Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Mage PvP build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 23/01/2007 :  10:58:20  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
ja jedu takovyto build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?2050050312230150333125150000000000000000000000000000000000000000000

naprosta spokojenost

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)

Edited by - razorek on 23/01/2007 11:08:24
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/01/2007 :  11:37:23  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Co hovorite na tento arcane build pre blood elf carodejku?

http://www.wowhead.com/?talent=oixEcofdxIuioZb

Chcem to hlavne na pvp.

Tenhle build je naprosto otresnej :)a koukam razorek neco podobnyho :)
Tyve lidi chcete pvp build a davate si magic absorbtion, kolikrat se vam povedlo uz neco resistnou? opravdu tech 5b stoji za to?
Nebo arcane fortitude... kolik mate int? 400? to je 200AR.. stoji to za to??
Dal si tam vrazis talenty, ze mas tri prdele many a das improved blink... dalsi waste.
Arcane sublety.. si chces snizovat threat proti hracum? :) ano vim o tom -10% resist proti vsem kouzlum, nicmene to vypada ze chce pouzivat jen AM a snizeni resistu proti arcane uz ma v jinym talentu.

Ja osobne taky nedam dopustit na frost:
kostka
- naprosto imba vec - shodi vsechno.. uplne
- preckani kdyz si warr zapne ten magic reflection nebo roguna to resistovani kouzel.
barriera
- absorb 1k dmg
- kouzlo 30s cd, vydrzi minutu, tzn je teoreticky sance pouzit hned a to v kombinaci s novym mana shieldem uz je solidni absorbovana damaz
ice lance
Nedavno sem si ho koupil a musim rict tohle kouzlo nema chybu, instant cast a proti frozen targetum dela tripl dmg... coz je za 700+ a crity za 1500+ diky tomu kouzlu se frost mag dostane z dps to zavratnych vysin. proste peklo, tohle koouzlo imho nerfnou.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 23/01/2007 16:00:20
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/01/2007 :  11:49:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

......
- kouzlo 30s cd, vydrzi minutu, tzn je teoreticky sance pouzit hned a to v kombinaci s novym mana shieldem uz je solidni absorbovana damaz :)
aaaaaaaaaaaaaaa musi mna vlak aaaaaaa

24s
pac ten talent, co ti snizi barieru na 24s, kostku na 4m a CB na 8m je ... k nezaplaceni..

quote:
Originally posted by Aragorn

jo, v 2.0.6 zrusej global cooldown u CS, mana shield bude absorbovat i magic dmg a jen tak mimochodem nerfnout improved fireball a frostbolt...

zrusej gl. CD u CS ? no lol, dyt ho tam pred mesicem dali..

edit: ale jedna nevyhoda, od te doby, co mam heavy frost, tak me dost citelne chybi impr. CS..
proti casterum, hlavne pak magum to je nekdy dost o hubu..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 23/01/2007 11:55:27
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/01/2007 :  08:56:31  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-dni absorbovana damaz
ice lance
Nedavno sem si ho koupil a musim rict tohle kouzlo nema chybu, instant cast a proti frozen targetum dela tripl dmg... coz je za 700+ a crity za 1500+ diky tomu kouzlu se frost mag dostane z dps to zavratnych vysin. proste peklo, tohle koouzlo imho nerfnou.

Asi nerfnout, protoze je imba Vcera jsem dingnul 66, dostal jsem icelance a sotva jsem ho otestoval na par mobech, uz vedle me pristal nejaky 70tkovy war ze si me zgankne, tak jsem mu ukazal zac je toho pani dvojita frost nova a panove ice a lance .. a war lezel jak knedlik.
Kousek ode me kopal nejakej 70 paladin ore, tak jsem slusne pockal az dokope, nabehnul na nej, to uz bylo samozrejme tuzsi, protoze se mi po chvili blbnuti healnul v bubline, musel jsem jit i do 2 ice bloku, ale taky lehnul..
Casem icelance neprezil ani priest a to nejsem ve wowku zadny velky PvPer..

Je to sila ..

