Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:00:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek
Jasne, ale zapominas na nejaky veci, ressisty bych zminil jako prvni, nevim jak to bude v BC, ale sezen neco ted z rozumnym ressistem pro ferala, dalsi bude block, parry.. druid nic takoveho nema.. a doufam ze nikdy mit nebude ..
Jasne kdyz bude physical demage, tak bude lepsi tank druid, ale pocitam ze tolik tech bossu nebude

Hmm, nevim jestli hrajem stejnou hru. Prakticky veskery craftitelny rezist equip existuje i v leatherovem vydani. Hromada dropu z 5 man instanci je leather a nezridka se stava, ze warriori nosej leather itemy kvuli rezistum.

Jediny duvod proc druid zaostaval pri tankovani v rezist equipu byla chybejici fixed threat komponenta na speckach, kterou ted druidi dostali.

To je sice pekne, ze ma warrior parry a dodge. Nicmene v situaci, kdy se druid s cisilkem u dodge dostane na soucet cisilek co ma warr u parry a dodge, je to ciste kosmeticky detail.

Zajimave je, kdyz si prectete to, co jsem o tomhle napsal pred patchem, co o tom napsali zaryti druidi pred patchem a jak najednou zmenili nazor po patchi :)
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:01:48  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

Jasne, ale zapominas na nejaky veci, ressisty bych zminil jako prvni, nevim jak to bude v BC, ale sezen neco ted z rozumnym ressistem pro ferala, dalsi bude block, parry.. druid nic takoveho nema.. a doufam ze nikdy mit nebude ..
Jasne kdyz bude physical demage, tak bude lepsi tank druid, ale pocitam ze tolik tech bossu nebude

no a prave rezist a def equip druidi v BC maji

Tak tuto sem nepostrehl.. za toto dogma se omlouvam :D.. i kdyz si stale myslim ze tech 400def sezenes celkem tezko .. a kdyz ano, tak za jakou cenu..
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:08:57  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tak tuto sem nepostrehl.. za toto dogma se omlouvam :D.. i kdyz si stale myslim ze tech 400def sezenes celkem tezko .. a kdyz ano, tak za jakou cenu..

300 def mas v zakaldu 100def sezenes uplne v pohode ... navic k tomu ani neni moc duvod ... v pvp to nehraje roli a v pve je to 4%dodge,parry,block,noncrit ... to ze si tim war omezuje staty stejne jako to bude delat druid je asi jasny ze ... navic druid def nepotrebuje protoze ma v zakladu lepsi mitigaci nez war v +130def equipu

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:09:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

K cemu by ti proboha bylo 400 def?
Druid nema parry. Druid nema dodge. Takze jakekoliv bonusy z def skillu na parry a dodge jsou mu ukradene. Druid ma talenty na -3% sanci, ze dostane crit. V BC funguje novy stat - resilience, ktery snizuje sanci na crit. Takze vlastnost def skillu, ktera snizuje sanci na obdrzeni critu, druid nepotrebuje. Co zbyva? Sance na to, ze protivnik missne a trosku zvysena sance na dodge. Oboji druid ziska ve forme agi/dodge ratingu mnohem levneji.
Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:09:15  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by yoknudickaa

no zacina uz to bejt trochu nuda ale myslim ze tu 50 do noci urvete!

btw vsichni melete kraviny nejvic overpowered je stejne prot war, kterej v PVP posvaci uplne kazdyho - vid Rahmic (tak ted mate tema na 5strankovej flame, :p)

musis to trochu ozivit ... tohle je akorat prazdnej +1 ... tim to dal neposunes :)

ok tak jako kdyz potkam prot wara jako je rahmic v BG v alickym podani tak na to hazim neco jako

dá si někdo broskvičku?

Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!

go will rule the world once again!! prepare yourself...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:10:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no zacina uz to bejt trochu nuda ale myslim ze tu 50 do noci urvete!

btw vsichni melete kraviny nejvic overpowered je stejne prot war, kterej v PVP posvaci uplne kazdyho - vid Rahmic (tak ted mate tema na 5strankovej flame, :p)

musis to trochu ozivit ... tohle je akorat prazdnej +1 ... tim to dal neposunes :)

ok tak jako kdyz potkam prot wara jako je rahmic v BG v alickym podani tak na to hazim neco jako
http://www.dusky.sk/pics/2007-01/2922_kitty.jpg

jo to je lepsi :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:11:31  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Hmm, nevim jestli hrajem stejnou hru. Prakticky veskery craftitelny rezist equip existuje i v leatherovem vydani. Hromada dropu z 5 man instanci je leather a nezridka se stava, ze warriori nosej leather itemy kvuli rezistum.

Jediny duvod proc druid zaostaval pri tankovani v rezist equipu byla chybejici fixed threat komponenta na speckach, kterou ted druidi dostali.

To je sice pekne, ze ma warrior parry a dodge. Nicmene v situaci, kdy se druid s cisilkem u dodge dostane na soucet cisilek co ma warr u parry a dodge, je to ciste kosmeticky detail.

Zajimave je, kdyz si prectete to, co jsem o tomhle napsal pred patchem, co o tom napsali zaryti druidi pred patchem a jak najednou zmenili nazor po patchi :)

Hmm, ale to by bylo neco spatne, ne? Preci jen final bosse by mel tankovat warr.. at je to jak je to..
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:12:02  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

To vis. Ja totiz podvadim, obcas respecnu a dam si do talentu nekolik Marigoldu, Starelisu, Elwadien a podobne. A to byste neverili, jak je takovy warr s par priesty v zadech preboostena classa. Neeerf! :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:13:54  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hmm, ale to by bylo neco spatne, ne? Preci jen final bosse by mel tankovat warr.. at je to jak je to..

__________________CONGRATULATIONS__________________

Prave jsi jednou vetou vystihnul obsah 49ti strankoveho flamewaru ;)
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:16:55  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

__________________CONGRATULATIONS__________________

Prave jsi jednou vetou vystihnul obsah 49ti strankoveho flamewaru ;)

Fu!!!! :D
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:16:56  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Taky pravda, mozna jsem to trochu prehnal a az takovy rozdil to nebude. Nebo si snad svym postem minil to, ze sis zapomel precist (a oquotovat) cast meho postu, ve ktere pravim, ze navic k tomuhle rozdilu feralovi driv dojde mana, coz vadi jen v nekolika konkretnich fightech?

Ne post sem cetl celej, nicmene sem chtel reagovat jen na jednu jeho cast. Na druhou stranu se mi libi, ze ses vyvlikl z te otazky jestli si toho druida hral.

no mel sem rozepsanej dlouhej post o tom, jak resto druid healuje lip minimalne o 50%, ale nakonec sem to smaznul, pac tebe stejne nema cenu o necem presvedcovat... a eagla uz vubec ne, ani jeden toho druida nemate, vite o tom hovno, hlavne ze +1 (v tvem pripade nekdy +2 nebo +3 pac neumis editovat post )

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:30:26  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Taky pravda, mozna jsem to trochu prehnal a az takovy rozdil to nebude. Nebo si snad svym postem minil to, ze sis zapomel precist (a oquotovat) cast meho postu, ve ktere pravim, ze navic k tomuhle rozdilu feralovi driv dojde mana, coz vadi jen v nekolika konkretnich fightech?

Ne post sem cetl celej, nicmene sem chtel reagovat jen na jednu jeho cast. Na druhou stranu se mi libi, ze ses vyvlikl z te otazky jestli si toho druida hral.

no mel sem rozepsanej dlouhej post o tom, jak resto druid healuje lip minimalne o 50%, ale nakonec sem to smaznul, pac tebe stejne nema cenu o necem presvedcovat... a eagla uz vubec ne, ani jeden toho druida nemate, vite o tom hovno, hlavne ze +1 (v tvem pripade nekdy +2 nebo +3 pac neumis editovat post )

Ano druida jsem hral, resto spec od levlu 11 do 60. MC/ZG/AQ20. Po predminulem patchi jsem respecnul na feral, takze i s feral buildem uz mam neco nahrano.

