Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Kde objednat Vanguard
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 07/02/2007 :  21:37:51  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold

Jo, tak teď to ještě úspěšně stáhnout, aby si nestrhli peníze a já neměl figu borovú a nešel to stejně koupit do obchodu.

Za jak dlouho tak strhnou peníze a za jak dlouho pak budu mít přístup do Vanguardu? End of dotazy

no jako kdyz si to ted objednas na xzone tak teoreticky to mas v patek doma... prinejhorsim v pondeli... a nemusis nic tahat a budes mit i krabici... ;]]] je to pohodlny hlavne kdyz pak preinstalovavas komp nebo to chces prenyst na vic pocitacu...

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:31:48  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

Jo, tak teď to ještě úspěšně stáhnout, aby si nestrhli peníze a já neměl figu borovú a nešel to stejně koupit do obchodu.

Za jak dlouho tak strhnou peníze a za jak dlouho pak budu mít přístup do Vanguardu? End of dotazy

no jako kdyz si to ted objednas na xzone tak teoreticky to mas v patek doma... prinejhorsim v pondeli... a nemusis nic tahat a budes mit i krabici... ;]]] je to pohodlny hlavne kdyz pak preinstalovavas komp nebo to chces prenyst na vic pocitacu...

právě žě to zase přesunuly ...teď už na 12.2. .....
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:59:39  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
právě žě to zase přesunuly ...teď už na 12.2. .....

to sem nevedel... sakra...

Go to Top of Page

Elfka
Starting Member

62 Posts

Posted - 08/02/2007 :  00:52:15  Show Profile Send Elfka a Private Message  Reply with Quote
No ono to bude díky tomu,že ještě nemají dodělaný překlad návodu takzvn. manuál tomu říkají.Nevím co v něm bude neboť to každým dnem ve vře mění tak mozná to bude návod jak spustit hru kliknutím na play a pod.Ještě,že byl ten dig. d.Hodně štestí při čekání :-)

*** POST MORTEM ***
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 08/02/2007 :  01:41:26  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfka

No ono to bude díky tomu,že ještě nemají dodělaný překlad návodu takzvn. manuál tomu říkají.Nevím co v něm bude neboť to každým dnem ve vře mění tak mozná to bude návod jak spustit hru kliknutím na play a pod.Ještě,že byl ten dig. d.Hodně štestí při čekání :-)

Právě že už stahuju a chci taky zaplatit digi download.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 08/02/2007 :  09:06:42  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
ja mam CDMA modem... v okoli ho asi nikdo dalsi nema, protoze odezvy pri hrani sou v pohode... ale jako tahat 6GB... to je tak na mesic... to snad bude driv ta krabice...

Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 08/02/2007 :  11:03:32  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Myslite ze odlozeni prodeje na 12.2. je v obchodech po cele republice nebo to maj jen xzone?
Jestli ma cenu se jit porozhlednout po krabici jinam :-)

WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off
VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off
WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:07:55  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si chtěl stáhnout hru pomoci SOE Digital Downloads ale při zadání moji Visa karty mi to pořád vrací: Generic decline - NO other information is being provided by the issuer. Tak to vypadá, že si stejně počkám na vydání krabice u nás. Fakt nevím co s tím.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:11:36  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seraphine23

Tak jsem si chtěl stáhnout hru pomoci SOE Digital Downloads ale při zadání moji Visa karty mi to pořád vrací: Generic decline - NO other information is being provided by the issuer. Tak to vypadá, že si stejně počkám na vydání krabice u nás. Fakt nevím co s tím.

No tim ze budes cekat na krabici si moc nepomuzes - takovouhle kartou asi u SOE nezaplatis ani mesicni poplatky.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:25:33  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

No tim ze budes cekat na krabici si moc nepomuzes - takovouhle kartou asi u SOE nezaplatis ani mesicni poplatky.

Zajímavý ... mě to Visa kartu vzalo a nechtělo to vyrifikační kod - 3 místný číslo na konci. Jsem zvědavej jestli banka bez toho kodu dovolí strhnout peníze.
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:29:18  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jen mě zaráží že US verzi WOW jsem touto kartou zaplatil ... Je povolená kplatbě na internet .... ?! hmm zase nějaka ignorace CZ karet :(
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:33:31  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
seraphine : zkus to později večer, ono u nich v nočních hodinách často nejde kartou platit a hlásí to různé pak nesmysly.

