Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 www.sendit.com
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 16/01/2007 :  16:28:54  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Ok diky, jdu jim napsat email.

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/01/2007 :  17:04:03  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ty we sem mel na kreditce nastavenej limit 1000kc a desne sem se divil proc jim banka odmita strhnout si penize za ty dve krabice... kua by me zajimalo kdo me navedl dat si tam pred rokem takovy debilni limit

snad mi objednkavku nezrusi, jak vyhrozovali, kdyz problem rychle nevyresim
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 16/01/2007 :  17:48:11  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Status: Ready for dispatch :)
Pisal som im sice rano mail na ktory neodpovedali ale predpokladam ze by to nabehlo aj bez emailu.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:03:32  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Status: Ready for dispatch :)
Pisal som im sice rano mail na ktory neodpovedali ale predpokladam ze by to nabehlo aj bez emailu.

Jo to mi tam dnes taky naskocilo, ale podle jejich helpu to vypada, ze to stale neposlali.

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:21:58  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vcera vecer kolem devate jsem objednaval ze Senditu, mam uplne stejnou hlasku. Blokace na prachy probehla. IMO to poslou zitra.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 16/01/2007 20:22:11
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 16/01/2007 :  20:46:41  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Snad to do patku dojde. Ale zase pisou 4 - 5 pracovnich dni.

Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 17/01/2007 :  10:39:02  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Tak sem mel stejnej problem jako Arakis, ale ted mi tam konecne najelo *Item Shipped*. Nemate nekdo zkusenosti za jak dlouho to sem muze dojit?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/01/2007 :  11:16:48  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
cca 2 dny. Nepredpokladam, zadny problemy. A z Anglie je to kousek. Imo zitra to pujde pres Evropu do CR a v patek uz to budou rozvazet.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 17/01/2007 11:17:29
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/01/2007 :  12:31:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

cca 2 dny. Nepredpokladam, zadny problemy. A z Anglie je to kousek. Imo zitra to pujde pres Evropu do CR a v patek uz to budou rozvazet.

jo, taky se modlim, aby privezli v patek, jinak bude mooooc smutny vikend..
odeslali to v utery v 11..
trosku odvazne, skoro az troufale, jsem si dovolil zauvazovat, ze by to mohlo byt uz ve ctvrtek..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 17/01/2007 :  13:01:48  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

trosku odvazne, skoro az troufale, jsem si dovolil zauvazovat, ze by to mohlo byt uz ve ctvrtek..

Tak pak dej vedet kdy ti to doslo. Me dnes rano poslali email, ze to uz konecne odeslali.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/01/2007 :  13:03:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakis

quote:

Tak pak dej vedet kdy ti to doslo. Me dnes rano poslali email, ze to uz konecne odeslali.

hehe, ja podobnym zposobem cekam, kdy to dojde khostrimu, pac tomu to pro zmenu odeslali o den driv nez mi..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 17/01/2007 13:04:25
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/01/2007 :  15:01:08  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
U mě to určitě zase čeká někde na poště, než se zítra naštvu, zavolám na místní pobočku pošty, kde zdržují ten důležitý firemní balíček.
Mám to napsané na firmu, tak to se budou divit :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 17/01/2007 :  15:17:56  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

U mě to určitě zase čeká někde na poště, než se zítra naštvu, zavolám na místní pobočku pošty, kde zdržují ten důležitý firemní balíček.

O tom uz jsem taky premyslel. Ty znas cislo toho balicku? Co vim tak z xzonu posilali email ve kterem bylo cislo zasilky. Nebo jim staci rict jmeno a oni si to podle toho zjisti?

