Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/02/2007 :  14:03:40  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Co se stalo s MS warriorem? :)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/02/2007 :  14:09:32  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

AD Druid. Diky bohu a Blizzardu za druidy. Jsem rad, ze je konecne classa, ktera bude tankovat a ja muzu jet dmg. 3x hura pro druidy!!!

Delas jak kdybys nekdy tankoval :D

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/02/2007 :  14:20:20  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

AD Druid. Diky bohu a Blizzardu za druidy. Jsem rad, ze je konecne classa, ktera bude tankovat a ja muzu jet dmg. 3x hura pro druidy!!!
Obcas jo, ale ja NECHCI tankovat ani obcas, proste vubec, nula. A diky tomu, ze druid je skvela alternativa, tak jsem maximalne spokojen.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:21:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Omyl, zlata rybko. Tolik druidu hrat nebude, aby zvladali vsechny potrebne tank spoty v raidu. Warriori budou stale offtankovat stejne jako dosud.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:22:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Obcas jo, ale ja NECHCI tankovat ani obcas, proste vubec, nula. A diky tomu, ze druid je skvela alternativa, tak jsem maximalne spokojen.

Otazka zni, proc potom hrajes warra a ne rogua...
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:38:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
pac je velkej hustej ork s velkym .... v ruce

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:46:07  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

pac je velkej hustej ork s velkym .... v ruce

velkej a orc nejde zrovna dohromady v podani Blizzardu :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:48:33  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Omyl, zlata rybko. Tolik druidu hrat nebude, aby zvladali vsechny potrebne tank spoty v raidu. Warriori budou stale offtankovat stejne jako dosud.

Offtankovat muze druid jakykoliv encounter bez fearu, s fearem bude vzdy war na prvnim miste. A jak kdysi blizz prohlasil ze FW dostali alici, protoze fear se v instancich objevovat nebude, po projiti 5clennych instanci o tom dost pochybuju :).

Jinak feral druidu se vyrojilo imo az az.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:53:25  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Offtankovat muze druid jakykoliv encounter bez fearu, s fearem bude vzdy war na prvnim miste. A jak kdysi blizz prohlasil ze FW dostali alici, protoze fear se v instancich objevovat nebude, po projiti 5clennych instanci o tom dost pochybuju :).

Jinak feral druidu se vyrojilo imo az az.

Nerikam, ze druid nemuze offtankovat. Nicmene pokud mas encounter, kde potrebujes celkem 6 tanku a v raidu mas 3 warry a 3 druidy, tak hadej, kdo to asi bude offtankovat?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:55:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nerikam, ze druid nemuze offtankovat. Nicmene pokud mas encounter, kde potrebujes celkem 6 tanku a v raidu mas 3 warry a 3 druidy, tak hadej, kdo to asi bude offtankovat?

belfadin! ololz
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:56:26  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

6 tanku? v 25 clenne instanci? trosku HC ne? :) je fakt ze sem videl snad jen jedno video z Gruul's Lair a tudiz nevim jak ty encountery zatim vypadaji, ale kdyz vim v jakem slozeni sme chodili AQ20, 6 tanku tam rozhodne nebylo :)

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/02/2007 :  15:58:40  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Rahman: Protoze rogue sux. Warrior je od toho, aby daval damage, s tankovanim prisel nekdo omylem a vubec nezapada do me koncepce true warriora. Nazory def tanku jsou irelevantni. Proto treba budu hrat Maraudera ve WARu, proc? Mno bude to neco jako berserker, coz je imo the best. A proto oslavujme druidy, spasu warrioru.

A jak rekl Little, feralu bude dost. Abych pravdu rekl, jsem daleko klidnejsi jit instanci s druidem co tankuje, nez s warrem, ktery udrzi momentalne prdlacku. S druidem staci 10 sekund a muzes jet full dmg, prakticky nonstop.

Blizz by mohl zrusit def vetev a soustredit se na dva tree, ktere maji smysl.

Edit: Nekdy staci i 3 vteriny a muzes jet full dmg

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 05/02/2007 16:01:40
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:00:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

belfadin! ololz

Otazka zni, jestli je lepsi offtank resto druid (s feral equipem), fury war (s tank equipem), nebo holy palat (s tank equipem kterej ninjnul warrum parchant jeden :o)).