Takze smele do toho, rozepis se v klidne v konkretnich cislech o tom, o kolik presne ma resto druid silnejsi healy nez feral. Imho to nebude ani tak dlouhe, kdyz nebudes resit manacost.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2007 :  17:31:03  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
hlavne ze +1 (v tvem pripade nekdy +2 nebo +3 pac neumis editovat post )

To neni lameni, to je umeni ;-)

Posthunt ftw :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 11/01/2007 :  18:20:59  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja uz jsem si davno rekl ze se do vasi smesny debaty nebudu michat jen z pohledu warlocka reknu,v pvp byl druid extremne easy kill, ted uz je jen "easy" kill. je to classa ktere se at uz beru ferala/sovu/nebo healera(ze vsech typu healeru) v group pvp bojim nejmene(krome def wara snad).. Doporucuju vsem kteri si mysli opak sebrat svyho druida udelat z nej maina a jit rulovat pvp,snad se konecne ukaze nejakej druid kterej to narozdil od tech co jsou na drakthulu a serverech s kterymi mame xr-BG umi... gl&hf

btw:karkulo doufam ze pustis toho noob wara vode a rerolnes svyho uber drooda

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  18:22:56  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

quote:
Originally posted by Fuujin

hele nikoho konkretne neurazim,takze pls nehat muj nick .)
dale,sem tu novej.

hraju palata,rouga a wara..
paladin je zejmena u me na pve pre raidujem nax,kdyz jedu pvp vymenim gear a s holy stromem jedu..holy >> retri

retri pala ma mnoho chyb,kdyz ted zvysili cd na cs znicili nam pve potencial cs,vengeance z 15% na 10%..coz je rozdil...

hm po dvou letech co druidi byli backory...palatove nebyly backory? rekni mi jak meli dps,jediny co kazdej whinoval byla bublina..
nerikam ze paladina pred patchem bylo lehky zabit ale paladin sveho protivnika udolal jen kuli tomu ze souper chcipl nudou...pala nemel dps,ted po patchi before the storm sme meli obdobi jaky mate asi ted vy druidi,jenze ted nas nerfli..mno a..mohl bych tu o tech 4 sec a 5% brecet ale proc..

btw pala od zacatku veku byl na hovno..nehorazne nudny leveling,pvp na hovno..dobra vec byla reckoning..ted je to kravina nepouzitelna..

survivalita je druha vec ale k cemu kdyz nikoho si neubil....

kdo vi jak na nas tak vi ze pala je porazitelnej...
i pro wara,rogua maga atd...

war -shield bash nebo pumel ,kdyz da shield bash v dobe kdyz pala kouzli heal, dostanu cd na kouzla 6 sec..vcetne bubliny.. o magovi nemluvim ,jeho cs nam da 10 sec..

litle napsal:
Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).

ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu

tady kolega ma t1 set a je na tom lepe nez ja ? tohle neni balance..aspon neco uznejte..

gurr napsal :
bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.

ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..

dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....

tos me trosku pobavil,takze ti prijde Ok ze ti paladin da 3k dmg i kdyz je v bubline? Tedy nezranitelnej a neuteces mu protoze ma imp move speed? Hmm how fair. Palati by meli pomlcet..

jasny... pala aby ti dal 3 k dmg musi te mit ve stunu, musi mu prcnout crusader strike, zaroven musi procnout seal of command a zaroven musi procnout normalni hit... k tomu musi mit rly imba dps gear

bublina.. aby mohl bojovat uspense v bubline musi na to mi talenty z prot stromu.. tim padem uz nemuze mit CS z retri stromu.. takze jeslti ti v bubline palat da jednu ranu chci vazne videt ranu za 3 k ...

speed talent.. jasny oni ty 4% druida dozenou kdyz je druid v travel forme... lol ted se smeju ja
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 11/01/2007 :  18:34:26  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
speed talent.. jasny oni ty 4% druida dozenou kdyz je druid v travel forme... lol ted se smeju ja

