Author |
Topic  |
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 16:50:20
|
Nevím proč si to většina lidí objednává z ciziny, když:
citace z webu JRC: Dlouho očekávaný datadisk WORLD OF WARCRAFT: THE BURNING CRUSADE konečně 16.1.2007 vychází !!! V tento den již bude dostání ve všech JRC prodejnách.
Takže proč čekat pár dnů na poštu ze zahraničí když to můžete mít hned zítra?
|
|
| |
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 16:57:46
|
Evidentně jsi z JRC ještě nic nekupoval :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:03:59
|
quote: Originally posted by Daran Takže proč čekat pár dnů na poštu ze zahraničí když to můžete mít hned zítra?
Treba na to nekdo nespecha a chce usetrit?
Ja si to treba objednal pres xzone a uz mi to dneska poslali, takze zitra to mam doma, naprosta spokojenost :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:04:28
|
No spis se jedna o rafinovane skrytou reklamu. Ale my to zitra oflamujeme, pokud tam nic mit nebudou. To si pis. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:05:00
|
quote: Originally posted by Daran
citace z webu JRC: Dlouho očekávaný datadisk WORLD OF WARCRAFT: THE BURNING CRUSADE konečně 16.1.2007 vychází !!! V tento den již bude dostání ve všech JRC prodejnách.
bo to bude o 500kc levnejsi? .) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:09:51
|
quote: Originally posted by beldor5
bo to bude o 500kc levnejsi? .)
Presne tak a tech par dni navic me nezabije, pac na 100% aspon jeden den nepojede wowupgrade stranka, takze si stejne nezahrajete :p |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:10:04
|
JRC sou s prominutím gumy... jsou jak AAA Auto - nejznámější, ale prakticky nejhorší. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Sakki
Starting Member
48 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:15:43
|
protoze kdyz si to objednas z ciziny, tak te to vyjde levneji a prijde ti to driv (dost lidi co si to objednavalo z Anglie uz to ma ted doma) |
Sakki - Black Division - DrakThul
"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!" |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:18:29
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
JRC sou s prominutím gumy... jsou jak AAA Auto - nejznámější, ale prakticky nejhorší.
Nestras cece, ja to objednal u nich. Myslel jsem ze se se za ty roky neco zmenilo a neni nutny EU verzi objednavat u Alana v Kanade :-) |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:21:57
|
vetsinou cesky obchody spustej prodej ve stejnej den jako ty svetovy, takze nevidim duvod proc nejit treba do Tesca nebo nejakyho supermarketu a nekoupit TBC rovnou u kasy. Ta cena vetsinou bejva stejna pro temer celou CR a cekat kvuli petikilu (ktery se jeste zmensi o postovny) nekolik dni je imho taky ulet ;) btw wow sem pred dvouma rokama koupil tusim v electroworldu... coz neni zrovna specializovanej kseft na hry ;) holt blizzard ma dobryho producenta/distributora |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:24:03
|
quote: Originally posted by MegaDeath
vetsinou cesky obchody spustej prodej ve stejnej den jako ty svetovy, takze nevidim duvod proc nejit treba do Tesca nebo nejakyho supermarketu a nekoupit TBC rovnou u kasy. Ta cena vetsinou bejva stejna pro temer celou CR a cekat kvuli petikilu (ktery se jeste zmensi o postovny) nekolik dni je imho taky ulet ;) btw wow sem pred dvouma rokama koupil tusim v electroworldu... coz neni zrovna specializovanej kseft na hry ;) holt blizzard ma dobryho producenta/distributora
V tom petikilu je uz zapocitany postovny a jen tak pro tvoji informaci postovy z GB stoji 1,5libry, tzn o dost min nez v cesky republice ... |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:25:57
|
mozna kdybyste pockali rok nebo dva tak to bude o litr levnejsi  |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:26:48
|
mozna kdybyste pockali rok nebo dva tak to bude o litr levnejsi 
rofl  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:27:05
|
quote: Originally posted by Bubak
vetsinou cesky obchody spustej prodej ve stejnej den jako ty svetovy, takze nevidim duvod proc nejit treba do Tesca nebo nejakyho supermarketu a nekoupit TBC rovnou u kasy. Ta cena vetsinou bejva stejna pro temer celou CR a cekat kvuli petikilu (ktery se jeste zmensi o postovny) nekolik dni je imho taky ulet ;) btw wow sem pred dvouma rokama koupil tusim v electroworldu... coz neni zrovna specializovanej kseft na hry ;) holt blizzard ma dobryho producenta/distributora
V tom petikilu je uz zapocitany postovny a jen tak pro tvoji informaci postovy z GB stoji 1,5libry, tzn o dost min nez v cesky republice ...
