Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:04:55  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by Gurrshael

wow. Takže místo toho aby waři měli scalovatenlý threat tak ho nerfnou i druidům. A na 70ce až nebudou přibývat nové ranky, ale dmg se bude zvyšovat bude co?

Jako čekal jsem změnu, ale u druid fakt ne.

To co je teď u warů aneb... you're going to do dípíes very very slowly...

Fakt? :) Jenže co nám teď zbylo?

Maul za 10 rage = Heroic Strike, s 2.5s weapon.
Swipe za 15 rage bez threat keoficientu, ale scalujici s AP
Mangle za 15 rage s 10s CD.

... pak dlouho nic ...

a na 66 Lacerate, obdobu sunderu.

No to bude sranda.
Takže než dostaneme lacerate budou tankovat paladini :)
Jinak asi mangle + FF + autoattack a v případě přebytku rage maul. Multitarget tanking ... tam bude Swipe imho pořád použitelný - dělá sice míň agra, ale zase bouchá za víc.

Paradoxně se asi role obrátily. Druid dřív dostával víc dmg a dělal větší agro a teď to bude naopak.

No snad blizzard ví, co dělá, já to teda netuším.

Edited by - Gurrshael on 09/01/2007 15:05:35
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:05:00  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
To se dalo čekat, vždyť říkali že to srovnaj aby war byl lepší tank. Fakt je že když def war urve agro z medvěda jen na chvilku přes taunt, tak něco je špatně... Fakt taky je že to že to Blizzard udělal nerfnutím druida místo zlepšením wara je taky typický

Taky zvedli threat u Devastate.
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:05:48  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
Nekdo sikovnej kdo by...normalne lidskou reci rekl co si mam myslet o ...Predatory Instincts" has had its tooltip adjusted to indicate it only works in feral forms, and that it increases damage by a percent, not damage bonus by a percent.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:08:01  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vali.

Nekdo sikovnej kdo by...normalne lidskou reci rekl co si mam myslet o ...Predatory Instincts" has had its tooltip adjusted to indicate it only works in feral forms, and that it increases damage by a percent, not damage bonus by a percent.

Dřív tam byl tooltip co říkal, že 5/5 zvětšuje dmg bonus critical striků o 30%. Jenže to neplatilo, protože zvětšoval dmg critical striků o 30%. Tak to opravili.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:19:39  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
No ono k tomu nadávání na nescalování threatu u wara lze nicméně dodat jeden humorný dodatek. Při gainu itemů jak je teď (tzn. MC T1 < BWL T2 < Naxx T3) prostě u wara téměř nikdy není u wara potřeba vzít si "něco jiného". Když mám T3 tak můžu víceméně T2 dissovat pokud si nechci nechat konkrétní item kvůli resistům, totéž platí o T2 a T1 (schovávám si vlastně jen might ramena kvůli shadow rezistu a wrath pásek kvůli shadow rezistu).

Nicméně na konci war skončí u toho že sice
armor T1 < armor T2 < armor T3
stamina T1 < stamina T2 < stamina T3
defense T1 < defense T2 < defense T3
agilitu můžu zanedbat a zůstane mi block, blockvalue, parry, dodge a síla. Přičemž síla je T1 ~= T3 > T2

Ono tam prostě nic dle čeho by se scalovat logicky dalo není. U druida se aspoň většinou zvýší s lepším itemem síla/crit/agilita ale u wara je to pořád stejné. Ostatně u wara těch nonset tank dropů je minimum - pásek z azura, ramena a rukavice z AQ (a tuším ještě pásek) a padla.

Edited by - Rakhen on 09/01/2007 15:21:27
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:29:01  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
druidi v BC budou tankovat stejne jak wari...

dmg avoidance nam dali na uroven waru (dodge)
snizili hpcka (tech 25% hp je ve skutecnosti nerf...pod 500 staminy na lvl 60 mas min hp nez jsi mel ted)
armor byl nerfnutej around table (a navic zmenili formuli)...protoze druid nema def. stance tak ma asi o 10% vetsi DR v max. tank equipu (mag. dmg nemitigujem nijak...)

aggro predelano na staticky hodnoty (lacerate je ve sve podstate sunder...) nemame akorat revenge, ale mame spamovatelnej high dmg strike (mangle)....

co na to rict?

