Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:08:37  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
moonkin ma 360% armor koef. (takze armor jak medved pred patchem)

no mmo
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:12:39  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
chci jen zduraznit ze to je z war pohledu.. palu sem nepletu,ale popravde pal zalezi na gearu, a stromu...a neni to easyy mode..

holy se uhealuje, ale ubije hovno pokud nemas aspon 400 spell dmg..
retri ma dmg ale healuje hovno..

proto rikam pala sem nechi plict, pre je dost podobnej druidovy.. principi...

war view

Edited by - Fuujin on 11/01/2007 10:17:52
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:14:47  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Pala topic... this way => http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15767.

Než začnete zbytečnej OT tady.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:16:15  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:
Originally posted by Fuujin

ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu
ja to teda necetl pozorne, ale tohle me presvedcilo ze uz bys vazne nemel postovat...

tak to mi vysvetli co je na tom nepochopitelneho...)
ja jedu na spell dmg,nebo si to spis precti znova... ty sou nejlepsi kteri ctou 5 % clanku a pak kecaj
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:17:09  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

ale ono to skutecne bylo na hovno..
driv byl dr00d free honor pro kazdeho, krome frost maga, ted uz neni, naopak je to vyzva a to se lamam nelibi.. (neni mireno na tebe, coz snad nemusim ani zduraznovat)

no ja nevim, ale me druid i pred patchema prisel jako dobrej, ale to by ho nesmeli hrat lamky co se healujou na 20% hp kdy uz to vazne nema smysl...

to s temi 20% si pletes s paladiny, ne ? ti to tak delaji
(teda pokud nevyuzijou druhou moznost - na 5-1% HP bublina)

nicmene i to je mozne, ze jsem potkaval (krome tusim skeggy) same lamky..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:18:38  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
litle napsal:
Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).

ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu

nauc se cist, napsal sem ze nosim T1 chestu (kvuli STA, armoru - protoze jinou epickou s vyssim armorem nemam, a INT ten se mi hodi pac nemam talent na levnejsi shapeshift), ne T1 set :D
quote:
dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....

E. roots v kocce/medvedovi maji 1min CD to ze ho to nechas vycastit v caster forme je tvuj problem.

Ano taky sem dostal Starfirem za 3k crit a MF za 1k, ale ten druid v moonkinovi rozhodne nemel modry equip. Pochybuju ze by jiny druid daval to same v modrem equipu.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:20:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty we uvidíš sám jak to budeš zběsile mačkat někde v AB na BSku... zerg fšude kolem, mám 60%, healnu tamhle vepředu něco... naskočí mi GC, sleduju jak HP jdou dolu a těsně před smrtí hned po vypršení GC zapnu na těch 5% bublinu a uniknu smrti.

To sou nervy, tj drama!

Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:21:07  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:
litle napsal:
Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).

nauc se cist, napsal sem ze nosim T1 chestu (kvuli STA, armoru - protoze jinou epickou s vyssim armorem nemam, a INT ten se mi hodi pac nemam talent na levnejsi shapeshift), ne T1 set :D
[quote]Originally posted by Fuujin
dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....

E. roots v kocce/medvedovi maji 1min CD to ze ho to nechas vycastit v caster forme je tvuj problem.

ale jo,on na me rooty castill ale insignie je jednou po druhe sem nahranej..
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:23:08  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Ty we uvidíš sám jak to budeš zběsile mačkat někde v AB na BSku... zerg fšude kolem, mám 60%, healnu tamhle vepředu něco... naskočí mi GC, sleduju jak HP jdou dolu a těsně před smrtí hned po vypršení GC zapnu na těch 5% bublinu a uniknu smrti.

To sou nervy, tj drama!

tobe po healu kterej trva 2.5s naskakuje GC na dalsi sekundu? hmmm

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 11/01/2007 10:23:21
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:25:27  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pummel? Intercept stun? Shieldbash? Warstomp (dobra ty asi ne :) ). Granat? Whatever...

Navic obcas maji ent. roots pekny bug..."More powerfull spell is already active" a neprecastis je ani kdyby ses zblaznil, jeste ze uz nehraju healing biatch :).

BTW nemel taky nahodou berserka? To je nejlepsi, hlasky typu omg co mi to dal...ale ze ma +30% dmg buff, war je v zerk stance a jeste ma nahozeny recklessness :)))

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:25:34  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW pokud rogue nahodi evasion tak druid mu neudela vubec nic pokud neprotlaci bash, vyhoda je ze rogue mu neudela taky nic :D

smart druid si nahodí v medvědovi natures grasp :P
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:25:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Většinou se taky bráním proti tomu/těm co jde/jou do mě, odpaluju loldmg, dám stun a k tomu se taky snažim udržet něco naživu.

Tže jo, GC mám celkem často.

