Author |
Topic  |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 07:58:49
|
Zdravíčko nevím jestli to tu bylo, ale když ano tak už to není aktuální..
Rád bych se zeptal na doporučení nějakého EU PvE (Normal) serveru. Rád bych kdyby tam byla dobrá parta lidí a když by tam byla i nějaká česká guilda byla by to výhoda. Jde mi o to, aby ten server nebyl poloprázdný v aukci se dalo něco na sebe koupit a naopat prodat kyticky a kuze popřípadě vydělat enchantingem nebo rybama.
Tak kdyby jste byli tak hodní a psali mi konkrétní server a proč na něj jít nebo nejít. Předem moc děkuji. Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).
|
|
| |
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 08:07:07
|
quote: Originally posted by Azkaban Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).
Od te doby co se da za hordu hrat paladina to neni problem co? 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 08:55:55
|
ted me tak napadlo, jak je to s tema "PvP" outdoor zonama jako je Silithus, EPL nebo napr Hellfire Peninsula na PvE serveru? jestli tam mate pvp flag zaplej tak ani neni duvod na nejaky pPvE server chodit  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 09:23:38
|
tusim ze pvp flag zaplej nemas automaticky, ale pokud seberes v silithu tu srajdu tak se ti zapne a pokud chces v EPL prebarvit vezicku, tak si ho musis zapnout jinak to nic nedela |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 09:24:47
|
quote: Originally posted by Warlord
ted me tak napadlo, jak je to s tema "PvP" outdoor zonama jako je Silithus, EPL nebo napr Hellfire Peninsula na PvE serveru? jestli tam mate pvp flag zaplej tak ani neni duvod na nejaky pPvE server chodit 
Ty ho tam zaplej mít nemusíš, zapneš si ho jen pokud se chceš účastnit (ie. věž v EPL bez zaplého pvp flagu nejde přebrat, napíše ti to že musíš mít pvp flag abys moh - to ostatně vidíš když letíš z EPL do UC že ti to píše i na PvP serveru protože na lítákovi jsi bez pvp flagu, stejně to funguje v silithu, pokud chceš nosit písek tak musíš zapnout flag atd.) |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 09:47:08
|
quote: Originally posted by Azkaban
Rád bych se zeptal na doporučení nějakého EU PvE (Normal) serveru. Rád bych kdyby tam byla dobrá parta lidí a když by tam byla i nějaká česká guilda byla by to výhoda. Jde mi o to, aby ten server nebyl poloprázdný v aukci se dalo něco na sebe koupit a naopat prodat kyticky a kuze popřípadě vydělat enchantingem nebo rybama.
Tak kdyby jste byli tak hodní a psali mi konkrétní server a proč na něj jít nebo nejít. Předem moc děkuji. Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).
Já hraju asi měsíc na serveru Emerald Dream a populace je tam tak akorát, po krajanech jsem nijak nepátral tak nevim ale co se týče AH tak vždycky mám co prodat i nakoupit. Mám pár "přátel" ve friend listu a sehnat partu na questy nebo dungy není problém. Celkově se mi ten server líbí, takže asi tak. |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 10:16:22
|
Celkem velká aliancni komunita Cechu a Slovaku je nebo byvala na serveru Wildhammer. Mimochodem, samotneho by me zajimalo, jsou tam zastoupeni i za hordu? Hodlam se tam vratit s BC, ale rad bych zkusil hordu. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 10:19:58
|
Darksorrow |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 10:39:12
|
quote: Originally posted by Eagle
Darksorrow
Je to pvp server |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 10:44:59
|
quote: Originally posted by Eagle
Darksorrow
Je to pvp server
ani moc ne |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 15:11:59
|
quote: Originally posted by Archie
quote: Originally posted by Archie
Celkem velká aliancni komunita Cechu a Slovaku je nebo byvala na serveru Wildhammer. Mimochodem, samotneho by me zajimalo, jsou tam zastoupeni i za hordu? Hodlam se tam vratit s BC, ale rad bych zkusil hordu.
http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=683&factionid=-1&minlevel=10&maxlevel=70&servertypeid=2
71 procent alíci.
Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, jestli jsou tam cz/sk hráči také v hordě?