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/01/2007 :  15:42:21  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

druidi v BC budou tankovat stejne jak wari...

dmg avoidance nam dali na uroven waru (dodge)
snizili hpcka (tech 25% hp je ve skutecnosti nerf...pod 500 staminy na lvl 60 mas min hp nez jsi mel ted)
armor byl nerfnutej around table (a navic zmenili formuli)...protoze druid nema def. stance tak ma asi o 10% vetsi DR v max. tank equipu (mag. dmg nemitigujem nijak...)

aggro predelano na staticky hodnoty (lacerate je ve sve podstate sunder...) nemame akorat revenge, ale mame spamovatelnej high dmg strike (mangle)....

co na to rict?

Ale prd. 18K armor (armor cap) 7KHP 26% dodge selfbuffed na PTR, tedy tohle budu mít po patchi. Když to vezmu jen na physical dmg, tak je na tom druid imho o dost líp než war.

A +25% hp ani náhodou nerf není:

Dřiv to bylo 1240, teď je to 25%.
1240/0.25 = 4960. Takže kdybys měl (bez toho bonusu +25%) 4960 HP v medvědovi, tak jsi na tom stejně jako dřív. Tj. 4960-1500(base HP) = 3460 HP ze staminy. 3460 / 12 (5/5 HotW) = 288.3.

Stačí ti zhruba 290 staminy abys na tom byl stejně. Selfbuffed v tank equipu mám 340. Nehledě na to, že to scaluje věci jako base HP, titanku, HP ze stamina buffů a tak podobně.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/01/2007 :  19:08:47  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Aha, takze druida posunuli z "kotel hp, silena mitigace a aggro zavisle na dps" do "jeste vetsi kotel hp, absurdni mitigace (armor na capu, lol?, 30% dodge, lool?) a aggro mene zavisle na dps (takze jedina skutecna vyhoda warra, to jest tankovani v rezist equipu jde do kotle)".

Good joke... A to sem si myslel, ze index nepricetnosti uz dosahl maxima a je na case ho trosku srovnat...
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/01/2007 :  20:08:29  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Aha, takze druida posunuli z "kotel hp, silena mitigace a aggro zavisle na dps" do "jeste vetsi kotel hp, absurdni mitigace (armor na capu, lol?, 30% dodge, lool?) a aggro mene zavisle na dps (takze jedina skutecna vyhoda warra, to jest tankovani v rezist equipu jde do kotle)".

Good joke... A to sem si myslel, ze index nepricetnosti uz dosahl maxima a je na case ho trosku srovnat...

Armor cap je extrém, který nebude mít dlouhé trvání. Itemy z BC nemají zase až o tolik víc armoru než to co mám teď já a s rostoucím levelem se dost posunuje armor potřebný na 75% mitigaci.

Což nic nemění na tom, že dobře equiplý druid bude mít imho pořád o dost víc armoru/hp a dodge než má warrior.

Tyhle změny ale fakt nepobírám.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 09/01/2007 :  20:08:58  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidíš, jak tě i po letech Blizzard stále dokáže překvapit

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/01/2007 :  20:30:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
imho si to staci spocitat a uvidis ze celkova dmg mitigace druida bude ted na urovni wara.nevim kdes prisel na to ze bude mit vetsi(parry/block/deff stance vs armorcap/dodge)...

a navic ted bude agro gain vyrazne horsi nez ma war bo neni sunder/devastate... co chcete vic?

btw:to je presne jak jsem predpovidal v nejmenovanem topiku pred 2 tydny...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 09/01/2007 :  20:32:08  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian
No vidíš, jak tě i po letech Blizzard stále dokáže překvapit

To spis vypada jako by tu hru delala jina firma... prijde mi ze index nevyvazenosti postav je ted hodne vysokej - mame tu huntera co zabiji clothaky jak na bezicim pase, locka kterej zabiji vsechno bez vetsich problemu, nesmrtelnost paladina, warry ktery sou napikacu a nekde mezitim tim stoji zbytek povolani.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2007 :  01:00:55  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

imho si to staci spocitat a uvidis ze celkova dmg mitigace druida bude ted na urovni wara.nevim kdes prisel na to ze bude mit vetsi(parry/block/deff stance vs armorcap/dodge)...

a navic ted bude agro gain vyrazne horsi nez ma war bo neni sunder/devastate... co chcete vic?

