Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PvE - Normal server
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  07:58:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zdravíčko nevím jestli to tu bylo, ale když ano tak už to není aktuální..

Rád bych se zeptal na doporučení nějakého EU PvE (Normal) serveru. Rád bych kdyby tam byla dobrá parta lidí a když by tam byla i nějaká česká guilda byla by to výhoda. Jde mi o to, aby ten server nebyl poloprázdný v aukci se dalo něco na sebe koupit a naopat prodat kyticky a kuze popřípadě vydělat enchantingem nebo rybama.

Tak kdyby jste byli tak hodní a psali mi konkrétní server a proč na něj jít nebo nejít. Předem moc děkuji. Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 18/01/2007 :  08:07:07  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban
Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).
Od te doby co se da za hordu hrat paladina to neni problem co?

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/01/2007 :  08:55:55  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ted me tak napadlo, jak je to s tema "PvP" outdoor zonama jako je Silithus, EPL nebo napr Hellfire Peninsula na PvE serveru? jestli tam mate pvp flag zaplej tak ani neni duvod na nejaky pPvE server chodit
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 18/01/2007 :  09:23:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tusim ze pvp flag zaplej nemas automaticky, ale pokud seberes v silithu tu srajdu tak se ti zapne a pokud chces v EPL prebarvit vezicku, tak si ho musis zapnout jinak to nic nedela
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 18/01/2007 :  09:24:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ted me tak napadlo, jak je to s tema "PvP" outdoor zonama jako je Silithus, EPL nebo napr Hellfire Peninsula na PvE serveru? jestli tam mate pvp flag zaplej tak ani neni duvod na nejaky pPvE server chodit

Ty ho tam zaplej mít nemusíš, zapneš si ho jen pokud se chceš účastnit (ie. věž v EPL bez zaplého pvp flagu nejde přebrat, napíše ti to že musíš mít pvp flag abys moh - to ostatně vidíš když letíš z EPL do UC že ti to píše i na PvP serveru protože na lítákovi jsi bez pvp flagu, stejně to funguje v silithu, pokud chceš nosit písek tak musíš zapnout flag atd.)
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 18/01/2007 :  09:47:08  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rád bych se zeptal na doporučení nějakého EU PvE (Normal) serveru. Rád bych kdyby tam byla dobrá parta lidí a když by tam byla i nějaká česká guilda byla by to výhoda. Jde mi o to, aby ten server nebyl poloprázdný v aukci se dalo něco na sebe koupit a naopat prodat kyticky a kuze popřípadě vydělat enchantingem nebo rybama.

Tak kdyby jste byli tak hodní a psali mi konkrétní server a proč na něj jít nebo nejít. Předem moc děkuji. Ještě, abych doplnil rád bych hrál za alianci (ale i horda by nebyla problém).

Já hraju asi měsíc na serveru Emerald Dream a populace je tam tak akorát, po krajanech jsem nijak nepátral tak nevim ale co se týče AH tak vždycky mám co prodat i nakoupit. Mám pár "přátel" ve friend listu a sehnat partu na questy nebo dungy není problém. Celkově se mi ten server líbí, takže asi tak.
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/01/2007 :  10:16:22  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Celkem velká aliancni komunita Cechu a Slovaku je nebo byvala na serveru Wildhammer. Mimochodem, samotneho by me zajimalo, jsou tam zastoupeni i za hordu? Hodlam se tam vratit s BC, ale rad bych zkusil hordu.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/01/2007 :  10:19:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
Darksorrow

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  10:34:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Celkem velká aliancni komunita Cechu a Slovaku je nebo byvala na serveru Wildhammer. Mimochodem, samotneho by me zajimalo, jsou tam zastoupeni i za hordu? Hodlam se tam vratit s BC, ale rad bych zkusil hordu.

http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=683&factionid=-1&minlevel=10&maxlevel=70&servertypeid=2

71 procent alíci.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  10:39:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

Darksorrow

Je to pvp server
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/01/2007 :  10:44:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle

Darksorrow

Je to pvp server

ani moc ne

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:07:05  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=683&factionid=-1&minlevel=10&maxlevel=70&servertypeid=2

71 procent alíci.

Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, jestli jsou tam cz/sk hráči také v hordě?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:11:59  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

71 procent alíci.

Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem, jestli jsou tam cz/sk hráči také v hordě?