Judgement of Justice
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  18:52:09  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Judgement of Justice

jo ale to musi kdyz ma talenty cekat 8 sec na to aby ti dal dalsi jm...tim te stunne a dalsich 8/10 sec ceka na to aby ti dal dmg seal of comandem..ktery ti musi critnout aby se priblizol 1 k...
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  19:00:30  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
ale rikam ja whinuju z pozice warra, ne z pozice paly...
tak mi nemelte o palatech ale ted je to duel druid vs warr
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  19:01:38  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
a btw

respect rahmanovi.. vypadato ze je jeden z mala co tu vi o co jde
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  19:45:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

a btw

respect rahmanovi.. vypadato ze je jeden z mala co tu vi o co jde

Lamíš warra a ses vterka.

[Posts speed slightly increased /flejm ]

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 11/01/2007 :  19:51:09  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno ja uz jsem si davno rekl ze se do vasi smesny debaty nebudu michat jen z pohledu warlocka reknu,v pvp byl druid extremne easy kill, ted uz je jen "easy" kill. je to classa ktere se at uz beru ferala/sovu/nebo healera(ze vsech typu healeru) v group pvp bojim nejmene(krome def wara snad).. Doporucuju vsem kteri si mysli opak sebrat svyho druida udelat z nej maina a jit rulovat pvp,snad se konecne ukaze nejakej druid kterej to narozdil od tech co jsou na drakthulu a serverech s kterymi mame xr-BG umi... gl&hf

Jaj skoda ze se nepotkame... rad bych videl ten easy kill :P
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  19:53:46  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
jo btwej dneska jsem sel proti droodovi na duel,nekdo z BD nevim nick asi Dragster to bylo a zacinal hned v bear forme a fakt kotel,pod 35% jsem ho nesundal a z formy ani nemusel vylizt,sice byl hodne s gearem jinde nez ja,ale mit podobnej gear tak je to dost 50:50. Kazdopadne s HW pig stickerem + zandalar hero charmem sel do nej overpower crit za 404 coz je dost zly

REVOLUTION

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:00:21  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dale,sem tu novej.

paladin je zejmena u me na pve pre raidujem nax,kdyz jedu pvp vymenim gear a s holy stromem jedu..holy >> retri

retri pala ma mnoho chyb,kdyz ted zvysili cd na cs znicili nam pve potencial cs,vengeance z 15% na 10%..coz je rozdil...

hm po dvou letech co druidi byli backory...palatove nebyly backory? rekni mi jak meli dps,jediny co kazdej whinoval byla bublina..
nerikam ze paladina pred patchem bylo lehky zabit ale paladin sveho protivnika udolal jen kuli tomu ze souper chcipl nudou...pala nemel dps,ted po patchi before the storm sme meli obdobi jaky mate asi ted vy druidi,jenze ted nas nerfli..mno a..mohl bych tu o tech 4 sec a 5% brecet ale proc..

btw pala od zacatku veku byl na hovno..nehorazne nudny leveling,pvp na hovno..dobra vec byla reckoning..ted je to kravina nepouzitelna..

war -shield bash nebo pumel ,kdyz da shield bash v dobe kdyz pala kouzli heal, dostanu cd na kouzla 6 sec..vcetne bubliny.. o magovi nemluvim ,jeho cs nam da 10 sec..

litle napsal:
Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).

ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu

tady kolega ma t1 set a je na tom lepe nez ja ? tohle neni balance..aspon neco uznejte..

gurr napsal :
bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.

ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..

dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....

tos me trosku pobavil,takze ti prijde Ok ze ti paladin da 3k dmg i kdyz je v bubline? Tedy nezranitelnej a neuteces mu protoze ma imp move speed? Hmm how fair. Palati by meli pomlcet..

jasny... pala aby ti dal 3 k dmg musi te mit ve stunu, musi mu prcnout crusader strike, zaroven musi procnout seal of command a zaroven musi procnout normalni hit... k tomu musi mit rly imba dps gear

bublina.. aby mohl bojovat uspense v bubline musi na to mi talenty z prot stromu.. tim padem uz nemuze mit CS z retri stromu.. takze jeslti ti v bubline palat da jednu ranu chci vazne videt ranu za 3 k ...

lumíku ja nehraju drooda,ale warriora a byval to 8% speed bonus,slo mi o to ze nas milovany bubbleboy nahodi bubububububulifuk a v nem mu neutecu a kdyz je overgeared,tak v ni jde dat snad i pres 2500 dmg :)

REVOLUTION

Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:19:40  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

dale,sem tu novej.

litle napsal:

gurr napsal :

lumíku ja nehraju drooda,ale warriora a byval to 8% speed bonus,slo mi o to ze nas milovany bubbleboy nahodi bubububububulifuk a v nem mu neutecu a kdyz je overgeared,tak v ni jde dat snad i pres 2500 dmg :)

a ja ti lumiku vysvetluju ze pala na jednu ranu neda 2,5 k ani 3 k atd co tu furt serete..
to je jedno.

ZiELL Posted - 11/01/2007 : 19:53:46 jo btwej dneska jsem sel proti droodovi na duel,nekdo z BD nevim nick asi Dragster to bylo a zacinal hned v bear forme a fakt kotel,pod 35% jsem ho nesundal a z formy ani nemusel vylizt,sice byl hodne s gearem jinde nez ja,ale mit podobnej gear tak je to dost 50:50. Kazdopadne s HW pig stickerem + zandalar hero charmem sel do nej overpower crit za 404 coz je dost zly

zandalar hero charmem sel do nej overpower crit za 404 coz je dost zly to je to oc tu mluvim voe
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:22:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
nerikam na 1 ranu,rikam ze po celou dobu co ma bublinu.

REVOLUTION

Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:23:20  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote

budete se asi divit ale kazdej druid nema 18k armor

chce nekdo autogram od druida co neni overpowered?

edit: jo ja vedel ze tu 50tku urvu! :)

dá si někdo broskvičku?

Edited by - yoknudickaa on 11/01/2007 20:24:47
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:25:44  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
a ja ti rikam ze bublina spomaluje utok o 3/4 +- coz je teda dobry... jedna rana v bubline.. mozna dve zalezi na rychlosti wepky.. rychla wepka malej dmg... takze jak si sebral 3 k dmg nevim
Go to Top of Page

Harim
Starting Member

67 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:30:48  Show Profile Send Harim a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno jasne no, s rare gearem nebudes mit 18k armoru, ale to by jsi mohl vedet ne ?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:32:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
taky jsem to upravil na na 2500 coz jsem videl ve videu castokrat a s GM swordem das v bubline ranu 2x +seal+judgment a nevim jestli jde pouzivat crusader strike.Geared palat ti tech 2500 v BUBLIFUKU da.dot.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:32:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ja ti rikam ze bublina spomaluje utok o 3/4 +- coz je teda dobry... jedna rana v bubline.. mozna dve zalezi na rychlosti wepky.. rychla wepka malej dmg... takze jak si sebral 3 k dmg nevim

Tak zase dá se v bublině dát slušná dmg, ale musíš mít dobrej timing... pala obecně je o burst dmg, pokud to uděláš dobře (a máš luck na crity ), dá se k těm x tisícům dostat - ale leda proti clothákům.

quote:

taky jsem to upravil na na 2500 coz jsem videl ve videu castokrat a s GM swordem das v bubline ranu 2x +seal+judgment a nevim jestli jde pouzivat crusader strike.Geared palat ti tech 2500 v BUBLIFUKU da.dot.

Orientovat se podle videí je trošku (trošku hodně) zcestný, taky ti natočim moje imba pí ví pí video do kterýho si seberu svoje ubah kritz a jak fšecky owním za pár vteřin... a co to vypoví o classe? Velký kulový.

Neni ale topic tenhle náhodou o dr00dech?

--- bottom line ---

zOMG lawl i am on zhe 50th page of zhis legend/\ry t0pic!