Tohle mne kazdopadne netrapi, pokud nebudu s prot warrem pouzitelny coby maintank, tak ho hazim do zita. Priestku uz mam na ceste.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:01:11  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
S druidem staci 10 sekund a muzes jet full dmg, prakticky nonstop.

OLOLOL!!!111!

nevsiml sem si, ze byste vcera cekali 10 sekund, prislo mi to spis jako charge medved, 0.5sec pote charge wari :)

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:19:36  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
co cekas s INT 25

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:33:37  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevsiml sem si, ze byste vcera cekali 10 sekund, prislo mi to spis jako charge medved, 0.5sec pote charge wari :)

Přesně stejnou zkušenost mám za druida taky. Co mě na tom zaráží, vypadalo to úplně stejně i když jsme šli v sestavě 2x druid, 2x war a priest jako healer. Naivně jsem si myslel že ti waři (když už ne ten druid) mají nějaké tušení o tom proč je dobré abych chytil aspoň první ránu od všech a ono prd. CHAAAARGE WHIRLWIND a post damagemeter každou minutu...
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:38:29  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Rahman: Protoze rogue sux. Warrior je od toho, aby daval damage, s tankovanim prisel nekdo omylem a vubec nezapada do me koncepce true warriora. Nazory def tanku jsou irelevantni. Proto treba budu hrat Maraudera ve WARu, proc? Mno bude to neco jako berserker, coz je imo the best. A proto oslavujme druidy, spasu warrioru.

A jak rekl Little, feralu bude dost. Abych pravdu rekl, jsem daleko klidnejsi jit instanci s druidem co tankuje, nez s warrem, ktery udrzi momentalne prdlacku. S druidem staci 10 sekund a muzes jet full dmg, prakticky nonstop.

Blizz by mohl zrusit def vetev a soustredit se na dva tree, ktere maji smysl.

Edit: Nekdy staci i 3 vteriny a muzes jet full dmg

Warrioři mají zelenou.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/02/2007 :  16:46:03  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Přesně stejnou zkušenost mám za druida taky. Co mě na tom zaráží, vypadalo to úplně stejně i když jsme šli v sestavě 2x druid, 2x war a priest jako healer. Naivně jsem si myslel že ti waři (když už ne ten druid) mají nějaké tušení o tom proč je dobré abych chytil aspoň první ránu od všech a ono prd. CHAAAARGE WHIRLWIND a post damagemeter každou minutu...
Mno Littlik tim chtel rict imo trosku neco jineho. V te grupe jsem byl dokonce i ja. Nebylo to 0.5 sekundy, ale nebudu hrat o slovicka. Co tim chce rici je, ze z druida se nemam nepodarilo utrhnout ani kulovy. Fakt stacilo 3 sekundy (charge, packa) a kdyz to nedodgnul atp., tak jsme mohli jet full dmg bez problemu. TO jsme byli druid, priest, pala a 2x warr.

Regulerni zerg. Fakt hnus v dobre slova smyslu.

Edited by - Shemiramoth on 05/02/2007 16:48:45
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  17:02:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mno Littlik tim chtel rict imo trosku neco jineho. V te grupe jsem byl dokonce i ja. Nebylo to 0.5 sekundy, ale nebudu hrat o slovicka. Co tim chce rici je, ze z druida se nemam nepodarilo utrhnout ani kulovy. Fakt stacilo 3 sekundy (charge, packa) a kdyz to nedodgnul atp., tak jsme mohli jet full dmg bez problemu. TO jsme byli druid, priest, pala a 2x warr.

Regulerni zerg. Fakt hnus v dobre slova smyslu.

Tak tohle je znacne obecne tvrzeni. Pokud ste mlatili packy po 4 a vice mobech a nedavali ste dusledne assist na druida, tak ste vazne masla, pokud ste z nej vsechny moby az na jednoho nedokazali urvat :)
Swipe celkem pomaha v tom, ze druid nemusi switchovat targety, aby udrzel aggro proti svemu healerovi, dokud ma maximalne 3 targety na tankovani. A i tak ho to stoji rage a cas global cooldownu sweepu (coz druida minimalne do sedesatky moc netrapi, krom manglu a fearie fire ma global cooldown volne k dispozici). Warr si tohle muze dovolit jen se dvema (cleave), pripadne oba mohou drzet neomezene mnoho mobu demo shoutem za predpokladu, ze dostavaji rozumne malou damage. To je ovsem za cenu spamovani shoutu, takze aggro na main target je pak pouze z autoattacku.