Já to při startu taky koupil z Anglie... nicméně v den vydání sem běžel pro krabici do EW, protože to ještě nepřišlo :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:27:19
|
Ja mel pred dvema lety objednano WOW 2 mesice v 6ti ceskych shopech, stale odsunovaly terminy. Nakonec jsem si to nechal poslat z anglie. Za 4 dny od objednani v kompu a usetrenych 350kc i se zapocitanym postovnym. Pokud to zitra nebude v CR na kramech, tak to v patek balik z anglie jisti. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:27:31
|
quote: Originally posted by MegaDeath btw wow sem pred dvouma rokama koupil tusim v electroworldu... coz neni zrovna specializovanej kseft na hry ;) holt blizzard ma dobryho producenta/distributora
Hehe no ja si pamatuju, ze kdyz sem kupoval wow pred dvouma rokama, tak se na me nedostalo v prvni varce a pak sem shanel vsude mozne a nakonec sem to koupil ve Futuru v Brně za 1600,- :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:29:09
|
quote: Originally posted by Tragedy Já to při startu taky koupil z Anglie... nicméně v den vydání sem běžel pro krabici do EW, protože to ještě nepřišlo :)
mam UPLNE STEJNOU zkusenost, proto uz na objednavky z anglie kaslu... |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:32:25
|
quote: Originally posted by Tragedy Já to při startu taky koupil z Anglie... nicméně v den vydání sem běžel pro krabici do EW, protože to ještě nepřišlo :)
mam UPLNE STEJNOU zkusenost, proto uz na objednavky z anglie kaslu...
Osobne sem pocital s tim, ze to prijde pozdejc uz kdyz sem to objednaval, takze tech par dni me nezabije :) Ale kazdej at si to koupi kde chce je to jeho volba, stejne se za par dni vsichni lognou do outlandu :) |
|
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:38:40
|
take jsem to koupil v druhe varce v EW za 1290, ale psal jsem tam ohledne tbc asi pred tydnem a rikali ze nic neni ani objednano... |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 19:13:34
|
Myslim ze vacsina shopov si po minulej skusenosti s WOWom uz nenecha ujst tu sancu boomu prveho dna .... skoro vsetky najznamenjsie shopy to bud uz poslali ludom, alebo to uz maju minimalne na sklade. Co je na slovensku asi najznamejsi brloh.sk tak tam to maju na sklade uz od piatku, dneska to posielali a zatjra to mas doma, alebo maju polnocny predaj aby si si to mohol kupit hned u nich v obchode dnes o polnoci  |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 19:57:16
|
19:55 Volam do JRC. Pani , mate wow tbc? Ne , z nejakeho duvodu nam to nedoslo :)
jeste , ze jsem si to predobjednal pres x-zone :P
|
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 20:15:27
|
quote: Originally posted by Bulway
19:55 Volam do JRC. Pani , mate wow tbc? Ne , z nejakeho duvodu nam to nedoslo :)
Tam byla paní??? Mě se ozval pán |
Shaman bez partaje |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 20:40:36
|
Nevím proč, ale z nějakého - ne právě pochopitelného - důvodu jsou české e-shopy s hrama sto let za... opicema? Pro příklad, nakupuji v e-shopech celkem často a všechny normální e-shopy (bílá technika, digitechnika, cokoli) prostě fungují tak nějak normálně - objednám, většinou telefonicky potvrdím že to chci popř. nechám si poradit něco co bych mohl chtít dokoupit, další den to dorazí nějakou přepravní službou.
U e-shopů s hrama to objednám, přijde automatické potvrzení mailem, pak přijde velmi neurčité neautomatické potvrzení mailem které je ale očividně prefabrikované a následně to možná dorazí a možná ne. Tohle na tom nechápu, automatické potvrzení už přece mám, nepotřebuju další neautomatické ale s stejnou informační hodnotou protože nikde není napsáno zda ten titul opravdu mají a zda ho opravdu posílají. S normálními e-shopy problém nemám, když mi v mailu sdělí že se omlouvají ale zboží nemají tak to prostě stornuju a objednám jinde ale příště to zkusím. U e-shopů s hrama to ale končí tak že mi tohle nesdělí, dozvím se to až při 178. telefonátu a pak už to u nich pochopitelně nikdy nezkouším. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 20:57:51
|
Od JRC mi právě přišlo:
quote: Dobry den, hra je zde v Naskove 3 pripravena k vyzvednuti a zaplaceni. Zastavit se pro ni muzete kazdy pracovni den mezi 9-17 hodinou. Hra vam zde bude podrzena po dobu jednoho tydne.
