlu 50. Pochybuji že demo bez felguarda se vyplatí víc, než jiné buildy. Demonic sacrifice ti netiká zas tak rychle, abys nemusel chlastat a žrát, mob ve fearu ti často odběhne mimo range nebo pullne další, bez miniona navíc není soul link, maser demonologist atd...
http://www.wowhead.com/?talent=NZbxczIizzestxx0pb Ješte by se dalo nějak zpřeházet talenty u mana feed, devastation a demonic resilence |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 13:12:03
|
Na blizz fóru je přímo doporučenej jako levelovací build tohle:
quote: 1c) Leveling Speccs:
The way of the DoT!
Level 10-14 : 5/5 Improved Corruption Level 15-16 : 2/2 Improved Drain Soul Level 17-19 : 3/5 Suppression Level 20-24 : 5/5 Fel Concentration Level 25-26 : 2/2 Grim Reach Level 27-28 : 2/2 Improved Life Tap Level 29 : 1/1 Amplify Curse Level 30 : 1/1 Siphon Life Level 31 : 1/1 Curse of Exhaustion Level 32-33 : 2/2 Soul Siphon Level 34 : 1/5 Shadow Embrace Level 35-39 : 5/5 Shadow Mastery Level 40 : 1/1 Dark Pact Level 41-45 : 5/5 Contagion Level 46-47 : 2/2 Improved Howl of Terror Level 48-49 : 2/2 Improved Curse of Agony OR Nightfall. Level 50 : 1/1 Unstable Affliction Level 51-53 : 3/3 Empowered Corruption Level 54-55 : 5/5 Suppression Level 56-60 : 5/5 Demonic Embrace
quote: Originally posted by Sorrow Affliction me tedka taky laka, ale nikdy jsem to nemel, tak v tom taky tapu...videl bych to asi takhle, ale fakt nevim.
Rozhodně přehodit dva body do Improved Howl...instant fear se sakra hodí. Naopak (pokud jde o levelovací build) bych do Shadow Embrace dal klidně jen jeden bod (pak budeš mít o 1 affli efekt na targetu víc => lepší drain life přes Soul Siphon)
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 13:36:50
|
Prave presne nerozumim, co ta Shadow Embrace dela...
Demonolog jsem byl pred 2.0 a na farmu to bylo podstatne lepsi nez Dest...potvora ve fearu ti neutece, kdyz si ju pohlidas CoA vs CoR a tika to sakra rychle abys dopijet nemusel (max sem tam banda) |
Darraque [MdK] |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 13:56:07
|
Demonolog jsem byl pred 2.0 a na farmu to bylo podstatne lepsi nez Dest...potvora ve fearu ti neutece, kdyz si ju pohlidas CoA vs CoR a tika to sakra rychle abys dopijet nemusel (max sem tam banda)
potvora ani destruction lockovy neutece, nebot k nemu ani nedojde :), ale na druhou stranu destro je nahovno na manu :( a talent soul leach procuje jak chce :)
ale i se svym srackoidnim equipem jsem si vcera ve (steamvault na heroic udelal record) 5024 SB :) |
Edited by - pucek on 13/02/2007 13:58:20 |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 13:58:01
|
Když na terget castiš nejaky z tech spellu, tak target dostane debuff že děla (až) o 5% damage méně. |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 14:58:13
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Když na terget castiš nejaky z tech spellu, tak target dostane debuff že děla (až) o 5% damage méně.
Dikec...
2Pucek : Nemachruj :p Jako dest vetev je husta..Shadowfury je nice...da se pekne kombit s fearem v pvp, soul leech (i kdyz procuje jak chce) se hodi (me osobne procuje teda docela dost), no a backlash to je prisernost na druhou :p Jedina vec, proc se me nechce respecnout pokusne na affli je to, ze bych si musel zas zvykat na vsechno a to s mi mc nechce :p Zase zmena je zivot a na lockovi se mi prave libi, ze kazdej ten build se hraje vyrazne jinak :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 16:31:32
|
mno nechci vam s felguardem moc brat iluze,ale na 70ce je aflict bezkonkurencne best farmici build.clovek ma stale full hp/manu (imp mi dava 200m/5sec) chain fear ftw(pripadne draintanking).kazdej mob umre na 3-4 dotky do 12ti sec... Jsem ted respectnul z aflict na demonology k vuli pvp a musim rict ze felguard sux proti UA+DP...