Vo to větší nervy to sou... přežiju, nepřežiju... tj prostě boj s časem.

Edited by - Jedi_Knight on 11/01/2007 10:26:43
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:27:59  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

Lucky druidovi to projde :), ale vzhledem k tomu, ze je malo bodu tak to nemam improvenuty a obcas to neprocne ani kdybych okousal stul :)

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:28:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Většinou se taky bráním proti tomu/těm co jde/jou do mě, odpaluju loldmg, dám stun a k tomu se taky snažim udržet něco naživu.

Tže jo, GC mám celkem často.

Vo to větší nervy to sou... přežiju, nepřežiju... tj prostě boj s časem.

No vidíš, lame class. Warrior takovej problém nemá, ten ví že nepřežije od začátku, tak se snaží aspoň něco vzít s sebou :)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:30:30  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
No vidíš, lame class. Warrior takovej problém nemá, ten ví že nepřežije od začátku, tak se snaží aspoň něco vzít s sebou :)

Kdybys to hral jako "Genjuro and his mighty 14 healers" team v ABcku taky bys takovy problem nemel :D

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:34:02  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
sethe i po te dobe co ctes pravidelne me prispevky ti jeste nedoslo ze temer nic nemyslim vazne ? hmm zajimave, rozhodne hadky o to ktera classa ma nejvic a ktera nejmin opravdu vazne neberu, jestli ty jo tak sry.

Ja jsem se domnival ze v me predchozi zprave na kterou tu par lidi reaguje jsem svuj nadhled nad veci ukazal naprosto dostatecne :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 11/01/2007 10:35:02
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:36:03  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lucky druidovi to projde :), ale vzhledem k tomu, ze je malo bodu tak to nemam improvenuty a obcas to neprocne ani kdybych okousal stul :)

njn to právě chyba...za 1 bod new spell, který ti může dost často zachránit prdel určitě za to stojí ;) zvlášť když si lze hodit NG ve feral formách. dal jsem si to na úkor Naturalist (4/5)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:37:50  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Můžu se optat jaká používáte makra/méďovi? Mám udělané jedno na ravage/shred (podle toho jestli jsem stealth nebo ne), jedno na prowl/faerie fire (totéž) do kočky, co používáte běžně dál?

Edited by - Rakhen on 11/01/2007 11:05:38
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:37:55  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

njn to právě chyba...za 1 bod new spell, který ti může dost často zachránit prdel určitě za to stojí ;) zvlášť když si lze hodit NG ve feral formách. dal jsem si to na úkor Naturalist (4/5)

Radim ti precist si to, co sem napsal, jeste jednou ;)

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:38:38  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Promin Gurshi ale tady s tebou nemuzu souhlasit.
Nemuzes porovnavat silu classy na zaklade jedne formy, protoze ta classa proste tak nikdy nebyla stavena.
Klidne napisu ze druid > rogue protze muzes healovat, mas FF, mas grasp ve formach, mas v medovi AR jako krava, mas HP...no comment

Však jo, já s tím porovnáváním nezačal. Byla to jen reakce na toho srandapostera o kus výš. Ostatně pořád říkám, že porovnávat classy 1v1 je hovadina, když i sám blizzard tvrdí, že wow není balancované s ohledem na 1v1. Ano, pokud nedostanu perfect 100% -> 0% stunlock od rogue v caster formě tak mám celkem velkou šanci switchnout do medvěda, pak je to piece of cake. Teda když to není nějaký subtlety magor a neodpálí všechny cooldowny, pak to začíná být trochu problematické :)

Taky si tu nestěžuju, že dobrý hunter mě v 1v1 prostě ustřílí a můžu se snažit jakkoliv a prd s tím udělám. Duely jsou celkem sranda, ale to je tak všechno.
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:39:39  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můžu se optat jaká používáte makra/méďovi? Mám udělané jedno na mangle/shred (podle toho jestli jsem stealth nebo ne), jedno na prowl/faerie fire (totéž) do kočky, co používáte běžně dál?

do médi je imo dobrý macro maul-mangle
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:40:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můžu se optat jaká používáte makra/méďovi? Mám udělané jedno na mangle/shred (podle toho jestli jsem stealth nebo ne), jedno na prowl/faerie fire (totéž) do kočky, co používáte běžně dál?