S warrem mam v tankovanim armor redukci nejakych 63%. Druid 75%. Takze druid dostane 68% damage co warr v battle stanci... Co vic dodat?

Druid na to navic pouziva dps talenty. Nevim jak si prisel na to, ze druid bude mit mensi aggro gain. War ma o 10% nizsi damage diky def stanci, pokud je prot, tak crit veskerej zadnej. Druid ma v tankovacim equipu crit nekde kolem 30%...
Druid ma porad maul/mangle/swipe, coz muze spamovat uplne stejne jako warr heroicy a devastaty a da tim mnohem vetsi damage, to jest i vetsi aggro z damage.
O hp uz se radsi ani nezminuju. Prot warrovi milostive pridali talnet na 5% staminy za pet bodu... nacez druidovy boostli hp bonus z medveda, aby mu to nebylo lito (a nejen staminu, ale komplet vsechny buffy).
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/01/2007 :  06:38:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

S warrem mam v tankovanim armor redukci nejakych 63%. Druid 75%. Takze druid dostane 68% damage co warr v battle stanci... Co vic dodat?

Druid na to navic pouziva dps talenty. Nevim jak si prisel na to, ze druid bude mit mensi aggro gain. War ma o 10% nizsi damage diky def stanci, pokud je prot, tak crit veskerej zadnej. Druid ma v tankovacim equipu crit nekde kolem 30%...
Druid ma porad maul/mangle/swipe, coz muze spamovat uplne stejne jako warr heroicy a devastaty a da tim mnohem vetsi damage, to jest i vetsi aggro z damage.
O hp uz se radsi ani nezminuju. Prot warrovi milostive pridali talnet na 5% staminy za pet bodu... nacez druidovy boostli hp bonus z medveda, aby mu to nebylo lito (a nejen staminu, ale komplet vsechny buffy).

Your are such a whiner!

EDIT: zomg odkdy mas vic postu?!

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 10/01/2007 06:39:33
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/01/2007 :  07:47:10  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
rahmane jestli jsi to dosud nepochopil tak druidi az do 66. levelu kdy se dostanou k lacerate nebudou tankovat vubec...nebo mi chces seriozne tvrdit, ze existuje war, ktery by tankoval jakoukoliv instanci dmgem a heroic strikem?

ty mas phys. dmg mitigaci v def. stance 10% + 60% z armoru a to se mi kurva zda podobny tem 75%um co ma z armoru druid...
mas 16% magic dmg mitigaci (10 za stance, 6 talenty)...

a imo tankovaci equip skonci tak jako warskej...jen mitigace...koneckoncu druid uz ma jen statickej threat stejne jako war...vsechno ma svuj rub a lic...

tenhle krok jsem vazne moc nepobral...proc delat 2. uplne stejnyho tanka bez SW, LS (pravd. bez potu a procu protoze o tomhle se slehla zem), kdyz mohli bejt 2 ruzny druhy...

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/01/2007 :  07:47:46  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
beldore mel jsi pravdu...akorat teda ta cena...

no mmo
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/01/2007 :  08:05:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

rahmane jestli jsi to dosud nepochopil tak druidi az do 66. levelu kdy se dostanou k lacerate nebudou tankovat vubec...nebo mi chces seriozne tvrdit, ze existuje war, ktery by tankoval jakoukoliv instanci dmgem a heroic strikem?

ty mas phys. dmg mitigaci v def. stance 10% + 60% z armoru a to se mi kurva zda podobny tem 75%um co ma z armoru druid...

a imo tankovaci equip skonci tak jako warskej...jen mitigace...koneckoncu druid uz ma jen statickej threat stejne jako war...vsechno ma svuj rub a lic...