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 17/01/2007 :  15:20:42  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim k ceske poste chovam vysoky stupen neduvery vzdy kdyz musim na pobocku mam pocit dejavu a navratu do komunismu ackoliv si z tech dob jiz prilis mnoho nepamatuju. Neprijemne prostredi, neprijemne a neochotne zenske za prepazkama, dlouhe fronty, sami duchodci. jak cekani na banany.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 17/01/2007 15:21:01
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/01/2007 :  16:55:07  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja taky, ale diky tomu, ze to nema track. number, tak nezjistim, ze je v to CR :-(.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/01/2007 :  19:52:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kdyz uz tam budes, tak mrkni, jeslti tam neni nejaky balik na moje jmeno..
vlastne dva baliky..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 18/01/2007 :  21:21:55  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Tak co panove doslo to nekomu? U Khostriho predpokladam, ze uz pari a nema cas sem psat A co JerzeeG? Uz to mas?

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 18/01/2007 :  22:57:44  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Taky porad cekam...snad zitra. Poslano z UK 15.1 v 11 dopoledne :/

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 18/01/2007 :  23:09:35  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

Tak to si me moc nepotesil. Jestli to tobe poslali 15.1. a stale to nemas, tak ja to budu mit az po vikendu, protoze mi to poslali 17.1.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/01/2007 :  00:33:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
me zatim prislo leda tak velke kulove s prehazovackou..
at je husa kopne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 19/01/2007 :  02:04:09  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:

at je husa kopne..

No co je, ušetřil jsi ne? Jasně, ty co si to koupili hned 16. už pár dní hrajou, ale ať, když to koupili o stovku dražší!
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/01/2007 :  08:51:45  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daran

quote:

at je husa kopne..

No co je, ušetřil jsi ne? Jasně, ty co si to koupili hned 16. už pár dní hrajou, ale ať, když to koupili o stovku dražší!

ty se zabyvas politikou,ne? 100ka =480kc? tak gl at zije CSSD

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/01/2007 :  09:11:33  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sorrow

Tak to si me moc nepotesil. Jestli to tobe poslali 15.1. a stale to nemas, tak ja to budu mit az po vikendu, protoze mi to poslali 17.1.

to mate jeste dobry, ja tam mam uz od vcera status: Ready for dispatch (18th Jan 2007) ... nicmene uz mam lvl 61 (kouzlo)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/01/2007 :  10:34:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Včera mi přišla faktura ze senditu (posílají pro kontrolu na adresu majitele kreditní karty), dneska dorazila do práce krabice.

Z účtu mi strhli 850,- Kč (to je tedy i s poštovným, prostě to co strhli z karty).

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

peetter
Starting Member

14 Posts

Posted - 19/01/2007 :  12:18:58  Show Profile Send peetter a Private Message  Reply with Quote
Tak me dnes rano vzbudila postacka a mam BC doma.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/01/2007 :  12:39:13  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by peetter

Tak me dnes rano vzbudila postacka a mam BC doma.

bych ji pekne serval kdyby me vzbudila ....... a pak bych ji libal ruce za ten balicek

Edited by - Warlord on 19/01/2007 12:39:45
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 19/01/2007 :  13:03:01  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

at je husa kopne..

To s CSSD jsem nějak nepochopil, asi nerozumím vašemu stranickému vtipu a gl vám rozhodně nepřeju.
Ale jak tady už psal Meda, kdybyste počkali rok, dva, tak možná ušetříte mnohem víc (A v tvém případě bych to uvítal, protože potkávat v Outlandu kokota jako jsi ty, no nic moc)
Go to Top of Page

AmoresPeros
Starting Member

47 Posts

Posted - 19/01/2007 :  13:47:04  Show Profile Send AmoresPeros a Private Message  Reply with Quote
2 Daran: ne každý je rozmazlený spratek, případně pracující aby pro něj 500Kč bylo nic. Jestli si závislák co prostě musí jinak by se mu klepali ručičky a naběhla horečka z absťáku tak to už je jiná
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 19/01/2007 :  13:51:52  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

at je husa kopne..

