Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 www.sendit.com
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/01/2007 :  17:24:24  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jen to ne :-DD to je takovej malej ceskej sendit..
velke sliby apotom prd. budou mit par kousku ty prodaj jeste pres preorder a potom dlouho nic + uvedomneni ze to muzou prodat draz a nasadi si cenu.. klasika

vsimni si ze tabula rasu tam maj taky za nakejch 900kc ;-) a to i ncsoft hlasi ze cenu jeste nevi..

kuli stovce ci dvoum nehodlam delat zadne caviky, proste to nekde objednam v nakem velkem kramu, a az mne to dojde, teprv pak si obnovim akount, do te doby tu budu jenom cist jak to pekne v preplnenem outlandu slape ci neslape:)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/01/2007 :  18:25:54  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
ja se senditem problemy nikdy nemel. imho ale musite pocitat s tim ze pokud jste si to tam neobednali pred pul rokem jako ja tak se na vas v prvni vlne asi nedostane

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 01/01/2007 :  19:35:35  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt
989,- ? http://eshop.megahry.eu

Stačí se mi podívat na stránku informace a je mi jasné že tam bych si vážně nic neobjednal.

Jinak WoW jsem kupoval u JRC a vypadalo to tak že žádná informace, žádná informace, pak jsem volal co se děje tak mi řekli že to posílají, o týden později mi řekli že došly zásoby a dají mi vědět do konce týdne, pak jsem volal znovu a řekli mi že nejpozději za měsíc... nakonec to bylo za dva a po další urgenci. Snaha informovat klienta o tom co se děje čistá nula takže tam už to taky zkoušet nebudu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:16:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Stačí se mi podívat na stránku informace a je mi jasné že tam bych si vážně nic neobjednal.

Jinak WoW jsem kupoval u JRC a vypadalo to tak že žádná informace, žádná informace, pak jsem volal co se děje tak mi řekli že to posílají, o týden později mi řekli že došly zásoby a dají mi vědět do konce týdne, pak jsem volal znovu a řekli mi že nejpozději za měsíc... nakonec to bylo za dva a po další urgenci. Snaha informovat klienta o tom co se děje čistá nula takže tam už to taky zkoušet nebudu.

jo JRC je moc dobry obchod.. tam jsem si objednal jen jednou.. nekolik tydnu se nic nedelo, jsem tam i volal..
tak jsem to objednal z USA, a na JRC jim napsal, ze objednavku rusim..
no a za necely tyden mi to doslo z USA..
a za dalsi tyden mi dosla krabice z JRC - samozrejme putovala zpet..

asi to tam funguje tak, ze musis objednavku stornovat, aby zacli premyslet o tom, ze ji vyridi..

edit: jo a jeste jeden dotaz, kdyz jsem si na sendit udelal pred nekolika mesicema preorder za urcitou cenu (je primo napsana u preorderu v historii objednavek) a v dobe vydani bude cena odlisna, jakou cenu potom skutecne zaplatim ? puvodni, aktualni, vyssi, nizsi ?

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/01/2007 09:25:49
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:28:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
samozrejmne plati puvodni cena...

.....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:50:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

samozrejmne plati puvodni cena...

a plati puvodni, at uz je ta nova cena vyssi, ci nizsi ?

pac preorder mam za asi 800/kus a ted je za 750/kus.. tech 50 kč zase neni takovy rozdil, ale jde o princip a hlavne ja bych si nechal vrtat pro petnik koleno, pac jsem zid a Zid..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/01/2007 :  19:42:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
gameplay.co.uk - 1188kc i s postovnym

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/01/2007 :  22:58:28  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Mám na senditu za přibližně 870 i s poštovným ...

už jsem tam objednával a v pohodě.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 08/01/2007 :  23:33:46  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ten sendit ma super ceny ale moc bych mu neveril.. kdysi si tam lidi objednavali wowko a prd jim poslali prave kvuli nizkejm cenam velke naval

Ty zase meles o necem s cim nemas zadne zkusenosti co? Ja na senditu uz nakoupil DVD asi za 200 tisic a vzdy bez problemu.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 08/01/2007 :  23:40:05  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend
Ty zase meles o necem s cim nemas zadne zkusenosti co? Ja na senditu uz nakoupil DVD asi za 200 tisic a vzdy bez problemu.

Demo nebuzeruj a pod zase hrat :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 08/01/2007 :  23:45:46  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

Demo nebuzeruj a pod zase hrat :)

Ale honem nebo bude zle!!

dá si někdo broskvičku?

Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!

go will rule the world once again!! prepare yourself...
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 08/01/2007 :  23:55:47  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Budu hrat Vanguard PvP free for all server, tak se koukejte pridat

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/01/2007 :  00:04:27  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Budu hrat Vanguard PvP free for all server, tak se koukejte pridat

Jestli budes hrat strizlivej tak se mnou nepocitej :))

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:20:29  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Kedy myslite ze by nam to mohlo zo Senditu dorazit? Bude to aspon tyzden po release?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:23:11  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Kedy myslite ze by nam to mohlo zo Senditu dorazit? Bude to aspon tyzden po release?

urcite bude zalezet na tom kdy sis to objednal, kdo driv prisel ten driv bude mlit :)
btw imo v jrc a xzone shopu v praze to bude tak za 2-3 dny po vydani

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:24:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
podle informaci z xzone to budou mit v den vydani
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:32:51  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

podle informaci z xzone to budou mit v den vydani

tj ale v lounech ... do prahy to dorazi druhy den

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:51:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Dostupnost zboží:
Při dopravě až k vám domů: 16. ledna 2007
Prodej v Praze: 16. ledna 2007
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:57:29  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

3-5 pracovnich dnu po tom co to poslou..datum odeslani budes mi napsany na webu...

.....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:58:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

Dostupnost zboží:
Při dopravě až k vám domů: 16. ledna 2007
Prodej v Praze: 16. ledna 2007

jedna vec jsou sliby a jina vec je skutecnost..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 09/01/2007 :  11:17:48  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Vlk taky sliboval ...
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2007 :  11:26:31  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Vlk taky sliboval ...

... a co mu to bylo platné, teď mu jezdí Karkulka na zádech.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/01/2007 :  20:59:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
koukam ze se nak kramy predhanej ve slevovani puvodniho wowka, asi aby pritahli novi hrace nebo stari kteri si koupi 2. ucet u 2. strany ;]
na gameplay wowko uz jen za 400kc ;]

Demawend > no prave, na senditu si nakoupil za 200,000czk (coz je imho pakatel, ale holt kazdej zijeme v jinejch rovinach) ale kolik z toho byli hry typu Burning Crusade? 10%? SendIt je dobrej na nakup normal veci. Ale kdyz jde o takovyhle nedostatkovy veci tak treba v pripade wowka (ktere meli dost levne uz pri launchi) proste nezvladali napor ale pritom to nedokazali priznat (jako treba megahry.eu kteri aspon neco na web napisou).. misto toho tu na forech jen X desitkam hracu rusili objednavky bez jedineho slova omluvy ci vysvetleni.
To profi kram neudela.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 11/01/2007 :  08:58:33  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Já si myslím, že by sis měl zaplatit cvokaře rodiere.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/01/2007 :  09:20:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

ne, tohle nejde lecit..
jedina nadeje pro svet spociva v tom, ze zustane vicemene neskodny, pouze smesny (klad) az otravny (zapor)..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 12/01/2007 :  16:32:44  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwar.net/showthread.php?t=385088

Jinak na senditu: status: Acquired from Stock

Edited by - Gorog on 12/01/2007 20:41:04
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 12/01/2007 :  22:10:41  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Drizzt

ne, tohle nejde lecit..
jedina nadeje pro svet spociva v tom, ze zustane vicemene neskodny, pouze smesny (klad) az otravny (zapor)..

O co jde, tentokrát výjimečně toho až tak moc neřekl ne? =)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/01/2007 :  14:22:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Taky jste si to objednali z Finska?
http://img132.imageshack.us/img132/9653/beecee1111231232wl7.png
Go to Top of Page

Bal
Starting Member

47 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:06:46  Show Profile Send Bal a Private Message  Reply with Quote
Objednaval ted nekdo ze Sendit.com E-Card od Komercni banky?
Zajima me jestli mi ji vezmou.
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:12:47  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bal

Objednaval ted nekdo ze Sendit.com E-Card od Komercni banky?
Zajima me jestli mi ji vezmou.

E-card od KB berou.

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

peetter
Starting Member

14 Posts

Posted - 14/01/2007 :  18:07:09  Show Profile Send peetter a Private Message  Reply with Quote
Jaky mate statusy u senditu? Ja mam acquired from stock celej den.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 14/01/2007 :  21:39:40  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by peetter

ja take, tipuju ze to budou zacinat zasilat bud zitra nebo az 16.1. protoze driv nemuzou aby to lidi nemeli driv jak 16teho..
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 15/01/2007 :  07:16:30  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by peetter

Acquired from stock od Piatku. Pisu ze ak nedostanes info do 48 hodin ze ti to zaslali mas sa im ozvat. Predpokladam ale ze ide o pracovne dni takze ak to neposlu do zajtra pisem im mail.