tenhle krok jsem vazne moc nepobral...proc delat 2. uplne stejnyho tanka bez SW, LS (pravd. bez potu a procu protoze o tomhle se slehla zem), kdyz mohli bejt 2 ruzny druhy...

s druidem tankovat pres dmg muzes s warem ne protoze v tank equipu dmg nemas

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/01/2007 :  08:19:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

s druidem tankovat pres dmg muzes s warem ne protoze v tank equipu dmg nemas

naposledy kdyz jsem tankoval v dps gearu (asi 900 ap, 23% crit...takze vicemene spis prumerny/mirne nadprumerny equip) tak jsem generoval 190 dps (uhrnne)
v tankovacim equipu mam asi 150 dps...
timhle neco utankuju? tim neutankuju svyho 58kovyho roguea v zelenym equipu s bloodrazorem jako MH...

nehlede na to, ze ted nebudu mit moznost az do 66ky tankovat multipully vubec...swipem to uz nepude...a na alttabovani npccek nebudu mit rage (maul zere rage a negeneruje)/cas bo maul je 2.5sec. "cast time"...

musim rict, ze dneska vecer pokud se me nekdo z guildy zepta jestli nepujdu nejakej 5kovej inst...tak s cistym svedomim muzu jit akorat delat dmg v kocce...to je to jediny co me jako feral specce az do 66ky zbylo...

druidi se na novy zpusob tankovani zadaptuji...me prijde jako uplne stejnej jako u wara (s drobnymi nuancenim, ale zaklad je stejnej)...akorat jako tradicne blizzard nedomyslel, ze war ziskava sunder nekde kolem 20. levelu...druid na 66ce...

no mmo
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  08:43:46  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo? Mně se to teda podobné nezdá. 60% mitigace melee damage znamená 60% mitigace melee damage. Tzn. že od patchwerka ránu za 30k zredukuje war s 60% mitigací na 12k. V def stanci 10.8. Druid s 75% mitigací by tu samou ránu dostal za 7.5k. Tzn. war dostane pořád ránu o 44% větší. Fakt ti to přijde tak podobné? :)

Nevidím důvod proč by swipe "nešel", samozřejmě půjde dál. Nebude mít koeficient pro threat ale pořád ho máte. War má prakticky jen cleavu a ta dělá v tankovacím prd a navíc ten prd dělá na 2 targety.

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 08:46:06
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:23:16  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno pokud patchwerka pouzivas jako priklad tak gl.imho je zajimavy ze war tam dostava tak za 6000-9000 tak kde se stratilo tech 11k. co by mel podle tebe chytat?Block ti taky v instancich kdy na sobe budes mit hodne mensich mobu prijde nevyznamnej ze na nej muzes zapomenout???

btw:nevim co nechapes na tom ze druid ted bude delat agro jedine pres dmg a war stale pres sundery+devastate.imho druid v tankovacim ma tak 200dps(pokud nejakej war nenahaze sundery) tak gl.swipe ted stoji 15rage a dela pulku threatu,maul se nevyplati pozivat vubec pokud nejses na full rage.

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:31:47  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno pokud patchwerka pouzivas jako priklad tak gl.imho je zajimavy ze war tam dostava tak za 6000-9000 tak kde se stratilo tech 11k. co by mel podle tebe chytat?Block ti taky v instancich kdy na sobe budes mit hodne mensich mobu prijde nevyznamnej ze na nej muzes zapomenout???

btw:nevim co nechapes na tom ze druid ted bude delat agro jedine pres dmg a war stale pres sundery+devastate.imho druid v tankovacim ma tak 200dps(pokud nejakej war nenahaze sundery) tak gl.swipe ted stoji 15rage a dela pulku threatu,maul se nevyplati pozivat vubec pokud nejses na full rage.