Neni lepsi mit zvlast bar pro kocku - unstealth a zvlast pro kocku - stealth? Ja to tak mam a je to parada :)

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:42:39  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Neni lepsi mit zvlast bar pro kocku - unstealth a zvlast pro kocku - stealth? Ja to tak mam a je to parada :)

a co je na tom parádního mít nový bar, kde máš 4 ability a zbytek zeje prázdnotou? :P
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:45:23  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no je fakt, ze jako napad to neni spatny... a jak se do da na tech standartnich ui udelat aby me to automaticky prepinalo?
u roguea to jede samo...u druida se mi AB nemeni podle toho jestli zapnu prowl :-(

no mmo
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:45:48  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
a co je na tom parádního mít nový bar, kde máš 4 ability a zbytek zeje prázdnotou? :P

A to mi chces rict ze je super mit vytazeny pounce, ravage na liste nekde na cisle 9-0 a klikat to mysi? :) Ja teda tak dlouhy prsty nemam, navic nevim proc by mi meli zaclanet na baru v dobe kdy je nemuzu pouzit.
To je jak u roguea mit vytazeny cheapshot, garrote, sap, pickpocket na unstealth baru :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:47:00  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
no je fakt, ze jako napad to neni spatny... a jak se do da na tech standartnich ui udelat aby me to automaticky prepinalo?
u roguea to jede samo...u druida se mi AB nemeni podle toho jestli zapnu prowl :-(

No na standartim UI to asi nepujde :)))

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:47:02  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..

Můžu tě ujistit, že 14K armor bez high armor epiků nevytáhneš. Případně to vytáhneš s pár modrýma věcma v trinket/ring slotech, ale ostatní staty budeš mít díky tomu dost gimplé. Zkus si takového blue equiped druida s těma statama naklikat v ctprofiles a uvidíš, že to fakt není možné :)

Ale pořád se to točí kolem toho, že jako war equiplého feral druida nedáš. Myslíš, že je to ojedinělý případ? Určitě najdeš další podobné dvojice :)

Já třeba nemám šanci dát resto shamana :)
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:49:04  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A to mi chces rict ze je super mit vytazeny pounce, ravage na liste nekde na cisle 9-0 a klikat to mysi? :) Ja teda tak dlouhy prsty nemam, navic nevim proc by mi meli zaclanet na baru v dobe kdy je nemuzu pouzit.
To je jak u roguea mit vytazeny cheapshot, garrote, sap, pickpocket na unstealth baru :)

proč klikat myší? nepotřebuješ nic klikat myší ani mít 2metrový prsty.

1 - pounce
2 - tigers furry
3 - ravage
4 - rake
5 - dash
q - shred
e - mangle
f - rip
v - FB
t - fff

takhle si musíš na nový bar stahovat addon a je s tím zbytečné sraní a v podstatě není vůbec potřeba :)

Edited by - daruma on 11/01/2007 10:49:58
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:50:29  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pummel? Intercept stun? Shieldbash? Warstomp (dobra ty asi ne :) ). Granat? Whatever...

Navic obcas maji ent. roots pekny bug..."More powerfull spell is already active" a neprecastis je ani kdyby ses zblaznil, jeste ze uz nehraju healing biatch :).

BTW nemel taky nahodou berserka? To je nejlepsi, hlasky typu omg co mi to dal...ale ze ma +30% dmg buff, war je v zerk stance a jeste ma nahozeny recklessness :)))

rikam charge, roots,insignie, dostanu se k nemu interceptem, rooty,pojde dal a pummel mu nedam,shield bash tezko s 2h,

warstomp nemam .)
ne nemel bersekra ani supreme power etc .)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:51:49  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

proč klikat myší? nepotřebuješ nic klikat myší ani mít 2metrový prsty.

1 - pounce
2 - tigers furry
3 - ravage
4 - rake
5 - dash
q - shred
e - mangle
f - rip
v - FB
t - fff

takhle si musíš na nový bar stahovat addon a je s tím zbytečné sraní a v podstatě není vůbec potřeba :)

hmm 1 prowl, 2 mangle, 3 shred, 4 FB, 5 ravage, 6 pounce, 7 rip...
fff je na g :-D
to tvoje se mi moc nelibi :-D

no mmo
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:53:14  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já třeba nemám šanci dát resto shamana :)

ale jo ;)

dáš si na sebe nějaký equip na manu, abys měl tak +5K a dá se to. ovšem je to tak na 30min. healuju se vždycky tak, že dám bash (kořeny) nebo NG a odběhnu si v travel formě a pak zpátky.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:55:02  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
1 - pounce
2 - tigers furry
3 - ravage
4 - rake
5 - dash
q - shred
e - mangle
f - rip
v - FB
t - fff

nejak si zapomnel na natures grasp a stealth, dale mam nabindovany shapeshift a insignii. Kazdy to ma jinak, ale nechapu proc mit v baru veci ktere nemuzes pouzivat. Na mainbaru mam zkratka jen veci, ktere jsou active.