Dekuji
S pozdravem
Jirka Sommer
Takže bych řekl, že jim to přece jen došlo :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:00:19
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Dobry den, hra je zde v Naskove 3 pripravena k vyzvednuti a zaplaceni. Zastavit se pro ni muzete kazdy pracovni den mezi 9-17 hodinou. Hra vam zde bude podrzena po dobu jednoho tydne.
Dekuji
S pozdravem
Jirka Sommer
Takže bych řekl, že jim to přece jen došlo :)
uz jen zbyva vyresit otazku o jake hre mluvi |
lastfm |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:02:48
|
quote: Originally posted by Rashaverak
Dekuji
S pozdravem
Jirka Sommer
Takže bych řekl, že jim to přece jen došlo :)
uz jen zbyva vyresit otazku o jake hre mluvi
Jde samozřejmě o hru "Santa vs. Sněhulák 3d interactive". |
 |
|
cuiviemen
Starting Member
46 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:12:01
|
A vidite na me tam zitra ceka CE verze...
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:16:00
|
A kdo má známé v JRC tak si mohl i dnes po obědě odnést krabici datáče   |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:28:19
|
Já se spíš těšim, jak bude vetšina lidi naplacana v prvni lokaci Outlandu a budou se snažit expit  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 22:11:53
|
quote: Originally posted by spajdr
A kdo má známé v JRC tak si mohl i dnes po obědě odnést krabici datáče  
A kdo má známé v naší jídelně tak dostane každej den tyčinku zdarma...
A taky je mi to hovno platný, když tam nikoho neznám. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 23:14:29
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Já se spíš těšim, jak bude vetšina lidi naplacana v prvni lokaci Outlandu a budou se snažit expit 
Nebo v instancich, ktere jsou v prvni lokaci tri jedna pro 60 a dalsi pro 61+, takze pohodicka. Pekne hodinove instance, ktere za vecer muzes projit 4x coz ti da ten level a plno prachu latky a veci. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 00:43:49
|
quote: Originally posted by Gorog
Já se spíš těšim, jak bude vetšina lidi naplacana v prvni lokaci Outlandu a budou se snažit expit 
Nebo v instancich, ktere jsou v prvni lokaci tri jedna pro 60 a dalsi pro 61+, takze pohodicka. Pekne hodinove instance, ktere za vecer muzes projit 4x coz ti da ten level a plno prachu latky a veci.
qft
Bol som kempit pred brlohom, zisla sa nas tam kopa znamych, bola sranda, o 00.33 som bol doma a zacal instalovat. Navyse som vyroloval aj knihu, kamos Onyxia pack.
VERY GJ BRLOH ! |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 01:14:54
|
Hej hej, ja tam idem zajtra ... 3x6 a som vysmiaty  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 01:15:42
|
quote: Originally posted by DarkFace
quote: Originally posted by Gorog
Nebo v instancich, ktere jsou v prvni lokaci tri jedna pro 60 a dalsi pro 61+, takze pohodicka. Pekne hodinove instance, ktere za vecer muzes projit 4x coz ti da ten level a plno prachu latky a veci.
qft
Bol som kempit pred brlohom, zisla sa nas tam kopa znamych, bola sranda, o 00.33 som bol doma a zacal instalovat. Navyse som vyroloval aj knihu, kamos Onyxia pack.
VERY GJ BRLOH !
Pocuj, a mal si aj vytlaceny ten mail na tu zlavu 100 Sk ? |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 01:41:41
|
fuk, mne sa stale taha 3megovy 2.05patch... |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 06:53:33
|
Jde samozřejmě o hru "Santa vs. Sněhulák 3d interactive".