me asi jediny vadi (a to fakt extremne), kdyz uz jsem to od vcera trochu vydejchal (tu zmenu), ze "sunder" dostanem az na 66ce...dival jsem se jestli nekde nevypadl nejakej update, ze lacerate se posune treba na 20ku a bude mit XX ranku a nikde nic...
at si klidne prot war ma devastate navic...(od toho je prot war), ale proc jsme excludnuty z aggro attacku 66 levelu fakt nechapu...
ale treba se trosku nad tim jeste zamyslej a do pristiho tejdne to opravej...
jako mam wara jen na 38ce a netankoval jsem 5kovej inst vejs nez SMko...ale nedovedu si predstavit, ze bych to jel bez sunderu jenom heroicem... a to nemluvim o vychytavce SB+revenge...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:35:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
me asi jediny vadi (a to fakt extremne), kdyz uz jsem to od vcera trochu vydejchal (tu zmenu), ze "sunder" dostanem az na 66ce...dival jsem se jestli nekde nevypadl nejakej update, ze lacerate se posune treba na 20ku a bude mit XX ranku a nikde nic...

kdyz sem si rozjel shamana, mel jsem full flurry na lvl29 a mohl sem pwnovat twinky v BG 20-29, kdyz jsem si zalozil warra, mel jsem flurry az na lvl39 a to mi prijde desne nespravedlivy!
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:45:55  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja vubec nechapu jak muzete whinovat o takovejch vecech, jako ze vam chybi sunder armor
jste druidi neboli mate skilly, ktery z vas delaj perfektniho healera (instant heal, instant cast, HoT, great heal, aoe heal), mate skilly, ktery z vas delaj castera (instant, nuke, aoe dmg), mate root a budete mit i ten cyclone, mate skilly ktery z vas delaj neco jako rogue-wannabe - snizujou vam agro, mate DoT, mate direct damage... mate skilly co z vas delaj tanka - generujete agro, mate vysokou damage reduction, 3 prdele zivotu, mate FF kterej muzete castit i ve formach a snizite tim armor soupere, demo shout, challenging shout
no kolem a kolem mate toho tolik ze dete s whinovanim do prdele
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:17:48  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Patchwerk je úplně stejný jako cokoli jiného, jen jsou tam větší čísla. Místo rány za 30.000 od patchwerka do 0 mitigace můžeš vzít rány za 6.000 do 0 mitigace od libovolného moba, ta mitigace je pořád procentuální a výsledek pořád stejný. War dostává za 6.000 - 9.000 proto protože hateful strike nedává za 30.000 ale je v rozmezí zhruba cca 21.000-30.000, tankové tam pijí stoneshieldy, greater defense a mají na sobě (občas) inspiraci nebo armor od shamana. Ano, patchwerk je samozřejmě extrém - ve většině bojů stoneshield nechlastáš a greater defense taky ne a nejsou na tobě 4 healeři. Pak se dostaneš přesně k těm příkladům nahoře, aneb cca 40% rozdílu mezi mitigovací wara a druida.

Btw kecy o blocku na "hodně mobů" jsou úplně mimo, proti hodně mobům je ti ten block víceméně k ničemu protože funguje jen proti těm co jsou čelem (což pokud je hodně mobů bývá obvykle se štěstím polovina), crush bys stejně nedostal protože nebývají +3 level, critical taky ne - a zůstává ti vlastně jen ta výhoda snížení damage o *x*. Se můžeš někdy zeptat kolik toho blokne třeba war po challenging shoutu v spider wingu na těch malejch nebo se podívat do swstats, zjistíš že je to nula nula nic.

quote:

Jaké přes damage? Maul funguje identicky jako HS. Swipe stojí sice 15 rage ale pokud ho používáš na 3 targety a pokud máš běžnou critrate (cca 25-30%) tak se ti díky talentu na 5 rage za crit téměř vždy celková cena zredukuje na 10. To že dělá míň threatu je blábol, a bude tu blábol i po patchi protože za dobu co dáš warem 3 sundery dáš druidem 3 swipe - jenže ten swipe není na jeden target jako sunder ale na tři. Ve výsledku i teď budeš dělat swipem víc threatu než sunderem, jen to (možná) už nebudeš dělat dokonce i na single targetu. Navíc sice bereš v potaz že idol of brutality už nebude shazovat ragecost maul/swipe, ale o kolik zvyšuje damage?