Co je best na levelovani si netrofnu odhadnout ,ale ja bych rekl ze na 40ce to chce nahodit DP  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Nobodyman
Starting Member
51 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 01:39:30
|
dark pact/ruin best,do demonology body jen na staminu, + 2 veci z dungeon setu 3 pro regeneraci many peta a mas nevycerpatelnou manu, instant dotky jako krava vcetne siphonu + bolty za 4k crit + nightfall, nejlip doplnit craft setem ze shadowtailoringu a spelldmg enchantem na ringy pokud jsi tailor a enchanter:) |
Edited by - Nobodyman on 14/02/2007 01:55:45 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 09:15:12
|
quote: Originally posted by beldor5
mno nechci vam s felguardem moc brat iluze,ale na 70ce je aflict bezkonkurencne best farmici build.clovek ma stale full hp/manu (imp mi dava 200m/5sec) chain fear ftw(pripadne draintanking).kazdej mob umre na 3-4 dotky do 12ti sec... Jsem ted respectnul z aflict na demonology k vuli pvp a musim rict ze felguard sux proti UA+DP...
Co je best na levelovani si netrofnu odhadnout ,ale ja bych rekl ze na 40ce to chce nahodit DP 
ten imp ti dava manu cim ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 09:28:53
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by beldor5
Co je best na levelovani si netrofnu odhadnout ,ale ja bych rekl ze na 40ce to chce nahodit DP 
ten imp ti dava manu cim ?
No pravdepodobne myslel dark packt :) nebo jak se ten talent jmenuje :). Chodit s impem na questy je skoro sebevrazda :) nebo snad ne ? Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim lip ale jako afli s impem hm ? |
Edited by - pucek on 14/02/2007 09:34:07 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 09:29:50
|
quote: Originally posted by pucek Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim vic ...
Tak o tom zadna  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 16:49:15
|
quote: Originally posted by pucek No pravdepodobne myslel dark packt :) nebo jak se ten talent jmenuje :). Chodit s impem na questy je skoro sebevrazda :) nebo snad ne ? Destro mozna tam je to jedno a vic HP tim lip ale jako afli s impem hm ?
jako aflict sem daval v pohode elity(co nesly fearnout) do lvl 69 na draint tanking(s impem)...zapnu trinket nahodim dotky a jedu drainlife....von do me seka za 1k. me tika DL za +380hp a v pohode to jde uhrat..sice na konci mam tak 30-40%hp/many ,ale neni problem vsechny elite questy ktere jsou pro 2-3 lidi usolovat(samozrejmne jsou vyjimky).. s felguardem bych rekl ze se elity davaj trosku jednoduseji.O to pomaleji zase jdou normal mobove... |
 |
|
Nobodyman
Starting Member
51 Posts |
Posted - 15/02/2007 : 03:08:23
|
nemluvim o questech pucku, ale o instancich a raidech:)jinak pro afli locka nic jineho nez imp skoro cenu nema,s cim jinym chces chodit? Sucuba a dotky? Asi ne, z voida i cokla to stejne hned urves a imp aspon smazi firebaly, mimoto mam s jeho manou pres 10k many se superrychlou regen. K afli lockovi se mob nedostane uz vubec, kdyz se soura o 30-50 procent mensi rychlosti:)a co se boltu tyce , ma je jen o neco slabsi nez destro, misto 5k da za 4k crit ale zase nekdy instant:) V burst dmg je samozrejme lepsi destro lock, v delsim fightu na bossovi nema afli/ruin lock v dmg konkurenci, nemusi se zdrzovat bandami ani nepotrebuje healera za prdeli, ktery bude doplnovat jeho vecny life tap a muze se o to vic venovat ostatnim. |
Edited by - Nobodyman on 15/02/2007 03:50:47 |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 15/02/2007 : 09:42:45
|
quote: Originally posted by Nobodyman
nemluvim o questech pucku, ale o instancich a raidech:)jinak pro afli locka nic jineho nez imp skoro cenu nema,s cim jinym chces chodit? Sucuba a dotky? Asi ne, z voida i cokla to stejne hned urves a imp aspon smazi firebaly, mimoto mam s jeho manou pres 10k many se superrychlou regen. K afli lockovi se mob nedostane uz vubec, kdyz se soura o 30-50 procent mensi rychlosti:)a co se boltu tyce , ma je jen o neco slabsi nez destro, misto 5k da za 4k crit ale zase nekdy instant:) V burst dmg je samozrejme lepsi destro lock, v delsim fightu na bossovi nema afli/ruin lock v dmg konkurenci, nemusi se zdrzovat bandami ani nepotrebuje healera za prdeli, ktery bude doplnovat jeho vecny life tap a muze se o to vic venovat ostatnim.