Edited by - spajdr on 08/02/2007 12:34:06
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:39:25  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zajímavý ... mě to Visa kartu vzalo a nechtělo to vyrifikační kod - 3 místný číslo na konci. Jsem zvědavej jestli banka bez toho kodu dovolí strhnout peníze.

Co máš za kartu plastikovou VISU nebo VISA e-card ?
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:39:58  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

seraphine : zkus to později večer, ono u nich v nočních hodinách často nejde kartou platit a hlásí to různé pak nesmysly.

Dobře ...zkusím díky za radu
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:43:59  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Co máš za kartu plastikovou VISU nebo VISA e-card ?

Embosovanou Visu od Erste (cs sporitelny).
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:51:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
MasterCard od CS jede.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 08/02/2007 :  12:59:04  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

platba by mala prejst, pretoze vyzadovanie CVV2 nie je povinne (zalezi na obchodnikovi, ci ho bude ziadat), kedze ho este nemaju vsetky kreditne karty...mne SOE bez problemov charguje kartu aj bez toho kodu

ale ked si chces byt uplne isty, tak si otvor vseobecne podmienky pre pouzivanie kreditnej karty, ktore mas od banky :D

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 08/02/2007 :  13:00:27  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
MC - internet card od ebanky taky np.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  13:05:57  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

MC - internet card od ebanky taky np.

všem to funguje jenom podělaná komerčka a její VISA e-card ne
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/02/2007 :  13:16:25  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdysi jsem si poridil virtualni e-kartu od KB (pokud je to tohle) a nepovedlo se mne s ni zaplatit na inetu vubec nic :(
Dodatecne jsem se dozvedel ze je to vec kterou US firmy neznaj a neakceptujou...
Musel jsem si nechat vystavit embossovanou VISA a u ni povolit internetove platby (jen povoleni plateb trvalo debilum z KB 5dni - HVB to dela po telefonu na pockani). Ale ted s ni platim vse bez problemu.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/02/2007 :  13:27:28  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdysi jsem si poridil virtualni e-kartu od KB (pokud je to tohle) a nepovedlo se mne s ni zaplatit na inetu vubec nic :(
Dodatecne jsem se dozvedel ze je to vec kterou US firmy neznaj a neakceptujou...
Musel jsem si nechat vystavit embossovanou VISA a u ni povolit internetove platby (jen povoleni plateb trvalo debilum z KB 5dni - HVB to dela po telefonu na pockani). Ale ted s ni platim vse bez problemu.

Myslím že to bude stejný problém .... jdu si hledat jinou banku
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:06:17  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote

ja na netu platim virtualni inetovou kartou ebanky - ani jeden problem, vcetne plateb v USA, Kanada ci EU.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Elfka
Starting Member

62 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:11:42  Show Profile Send Elfka a Private Message  Reply with Quote
Mám e-card KB několik let.Když si jí zřídíte tak si nastavíte týdenní limit a pak ještě musíte v BANCE POVOLIT PLATBY DO ZAHRANIČÍ !Platím s ní všechno a bez sebemenších problémů.Platím EQ2 skoro 2 roky a koupil jsem přes ni i dig. Vanguard.Pánové jděte hledat jinou banku,ale asi to nebude v bankou!!!

*** POST MORTEM ***
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:25:00  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tady: http://www.mesec.cz/clanky/virtualni-platebni-kartu-radeji-ne/
v podstate nekdo sepisuje problemy jake jsem mel i ja. I doba ve ktere je to psano odpovida. Jak je to dnes nevim - po 14 dnech jsem si poridil embos. VISA a nemel jsem od te doby jediny problem.
To je vse co o danem tematu vim :)

Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:05:32  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elfka

Mám e-card KB několik let.Když si jí zřídíte tak si nastavíte týdenní limit a pak ještě musíte v BANCE POVOLIT PLATBY DO ZAHRANIČÍ !Platím s ní všechno a bez sebemenších problémů.Platím EQ2 skoro 2 roky a koupil jsem přes ni i dig. Vanguard.Pánové jděte hledat jinou banku,ale asi to nebude v bankou!!!

No včera jsem zašel do banky a vědí že některé platby e-card nevezme. Přesto když jsem si ji pořizoval, tak mi byla nabídbuta jako plnohodnotná karta k platbám na internetu. Měl jsem ji dva dny v užívání a hned jsem zaplatil stoplistaci 200,- a skartování karty. Za týden mi přijde embosovaná VISA. Věřím že to někde funguje, ale ta paní v bance mi nebyla schopna pomoct, ani nabídnout řešení. Takhle se zbavím všech problémů.
V každém případě jsem si to včera nechal zaplatit jinou kartou a v 22:30h jsem zasednul a pařil. Nejhorší bylo asi to dnešní vstávání
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 09/02/2007 :  11:09:58  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
Zdarec !! chtel jsem se jenom zeptat zda-li se nekdo zvas pokousel dostat digital download behem posledniho tydne?? A pokud ano tak zda-li se mu to povedlo.

Ja uz to zkousim od patku 2.2. a porad to jejich slavne station.store nejede. (abych byl presnejis jede, ale VG neobjednam.. Vyberu VG -- vyplnim vsechny udaje -- potvrdim a pak to vyhodi hlasku sorry bla bla bla a konec).
Od Klattu a mam info ze 1.2. to jeste slo.

Uz me to stve protoze z XZONE to budou odesila asi az v pondeli a to jeste pokud jim krabice dodaji vcas. Jinak jeste dale.

Dejte mi vedet prosim vas !
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/02/2007 :  11:20:01  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel je to na 99% problem s tvoji kreditkou. Tyhle chyby se objevuji, a kdyz se na tom accounu kde to blbne pouzije jina kreditka, tak to de.
Co to je za kartu? (typ, banka)

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 09/02/2007 :  11:31:56  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
2.2. jsem DD bez problémů uskutečnil,vyplnil vše potřebné email thx.... od SOE ,log do hry,prostě v poho
VISA od CS

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 09/02/2007 :  14:27:05  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Nechce se me cekat az bude VG na xzone a tak si ho nejspis objedna z gameplay. Jaky je v tech hrat rozdil? Jen to ze tam nebude cesky manual?

WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off
VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off
WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 09/02/2007 :  15:14:43  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
Mno s creditkou problem nebude na 100% ;) od Ebanky MC Internetcard.. oni sami pisou ze maji u sebe problem .. mno uz je to fuk.. ale thx
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 09/02/2007 :  15:20:04  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
no ja sem ted (v pondely) mel problem pri placeni kartou od ebanky po netu :( Tvrdilo me to ze banka odmita autorizovat platbu, ale nastesti je na alzaci moznost platit primo z uctu ebanky. Tak mozna mela neco ebanka rozbityho...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

atomiccz
Moderator

189 Posts

Posted - 09/02/2007 :  16:20:54  Show Profile Send atomiccz a Private Message  Reply with Quote
Mam ten sam problem co jakuza pisou omlouvame se ale store je nefunkcni zkuste pozdeji mam MC GECapital jindy no problem EQ2 jsem půatil skoro 3 roky i vsechny digitaly dokonce uz jsem to mel objednane ale nemel jsem tam dost penez tak to stopli :( ale ted uz ani tuk

Edited by - atomiccz on 09/02/2007 16:21:50
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/02/2007 :  16:23:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

Mno s creditkou problem nebude na 100% ;) od Ebanky MC Internetcard.. oni sami pisou ze maji u sebe problem .. mno uz je to fuk.. ale thx

Bohuzel je, zahlasi ze maji problem, zkus pozdeji, zkusis jinou kartu a jsi hotov.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 10/02/2007 :  06:45:28  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Se station store sem kdysi měl taky problém, tentokrát naštěstí ne. Jinak stále fachá beta klient jen se krátce updatuje Takže kdo 20 GB stahoval už před půl rokem nemusí znova.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/02/2007 :  08:31:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Se station store sem kdysi měl taky problém, tentokrát naštěstí ne. Jinak stále fachá beta klient jen se krátce updatuje Takže kdo 20 GB stahoval už před půl rokem nemusí znova.