Co ja chodim do instanci, tak pokud nemam v grupe suicidal shadow priesta, aoe maga ci tak neco a vsichni damage dealeri focusuji stejny target (tohle je tak jedna grupa z deseti a to nechodim do nonguild grup), tak taky nemam nejmensi problem. Ale tohle plati uz od zacatku wowu, takze zadne prekvapko :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  17:04:59  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Osobne pevne doufam, ze v heroic modu instanci bude proste nutne zahrat to poradne.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/02/2007 :  17:22:38  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osobne pevne doufam, ze v heroic modu instanci bude proste nutne zahrat to poradne.
To nejspis ano, ale tohle neni heroic, je to easy like hell a navic ja jel obcas jinej target nez Seth a Littlik jel taky jinej a stejne se to neutrhlo. Ja treba tolik aggro nevygeneruju bo jsem arms, ale Seth tam sypal jednu pecku za druhou a stejne prd. Mob se utrhl pouze v pripade ze to ma nastaveny v chovani. ;-)

Jak rikam pure zerg.

Edited by - Shemiramoth on 05/02/2007 17:23:12
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  17:56:12  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To nejspis ano, ale tohle neni heroic, je to easy like hell a navic ja jel obcas jinej target nez Seth a Littlik jel taky jinej a stejne se to neutrhlo. Ja treba tolik aggro nevygeneruju bo jsem arms, ale Seth tam sypal jednu pecku za druhou a stejne prd. Mob se utrhl pouze v pripade ze to ma nastaveny v chovani. ;-)

Jak rikam pure zerg.

A ten druid na sebe mobiky potaji prilepil zvykacou co?

Spis sis nevsimnul, ze do tebe neco mlati :)

BTW meli ste Blessing of Salvation?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/02/2007 :  18:01:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
salvation? kdo si v 5ti clence veme salvation misto mightu... pfff

Edited by - MegaDeath on 05/02/2007 18:01:41
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 05/02/2007 :  18:08:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

salvation? kdo si v 5ti clence veme salvation misto mightu... pfff

Treba se jich paladin neptal a rovnou jim to vrazil. Hordaci paladinske vychytavky zatim jeste moc neznaj :)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/02/2007 :  18:25:27  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ve zkratce: main target se neutrhl nikdy po prvnim manglu, dalsi targety jsem sypat WW a cleave a taky v pohode, kdyz jsem koupil nejakou pecku tak to bylo jen na dalsi spam cleavu nic hrozneho

War by takhle 4 targety nikdy neudrzel
jsem zvedavej na palata, ten ma trej taky nakej EZ mod ci co :p

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 05/02/2007 :  18:27:39  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
... pripadne oba mohou drzet neomezene mnoho mobu demo shoutem za predpokladu, ze dostavaji rozumne malou damage. To je ovsem za cenu spamovani shoutu, takze aggro na main target je pak pouze z autoattacku.

So 2006... no a dost bylo theorycraftu, threat všech warovských i toho jednoho druidího shoutu se dělí počtem targetů. Čili pokud to dělá 90 threatu na 1 moba tak na 10 mobů to dělá na každého 9 mobů. V aktuálním stavu s tím udržíš na 5+ mobech aggro tak možná v případě že jako healera počítáš bloodthirst a crusader procy... zkus si tohle někdy v manatombs a zjistíš že ani na 4 targety to nefunguje.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/02/2007 :  18:55:51  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja nevim,ale ve vetsine 70kovejch 5ppl instanci pokud jsou na tankovi 4 mobove tak je wipe protoze ho sundaj behem par sec.Ale tady asi nemluvime o lab./S. halls ,co?

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 05/02/2007 :  19:11:06  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno ja nevim,ale ve vetsine 70kovejch 5ppl instanci pokud jsou na tankovi 4 mobove tak je wipe protoze ho sundaj behem par sec.Ale tady asi nemluvime o lab./S. halls ,co?

Tím že je těch mobů míň ten problém nezmizí pokud dávají větší damage - je potřeba víc healu, spíš je to naopak horší o fixní threat abilit.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  07:14:24  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Muj druid je teprve 65, takze s nim z tehle instanci zkusenosti nemam. Ale muj rogue uz je 70, v shattered halls /s. lab nam tankuje taky druid a ze by ho sundali behem par vterin sem si opravdu nevsiml. Jediny problem jsou packy v shattered halls kde davaji MS, ale vetsinou se to taky da, jediny rozdil v tom je, ze po pullu musi priest dopit manu.

