Author |
Topic  |
|
henry
Starting Member
51 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:35:42
|
Poll Question:
Ahoj,budete se presouvat z DT?Jestli ano hlasujte kam.
ps:s par prateli chceme rozjet draeni a chceme nekam k nejake komunite cechu ale ne na Dtrakthul...tam je to fakt prehnany.
|
|
Edited by - Aramir on 12/01/2007 22:01:26
|
|
| |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:40:41
|
oprav aspon ten nazev jinak si zalozil flame topic :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
|
henry
Starting Member
51 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:50:11
|
presouvat se nebudeme zdrhnou dle meho jen non-CZczechCZ guildy |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:56:17
|
Z Drak'Thulu se stane Czech'ThulCZ.
Suxx. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 12/01/2007 15:56:36 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 15:56:33
|
KOMUR YKAZ DJETI111 TAKOVI NAMYSTROVANYD EMENTI NEMUZU ANI CYTIT, SIM ISLIS ZE GDYZ MAZ NEJAKOU 60KU TAKS IHNED NEJAKEJ GANG. DEBYLE
Vymrdaneccz has left the group.
Doufám že jsem to zachytil přesně, jméno je pochopitelně jiné (nicméně +- totéž) |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 16:59:17
|
quote: Originally posted by Rakhen
KOMUR YKAZ DJETI111 TAKOVI NAMYSTROVANYD EMENTI NEMUZU ANI CYTIT, SIM ISLIS ZE GDYZ MAZ NEJAKOU 60KU TAKS IHNED NEJAKEJ GANG. DEBYLE
Vymrdaneccz has left the group.
Doufám že jsem to zachytil přesně, jméno je pochopitelně jiné (nicméně +- totéž)
jj je to cimdal tim horsi a ted co odejdou vsichni nonCZ do prdele tak to bude jeste horsi asi.. |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 17:12:49
|
aspon nemate u hordy ruskej trade channel, nebo uz taky? :> |
Trance addicted <3 |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 17:16:15
|
quote: Originally posted by Shad3
aspon nemate u hordy ruskej trade channel, nebo uz taky? :>
nakonec na tom horda neni tak spatne, jak sem si myslel :D |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 19:16:12
|
1.General: Pichuscz: Fuck you, no English on general, DrakThulCZ is a Czech server!
Chce se mi zvracet  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 19:28:44
|
quote: Originally posted by Marigold
1.General: Pichuscz: Fuck you, no English on general, DrakThulCZ is a Czech server!
Chce se mi zvracet 
Problem je ze Jsou kreteni v nasi zemi, ale najdou se i obcas v jine zemi. Fakt nevim proc vas to tak sere. Dementu kolem nas zije statisice a nikdy jste je nepotkali takze vam nevadi. Problem je ze tady jich je vyssi koncentrace ve hre tak to nereste. Jsou to paka mozna z toho vyrostou mozna ne a je jisty ze s nimi spolecne nic delat nebudete |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 20:11:44
|
quote: Originally posted by Araya
Chce se mi zvracet 
Problem je ze Jsou kreteni v nasi zemi, ale najdou se i obcas v jine zemi. Fakt nevim proc vas to tak sere. Dementu kolem nas zije statisice a nikdy jste je nepotkali takze vam nevadi. Problem je ze tady jich je vyssi koncentrace ve hre tak to nereste. Jsou to paka mozna z toho vyrostou mozna ne a je jisty ze s nimi spolecne nic delat nebudete
no 1 hlasitej kreten vyda za 1000 tichej normalnich slusnej lidi . Tak to bohuzel je bylo a asi bude;( |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 01:36:27
|
Chce se mi zvracet 
Nezvracej, vykasli se na tuhle detskou hru a pod s nama hrat FFA PvP ve Vanguardu.
