Tak to ocenia vsetci, co boli v close bete a preorder key darovali .((
Darovat preorder key získaný koupí preorder verze, je jak to říci slušně "blbost" - když od počátku není jasné jestli půjde či nepůjde zachovat preorder-key account i do releasu.
Kazdy, kdo poridil preorder, dostal z krabice preorder key.
Tento klic si zaregistroval jako PREORDER na svuj station account
Pote vetsina dostala od SOE/Sigilu BETA key a ten TAKE zaregistrovala ke svemu station accountu.
BETA KEY slouzil k pristupu do BETY
PREORDER KEY slouzi k tomu, aby se clovek prihlasil 27.1. nebo-li 3 dny pres ostrym startem na radne servery a mohl zacit hrat. Tento klic ma platnost jak uvedl VT a musi byt nahrazen zaregisrovanim radneho CD RELEASE KEY.
Toz mne trochu nakrkli, i kdyz je to logicky. Pri digital preorderu vam rovnou na ten account aktivuji betu. TO znamena, ze pokud uz ji tam mate, tak jakoby nic. Sem si nak naivne myslel, ze ten beta kluc z preorderu nekomu soupnu.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
vidíte ve station accountu, že máte Vanguard aktivovaný nebo Vám jde pouze s tímto accountem lognout do bety ale station account nic o Vanguardu nepíše?
Pote vetsina dostala od SOE/Sigilu BETA key a ten TAKE zaregistrovala ke svemu station accountu.
PREORDER KEY slouzi k tomu, aby se clovek prihlasil 27.1. nebo-li 3 dny pres ostrym startem na radne servery a mohl zacit hrat. Tento klic ma platnost jak uvedl VT a musi byt nahrazen zaregisrovanim radneho CD RELEASE KEY.
Preorder key funguje i pro pristup do bety (ja jsem zadny beta key od soe nedostal, hraju betu pres Alanuv ce preorder klic); jediny problem jsou matouci hlasky po jeho pouziti (o tom, ze byl consumed pro betu atd. atd.), lide maji proste strach, ze si ho meli nechat az na 27.1 a ze ted uz jim nebude fungovat pro preordered bonusy.
Ja jsem si prosel/prostudoval znovu registraci klicu (na jinem soe accountu) a verim, ze bude fungovat jak pro betu tak pro bonusove 3 dny predem.
vidíte ve station accountu, že máte Vanguard aktivovaný nebo Vám jde pouze s tímto accountem lognout do bety ale station account nic o Vanguardu nepíše?
Pouze mohu lognout do bety, nedostanu se do beta fora (na to chodim pres jiny :)) a ve station accountu nemam o aktivaci Vanguardu vubec nic.
spatne, dostal jsem preorder key zaregistoval ho, muzu stahovat patch a zadnej beta key nemam
tezko bude platny ten klic jen na tri dny kdyz dva dny trva download
spatne, dostal jsem preorder key zaregistoval ho, muzu stahovat patch a zadnej beta key nemam
Pokud si zaplatis 8,5 dolaru u fileplanet tak to sosnes za chvili :) Ja to tak udelal a jsem spokojenej )
Samozrejme, ze je to dobre!!!
Preorder funguje pro betu az od BETA 5. A nekteri dostali uz PRED betou 5 jeste BETA key, proto o nem pisi
Takze, s preorder key mohou lidi stahovat uz ted a 30.1. se mohou lognout a hrat uz ostrou hru. Ale do (myslim) 5.1. musi zadat CD KEY z retailu, jinak nemuze dal na preorderkey hrat. A to je proto, bo za preorder se nic neplati...
quote:Originally posted by Jaris Takze, s preorder key mohou lidi stahovat uz ted a 30.1. se mohou lognout a hrat uz ostrou hru. Ale do (myslim) 5.1. musi zadat CD KEY z retailu, jinak nemuze dal na preorderkey hrat. A to je proto, bo za preorder se nic neplati...
No muzou hrat uz od 27.1.
Preorder se da pry koupit i samostatne, za 10 dolaru, cetl jsem to nekde po forech; nevim co je na tom pravdy.
Moc to motate Beta klic - vsichni asi vime o co de Preorder klic - obycejny beta klic s prodlouzenou platnosti 7 dni po spusteni Retail klic - normalni klic plati od spusteni (+ ty 3 dny, ale to neni dulezity)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Tak to ocenia vsetci, co boli v close bete a preorder key darovali .((
Darovat preorder key získaný koupí preorder verze, je jak to říci slušně "blbost" - když od počátku není jasné jestli půjde či nepůjde zachovat preorder-key account i do releasu.
njn, už sa mi podarili aj horšie veci Inak pre tých, ktorí boli v closed bete a chcú si zaregistrovať preorder key:
Zatim sem dostal prvni ctyri klice ze celkovejch osmi. Alanovi vcera dorazila jenom polovina dodavky, takze sme se dohodli ze posle jenom to co nutne potrebuju (klice pro lidi bez preorderu).
Trochu ho poprudit rozhodne nezaskodi, ve vsi slusnosti samozrejme .