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 11/01/2007 20:36:37
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/01/2007 :  20:40:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Tak zase dá se v bublině dát slušná dmg, ale musíš mít dobrej timing... pala obecně je o burst dmg, pokud to uděláš dobře (a máš luck na crity ), dá se k těm x tisícům dostat - ale leda proti clothákům.

quote:

Orientovat se podle videí je trošku (trošku hodně) zcestný, taky ti natočim moje imba pí ví pí video do kterýho si seberu svoje ubah kritz a jak fšecky owním za pár vteřin... a co to vypoví o classe? Velký kulový.

Neni ale topic tenhle náhodou o dr00dech?

--- bottom line ---

zOMG lawl i am on zhe 50th page of zhis legend/\ry t0pic!

Zomghh

ja nemluvim o nejakych sestrihanych videich kde je paladin 1. v dmg metru nebo nekoho sesmahne do par sec,mluvim o bubline coz znam i z vlastni zkusenosti,tedy mluvim o T2,5 equipu. Jiste ve videu taky se najde palat 1v2 atd.

aby to nebyl offtopic,druid me nebavi,miluju critovani do nej v socka forme,nebavi me mlatit medveda :) gief bazuku jak to tu uz nekdo psal

EDiT: Jiste ve videu taky se najde palat 1v2 atd.
tim bylo mysleno nejaky to natahovani a doplacani 1 targetu,pak sup bublifuk a ííííbr pwnage v bubline

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 11/01/2007 20:44:37
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 11/01/2007 :  21:33:41  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
Minulost: Ha druid, free kill.
Soucasnot: Ha druid, tough kill.
Budoucnost: Ha druid, ??? kill.

Oni totiz ted nekteri u zabijeni druidu musi i premyslet a to ocividne boli. Ja se snad setkal jen 2x s rougem, ktery me dal v medovi, kdyz jsem utocil prvni. Ale to co predvadel bylo neskutecny. Timing, skill a mozna trochu i luck, kazdopadne sem si ani neprd...Zato sem videl i takovy, kteri me jen videli morfnout do medi a uz hazeli evasion... :).

Btw. co bude s tim merenim :D.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  21:42:25  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Ha, 50!

Gratz :)

Já se odpojuji z flame waru, páč moje hádka je stejně zahrabaná a na fóru je to napikaču. S rahmanem se rád pohádám někde v hospodě u piva/džusu :-)

A nebudu mít ani žádné jízlivé rádobyvtipné poznámky, tak na vás budu hodný :)
Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 11/01/2007 :  22:58:38  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Harim

quote:

mno jasne no, s rare gearem nebudes mit 18k armoru, ale to by jsi mohl vedet ne ?

nekdo tu brecel ze i modrej druid da vsechny tak sem chtel jenom ukazat ze zas tak uber neni a hlavne sem chtel dat 50tku a napsat +1 mi prislo moc lame :)

dá si někdo broskvičku?

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  23:32:37  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Sice normálně duely nemusím, ale napiš mi někdy ingame a já tě roznesu nakopytech před orgrimarem :)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/01/2007 :  00:00:47  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak jsem se po par mesicich lognul a udelal jsem ze sebe klasickou healing bitch rozdistribuovanim talentu, a musim rict ze druida uplne znicili pac ten stromek vypada strasne hnusne

lastfm
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 12/01/2007 :  08:28:06  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Z vlasní zkušenosti po novém patchi musím říct že druid je o mnoho silnější a není vůbec sranda ho zabít, specielně třeba fera druid s Mangle dělá proti melee pěknou paseku (někdy až moc, 6 sec je dost krátká doba, když všichni ostatní mají 10 sec).

Jinak při bublině pokud paladin nemá protection talenty (což většinou nemá) tak stihne 2H tak 2x zaútočit, neboť attack speed je snížen na 50%, ale kromě toho může použít např. stunn, Judgement of Command a Holy Shock nebo Crusader Strike a třeba i Consecration. Při štěstí se tím dá až 3K.