PS: ted me jen napadlo, jaky jsme to museli byt svine, kdyz jsem po te, co jsme na Mordredu prijali prvni zahranicni hrace do MdK, udelali pravidlo ze guild chat je english only. A to byl pomer cizincu a cechu v guilde 1:10. Ale proste zdalo se mi neslusnost hovorit cesky i v pripade, ze by i treba jen jeden zahranicni hrac nerozumel, co rikame v guild chatu. To same pro grupu 7 cechu + 1 cizinec = mluvime angicky
PS2: No kdyz uz jsem se tak rozepsal, tak vysoky pomer ceskych kretenu hrajicich WoW, byl hlavni duvod proc jsem to prestal hrat. Kdyz jsem se rozhodval, jestli proste umoznit guilde raidovat a kvuli tomu prijmout 20 kokotu abychom meli 40tkovy raid, nebo proste s tim radsi seknout, tak jsem volil to druhe. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 13/01/2007 01:53:20 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 02:26:36
|
PS3: No to nebyl zrovna muj duvod prestat hrat, nicmene kdyz to tak ctu tak se jen smeju a rikam si jak jsem udelal dobre, ze jsem se na tuhle stupid hru vcas vysral. (ona je libiva to jo ale kdyz se clovek zamysli nad smyslem a podiva kolem sebe na tu komunitu, tak nevim jestli to ma v 30+ zapotrebi) |
Black |
Edited by - Black on 13/01/2007 02:27:58 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 07:59:35
|
Vypada to tak ze naozaj zostavaju iba CZE/SVK a RU guildy... bleh >.< |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 10:35:40
|
quote: Originally posted by Black
PS3: No to nebyl zrovna muj duvod prestat hrat, nicmene kdyz to tak ctu tak se jen smeju a rikam si jak jsem udelal dobre, ze jsem se na tuhle stupid hru vcas vysral. (ona je libiva to jo ale kdyz se clovek zamysli nad smyslem a podiva kolem sebe na tu komunitu, tak nevim jestli to ma v 30+ zapotrebi)
Musis delat ze to nevidis, pracovat hodne s ignore[doufam ze se zvetsi v tbc]a leavnout vsechny chaneli, pak to docela de:[ |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:07:58
|
mno je celkem prekvapive kolik lidi co uz se davno na wow vysralo ,protoze je to noob hra plna dementu ,tudle cast fora stale proliza a pise sem... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:20:06
|
quote: Originally posted by beldor5
mno je celkem prekvapive kolik lidi co uz se davno na wow vysralo ,protoze je to noob hra plna dementu ,tudle cast fora stale proliza a pise sem...
no a co ja taky pisu do topicu her ktery jsem driv hral, nebo chystam hrat, nebo me neco zajima.A hra je to plna dementu, protoze ji hraje tolik lidi, neni proto ze je to wow, ale proto ze je tam tolik lidi.Tak ze sebe prestan delat dementa:]][mysleno v dobrym:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:24:53
|
protoze jste lamy ze jste sli na cz/sk server tak ted nebrecte.....navic mate moznost zmigrovat a kazda rozuna guilda by to udelala... |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 11:32:13
|
quote: Originally posted by Speh
mno je celkem prekvapive kolik lidi co uz se davno na wow vysralo ,protoze je to noob hra plna dementu ,tudle cast fora stale proliza a pise sem...
no a co ja taky pisu do topicu her ktery jsem driv hral, nebo chystam hrat, nebo me neco zajima.A hra je to plna dementu, protoze ji hraje tolik lidi, neni proto ze je to wow, ale proto ze je tam tolik lidi.Tak ze sebe prestan delat dementa:]][mysleno v dobrym:]
jak uz jsem tu nekde napsal,na jinych serverech je to uplne to samy.i ve vetsine jinych her je to to samy,jen tam lidi delaj picoviny v anglictine coz je povoleny.ale nadavky/spam v cestine je proste "nooobish"  |
 |
|
arxonn
Starting Member
29 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:05:22
|
zajimave ze ti kreteni a dementi hraji jen wow. To bude mit asi neco do sebe  |
EQ II: Arxon 90/250 Defiler Jeanete 90/200 Fury Silvanas 80/200 Warlock VG: Arxon 50 Bloodmage (retired)
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 12:25:17
|
Ctu pres active topic vse co je nove (nadpisy), pokud me zaujme nazev nebo posledni post od nekoho koho znam mrknu tam, pripadne reaguju. Podle me normalni prace s forem, nebo snad ne ? |
Black |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 13:08:50
|
quote: Originally posted by Black Ctu pres active topic vse co je nove (nadpisy), pokud me zaujme nazev nebo posledni post od nekoho koho znam mrknu tam, pripadne reaguju. Podle me normalni prace s forem, nebo snad ne ?