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 29/01/2007 08:57:07
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:00:20  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior
Asi nerfnout, protoze je imba Vcera jsem dingnul 66, dostal jsem icelance a sotva jsem ho otestoval na par mobech, uz vedle me pristal nejaky 70tkovy war ze si me zgankne, tak jsem mu ukazal zac je toho pani dvojita frost nova a panove ice a lance .. a war lezel jak knedlik.
Kousek ode me kopal nejakej 70 paladin ore, tak jsem slusne pockal az dokope, nabehnul na nej, to uz bylo samozrejme tuzsi, protoze se mi po chvili blbnuti healnul v bubline, musel jsem jit i do 2 ice bloku, ale taky lehnul..
Casem icelance neprezil ani priest a to nejsem ve wowku zadny velky PvPer..

Je to sila ..

njn, je to sila kdyz das warra na Icelance + icelance, to mel ten warr na 70lvlu 3.5k hp? warrior byl proti frost magum vzdycky desne overpowered, tak hlavne ze to konecne vybalancovali a tedka ho muzes konecne i zabit

je mi jasny ze si dal paladina a icelance ti k tomu desne pomohl, triple dmg do frozen targetu, coz se paladinovi stane jen kdyz si nahodou zapomene dat BoF, dispelnout se a nebo hodit si bublinu... pak takovyho imba paladina, co jen stoji ve frostnove a smutne kouka zabijes i bez icelance

icelance je fajn, ale k OP spellu ma daleko (/wave Deathcoil) a nevidim duvod proc by to meli nerfovat, pac fajn veci dostala kazda classa

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:10:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
...az na warra
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:26:24  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki

quote:
Originally posted by M.C wariortak jsem mu ukazal zac je toho pani dvojita frost nova a panove ice a lance .. a war lezel jak knedlik.

njn, je to sila kdyz das warra na Icelance + icelance, to mel ten warr na 70lvlu 3.5k hp? warrior byl proti frost magum vzdycky desne overpowered, tak hlavne ze to konecne vybalancovali a tedka ho muzes konecne i zabit

je mi jasny ze si dal paladina a icelance ti k tomu desne pomohl, triple dmg do frozen targetu, coz se paladinovi stane jen kdyz si nahodou zapomene dat BoF, dispelnout se a nebo hodit si bublinu... pak takovyho imba paladina, co jen stoji ve frostnove a smutne kouka zabijes i bez icelance

icelance je fajn, ale k OP spellu ma daleko (/wave Deathcoil) a nevidim duvod proc by to meli nerfovat, pac fajn veci dostala kazda classa

Ja tam nekde napsal ze dostal 2x icenalce ? Ty nemas literalni fantazii :) Dostal jich vic a mozna dokonce jeste nejaky dalsi kouzla, pointa pro lidi bez fantazie je v tom ze icelance je super posila :)

A prosimte tu kravinu o overpovered wariorovi vuci magovy si vycucal kde ? Frost mag je tusim po lockovi / kterej je nejvetsi postrach pro vsechny / pro wara nejvetsi pohroma, co ma delat proti povolani, ktery ma krom ice bloku a frost shieldu jeste frost novu, mentala s frost novou a permanentne ho zpomaluje, takze se k nemu nedostane ? .)

Ten blabol o paladinovi mi taky neni jasnej .. ten souboj trval dost dlouho pouzil jsem 2x elema a 2x iceblok pres cold snap .. ten pala rozhodne nebyl zadny chudacek, presto je to ale porad jen plechovka a v okamziku kdy mu dojde mana je v riti.

Plechovky maj sanci samozrejme, paladin i warior me muzou zabit, povede se jim nejaky crit, nebo stun, nebo nejakej jinej figl a lezim .. ale rekl bych ze je vetsi sance ze zabije mag plecha .. prohromou pro magy je lock.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2007 :  14:32:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior
A prosimte tu kravinu o overpovered wariorovi vuci magovy si vycucal kde ? Frost mag je tusim po lockovi / kterej je nejvetsi postrach pro vsechny / pro wara nejvetsi pohroma, co ma delat proti povolani, ktery ma krom ice bloku a frost shieldu jeste frost novu, mentala s frost novou a permanentne ho zpomaluje, takze se k nemu nedostane ? .)