To s CSSD jsem nějak nepochopil, asi nerozumím vašemu stranickému vtipu a gl vám rozhodně nepřeju.
Ale jak tady už psal Meda, kdybyste počkali rok, dva, tak možná ušetříte mnohem víc (A v tvém případě bych to uvítal, protože potkávat v Outlandu kokota jako jsi ty, no nic moc)

No hele, je rozdil si pockat 3 dny a rok nemyslis? Kamarad to chtel mit hned, tak zabehnul do jrc a koupil to za 1500, ja si pockam 3 dny a mam to za 850. Nechapu proc tu prudis.
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 19/01/2007 :  15:00:04  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Ja si klidne tech par dni pockam, az tak zavisly na tom nejsem, abych to musel mit hned jak to vyjde. A jelikoz jsem student tak tech 500 co na tom usetrim se mi rozhodne vyplati.

Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 19/01/2007 :  15:06:13  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja si klidne tech par dni pockam, az tak zavisly na tom nejsem, abych to musel mit hned jak to vyjde. A jelikoz jsem student tak tech 500 co na tom usetrim se mi rozhodne vyplati.

jj, já beru 3ks, a to už mi udělá 1500,-... jak říka Horst "A to se vyplatí"

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 22/01/2007 :  10:39:32  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Tak mě to došlo před chvíli...

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:36:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
taky to doslo dneska.. a to postovni hovado to normalne nacpalo do schranky..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 22/01/2007 :  17:30:13  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tiez prislo dnes.

Objednavane 31.12.2006
Zaslane: 17.1.2007
Dorucene: 22.1.2007

Usetril som 450 a to se vyplati!

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 23/01/2007 :  00:29:59  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Taky to doslo dnes (pondeli) rano, akorat jsem se sem dostal az ted. To vite Outland Nastesti to postacka donesla s celou postou az ke dverim a nervala to do schranky.

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 26/01/2007 :  14:52:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kua, odeslano 19.1. a porad to nemam doma, asi je neco spatne
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 26/01/2007 :  16:07:26  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
cesty podobný pošty jsou tak trochu magie, nedávno jsem si zrovna na sendit.com objednával nějaký dvd pár dní po sobě, to druhý odeslali o 3 dny dřív, ale nakonec přišlo až 2 dny po tom prvnim, nechápu :)

jo a pokud ti to nakonec nedojde, tak se poptej sousedů kdo hraje wow, pošťačky jsou schopný podobný balíčky rvát do schránek nebo je nechat normálně ležet před dveřma ...

Edited by - Isac on 26/01/2007 16:09:29
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 26/01/2007 :  17:02:43  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

cesty podobný pošty jsou tak trochu magie, nedávno jsem si zrovna na sendit.com objednával nějaký dvd pár dní po sobě, to druhý odeslali o 3 dny dřív, ale nakonec přišlo až 2 dny po tom prvnim, nechápu :)

jo a pokud ti to nakonec nedojde, tak se poptej sousedů kdo hraje wow, pošťačky jsou schopný podobný balíčky rvát do schránek nebo je nechat normálně ležet před dveřma ...

tohle se u nas nastesti nestalo, nezastila nas doma tak tam hodila listek ze mame obycejnou zasilku ktera se nevleze do schranky a pak sem si proto jen dosel na postu a hotovka..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/01/2007 :  17:17:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

kua, odeslano 19.1. a porad to nemam doma, asi je neco spatne

Nemáš? a proč máš level 64? to bez datadisku jaksi asi nejde, ne?
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 27/01/2007 :  10:05:03  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Nemáš? a proč máš level 64? to bez datadisku jaksi asi nejde, ne?

Ja na to cekam, je to objednany pro me a porad ho bombarduju, kde to je
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 31/01/2007 :  14:43:44  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Sendit.
Objednal jsem cca pred dvema tydny... tyden acquired from stock a prudili mne abych jim poslal doklady od banky ze kreditka je moje a na moje jmeno. (Nechapu kdyz jsem jim tam zadaval kreditku i vcetne cvv/cvc)... ale poslal jsem.
Potom dlouho nic, potom mi z konta strhli GBP1 a vrátili mi GBP1 v tý samý transakci. To uz jsem se nasral a napsal jim asi 4. mail ne moc uctivej.
Den nato zmena stavu na packing...
Za další tři dny (to už na tom musela bejt vrstva asi 50ti obalovych vrstev) sent.
Po čtyřech dnech zatim nedošlo nic.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: