Author |
Topic  |
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 21:37:51
|
quote: Originally posted by Arnold
Jo, tak teď to ještě úspěšně stáhnout, aby si nestrhli peníze a já neměl figu borovú a nešel to stejně koupit do obchodu.
Za jak dlouho tak strhnou peníze a za jak dlouho pak budu mít přístup do Vanguardu? End of dotazy 
no jako kdyz si to ted objednas na xzone tak teoreticky to mas v patek doma... prinejhorsim v pondeli... a nemusis nic tahat a budes mit i krabici... ;]]] je to pohodlny hlavne kdyz pak preinstalovavas komp nebo to chces prenyst na vic pocitacu... |
WoW: Axgri |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 22:31:48
|
quote: Originally posted by Sanix
Jo, tak teď to ještě úspěšně stáhnout, aby si nestrhli peníze a já neměl figu borovú a nešel to stejně koupit do obchodu.
Za jak dlouho tak strhnou peníze a za jak dlouho pak budu mít přístup do Vanguardu? End of dotazy 
no jako kdyz si to ted objednas na xzone tak teoreticky to mas v patek doma... prinejhorsim v pondeli... a nemusis nic tahat a budes mit i krabici... ;]]] je to pohodlny hlavne kdyz pak preinstalovavas komp nebo to chces prenyst na vic pocitacu...
právě žě to zase přesunuly ...teď už na 12.2. ..... |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 07/02/2007 : 22:59:39
|
quote: Originally posted by Arnold právě žě to zase přesunuly ...teď už na 12.2. .....
to sem nevedel... sakra...  |
 |
|
Elfka
Starting Member
62 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 00:52:15
|
No ono to bude díky tomu,že ještě nemají dodělaný překlad návodu takzvn. manuál tomu říkají.Nevím co v něm bude neboť to každým dnem ve vře mění tak mozná to bude návod jak spustit hru kliknutím na play a pod.Ještě,že byl ten dig. d.Hodně štestí při čekání :-) |
*** POST MORTEM *** |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 01:41:26
|
quote: Originally posted by Elfka
No ono to bude díky tomu,že ještě nemají dodělaný překlad návodu takzvn. manuál tomu říkají.Nevím co v něm bude neboť to každým dnem ve vře mění tak mozná to bude návod jak spustit hru kliknutím na play a pod.Ještě,že byl ten dig. d.Hodně štestí při čekání :-)
Právě že už stahuju a chci taky zaplatit digi download. |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 09:06:42
|
ja mam CDMA modem... v okoli ho asi nikdo dalsi nema, protoze odezvy pri hrani sou v pohode... ale jako tahat 6GB... to je tak na mesic... to snad bude driv ta krabice... |
 |
|
Deesel
ex zedek

145 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 11:03:32
|
Myslite ze odlozeni prodeje na 12.2. je v obchodech po cele republice nebo to maj jen xzone? Jestli ma cenu se jit porozhlednout po krabici jinam :-) |
WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
|
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:07:55
|
Tak jsem si chtěl stáhnout hru pomoci SOE Digital Downloads ale při zadání moji Visa karty mi to pořád vrací: Generic decline - NO other information is being provided by the issuer. Tak to vypadá, že si stejně počkám na vydání krabice u nás. Fakt nevím co s tím. |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:11:36
|
quote: Originally posted by seraphine23
Tak jsem si chtěl stáhnout hru pomoci SOE Digital Downloads ale při zadání moji Visa karty mi to pořád vrací: Generic decline - NO other information is being provided by the issuer. Tak to vypadá, že si stejně počkám na vydání krabice u nás. Fakt nevím co s tím.
No tim ze budes cekat na krabici si moc nepomuzes - takovouhle kartou asi u SOE nezaplatis ani mesicni poplatky. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:25:33
|
quote: Originally posted by brutus
Tak jsem si chtěl stáhnout hru pomoci SOE Digital Downloads ale při zadání moji Visa karty mi to pořád vrací: Generic decline - NO other information is being provided by the issuer. Tak to vypadá, že si stejně počkám na vydání krabice u nás. Fakt nevím co s tím.
No tim ze budes cekat na krabici si moc nepomuzes - takovouhle kartou asi u SOE nezaplatis ani mesicni poplatky.
Zajímavý ... mě to Visa kartu vzalo a nechtělo to vyrifikační kod - 3 místný číslo na konci. Jsem zvědavej jestli banka bez toho kodu dovolí strhnout peníze. |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:29:18
|
No tim ze budes cekat na krabici si moc nepomuzes - takovouhle kartou asi u SOE nezaplatis ani mesicni poplatky.
Jen mě zaráží že US verzi WOW jsem touto kartou zaplatil ... Je povolená kplatbě na internet .... ?! hmm zase nějaka ignorace CZ karet :( |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:33:31
|
seraphine : zkus to později večer, ono u nich v nočních hodinách často nejde kartou platit a hlásí to různé pak nesmysly. |
Edited by - spajdr on 08/02/2007 12:34:06 |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:39:25
|
Zajímavý ... mě to Visa kartu vzalo a nechtělo to vyrifikační kod - 3 místný číslo na konci. Jsem zvědavej jestli banka bez toho kodu dovolí strhnout peníze.
Co máš za kartu plastikovou VISU nebo VISA e-card ? |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:39:58
|
quote: Originally posted by spajdr
seraphine : zkus to později večer, ono u nich v nočních hodinách často nejde kartou platit a hlásí to různé pak nesmysly.
Dobře ...zkusím díky za radu |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:43:59
|
Zajímavý ... mě to Visa kartu vzalo a nechtělo to vyrifikační kod - 3 místný číslo na konci. Jsem zvědavej jestli banka bez toho kodu dovolí strhnout peníze.
Co máš za kartu plastikovou VISU nebo VISA e-card ?
Embosovanou Visu od Erste (cs sporitelny). |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:51:18
|
MasterCard od CS jede. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 12:59:04
|
platba by mala prejst, pretoze vyzadovanie CVV2 nie je povinne (zalezi na obchodnikovi, ci ho bude ziadat), kedze ho este nemaju vsetky kreditne karty...mne SOE bez problemov charguje kartu aj bez toho kodu
ale ked si chces byt uplne isty, tak si otvor vseobecne podmienky pre pouzivanie kreditnej karty, ktore mas od banky :D |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:00:27
|
MC - internet card od ebanky taky np. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:05:57
|
quote: Originally posted by Pedro
MC - internet card od ebanky taky np.
všem to funguje jenom podělaná komerčka a její VISA e-card ne  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:16:25
|
quote: Originally posted by seraphine23 všem to funguje jenom podělaná komerčka a její VISA e-card ne 
Kdysi jsem si poridil virtualni e-kartu od KB (pokud je to tohle) a nepovedlo se mne s ni zaplatit na inetu vubec nic :( Dodatecne jsem se dozvedel ze je to vec kterou US firmy neznaj a neakceptujou... Musel jsem si nechat vystavit embossovanou VISA a u ni povolit internetove platby (jen povoleni plateb trvalo debilum z KB 5dni - HVB to dela po telefonu na pockani). Ale ted s ni platim vse bez problemu.
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 13:27:28
|
quote: Originally posted by seraphine23 všem to funguje jenom podělaná komerčka a její VISA e-card ne 
Kdysi jsem si poridil virtualni e-kartu od KB (pokud je to tohle) a nepovedlo se mne s ni zaplatit na inetu vubec nic :( Dodatecne jsem se dozvedel ze je to vec kterou US firmy neznaj a neakceptujou... Musel jsem si nechat vystavit embossovanou VISA a u ni povolit internetove platby (jen povoleni plateb trvalo debilum z KB 5dni - HVB to dela po telefonu na pockani). Ale ted s ni platim vse bez problemu.
Myslím že to bude stejný problém .... jdu si hledat jinou banku  |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 19:06:17
|
Dodatecne jsem se dozvedel ze je to vec kterou US firmy neznaj a neakceptujou...
ja na netu platim virtualni inetovou kartou ebanky - ani jeden problem, vcetne plateb v USA, Kanada ci EU. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Elfka
Starting Member
62 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 19:11:42
|
Mám e-card KB několik let.Když si jí zřídíte tak si nastavíte týdenní limit a pak ještě musíte v BANCE POVOLIT PLATBY DO ZAHRANIČÍ !Platím s ní všechno a bez sebemenších problémů.Platím EQ2 skoro 2 roky a koupil jsem přes ni i dig. Vanguard.Pánové jděte hledat jinou banku,ale asi to nebude v bankou!!! |
*** POST MORTEM *** |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 19:25:00
|
Tady: http://www.mesec.cz/clanky/virtualni-platebni-kartu-radeji-ne/ v podstate nekdo sepisuje problemy jake jsem mel i ja. I doba ve ktere je to psano odpovida. Jak je to dnes nevim - po 14 dnech jsem si poridil embos. VISA a nemel jsem od te doby jediny problem. To je vse co o danem tematu vim :) |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 07:05:32
|
quote: Originally posted by Elfka
Mám e-card KB několik let.Když si jí zřídíte tak si nastavíte týdenní limit a pak ještě musíte v BANCE POVOLIT PLATBY DO ZAHRANIČÍ !Platím s ní všechno a bez sebemenších problémů.Platím EQ2 skoro 2 roky a koupil jsem přes ni i dig. Vanguard.Pánové jděte hledat jinou banku,ale asi to nebude v bankou!!!