mno je to tezky na foru kde vetsina novych prispevku je ve wow sekci,co? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 13:13:35
|
quote: Originally posted by Black Ctu pres active topic vse co je nove (nadpisy), pokud me zaujme nazev nebo posledni post od nekoho koho znam mrknu tam, pripadne reaguju. Podle me normalni prace s forem, nebo snad ne ?
mno je to tezky na foru kde vetsina novych prispevku je ve wow sekci,co?
me to pripadne easy |
Black |
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 13:20:59
|
Avalanche RU zůstavají! NO TO JE PARÁDA! |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:16:56
|
No nejde mi o to že je tam většina cz sk ale ten servr hrozně laguje. Hraju i na Frostmane a Wildhammeru, ale nikde takový lagy nejsou jak tady .... Drakthul je fakt lagserver jak prase. |
 |
|
Kiten
New Member

135 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 01:29:22
|
quote: Originally posted by Arnold
No nejde mi o to že je tam většina cz sk ale ten servr hrozně laguje. Hraju i na Frostmane a Wildhammeru, ale nikde takový lagy nejsou jak tady .... Drakthul je fakt lagserver jak prase.
...ale pořád ráj oproti Shadow Moonu  |
Kity - Blood Elf Paladin Kiten - Undead Warlock Vakovlk - Tauren Hunter |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 08:57:12
|
quote: Originally posted by Kiten
quote: Originally posted by Arnold
No nejde mi o to že je tam většina cz sk ale ten servr hrozně laguje. Hraju i na Frostmane a Wildhammeru, ale nikde takový lagy nejsou jak tady .... Drakthul je fakt lagserver jak prase.
...ale pořád ráj oproti Shadow Moonu 
no nevim, zacina se to SM dost blizit lootlag pri kazde druhe spolupraci s inventory mi neprijde imba
kdyz s magem musim varit vodu pro grupu po 10 tak mi to prijde jako hodne velke peklo - kazdej stack je defakto lag |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:05:28
|
já sem se dnes vecer presunul z drakthulu do kuchyne--------- |
Shaman bez partaje |
 |
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:22:01
|
quote: Originally posted by vlkodlak
quote: Originally posted by Mamut
Tady je takovej malej přehled kdo kam: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=107542057&sid=1&pageNo=1
No to je v prdeli, az na Avalanche RU odchazeji snad vsechny zahranicni guildy 
Coz je prave z hajzlu,ekonomika dostane poradne naprdel.. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 15:35:00
|
Ona jeste nejaka ekonomika existuje? Pri tom jak na vsech proflaklych farm spotech vesele farmi hunter boti, a to vesele dal i kdyz je clovek nareportuje a "pokeca" si s GM...
Jedine pozitivum je ze treba bude min solventnich lidi kteri ty goldy budou kupovat, ehm... |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 16:20:19
|
Ona jeste nejaka ekonomika existuje? Pri tom jak na vsech proflaklych farm spotech vesele farmi hunter boti, a to vesele dal i kdyz je clovek nareportuje a "pokeca" si s GM...
Jedine pozitivum je ze treba bude min solventnich lidi kteri ty goldy budou kupovat, ehm...