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  07:16:01  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bohuzel smutne je, ze ten druid je schopny to na sobe relativne v klidu udrzet. War by tohle asi neudrzel.

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  07:28:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak tohle je znacne obecne tvrzeni. Pokud ste mlatili packy po 4 a vice mobech a nedavali ste dusledne assist na druida, tak ste vazne masla, pokud ste z nej vsechny moby az na jednoho nedokazali urvat :)
Swipe celkem pomaha v tom, ze druid nemusi switchovat targety, aby udrzel aggro proti svemu healerovi, dokud ma maximalne 3 targety na tankovani. A i tak ho to stoji rage a cas global cooldownu sweepu (coz druida minimalne do sedesatky moc netrapi, krom manglu a fearie fire ma global cooldown volne k dispozici). Warr si tohle muze dovolit jen se dvema (cleave), pripadne oba mohou drzet neomezene mnoho mobu demo shoutem za predpokladu, ze dostavaji rozumne malou damage. To je ovsem za cenu spamovani shoutu, takze aggro na main target je pak pouze z autoattacku.

Co ja chodim do instanci, tak pokud nemam v grupe suicidal shadow priesta, aoe maga ci tak neco a vsichni damage dealeri focusuji stejny target (tohle je tak jedna grupa z deseti a to nechodim do nonguild grup), tak taky nemam nejmensi problem. Ale tohle plati uz od zacatku wowu, takze zadne prekvapko :)

Rahmane trosku waris z vody. To, ze druid pri tankovani vice mobu nemusi switchovat targety je nesmysl. Pri 4 a vic targetech menim targety jak blazen. A ono ikdyz jsou jen tri targety (swipe cap) menim cile taky. S clearcastem je to o dost jednodussi. On to zas takovy rozdil oproti warovi neni, misto sunderu davam mauly, misto shieldslamu mangle, war ma navic revenge (lepsi agro abilita nez sunder), misto devastate je lacerate. Kdyz pominu rage cost rozdily, jediny rozdil v agro gainu je ten, ze druid ma bohuzel v medvedovi tak velkou dmg, ktera ho posunuje o dost vys v threatu, a souhlasim s tim, ze je to trosku moc.

Jinak pull zacinam aktivovanym maulem a manglem nasledovany swipem. Agro co udela maul+mangle na primary target mi da dostatek casu natankovat si jeste zbyle targety, pro pripad ze nejake maslo (vsiml sis? nejmenuju :D ) jede jiny target :). A taky proto, ze swipe kolikrat neudrzi agro oproti WW.

Jenze tady stale placame o 5kovych instancich kde war ma +-9k AC a 10k HP v prumernem equipu a v horsim equipu ma druid 15k AC a 14k HP. Buh vi jak to bude v raid instancich, kde treba crushingy budou tak velke, ze bez blocku to proste nepujde.

EDIT: je to stejne asi jako kdybychom nedavno porovnavali kdo lip tankuje stratholme a scholo jestli druid nebo war, kdyz sem to odtankoval s roguem :)), zkratka dejte tomu cas, 5kove instance se stejne budou za cas chodit jen na shardy / repku a war snad dostane opet svou pozici main tanka v raid instancich ;) ... nebo taky ne :D

Edited by - Little on 06/02/2007 07:32:24
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2007 :  08:59:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

EDIT: je to stejne asi jako kdybychom nedavno porovnavali kdo lip tankuje stratholme a scholo jestli druid nebo war, kdyz sem to odtankoval s roguem :)), zkratka dejte tomu cas, 5kove instance se stejne budou za cas chodit jen na shardy / repku a war snad dostane opet svou pozici main tanka v raid instancich ;) ... nebo taky ne :D

myslis az se to zmeni takhle ?
http://img165.imageshack.us/img165/4516/mulligbjrn2nv7.jpg

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  09:05:22  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Ano 2 radky buffu a top equip srovnavat s preBC equipped warama je to prave orechove. Ach jo.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2007 :  09:09:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ano 2 radky buffu a top equip srovnavat s preBC equipped warama je to prave orechove. Ach jo.

ja nic nesrovnavam jen ukazka ze na top raidu je mt druid :)
ne war

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  09:17:17  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne war

Jeste v preBC WoW tankovali BWL coby MT druidi, holt byli raid leaderi kteri jim dali sanci. To bohuzel nic nerika o tom, jestli je druid v top equipu fully buffed srovnatelny tank s warem se srovnatelnym equipem a buffy v high end contentu.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2007 :  10:09:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ne war

Jeste v preBC WoW tankovali BWL coby MT druidi, holt byli raid leaderi kteri jim dali sanci. To bohuzel nic nerika o tom, jestli je druid v top equipu fully buffed srovnatelny tank s warem se srovnatelnym equipem a buffy v high end contentu.