No nevim :) nekdy muzem porovnat fight u bosse :) equip mame uz asi stejnej takze to bude vyrovnany :) |
 |
|
Nobodyman
Starting Member
51 Posts |
Posted - 15/02/2007 : 12:41:59
|
to klidne muzem, zmer si kolik das treba u 1. bosse v karazhanu, taky zkusim. a bez support healera:) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/02/2007 : 15:26:04
|
quote: Originally posted by Nobodyman
to klidne muzem, zmer si kolik das treba u 1. bosse v karazhanu, taky zkusim. a bez support healera:)
Problem je ze von si hodi 5xtap dostane od priesta 2x hotku a vydrzi s manou taky az do konce fightu..priesta to moc many nestoji a navic kdyz si hlida agro tak nemusi byt dohealovanej hned... DP je v instanci vyhodnej hlavne proto ze clovek nema zadnej CD a muze se hned pulovat dalsi pack(i kdyz vetsinou se ceka na manu u maga/priesta)....
podle me rozdil v dmg UA buildu / SM+ruin / destro"maga" je tak 15-20% (u demonology je to trosku horsi protoze zalezi na to jakeho vam povoli demona/imp = mensi dmg ,ale zase se nemusite bat preagrovani a muzete jet full dmg) nekde jsem ted videl na us foru graf kterej to vycisloval a celkem jsem s tou mechanikou propocitani i souhlasil.Takze berte co vas bavi a neteorycraftujte |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
|
Strix
Starting Member
5 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 06:19:16
|
po přečtení tohohle topicu, jsem se rozhhodl, že pojedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=Aq0rVRfpqzfZZxxMtM0z a poprosil bych už velké locky o konstruktivní kritiku  Jedná se mi hlavně o PVE/raidy V destruction ty 2 body v Improved Lash of Pain je z toho důvodu, že už jsem fakt nevěděl kam s nima |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 08:37:16
|
quote: Originally posted by Strix
po přečtení tohohle topicu, jsem se rozhhodl, že pojedu tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=Aq0rVRfpqzfZZxxMtM0z a poprosil bych už velké locky o konstruktivní kritiku  Jedná se mi hlavně o PVE/raidy V destruction ty 2 body v Improved Lash of Pain je z toho důvodu, že už jsem fakt nevěděl kam s nima
No nejsem zse tak uplne velkej lock ale nazor ti reknu :)) Lash of pain naprosto na nic nevyuzijes v PVE max na 5tkouvou instanci a pokud tam budes sam tak stejne pojedes impa :) takze nesmysl. Misto supresion bych dal drain soul myslim si ze je regenerace many lepsi nez resisty na cursy :( Nejsem affliction ale resistnuti cursy mam opravdu minimalne :) Howl of terror no je to tak do PVP :) na PVE jedes max jeden target na fear a hlavne singl vydrzi assi 2x tolik :) Shadow embrance je good ale pouze na melee takze do PVP imba do PVE pokud nejsi lamka a kontrolujes threat meter nepouzitelny. Ja bych to videl asi takhle max dps na PVE pokud bych jel vetev aflikce : http://www.wowhead.com/?talent=NArMbRfzqtcofZxx0x dle me max na PVE :) ale urcite s muzu mylit :) chce to odzkouset preci jenom je to pouze napsany a ne otestovany. Jediny co bych vymenil na 25 raidech nebo 10tkovejch pokud by byl jinej lock se speclym sutrem tak jdu do bufu na staminu na 6% a nebo jen jeden bod a druhej shadow burn :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:20:49
|
pucku shadow embrance je debuff, kterej snizi melee dmg do tanka o 5% |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:32:53
|
pucku shadow embrance je debuff, kterej snizi melee dmg do tanka o 5%
EHm no to vim :) a videl jsi nekdy poradne nadotovanyho bosse ? Nikdo nikdy nerekl jestli tenhle debuf vydrzi dost dlouho aby ho jinej debuf neprepsal :) Pokud se ten debuf nebude smazavat anebo nebude prepisovat jinym tak je to urcite dobra vec :) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:34:40