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:55:54  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. shift do medvěda + reshift ze všech forem zpět do castera
2. shift do kočky, v kočce prowl, v medvědovi swipe.
3. shift z/do travelformy, pokud jsem [swimming] tak do aquatic
4. ravage/shred
5. pounce/rip
6. Faerie Fire / Faerie Fire(feral) ... i když teď mi došlo, že tohle je vlastně zbytečný :)
7. ultimátní buffovací makro :)
/cast [stance:1] Frenzied Regeneration; [stance:3] Tiger's Fury
/castsequence [nostance] reset=10 Thorns; Mark of the Wild

Taky se občas používá něco jako:
/cast [nostance] Dire Bear Form; [stance:1] Feral Charge

ale to je spíš o zvyku, já mám feral charge mimo.
Go to Top of Page

Harim
Starting Member

67 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:56:57  Show Profile Send Harim a Private Message  Reply with Quote
jako rogue nemam problem proti prot warrovi, ale drood v medvedovi se svoji boostlou dmg mi fakt vadi, zkratka eazymode!
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:58:27  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
1 - pounce
2 - tigers furry
3 - ravage
4 - rake
5 - dash
q - shred
e - mangle
f - rip
v - FB
t - fff

nejak si zapomnel na natures grasp a stealth, dale mam nabindovany shapeshift a insignii. Kazdy to ma jinak, ale nechapu proc mit v baru veci ktere nemuzes pouzivat. Na mainbaru mam zkratka jen veci, ktere jsou active.

NG - ALT+1 v horní levé liště
Barkskin - ALT+2 horní levá lišta
stealth - ALT + E dolní lišta
cower - ALT + D dolní lišta

insignie mám nabindované na G a H. addon trinket menu

Edited by - daruma on 11/01/2007 10:58:51
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:00:24  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je o zvyku. Stejně tak můžeš mít jen jeden bar a nahradit to makrama, talčítek je na to dost :)

btw, skvělej posthuntovací topic :)
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:00:40  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
voe harime seres me.. domluvili sme se prece na tvrdym whiningu.. ted v tom sem zase sam ..
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:01:04  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Mas toho nabindovano tolik, ze pri rychlem fightu musis koukat na klavesnici co to vlastne mackas...to neni nic pro me. Zkratka a dobre pro me je mit stealth bar o dost vyhodnejsi nez mit o nekolik dalsich bind klaves navic. Kdyz tobe vyhovuje tohle, prosim, ja ti to prece neberu, jen sem napsal jak to mam ja.

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:02:22  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
To je o zvyku. Stejně tak můžeš mít jen jeden bar a nahradit to makrama, talčítek je na to dost :)

To ale zase neuvidis vsechny ty pekny obrazky na ikonkach ^^

btw, jj mas pravdu ;)

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:05:05  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Harim

jako rogue nemam problem proti prot warrovi, ale drood v medvedovi se svoji boostlou dmg mi fakt vadi, zkratka eazymode!

Njn ... když nedokážeš stunlocknout druida v caster formě / kočce, nebo nedejbože útočíš na medvěda, tak se potom nediv.

A i kdyby byl dobře equiplý feral druid jediná "classa" se kterou bys měl problém, máš pocit, že je to proti ostatním, které bez problémů zabiješ, fér? :)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:05:40  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To ale zase neuvidis vsechny ty pekny obrazky na ikonkach ^^

btw, jj mas pravdu ;)

Ale můžeš si tam dát vlastní a hezčí! :)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:06:59  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nj, ale budes jich mit o dost min :)

A maslo zapni ICQ :)

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:08:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Ehm, v mém dotazu mělo být pochopitelně ravage a ne mangle :|
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:08:22  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

Mas toho nabindovano tolik, ze pri rychlem fightu musis koukat na klavesnici co to vlastne mackas...to neni nic pro me. Zkratka a dobre pro me je mit stealth bar o dost vyhodnejsi nez mit o nekolik dalsich bind klaves navic. Kdyz tobe vyhovuje tohle, prosim, ja ti to prece neberu, jen sem napsal jak to mam ja.

jj v pohodě, nechci se hádat,každýmu vyhovuje něco jinýho :)

ale na klávesy se při boji fakt nečumím :)))
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:22:57  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
mno tak sme meli zabavu na jedno noc a dopoledne .)
dekuju svemu partakovi harimovi za spoluucast asi tak 5% .)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:23:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
hmm tech 9 postu za to fakt stalo

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:26:04  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
ale tak aspon uznej ze sem mel v ledacem pravdu
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:28:01  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
jo a sethe uz sis ten muj imba dlouhej post precetl celej a pozorne ?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:34:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale tak aspon uznej ze sem mel v ledacem pravdu

nemel jsi pravdu v nicem..
krome obsahu tvych postu, ktery byl smesny, stala obzvlast za povsimuti forma, ktera byla uboha..
dale k tomu pricteme typicky jev u hloupych novacku na foru - neznalost tlacitka edit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:36:03  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

to by me docela zajimalo jak...protoze ty ikonky co se mi nabizej jsou zvetsi casti absolutne nic nerikajici....

no mmo
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,5 seconds. on eygor Snitz Forums 2000