MT druidi tankovali vetsinou co vim az projity instance a ne progress raidy :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/02/2007 :  10:46:52  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
ne war

MT druidi tankovali vetsinou co vim az projity instance a ne progress raidy :)

No, tak to toho moc nevíš :)
Jak kde, jak kdo. Přesně jak říká little, záleželo na RL/guildě. Pokud si celá guilda myslela, že jediný použitelný spec je resto a jinak ses na raid nedostal, tak tam prostě pro tank druida nebyl prostor. Guilda Immune byla (a zřejmě pořád je a bude) fajn příkladem, že raidovat jde poměrně dost úspěšně i bez vynucených speců a v dost friendly atmosféře.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/02/2007 :  10:59:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
a uz dali imunne celej naxx?
ono v pratelsky atmosfere bez respecu nemuze clovek cekat vysledky...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:11:06  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

ohanet se naxxem, kdyz vetsina raid guild uz totalne kaslala na nejaky progress pred BC, mi prijde prinejmensim usmevne ;)

Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:11:09  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
taky si pridam trosku do mlyna - co mam zatim zkusenosti z 5men TBC intanci, tak co se tyce tankovani v krizovych situacich druid>>warrior. co sem si procital forum bety, tak v raidu udajne bude nejlepsi mit jak tank druidy, tak wary. na castery je pry do raidu lepsi tank war, na fyzicky dmg druid a vyuziti by snad meli mit pul na pul.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:20:39  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi taky záleží, co kdo preferuje - to co píše Gurrsh ("hraní v pohodový atmosféře") nebo "progress". Radši zůstanu trčet v Scarlet monastery s partou kamarádů než se s bandou kokotů hádat v naxxu o epixxx.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:26:22  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
a s bandou kamaradu sbirat epixy v naxxu by vam neslo? ;)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:31:18  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co furt mas s tim naxxem? :) Jediny uspech ktereho si dosahl nebo co? Pro me je treba lepsi uspech ne to, ze sme nedali cely Naxx, ale ze sme jako MDK uz dali vsechny 5-men instance v TBC a cekame na lidi aby si dodelali klic/repku na 10-men a vys a na heroic instance, a je mi uplne putna jestli BD nebo Zdechliny nebo Czech Knights of Czech Kingdom CZ to stihli driv nebo ne.

Prestante si z ty hry delat epix hunt, staci mi jedno zamestani, nepotrebuju prijit z prace a jit do dalsiho ;)

Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:33:19  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nešlo, je nás málo a nemáme moc času ;)
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:36:51  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale jo..par jsem jich tam taky nasbirali

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:51:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
... pripadne oba mohou drzet neomezene mnoho mobu demo shoutem za predpokladu, ze dostavaji rozumne malou damage. To je ovsem za cenu spamovani shoutu, takze aggro na main target je pak pouze z autoattacku.

So 2006... no a dost bylo theorycraftu, threat všech warovských i toho jednoho druidího shoutu se dělí počtem targetů. Čili pokud to dělá 90 threatu na 1 moba tak na 10 mobů to dělá na každého 9 mobů. V aktuálním stavu s tím udržíš na 5+ mobech aggro tak možná v případě že jako healera počítáš bloodthirst a crusader procy... zkus si tohle někdy v manatombs a zjistíš že ani na 4 targety to nefunguje.

Timhle ses si jistej? Nejak jsem to v zadnych patch notes nezaznamenal (nekde tusim bylo neco o snizeni threatu z battle shoutu, ale ze by se to tykalo i demo shoutu a jeste navic takhle, to jsem si vazne nejak nevsim...).
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 06/02/2007 :  11:56:21  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rahmane trosku waris z vody. To, ze druid pri tankovani vice mobu nemusi switchovat targety je nesmysl. Pri 4 a vic targetech menim targety jak blazen. A ono ikdyz jsou jen tri targety (swipe cap) menim cile taky. S clearcastem je to o dost jednodussi. On to zas takovy rozdil oproti warovi neni, misto sunderu davam mauly, misto shieldslamu mangle, war ma navic revenge (lepsi agro abilita nez sunder), misto devastate je lacerate. Kdyz pominu rage cost rozdily, jediny rozdil v agro gainu je ten, ze druid ma bohuzel v medvedovi tak velkou dmg, ktera ho posunuje o dost vys v threatu, a souhlasim s tim, ze je to trosku moc.