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 10:24:38
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:17:50  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
amen

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:26:10  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

mate toho tolik ze dete s whinovanim do prdele

Ja nic ja sem rad za to co mam ..... :)
Sou i druidi co sou spokojeny.....

Edited by - Vali. on 10/01/2007 10:28:56
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:32:45  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vali.

quote:

mate toho tolik ze dete s whinovanim do prdele

Ja nic ja sem rad za to co mam ..... :)
Sou i druidi co sou spokojeny.....

... beldor je nespokojený a druida nehraje? :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:39:31  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
rofl karkule takze to ze ty das na 1 target 3sundery je to samy jako kdyz da druid 3 swipe aha ty myslis ze da stejnej celkovej threat ale rozdelenej do 3 targetu??? no to bude fakt super na tankovani...no comment.MainTarget do kteryho proste pude cela grupa dmg nema druid narok udrzet.nekteri lidi tu nechapou ze JEDINY cim ted druid bude drzet agro je cista dmgx1,3(1,45 s talentama) takze si spocitejte kolik musi zbytek raidu/grupy delat dps aby nepreagroval drooda...

toMegadeath:boze kdybys nepostoval blbosti a precetl jsi to cely tak bys pochopil ze ja s dnesnim stavem souhlasim a celkem jsem ho i predpokladal,jen nemuzu vystat wary co furt whinujou jak jsou proti druidovi slabi...

Edit: btw vis co? vyber si nekde nejakou 60ku elitu postav proti ni droida pak proti tomu samymu T3 wara a spocitej si kterej dostane kolik dmg.... uvidis realitu...

.....

Edited by - beldor5 on 10/01/2007 10:44:04
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:47:45  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
toMegadeath:boze kdybys nepostoval blbosti a precetl jsi to cely tak bys pochopil ze ja s dnesnim stavem souhlasim a celkem jsem ho i predpokladal,jen nemuzu vystat wary co furt whinujou jak jsou proti druidovi slabi...
quote:

mno tak to sorry moje chyba ,uz druida nemam tak jsem si nevsim ze v patchi pridali modifikaci ap.Predtim byl imho k hovnu ted uz asi opravdu pouzitelny bude...
Snad aby ses držel toho že wara nemáš. Wait, ty vlastně nemáš ani druida. Aha...

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 10:49:10
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:49:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ty furt nechapes to jadro problemu a to je: druidi si prejou, aby jejich schopnosti byly top ve vsech aspektech hry a aby mezi top healerem a top tankem stacilo jen pred instanci respecnout a obliknout jinej set
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:51:20  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno tak to sorry moje chyba ,uz druida nemam tak jsem si nevsim ze v patchi pridali modifikaci ap.Predtim byl imho k hovnu ted uz asi opravdu pouzitelny bude...

a?pokud narazis na to ze jsem rekl ze swipe je ted dobry na tankovani tak to bylo pred zrusenim threat mod.pokud narazis na neco jineho tak.... navic jsem o par postu dal napsal ze se stane presne to co se nakonec stalo a nerfli druidovi agro gain...

.....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:53:19  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty furt nechapes to jadro problemu a to je: druidi si prejou, aby jejich schopnosti byly top ve vsech aspektech hry a aby mezi top healerem a top tankem stacilo jen pred instanci respecnout a obliknout jinej set

mno to je jasny to se preje vetsina lidi aby jejich classa byla best.Ja rikam ze je dobre ze byl druid nerfnutej protoze by mel byt horsi tank nez war.Jen proste whineri typu karkule mi lezou na nervy...

.....
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:25:47  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno to je jasny to se preje vetsina lidi aby jejich classa byla best.Ja rikam ze je dobre ze byl druid nerfnutej protoze by mel byt horsi tank nez war.Jen proste whineri typu karkule mi lezou na nervy...

Aha, takze u druidu se zasadnimu boostu dneska rika nerf? Tak to by to celkem vysvetlovalo. V tom pripade chci ci nejvic nerfu pro warriora :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:26:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

Your are such a whiner!