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
sakra nejak mi na tom station sony to nejde koupit ten digital download.. dam buy..potom znova buy..jen se objevi seznam fajlu a nic.. kosik taky prazdnej
edit..hmm tak z uctu kde jeste nemam vanguard subs. to jde
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
sakra nejak mi na tom station sony to nejde koupit ten digital download.. dam buy..potom znova buy..jen se objevi seznam fajlu a nic.. kosik taky prazdnej
edit..hmm tak z uctu kde jeste nemam vanguard subs. to jde
zmar ja mel to same !! ale nevim jak je to mozne ale tedka si asi hraju zadara ci co !! Myslim ze nekde o tom psal Brutus :)
Hraj a neres to, az tam pujde neco zadat, tak to tady urcite Rodier napise do peti topicu a nepujde to prehlednout.
chtel jsem se zepat zda-li nekdo zkousel nebo vi o nekom kdo zkousel dat si digital download. Ja uz to zkousim od patku a porad se mi omlouvaji ze je u nic problem a bla bla bla a zkuste to pozdeji a bla bla bla??
no nekde sem to tady vycetl... ze kdyz to koupis a aktivujes, tak mesic jedes na trial... nevim co je na tom pravdy, nechci vnaset nepravdivy informace, treba sem se sekl...
Ber to tak, že v kupní ceně hry JE zaplacený jeden měsíc hraní.
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
tak to sem to pochopil spravne.. koupeny uz to mam... krabice je na ceste... dam si mesic na vyzkouseni aniz bych zrusil wow a uvidim... jde mi jen o to ze nechci platit 2 hry najednou... ;]
no nekde sem to tady vycetl... ze kdyz to koupis a aktivujes, tak mesic jedes na trial... nevim co je na tom pravdy, nechci vnaset nepravdivy informace, treba sem se sekl...
lol to mas u kazde :))
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
no nevim nic o tom ze by to bylo naky nezmenitelny pravidlo... nebo nakej zakon ;]] proste si nemuzes timhle byt 100% jistej...
ale sem rad ze to je... krabici bych si stejne v lete koupil, tak proc to nezkusit hned....
no nevim nic o tom ze by to bylo naky nezmenitelny pravidlo... nebo nakej zakon ;]] proste si nemuzes timhle byt 100% jistej...
ale sem rad ze to je... krabici bych si stejne v lete koupil, tak proc to nezkusit hned....
tak pravidlo to neni ale vestina MMO dava ke hre mesic v cenne...
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Může mi někdo kdo to má již vyzkoušené Vanguarda objednat - případně vysvětlit a přesně popsat digital download tak, abych hrát mohl už třeba v sobotu? Peníze jsem schopen případnému mému zachránci dnes poukázat na účet příp. na účet SOE.
Edit: clienta z linků co výše dal Rodier už sosám ... předpokládám že zítra během dne bych to mohl mít stažený .... zbývá sehnat key.
Může mi někdo kdo to má již vyzkoušené Vanguarda objednat - případně vysvětlit a přesně popsat digital download tak, abych hrát mohl už třeba v sobotu? Peníze jsem schopen případnému mému zachránci dnes poukázat na účet příp. na účet SOE.
Edit: clienta z linků co výše dal Rodier už sosám ... předpokládám že zítra během dne bych to mohl mít stažený .... zbývá sehnat key.
Help.
No pokud si dáváš digital download, tak jsi lognutý pod station účtem a v tom případě po tom co zaplatíš ti to account označí jako že máš vanguard zakoupen a žádný klíč nedostaneš, není třeba.
Help.
No pokud si dáváš digital download, tak jsi lognutý pod station účtem a v tom případě po tom co zaplatíš ti to account označí jako že máš vanguard zakoupen a žádný klíč nedostaneš, není třeba.
Joj, díky ..jen trošku polopaticky. Mám koupený EQ2 .. nějakej čas jsem ji i hrál. Když zapnu EQ2 žádnou možnost objednání Vanguarda mi to nenabizí .... můžeš pls vysvětlit blíž?
Help.
Joj, díky ..jen trošku polopaticky. Mám koupený EQ2 .. nějakej čas jsem ji i hrál. Když zapnu EQ2 žádnou možnost objednání Vanguarda mi to nenabizí .... můžeš pls vysvětlit blíž?
Help.
žádný klíč nedostaneš, už jsem ti to psal, prostě ti připíšou na tvůj station účet údaj o tom že sis koupil vanguard, hotovo. Hrát můžeš jak na US tak i EU.
žádný klíč nedostaneš, už jsem ti to psal, prostě ti připíšou na tvůj station účet údaj o tom že sis koupil vanguard, hotovo. Hrát můžeš jak na US tak i EU.
Takže pak se přes clienta přihlásím do hry ... přes account na stationu ...je tak. Přes stejné jméno accountu a heslo jako do EQ2 ?
Takže pak se přes clienta přihlásím do hry ... přes account na stationu ...je tak. Přes stejné jméno accountu a heslo jako do EQ2 ?