Zkoušel sem zatím jen dvě a ješte k tomu jen okolo levlu 8. Lore mastera a captaina, obě se mi líbej problém je že na nízkejch levlech nemužeš objektivně zhodnotit ty povolaní, vidíš jen lehkej náznak o čem asi budou ale zatím se mi Captain líbí víc než Lore.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Uz aby udelali posledni char wipe...nejak me to ted nebavi, kdyz vim ze o chary prijdu...
Přesně tak to cítím i já i když se furt snažím nahrát co nejvíc a vidět co nejvíce ze hry a přesvedčit se jestli má ten menší upgrade kvuli tomu udělat, 1GB ramky navíc + nové GPU.
Prostě prosedět u toho 60 hodin když vim že to smažou
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Uz aby udelali posledni char wipe...nejak me to ted nebavi, kdyz vim ze o chary prijdu...
Přesně tak to cítím i já i když se furt snažím nahrát co nejvíc a vidět co nejvíce ze hry a přesvedčit se jestli má ten menší upgrade kvuli tomu udělat, 1GB ramky navíc + nové GPU.
Prostě prosedět u toho 60 hodin když vim že to smažou
To jsem presne delaval pri prvnim stress testu...tedka si ty hodiny schovavam pro EverQuest 2.
Zdravim, prave stahuju lotro a dost jsem si i o nem precetl (hlavne o povolani), ve vsech hrach preferuju bojovniky s hulkama/tycema, docet jsem se ze lore master ovlada boj z hulkou ale zajimalo by mne jak moc, asi to bude mit jen tak aby mnel co do ruky kdyz je to primarne mag.
Zdravim, prave stahuju lotro a dost jsem si i o nem precetl (hlavne o povolani), ve vsech hrach preferuju bojovniky s hulkama/tycema, docet jsem se ze lore master ovlada boj z hulkou ale zajimalo by mne jak moc, asi to bude mit jen tak aby mnel co do ruky kdyz je to primarne mag.
Staffy jsou ve hře docela uspokojivé, pokud se nemýlím může je opravdu jen Lore-master a má je opravdu jen jakou nouzovou věc. Jako hlavní zbran spíše má svého Peta a své "magické kousky". Avšak magické říkám s nadsázkou. Lore master mág v podstatě není a místo fireballu tedy hází váček se střelným prachem, rúzné slizy na root apod.
Tak tak. Zkousel jsem Loremastera a ta hul je opravdu jen nouzovka. (hodi se treba kdyz se zrovna nabiji to hazeni strelneho prachu). Sama o sobe ma srovnatelne damage jako treba mec, ale vysledne damage je velmi nizke (asi diky slabe sile a slabemu aktivnimu skilu).
Momentik ja mam Loreho na lvl 20 a kdyz se snazis a pouzivas hodne staff strike tak pak ziskas trait. Ne ze ti to prida 100 k healthu a nakej bonus ale taky pak kdyz to pouzivas ze ti rapidne zvysi dmg a taky tim protivnika pekne paralyzujes ze se nehne.Ja osobne si myslim ze to zadna nouzovka neni zvlaste kdyz ziskas kloudnou staffu.
Momentik ja mam Loreho na lvl 20 a kdyz se snazis a pouzivas hodne staff strike tak pak ziskas trait. Ne ze ti to prida 100 k healthu a nakej bonus ale taky pak kdyz to pouzivas ze ti rapidne zvysi dmg a taky tim protivnika pekne paralyzujes ze se nehne.Ja osobne si myslim ze to zadna nouzovka neni zvlaste kdyz ziskas kloudnou staffu.
Dobře- staffy získávají kolem 15-30 boom. Ale k pozdějším lvlům se zase stahují (podle vyjádření výše nalevelovaných) zase zpět na její sekundární roli nouzovky.
já mám jen Guardiana ... jelikož rád tankuju a jiné rasy než trpaslíci jsou podřadné není pro mne jiné volby navíc je to sranda, tahám agro úplně nechutně, tolikrát už jsem slyšel "thx/thanks", že už to ani nepočítám (jen v instancích to neni sranda, NPC, co mám chránit přežívaj v pohodě, sotva se jich někdo dotkne, ale na mě se toho sype tolik, že fakt nestíhám )
já mám jen Guardiana ... jelikož rád tankuju a jiné rasy než trpaslíci jsou podřadné není pro mne jiné volby navíc je to sranda, tahám agro úplně nechutně, tolikrát už jsem slyšel "thx/thanks", že už to ani nepočítám (jen v instancích to neni sranda, NPC, co mám chránit přežívaj v pohodě, sotva se jich někdo dotkne, ale na mě se toho sype tolik, že fakt nestíhám )
Konecne nekdo kdo ma taky rad guardiana , agro bere faktg pekne, to se musi nechat
Na ostro pujdu do Burglara, ted hraju za Lore-Mastera, celkem fajn povolani, dava pekny dmg, obcas trochu healne. Bohuzel jen ten pet nedosahuje ani inteligence automaticke pracky. Snad to zpravi.
podle mě je nanic že povolání nablízko jsou 3 a povolání co umí kouzlit jen jedno tzn. že bude hrozně moc lore-masteru a ja nerad hraju za neco za co bude hrat mrtě lidí ve WoW je alespon warlock druid shaman mage tady bohužel jen jeden a to je fakt debilní.
podle mě je nanic že povolání nablízko jsou 3 a povolání co umí kouzlit jen jedno tzn. že bude hrozně moc lore-masteru a ja nerad hraju za neco za co bude hrat mrtě lidí ve WoW je alespon warlock druid shaman mage tady bohužel jen jeden a to je fakt debilní.