Muhaha :)

Proste to neflakam :o)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:32:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Add swipe: Druid si vesele mlati do main targetu a k tomu dava swipe. Swipe trefuje (prekvapive) i ten main target. Takze druidovo dps + swipe dps * 1.45 je druiduv aggro gain do main targetu. Krom toho tankuje 3 targety, takze s nejvetsi pravdepodobnosti ma rage i na mauly.

Warr jak kokot switchuje targety a rozdava sundery. Switchovani targetu samozrejme znamena, ze se warrovo dps nesoustredi do main targetu, prasti pochopitelne vzdycky do moba, ktereho zrovna ma v targetu. Takze do main targetu jede aggro: dsp * 0.9 (def stance) * 0.33 (strida targety) * 1.45. K tomu jednou za nejake 4s sunder, pokud ma dost rage tak heroic, ale ten nejspis hodi do jineho targetu. Takze si radsi pocka na rage shield slam a da ho do main targetu, pokud to neni uplna lama.
Porad mi tu ale nejak nesedej cisla, co vam?

WTB swipe v def stanci.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:48:06  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
A ted pocitej zase ty:

Ability wara s pridanou hodnotou aggra: sunder, revenge, heroic, shield slam, devastate, demo shout (nevim jestli shield bash taky ma nejakou smysluplnou agro hodnotu)

Ability druida s pridanou hodnotou aggra: maul, swipe, demo roar

Nejak mi ty pocty taky nesedej, a jestli ze ted ze swipeu sundaji aggro koeficient bude to vypada takhle: heroic, demo shout ;).

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:53:28  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Zase kazdej mluvime o necem jinem,jasny swipe je dobry proti vice targetum,war nic podobnyho nema ,ale bose ti narozdil oproti sunderum/devastate udrzet nepomuze....

celkem mi to pripomina politickou debatu kazdej si reaguje na neco jinyho co se mu zrovna hodi...

.....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:57:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Aha, takze u druidu se zasadnimu boostu dneska rika nerf? Tak to by to celkem vysvetlovalo. V tom pripade chci ci nejvic nerfu pro warriora :)

presne jak pisu o post vyse.ano v minulem patchi byl tank druid hodne bostnutej.v tom dnesnim prisel nerf... nejaka namitka?nebo kde je ten dnesni boost?

.....

Edited by - beldor5 on 10/01/2007 12:58:25
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:17:15  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Whineři typu karkule mají totiž jak wara tak druida. Ty nemáš ani jedno, jen plnou hubu keců. Meleš na foru a dokazuješ že nevíš o změnách co se u druida udělaly před měsícem? Že o betě víš taky úplnej prd? Jo aha.

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 13:25:02
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:17:16  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
a to pockej rahmane az zjistis, ze paladinovi staci consecrate a retri aura a udrzi tech targetu klidne 20... to te z toho asi klepne...

no mmo
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:26:48  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Whineři typu karkule mají totiž jak wara tak druida. Ty nemáš ani jedno, jen plnou hubu keců. Meleš na foru a dokazuješ že nevíš o změnách co se u druida udělaly před měsícem? Že o betě víš taky úplnej prd? Jo aha.

bla bla bla :) jeste neco dulezityho?...

sry za spam...

.....
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 10/01/2007 :  14:16:17  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5sry za spam...

Spam jsou posledni 2 stranky :). Zkuste PM, icq, telefon, hospodu...

Stejne budou v BC tankovat paladini, tak nevim, co tu resite .

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/01/2007 :  14:32:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

quote:
Originally posted by beldor5sry za spam...

Spam jsou posledni 2 stranky :). Zkuste PM, icq, telefon, hospodu...

Stejne budou v BC tankovat paladini, tak nevim, co tu resite .

spam je to tu poslednich 5 let :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2007 :  14:38:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

presne jak pisu o post vyse.ano v minulem patchi byl tank druid hodne bostnutej.v tom dnesnim prisel nerf... nejaka namitka?nebo kde je ten dnesni boost?

learn 2 read please

Edit: na co jsem proboha myslel kdyz jsem to psal ;-)

Edited by - Rahman on 10/01/2007 15:21:37
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:06:21  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
ted jsem si vsimnul,ty ses moderator,co? tak to gz....

.....
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 10/01/2007 :  18:48:41  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

Your are such a whiner!