Pán nepozná ironii? Btw po 2.0 kdy firemág dostal dragonbreath už je firemág pro wara úplně to samý jako frost. Až na to že proti firemágovi už si ten war opravdu ani neprdne a nepomůže mu ani ta insignie.

Edited by - Rakhen on 30/01/2007 14:36:47
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 03/02/2007 :  08:42:50  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Ked sme u toho dragonbreathu hadze vam to tiez cd na cone of cold alebo to robi len mne? Pretoze napriek tomu ze ma cone of cold 10s cd tak, ked pouzijem dragonbreath tak mi hodi 20s cd aj na CoC...
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 08/03/2007 :  23:23:32  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych poradit s talentama u maga..jak dat talenty ciste do PvP.Jde mi hlavne o souboje 2v2,3v3 do aren.Nebo nejakej dobrej odkaz...diky
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 09/03/2007 :  01:29:36  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Jako Destro lock bych vsem magum rad doporucil fire build ...
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 09/03/2007 :  10:13:21  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Jako Destro lock bych vsem magum rad doporucil fire build ...

diky za radu :) ale spis by mi helpnul nejakej PvP build
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 17/07/2007 :  13:59:03  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Jakej build jedete v arenách? Deep frost s WE/arcane nebo deep frost s WE/fire? Popřípadě nějaký zkušenosti s elementalist buildem (s kostkou) v arenach?
Díky.

Edited by - daruma on 17/07/2007 14:01:30
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 13/04/2008 :  16:42:31  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mel bych dotaz.
Jde mi o zpomalovaci efekt frost kouzel a konkretne cone of cold a frost bolt. Dobre vim, ze zpomalovaci efekt z techto dvouch kouzel se nestackuje. Ale pokud si dobre pamatuji, tak aspon driv to fungovalo tak, ze na protivnika zakouzlim cone of cold - je zpomalen na 11sec (improved). Pokud v tehle dobe zakouzlim frost bolt, tak se zpomalovaci efekt frost boltu an protivnika zapise, ale neprojevi, protoze ma nizsi hodnotu, jak cone of cold.
Problem je v tom, ze nyni, pokud jiz protivnik na sobe ma efekt cone of coldu, tak se efekt frost boltu vubec nezapise, takze kdyz zmizi zpomalovaci efekt cone of cold - protivnik na sobe nema VUBEC zadny zpomalovaci efekt - takze bych ho teoreticky musel trefit frostboltem presne ve chvili, kdy zmizi efekt cone of cold. A to je docela dost neprakticke vzhledem k tomu, ze strategie boje proti meleeckum je jejich permanentni kitovani.
Vite prosim nekdo, zda to je bug, feature, nebo ucel? Je mozne, ze jsme nejakou zmenu prospal - ale patch notesy u magu ctu velmi pravidelne a pozorne a nic takoveho jsem nezaznamenal.

Dikes.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/04/2008 :  19:19:20  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jo, je to tak jak pises, takhle je to uz pekne dlouho, aspon co pamatuju... bug to urcite neni, mozna feature :D
je to docela naprd prave v tehle kombinaci jakou popisujes - CoC > FB

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 14/04/2008 :  10:04:00  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

jo, je to tak jak pises, takhle je to uz pekne dlouho, aspon co pamatuju... bug to urcite neni, mozna feature :D
je to docela naprd prave v tehle kombinaci jakou popisujes - CoC > FB

Tak moc dekuji za info :)
Je to imho skoda - myslim, ze by to nebylo nic proti nicemu, kdyby se efekt frost boltu zapisoval a projevil az pote, co efekt CoC skonci. A ani neznam jedinej duvod, proc by si to Blizz mohl takto neprat.
Tak holt zase prijde ke slovu precizni timing, nebo rank 1 Frostbolt ;)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/04/2008 :  16:06:42  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Kdyz si do tebe meleek nedej boze prasti, tak to pujde do absorbu, on se o tebe zpomali a procem zamrazi. Nejak nevim k cemu ho potrebujes mrazit frostboltem, kdyz to za tebe hraje samo.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/04/2008 :  16:11:27  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki

BTW tohle je taky dobra poznamka. Idea je to skvela az na to, ze bof si mag spellstealne a ve frost nove stojis a dispelujes se jak blb, protoze rezist, dispel slow efectu misto frost novy. Nedej boze kdyz na tebe jeste nahazi nejake debuffy treba shadow priest (3 debuffy na jedno zmacknuti, dispeluj si to po jednom).