No včera jsem zašel do banky a vědí že některé platby e-card nevezme. Přesto když jsem si ji pořizoval, tak mi byla nabídbuta jako plnohodnotná karta k platbám na internetu. Měl jsem ji dva dny v užívání a hned jsem zaplatil stoplistaci 200,- a skartování karty. Za týden mi přijde embosovaná VISA. Věřím že to někde funguje, ale ta paní v bance mi nebyla schopna pomoct, ani nabídnout řešení. Takhle se zbavím všech problémů. V každém případě jsem si to včera nechal zaplatit jinou kartou a v 22:30h jsem zasednul a pařil. Nejhorší bylo asi to dnešní vstávání  |
 |
|
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 11:09:58
|
Zdarec !! chtel jsem se jenom zeptat zda-li se nekdo zvas pokousel dostat digital download behem posledniho tydne?? A pokud ano tak zda-li se mu to povedlo.
Ja uz to zkousim od patku 2.2. a porad to jejich slavne station.store nejede. (abych byl presnejis jede, ale VG neobjednam.. Vyberu VG -- vyplnim vsechny udaje -- potvrdim a pak to vyhodi hlasku sorry bla bla bla a konec). Od Klattu a mam info ze 1.2. to jeste slo.
Uz me to stve protoze z XZONE to budou odesila asi az v pondeli a to jeste pokud jim krabice dodaji vcas. Jinak jeste dale.
Dejte mi vedet prosim vas ! |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 11:20:01
|
Bohuzel je to na 99% problem s tvoji kreditkou. Tyhle chyby se objevuji, a kdyz se na tom accounu kde to blbne pouzije jina kreditka, tak to de. Co to je za kartu? (typ, banka) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 11:31:56
|
2.2. jsem DD bez problémů uskutečnil,vyplnil vše potřebné email thx.... od SOE ,log do hry,prostě v poho VISA od CS |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Deesel
ex zedek

145 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 14:27:05
|
Nechce se me cekat az bude VG na xzone a tak si ho nejspis objedna z gameplay. Jaky je v tech hrat rozdil? Jen to ze tam nebude cesky manual? |
WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
|
 |
|
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 15:14:43
|
Mno s creditkou problem nebude na 100% ;) od Ebanky MC Internetcard.. oni sami pisou ze maji u sebe problem .. mno uz je to fuk.. ale thx |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 15:20:04
|
no ja sem ted (v pondely) mel problem pri placeni kartou od ebanky po netu :( Tvrdilo me to ze banka odmita autorizovat platbu, ale nastesti je na alzaci moznost platit primo z uctu ebanky. Tak mozna mela neco ebanka rozbityho... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
atomiccz
Moderator

189 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 16:20:54
|
Mam ten sam problem co jakuza pisou omlouvame se ale store je nefunkcni zkuste pozdeji mam MC GECapital jindy no problem EQ2 jsem půatil skoro 3 roky i vsechny digitaly dokonce uz jsem to mel objednane ale nemel jsem tam dost penez tak to stopli :( ale ted uz ani tuk
|
Edited by - atomiccz on 09/02/2007 16:21:50 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/02/2007 : 16:23:35
|
quote: Originally posted by jakuza
Mno s creditkou problem nebude na 100% ;) od Ebanky MC Internetcard.. oni sami pisou ze maji u sebe problem .. mno uz je to fuk.. ale thx
Bohuzel je, zahlasi ze maji problem, zkus pozdeji, zkusis jinou kartu a jsi hotov. |
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 06:45:28
|
Se station store sem kdysi měl taky problém, tentokrát naštěstí ne. Jinak stále fachá beta klient jen se krátce updatuje Takže kdo 20 GB stahoval už před půl rokem nemusí znova. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 08:31:46
|
quote: Originally posted by Dargnon
Se station store sem kdysi měl taky problém, tentokrát naštěstí ne. Jinak stále fachá beta klient jen se krátce updatuje Takže kdo 20 GB stahoval už před půl rokem nemusí znova.
Nikdo nikdy nestahovatl 20gigoveho VSOH clienta. Stahujes asi pouze 7gb. |
 |
|
seraphine23
Starting Member
10 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 09:54:19
|
Já to vyřešil tak, že jsem si klienta našel na torrentech a stahl. Má 6,5GB. Potom jsem jenom zašel na SOE a zaplatil digitalní download, aby se mi aktivoval account. Potom už jen vyplnit subscription a jedeš. Když pominu ty trable s creditkou e-card  |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 17:22:42
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Se station store sem kdysi měl taky problém, tentokrát naštěstí ne. Jinak stále fachá beta klient jen se krátce updatuje Takže kdo 20 GB stahoval už před půl rokem nemusí znova.