To netuším, ale pdle tohho co jsem se dozvěděl, tak plno českých guild tam zmigrovalo s TH a tam byla populace alíku asi 81 procent a skoro žádná horda. Ted je to na WH lepší je možné, že tam jsou, ale ruku do ohně za to nedám. Já dnes jdu hrát s kamarádem právě sem a oba za teplý elfy :D Jen ještě nevím jestli druid nebo priest :)) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 15:44:38
|
To netuším, ale pdle tohho co jsem se dozvěděl, tak plno českých guild tam zmigrovalo s TH a tam byla populace alíku asi 81 procent a skoro žádná horda. Ted je to na WH lepší je možné, že tam jsou, ale ruku do ohně za to nedám. Já dnes jdu hrát s kamarádem právě sem a oba za teplý elfy :D Jen ještě nevím jestli druid nebo priest :))
teply elfove jsou ted kteri? night nebo blood?  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 16:00:50
|
quote: Originally posted by Warlord teply elfove jsou ted kteri? night nebo blood? 
samozrejme ze night :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 16:10:01
|
Jenda s nejvetsich gild na PvE serveru je na Thunderhornu,za hordu tam je gilda Chrocht:) http://www.chrocht.cz |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 16:15:26
|
quote: Originally posted by Bal
Jenda s nejvetsich gild na PvE serveru je na Thunderhornu,za hordu tam je gilda Chrocht:) http://www.chrocht.cz
Nojo jenže Thunderhorn má jeden malý problém a to je populace ali vs. horda. Horda má 11 procentní zastoupení z celého serveru. Pokud si chces dát nějaké to pvp v battle grounde tak tam čekáš moc dlouho na to až se logne někdo s hordy. prot volím WH. Poulace 30-70 horda-ali není sice nic moc, ale furt je to lepší :)
Teplý elfy jsem myslel night :)) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 16:17:17
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Azkaban Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).
Za paladina jsem hrál 2x a jen do 15 lvl max. Neumím ho hrát. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 17:08:21
|
quote: Originally posted by Atronach
Za paladina jsem hrál 2x a jen do 15 lvl max. Neumím ho hrát.
co je na tom tezkyho buble+HS a je to |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/01/2007 : 17:39:31
|
quote: Originally posted by Bal
Jenda s nejvetsich gild na PvE serveru je na Thunderhornu,za hordu tam je gilda Chrocht:) http://www.chrocht.cz
Nojo jenže Thunderhorn má jeden malý problém a to je populace ali vs. horda. Horda má 11 procentní zastoupení z celého serveru. Pokud si chces dát nějaké to pvp v battle grounde tak tam čekáš moc dlouho na to až se logne někdo s hordy. prot volím WH. Poulace 30-70 horda-ali není sice nic moc, ale furt je to lepší :)
Teplý elfy jsem myslel night :))
Este ze mame crossrealm BGcka kde je vacsinou tento problem vyrieseny, to by muselo byt alikov tak vela na vsetkych tych serveroch.
Ale je pravda ze co som teraz na alonsuse tak cakam do BG asi .... 40 sekund a alici pisu ze cakaju aj 40 minut .... nemaju byt buzny a mohli si zahrat pvp  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 12:38:26
|
Server jsem našel krásný, ale neřeknu kde, protože nechci aby se tam přestěhoval kkt a dmt z drakthulu :P Všem pohodovým a férovým hráčům se tímto omlovuám, ale těch sem u vás na DT moc nepotkal |
Edited by - Azkaban on 22/01/2007 12:39:12 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 14:26:47
|
Server jsem našel krásný, ale neřeknu kde, protože nechci aby se tam přestěhoval kkt a dmt z drakthulu :P Všem pohodovým a férovým hráčům se tímto omlovuám, ale těch sem u vás na DT moc nepotkal
Juj hustej post...... |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 14:29:45
|
Server jsem našel krásný, ale neřeknu kde, protože nechci aby se tam přestěhoval kkt a dmt z drakthulu :P Všem pohodovým a férovým hráčům se tímto omlovuám, ale těch sem u vás na DT moc nepotkal
Děkujeme, že jsi svým odchodem zvýšil procento pohodových a férových hráčů na DT. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 14:41:50
|
quote: Originally posted by Gurrshael Děkujeme, že jsi svým odchodem zvýšil procento pohodových a férových hráčů na DT.
Gurrshi!! Ty kkt a dmt!! Jdi do pdl!!! |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 19:36:20
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Gurrshael Děkujeme, že jsi svým odchodem zvýšil procento pohodových a férových hráčů na DT.
Gurrshi!! Ty kkt a dmt!! Jdi do pdl!!!
Pdl? To je co? Nějak se v těch zkratkách nemůžu vyznat. Není to ten krásný nový server bez kkt a dmt? Jak se tam můžu dostat? :)
(Já vím, ale když mě napsat '+1' přišlo už celkem trapný :-P)
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 19:47:03
|
Na DT jich je pomálu, vom tom žádná, tže GL kdekoliv jidne než na té naší žumpě.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 22/01/2007 : 20:30:52
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Reyden Gurrshi!! Ty kkt a dmt!! Jdi do pdl!!!
Pdl? To je co? Nějak se v těch zkratkách nemůžu vyznat. Není to ten krásný nový server bez kkt a dmt? Jak se tam můžu dostat? :)
(Já vím, ale když mě napsat '+1' přišlo už celkem trapný :-P)
Pdl je patrně pudlina ty... pudlino. Tuším že s tím výrazem přišel Meddy :) |
 |
|
|
Topic  |
|