Mockrat se mi stalo ze za usilovneho spamovani cleansu mi mezi tim frost nova sama spadla.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/04/2008 :  17:41:56  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Me se spis stalo ze behem usilovnych pokusu o dispelnuti frost novy (kdy se strida fail a dispelnuti nejakeho trashdebufu, ktery toho castera nestal zadny effort) sem dostal 2 frost bolty po 3K+ a spadnul sem sam.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 14/04/2008 17:43:21
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 15/04/2008 :  09:39:00  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Kdyz si do tebe meleek nedej boze prasti, tak to pujde do absorbu, on se o tebe zpomali a procem zamrazi. Nejak nevim k cemu ho potrebujes mrazit frostboltem, kdyz to za tebe hraje samo.

Paneboze, ty se fakt vyjadris ke vsemu, vid?
no comment.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 15/04/2008 :  10:43:41  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Jo Retri palat je proti magovi uplna chudinka

Mag ma totiz 100% rezist na dispel vsech debuffu, spellsteal nefailuje a je zadarmo many, blink nema GCD a vsechny magovske spelly jsou instantni a delaji 10k dmg

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 15/04/2008 :  15:12:48  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mag ma totiz 100% rezist na dispel vsech debuffu, spellsteal nefailuje a je zadarmo many, blink nema GCD a vsechny magovske spelly jsou instantni a delaji 10k dmg

sakra prestanu hrat a hned ty magy takhle boostnou :(

dá si někdo broskvičku?

Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!

go will rule the world once again!! prepare yourself...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/04/2008 :  15:49:12  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to jsem napsal kde? Rec byla o "instantne si dispelnu frostnovu".
Retri palat to muze aspon zkouset displenout (obcas to i vyjde napoprve, obcas taky vubec), coz je nepopiratelna vyhoda.

Stejne tak mag obcas spellsteal procpe a obcas ne. Kdyz ho ale procpe, tak je retri palat celkem nahranej.

Vadej mi na tom dve veci:
1) Za maga to hraje samo. Prastis do nej a stojis ve frostnove (jemnuje se to jinak, whatever), aniz by ten mag musel cokoliv zmacknout.
2) Do hry pribyly dispel rezisty a miliony trash debuffu a dispel zustava stale stejny. Chybi tu talenty na odolnost dispelu proti rezistu na dispel, chybi tu talenty na proc na dispelnuti vicero trash debuffu naraz.
Alternativni reseni by samozrejme bylo zrusit trash debuffum magic flagu a navazat je na efekt, ktery je zpusobil.

Kam az to doslo dobre uzkazuje shadowmag: Za cenu 1 gcd zpusobi, ze palat spali 3 gcd na to, aby debuffy sundal (napriklad pro to, ze potrebuje shodit frost novu). Shadow mag pak opet spali 1 gcd a palat muze 4.5s trapcit znovu. To vse bez zohledneni rezistu na dispel.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/04/2008 :  15:50:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster
Paneboze, ty se fakt vyjadris ke vsemu, vid?
no comment.

Jo, uz mne nebavilo cist tu dalekosahle debaty o tom koho sesadit koho korunovat (asi na vrchniho vola). Neni nad stary dobry theorycraft kde kazdy ma svou pravdu ;)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2008 :  10:07:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
je tohle k necemu?

http://www.wowhead.com/?talent=ofxVc0M0zeGuMtxdZhIMco0b

pom + arcane power + icy veins + trinket + frostbolt do frost novy ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/12/2008 :  11:26:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

je tohle k necemu?

ne

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2008 :  12:19:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Eagle

je tohle k necemu?

ne

dik :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000