Nikdo nikdy nestahovatl 20gigoveho VSOH clienta. Stahujes asi pouze 7gb.
Jasně že nevim kolik dat stahuješ, nainstalované to ale aspoň 16 GB má. Můj beta client má 20GB, download teda třeba těch 8. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Elfka
Starting Member
62 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 18:30:27
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Nikdo nikdy nestahovatl 20gigoveho VSOH clienta. Stahujes asi pouze 7gb.
Jasně že nevim kolik dat stahuješ, nainstalované to ale aspoň 16 GB má. Můj beta client má 20GB, download teda třeba těch 8.
Hláška nevim kolik dat stahuješ má to aspoň .... mě fakt pobavila ty jsi tedy veselá kopa:-)) |
*** POST MORTEM *** |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 19:31:28
|
quote: Originally posted by jakuza
Zdarec !! chtel jsem se jenom zeptat zda-li se nekdo zvas pokousel dostat digital download behem posledniho tydne?? A pokud ano tak zda-li se mu to povedlo.
Ja uz to zkousim od patku 2.2. a porad to jejich slavne station.store nejede. (abych byl presnejis jede, ale VG neobjednam.. Vyberu VG -- vyplnim vsechny udaje -- potvrdim a pak to vyhodi hlasku sorry bla bla bla a konec). Od Klattu a mam info ze 1.2. to jeste slo.
Uz me to stve protoze z XZONE to budou odesila asi az v pondeli a to jeste pokud jim krabice dodaji vcas. Jinak jeste dale.
Dejte mi vedet prosim vas !
Ve ctvrtek o pulnoci po raidu to asi 5 clenu CL na Runneye vcetne me stahlo a nebyl zadnej problem. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 10/02/2007 19:32:47 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 16:51:02
|
xzone.cz vcera odeslali, dnes mam krabici... edit: omfg za minutu mi finishuje muj 6 hodinovej update...    |
Edited by - Sanix on 13/02/2007 21:50:24 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 13/02/2007 : 17:05:57
|
xzone.cz vcera odeslali, dnes mam krabici...
hmm tak to abych spechal napostu. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:41:46
|
xzone.cz vcera odeslali, dnes mam krabici... edit: omfg za minutu mi finishuje muj 6 hodinovej update...   
Jak je ten update velkej? |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:48:46
|
Tak 30 minut normalne se slusnym pripojenim, ale dneska zrovna nevim jestli se ti cokoliv povede...,viz topic o patro nize |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 10:19:58
|
quote: Originally posted by Milan
xzone.cz vcera odeslali, dnes mam krabici... edit: omfg za minutu mi finishuje muj 6 hodinovej update...   
Jak je ten update velkej?
malej, jenze ja jedu pres CDMA modem ;] (zatim vsechny MMO stihaji.. ale updaty trvaji nehorazne) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/02/2007 : 18:09:00
|
Uz mate nekdo ze cdromshop.comu krabici?
Vypada to, ze mne v tomto pripade poprve posta zklame. Moje krabice je na ceste uz 12 pracovnich dni, obvykle je to 2 - 4 dny .... |
Edited by - VT on 15/02/2007 18:10:25 |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:03:31
|
známej si chce testnout Vanguarda,je nějaká možnost triálu jak byla u Everquestu? |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 10:19:24
|
jedine od nekoho kdo si to koupil ten dostal 10 denni trial pro znameho |
ted jen Tera Wurm a WoT |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:22:58
|
quote: Originally posted by Drew
známej si chce testnout Vanguarda,je nějaká možnost triálu jak byla u Everquestu?
Jura ? :) mozna bych pujcil na chvili acc, ale zalezi co provedl hotfix :P pokud bude monk opet hratelnej, tak nepucim ! :D |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:59:55
|
quote: Originally posted by Marwyn
Jura ? :) mozna bych pujcil na chvili acc, ale zalezi co provedl hotfix :P pokud bude monk opet hratelnej, tak nepucim ! :D
ee,Jurovi zachutnalo PvP takže smažíme Freeps ve vlastní šťávě Jsme už skoro 70 a začíná to být docela řežba Btw Marwe : ty ještě hraješ ?  |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
Edited by - Drew on 16/02/2007 12:00:53 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 12:37:31
|
ste ovaaadi :)) az mam chut se za vama podivat. Jiank ano, hraju, obcas (i celej den :P) |
 |
|
Topic  |
|