Ninjagon
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/01/2007 :  09:07:01  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Reydene kde ses? Bude se merit!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/01/2007 :  09:07:21  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Z vlasní zkušenosti po novém patchi musím říct že druid je o mnoho silnější a není vůbec sranda ho zabít, specielně třeba fera druid s Mangle dělá proti melee pěknou paseku (někdy až moc, 6 sec je dost krátká doba, když všichni ostatní mají 10 sec).

Jinak při bublině pokud paladin nemá protection talenty (což většinou nemá) tak stihne 2H tak 2x zaútočit, neboť attack speed je snížen na 50%, ale kromě toho může použít např. stunn, Judgement of Command a Holy Shock nebo Crusader Strike a třeba i Consecration. Při štěstí se tím dá až 3K.

jj ja si to nevymyslel,v x-realm pvp jsem prave narazil na palata kterej me neskutecne zrasil v divine shieldu,klasika vidim,ze ho ma tak utikam od nej (no insignia CD) Najednou HoJ a potom uz to slo dal samo. Kazdopadne kdyz jsem si pucil retri palata,tak jsem se stejne geared droodem nemel zas takovej problem - melee only < holy dmg (warr < palat) . No jsem zvedavej na 70tkovy pvp,bojim se casteru,ze to budou moc insane crity,nevim jak palati,ale warr by mohl (cti wet dream) byt zase powah class

REVOLUTION

Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 12/01/2007 :  10:14:18  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NINJA

jj ja si to nevymyslel,v x-realm pvp jsem prave narazil na palata kterej me neskutecne zrasil v divine shieldu,klasika vidim,ze ho ma tak utikam od nej (no insignia CD) Najednou HoJ a potom uz to slo dal samo. Kazdopadne kdyz jsem si pucil retri palata,tak jsem se stejne geared droodem nemel zas takovej problem - melee only < holy dmg (warr < palat) . No jsem zvedavej na 70tkovy pvp,bojim se casteru,ze to budou moc insane crity,nevim jak palati,ale warr by mohl (cti wet dream) byt zase powah class

Casteri a one hity pche, nic takovyho neznam doufam ze nam pridaj DPS jinak to asi nebude mit cenu hrat :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/01/2007 :  10:22:03  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

Reydene kde ses? Bude se merit!

Nemuzu si pomoct ... imo vyhral Rahman, tesne nasledovany Littlem a trojici stastnych ukoncuje Yoknudicka

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 12/01/2007 :  10:23:20  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Uh chtel sem se jeste pridat do flame waru, ale ty tri stranky co tu pribyly je na me uz moc :D

BTW gz k 50ce :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/01/2007 :  11:20:40  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Uh chtel sem se jeste pridat do flame waru, ale ty tri stranky co tu pribyly je na me uz moc :D

pridat se muzes a nemusis nic cist, delej to jako ja

lastfm
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/01/2007 :  11:40:42  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
taky si myslim

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/01/2007 :  13:37:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:
Originally posted by Little

pridat se muzes a nemusis nic cist, delej to jako ja

quote:
Originally posted by Seth

taky si myslim

hmm hmm.. a ja to cele cetl.. jeste se musim od panu rashaveraku, sethu a jim podobnych hodne ucit, hodne ucit..
(a pry ze ja tu jsem spammer..)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 12/01/2007 :  14:42:49  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Taky si musim postnout a té legendární 50té stránce

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 12/01/2007 :  14:44:10  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
nj ale stejne ste vsichni masla ja sem 50tku otevrel a na to se nezapomina :)

dá si někdo broskvičku?

Edited by - yoknudickaa on 12/01/2007 14:44:30
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 12/01/2007 :  15:08:42  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

nj ale stejne ste vsichni masla ja sem 50tku otevrel a na to se nezapomina :)

Ja bych 50tku radsi zavrel nez otevrel.

/prasarny off

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/01/2007 :  00:44:28  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
na to jak malo lidi druida hraje tu nejak moc lidi kyda

lastfm
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/01/2007 :  12:16:59  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

na to jak malo lidi druida hraje tu nejak moc lidi kyda

The World of Changes...
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page