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/01/2007 :  10:21:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jinak ohledne senditu - Item shiped on Monday 15th

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/01/2007 :  12:26:00  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
taky tak.....takze ve ctvrtek/patek to tu bude,presne jak najedou servery ,super

.....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:06:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
hmm divne..
u sendit.com jsem mel uz od 12. na moje dve nekolik mesicu predobjednane krabice "being packed"..
kdyz jsem po pulnoci pridal treti, tak se brzy zmenila na taky "being packed"..
neco tady smrdi..

edit:
hmm hmm ted jsem se koukal znovu a oba - preorder i 12hodinstaryorder - jsou "status: Ready for dispatch (15th Jan 2007)"

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 15/01/2007 13:09:28
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:16:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
měli dost krabic a uspokojí všechny objednávky

To není nic divného :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:20:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

mno nejaky(ci) tulpas(ove) porad tocil(i) o tom, ze krabice (coz je zaklad) bude, stejne jako v unoru 05, nedostatkovym zbozim..
(prestoze u datadisku pro to snad ani, narozdil od zakladni hry, neni duvod..)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 15/01/2007 13:39:01
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:33:28  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Acquired from stock tam mam porad ja chci take uz krabicu
Go to Top of Page

peetter
Starting Member

14 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:41:35  Show Profile Send peetter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

taky furt to samy... uz sem jim psal i mail a zatim zadna odpoved
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 15/01/2007 :  13:41:55  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Takisto stale acquired from stock. Objednavane 31.12.2006.

Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 15/01/2007 :  15:28:26  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mám to samé, jsem zvědav kdy se status změní

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 15/01/2007 :  15:34:03  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja si taky myslim ze proste maji dost krabic... pocitaji s tim ze 99% lidi co hraje si BC koupi... taky aby ne... uz vidim jak to nekdo hraje na 60 lvl a vsude ho mastej 70tky...

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 15/01/2007 :  15:55:40  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

ja si taky myslim ze proste maji dost krabic... pocitaji s tim ze 99% lidi co hraje si BC koupi... taky aby ne... uz vidim jak to nekdo hraje na 60 lvl a vsude ho mastej 70tky...

On nekdo treba i skonci =)

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 16/01/2007 :  10:52:02  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

quote:

Mám to samé, jsem zvědav kdy se status změní

Tak teď jsem dostal oznámení, že zboží bylo odesláno...

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------

Edited by - simir on 16/01/2007 10:52:54
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/01/2007 :  10:55:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
taky uz mam "Item Shipped (16th Jan 2007)"
tak honem, honem k tatinkovi, krabicky moje..

na to, ze je preorder z rijna, jim trvalo dost dlouho (patek-utery), nez to odeslali, smejdi..

edit: tak tu v pondeli objednanou, uz mam taky odeslanou..
takze nekolikamesicni preorder byl dobry k tomu, aby to odeslali o cca 15 minut driv..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 16/01/2007 11:15:18
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:09:45  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

taky uz mam "Item Shipped (16th Jan 2007)"
tak honem, honem k tatinkovi, krabicky moje..

na to, ze je preorder z rijna, jim trvalo dost dlouho (patek-utery), nez to odeslali, smejdi..

njn ja mam take being packed ale nevydrzim asi cekat takze.))
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 16/01/2007 :  14:57:42  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo zkusenosti se statusy na senditu? Vcera jsem tam mel od obeda Being Packed coz jsem pochopil znamena, ze to ceka na zabaleni/bali se a nebo cekaji az si to vyzvedne postak. Ovsem dnes se mi tam objevil status Ready for dispatch tak nejak nechapu. To to vcera zabalili, dnes to pripravili k odeslani a zitra to poslou?

Mozna jsem si to predobjednal trochu pozdeji (25.rijna 2006) a proto to tak trva

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/01/2007 :  15:34:22  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
http://www.sendit.com/help/help_statii

pošťák mohl právě odejít a přijít až další den

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/01/2007 :  16:08:36  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakis

Nemate nekdo zkusenosti se statusy na senditu? Vcera jsem tam mel od obeda Being Packed coz jsem pochopil znamena, ze to ceka na zabaleni/bali se a nebo cekaji az si to vyzvedne postak. Ovsem dnes se mi tam objevil status Ready for dispatch tak nejak nechapu. To to vcera zabalili, dnes to pripravili k odeslani a zitra to poslou?

Mozna jsem si to predobjednal trochu pozdeji (25.rijna 2006) a proto to tak trva

mno voni to maj mirne divny ty svoje statusy, nekdy to odeslou za pul hodky od obednania nekdy jim to 2-3dny trva,zalezi na stesti.kazdopadne tim ze jim zavolas nebo napises mail nic neskazis...

.....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000