|
Ehm mozna lame dotaz, ale stackuje se to s cap mitigation pres AC? |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:36:08
|
quote: Originally posted by pucek
EHm no to vim :) a videl jsi nekdy poradne nadotovanyho bosse ? Nikdo nikdy nerekl jestli tenhle debuf vydrzi dost dlouho aby ho jinej debuf neprepsal :) Pokud se ten debuf nebude smazavat anebo nebude prepisovat jinym tak je to urcite dobra vec :)
dokud mas na bossovi nejakej affliction spell tak tam ten debuff |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 12:04:23
|
quote: Originally posted by Little
Ehm mozna lame dotaz, ale stackuje se to s cap mitigation pres AC?
Nepochybne, pac je to na mobovi. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 12:18:13
|
quote: Originally posted by Rahman Nepochybne, pac je to na mobovi.
Takze je to tedy takhle:
S debuffem modelova situace, mob dava rany za 100 at se to dobre pocita debuff mu to snizi na 95 a to pak ja mitiguji 75% (cap AC) tzn rana za 24.
bez debuffu rana za 100, mitigace 75%, tzn rana za 25
hm |
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 12:49:05
|
Jinými slovy, o 5% nižší dmg. Nebo co se snažil ten výpočet ukázat? :) |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 12:57:07
|
TZn je to nahovno :)
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:00:51
|
je to na hovno asi jako 5% dmg redukce pres armor |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:09:56
|
quote: Originally posted by Rahman Nepochybne, pac je to na mobovi.
Takze je to tedy takhle:
S debuffem modelova situace, mob dava rany za 100 at se to dobre pocita debuff mu to snizi na 95 a to pak ja mitiguji 75% (cap AC) tzn rana za 24.
bez debuffu rana za 100, mitigace 75%, tzn rana za 25
hm
pak mob dava rany za 5000 pres armor ... tohle to zredujuje o 250 ... myslim ze to neni tak uplne na hovno |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:12:01
|
je to na hovno asi jako 5% dmg redukce pres armor
coz je kurva hodne |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:13:46
|
ee nepochopili ste me :D
nerikam ze je to na hovno (redukce 5% pres armor je sakra hodne armoru) ja jen jestli to pocitam dobre nebo se to aplikuje jinak |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:14:21
|
to bych si mel dat jako novej sig  quote: Shadow embrance je good ale pouze na melee takze do PVP imba do PVE pokud nejsi lamka a kontrolujes threat meter nepouzitelny.
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:06:41
|
ee nepochopili ste me :D
nerikam ze je to na hovno (redukce 5% pres armor je sakra hodne armoru) ja jen jestli to pocitam dobre nebo se to aplikuje jinak
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:09:23
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Jinými slovy, o 5% nižší dmg. Nebo co se snažil ten výpočet ukázat? :)
Nevím, připadá mi to jako snaha dokázat že 0 je neutrální prvek. Tedy velký výpočet a na konci konstatování že 5% je 5% :) |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:31:32
|
5% z 0 ftw  |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:46:36
|
Nevim :)
Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 16:12:24
|
quote: Originally posted by Rahman
Nevim :)
Kazdopadne 5% redukce na mobovi a 75% na armoru neznamena, ze dostavas 20% damage, ale 23,75% damage :)
:-P
Což je 25 * 0.95, tedy o 5% menší damage.
Hm, ještě někdo má potřebu poukázat na to, že debuff snižující o 5% damage moba ve skutečnosti snižuje o 5% damage moba?
:-)
+1 |
Edited by - Gurrshael on 16/02/2007 16:12:58 |
 |
|
Topic  |
|