Sakra ty to mas???? ja to shanim uz as 5 mesicu a ne a ne to nekde splasit. BTW z Xzone Zásilka byla podána dne 15.01.2007 na poště 44001 - Louny 1 Zásilka je právě přepravována k dodací poště EDIT: Zásilka byla podána dne 15.01.2007 na poště 44001 - Louny 1 Zásilka je právě doručována poštou 40002 - Ústí nad Labem 2 |
Edited by - Araya on 16/01/2007 08:13:37 |
 |
|
Kiten
New Member

135 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:35:08
|
Tak já budu pomalu vyrážet na Národní, doufam, že mě tam v těch 10:00 neušlapou  |
Kity - Blood Elf Paladin Kiten - Undead Warlock Vakovlk - Tauren Hunter |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:44:31
|
Vidíte škarohlídi, JRC zafungovalo v pohodě. "15.1. Vaše objednávka byla dnes vyřízena a odeslána na Vámi uvedenou adresu". Takže mi to dnes co? Takžemitodnesdovezou! |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:16:25
|
quote: Originally posted by Patas
Vidíte škarohlídi, JRC zafungovalo v pohodě. "15.1. Vaše objednávka byla dnes vyřízena a odeslána na Vámi uvedenou adresu". Takže mi to dnes co? Takžemitodnesdovezou!
Mám stejný problém  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:58:07
|
Skusal to niekto kupovat cez nejaky inet shop a iba cdkey ? Tu citam o nejakom shope co posielal CDkeye 12:01 mailom ... to je tiez celkom fajn imo. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 10:14:58
|
Nevim co blaznite s JRC. Mel sem tam preorder a ted mi to dotahl pan z PPL do prace. 1.298,-- vcetne poplatku PPL, ja sem spokojenej. Zakladni WoW sem kupoval taky tam a bez problemu. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 10:52:37
|
Tak vidíte, vždyť jsem vám to říkal. BTW už instaluju :P |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 11:47:10
|
NENI v tom mesic hrani |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 11:48:09
|
Tak už ji máme taky doma :)
 |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:04:41
|
Malý Blood Elf? Big gratz  |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
Edited by - Miso on 16/01/2007 12:34:13 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:09:21
|
Sakrys ta nejak vyrostla Tragedy od ty Hlavatice, nebo sis nekde pujcil cizi dite :)))) kazdopadne grats :) |
|
 |
|
Julieta
Starting Member

36 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:10:36
|
quote: Originally posted by Little
Sakrys ta nejak vyrostla Tragedy od ty Hlavatice, nebo sis nekde pujcil cizi dite :)))) kazdopadne grats :)
To je KLUUUUUUUK!!! |
Julieta (hodna holka) - UO - Dark Paradise Julyeta (zla holka) - WOW - Shadow Moon |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:18:12
|
quote: Originally posted by Julieta To je KLUUUUUUUK!!!
HAHAHAHAHAHA pwned :) ja "tomu" do kocarku nekoukal jestli tam neco ma nebo nema a podle xichtiku mi spis prijde jak holka, ale dobra ukecala si me, ja se v detech zatim moc nevyznam, na to sem jeste moooc mladej ;)
EDIT: ted tak premyslim jestli ste tam vubec vy byli s kocarkem nebo si to pletu s jufem, nebo s nekym uplne jinym. Ta pamet, ta pamet asi starnu :) |
|
Edited by - Little on 16/01/2007 12:20:02 |
 |
|
Julieta
Starting Member

36 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:23:00
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Julieta To je KLUUUUUUUK!!!
HAHAHAHAHAHA pwned :) ja "tomu" do kocarku nekoukal jestli tam neco ma nebo nema a podle xichtiku mi spis prijde jak holka, ale dobra ukecala si me, ja se v detech zatim moc nevyznam, na to sem jeste moooc mladej ;)
EDIT: ted tak premyslim jestli ste tam vubec vy byli s kocarkem nebo si to pletu s jufem, nebo s nekym uplne jinym. Ta pamet, ta pamet asi starnu :)
Jeden rok jsem na Hlavatici byla s brichem, druhy rok s kocarkem a naposledy uz s chodicim KLUKEM Tak nevim, kdy jsi tam byl ty... Vsak je to fuk, jen tatinek by se mohl zlobit...kluk je kluk  |
Julieta (hodna holka) - UO - Dark Paradise Julyeta (zla holka) - WOW - Shadow Moon |
Edited by - Julieta on 16/01/2007 12:23:47 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:27:35
|
quote: Originally posted by Julieta Jeden rok jsem na Hlavatici byla s brichem, druhy rok s kocarkem a naposledy uz s chodicim KLUKEM Tak nevim, kdy jsi tam byl ty... Vsak je to fuk, jen tatinek by se mohl zlobit...kluk je kluk 
hm no posledni dva roky sem tam byl takze asi s kocarkem a s KLUKEM! :)) ale bez tak za to muze pucek ze si to nepamatuju :D
Tragedy a zlobit se? To on umi? :)) |
|
 |
|
Topic  |
|