WoW nema takove restrikce jako LOTRO, bohuzel je tady vse dopredu dane...nemuzes hrat za Gandalfa...jelikoz kdyby to slo, hral by ho kazdy trouba.
WoW nema takove restrikce jako LOTRO, bohuzel je tady vse dopredu dane...nemuzes hrat za Gandalfa...jelikoz kdyby to slo, hral by ho kazdy trouba.
Je velkej rozdíl mezi Elfem hunterem a Člověkem hunterem? Nejradši bych hrál elfa, ale když sem si přečetl jak debilně chodí, skáčou a prostě jak se hejbou, tak jsem si to rozmyslel :(
Rozdil je jen ve vlastnostech, Elf ma zvysenou obratnost, coz je asi nejdulezitejsi vlastnost pro huntera. Ale nikde se clovek nedovi, jak velky vliv vlastne vlastnosti maji. Takze kdo vi. A ne animace pohybu bych se vykaslal, me se zase tak hrozne nezdaji.
No, víš já sem takovej blázen, že když sem dřív hrál WoW, tak sem si udělal první postavu warlocka na lvl 31. Jenže měl debilní xicht a nick, tak sem začal znova za warlocka stejný rasy To samý sem pak udělal s hunterem, kterýho sem vyměnil kvuli rase dokonce 4x xD. Většině bylo lidem jedno za co hrajou, hlavně když je to dobrý a to že se jim to vůbec nelíbí jim nevadilo.. To u mě je prvotní vzhled a až pak jestli to má o trošku silnější střely. Přece nebudu koukat a ovládat to, co se mi nelíbí :] Tak teď bych si chtěl vybrat už správně napoprvý
No, víš já sem takovej blázen, že když sem dřív hrál WoW, tak sem si udělal první postavu warlocka na lvl 31. Jenže měl debilní xicht a nick, tak sem začal znova za warlocka stejný rasy To samý sem pak udělal s hunterem, kterýho sem vyměnil kvuli rase dokonce 4x xD. Většině bylo lidem jedno za co hrajou, hlavně když je to dobrý a to že se jim to vůbec nelíbí jim nevadilo.. To u mě je prvotní vzhled a až pak jestli to má o trošku silnější střely. Přece nebudu koukat a ovládat to, co se mi nelíbí :] Tak teď bych si chtěl vybrat už správně napoprvý
ved sa tej postave aj tak 99.9% casu pozeras na zadok
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Proste zkus par levelu za elfa a cloveka a uvidis. Ja taky castecne dam na vzhled a treba hobiti se mi driv zdali takovi prtavi a neohrabani, ale ted sem zkusil hobita guardiana a myslim, ze neni lepsi rasa pro toto povolani. Pokud jde o vzhled tak me v Lotru hodne vadi jina vec a to je prolinani nosenych zbrani s oblecenim, treba pokud clovek ma dvourucni zbran a zaroven ma plast, tak to vypada hoodne blbe.
Proste zkus par levelu za elfa a cloveka a uvidis. Ja taky castecne dam na vzhled a treba hobiti se mi driv zdali takovi prtavi a neohrabani, ale ted sem zkusil hobita guardiana a myslim, ze neni lepsi rasa pro toto povolani.
to bych se hádal, trpaslík je rozený guardian, prostě chodící skála hobit je spíš zloděj už z historického hlediska (Bralové byli exoti, navíc spíš championi, které hobiti nemaj)
Ale trpaslik ma snizenou regeneraci moralky pri bitve a obratnost. Ale nerikam, ze je to spatny guardian. Chtel jsem tim spis rict, ze hobit neni dobrej jen jako zlodej, ale lze z neho udelat i slusneho guardiana.
Ale trpaslik ma snizenou regeneraci moralky pri bitve a obratnost. Ale nerikam, ze je to spatny guardian. Chtel jsem tim spis rict, ze hobit neni dobrej jen jako zlodej, ale lze z neho udelat i slusneho guardiana.
právě že naopak - mimo bitku má trpaslík -1 morale/-0,5 power regen, ale v bitce +0,5 morale/ +0,5 power regen
To me na lotru taky trosku vadi, ze clovek nevi, jak to s tema statistikama postav vlastne je. Treba ten trpaslik ma fate -8, ale zaroven regenarace je pri bitve 0,5 a ted kdo ma poznat o kolik horsi regenerace tech -8 vlastne je, jestli nahodou tech +0,5 to zase nenuluje. To stejne plati pro tech 0,5 to je moralka za sekundu nebo co?. Doufam ze to nakonec bude jasny. Tu rozdilnou regeneraci v bitve sem moc nepozoroval, ale rychlost regenerace mimo bitvu treba u cloveka vs hobita je poznat.
No ja zkousel celou dobu huntera a pak sem si zkusil minstrela... musim rict,ze obe povolani maji neco do sebe,ale vic me asi chytil minstrel ... tak v ostre verzi jdu do minstrela
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)