Jako 500g za 15 euro je kurva smutné. |
 |
|
vojtosch
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 21:20:42
|
Sere me ze odchazej concialtrix a obscrum+ascension ostatni mi je u prdele, ale conc a jejich pvp team ( heinrich+smuk, frenzy atd.) byli fakt v pohode lidi. |
70 Human Healz0r-TTH-Drak'thul http://ctprofiles.net/43383 cause pala nerf LEdnicka lvl 47+ NE pvp skillzor inc |
 |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:39:33
|
quote: Originally posted by Black
PS3: No to nebyl zrovna muj duvod prestat hrat, nicmene kdyz to tak ctu tak se jen smeju a rikam si jak jsem udelal dobre, ze jsem se na tuhle stupid hru vcas vysral. (ona je libiva to jo ale kdyz se clovek zamysli nad smyslem a podiva kolem sebe na tu komunitu, tak nevim jestli to ma v 30+ zapotrebi)
Haha Dedo  |
RL Fishing |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 08:43:14
|
quote: Originally posted by vojtosch
Sere me ze odchazej concialtrix a obscrum+ascension ostatni mi je u prdele, ale conc a jejich pvp team ( heinrich+smuk, frenzy atd.) byli fakt v pohode lidi.
Mě odešel ewul twin Yanek (d00rf pala)... prostě sux. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 16/01/2007 18:44:46 |
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 11:17:02
|
Co brečíte? Jste chtěli CZ server tak ho skoro máte! Enjoy:D |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/01/2007 : 22:58:26
|
quote: Originally posted by Rebeka
Co brečíte? Jste chtěli CZ server tak ho skoro máte! Enjoy:D
jeste ho dat bez poplatku ala GW a to by bylo peklo ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 20/01/2007 : 00:32:32
|
Chce se mi zvracet 
nemas hrat hru pro kojence :)) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 21/01/2007 : 09:17:31
|
Mně by zajímalo, kudy tekla ta myšlenková řeka, na jejímž konci pár místních chlapáků vyblinkalo tu radostnou novinu, že WoW je špatná hra kvůli jednomu českýmu serveru potažmo puberťákům na něm -)
Já osobně, po zkušenostech jak z free UO/LA2 tak z jinejch her, se českejm komunitám pro jistotu obloukem vyhejbám, protože stejně jako u ruskejch, polskejch, německejch, ázerbajdžánskejch a keňskejch komunit v mmorpg, kdy v kritériích pro příslušnost národnost>mozek+herní um tam nutně vznikne žumpa.
Momentálně jsem na RP serveru, kterej se sice nevyznačuje hrou na udatné reky a spanilé děvy, ale poměrně vyzrálou a tolerantní mezinárodní komunitou ( mluvím, samozřejmě pouze za hordu -) a jo, výjimky se najdou ), v mojí guildě je věkovej průměr lehce pod 30 ( a to ho dost kazím :p ) a jinde to není o moc různý. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 02:37:13
|
wow to vypada zajimave - ze bych si dal novej char to muze byt zajimavy jet uplne odznova celej server - kdo takhle zacinal na novym sereru? |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Brutail
Starting Member
2 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 09:44:52
|
quote: Originally posted by Seth kdyz s magem musim varit vodu pro grupu po 10 tak mi to prijde jako hodne velke peklo - kazdej stack je defakto lag
Mno coz o to, pokud nekde stojim v klidu tak se to da prezit ale s lockem treba PvP dostava uplne jinej rozmer kdyz po kazdym shadowburnu kterej ti haze soulshard do baglu stojis 10 vterin v lagu ... prvni spell se self stuntem 10 sec 
Nekde v dungu taham soula z moba a zbytek grupy je uz na bossovi nez me skonci ten cast ...
Pro locka imho zasadni problem. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 09:50:45
|
quote: Originally posted by SAS1939 To máte za to,že pičujete do LFG kanálu česky.
LFG uz neexistuje :)
Nicmene k te cestine na general/trade kanalu: je sice fajn kdyz tam nejakej blbecek napise neco cesky ale skoro vzdycky se najde druhej blbecek, kterej musi odpovedet english in general a mysli si kdovi jak neni neni vtipnej. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
|
Topic  |
|