To netuším, ale pdle tohho co jsem se dozvěděl, tak plno českých guild tam zmigrovalo s TH a tam byla populace alíku asi 81 procent a skoro žádná horda. Ted je to na WH lepší je možné, že tam jsou, ale ruku do ohně za to nedám. Já dnes jdu hrát s kamarádem právě sem a oba za teplý elfy :D Jen ještě nevím jestli druid nebo priest :))
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:44:38  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

To netuším, ale pdle tohho co jsem se dozvěděl, tak plno českých guild tam zmigrovalo s TH a tam byla populace alíku asi 81 procent a skoro žádná horda. Ted je to na WH lepší je možné, že tam jsou, ale ruku do ohně za to nedám. Já dnes jdu hrát s kamarádem právě sem a oba za teplý elfy :D Jen ještě nevím jestli druid nebo priest :))

teply elfove jsou ted kteri? night nebo blood?
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/01/2007 :  16:00:50  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord
teply elfove jsou ted kteri? night nebo blood?

samozrejme ze night :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Bal
Starting Member

47 Posts

Posted - 18/01/2007 :  16:10:01  Show Profile Send Bal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenda s nejvetsich gild na PvE serveru je na Thunderhornu,za hordu tam je gilda Chrocht:)
http://www.chrocht.cz
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  16:15:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bal

quote:

Jenda s nejvetsich gild na PvE serveru je na Thunderhornu,za hordu tam je gilda Chrocht:)

Nojo jenže Thunderhorn má jeden malý problém a to je populace ali vs. horda. Horda má 11 procentní zastoupení z celého serveru. Pokud si chces dát nějaké to pvp v battle grounde tak tam čekáš moc dlouho na to až se logne někdo s hordy. prot volím WH. Poulace 30-70 horda-ali není sice nic moc, ale furt je to lepší :)

Teplý elfy jsem myslel night :))
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/01/2007 :  16:17:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Za paladina jsem hrál 2x a jen do 15 lvl max. Neumím ho hrát.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 18/01/2007 :  17:08:21  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Za paladina jsem hrál 2x a jen do 15 lvl max. Neumím ho hrát.

co je na tom tezkyho buble+HS a je to
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/01/2007 :  17:39:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bal

quote:

Nojo jenže Thunderhorn má jeden malý problém a to je populace ali vs. horda. Horda má 11 procentní zastoupení z celého serveru. Pokud si chces dát nějaké to pvp v battle grounde tak tam čekáš moc dlouho na to až se logne někdo s hordy. prot volím WH. Poulace 30-70 horda-ali není sice nic moc, ale furt je to lepší :)

Teplý elfy jsem myslel night :))

Este ze mame crossrealm BGcka kde je vacsinou tento problem vyrieseny, to by muselo byt alikov tak vela na vsetkych tych serveroch.

Ale je pravda ze co som teraz na alonsuse tak cakam do BG asi .... 40 sekund a alici pisu ze cakaju aj 40 minut .... nemaju byt buzny a mohli si zahrat pvp
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2007 :  12:38:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Server jsem našel krásný, ale neřeknu kde, protože nechci aby se tam přestěhoval kkt a dmt z drakthulu :P Všem pohodovým a férovým hráčům se tímto omlovuám, ale těch sem u vás na DT moc nepotkal

Edited by - Azkaban on 22/01/2007 12:39:12
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 22/01/2007 :  14:26:47  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Server jsem našel krásný, ale neřeknu kde, protože nechci aby se tam přestěhoval kkt a dmt z drakthulu :P Všem pohodovým a férovým hráčům se tímto omlovuám, ale těch sem u vás na DT moc nepotkal

Juj hustej post......
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 22/01/2007 :  14:29:45  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Děkujeme, že jsi svým odchodem zvýšil procento pohodových a férových hráčů na DT.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/01/2007 :  14:41:50  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
Děkujeme, že jsi svým odchodem zvýšil procento pohodových a férových hráčů na DT.

Gurrshi!! Ty kkt a dmt!! Jdi do pdl!!!

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 22/01/2007 :  19:36:20  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

Pdl? To je co? Nějak se v těch zkratkách nemůžu vyznat. Není to ten krásný nový server bez kkt a dmt? Jak se tam můžu dostat? :)

(Já vím, ale když mě napsat '+1' přišlo už celkem trapný :-P)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/01/2007 :  19:47:03  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na DT jich je pomálu, vom tom žádná, tže GL kdekoliv jidne než na té naší žumpě.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/01/2007 :  20:30:52  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:
Originally posted by Reyden

Pdl? To je co? Nějak se v těch zkratkách nemůžu vyznat. Není to ten krásný nový server bez kkt a dmt? Jak se tam můžu dostat? :)

(Já vím, ale když mě napsat '+1' přišlo už celkem trapný :-P)

Pdl je patrně pudlina ty... pudlino. Tuším že s tím výrazem přišel Meddy :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000