Jinak pull zacinam aktivovanym maulem a manglem nasledovany swipem. Agro co udela maul+mangle na primary target mi da dostatek casu natankovat si jeste zbyle targety, pro pripad ze nejake maslo (vsiml sis? nejmenuju :D ) jede jiny target :). A taky proto, ze swipe kolikrat neudrzi agro oproti WW.

Jenze tady stale placame o 5kovych instancich kde war ma +-9k AC a 10k HP v prumernem equipu a v horsim equipu ma druid 15k AC a 14k HP. Buh vi jak to bude v raid instancich, kde treba crushingy budou tak velke, ze bez blocku to proste nepujde.

Jen nectes co jsem napsal.

Crushing stahnes armorem oproti warrovi na damage, kterou dostane warr regular hitem. Shieldblock navic neni 100% obrana pred crushing blows, sem tam proste nejakej projde (neptejte se mne proc, proste je to tak).
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 06/02/2007 :  12:09:59  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

taky si pridam trosku do mlyna - co mam zatim zkusenosti z 5men TBC intanci, tak co se tyce tankovani v krizovych situacich druid>>warrior.

Ja bohuzel taky :Mam jak feral druida (ted uz i celkem s equipem), tak prot warra.

quote:
Originally posted by Grewen
co sem si procital forum bety, tak v raidu udajne bude nejlepsi mit jak tank druidy, tak wary. na castery je pry do raidu lepsi tank war, na fyzicky dmg druid a vyuziti by snad meli mit pul na pul.

Ciste caster bosse blizzard jaksi nedela. Takze je sice fajn, ze jednou za 10s zvladnes odpalit kouzlo zpet (pokud o nem vis predem, vyjdes dobre s ragi a global cooldownem, nelagnes a tak), ale mezi tim porad dostavas cocku z melee utoku. I kdyby nahodou byl nekdy nekde boss postaveny na spell reflectu, tak to muze tanknout jakykoliv warr, nepotrebujes na to celou dobu tahat v raidu prot gimpa.

Rozdil v redukci spell damage druid vs prot warr je 26% ve prospech warra (def stance a talent). Rozdil v hp druid vs warr je zhruba 45% ve prospech druida (23% bonus na stmku a 25% bonus z medveda pro druida vs 5% talent na stamku u warra). Jinymi slovy warr by musel dostavat cocku skoro ciste kouzlama a musel by ji dostavat tolik, aby healerum akutne dochazela mana, jinak vyjde druid lip.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/02/2007 :  12:42:42  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Začínali jsme jako MDK na přelomu 2005/2006 kdy jsme měli problém dát dohromady lidi na pitomé ZG. Nakonec jsme to i přes různé problémy dotáhli na pokusy u C'Thuna + v Naxxu umřeli Instrukor + Anub. Za rok celkem fajn "progress". Jeli jsme si vlastním tempem a sice nemohu mluvit za všechny, ale já si to sakra užíval. Viděl jsem většinu instancí a to všechno v klídku, v pohodě a fakt mi bylo kradené, že zomg prandur division/zdechliny už dali mighty brouka/moba, whatever. Tím nechci říct, že je nějak odsuzuju, nebo tak něco - každému vyhovuje něco jiného a pro mě by raidy 5 dní v týdnu moc nebyly.

Věř, že i v přátelské atmosféře a bez respeců to jde. Ona totiž motivace spokojených lidí udělá dost. Neříkám, že to jde stejně rychle, ale koho to zajímá, když tě to takhle baví? A samozřejmě existují guildy s volným specem, které naxx daly celý, což ti trochu boří tvou teorii :)

Edit: Ostatně zeptej se třeba tady rahmana, který byl jak v "HC" Zdechlinách, tak Immune jak to vidí on :)

Edited by - Gurrshael on 06/02/2007 12:45:09
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 06/02/2007 :  12:49:17  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Rahman je maslo uwhinovany :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000