Nikdo nikdy nestahovatl 20gigoveho VSOH clienta. Stahujes asi pouze 7gb.
Go to Top of Page

seraphine23
Starting Member

10 Posts

Posted - 10/02/2007 :  09:54:19  Show Profile Send seraphine23 a Private Message  Reply with Quote
Já to vyřešil tak, že jsem si klienta našel na torrentech a stahl. Má 6,5GB. Potom jsem jenom zašel na SOE a zaplatil digitalní download, aby se mi aktivoval account. Potom už jen vyplnit subscription a jedeš. Když pominu ty trable s creditkou e-card
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 10/02/2007 :  17:22:42  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Jasně že nevim kolik dat stahuješ, nainstalované to ale aspoň 16 GB má. Můj beta client má 20GB, download teda třeba těch 8.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Elfka
Starting Member

62 Posts

Posted - 10/02/2007 :  18:30:27  Show Profile Send Elfka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Jasně že nevim kolik dat stahuješ, nainstalované to ale aspoň 16 GB má. Můj beta client má 20GB, download teda třeba těch 8.

Hláška nevim kolik dat stahuješ má to aspoň .... mě fakt pobavila ty jsi tedy veselá kopa:-))

*** POST MORTEM ***
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 10/02/2007 :  19:31:28  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

Zdarec !! chtel jsem se jenom zeptat zda-li se nekdo zvas pokousel dostat digital download behem posledniho tydne?? A pokud ano tak zda-li se mu to povedlo.

Ja uz to zkousim od patku 2.2. a porad to jejich slavne station.store nejede. (abych byl presnejis jede, ale VG neobjednam.. Vyberu VG -- vyplnim vsechny udaje -- potvrdim a pak to vyhodi hlasku sorry bla bla bla a konec).
Od Klattu a mam info ze 1.2. to jeste slo.

Uz me to stve protoze z XZONE to budou odesila asi az v pondeli a to jeste pokud jim krabice dodaji vcas. Jinak jeste dale.

Dejte mi vedet prosim vas !

Ve ctvrtek o pulnoci po raidu to asi 5 clenu CL na Runneye vcetne me stahlo a nebyl zadnej problem.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 10/02/2007 19:32:47
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 13/02/2007 :  16:51:02  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
xzone.cz vcera odeslali, dnes mam krabici...
edit: omfg za minutu mi finishuje muj 6 hodinovej update...

Edited by - Sanix on 13/02/2007 21:50:24
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 13/02/2007 :  17:05:57  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm tak to abych spechal napostu.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:41:46  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak je ten update velkej?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:48:46  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Tak 30 minut normalne se slusnym pripojenim, ale dneska zrovna nevim jestli se ti cokoliv povede...,viz topic o patro nize

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 14/02/2007 :  10:19:58  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Jak je ten update velkej?

malej, jenze ja jedu pres CDMA modem ;]
(zatim vsechny MMO stihaji.. ale updaty trvaji nehorazne)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2007 :  18:09:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Uz mate nekdo ze cdromshop.comu krabici?

Vypada to, ze mne v tomto pripade poprve posta zklame. Moje krabice je na ceste uz 12 pracovnich dni, obvykle je to 2 - 4 dny ....

Edited by - VT on 15/02/2007 18:10:25
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:03:31  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
známej si chce testnout Vanguarda,je nějaká možnost triálu jak byla u Everquestu?

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 16/02/2007 :  10:19:24  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
jedine od nekoho kdo si to koupil ten dostal 10 denni trial pro znameho

ted jen Tera Wurm a WoT
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:22:58  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew

známej si chce testnout Vanguarda,je nějaká možnost triálu jak byla u Everquestu?

Jura ? :) mozna bych pujcil na chvili acc, ale zalezi co provedl hotfix :P pokud bude monk opet hratelnej, tak nepucim ! :D

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:59:55  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

Jura ? :) mozna bych pujcil na chvili acc, ale zalezi co provedl hotfix :P pokud bude monk opet hratelnej, tak nepucim ! :D

ee,Jurovi zachutnalo PvP takže smažíme Freeps ve vlastní šťávě Jsme už skoro 70 a začíná to být docela řežba
Btw Marwe : ty ještě hraješ ?

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen

Edited by - Drew on 16/02/2007 12:00:53
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 16/02/2007 :  12:37:31  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
ste ovaaadi :)) az mam chut se za vama podivat. Jiank ano, hraju, obcas (i celej den :P)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000