Muhaha :)

Proste to neflakam :o)

houby neflakas, jako 3 posty pod sebou .. double ju ty ef or whot?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 10/01/2007 :  21:15:02  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Podle me by krome samotne classy melo schopnost tankovat ovlivnovat hlavne rozdeleni talentu. Situace je ale takova, ze amrs/furry warove si vklidu nandaj tank-gear a pres sunder/revenage odtankujou kdeco. To by nemelo byt.

Edited by - Galilee on 10/01/2007 21:16:24
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/01/2007 :  21:22:20  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No jistě, nedej bože aby hlavní tank class tankovala.

Taky by se mělo zajistit aby shadow priest neměl žádné healy.

A feral druid by měl mít jen medvěda a kočku, žádnou caster formu!
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 10/01/2007 :  21:56:45  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
reality > theorycraft

Zkusil jsem si dneska, po tom "strašném nerfu" tankovat komplet scholo.

Není to taková procházka růžovým sadem jako dřív, kdy mi stačilo mačkat 2 (Maul), 1 (Fearie Fire) a občas 3 (Swipe) :-)
Mám navíc mangle, předělané keybindy a ještě pořád si na to zvykám.

Tankoval jsem to krom pár bossů (na které jsem bral tank equip) v equipu pro kočku:
9.5K armor, 5.6K HP, 27.7% dodge
1.1K AP, 30% crit

Tank equip:
16.6K armor, 7K HP, 26.3% dodge
750 AP, 24% crit
(vše v medvědovi BEZ +10% armor talentu & selfbuffed)
+ idol na +50 maul & swipe damage.

Bylo to s altama, jediný dobře vybavený main jsem tam byl já a pucek (600+ spelldamage warlock).

Jel jsem to autoattack, Mangle vždy když spadnul CD + když byl přebytek rage (a že byl dost často) Maul. Mangle crity ~1300, maul crity ~1100. Pokud bylo víc mobů tak swipe.

Swipe - nově scaulje s AP, takže přestože už nemá těch +75% agra navíc, crity za 400 ty moby na vás udrží jako nic. Při swipespamu většinou rage na mauly není, případně je, ale už to prostě nezvládám mačkat k swipe, pohybu, tabování a kontrolování jestli mi něco někde neutíká. Swipe je pořád skvělé na tankování více mobů.

Trochu jsem se bál agrogainu, ale Mangle + občasný Maul na vás bosse udrží jak nic. Když to ze mě při bossfightu neotočil pucek (pokud se nepletu tak na pár bossech šel all out), tak se o agro fakt nebojím :)

Jen pro zajímavost, damage done po celém scholu:

Ten threat "nerf" byl imho nutný, protože jinak by byl (s mangle a scalujícím swipe) aggro gain fakt nechutně drsný. Takhle je pořád slušný - někdy budu muset zase zkusit "závod" s dobře vybaveným warem s TFkem :) Každopádně nejvíc to bude bolet druidy, co nespecnou full feral. Pro ty bude tankování o dost těžší - jenže každý, kdo to chce s tankováním myslet vážně stejně potřebuje prakticky všechny 31+ feral talenty...

Žádný katastrofický scénář se nekoná, spíš naopak. V tomhle patchi jsme dostali tolik buffů, že si připadám krapet overpowered. Kotel armor, scalující +25% HP, 4s pounce stun ze všech směrů (imba!), 42 energy shred s +30% dmg z mangle, levnější shiftování, levnější regrowth, barkskin castitelné ve stunu a neprodlužující cast time, tranquility, ... no viz patchnotes :)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/01/2007 :  21:57:08  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Podle me by krome samotne classy melo schopnost tankovat ovlivnovat hlavne rozdeleni talentu. Situace je ale takova, ze amrs/furry warove si vklidu nandaj tank-gear a pres sunder/revenage odtankujou kdeco. To by nemelo byt.

A ono snad neovlivňuje? Má fury war shieldslam, vylepšený shieldblock, talenty na block, devastate, levnější skilly, armor, defense, last stand...?

Edited by - Rakhen on 10/01/2007 22:05:53
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000